logo
18 TEMMUZ 2026

Muriqi Fenerbahçe'nin yeni generali olabilecek mi?


 
Sıfır lüks ve yüzde 100 saf işçilikle tek kişilik ordu gibi savaştığı Mallorca’da Real Madrid'in yıldızı Mbappe ile gol krallığı yarışına giren Vedat Muriqi, Fenerbahçe’nin yeni hücum generali olmaya geliyor! 

18.07.2026 11:51:00
Haber Merkezi
 
 Muriqi Fenerbahçe'nin yeni generali olabilecek mi?
 Muriqi Fenerbahçe'nin yeni generali olabilecek mi?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Vedat Muriqi, Mallorca formasıyla Kylian Mbappé ile gol krallığı yarışına girip 23 gol attığı tarihi sezonun ardından sarı-lacivertli formayı sırtına geçiriyor. Kosovalı santrfor, İspanya'da takımının küme düşme acısı yaşadığı sezonda tam 22 golü ceza sahası içinden üreterek elit bir bitirici olduğunu kanıtladı. 18.52 xG (Gol Beklentisi) oranından 23 gol çıkaran Muriqi, yüzde 20 pozisyonu gole çevirme yüzdesiyle adeta tek kişilik bir ordu gibi oynadı. Ancak İtalyan ekibi Lazio, istenen performansı sergileyemeyen Vedat Muriqi ile 2022'de yollarını ayırmıştı.







Yerden de iyi

Sadece hava toplarında değil; 11 sol ayak, 5 sağ ayak ve 6 kafa golüyle ceza sahasını tamamen kendi hükümdarlık alanı haline getirdi. Mallorca'nın kısıtlı ve direkt oyun düzeninde maç başına 3.9 hava topu ve 6.2 ikili mücadele kazanan pivot santrfor, stoperleri fiziksel olarak tek başına yıprattı. Maç başına 85 dakika süre alıp canavarca bir devamlılık gösteren oyuncu, 90 dakika başına 9.9 km mesafe kat etti. Saatte 34.8 km maksimum hıza ulaşarak kontra atak tehdidini de koruyan Muriqi, sıfır lüks ve yüzde 100 saf işçilikle oynayarak savunma hattına da maç başına 1.6 tehlike engelleme ile devasa bir katkı sağladı.







Kusursuz asistler yapabilecek

Fenerbahçe'nin yeni hücum hattında ise Muriqi, adeta bir general rolüne soyunacak. Sağında Mason Greenwood, solunda Kerem Aktürkoğlu ve arkasında Marco Asensio gibi elit ayaklarla oynayacak olan Kosovalı golcü, Mallorca'daki kısıtlı imkanlarından kurtulacak. Skorer kanatların içeri kat ederek stoperleri üzerine çekmesi, Muriqi'ye ceza sahasında geniş hareket alanı açacak. Asensio'nun öldürücü kilit pasları ve uzaktan şut tehdidi ise Muriqi'nin net pozisyon kalitesini yukarı taşıyacak. Ayrıca Muriqi'nin indirdiği ikinci toplar, Kerem ve Greenwood için kusursuz birer asiste dönüşecek.







Pres yükü onda

Ancak bu rüya senaryonun taktiksel tahtada ciddi negatif riskleri de bulunuyor. Mallorca'da penaltılardan oyun şablonuna kadar her şeyin merkezinde yer alan Muriqi, kaleyi ilk fırsatta düşünen bencil genlere sahip yeni kanat partnerleri yüzünden gol hissesi kaybı yaşayabilir. Maç başına 3.1 olan şut sayısının düşmesi golcü oyuncunun ritmini bozabilir. Bunun yanı sıra, Greenwood ve Asensio gibi isimlerin arkaya koşmama defoları yüzünden öndeki ilk pres yükünün tamamen Muriqi'ye kalması, oyuncuyu fiziksel olarak eritebilir ve ceza sahasında bitiriciliğini baltalayabilir.







Top kaybı oranı yüksek

En büyük risk ise takımın ayağa pas ve set hücumuna dönmesiyle Muriqi'nin en güçlü silahı olan direkt uzun topların rafa kalkma ihtimalidir. Kısa pas oyununda dar alanda teknik beceri ön plana çıkarken, oyuncunun yüzde 65'lik pas isabet oranı ve maç başına 10.9 top kaybı yapması onu "sistemi yavaşlatan adam" konumuna düşürebilir. Taktiksel olarak gol sayısının 12-14 bandına gerilemesi, Alvaro Morata'nın Euro 2024'teki İspanya rolü gibi etrafındakileri parlatma görevine evrilmesi anlamına geliyor. Muriqi bu yeni "yardımcı oyuncu" psikolojisini kabul edemezse performansı tamamen geriye gidebilir.

Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu için kararını verdi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Uğurcan Çakır krizi" sonrası taraftarın sarsılan güvenini tamir etmek adına Paul Onuachu’yu Fenerbahçe dahil hiçbir İstanbul kulübüne satmama kararı aldı

18.07.2026 13:13:00
Haber Merkezi
 
Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu için kararını verdi
Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu için kararını verdi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Uğurcan Çakır krizi" sonrası taraftarın sarsılan güvenini tamir etmek adına Paul Onuachu'yu Fenerbahçe dahil hiçbir İstanbul kulübüne satmama kararı aldı. Milyonluk teklifleri reddeden bordo-mavililer, gol krallığının karşılığını almak isteyen ve Arabistan ihtimali bulunan Nijeryalı yıldızı maaşına zam yaparak takımda tutmayı planlıyor.






Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan yıldız golcü Paul Onuachu'yu Fenerbahçe dahil hiçbir İstanbul kulübüne satmama kararlılığını sürdürüyor. Yönetimin bu net tavrının arkasında, geçmişte yaşanan "Uğurcan Çakır krizi" ve bu süreçte taraftarın zedelenen güveni yatıyor.






ONUACHU PARAYA DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYOR

Ocak ayında lig tüm hızıyla devam ederken gelen Fenerbahçe ve Juventus'tan gelen cazip teklifleri geri çeviren Doğan, rakamı ne olursa olsun ezeli rakipleri güçlendirecek hiçbir transfere onay vermiyor.

Kulübün bazı değerlerinin parayla ölçülemeyeceğini savunan yönetim, kasaya girecek milyonlarca euro yerine kulübün onurlu duruşunu ve taraftarın kırılan güvenini tamir etmeyi öncelik olarak görüyor.






SUUDİ ARABİSTAN'DAN TEKLİFLER VAR

Trabzonspor'a geldiği geçen yaz büyük fedakarlıklar yapan ve bgemileri yakan Onuachu, artık bu özverinin ve kazandığı gol krallığının maddi karşılığını almak istiyor.

Kariyerinin zirvesinde ekonomik olarak büyük bir sıçrama yapmayı hedefleyen Nijeryalı golcü, ayrılığa sıcak bakıyor. Oyuncunun önünde özellikle astronomik kontratların havada uçuştuğu Suudi Arabistan seçeneği ciddi bir ihtimal olarak masada duruyor.






ONUACHU'YU ZAM DA SÖZ KONUSU

Ancak Trabzonspor yönetimi de yıldız golcüsünü kaybetmek istemiyor; bu doğrultuda oyuncunun geçmişteki vefasına karşılık vermek ve onu takımda tutmak adına maaşına ciddi bir zam yaparak yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
Trabzonspor için bu transfer süreci, sadece bir oyuncu satışı değil, camianın geleceğe yönelik vizyonunu belirleyen tarihi bir dönemeç niteliği taşıyor.






OMURGA BOZULMASIN İSTENİYOR

"Trabzonspor'un pazarı İstanbul değil, Avrupa ve dünya olmalıdır" mottosuyla hareket eden bordo-mavili yönetim, rakiplerini kendi elleriyle besleyen bir kulüp olmayı reddediyor.

Taraftarın güvenini en büyük sermaye olarak gören yönetim, geçici mali kazançlar yerine yıllarca unutulmayacak bir omurgayı inşa etmeyi hedefliyor. Trabzonspor, paranın gücüne karşı kulüp kültürünü ve onurunu savunarak bu dik duruşundan geri adım atmayacağını tüm futbol kamuoyuna bir kez daha ilan ediyor.

Ilıcalı'ya Premier Lig faturası

Transfer masrafları dışında Acun Ilıcalı'ya 1 ödeme kalemi daha çıktı

18.07.2026 11:06:00
Haber Merkezi
 
Ilıcalı'ya Premier Lig faturası
Ilıcalı'ya Premier Lig faturası
Hull City'nin eski sahibi Ehab Allam, 2022'de kulübü satarken yapılan anlaşma gereği; takımın Premier Lig'e yükselmesinden dolayı 18.8 milyon sterlin alacak. Transfer masrafları dışında Acun Ilıcalı'ya 1 ödeme kalemi daha çıktı.






Gazeteci James Hoggarth'ın haberine göre; Hull City ile Premier Lig'e yükselen Acun Ilıcalı'ya yeni bir masraf çıktı. Takımın eski sahibi Ehab Allam, 2022'de satışı yaparken sözleşmeye, "Premier Lig'e çıkılması halinde 18.8 milyon euro ekstra ödeme yapılacaktır" maddesi ekletti.






KASADAN ÇIKACAK

Acun Ilıcalı, transferler konusunda çalışmalarını sürdürürken bu masraf kalemi de kasadan çıkacak. Bilindiği üzere Ilıcalı'nın en büyük hayallerinden biri Premier Lig'e yükselmekti. Yeni sezonda nasıl bir performans gösterecekleri merakla bekleniyor. Hull City, Premier Lig'de kalıcı olmak istiyor.







KİMSE BEKLEMİYORDU

Açık konuşmak gerekirse; geride bıraktığımız sezonun başında birçok kişi Hull City'den böyle bir başarı beklemiyordu. Hull, Premier Lig hedefine ulaşmasının ardından ciddi bir gelir elde etti. Bu sebeple Ehab Allam'a ödenecek 18.8 milyon sterlinin fazla can sıkacağı düşünülmüyor.

Serdal Adalı çıldırdı!

Beşiktaş’ta Serdal Adalı’dan yüzyılın transfer harekatı başladı

18.07.2026 10:56:00
Haber Merkezi
 
Serdal Adalı çıldırdı!
Serdal Adalı çıldırdı!
Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan yüzyılın transfer harekatı başladı. Dünyaca ünlü yıldız Mohamed Salah'ın menajeri Ramy Abbas'ı İstanbul'da masaya oturtup tarihi bir rest çeken Adalı, bu hamlesiyle piyasayı altüst etti.

Başkan, Salah bombası sonrası kendilerini bekleten Dusan Vlahovic ve Julian Brandt'a da "Salah'la oynamak istiyorsanız 3 gününüz var" ültimatomu çekti. Vlahovic'te ibre bir anda %60 olumluya döndü!







Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, transfer piyasasını altüst edecek çılgın bir operasyonun içinde. Siyah-beyazlılar, dünyaca ünlü yıldız Mohamed Salah'ın Kolombiyalı menajeri ve avukatı Ramy Abbas ile İstanbul'da masaya oturdu.

Gizemli ve sert yönetim tarzıyla bilinen MSM Football ajansının patronu Abbas ile yapılan görüşmelerde iş bitme noktasına geldi. Başkan Adalı'nın, Salah cephesine, "1+1 yıllık sözleşmeyi kabul edin. Salah oynayıp kazandırdıkça biz onu memnun etmesini biliriz" diyerek resti çektiği ve tarihi bir teklif sunduğu öğrenildi.







SALAH SAYESİNDE RESTLER İŞEYARADI

Salah operasyonu tüm hızıyla sürerken, yönetim transfer listesindeki diğer iki dünya yıldızına karşı da sabrını tüketti. Beşiktaş, siyah-beyazlı kulübü sürekli beklemede tutan Dusan Vlahovic ile Julian Brandt'a da ültimatom verdi. Başkan Adalı, iki oyuncunun menajerlerine birer mesaj göndererek, "Salah ile aynı takımda oynamak istiyorsanız kararınızı verin" dedi ve her iki yıldıza da geri dönüş yapmaları için tam 3 gün süre tanıdı.







VLAHOVIC BİR ANDA OLUMLUYA DÖNDÜ

Bu hamle, transfer pazarındaki tüm dengeleri bir anda değiştirdi. Özellikle Salah ismini duyan Dusan Vlahovic'in siyah-beyazlı kulübe olan bakış açısı radikal bir şekilde olumluya döndü.

Sırp golcünün Beşiktaş'a gelme ihtimali, bu rest ve Salah hamlesi öncesinde %30'a %70 olumsuz seviyedeyken, gelen son bilgilere göre ibre tersine döndü ve oran %60 olumlu, %40 olumsuz olarak güncellendi.







YAZ DÖNEMİNİN EN BÜYÜK BOMBASI

Alman yıldız Julian Brandt ise duruma çok daha soğukkanlı yaklaştı; yıldız oyuncunun Beşiktaş'a transfer olma ihtimali ilk aşamadaki gibi %40 olumlu, %60 olumsuz bandında seyrini koruyor.







Liverpool ile milyarlık sözleşmelere imza atan, Adidas ve Pepsi gibi devlerin sponsorluk süreçlerini yöneten Ramy Abbas'ın İstanbul'daki bu stratejik temasları, Süper Lig'de yaz döneminin en büyük bombası olmaya aday.

Beşiktaş, Oğuz Aydın'da ısrarcı


 
Beşiktaş, Fenerbahçe forması giyen Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmak istiyor. İki kulübün gelecek hafta resmi şekilde pazarlık yapmaları bekleniyor.

17.07.2026 16:54:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş, Oğuz Aydın'da ısrarcı
Beşiktaş, Oğuz Aydın'da ısrarcı

Beşiktaş, kanat alternatiflerini artırmak ve yerli havuzunu güçlendirmek için Oğuz Aydın'ı istiyor. 25 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi var. Oğuz beklediği forma şanslarını bulamamıştı. Ancak İsmail Kartal sonrasında durumunun ne olacağı merak ediliyordu.







Satın alma opsiyonlu

Kartal, oyuncuyla ilgili kararını birkaç gün içinde verecek. Fakat Beşiktaş'ın her koşulda gelecek hafta resmi şekilde pazarlıklara başlayacağı öğrenildi. Bugüne kadar Oğuz ilgisi "sözlü" şekildeydi... Siyah-Beyazlılar'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmayı düşündüğü konuşuluyor.







Merakla bekleniyor

Yeni haftada iki ezeli rakip arasında yapılacak pazarlıkların sonucu merakla bekleniyor. 1.83 boyundaki futbolcu, Fenerbahçe'de tüm kulvarlarda 69 karşılaşmaya çıktı. 7 gol ve 12 asist üretti. Oğuz, 2024 yazında Alanyaspor'dan 6 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. O dönemde Galatasaray'ın da milli oyuncuya ilgisi vardı.

Trabzonspor'un forvet adayı ortaya çıktı

Hücum hattına takviye yapmak isteyen Trabzonspor, İskoç forvet Robbie Ure için Sirius Kulübü'yle pazarlıklar yapıyor 

17.07.2026 15:30:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'un forvet adayı ortaya çıktı
Trabzonspor'un forvet adayı ortaya çıktı
Trabzonspor, İsveç ekibi Sirius'ta forma giyen Robbie Ure için girişimlerde bulunuyor. Fakat Ligue 1 temsilcisi Strasbourg da bu konuda çok ciddi. Fransızlar, Fırtına'nın planlarını bozabilir.






Hücum hattına takviye yapmak isteyen Trabzonspor, İskoç forvet Robbie Ure için Sirius Kulübü'yle pazarlıklar yapıyor. 22 yaşındaki futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun genç yabancı kriterini karşılıyor. 1.89 boyundaki santrfor, Sirius ile toplam 47 maça çıktı. 28 gol ve 7 asist üretti.






FAZLASINI BEKLİYORLAR

Robbie Ure'nin tahmini piyasa değeri 5 milyon euro... Ancak İsveç ekibinin çok daha fazlasını istediği öğrenildi. Bordo-Mavililer pazarlıklara devam ederken devreye Ligue 1 temsilcisi Strasbourg girdi... Fransızların bonservis anlamında istenilen seviyelere çıkabilecekleri belirtildi.






UZUN SÜRELİ SAKATLIK

Genç santrfor ayrılmak istiyor. Kulüpler pazarlık yaparken o da gelişmeleri takip ediyor. Strasbourg vites yükseltirse Trabzonspor açısından işler zora girebilir. Fransız ekibinde Joaquin Panichelli'nin ciddi bir sakatlığı var. Arjantinli golcünün sezon ortasına kadar sahalara dönmesi beklenmiyor. Robbie Ure bu sebeple isteniyor...

Mohamed Salah için 'üç büyükler meydan savaşı' başladı

Liverpool ile sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki Mohamed Salah, transfer piyasasını sallamaya devam ediyor
 

17.07.2026 15:10:00
Haber Merkezi
 
Mohamed Salah için 'üç büyükler meydan savaşı' başladı
Mohamed Salah için 'üç büyükler meydan savaşı' başladı
Liverpool defterini kapatan 34 yaşındaki Mısırlı süper solak Mohamed Salah, transfer piyasasının merkez üssü haline geldi! Tıpkı Mason Greenwood sürecinde olduğu gibi, menajeri Ramy Abbas'ın İstanbul'da adeta yapay bir "transfer borsası" kurduğu iddia ediliyor. Arkasına sosyal medyanın gücünü alan Abbas; Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifleri cebinde tutarak hem Avrupa kupaları cazibesi hem de ciddi ekonomik güç sunan Süper Lig'in Üç Büyükler'ini yokluyor.






Liverpool ile sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu statüsüne geçen 34 yaşındaki Mısırlı dünya yıldızı Mohamed Salah, transfer piyasasını sallamaya devam ediyor.






Mısırlı gazeteci Hamada İsmail'in, Salah'a Fenerbahçe forması giydirip "Hayırlı olsun" mesajıyla paylaşması sosyal medyada adeta bomba etkisi yarattı.






GREENWOOD GİBİ BORSA KURULDU

9 yıllık İngiltere kariyerini noktalayan efsane golcünün yeni rotasının Türkiye olabileceği yönündeki tartışmalar ise zirveye ulaştı.

İddiaların merkezinde ise Salah'ın menajeri Ramy Abbas yer alıyor. Tıpkı Mason Greenwood'un Fenerbahçe'ye transferi sürecinde olduğu gibi, Abbas'ın da sosyal medyayı arkasına alarak yapay bir "transfer borsası" kurduğu konuşuluyor.






SUUDİ ARABİSTAN TEKLİFLERİ VAR

Beşiktaş cephesinde, Başkan Serdal Adalı'nın Trossard transferi sırasında bu dedikoduları kesin bir dille yalanlamasına rağmen, Salah'ın Beşiktaş'a gelmek istediği yönündeki iddialar sosyal medyada inatla sıcak tutuluyor.

Menajer Ramy Abbas'ın İstanbul'da görülmesi ise tesadüf değil. Suudi Arabistan'dan gelen devasa teklifleri cebinde tutan Abbas, "evet" demeden önce İstanbul'un Üç Büyükler'ini (Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray) yokluyor.






SÜPER LİG'DEN TAKIM ARIYOR

Çünkü Türk kulüpleri hem ekonomik olarak Suudi Arabistan'a yakın rakamlar sunabiliyor hem de oyuncuya Avrupa kupalarında mücadele etme cazibesi sunuyor.

Şu an için ne oyuncu kanadından ne de Süper Lig devlerinden resmi bir anlaşma açıklaması gelmedi. Ancak menajer Abbas'ın Türkiye'deki temasları ve kulüplerin bu tarihi fırsat için arka plandaki hareketliliği, transfer kazanının daha uzun süre kaynayacağını gösteriyor.

Galatasaray'ın Davinson için reddedemeyeceği rakam

İtalyan ekibi Como'nun Davinson Sanchez'le ilgilendiği biliniyor. Galatasaray onu satmaya pek sıcak bakmıyor. Sadece 30 milyonun üzerine çıkılırsa durum değişebilir. Ve bu parayı verebilecek tek takım var: Bournemouth...

17.07.2026 14:31:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın Davinson için reddedemeyeceği rakam
Galatasaray'ın Davinson için reddedemeyeceği rakam
Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez'e ciddi bir ilgi var. 30 yaşındaki savunmacının kontratı 30 Haziran 2029'a kadar sürüyor. Özellikle Como'nun ciddi girişimleri oldu. Ancak yönetim, 30 milyon euronun altındaki teklifleri geri çeviriyor. Como ise bonuslarla birlikte en fazla 20 milyona çıktı.






OKAN BURUK'UN SÖZLERİ

Teknik Direktör Okan Buruk, Davinson'dan çok memnun olduklarını ve oyuncunun da burada kendisini mutlu hissettiğini söylemişti. Fakat 30 milyon euronun üzerinde resmi teklif yapılırsa durum değişebilir. Ve bu rakamı şu anda gözden çıkarabilecek sadece 1 takım var: Bournemouth...






LİSTEDE BULUNUYOR

Premier Lig temsilcisi, yeni sezonda Avrupa Ligi'nde de mücadele edecek. Oluşturdukları stoper listesinde Davinson Sanchez var. Henüz bir girişimde bulunmadılar. Ancak teklif yapmaları halinde Galatasaray Yönetimi'nin beklentilerini karşılamaları bekleniyor. Satış durumunda Sarı-Kırmızılılar Kolombiyalı futbolcunun yerine takviye yapacak.

Okan Buruk'un Singo inadı

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Wilfried Singo'yla bazı Avrupa ekipleri ilgileniyor. Ancak Teknik Direktör Okan Buruk, konuyla ilgili kararını yönetime iletti.
 

17.07.2026 14:30:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'un Singo inadı
Okan Buruk'un Singo inadı
Galatasaray, geride bıraktığımız sezonun başında Monaco'ya 30.77 milyon euro ödeyerek Wilfried Singo'yu kadrosuna katmıştı. 1.90 boyundaki savunmacıyla 30 Haziran 2030 tarihine kadar mukavele yapıldı. Singo sağlıklıyken çok iyi maçlar çıkardı. Sorun şu ki; çok sık sakatlık problemi yaşadı.






KADRODA TUTULMALI

Dünya Kupası'nda da sorun devam etti. Buna rağmen bazı Avrupa ekipleri, 25 yaşındaki oyuncuyu istiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise yönetimle görüşme gerçekleştirdi. Buruk, çok yüksek bir teklif gelmemesi halinde Singo'nun kesinlikle kadroda tutulmasını talep etti.






BULMAK ÇOK ZOR

Başarılı çalıştırıcı, geçtiğimiz günlerde Wilfried Singo'yla ilgili, "Onun gibi bir futbolcu bulmak gerçekten zor. Çok farklı özellikleri var" demişti. Oyuncunun transferini de Okan Buruk özellikle istemişti. Buruk, bu sezon Singo'nun ciddi bir çıkış yakalayabileceğini düşünüyor.

Beşiktaş'a 'çift eşli' defans

Beşiktaş’ın transfer etmek için gün saydığı iddia edilen Flamengo'nun savunma oyuncusu Léo Pereira, yeşil sahalardan önce özel hayatındaki dev hamlesiyle Türkiye ve Brezilya gündemine bomba gibi düştü. İki çocuğunun annesi Tainá Castro ile kağıt üzerinde resmi olarak hâlâ evli olan Brezilyalı stoper, Real Madridli Éder Militão’nun eski sevgilisi Karoline Lima ile nişanlandığını ilan etti

17.07.2026 14:28:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'a 'çift eşli' defans
Beşiktaş'a 'çift eşli' defans
Beşiktaş'ın, transferi için Flamengo ile resmi görüşmelere başladığı iddia edilen savunma oyuncusu Léo Pereira, saha dışındaki çalkantılı özel hayatıyla da gündemde. İki çocuğunun annesi Tainá Castro ile resmi olarak hâlâ evli olan Brezilyalı futbolcu, ünlü influencer Karoline Lima ile nişanlandığını ilan etti.

Dünya Kupası'nda Brezilya formasıyla yedek kulübesinde bekleyen Pereira, turnuvadaki başarısızlığın acısını adeta aşk hayatında çıkardı ve yeşil sahalardaki sessizliğini magazin dünyasında bozdu.






EVLİ AMA NİŞAN YAPTI

Çift, nişan haberini sosyal medya üzerinden yaptıkları tematik bir satranç fotoğraf çekimiyle duyurdu. Karoline Lima, büyük taşlı gösterişli nişan yüzüğünü takipçileriyle paylaşırken, Pereira'nın onun elini öptüğü anlar dikkat çekti. Sadece yüzük ve kalp emojileriyle paylaşılan bu gönderi, sosyal medyada tebrik yağmuruna tutulsa da oyuncunun mevcut evliliği nedeniyle büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi.






2023'TEN BERİ İLİŞKİSİ VAR

Léo Pereira ve Karoline Lima'nın ilişkisi 2023 yılının sonlarında başladı. Şubat 2024'te birlikteliklerini resmileştiren çift, o günden bu yana oldukça çalkantılı bir süreç geçirdi.

Eylül 2025'te yaşanan ilk ayrılıktan iki ay sonra yeniden bir araya gelen ikili, bu yılın Ocak ayında ikinci kez ayrıldıklarını duyursa da bu kopuş da kısa sürdü ve aşk galip geldi.






MILITAO'NUN ESKİ SEVGİLİSİ

Karoline Lima, daha önce Real Madrid'in savunma oyuncusu Éder Militão ile yaşadığı fırtınalı ilişkiyle tanınan, eski bir Dünya Kupası muhabiri ve model. Militão ile olan ilişkisinden Cecília adında neredeyse 4 yaşında bir kızı bulunan ünlü influencer, hamileliğinin son döneminde yalnız bırakıldığı iddiası ve sonrasındaki velayet davalarıyla uzun süre manşetlerde kalmıştı.






EVLİLİĞİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan Léo Pereira, nisan 2021'e kadar evli kaldığı ve iki çocuğunun annesi olan eski eşi Tainá Castro ile daha sonra barışmış ve evliliklerine devam etme kararı almıştı. Kağıt üzerinde hâlâ Tainá Castro ile evli olan ve bir yandan Beşiktaş'a imza atmak için görüşmeleryaptığı iddia edilen Pereira'nın, evliliği sürerken Karoline Lima ile nişanlanması Brezilya'da büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.