logo
12 NİSAN 2026

Muslera'nın düşüncesi üzecek

Yaptığı kritik kurtarışlarla Galatasaray'ın şampiyonluklarına etki eden kaleci Muslera, çocukları olunca emekliliği düşünmeye başladığını ve futbolu kariyerine başladığı Wanderers'te bitirmek istediğini vurguladı

10.10.2022 16:30:00
Muslera'nın düşüncesi üzecek
Muslera'nın düşüncesi üzecek
Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, ülkesinden Channel 12 televizyonuna verdiği röportajda halihazırdaki durumuna açıklık getirdi, emeklilik kararı hakkında konuştu.

Dünya Kupası'nın yaklaştığını söyleyen Muslera, "Tam zamanlı antrenman yapıyorum. Dünya Kupası oynamaya hazırlanmak inanılmaz ve bundan zevk alıyorum. En iyi şekilde orada olmaya çalışacağım. Dördüncü Dünya Kupası tecrübem olacak ve bu benim büyük bir gurur" dedi.

"Galatasaray'da oyuncu seviyesi yükseldi"

Muslera, Galatasaray'da geçen sezona kıyasla önemli değişiklikler olduğunu söyledi. Lucas Torreira, Dries Mertens, Mauro Icardi gibi önemli figürleren transfer edildiğini ve takımdaki üst düzey oyuncu oyuncu seviyesinin yükseldiğini kaydeden Muslera, Dünya Kupası'na kadar oynayacakları altı maçta en iyisini yapmaya çalışacaklarını açıkladı.

Milli Takım kalesinde Sergio Rochet ile arasındaki rekabetle ilgili olarak ise Muslera şöyle konuştu, "Önemli olan, iki kötü sakatlıktan sonra Dünya Kupası'na sağlıklı bir şekilde gitmek. Benim yaşımdaki birinin fiziksel durumu her zaman ön plandaydı. Gerçek şu ki tam olarak iyileştim ve maçları maçları korkmadan oynayabiliyorum. Milli Takım geçiş aşamasında, bu benim dördüncü Dünya Kupası olacak. Benim için büyük bir gurur. Oynadığım elemeler beni motive etti. Uruguay kalesini koruyacak her oyuncu hazır. Bugün sıra Chino Rochet'de ve bu beni çok mutlu ediyor. Performansını ve Dünya Kupası'na nasıl hazırlandığını görmek beni mutlu ediyor."

Artık emekliliği düşünüyor

Dünya Kupası sonrası emeklilik planlarıyla ilgili olarak ise tecrübeli file bekçisi, "Bunu değerlendiriyorsunuz. Bunu düşünmeye başlıyorsunuz, özellikle çocuklarının olduktan sonra. Ne zaman ve nasıl olacak? Fiziksel olarak şu anda çok iyi hissediyorum, üst düzey mücadele etmek istiyorum. Muslera olduğum için gelmek istemiyorum ancak futbol kariyerime başladığım yerde, Wanderers'ta son vermek istiyorum. Hayal ve düşünce orası; şu anda Galatasaray ile iki yıllık sözleşmem var ve kulüp ile ülkenin bana verdiklerine saygı duyarak sözleşmeme sadık kalmak kalma düşüncesindeyim" açıklamalarını yaptı.

Kariyerine 12 yaşında geldiği Wanderers'ta son vermek istediğini kaydeden Muslera, Nacional'e dönme ihtimalinden de bahsetti ve "Hayatımın en güzel altı ayını yaşadım. Zamanı gelince bir karar vereceğim" dedi.

Fatih Tekke: 'Her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı''

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Eksiklerimiz var ama her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı'' dedi

12.04.2026 00:20:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke: 'Her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı''
Fatih Tekke: 'Her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı''
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Eksiklerimiz var ama her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı'' dedi.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "Üzücü bir gün ama oyun olarak, her şeyiyle domine ettiğimiz, her şeyiyle istediğimizin olduğu pozisyonlarda kısırlık var ama oyun olarak her şeyiyle çok beğendiğim bir maç. Ama sonuç olarak kalemize gelmeden iki puan kaybettik.

Eksikliklerimiz var ama her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı. Üzgünüz ama gerçekten zor bir deplasman da iyi bir oyun oynadık. Oyuncularıma da söyledim; üzülelim haftaya yine zor maç var. Her maç zor oluyor, kolay maçımız yok.

Ama ön tarafta biraz daha tabi kreatif dediğimiz oyuncuların performansına ihtiyacımız var. Bugün açıkçası istediğimiz olmadı ama oyun olarak Alanyaspor takımının burada oynadığı her maçta üstünlüğü ile geçen bölümler çok var. Bu maçta onlar adına hiç olmadı, bence iyi hazırlamış olduğumuz bir maçtı. Benim de en çok üzüldüğüm şey de bu. Çok iyi hazırlandık istediğimiz gibi geçti ama sonuç olarak istediğimiz olmadı. Yapacak bir şey yok üzüleceğiz sonra haftaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

"Bugün nasibimiz buymuş''

Alanyaspor deplasmanında 2 puan kaybettiklerini ancak çalışmaya devam edeceklerini belirten Tekke, "Bugün oyunu değerlendirdiğinde genel hatlarıyla çok iyi çalıştığımız, çok iyi hazırlandığımız bir maç. Bu insanı kızdırabilir ama bugün olmadı. Dün olmuştu, ön taraftaki oyuncularımızın olmayışı Onuachu, Muçi gibi normalde değiştirmem gereken oyuncular var ama kulübemizde maalesef kenar oyuncusu sıkıntımız vardı. Dolayısıyla girenler çok istediğimiz katkıyı bu maçta iyi yapamadılar.

Ama genel hatlarıyla Alanyaspor'un tüm maçlarını izledim. Kalemize gelemediler ve iki puan kaybettik bu da her zamanki gibi benim ne olursa olsun bazen olmaz o kadar güzel olmaz ki buna yapacağınızı hiçbir şey yok. Bu tamamen benim inancımda Allah'ın izniyle oluyor. Bugün nasibimiz buymuş, çalışmaya hazırlanmaya adım adım gitmeye devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Bayern Münih, Bundesliga gol rekorunu kırdı

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) lideri Bayern Münih, deplasmanda St. Pauli'yi 5-0 yenerek bu sezon 105 gole ulaştı ve bitime 5 hafta kala ligin gol rekorunu kırdı

12.04.2026 00:10:00
AA
Bayern Münih, Bundesliga gol rekorunu kırdı
Bayern Münih, Bundesliga gol rekorunu kırdı
Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) lideri Bayern Münih, deplasmanda St. Pauli'yi 5-0 yenerek bu sezon 105 gole ulaştı ve bitime 5 hafta kala ligin gol rekorunu kırdı.

Bundesliga'nın 29. haftasında Bayern Münih, deplasmanda St. Pauli ile karşı karşıya geldi.

Maçın gollerini, 9. dakikada Jamal Musiala, 53. dakikada Leon Goretzka, 54. dakikada Michael Olise, 65. dakikada Nicolas Jackson ve 88. dakikada Raphael Guerreiro kaydetti.

Bu sonuçla puanını 76 yapan Bayern Münih, ikinci sıradaki Borussia Dortmund'un 12 puan önünde ligin tamamlanmasına 5 hafta kala liderliğini sürdürdü.

Belçikalı teknik direktör Vincent Kompany'nin öğrencileri, ligin 29. haftasında 105 gole ulaşmayı başararak 1971-1972 sezonundaki kulübe ait 101 gollük Bundesliga rekorunu kırmış oldu.

Kayseri’de Fener Alayı: Zirve takibi tam gaz!

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda konuk olduğu Kayserispor'u 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü

11.04.2026 22:13:00
Haber Merkezi
Kayseri’de Fener Alayı: Zirve takibi tam gaz!
Kayseri’de Fener Alayı: Zirve takibi tam gaz!
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda konuk olduğu Kayserispor'u 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada sarı-lacivertliler, sergilediği baskılı oyunla üç puanı dört golle aldı.

Maçın önemli anları ve goller



Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, takımın yıldız isimlerinden geldi:

45+1' N'Golo Kante: İlk yarının son anlarında sahneye çıkan Fransız yıldız, şık bir golle takımını soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

60' Anderson Talisca: İkinci yarıda baskısını artıran Fenerbahçe'de Talisca, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

62' Dorgeles Nene: Talisca'nın golünden hemen iki dakika sonra ağları sarsan Nene, skoru 3-0'a getirerek maçı kopardı.

87' Anderson Talisca: Maçın yıldızlarından Talisca, kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü atarak maçın sonucunu tayin etti.

Puan durumu ve gelecek hafta



Bu galibiyetle birlikte Fenerbahçe puanını 66'ya yükselterek, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla bire indirdi.

Kayserispor ise 23 puanda kalarak düşme hattındaki tehlikeli bekleyişini sürdürdü.

Takım              Puan    Gelecek Rakip
Fenerbahçe    66        Çaykur Rizespor (E)
Kayserispor    23        Gaziantep FK (D)

3 büyüklerin 9 aylık zararı 5,4 milyar lirayı geçti

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray’ın borsaya açık şirketleri, 2025-26 sezonunun ilk 9 ayında 5 milyar 375 milyon lira zarara uğradı

11.04.2026 09:01:00
AA
3 büyüklerin 9 aylık zararı 5,4 milyar lirayı geçti
3 büyüklerin 9 aylık zararı 5,4 milyar lirayı geçti
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray'ın borsaya açık şirketleri, 2025-26 sezonunun ilk 9 ayında 5 milyar 375 milyon lira zarara uğradı.

Kulüp şirketlerince Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen finansal durum ve bağımsız denetçi raporlarından derlediği bilgilere göre 3 kulüp de (şirketler) kazandığından fazla harcadı.

Yaklaşık 43,4 milyar liralık gelire ulaşan kulüplerin giderleri 48,8 milyar liraya yaklaştı. Böylece üç büyükler, bu sezonun 1 Haziran 2025 -28 Şubat 2026 arasını kapsayan ilk 9 ayını, 5 milyar 375 milyon liralık zararla kapattı.



Bu zararın şubat ayı sonu itibarıyla kur karşılığı yaklaşık 103,7 milyon avroya tekabül ediyor. Söz konusu kulüpler 2024-25 sezonunun aynı döneminde 95 milyon avro zarar etmiş, sezonu da yaklaşık 190 milyon avroluk zararla noktalamıştı.

En fazla zarar Fenerbahçe'de

Bağımsız denetçilerin yıllık ve 6 aylık raporları uyarınca; şirketlerin, kulüpten alacaklarına istinaden tahakkuk ettirilen ancak tahsil edilemeyen ve gelir kalemine yazılan faizler devre dışı bırakıldığında Fenerbahçe, 2 milyar 581 milyon lirayla (49,8 milyon avro) en fazla zarar eden kulüp konumunda bulunuyor. Fenerbahçe toplamda 13 milyar 711 milyon liralık gelire ulaşsa da 16 milyar 292 milyonluk giderle, gelirinden yüzde 19 daha fazla harcama yaptı.

Galatasaray'ın bu dönemdeki zararı 1 milyar 624 milyon lira (31,3 milyon avro) oldu. Toplamda 17 milyar 947 milyon lira gelire uzanan sarı-kırmızılı kulüp, kazandığının yüzde 9 daha fazlasına tekabül eden 19 milyar 571 milyon liralık gidere engel olamadı.

Beşiktaş ise 11 milyar 741 milyon liralık gelire karşın 12 milyar 911 milyon lira harcadı. Siyah-beyazlı kulüp, gelir kalemini yüzde 10 aştı ve 1 milyar 170 milyon liralık (22,6 milyon avro) zarardan kurtulamadı.

Milan Skriniar'in evine hırsız girdi

Fenerbahçeli futbolcu Milan Skriniar'ın Beykoz'daki evinden parasının çalındığı iddiasına ilişkin 5 kişi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü

11.04.2026 08:57:00
AA
Milan Skriniar'in evine hırsız girdi
Milan Skriniar'in evine hırsız girdi
Fenerbahçeli futbolcu Milan Skriniar'ın Beykoz'daki evinden parasının çalındığı iddiasına ilişkin 5 kişi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Fenerbahçe'nin Slovakyalı futbolcusu Skriniar, Beykoz'daki bir site içerisinde bulunan villasından taşınma işlemleri gerçekleştirilirken para çalındığı iddiasıyla ihbarda bulundu.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, Skriniar'ın evinin 2'nci katındaki bir komodinden 26 bin dolar, 4 bin 400 avro ve 1000 lira çalındığını tespit etti.

Taşınma işlemlerini gerçekleştiren lojistik firmasının görevlendirdiği A.E. ve E.O.Y. ile C.Ü, İ.Ü. ve B.A. ekiplerce ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Sergen Yalçın: 'Önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, önümüzdeki sezonun planlaması doğrultusunda ligde kalan haftalarda kadroda bazı değişiklikler yaparak özellikle az süre bulan oyuncuların son durumlarını görmek istediğini söyledi

11.04.2026 00:09:00
İhlas Haber Ajansı
Sergen Yalçın: 'Önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz'
Sergen Yalçın: 'Önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz'
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, önümüzdeki sezonun planlaması doğrultusunda ligde kalan haftalarda kadroda bazı değişiklikler yaparak özellikle az süre bulan oyuncuların son durumlarını görmek istediğini söyledi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu.

"Bu maçlarda oyuncuları konsantre etmek kolay olmuyor"



Kazanmanın güzel olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Yalçın, "Morale ihtiyacımız vardı özellikle bugün. Çocuklar iyi mücadele ettiler. İki gol haricinde oyununun tamamında kontrol bizdeydi. Çok pozisyonumuz da vardı. Pozitif bir oyun vardı. 4-5 bölgede farklı oyuncularla oynadık. İyi bir akşam olduğunu düşünüyorum. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Konsantrasyonu bozmuyorlar. Çünkü biraz hedefsiz kaldık ligde. Bu maçlarda oyuncuları konsantre etmek kolay olmuyor" ifadelerini kullandı.

"Önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz"

53 yaşındaki teknik adam, kadroda bazı değişiklikler yaparak oyuncuların son durumlarını görmek istediğini de belirterek, "El Bilal Toure yeni döndü. Bilal'in tam randımanlı olması 1-2 haftayı bulur. Oyuncuların pozisyonlarına göre bakıyoruz. Nerede ihtiyacımız varsa orada oynatıyoruz. Önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz. Böyle değişiklikler olabilir. Jota bizde kiralık. Oyuncuları kullanıyoruz. Oyuncularla ilgili sezon sonu bazı kararla vermemiz gerekiyor. Biz de onları kullanıp görmek istiyoruz. Jota'nun oyunda kaldığı süredeki performansı bence iyiydi" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş kurtarıcı olarak gelinecek bir kulüp değil"

Bir teknik adam olarak sezon başında göreve gelmenin daha avantajlı bir durum olduğuna değinen Sergen Yalçın, "Beşiktaş kurtarıcı olarak gelinecek bir kulüp değil. Burası büyük bir camia. Sezon başında göreve başlamak çok daha mantıklı. O zaman kadro kurulumunu siz yapıyorsunuz. Teknik direktör olarak sezon başlamadan gelmek çok daha doğru. Büyük camialara kurtarıcı olarak gelinmez, o daha çok küme düşünme hattındaki takımlar için geçerli. Burada tabii ki hedefe oynamak istiyoruz. Taraftara da sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bazı şeyleri değiştirmemiz lazım. Bunlar 1-2 ayda olacak işler değil. Ligdeki sıralamamızın da normal olduğunu düşünüyorum 4.'lük tabii ki başarı değil ama normal olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki sene de farklı bir yerde olacağımızı düşünüyorum. Biraz sabırlı olun. Kadro planlamasını, kampı yapalım, sonrasını hep beraber göreceğiz" dedi.

"Lucescu'yu, Beşiktaş camiasının adamı olarak görebiliriz"

Siyah-beyazlıların teknik direktörü, son olarak da geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Rumen teknik adam Mircea Lucescu hakkındaki görüşlerini, şu sözlerle aktardı:
"Lucescu benim hayatımda çok önemli birisi. Hocalığın yanında çok iyi bir insandı. Bizim diyaloğumuz harikaydı. Çok iyi anlaşıyorduk. Çok önemli bir futbol adamını kaybetti camia. Lucescu'yu, Beşiktaş camiasının adamı olarak görebiliriz. Beşiktaş'ın sembol ismiydi. Çok güzel işler yaptı burada."

Orkun Kökçü son 10 maçta 7 gol attı

Beşiktaş'ın kaptanı Orkun Kökçü, Süper Lig'de çıktığı son 10 maçta 7 gol kaydetti. Milli futbolcunun bu süreçte 5 de asisti bulunuyor

10.04.2026 22:57:00
İhlas Haber Ajansı
Orkun Kökçü son 10 maçta 7 gol attı
Orkun Kökçü son 10 maçta 7 gol attı
Beşiktaş'ın kaptanı Orkun Kökçü, Süper Lig'de çıktığı son 10 maçta 7 gol kaydetti. Milli futbolcunun bu süreçte 5 de asisti bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Siyah-beyazlıların golleri 4 dakikada Orkun Kökçü, 8. dakikada Jota Silva, 33 ve 59. dakikada Oh'tan geldi. Siyah-beyazlı takımın son haftalardaki en formda futbolcusu olan Orkun, bu golle ligdeki gol sayısını da 7'ye çıkardı.

25 yaşındaki oyuncu, söz konusu golleri ise çıktığı son 10 mücadelede kaydetti.

Süper Lig'de 25 müsabakada 9 da asisti bulunan başarılı oyuncu, bu asistlerin 5'ini yine son 10 maçlık periyotta yaptı.

Eyüpspor, Konyaspor, Alanyaspor, Başakşehir, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Antalyaspor karşılaşmalarında fileleri sarsan Orkun Kökçü; aynı zamanda Konyaspor, Kasımpaşa ve Antalyaspor mücadelelerinde birer kez, Göztepe maçında da 2 kez gol pası verdi.

Kayserispor ile Fenerbahçe, ligde 50. kez rakip olacak

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında yarın karşılaşacak Kayserispor ile Fenerbahçe, ligde 50. kez karşı karşıya gelecek

10.04.2026 12:06:00
AA
Kayserispor ile Fenerbahçe, ligde 50. kez rakip olacak
Kayserispor ile Fenerbahçe, ligde 50. kez rakip olacak
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında yarın karşılaşacak Kayserispor ile Fenerbahçe, ligde 50. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında daha önce bu kulvarda oynanan 49 maçta sarı-lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor.

Fenerbahçe, rakibini 31 kez mağlup ederken 10 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Kayserispor ise sarı-lacivertliler karşısında 8 mücadeleden 3 puanla ayrıldı.

İstanbul temsilcisi, söz konusu müsabakalarda 114 gol atarken, kalesinde 55 gol gördü.

Kayseri'de 25. Maç

Kayserispor ile Fenerbahçe, Kayseri'de 25. lig mücadelelerine çıkacak.

Daha önce burada oynanan 24 müsabakada Fenerbahçe 12 galibiyet elde ederken, 6'şar beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Söz konusu mücadelelerde Fenerbahçe 43 gol atarken, ev sahibi ekip 25 kez sevindi.

Tarihe geçen sonuçlar

Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisini Kayserispor karşısında elde etti.

Sarı-lacivertli takım, 1994-1995 sezonunda cezası nedeniyle rakibiyle İzmir'de yaptığı maçı 8-1, 2004-2005 sezonunda İstanbul'daki müsabakayı da 7-0 kazanarak lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisine imza attı.

İki ekip arasında geçen sezon Kayseri'de oynanan karşılaşmada da 8 gol atılmış, Fenerbahçe mücadeleden 6-2'lik galibiyetle ayrılmıştı.

Bu arada iki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, 4-1 kazanmıştı.

Trabzonspor, Alanyaspor'a konuk olacak

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Ligde iki takım arasında oynanan 19 maçta Alanyaspor'un üstünlüğü bulunuyor

10.04.2026 11:41:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor, Alanyaspor'a konuk olacak
Trabzonspor, Alanyaspor'a konuk olacak
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Ligde iki takım arasında oynanan 19 maçta Alanyaspor'un üstünlüğü bulunuyor.

Süper Lig'de zirve iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor, konuk olacağı Alanyaspor maçını kazanarak yarıştaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Bordo-mavililerde, Muçi'nin tedavisi sürerken, takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Batagov'un 11'de olup, olmayacağına Teknik Direktör Fatih Tekke karar verecek.

20. randevu

Alanyaspor ile Trabzonspor, yarın saat 17.00'de karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 19 maçta turuncu-yeşillilerin 8 galibiyeti bulunurken, bordo-mavililer de 6 galibiyet aldı. 5 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Alanyaspor'un 33 golüne Karadeniz ekibi 28 golle karşılık verdi.

Alanya'da Alanyaspor üstün

İki takım arasında Alanya'da oynanan 9 müsabakada ev sahibi ekip 5 galibiyet elde ederken, Trabzonspor ise 2 defa kazandı. 2 maç ise berabere sona erdi. Alanyaspor'un 18 golüne, Karadeniz ekibi 11 golle yanıt verdi.

İki takım arasından sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan maç ise 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Trabzonspor, Alanya'da 3 maçtır şansızlık yaşıyor

Karadeniz ekibi, Alanyaspor ile deplasmanda oynadığı son 3 maçta galip gelemedi. Bordo-mavililer, Alanyaspor karşısında son 3 karşılaşmada 2-1, 3-1 ve 5-0'lık sonuçlar aldı.

Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları devam etti

Fenerbahçe, 11 Nisan Cumartesi akşamı deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı Trendyol Süper Lig 29. hafta maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü

09.04.2026 15:04:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları devam etti
Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları devam etti
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetimindeki idman salonda yapılan core çalışmasıyla başladı. Ardından sahada ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin devamında iki gruba ayrılan oyuncularımız, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da noktalandı.

Sarı-lacivertliler, çalışmalarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve ardından Kayseri'ye gidecek.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.