logo
23 EYLÜL 2026

Nübel'in yumuşak karnı belli oldu! Beşiktaş taraftarını korku sardı

Beşiktaş taraftarları 5. haftaya kadar "Aradığımız kaleciyi bulduk." diyordu... Ancak Nübel'in Amed karşısında yediği uzak menzilli gol, siyah-beyazlıların Alman kalecisini tartışılır hale getirdi. Monaco'nun Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinde ve sonrasında da Stuttgart kalesindeyken uzaktan yediği goller yüzünden aleyhine yapılan yorumlar yeniden gündeme geldi.

23.09.2026 12:15:00
Haber Merkezi
 
Nübel'in yumuşak karnı belli oldu! Beşiktaş taraftarını korku sardı
Nübel'in yumuşak karnı belli oldu! Beşiktaş taraftarını korku sardı
Amed karşısında uzaktan yediği goller yüzünden Beşiktaş'ın Alman kalecisi Nübel'in spor kamuoyunda yakaladığı "iyi kaleci" imajı sarsıldı. Kimse bu goller yüzünden kendisine "kötü" demiyor. Ancak geçmişe gidildiğinde Nübel'in "zayıf karnının" uzaktan atılan şutlar denebileceği dönemler olması Beşiktaşlıları korkutacak cinsten.






Monaco'ya Bayern'den kiralık gittiği ilk aylarda (Ağustos–Ekim 2021 dönemi) Fransız basınının acımasız eleştirilerine hedef oldu. Monaco'nun Şampiyonlar Ligi elenmesinde ve Ligue 1'deki ilk 5 haftalık kötü başlangıçta Nübel'in kaledeki "donan" görüntüsü hedef alındı. Özellikle ceza sahası dışı şutlarda ilk adımı atmakta gecikmesi basının gözünden kaçmadı.






L'Équipe, Fransa'da kalecilere ve oyunculara verdiği acımasız maç puanları (10 üzerinden) ile bilinir. Nübel, sezona başladığı ilk 5–6 maçta sık sık 3/10 veya 4/10 gibi oldukça düşük notlar aldı.






Nice-Matin, Nübel için "Manuel Neuer'in halefi olarak geldi ancak uzaktan gelen şutlarda refleks vermek yerine izlemekle yetiniyor." yorumlarını yaptı.






Stuttgart'ta genel olarak harika bir grafik çizse de ceza sahası dışından atılan şutlarda hataları basının diline düştü. Maç analizi yayınlayan Kicker ve Sky Sport yorumcuları, Nübel'in zaman zaman top ayaktan çıkmadan önce vücut ağırlığını yanlış ayağına verdiğini ve bu yüzden zıplama gücünü kaybettiğini iddia ettiler.

Pape Matar Sarr yerine Oulai: Aslan'ın planı

Galatasaray yaz döneminde Pape Matar Sarr için girişimlerde bulundu. Ancak Senegalli futbolcu, TFF'nin "genç yabancı" kriterine uymuyordu. Kadro planlamasında çıkış yolu bulunamadı. Ara transferde ise Oulai Türkiye'ye döndürülebilir

23.09.2026 12:21:00
Haber Merkezi
 
Pape Matar Sarr yerine Oulai: Aslan'ın planı
Pape Matar Sarr yerine Oulai: Aslan'ın planı
Galatasaray'da uzun süredir merkez orta sahaya yıldız bir isim bekleniyor. Ancak şu ana kadar beklenen takviye gelmedi. Sarı-Kırmızılılar, geride bıraktığımız yaz döneminde Tottenham'dan Pape Matar Sarr'la ciddi şekilde ilgilendi. Fakat 2002 doğumlu Senegalli, TFF'nin "genç yabancı" kriterini aylarla kaçırıyordu.

27.5 MİLYON EURO

Kadro yapılanmasında çıkış yolu bulunamadı. 24 yaşındaki futbolcu da "şarta bağlı zorunlu satın alma maddesi" ile birlikte Juventus'a kiralandı. İtalyan ekibi, Avrupa kupalarına katılır ve Sarr da maçların %50'sinde forma giyerse 27.5 milyon euroluk zorunlu madde devreye girecek.






YETERSİZ FORMA SÜRESİ

Galatasaray'da şu anda merkez orta sahada ağırlık Oulai'ye verildi. Trabzonspor, Sarı-Kırmızılılar'a yollamadığı 20 yaşındaki oyuncuyu Fiorentina'ya satmıştı. Fildişi Sahilli genç yetenek, Serie A'da istediği forma sürelerini bulamıyor. Cim-Bom'un kış döneminde resmi teklif yapması bekleniyor.

İsmail Kartal'ın Nene ile derdi ortaya çıktı

Fenerbahçe'de geçen sezon 25 gole katkı sağlayan Dorgeles Nene, İsmail Kartal'ın taktiksel disiplin ve yüksek tempo beklentilerinin gerisinde kalınca formayı unuttu ve ayrılık iddiaları güçlendi

23.09.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal'ın Nene ile derdi ortaya çıktı
İsmail Kartal'ın Nene ile derdi ortaya çıktı
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın daha disiplinli, topla buluşma sayısı yüksek, savunma arkasına sarkarken yüksek sürate ulaşabilen ve savunma disiplininden ödün vermeyen kanat profili tercihi... Fiziki verilerinde ve üretkenliğinde geçen sezona göre ciddi bir düşüş olan Dorgeles Nene'nin kulübede kalmasının ana gerekçesi de bu. Bu yüzden de hakkında çıkan "ayrılmak istiyor" iddialarının altı boş değil.






Fenerbahçe'nin geçen sezon 18 milyon euro verip Salzburg'dan aldığı Dorgeles Nene, ilk yılında tüm kulvarlarda 42 maça çıktı; 13 gol ve 12 asistle 25 gole katkı yaptı. Ancak aynı Nene bu sezon adeta unutuldu. İsmail Kartal 3'ü ligde toplam 70 ve ikisi de Şampiyonlar Ligi ön elemesinde olmak üzere 31 dakika yer verdi. Nene bu sezon 5 maçta sadece 101 dakika yer bulabildi.






Bu da sosyal medyada kendilerine dedikodu arayanlara "Nene ayrılmak istiyor" kozunu verdi. Aslında Nene olsanız siz de ayrılmak istersiniz. Çünkü bir sezon önce 25 gole katkı vermişsiniz, bir sezon sonra ortada yoksunuz.






Ancak Dorgeles Nene'nin geçen sezonki 25 gollük yüksek katkısından sonra bu sezon planlarda geride kalması, hem istatistiksel veri farklılıkları hem de İsmail Kartal'ın taktiksel öncelikleriyle ilgili.






Geçen sezon ligde maç başına 30.4 topla buluşma ve 1.1 kilit pas istatistiğine sahip olan Nene, bu sezon oynadığı kısıtlı sürelerde maç başına 18.0 topla buluşma ve 0.3 kilit pas seviyesine geriledi. Kartal'ın kanat oyuncularından beklediği ön alan baskısına yön verme ve pas trafiğinde istikrarlı bir bağlantı oyuncusu olma rolünde Nene, takımdaki diğer alternatiflerin gerisinde.






Kartal'ın kanat oyuncularında aradığı en kritik parametrelerden biri olan yüksek tempo ve patlayıcılık verilerinde de belirgin bir gerileme var. Geçen sezon ligde 35.7 km/h maksimum hıza çıkarken bu sezon 31.8 km/h maksimum hızda kaldı.

Okan Buruk istifa etmeyecek: Ama ayrılacak!

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'la ilgili eleştirilerin boyutu hayli arttı. Hatta yönetim bu sebeple bir destek açıklaması yaptı. Buruk ise 5 yıl üst üste şampiyon olmayı başarırsa, kritik bir karar alacak.
 

23.09.2026 12:19:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk istifa etmeyecek: Ama ayrılacak!
Okan Buruk istifa etmeyecek: Ama ayrılacak!
Galatasaray Kulübü, Başkan Dursun Özbek'in imzasıyla, "Okan hocamızla her zaman irtibat halinde olduğumuz gibi Trabzonspor karşılaşmasının ardından da kendisini bizzat arayarak moralini bozmamasını ve kendisine olan güvenimizin tam olduğunu ifade ettim. Okan Buruk'a dün de inancımız ve güvenimiz tamdı; bugün de tamdır. Okan Buruk yönetiminde dört yıldır nasıl inanç ve kararlılıkla yolumuza devam ettiysek, bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz" açıklamasını yayınlamıştı.






ELEŞTİRİLER ÜZDÜ

52 yaşındaki çalıştırıcının da yapılan eleştiriler sebebiyle çok üzgün olduğu öğrenildi. Bu arada çarpıcı bir iddia da geldi... Buna göre; Okan Buruk sezon sonunda üst üste 5. şampiyonluğu elde ederse Galatasaray'la mukavelesini yenilemeyecek. Ve kulüpten ayrılacak.






YENİ BİR SAYFA

5 yıllık serinin Türk futbol tarihinde bir örneği yok... Buruk'un rekorla birlikte kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlandığı konuşuluyor. Başarılı teknik adamın Galatasaray döneminde kaldırdığı kupalar şöyle:

4 Süper Lig şampiyonluğu
1 Türkiye Kupası
1 Türkiye Süper Kupası

Dursun Özbek, Didier Deschamps'la neden görüştü? Ne konuştu?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in ünlü teknik adam Didier Deschamps ile yaptığı gizemli zirve, Okan Buruk’un ayrılacağı dedikodularını tetiklerken Fransız çalıştırıcının Monaco’ya dönüş ihtimalini yeniden gündeme taşıdı

23.09.2026 12:10:00
Haber Merkezi
 
Dursun Özbek, Didier Deschamps'la neden görüştü? Ne konuştu?
Dursun Özbek, Didier Deschamps'la neden görüştü? Ne konuştu?
Başkan Dursun Özbek'in, Şampiyonlar Ligi kura çekimi için Monaco'ya gittiği gün Abdullah Kavukçu ve Cenk Ergün'le beraber Didier Deschamps'ı Cap d'Ail'de ziyaret etti... Bu görüşmede Özbek'in Fransız teknik adama Okan Buruk'un koltuğunu teklif ettiğine dair bir bilgi yok. Ancak görüşmenin Galatasaray teknik direktörlüğü için olduğu dedikodusu yayıldı.

Bir sosyal medya hesabının, Galatasaray'ın ağustos ayında Okan Buruk'un yerine hoca aradığını iddia etmesi üzerine çarşı karıştı... Bu kadarla da kalmadı.






Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen sosyal medya hesapları Buruk'un yerine Dünya Kupası'ndan sonra Fransa Milli Takımı'ndan ayrılan Didier Deschamps'ın göreve getirileceğini iddia etmeye başladı.

Deschamps, bu yaz Fransa Milli Takımı'nın teknik direktörlüğü görevini bırakmasının ardındantamamen emekli olmasa da kısa süre içinde yeniden çalışmak istemediğini açıkça belirtti:

"Biraz ara vermeye, kendimi yenilemeye ihtiyacım var."






Tam da bu açıklamanın yapıldığı günlerde Şampiyonlar Ligi kura çekimi için Monaco'ya giden Başkan Dursun Özbek ve Abdullah Kavukçu, Deschamps'ı Monaco sınırında yaşadığı Cap d'Ail'de ziyaret etti. Bu görüşmeye Cenk Ergün de eşlik etti. Ancak bu görüşmenin teknik direktörlük teklifi olduğuna dair bir görüş hiç ortaya atılmadı. Hatta görüşmenin aynı dönemde görüşülen Oliver Kahn görüşmeleriyle aynı düzlemde olduğu belirtildi.






Deschamps'ın adı Fransa'da şu anda Beşiktaş'tan 4 gol yiyen Marsilya ile anılıyor. Ancak Deschamps'a en yakın isim olan gazeteci Dave Appadoo bambaşka bir iddia ortaya attı:






"OM'nin çalkantılı döneminde geri dönmez. Ayrıldığında yara almıştı. İnsanlar bunun farkında değil. Zehirli bir ortam potansiyeli olan bir kulübün başına geçeceğini sanmıyorum."






Deschamps'ın Ligue 1'e dönüşünün imkansız olmadığını söyleyen Appadoo, "Yapabileceği en iyi şey Monaco. Oldukça rahat ve stressiz bir yaşam tarzıyla yeniden Monaco'da başarılı olur" dedi.






Singo'da papatya falı: Dönüyor, dönmüyor!

Galatasaray kariyerinde sakatlıklarıyla ön plana çıkan Wilfried Singo'nun ekim başında tamamen hazır hale gelmesi bekleniyordu. Ancak sürecin uzayabileceği konuşuluyor

23.09.2026 11:59:00
Haber Merkezi
 
Singo'da papatya falı: Dönüyor, dönmüyor!
Singo'da papatya falı: Dönüyor, dönmüyor!
Galatasaray, 2025 yazında Monaco'ya 30.77 milyon euro ödeyerek Wilfried Singo'yu kadrosuna katmıştı. Fildişi Sahilli savunmacıyla 30 Haziran 2030'a kadar mukavele yapıldı. 25 yaşındaki oyuncunun kalitesi konusunda en ufak bir soru işareti yoktu:

Atletizm: Tamam
Hız: Tamam
Hava hakimiyeti: Tamam






HİÇBİR ANLAMI KALMADI

Ancak 1.90 boyundaki futbolcu o kadar çok sakatlandı ki, olumlu özelliklerinin hiçbir anlamı kalmadı. Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da sağlık problemi yaşayan Singo, ardından Galatasaray'da da benzer bir durumun içine girdi. Oyuncunun ekim başında sahalara dönmesi bekleniyordu.






KASIMPAŞA VE BARCELONA

Galatasaray milli ara sonrasında Kasımpaşa ve Barcelona maçlarına çıkacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki Barça mücadelesi 13 Ekim'de... Ve Singo'nun bu iki karşılaşmada da forma giyemeyeceği yönünde iddialar var. Fildişi Sahilli futbolcunun bu sezonki süreleri:

Çorum: Kadroda ama oynamadı
Erzurumspor: 24 dakika
Göztepe: 17 dakika
Başakşehir: Sakat
Kocaelispor: Sakat
Trabzonspor: Sakat
Sporting: Sakat






Uğurcan Çakır'ın düşüşü durdurulamıyor

Galatasaray'da geçen sezonun yıldızı Uğurcan Çakır'ın bu sezonki önlenemez düşüşü dikkat çekiyor

23.09.2026 11:20:00
Haber Merkezi
 
Uğurcan Çakır'ın düşüşü durdurulamıyor
Uğurcan Çakır'ın düşüşü durdurulamıyor
Galatasaray'da geçen sezonun yıldızı Uğurcan Çakır'ın bu sezonki önlenemez düşüşü dikkat çekiyor. Geçen sezon kalesinde görmesi beklenenden +7.69 gol daha az yiyerek şampiyonluğun temel taşları arasına girmişti. Bu sezon ise -2.52 engellenen gol metriği yakaladı; yani yememesi gereken golleri de yemeye başladı. Jankat ise Okan Buruk'a "bana güven" diyecek bir hava vermiyor.






Galatasaray'da kaleden hücuma kadar her mevki alarm veriyor... Özellikle geçen sezonun yıldızlarından Uğurcan Çakır'ın önlenemez düşüşü devam ediyor. Günay'ın arkasında kalırsa gitmekte direnen ve henüz yeni sözleşme imzalamayan Jankat da her ne kadar hazırlık maçlarında parmak ısırtsa da Okan Buruk'a "Uğurcan'ı biraz dinlendireyim" dedirtemiyor.






Uğurcan geçen sezon %77.6 (maç başına 2.6 kurtarış) gibi oldukça yüksek bir kurtarış yüzdesiyle oynarken, bu sezon bu oran %50.0'ye (maç başına 1.6 kurtarış) düşmüş durumda. Benzer şekilde Jankat da oynadığı tek maçta %50.0 kurtarış yüzdesinde kaldı.






Uğurcan Çakır geçen sezon pozisyon kalitesine göre kalesinde görmesi beklenenden +7.69 gol daha az yiyerek takıma doğrudan katkı sağlamıştı. Bu sezon ise -2.52 engellenen gol metriğine sahip; yani kalesine gelen şutların kalitesine kıyasla yememesi gereken golleri yediğini gösteren negatif bir grafik söz konusu. Jankat'ta da bu değer -0.24 seviyesinde.






Uğurcan bu sezon kendi yarı sahasındaki pas başarısını %99'a çıkarıp top kaybını maç başına 4.2'ye düşürerek daha garantici bir oyun sergilerken, Jankat oynadığı maçta %53 genel pas isabeti ve 18 top kaybı yaşadı. Jankat'ın özellikle uzun toplardaki düşük isabet oranı (%28), geriden oyun kurma senaryolarında baskı altında zorlandığına işaret ediyor.






Uğurcan'ın bu sezon yediği 8 golün 6'sı, Jankat'ın ise yediği 2 golün tamamı (2) ceza sahası içinden geldi. Bu durum sadece kalecilerin bireysel formuyla değil, savunma hattının rakiplere ceza sahası içinde rahat şut imkanı tanıdığını veya dönen toplarda reaksiyon süresinin uzadığını gösteriyor.

Okan Buruk milli arada Galatasaray ruhunu aşılayacak

Galatasaray, son dönemde övünülen "Florya'nın suyu"na zehir karıştırılmış gibi; psikolojik aidiyet, liderlik eksikliği, tükenmişlik ve konfor alanı hissi üzerinden sıkıntılar yaşıyor

23.09.2026 11:14:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk milli arada Galatasaray ruhunu aşılayacak
Okan Buruk milli arada Galatasaray ruhunu aşılayacak
Galatasaray, son dönemde övünülen "Florya'nın suyu"na zehir karıştırılmış gibi; psikolojik aidiyet, liderlik eksikliği, tükenmişlik ve konfor alanı hissi üzerinden sıkıntılar yaşıyor. Takımdaki reaksiyonsuzluğu ve psikolojik arka planı birkaç ana başlıkta özetleyen Okan Buruk, 20 günlük milli arada neler yapabileceğini planladı.






Galatasaray'da son dönemde başlayan "Nasıl olsa başkası tepki gösterir" ve "Kaptan halleder" düşüncesi, ciddi bir tepkisizliğe neden oldu. Sahadaki 11 kişinin tepkisizliği Okan Buruk tarafından da takım içi sorumluluğun dağıldığına ve bireysel inisiyatif alma isteğinin baskılandığına bir işaret olarak görülüyor.






Buruk'a göre şu anda öğrencileri, duygusal olarak işin içine girmek yerine sadece "görevini yapıp çıkan" birer çalışana dönüştü. Florya'nın suyuna zehir akıtıldı.






Yüksek enerjili Osimhen gibi bir lider öne çıktığı için, Kaptan Abdülkerim dâhil diğer oyuncular da pasifleşti. "Osimhen olsa kıyameti koparırdı" beklentisi; Kaptan Abdülkerim dışında Yunus ve Barış Alper gibi diğer lider figürlerin de rollerini bırakmasına yol açtı.

Ayrıca daha önce takıma liderlik eden Icardi gitti; Günay, Kaan ve İlkay kendilerini geri çekti.







20 günlük ara, Okan Buruk için takımı hem zihinsel hem de taktiksel olarak sıfırlamak adına bulunmaz bir fırsat. Sadece kaptanlarla değil, takımın yerli ve yabancı tüm çekirdek oyuncularıyla küçük grup toplantıları yapacak.






Reaksiyon gösterme işini Osimhen veya kaptana yıkmak yerine, deneyimli isimlere sahadaki reaksiyonel rollerini yeniden tanımlayacak. Kemerburgaz kültürünü vurgulayan saha dışı kaynaşma yemekleri, ailelerin de katıldığı organizasyonlar ve takımı eğlenceli ortamlarda buluşturan psikolojik yük boşaltma seansları organize edecek.

Oyuncularına "iş arkadaşı" olmadıklarını, duygusal bağları kuvvetli bir "aile" olduklarını hatırlatacak.

Aziz Yıldırım nasıl bu kadar değişti? Dün ne diyordu bugün ne diyor

Zamanında "Daha iyi kadro için hep daha fazlası lazım" ve "Osimhen için 125 milyon verseydik, Galatasaray'dan da alsaydık" diyecek kadar parayı gözü görmeyen Aziz Yıldırım'ın tamamen değiştiği ve artık önceliğini finansal disipline verdiği iddia ediliyor. Bunu iddia eden ise sıradan bir kişi değil; Fenerbahçe Başkan Aziz Yıldırım'ın seçim sürecinde yanından ayırmadığı, çok bilinen bir sosyal medya hesabı

23.09.2026 11:12:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım nasıl bu kadar değişti? Dün ne diyordu bugün ne diyor
Aziz Yıldırım nasıl bu kadar değişti? Dün ne diyordu bugün ne diyor
Fenerbahçe yönetimi, sosyal medya üzerinde kendisine yakın isimler aracılığıyla camiayı konsolide etmek için çalışmalara başladı...

Seçim döneminde Aziz Yıldırım'ın en yakınında duran isimlerden birisi olan bir sosyal medya hesabının camiadaki finansal gerçeklik, muhalefet dili ve transfer algısı üzerinden değerlendirmeleri dikkat çekici.






Yıldırım'a çok yakın olduğu bilinen bu sosyal medya hesabının açıklamasının özü, "para harcayarak her sorunun çözülemeyeceği" ve "harcamanın bir sonunun olmadığı" vurgusu.

Yeni yönetimin kısa sürede kulübe ciddi bir kaynak sağladığı (150 milyon euro) ve sezon sonuna kadar benzer bir miktar daha bulması gerektiğinin üzerine basılıyor; ancak kulübün üzerindeki devasa mali yüke de dikkat çekiliyor. Zaten bu yükün hafta sonunda Başkan Yıldırım tarafından gündeme getirilmesi kaçınılmaz.






"Daha iyi kadro için hep daha fazlası lazımdı" yaklaşımının sürdürülebilir bir kulüp yönetimi anlayışı olmadığının belirtilmesi ise Yıldırım'ın daha önceki 20 yıllık başkanlık sürecinin tam zıttı bir anlayış. Yani Yıldırım'a yakın bir sosyal medya hesabının bu sözleri, adeta "Başkan değişmiş" dedirtecek cinsten.

Aynı açıklamada yer alan "Osimhen için 125 milyon verseydik, Galatasaray'dan da alsaydık" sözü, popülist transfer rekabetine yönelik ironik bir eleştiri. Kesinlikle de doğru.






Ancak bu da Aziz Yıldırım'ın daha önceki açıklamalarıyla taban tabana zıt; çünkü Yıldırım, daha önceki dönemlerinde sürekli olarak rekabeti "Rakip kaç para harcadıysa biz daha fazlasını harcayalım" düzleminde gördü. Zaten Ali Koç, 2018'de kendisini sandıkta yenerken de bu sayede ön plana çıktı.

Galatasaray'ın kalesi yol geçen hanı!


 
Galatasaray milli araya averajla 2. sırada girdi. Sarı-Kırmızılılar, 6 haftadaki savunma performansıyla sınıfta kaldı. İlk 10 basamaktaki ekipler içinde en çok golü Aslan yedi.

22.09.2026 13:52:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın kalesi yol geçen hanı!
Galatasaray'ın kalesi yol geçen hanı!

Sarı-Kırmızılılar, yeni sezona beklentilerin çok altında başladı. Amed, milli araya 13 puan ve averajla lider girdi. Galatasaray aynı puanda ancak 6 haftada yenilen 10 gol kafaları fena halde karıştırıyor. Cim-Bom'un zirvedeki iddiasını sürdürmesinin en önemli sebeplerinden biri ise herkesin puan kayıpları yaşaması...







İlk 10'daki takımların kale performansı!

Sarı-Kırmızılılar, 6 haftada rakiplerine 10 kez gol izni verdi (ilk 10'daki en yüksek rakam). Puan tablosunda ilk 10 basamakta yer alan ekiplerin yedikleri goller ise şöyle:

Amed: 7
Galatasaray: 10
Beşiktaş: 7
Kocaelispor: 4
Alanyaspor: 6
Fenerbahçe:6
Trabzonspor: 5
Kasımpaşa: 5
Çaykur Rizespor:6
Gaziantep FK: 7







Sorun sadece defans mı?

Galatasaray'da yenilen gollerin faturasını sadece savunma hattına çıkarmamak gerekiyor. Özellikle kanatlarda çok top kaybı yapılıyor. Ve kanat oyuncuları rakiplerini kovalamadığı için bu topların hepsi kontratak olarak Cim-Bom'un kalesine geliyor. Milli arada birçok şeyin düzeltilmesi şart...
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.