Okan Buruk'a göre şampiyonluk garanti
Galatasaray’da Nisan'da yaşanan puan kayıpları ve saha dışındaki "krizler" gündemi meşgul ederken, teknik direktör Okan Buruk ile başkan Dursun Özbek arasında kritik bir zirve gerçekleşti
Haber Merkezi






Galatasaray'da Nisan'da yaşanan puan kayıpları ve saha dışındaki "krizler" gündemi meşgul ederken, teknik direktör Okan Buruk ile başkan Dursun Özbek arasında kritik bir zirve gerçekleşti. Takımın hem teknik hem de psikolojik olarak bir düşüş yaşadığına dair eleştirilere yanıt, bizzat üst üste 3 şampiyonluk yaşayan ve 4'üncüsü için çalışan Buruk'tan geldi.

"PANİK YOK KONTROL ALTINDA"
Buruk, Başkan Özbek ile yaptığı görüşmede son haftalarda kaybedilen puanların "dönemsel" olduğunu vurguladı. Takım içindeki dengelerin ve özellikle yerli-yabancı oyuncu grubu arasındaki enerjinin yeniden toparlanacağını belirten Buruk, "Panik yapacak bir durum yok. Şampiyon yine biz olacağız" diyerek hedeften sapmadıklarını net bir dille ifade etti.

BUGÜN İDMAN TARAFTARA AÇIK OLACAK
Bugün idmanın kapısını taraftara açacak olan Buruk, puan farkının kapanmasıyla iştahı kabaran rakiplerine de mesaj gönderdi:
- Rakiplerimize sadece küçük bir umut verdik. Bırakın şimdilik eğlensinler, umut etsinler. Ancak bu durum çok uzun sürmeyecek.

YÖNETİME "SİZ HAZIR OLUN" MESAJI
Gelecek hafta oynanacak derbinin kırılma noktası olacağını işaret eden Okan Buruk, şampiyonluk kutlamaları için yönetime "hazır olun" mesajı verdi:

- Haftaya hayatlarının en büyük şokunu yaşayacaklar. Galatasaray'ın gücünü bir kez daha sahada görecekler. Siz kutlamalar için hazırlıklarınızı yapın.




















































































