logo
14 TEMMUZ 2026

Okan Buruk'tan Felipe Melo kararı

Ülkesinde lisansını alıp Galatasaray'da Okan Buruk’un yardımcısı olmak isteyen Felipe Melo’ya tecrübeli hocadan şok bir "veto" geldi. Mauro Icardi gibi star isimleri saha içinde yönetmekte sorun yaşamayan ancak saha kenarında huzuru bozacak agresif bir profile sıcak bakmayan Buruk'un, hiyerarşiyi korumak adına Brezilyalı efsane yerine Dries Mertens ismine onay verdiği öğrenildi.

11.06.2026 12:59:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'tan Felipe Melo kararı
Okan Buruk'tan Felipe Melo kararı
Ülkesinde antrenörlük lisansını aldıktan sonra kariyerine Türkiye'de başlamak isteyen Felipe Melo, iddialara göre gözünü eski aşkı Galatasaray'a dikti. İş başı yapmak için kulüp arayışında olan Brezilyalı ismin, Okan Buruk'la görüşerek teknik ekibe katılmaya hazır olduğunu ilettiği belirtildi. Kemerburgaz'da yardımcı antrenörlük görevine sıcak bakan Melo'nun bu hamlesi Okan Buruk engeline takıldı.






AGRESİF YAPIDA YARDIMCI İSTEMİYOR

Buruk'un, Felipe Melo'nun bu talebini net bir dille veto ettiği öğrenildi. Başarılı çalıştırıcının, takım içi dengeleri ve tesislerdeki huzur ortamını korumak adına bu kararı aldığı iddia ediliyor.

Sızan bilgilere göre Buruk'un kararına gerekçe olarak şu ifadeler öne çıkıyor. Okan Buruk'un, Mauro Icardi gibi saha içinde ve dışında "çılgın" olarak nitelendirilebilecek star oyuncuları yönetmekte ve onlara müsamaha göstermekte bir problemi yok.

Ancak deneyimli hocanın, saha kenarında ve teknik kadro içerisinde huzursuzluk veya aşırı agresiflik yaratabilecek, odak noktasını dağıtacak profilde bir ismi kesinlikle istemediği bildirildi.






MELO'YU DEĞİL DE MERTENS'İ İSTİYOR

Okan Buruk'un teknik ekibini şekillendirme konusundaki kriterleri, Dries Mertens örneğiyle daha da netleşti. Yönetimin, futbolu bırakmasının ardından Mertens'i teknik kadroya dahil etme önerisine Buruk'un son derece sıcak baktığı biliniyor.

Buruk, takım dinamiklerine uyum sağlayan ve sakin yapısıyla bilinen Dries Mertens'i ekibine katma konusunda hiçbir sorun yaşamazken; Felipe Melo gibi güçlü ve sert bir karakterin Florya'daki mevcut hiyerarşiyi zorlayabileceğini düşünüyor.

Transferde ezeli rekabet

PSG ile mukavelesinin son senesine giren Fabian Ruiz'in geleceği belirsizliğini koruyor. Galatasaray uzun süredir İspanyol yıldızı izliyordu. Fenerbahçe'nin de devreye girebileceği öğrenildi

13.07.2026 22:05:00
Haber Merkezi
 
Transferde ezeli rekabet
Transferde ezeli rekabet
Galatasaray yaklaşık 1 senedir PSG'den Fabian Ruiz'le ilgileniyor. 30 yaşındaki İspanyol futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek. Yani kontratının son senesine girdi.

1.88 boyundaki merkez orta saha kısa süre önce, PSG ile mukavelesinin devam ettiğini ve işleri aceleye getirmeyeceğini ifade etmişti.






BU KONULARA GİRMEYELİM

Ruiz şu anda İspanya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda bulunuyor. Menajerine ise turnuva bitimine kadar transfer konularına girmek istemediğini iletti.

Buna PSG ile yeni sözleşme pazarlıkları da dahil... Öte yandan sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray sonrasında Fenerbahçe'nin de resmen devreye girebileceği öğrenildi.






SATIŞ YAPILMASI GEREKİYOR

Fenerbahçe'deki yabancı sayısı, Galatasaray'a oranla çok daha fazla... Ayrıca orta alanda da ciddi bir kalabalık var. Kanarya'nın Ruiz hamlesi öncesinde bazı isimlere veda etmesi gerekiyor.

Galatasaray'da da bazı ayrılıklar yaşanacak. Ancak rakamsal anlamda Kanarya kadar sıkıntılı değil. Dünya Kupası'nın ardından iki ezeli rakibin de pazarlıklara başlaması bekleniyor.

Cherif'te son durum

Fenerbahçe'de genç golcü Sidiki Cherif'in Hamburg'a kiralanması bekleniyor. Ancak ayrılık için biraz daha beklenecek. Öncelikle yeni santrforun takıma katılması gerekiyor

13.07.2026 21:58:00
Haber Merkezi
 
Cherif'te son durum
Cherif'te son durum
Fenerbahçe Vedat Muriqi sonrasında bir santrfor takviyesi daha yapacak. Bu durumda Sidiki Cherif, 3. forvet konumuna düşüyor. Alman ekibi Hamburg, 19 yaşındaki futbolcuyu kiralamak istiyor. Yönetim bu seçeneğe sıcak bakıyor. Ancak Hamburg'dan biraz daha beklemesi istendi.

O TARİHTE İZİN VERİLECEK

Sarı-Lacivertliler'de şu anda yeni golcü konusundaki çalışmalar sürüyor. Transfer resmen tamamlandığında Sidiki Cherif'e ayrılık izni verilecek. Öte yandan 1.88 boyundaki futbolcu, yeni sezon hazırlıklarında çok iyi bir performans sergiliyor. Bu sebeple kadroda tutulabileceği de konuşuluyordu.






MALİYETİ EPEY YÜKSEKTİ

Ancak Vedat Muriqi sonrası gelecek yabancı santrforla birlikte Gineli oyuncunun şansı kalmayacak. Sidiki Cherif'in Fenerbahçe'yle 30 Haziran 2030'a kadar mukavelesi bulunuyor. Angers Kulübü'nden transferindeki detaylar ise şu şekildeydi:

Kiralama bedeli: 4 milyon euro

Satın alma maddesi: 18 milyon euro (devreye girdi)

Bonus maddeleri: 3 milyon euro

Galatasaray'a Ndombele gibi golcü

Dynamo Kyiv’in tatilden 99,7 kg dönerek kulüp "göbek" rekoru kıran 20 yaşındaki forveti Matviy Ponomarenko, kilolarıyla "Ndombele" ve "Kırkpınar başpehlivanı" benzetmelerine yol açsa da sahada devleri peşinden koşturuyor. Ukrayna milli takımında siftah yapan genç yıldıza Galatasaray ve Dortmund’un yaptığı 20 milyon euro’luk teklifler reddedilirken; 25-30 milyon euro bekleyen Kiev yönetimi ile Türkiye seçeneğine sıcak bakmayan oyuncunun bir sonraki durağı merak konusu

13.07.2026 12:10:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'a Ndombele gibi golcü
Galatasaray'a Ndombele gibi golcü
Galatasaray ve Avrupa devlerinin radarında olan Dynamo Kyiv'in 20 yaşındaki golcüsü Matviy Ponomarenko, tatil dönüşü kilosuyla Ukrayna'da gündeme oturdu. Genç santrafor, sezon öncesi sağlık kontrolünde tam 99,7 kilogram tartılarak kulüp tarihinin ağırlık rekorunu kırdı. "Kırkpınar başpehlivanı" yakıştırmalarına yol açan ve akıllara eski Galatasaraylı Tanguy Ndombele'yi getiren oyuncu, yoğun hazırlık kampındaki antrenmanların ardından kilosunu 98 kg seviyesine indirmeyi başardı.






DORTMUND VE GALATASARAY'DAN 20 MİLYON EURO

Fiziksel durumuna yönelik tartışmalara rağmen Ponomarenko, sahada tam bir canavar. Oyuncuyla ilk etapta ilgilenen Milan'ın yanı sıra Porto, Borussia Dortmund, Ajax, Celtic, Werder Bremen ve Midtjylland gibi takımlar zemin yoklamaya başladı.

Ukrayna milli takımıyla çıktığı İsveç maçında ilk golünü de kaydeden Ponomarenko için Galatasaray ile Borussia Dortmund'un yaptığı 20 milyon euro'luk ilk teklifler Kiev yönetimi tarafından reddedildi.






DİNAMO KIEV 25-30 MİLYON EURO BEKLİYOR

Ponomarenko'nun transferinde şu an en ciddi aday, kulübün mali taleplerini karşılamaya hazır olan Fransız ekibi Strasbourg. Dynamo Kyiv Başkanı Ihor Surkis, oyuncunun 31 Aralık 2028'e kadar süren sözleşmesini koz olarak kullanarak en az 25-30 milyon euro bonservis geliri hedefliyor.






TÜRKİYE'DE OYNAMAYA SICAK BAKMIYOR

Yorumcu ve gazeteci Viktor Vatsko, YouTube kanalındaki "Vatsko on air" programında, "WhatsApp'taki mesajlarda geçen sezondan sonra Ponomarenko'ya gerçekten de büyük bir ilgi olduğu belirtiliyor. Ancak öncelikle, Dynamo'dan herhangi bir somut teklif duymadım. Bir tür girişimde bulunduklarını, zemin yokladıklarını ve görüşmelerde bazı rakamların geçtiğini biliyorum" açıklaması yaptı.

Türkiye'de oynamaya sıcak bakmadığı belirtilen genç golcü ise kilolarını dert etmeyerek, Avrupa Kupası elemeleri öncesi "Her şeyi kendiniz göreceksiniz. Dynamo sizi büyüleyecek" diyerek meydan okuyor.

Beşiktaş'ta Trossard'ın alternatifi

Beşiktaş, Leandro Trossard transferinde yaşanabilecek olası bir olumsuzluğa karşı B planını hazırladı. Lionel Messi'nin milli takımdan kankası Thiago Almada için Atletico Madrid ile masaya oturan yönetim, River Playe ile aynı parayı vermeye hazır olduğunu iletti. 31 yaşındaki Trossard ile 25 yaşındaki Arjantinli genç yetenek arasındaki yaş farkı ise Başkan Serdal Adalı'nın kafasını karıştırmış durumda

13.07.2026 12:05:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ta Trossard'ın alternatifi
Beşiktaş'ta Trossard'ın alternatifi
Beşiktaş, transfer çalışmalarında rotayı dünyaca ünlü yıldızların üzerine kırdı. Siyah-beyazlılar, Leandro Trossard transferinde yaşanabilecek olası bir pürüzü hesaba katarak dev bir hamle yaptı.

Kara Kartal, Belçikalı yıldızın alternatifi olarak Lionel Messi'nin milli takımdan yakın arkadaşı Thiago Almada'yı gündemine aldı.






20 MİLYON EURO'YA BİTECEK

Arjantinli genç yetenek Thiago Almada için şu sıralar River Plate de devrede. İspanyol devi, oyuncunun River Plate'e transferini bir an önce bitirmek istiyor. Ancak Beşiktaş, bu transferde geri adım atmayarak Atletico Madrid yönetimiyle resmen masaya oturdu. Siyah-beyazlı kurmaylar, Arjantinlilerin Almada için gözden çıkardığı bonservis bedelinin aynısını yani 20 milyon euro'yu ödemeye hazır olduklarını iletti.






6 YAŞLIK FARK ADALI'YI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Beşiktaş cephesinde şu an için Leandro Trossard ismi önceliğini koruyor. Buna karşın iki oyuncu arasındaki yaş farkı yönetimin fikrini değiştirebilir. Trossard'ın 31 yaşında olması, Almada'nın ise henüz 25 yaşında ve geleceğe yatırım olabilecek bir yaşta bulunması Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın kafasını karıştırdı.






BÜYÜK TRANSFER ÇALIMI OLUR

Siyah-beyazlı yönetim, hem tecrübe hem de gençlik aşısı arasında ince bir çizgi üzerinde yürüyor. Beşiktaş, Trossard transferinde pürüz çıkması halinde tüm enerjisini Almada'ya harcayarak River Plate'ye büyük bir transfer çalımı atmayı hedefliyor.

Suud'dan Kerem'e Gazze vetosu!


 
Türkiye'de Kerem Aktürkoğlu'nun Suudi Arabistan'a astronomik transferi konuşulurken, Arap dünyasından veto geldi. Spora siyaset karıştırmama konusunda katı bir politika izleyen Suudi Arabistan lig yönetimi, milli futbolcunun geçmişteki Filistin paylaşımları nedeniyle iddialara kapıyı kapattı. El-Hilal örneğinde olduğu gibi sansür ve sansasyon istemeyen yerel otoriteler transfer söylentilerini ciddiye dahi almadı.

13.07.2026 11:56:00
Haber Merkezi
 
Suud'dan Kerem'e Gazze vetosu!
Suud'dan Kerem'e Gazze vetosu!

Türkiye'de sosyal medyayı sallayan Kerem Aktürkoğlu'nun El-Hilal'e transfer iddiaları, Suudi Arabistan cephesinde karşılık bulmadı. Yıldız futbolcunun Suudi kulüplerinden astronomik teklifler aldığı haberi, Arap medyasında neredeyse hiç ciddiye alınmadı. Yerel spor muhabirleri ve otoriteler, transfer söylentilerine oldukça mesafeli yaklaşıyor.







Kerem'in Filistin paylaşımları ret gerekçesi mi?

Bu soğuk tavrın arkasında, Suudi Arabistan futbol yönetiminin katı kuralları yatıyor. Ülke, 'spora siyaset karıştırmama' politikasını çok sıkı bir şekilde uyguluyor. Hele hele söz konusu siyaset, ABD ve İsrail'i rahatsız ediyorsa, Suudlu yetkililer o şahıstan ya da kurumdan uzak duruyor!
Devlet ve lig yönetimi, kulüplerin diplomatik krizlerin veya kontrolsüz siyasi tartışmaların merkezinde yer almasını kesinlikle istemiyor. Kerem Aktürkoğlu'nun geçmişte Filistin hassasiyetini gösteren sosyal medya paylaşımları, bu kural nedeniyle transferin önündeki en büyük engel olarak görülüyor.







ABD ve İsrail kölesi El Hilal'in hiç tahammülü yok!

Suudi Arabistan'ın bu konudaki tavrı yeni değil. 2023 yılında El Hilal kulübü, futbolcusu Ali El Buleyhi'nin Filistin kefiyesi giydiği bir görseli maç öncesi tanıtımında paylaşmıştı. Kulüp, gelen baskılar üzerine bu görseli bir saat bile dolmadan resmi hesabından kaldırmak zorunda kaldı. Paylaşımı yayan kulüp çalışanları ve yerel figürler ise "sevgili sporumuza siyasi meseleleri dahil ettikleri için" kamuoyundan özür diledi.
Sonuç olarak, Suudi Arabistan lig yönetimi siyasi konularda tamamen tarafsız kalmakta kararlı. Kerem Aktürkoğlu'nun paylaşımları nedeniyle veto yediği iddiaları, bu katı politikanın bir sonucu olarak değerlendiriliyor. Türkiye'de heyecan yaratan bu transfer hikayesi, Suudi Arabistan'ın katı spor-siyaset duvarına çarpmış durumda.

Ollie Watkins, Fenerbahçe'ye

Aston Villa'da Ollie Watkins satış listesine koyuldu. İddiaya göre Fenerbahçe, Watkins'i kadrosuna katmak için harekete geçti
 

13.07.2026 11:40:00
Haber Merkezi
 
Ollie Watkins, Fenerbahçe'ye
Ollie Watkins, Fenerbahçe'ye
UEFA kurallarını ihlal ettiği için bu yaz yıldızlarını elden çıkarmak zorunda olan Aston Villa'da Ollie Watkins satış listesine koyuldu. Daily Mail'in iddiasına göre Fenerbahçe, İngiliz milli golcüyü astronomik bir maaş zammıyla kadrosuna katmak için harekete geçti.






Aston Villa, UEFA'nın finansal harcama kuralları nedeniyle bu yaz transfer döneminde büyük bir krizle karşı karşıya. Son iki sezondur kuralları ihlal eden İngiliz ekibi, 2026-27 sezonu öncesinde rahat nefes alabilmek için acilen oyuncu satmak zorunda. UEFA'nın "gelirinden fazla harcama yapamazsın" talimatı, kulübü yıldız isimleriyle yollarını ayırma noktasına getirdi.






DAILY MAIL GAZETESİ YAZDI

Bu doğrultuda Aston Villa'nın golcü oyuncusu Ollie Watkins de satış listesine konuldu. İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre, Türk futbolunun devlerinden Fenerbahçe bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Sarı-lacivertliler, Premier Lig'de fırtınalar estiren yıldız forveti kadrosuna katmak için şimdiden kolları sıvadı.






ASTON VILLA'DAN FAZLASI ÖNERİLDİ

Fenerbahçe, İngiltere Milli Takımı'nda da görev yapan Watkins'i ikna etmek için kesenin ağzını açtı. Yönetim, golcü oyuncuya Aston Villa'da kazandığından çok daha yüksek, cazip bir maaş zammı teklif etmeye hazır. Bu hamleyle birlikte transfer piyasasında tüm gözler İstanbul-Birmingham hattına çevrilmiş durumda.






ROGERS İÇİN DE SÖYLENTİLERVAR

Öte yandan Aston Villa'da tek ayrılık adayı Watkins değil; takımın bir diğer İngiliz milli yıldızı Morgan Rogers için de transfer söylentileri yüksek sesle konuşuluyor. Ancak Villa yönetimi, Rogers'ın ayrılığına kolay kolay izin vermeyecek. Kulübün, bu oyuncu için 130 milyon sterlinin altındaki hiçbir teklifi kabul etmeyeceği net bir şekilde vurgulanıyor.

Kim Min Jae'den Galatasaray'a yeşil ışık

Yaz transfer döneminin en büyük bombalarından birisi patlamak üzere

11.07.2026 19:30:00
Haber Merkezi
 
Kim Min Jae'den Galatasaray'a yeşil ışık
Kim Min Jae'den Galatasaray'a yeşil ışık
BILD'in "Bayern yolları ayırıyor" iddiası sonrası Kim Min Jae için ava çıkan Galatasaray'ın önü, Fenerbahçe'nin Nathan Aké'yi almasıyla tamamen açıldı... Daha önce önceliği eski takımına veren Kim Min-jae, sarı-lacivertlilerin kapıyı Nathan Ake ile kapatması üzerine sarı-kırmızılı yönetime haber göndererek transfer bombasını patlattı: Bayern'le anlaşın, parçalıyı giyerim!






Yaz transfer döneminin en büyük bombalarından birisi patlamak üzere. Alman basınından BILD'in haberine göre, Bayern Münih yönetimi Güney Koreli stoper Kim Min-jae ile yollarını ayırmaya sıcak bakıyor. Bu gelişme üzerine harekete geçen Galatasaray daha önce Ağustos ayının sonuna doğru yapmayı planladığı sol stoper takviyesi için rotayı Münih'e çevirdi.






FENERBAHÇE'DE SOL STOPER İŞİ BİTTİ

Sarı-kırmızılı yönetim o döneme bırakmadan Kim'e imza attırmak için tüm finansal ve sportif şartları zorlama kararı aldı.






Transfer piyasasındaki bu dev hamlede dengeleri değiştiren asıl gelişme ise ezeli rakip Fenerbahçe cephesinde yaşandı. Sarı-lacivertli kulübün savunma hattına Nathan Aké gibi elit bir ismi dahil etmesiyle birlikte, Fenerbahçe'nin sol stoper transferi tamamen kapandı.






TERCİHİ DAHA ÖNCE FENERBAHÇE'YDİ

Aké hamlesi, Galatasaray'ın Kim Min-jae yarışındaki en büyük engelini ortadan kaldırdı ve sarı-kırmızılıların bu transferde tek başına önünün açılmasını sağladı.

Güney Koreli yıldız, daha önce Süper Lig'e ol olası bir dönüş ihtimalinde ezeli rakipler arasında tercihinin eski takımı Fenerbahçe olacağını net bir dille ifade etmişti.






AKE İŞLERİ KOLAYLAŞTIRDI

Ancak sarı-lacivertlilerin Aké transferini bitirmesi ve kendisine olan ilgisinin resmi olarak son bulması, Kim Min-jae'nin de stratejisini tamamen değiştirdi. Fenerbahçe kapısının kapanmasıyla birlikte transferde tüm ibre Galatasaray'a döndü.






RESMİ GİRİŞİMLER BAŞLADI

Kendisine doğrudan mesaj gönderen ve projesini anlatan Galatasaray yönetiminin bu hamlesine, Güney Koreli stoperden beklenmedik derecede sıcak ve net bir yanıt geldi.

Sarı-kırmızılı kurmaylara menajeri üzerinden haber yollayan Kim, "Bayern Münih ile anlaşın benim için sorun yok" diyerek transfere yeşil ışık yaktı. Bu restin ardından Galatasaray, Alman deviyle masaya oturup kulüpler düzeyindeki anlaşmayı sağlamak için resmi girişimlerini hızlandırdı.

Fenerbahçe'de aranan para bulundu

Fenerbahçe’de son dönemde merak edilen finansal güç ve transfer bütçesiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor

11.07.2026 19:20:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de aranan para bulundu
Fenerbahçe'de aranan para bulundu
Fenerbahçe'de nakit krizi bitti, dev bütçe devreye girdi! Aziz Yıldırım'ın meşhur "5 Hakan Safi" sözü gerçek oldu; Feridun Geçgel, Cihan Kamer, Batuhan Özdemir ve Barış Göktürk transferlerin bitmesi için masaya milyonları koydu. Finansal Fair Play engeline takılmak istemeyen sarı-lacivertli yönetim, 150-200 milyon Euro'luk dev kasa kolaylığı formülüyle transferde gövde gösterisine hazırlanıyor.






Fenerbahçe'de son dönemde merak edilen finansal güç ve transfer bütçesiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kulislerden sızan bilgilere göre, sarı-lacivertli kulübün ve Başkan Aziz Yıldırım'ın önünde herhangi bir nakit problemi bulunmuyor. Mevcut güçlü yönetim ve başkan, kulübe her an ciddi bir "kasa kolaylığı" sağlayabilecek ekonomik rahatlığa sahip.






YÖNETİM İÇİN KAYNAK YARATILDI

Sarı-lacivertlilerin transfer döneminde 150-200 milyon Euro bandında harcama yapabilecek devasa bir finansal gücü net olarak bulunuyor. Ancak modern futboldaki Finansal Fair Play (FFP) kuralları ve değişen sistem nedeniyle bu bütçe doğrudan harcanamıyor. Yönetim, bu engeli aşmak ve transferleri bitirmek için formülü "yönetim içi kaynak yaratmakta" buldu.






KASAYA PARA TRANSFERİ

Nitekim düzenlenen kritik bir toplantıda transferlerin bitirilmesi için dev isimler ellerini taşın altına koyarak doğrudan para transferi sağladı. Bu süreçte Feridun Geçgel, Cihan Kamer, Batuhan Özdemir, Barış Göktürk ve komitede yer alan Aziz Yıldırım gibi güçlü figürler finansal destek için bir araya geldi.






"5 TANE HAKAN SAFİ VAR"

Yaşanan bu sıcak gelişme, seçim dönemi ve sonrasında çok sık konuşulan o meşhur iddiayı yeniden akıllara getirdi. Aziz Yıldırım'ın kendi yönetimi için söylediği iddia edilen "Benim yönetimimde 5 tane Hakan Safi var" sözleri, ortaya koyulan bu büyük maddi güçle birlikte adeta gerçeğe dönüşmüş oldu. Kulüp, kuralların elverdiği ölçüde bu dev bütçeyle gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de yepyeni bir golcü adayı ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Guirassy’nin astronomik maliyeti ve Watkins transferinin 77 milyon Sterlin'lik kördüğümü sonrasında rota değişti... Aziz Yıldırım'ın Manchester United ile yürüttüğü Mason Greenwood pazarlıklarında masaya gelen Joshua Zirkzee, sıcak temasların ardından sarı-lacivertlilerin yeni golcü adayı olarak bir adım öne çıktı

11.07.2026 16:46:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de yepyeni bir golcü adayı ortaya çıktı
Fenerbahçe'de yepyeni bir golcü adayı ortaya çıktı
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Sadettin Saran yönetiminin Serhou Guirassy için gözden çıkardığı 40 milyon Euro'luk bonservis bedeli ve Victor Osimhen'i bile gölgede bırakacak astronomik maaş bütçesi, başkan adayı Aziz Yıldırım tarafından veto edildi.






GUIRASSY'YE SICAK BAKILMIYOR

Yıldırım, Hakan Safi'nin önerdiği maliyetin neredeyse yarısına Mason Greenwood transferini bitme noktasına getirdi. Aynı kararlılığı Guirassy için de sergileyen Yıldırım, bu transferin ancak kendi belirlediği kulüp şartlarında gerçekleşebileceğini net bir şekilde ortaya koydu.






WATKINS BİRAZ GERÇEK DIŞI

Gündemdeki diğer dünya yıldızı Ollie Watkins'in transfer süreci ise tam bir kördüğüme dönüştü. İngiliz basını, Aston Villa'nın bu oyuncu için Chelsea'den tam 77 milyon Sterlin talep ettiğini yazıyor.

Kulübünde bonuslarla birlikte halihazırda 11.3 milyon Sterlin kazanan İngiliz golcünün, Fenerbahçe'den gelebilecek 9 milyon Euro'luk bir teklife "Evet" dediği yönündeki iddialar ise piyasa gerçekleri karşısında oldukça şüpheli ve gerçek dışı kalıyor.






GREENWOOD SAYESİNDE GÜNDEMDE

Yaşanan bu mali tıkanıklıklar, sarı-lacivertlileri listedeki üçüncü ve en dinamik aday olan Joshua Zirkzee'ye yöneltti. Manchester United ile Greenwood'un sonraki satış payını düşürmek üzere masaya oturan Fenerbahçe kurmayları, bu zirvede Zirkzee seçeneğini de resmen gündeme getirdi.

Kulüpler arasında son derece sıcak ve olumlu geçen ikili görüşmelerin ardından, Hollandalı genç forvet sürpriz bir hamleyle transfer listesinin ilk sırasına yerleşti.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında transfer jesti

Beşiktaş, Arsenal ve Leandro Trossard üçgeninde 18+2 milyon Euro’luk dev anlaşmayı Ali Naibi bitirirken; menajer George Gardi’nin Belçikalı yıldızı Fenerbahçe’ye kaçırma hamlesi Gazi Koşusu’ndaki dostluk barajına takıldı

11.07.2026 16:21:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında transfer jesti
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında transfer jesti
Serdal Adalı'nın "O İtalyan'dan haberimiz var" ricası üzerine Aziz Yıldırım transferden çekilirken, Gardi'nin siyah-beyazlılara Lukaku ve Fofana dahil 4 dünya yıldızını daha getirmek için Ali Naibi üzerinden sızmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Beşiktaş ile Arsenal arasında Leandro Trossard için yapılan transfer pazarlıklarında son düzlüğe girildi... iki kulüp arasındaki anlaşmayı 18+2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında bitiren isim, eski siyah-beyazlı yönetici Ali Naibi oldu.

Sürecin arkasında ünlü İtalyan menajer George Gardi'nin de rolü bulunurken, perde arkasındaki bu hareketlilik ezeli rakipleri transferde karşı karşıya getirdi.






TROSSARD'I FENERBAHÇE'YE İSTEDİ

Galatasaray'da Cenk Ergün'ün göreve geri dönmesiyle sarı-kırmızılı kulüpte zemin kaybeden George Gardi, rotasını Fenerbahçe'ye çevirdi.

Ali Koç yönetimiyle arası açık olan İtalyan menajer, sarı-lacivertli kulüpteki başkanlık değişimi sonrası Aziz Yıldırım'a yanaştı. Trossard'ı Fenerbahçe'ye getirmek için yoğun bir kulis faaliyetine girişen Gardi, Beşiktaş'ın bitirme aşamasına geldiği transferi sabote etmeye çalıştı.






ADALI'DAN AZİZ YILDIRIM'A MESAJ

Yaşanan bu transfer savaşı, Gazi Koşusu'nda iki deneyimli başkanın bir araya gelmesiyle yeni bir boyut kazandı. Serdal Adalı, organizasyonda görüştüğü Aziz Yıldırım'a net bir mesaj vererek, "Trossard'la anlaştık, o İtalyan menajerden (Gardi) haberimiz var" diyerek durumu aktardı.

Aziz Yıldırım ise Beşiktaş'ın gayrı-resmi olarak el sıkıştığı oyuncu için eski dostu Adalı'ya bir "çalım atmayacağını" belirterek dostane bir tavır sergiledi ve transferden çekildi.






LUKAKU VE FOFANA'NIN ARKASINDA

Gardi, Fenerbahçe kapısının kapanmasının ardından Beşiktaş'a sızabilmek için yeniden eski sportif direktör Ali Naibi üzerinden temas aramaya başladı.

İtalyan menajerin Beşiktaş'a yönelik transfer operasyonları yalnızca Trossard ile de sınırlı değil. Gardi; Youssouf Fofana, Andre-Frank Zambo Anguissa, Romelu Lukaku ve Rolando Mandragora gibi dünyaca ünlü isimleri de siyah-beyazlı ekibe kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.