logo
27 EYLÜL 2026

Okan Buruk’un hayali gerçek olsaydı: Murıqı - Osımhen

Okan Buruk'un ilk tercihi Vedat Muriqi'yi transfer etmekti

27.09.2026 17:16:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk’un hayali gerçek olsaydı: Murıqı - Osımhen
Okan Buruk’un hayali gerçek olsaydı: Murıqı - Osımhen
Sadece bu birkaç haftalık kısa veriler bile gösteriyor ki; Muriqi'in ceza sahası içi soğukkanlılığı ile Osimhen'in durdurulamaz atletizmi ve şut hacmi birleştiğinde, Süper Lig stoperlerinin bu ikiliyi durdurma şansı neredeyse sıfırdı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un istediği hücum hattı oluşturulabilseydi Süper Lig'in çok üzerinde bir skor üretkenliğine ulaşırlar, sezon erken biterdi.






Okan Buruk'un ilk tercihi Vedat Muriqi'yi transfer etmekti... Hatta o dönemde Okan Buruk, Rizespor'da beraber çalıştığı, hatta Fenerbahçe'ye gitmeden önce Galatasaray'a gelmesi için ikna ettiği Kosovalı oyuncuyu aradı. Muriqi de Galatasaray formasını giymeye "evet" dedi.






OAK BURUK ISRARLA İSTEDİ

Ancak o dönemde henüz Icardi'nin durumu belli değildi. Galatasaray, yabancı kısıtlamasındaki +4 kuralının değişeceğine inanıyordu. Buruk'un ısrarına rağmen Muriqi'ye "Biraz bekle," denildi. Ancak Muriqi, Mallorca ile İspanya 2. Ligi'nde oynamak istemediği için acele ediyordu.







AZİZ YILDIRIM İŞİ BİTİRDİ

Tam da o arada Aziz Yıldırım seçildi. Işık hızıyla Muriqi işi bitti. Kosovalı da Türkiye'deki yuvasına döndü. Akıllarda ise şu soru kaldı: Ya +4 kuralı değişseydi ve Galatasaray da Deniz Gül'ü değil de Vedat Muriqi'yi alsaydı ne olurdu? Sadece bu sezonun istatistikleri bile "Şimdiden sezon bitmişti," dedirtecek cinsten!







OSIMHEN - MURIQI İKİLİSİ YIKAR GEÇERDİ

İkilinin en büyük avantajı, birbirlerinin eksiklerini kusursuz tamamlayan özelliklere sahip olmaları... Zaten Okan Buruk da Muriqi'de ısrar etti.

Maç başına 11.5 pas (%81 isabet) ve geride top karşılama kabiliyetiyle Muriqi; sırtı dönük oyunda stoperleri üzerine çeken, uzun topları indiren ve takımı öne taşıyan klasik bir pivot santrfor.







Maç başına 34.5 km/h maksimum hız, 13.4 depar ve 8.8 şut gibi inanılmaz atletik verileri olan Osimhen ise Muriqi'in stoperleri bağladığı anlarda arkaya sarkacak, derinlemesine koşularla savunma dengesini bozacak tam bir patlayıcı güç.

Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'dan baklava istedi, şekeri esirgedi

İsmail Kartal'ın başarılı olduğu önceki üç dönemde de ortak payda, hücum hattında farklı profillerdeki iki güçlü golcünün yarattığı sinerjiydi. Muriqi pivot rolünü tek başına üst düzey oynasa da yanına hamle yapabileceği ikinci bir profildeki forvetin eksikliği, Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün idealindeki hücum esnekliğine tam olarak ulaşamadığını gösteriyor.

27.09.2026 16:20:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'dan baklava istedi, şekeri esirgedi
Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'dan baklava istedi, şekeri esirgedi
Bu sezon yeniden seçilerek Fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım; son dakika şapkadan adını çekerek takımın başına teknik direktör olarak getirdiği İsmail Kartal'ın eline unundan suyuna, tereyağından fıstığına kadar pek çok kaliteli malzemeyi verdi ve baklava yapmasını istedi. Ancak unuttuğu bir şey vardı: Kartal'ın baklava yapması için şekere de ihtiyacı vardı ama Yıldırım şekeri esirgedi.






Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın teknik direktörlük kariyerindeki forvet tercihlerine ve verilere bakıldığında; oyun sisteminin temelinde "tamamlayıcı forvet ikilisi" (pivot ve bağlantı oyuncusu + bitirici ve dinamik forvet) mantığıyla hareket ettiği görülüyor. Ancak bu sezon Aziz Yıldırım yönetimi, Kartal'a Vedat Muriqi ile pivot forveti verse de yanına bitirici ve dinamik bir forvet koymadı. Bugün Muriqi'nin yanında Ollie Watkins olsaydı çok daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.






2014-15 sezonunda Emmanuel Emenike (fiziksel gücüyle defansı yıpratan, kanat/pivot karakterli) ve Moussa Sow (ceza sahası içi bitiriciliği ve esnekliği yüksek golcü) ikilisi ortalığı yaktı.






2021-22 sezonunda 21. haftadan sonra Serdar Dursun (klasik pivot forvet, sırtı dönük oynayan, top tutan) ve Enner Valencia (savunma arkasına koşan, hareketli bitirici) takımı Şampiyonlar Ligi'ne taşıdı. Serdar'ın getirdiği fiziksel üstünlük Valencia'ya alan açmış ve Fenerbahçe ligin ikinci yarısına damga vurmuştu.






2023-24'teki 99 puanlık sezonda Edin Dzeko (dünya çapında bir pivot/bağlantı santrforu; 46 maçta 25 gol, 10 asist) ve Michy Batshuayi (dinamik, ceza sahası bitiricisi; 43 maçta 24 gol) ikilisi vardı. Dzeko oyunu akıtan ve stoperleri çeken rolü üstlenirken Batshuayi hamle oyuncusu veya ikinci bitirici olarak işi tamamladı.






Kartal, kariyeri boyunca tek bir baskın santrfora yük binmesinden ziyade, yanına savunma arkası koşuları yapacak veya skoru paylaşacak ikinci bir bitirici eklediğinde maksimum verimi aldı. Şu an Muriqi'nin yükünü hafifletecek, maçın gidişatına göre yanına geçecek ya da onu ikame edecek benzer kalitede bir partneri bulunmuyor.






Muriqi'nin 10 maçta 7 gollük performansı bireysel anlamda harika olsa da uzun bir lig maratonunda sakatlık, kart cezası veya form düşüklüğü yaşandığında B planının olmaması Kartal'ın elini zayıflatıyor.

Türkiye santrafor sorununu ne zaman çözecek?

Altyapıdaki skor baskısı ve metodsuzluk yüzünden Türkiye, İskandinavya'nın aksine elit santrfor yetiştirmekte sınıfta kalıyor

27.09.2026 15:20:00
Haber Merkezi
 
Türkiye santrafor sorununu ne zaman çözecek?
Türkiye santrafor sorununu ne zaman çözecek?
Fransa maçından sonra bir kez daha santrfor derdimiz ortaya çıktı. Türkiye'de yetenekli çocuk sıkıntısı yok... Bunun aksini iddia eden de yok. Ancak yeteneği işleme, doğru pozisyona evirme ve sabırla olgunlaştırma sistemimiz olduğunu iddia eden de yok. İsveç ve Norveç'in yaptığı gibi oyuncu fazlalığını değil, metodu ve sabrı organize ettiğimiz gün Türkiye'nin elinde de elit santrforlar olacak. Ancak bizde o sabır var mı?






"80 milyonluk ülkeden bir santrfor çıkmıyor" gibi sığ bir açıklama ile Türkiye'nin santrfor eksiği açıklanamaz... Çünkü o zaman birisi karşınıza çıkar; "Dünyanın en kalabalık ülkesi Hindistan'ın tarihinde bir tane Dünya Kupası yok" der. "Dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi Çin'in bir tane elle tutulur futbolcusu yok" der. Bu kısır döngü de uzar gider.






Burada bizim belki de sormamız gereken; Norveç ve İsveç gibi dünya futbolundaki yerleri orta ve alt seviyeler olan ülkelerin nasıl bu kadar üst seviye forvetler çıkardıkları, bizim onlardan en azından gelecek nesillerde forvet çıkarmak için ne yapmamız gerektiği olabilir.






Norveç spor yasalarına göre 13 yaşına kadar çocuk liglerinde puan durumu tutulmaz, sıralama yapılmaz ve çocuk elenmez. Haaland, 15 yaşına kadar 40 kişilik homojen bir arkadaş grubuyla elenme korkusu olmadan futbol oynadı. Geç fiziksel gelişim gösteren çocukların sırf daha minyon diye sistem dışına itilmesi engellendi.






Haaland çocukken akranlarına göre oldukça çelimsizdi. Antrenörleri ona "fizikle ezmeyi" değil; kör nokta koşularını, vücut açısını ve topsuz alan sezgisini öğretti. Boyu ve fiziği 16-17 yaşından sonra patladığında, zaten elit seviyede bir "pozisyon alma aklına" sahipti.

İskandinav futbol altyapılarında santrforlar küçük yaştan itibaren ceza sahası içi bitiricilik ve dikey koşu şablonlarıyla büyür. Forvet oyuncusundan sadece top saklaması değil, arkaya koşu atması ve geçiş hücumunu tamamlaması beklenir.






Oyuncular sadece takım antrenmanı yapmaz. 12-14 yaşından itibaren pozisyona özel (santrforlar için kafa vurma açısı, ilk temas, tek dokunuş bitiriciliği) bireysel antrenörlerle çalışırlar.

Türkiye'de U12, U14 seviyelerinde bile antrenörler maç kazanmak ve şampiyon olmak ister. Bu yüzden teknik kapasitesine bakılmaksızın sadece erken ergenliğe girmiş, hızlı ve güçlü çocukları santrfor yaparlar. Bu çocuklar altyapıda fiziğiyle fark yaratır ancak A takıma çıktığında fiziksel üstünlüğü kaybolunca sıradanlaşırlar.






Süper Lig takımları ani başarı baskısı nedeniyle hazır, 30 yaş üstü yabancı santrforlara yönelir. Altyapıdan çıkan 19-20 yaşındaki bir santrforun 3 maç üst üste gol atamama kredisi yoktur; ilk hatasında kulübeye çekilir veya alt liglere kiralanır.

Türkiye'nin yerini İtalya belirleyecek

Türkiye, Fransa yenilgisi sonrası geçiş oyununun belirleyici olacağı kritik İtalya sınavında boyunun ölçüsünü alacak

27.09.2026 15:00:00
Haber Merkezi
 
Türkiye'nin yerini İtalya belirleyecek
Türkiye'nin yerini İtalya belirleyecek
İtalya maçı, Fransa maçına kıyasla topun iki kale arasında daha çok gidip geleceği, her iki takımın da net pozisyonlar bulabileceği ve geçiş oyununu daha iyi oynayanın kazanacağı bir "ölçü" maçı olacak. Fransa karşısında "en üst seviyenin uzağında" olduğumuz kanıtlandı... Ancak Türkiye, İtalya maçında 3. sınıf değil ama belki de 2. sınıfın iyileri arasında olduğunu gösterebilir.

Fransa seviyesinde değiliz... Belki daha fazla gol beklentisi yarattık, belki zaman zaman dişe diş oynadık ama Fransızlar bizi Kocaeli'de sahamıza hapsetti. Eğri oturup doğru konuşup eksiklerimizi görmemiz gerek.






Belki de bizim için sınav aslında İtalya maçıdır... Çünkü sahasında Belçika'ya 2-0 yenilen, son Dünya Kupası'na bile katılmayan İtalya'yı ağırlayacağımız maç bize boyumuzun ölçüsünü gösterecek.

Peki bizi İtalya karşısında nasıl bir maç bekliyor?

Fransa karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet ve maçın istatistikleri, Türkiye'nin tepe seviye takımlarla arasındaki farkı net bir şekilde özetledi.






Şut sayısı (12-12) ve gol beklentisi (1.21 - 1.17 xG) kâğıt üzerinde kafa kafaya görünse de topa sahip olma oranındaki ciddi fark (%36 - %64), atılan isabetli paslar (272 - 560) ve çalımlardaki ezici üstünlük (%40 - %76) Fransızların oyunu ve tempoyu tamamen kontrol ettiğini ortaya koydu.






İtalya'nın sahasında Belçika'ya 2-0 yenildiği maçın istatistikleriyle birlikte değerlendirdiğimizde, önümüzdeki Türkiye-İtalya maçı için bizi farklı dinamikler bekliyor olacak.






İtalya, Belçika karşısında %56 topa sahip olup 21 şut atmasına ve 1.70 xG üretmesine rağmen bitiricilik sorunu yaşadı ve kalesinde 2.76 xG vererek 2-0 kaybetti. Belçika'ya karşı maçı domine etmeye çalışan ama geçiş hücumlarında ciddi açıklar veren bir İtalya vardı. Bu durum, Türkiye karşısında reaksiyon göstermek isteyecek ve maça ön alanda yoğun baskıyla başlayacak bir rakibe işaret ediyor.






Fransa maçı gösterdi ki pasla çıkmaya çalışırken yaptığımız top kayıpları bizi sahamıza hapsetti. İtalya da ön alanda basacaktır; ilk baskıyı kırabilirsek İtalya savunmasını az adamla yakalama fırsatımız yüksek.






Mert Günok, Fenerbahçe'yi de vedaya hazırlanıyor


 
Mert Günok kısa süre önce Milli Takım kariyerini noktaladığını açıklamıştı. 37 yaşındaki file bekçisinin aktif kariyeriyle ilgili kararını ise sezon sonuna doğru vermesi bekleniyor.

26.09.2026 18:32:00
Haber Merkezi
 
  Mert Günok, Fenerbahçe'yi de vedaya hazırlanıyor
  Mert Günok, Fenerbahçe'yi de vedaya hazırlanıyor

37 kez A Milli Takım formasını giyen Mert Günok, geçen hafta yayınladığı açıklamayla birlikte Ay-Yıldızlı kariyerine nokta koyduğunu belirtmişti. Gözler, Fenerbahçe'deki durumuna çevrildi. 37 yaşındaki futbolcunun, Sarı-Lacivertli ekipteki kontratı 30 Haziran 2028 tarihine kadar devam ediyor. Mert, 37 kez milli olmuştu.







1 Mart'ta 38 olacak

1.96 boyundaki file bekçisi, 1 Mart 2027'de 38 yaşına girecek. Mert bu sezon Şampiyonlar Ligi Elemeleri'ndeki 4 karşılaşmada görev aldı. Süper Lig'de ise henüz siftah yapamadı. Fenerbahçe'nin mevcut kadrosundaki kaleci rotasyonu şöyle:
Ederson
Mert Günok
Tarık Çetin






Veda vakti yaklaşıyor

2001 yılında Kocaelispor altyapısından Fenerbahçe altyapısına geçiş yapan tecrübeli kaleci, 2026 kışında Sarı-Lacivertliler'e dönmüştü. Mert'in sezon sonuna doğru kariyeriyle ilgili önemli bir karar alması bekleniyor. Eğer futbolu bırakırsa, kontratının son senesi öncesinde yeşil sahalara veda etmiş olacak. Kalırsa, 30 Haziran 2028 tarihi; hem sözleşmesinin hem de kariyerinin sonu olacak.

Fansa'ya çok güzel yenilen Türkiye, İtalya'ya da kaybederse ne olacak?


 
Uluslar Ligi'ne 1-0'lık Fransa yenilgisiyle başladık. Birçok kişi, mağlubiyete rağmen takımın performansından memnun kaldı. Ancak Pazartesi günü de İtalya karşısında kötü bir sonuç gelirse, ortalık fena halde karışabilir...
 

26.09.2026 18:17:00
Haber Merkezi
 
Fansa'ya çok güzel yenilen Türkiye, İtalya'ya da kaybederse ne olacak?
Fansa'ya çok güzel yenilen Türkiye, İtalya'ya da kaybederse ne olacak?

Dünya Kupası'nda büyük bir hüsran yaşayan A Milli Futbol Takımı, gruptan çıkamamıştı. Dev organizasyonda başarısız olan birçok ülkede bazı isimlerin görevine son verildi. Bazıları ise istifa etti... Ancak biz yolumuza aynı kadroyla devam ettik. Uluslar Ligi'ne ise 1-0'lık Fransa yenilgisiyle başladık.







İki yenilen takım karşı karşıya

İç sahadaki Fransa mağlubiyetine rağmen takımın mücadelesi birçok insanı memnun etti. Ancak unutulmaması gereken önemli bir ayrıntı bulunuyor. Bu karşılaşma tarihe yenilgi olarak geçti. Pazartesi günü ise yine kendi evimizde sahasında Belçika'ya 2-0 kaybeden İtalya ile oynayacağız. Eğer o maçı da kötü bir sonuçla kapatırsak bu kez "kadro kalitesi" gibi şeylerden bahsetmek pek mümkün olmayacak.







Montella devam eder mi?

Vincenzo Montella, Dünya Kupası'ndaki kolay gruptan bile çıkamayan hoca olarak görevinin başında... İtalya'ya da kaybedersek, Uluslar Ligi'ne 2'de sıfırla başlayan teknik adam olarak da devam edecek mi bilinmiyor. İtalyan çalıştırıcının Türkiye Futbol Federasyonu'yla mukavelesi 31 Temmuz 2028'e kadar sürüyor...

Fenerbahçe'nin rakibine 50 milyonluk stoper

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri arasında bulunan Liverpool, savunma hattını güçlendirmek istiyor. Hedefteki isim; Real Sociedad forması giyen Jon Martin... Kırmızılar bu transferde yalnız değil

26.09.2026 17:10:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'nin rakibine 50 milyonluk stoper
Fenerbahçe'nin rakibine 50 milyonluk stoper
Liverpool, Arsenal, Chelsea ve Real Madrid; Real Sociedad'ın 20 yaşındaki stoperi Jon Martin'i kadrosuna katmak istiyor. Real Sociedad Yönetimi, oyuncuyu satmayı düşünmüyor. Fakat 50 milyon euro ve üzerinde teklifler gelirse bu seçenek değerlendirmeye alınacak.






YILDIZ ADAYLARINDAN BİRİ

Yani Sociedad açısından "taban" rakam 50 milyon euro... Özellikle Liverpool'un bu konuda çok ciddi olduğu öğrenildi. Jon Martin, 2024 yazında Sociedad'ın B takımından A takımına alınmıştı. Geleceğin en büyük yıldız adayları arasında gösteriliyor. Birçok dev onu istiyor.






GENÇLEŞME OPERASYONU

Temsilcimiz Fenerbahçe, 4 Kasım tarihinde Liverpool'u konuk edecek. Yani Jon Martin veya başka bir Liverpool transferi, Sarı-Lacivertliler açısından sorun teşkil etmiyor... Premier Lig ekibi, özellikle genç isimlere yöneldi. Hem devre arasında hem de sezon sonunda takımın büyük oranda yenilenmesi gündemde...

Fransa'nın 3. takımı Dünya Kupası'nı kazanabilir!

İtalyan futbolcu Davide Frattesi, içinde bulundukları durumu çok sert sözlerle açıkladı. Fransa'ya övgüler yağdırdı. Pazartesi günü Türkiye-İtalya maçı var

26.09.2026 16:50:00
Haber Merkezi
 
Fransa'nın 3. takımı Dünya Kupası'nı kazanabilir!
Fransa'nın 3. takımı Dünya Kupası'nı kazanabilir!
İtalya, Uluslar Ligi'ne 2-0'lık Belçika yenilgisiyle başladı. Orta saha oyuncusu Davide Frattesi'nin açıklamaları ise çok konuşulacak cinsten.... 27 yaşındaki futbolcu, "Dünya Kupası'nda tek bir maç bile izlemedim. Finale de bakmadım. Fransa'nın oyuncu havuzunu inceleyin... En iyi üçüncü 11'leriyle bile çıksalar, Dünya Kupası'nı kazanma şansına sahipler" dedi.






ÇOK YAVAŞ KALIYORUZ

Davide Frattesi, "Diğer ülkelerle aramızdaki en büyük fark kesinlikle hız... Diğerleri bizden çok daha yüksek tempoda oynuyor. Acı ama gerçek bu" ifadelerini kullandı. A Milli Futbol Takımımız, Uluslar Ligi'nde Fransa'ya 1-0 kaybetmişti. Pazartesi günü ise yine sahamızda İtalya'yla karşılaşacağız.






KRİZDEN ÇIKAMIYORLAR

İtalyan futbolu uzun süredir kriz yaşıyor. Yeniden yapılanma çalışmaları var. Üstelik sorun sadece saha içinde değil... Stadyumların ve tesislerin durumu da tartışılıyor. Dünya futboluna damga veren ülkeler arasında bulunan İtalya, eski günlerini mumla arıyor...

Ligin en az gol yiyen takımının kalecisi: 124 bin euro!

Süper Lig'de 6. hafta itibarıyla Kocaelispor sadece 4 gol yedi

26.09.2026 16:30:00
Haber Merkezi
 
Ligin en az gol yiyen takımının kalecisi: 124 bin euro!
Ligin en az gol yiyen takımının kalecisi: 124 bin euro!
Süper Lig'de 6. hafta itibarıyla Kocaelispor sadece 4 gol yedi. Bu konuda liderler... Takımın kalesinde ise 21 yaşındaki Serhat Öztaşdelen var. 1.88 boyundaki eldiven sadece 124 bin euroya alınmıştı.






Kocaelispor, 2025 yazında Altınordu'ya 124 bin euro ödeyerek Serhat Öztaşdelen'i kadrosuna kattı. 21 yaşındaki eldivenle 30 Haziran 2027'ye kadar mukavele imzalandı. Kontratta ayrıca +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunuyor. Bu arada oyuncunun eski kulübü Altınordu, sonraki satıştan %50'lik pay hakkına sahip...






4. BASAMAKTALAR

Bu sezon Süper Lig'de 6 haftayı geride bıraktık. Kocaelispor sadece 4 gol yedi. Bu kulvarda lider durumdular... Ayrıca puan tablosunda da dördüncüler:

Amed: 13 puan
Galatasaray: 13 puan
Beşiktaş: 12 puan
Kocaelispor: 12 puan

Yani Kocaelispor çok etkili bir sezon girişi yaptı.







HEPSİNDE 90 DAKİKA

Tekrar dönelim Serhat Öztaşdelen'e... 21 yaşındaki kaleci, 6 karşılaşmanın tamamında 90 dakika forma giydi. 3'ünde kalesini kapattı. 1.88 boyundaki eldiven, Türkiye U21 Milli Takımı'nın da parçası... İlerleyen senelerde A Milli Takım'da da şans bulması bekleniyor.

Okan Buruk'ta içler dışlar çarpımı: Kime destek verilecek?

Okan Buruk Galatasaray'da 4 lig (üst üste), 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazandı

26.09.2026 16:22:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'ta içler dışlar çarpımı: Kime destek verilecek?
Okan Buruk'ta içler dışlar çarpımı: Kime destek verilecek?
Okan Buruk Galatasaray'da 4 lig (üst üste), 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazandı. 52 yaşındaki hocanın gitmesini isteyenler var. Peki bu başarılara rağmen sabır gösterilmeyen Buruk yerine başka biri gelirse, ona ne kadar destek verilecek?






Okan Buruk, 1 Temmuz 2022 tarihinde Galatasaray'ın başına geçti. Sarı-Kırmızılılar, kabus gibi bir sezonu geride bırakmıştı. 52 yaşındaki çalıştırıcıyla birlikte rüzgar yön değiştirdi:

4 kez üst üste Süper Lig şampiyonluğu
1 Türkiye Kupası
1 Türkiye Süper Kupası







AYNI PUANDALAR

Cim-Bom bu sezona iyi bir giriş yapmadı. Ancak Süper Lig'de 13 puanla 2. basamakta bulunuyor. Lider Amed de aynı puanda. Averaj farkı, sıralamayı belirledi. 4-0'lık Trabzonspor yenilgisi sonrasında Okan Buruk'a olan tepkiler daha da arttı. Aslında istifa çağrıları uzun süredir var.







GİTTİĞİ DURUMDA

Okan Buruk'la yolların ayrıldığı senaryoda yerine doğal olarak başka bir teknik adam geçecek... Kısa sürede ciddi başarılar kazanan Okan Buruk'un hiç kredisi yokmuş gibi duruyor. Yeni hocanın 2 kötü sonucun ardından nasıl eleştirileceği ise tahmin bile edilemiyor!
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.