logo
08 AĞUSTOS 2026

Okan Buruk'un Mauro Icardi kararı

Galatasaray’da Trabzonspor deplasmanı öncesi Okan Buruk'un planları netleşmeye başladı. Ailevi sorunları için aldığı izin sonrası İstanbul’a dönen ve ayağının tozuyla antrenmana çıkan Icardi, Okan Buruk ile yaptığı özel görüşmede 'hazırım' mesajı verdi

03.04.2026 12:19:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'un Mauro Icardi kararı
Okan Buruk'un Mauro Icardi kararı
Leroy Sane'nin cezası sonrası Barış Alper Yılmaz'ın kanat gücünden vazgeçmek istemeyen Buruk, fiziksel eksikliğine rağmen Arjantinli yıldızı ilk 11'e monte etme kararı aldı. Noa Lang sürpriziyle hücum hattını zenginleştirmeyi planlayan tecrübe teknik adamın Icardi ısrarının arkasında yatan 3 kritik neden ve yönetimden gelen 'ahde vefa' açıklaması dikkat çekici.






Galatasaray, zorlu Trabzon deplasmanına hazırlanırken, Kemerburgaz'dan gelen haberler taraftarı heyecanlandırdı. Ailevi sebeplerle izinli olan ve Pazartesi günü İstanbul'a dönerek ayağının tozuyla antrenmana çıkan Mauro Icardi, hırsı ve neşesiyle teknik heyetin yüzünü güldürdü.






OKAN BURUK'A GÜVEN AŞILADI

Antrenman sahasına yansıyan görüntülerde oldukça keyifli olduğu gözlenen Icardi, teknik direktör Okan Buruk ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Arjantinli yıldızın, kendisine gösterilen hoşgörü ve hassasiyet için teşekkür ederek; "Trabzon'da en iyi performansımla sahada olup bu güvenin karşılığını vereceğim" mesajını ilettiği öğrenildi.






LEROY SANE'NİN YOKLUĞU SIKINTI

Osimhen'in yokluğunda Icardi'nin durumu merak edilirken, Okan Buruk'un yıldız golcüyü antrenman eksiğine rağmen ilk 11'de sahaya sürmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Leroy Sane'nin cezasının onanmasıyla kanat rotasyonunda daralma yaşayan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz'ı forvet yerine sağ kanatta kullanarak oyuncunun kreatif gücünden maksimum verim almayı hedefliyor.






ICARDI'NIN LİDERLİĞİ ÖNEMLİ OLACAK

Şampiyonluk yolunda son 8 haftaya girilirken, Icardi gibi bir liderin kulübede oturmasının oyuncu motivasyonunu olumsuz etkileyebileceği de düşünülüyor. Teknik heyet, büyük oyuncuların derbi ve kritik deplasmanlarda ekstra motive olduğu gerçeğinden hareketle Icardi'nin tecrübesine güveniyor.






BİR DE GABRIEL SARA'NIN DURUMU VAR

Kadrodaki diğer önemli detay ise Noa Lang'ın durumu. Okan Buruk, Hollandalı yıldızın performans verilerini inceledikten sonra yeterli seviyede bulursa, Icardi-Noa Lang ikilisini aynı anda sahaya sürerek ofansif bir kadro tercih edebilir.

Öte yandan, Amerika'dan dönecek olan Gabriel Sara'nın uzun yol yorgunluğu ve jet-lag riski, orta sahada seçim yapmayı zorunlu kılıyor.






KAVUKÇU'DAN EN DOĞRU ZAMANDA GÜVEN

Transfer iddialarına ve oyuncunun geleceğine dair en net açıklama ise yönetim kanadından geldi. Abdullah Kavukçu, Icardi ile aralarında güçlü bir bağ olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

- Bizde ahde vefa vardır. Sezon sonu şampiyonluk sonrası Başkanımız Dursun Özbek ile oturup her şeyi konuşacağız. Mauro Icardi, kalmak istediği süre boyunca Galatasaray forması giymeye devam edecektir.

Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!

Arsenal'in satış listesine koyduğu Gabriel Martinelli'yle Fenerbahçe ilgileniyor. Ortaya Galatasaray iddiaları da atıldı. Ancak Sarı-Kırmızılılar, sambacıyı diğer alternatifler konusunda koz olarak kullanıyor

08.08.2026 14:10:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!
Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!
Galatasaray'da sol kanat konusundaki çalışmalar sürüyor. Son günlerde ortaya Gabriel Martinelli iddiaları da atıldı. Arsenal, 25 yaşındaki futbolcuyu satmak istiyor. Sambacının sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek. Kontratta +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunsa da bu madde çift taraflı...






FARKLI BİR PLAN

Yani 1.78 boyundaki oyuncunun mukavelesinin son senesine girdiğini söylemek mümkün... Fenerbahçe'nin ona ilgisi var. Ancak Galatasaray haberlerinin arkasında farklı bir plan bulunduğu ifade edildi. Buna göre; Sarı-Kırmızılılar, Gabriel Martinelli'yi diğer alternatiflerde koz olarak kullanıyor.






YÜKSEK RAKAM ÖNLEMİ

Cim-Bom, farklı isimlerle ilgili pazarlıklar yaparken Martinelli sesleri yükseliyor. Böylece görüşme yapılan kulüplerin Galatasaray'dan yüksek rakamlar talep etmesi engellenmeye çalışılıyor. Özetle Sarı-Kırmızılılar, "tok alıcı" rolünü oynuyor. Kulüp içinden alınan bilgilere göre; Gabriel Martinelli yeni sezon planlamasında yok...

Icardi gelecek hafta İstanbul'da

Galatasaray'dan ayrılan Mauro Icardi, önümüzdeki hafta İstanbul'a dönüyor. Eşyalarını toplamak ve transfer tekliflerini değerlendirmek için Türkiye'ye geleceği iddia edilen Arjantinli golcünün yeni durağı ve Süper Lig ekipleriyle yapacağı görüşmeler merak konusu oldu. Sürpriz bir Galatasaray iddiası da gündemde.
 

08.08.2026 13:52:00
Haber Merkezi
 
Icardi gelecek hafta İstanbul'da
Icardi gelecek hafta İstanbul'da
Galatasaray ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından geleceği belirsizliğini koruyan Mauro Icardi, önümüzdeki hafta İstanbul'a ayak basıyor.

China Suárez ile birlikte Türkiye'ye seyahat edeceği öne sürülen yıldız futbolcunun İstanbul ziyareti transfer kulislerini hareketlendirdi. İddialara göre Arjantinli santrfor, İstanbul'daki evinden kalan kişisel eşyalarını toplayacak ve bu süreçte Türk kulüplerinden gelebilecek teklifleri doğrudan masaya yatıracak.






GALATASARAY'A DÖNÜŞÜ SÖZ KONUSU

Transfer piyasasında adı sıkça geçen Icardi'nin menajeri aracılığıyla Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye önerildiği, ancak dev kulüplerden beklenen ilgiyi görmediği öne sürüldü. Buna karşın tecrübeli golcünün İstanbul ziyaretinde Çorum FK ve Amed SK gibi kulüplerin tekliflerini değerlendirmek üzere bir dizi görüşme gerçekleştirebileceği iddia ediliyor. Öte yandan transfer penceresinin uzamasıyla birlikte, Galatasaray cephesinde yaşanan gelişmeler doğrultusunda sürpriz bir geri dönüş ihtimalinin de tamamen göz ardı edilmediği konuşuluyor.






ÜLKESİNDE MALİKANESİNE EL KONULDU

Saha dışı olaylarıyla sık sık gündeme gelen yıldız futbolcu, Türkiye seyahati öncesinde eski eşi Wanda Nara ile yaşadığı gerilimle boğuşuyor. Kızlarının iadesi için yasal mücadelesini sürdüren Icardi'nin, çocuklarını da yanına alarak Türkiye'ye getirmek istediği kaydedildi.

Son olarak 2.7 milyon dolarlık malikanesine haciz konulması üzerine sosyal medyadan sert bir açıklama yapan Arjantinli oyuncu, mahkeme kararını sert bir dille eleştirerek temyiz hakkını kullanacağını belirtti.






KIZLARI İÇİN TÜRKİYE PLANI VAR

Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld'in yaptığı son açıklamalar ise taraflar arasındaki krizin boyutunu bir kez daha ortaya koydu. Milano'da yaşanan pasaport krizinin ardından çocukların süreçten olumsuz etkilendiğini belirten Rosenfeld, Icardi'nin kızlarını İtalya'da bir okula kaydettirmeyi ve ardından Türkiye'ye göndermeyi planladığını iddia etti. Tüm bu çalkantılı süreç içerisinde İstanbul'a gelecek olan Arjantinli yıldızın Türk futbolundaki geleceğinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

İngilizler sabah akşam Salah'ı konuşuyor

İngiliz basını Mohamed Salah’ın Trabzonspor’a transferiyle sallanıyor! Premier Lig efsaneleri ve ada yorumcuları Mısırlı yıldızın Türkiye kararını şaşkınlıkla karşılarken, Liverpool’dakinden daha az maaşı kabul etmesi ve Suudi Arabistan’ın astronomik tekliflerini reddedip Fırtına’ya imza atması dünya gündemine oturdu. Türk futbolunun yükselen marka değerine vurgu yapan İngilizler, bu tarihi hamlenin ada futbolunda adeta bir şok etkisi yarattığını belirtiyor.

08.08.2026 13:47:00
Haber Merkezi
 
İngilizler sabah akşam Salah'ı konuşuyor
İngilizler sabah akşam Salah'ı konuşuyor
Mohamed Salah'ın Trabzonspor'a transfer olması İngiliz basınında gündemin ilk sırasına yerleşti. Premier Lig'in eski yıldızları ve ada yorumcuları, Mısırlı süper starın Türkiye kararı karşısındaki şaşkınlıklarını gizleyemezken, Türk futbolunun büyüyen gücüne dikkat çekti.






LIVERPOOL'DAN AZ KAZANACAK

Sky Sports News'ün Transfer Şovunda konuşan eski Premier Lig savunmacısı John Curtis, transferin finansal ve sportif boyutlarını değerlendirdi. Meselede en belirgin unsurun ekonomi olduğunu vurgulayan Curtis, "Maaşın yıllık 17 milyon euro civarında olduğu konuşuluyor. Bu rakam Liverpool'da kazandığından biraz az, Suudi Arabistan'da kazanabileceğinin ise oldukça altında. Salah kariyeri boyunca hep en iyi oyuncularla oynamaya alışkın. Trabzon9spor'da kaliteli isimler olsa da bu durum onun seviyesini etkileyebilir. Ne olursa olsun bu hamle ada futbolunda tam anlamıyla bir şok etkisi yarattı" ifadelerini kullandı.






RYAN JACK'TEN TÜRKİYE ÖVGÜSÜ

Son iki sezonunu Türkiye'de geçiren ve 2021'de Rangers ile İskoçya şampiyonluğu yaşayan Ryan Jack ise BBC Sport'a yaptığı açıklamalarda olaya farklı bir pencereden baktı. Türk taraftarlarının tutkusuna hayran kaldığını belirten Jack, "Lig her geçen yıl daha da güçleniyor ve giderek daha fazla büyük isim burayı tercih ediyor. Salah, son yıllarda Türkiye'ye transfer olan en büyük figürlerden biri. Harika stadyumlar, muazzam şehirler ve son derece rekabetçi bir lig var. Kulüpler yabancı oyuncuların adaptasyonu için ellerinden gelen her şeyi yapıyor" dedi.






MARKA DEĞERİ DE YÜKSELECEK

Salah'ın gelişinin Türk futbolunun uluslararası marka değerine devasa bir katkı sağlayacağını vurgulayan Ryan Jack, küresel ilginin katlanacağını belirtti. Kendi tecrübelerinden örnek veren tecrübeli futbolcu, "Türkiye'ye taşındığımda ailem ve arkadaşlarım lig hakkında bilgileri olmamasına rağmen maçlarımı izlemeye başlamıştı. Salah gibi dünya çapında bir ikonun Trabzonspor'a imza atması, Liverpool taraftarlarının ve futbolseverlerin dikkatini tamamen bu lige çekmesini sağlayacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe’nin aradığı santrfor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de Real Madrid’in genç yıldızı Endrick iddiaları gündeme bomba gibi düştü

08.08.2026 11:44:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe’nin aradığı santrfor
Fenerbahçe’nin aradığı santrfor
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Real Madrid'in genç yıldızı Endrick iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Brezilyalı golcünün profili sarı-lacivertlilerin taktiksel beklentileriyle dikkat çekici bir tezat oluşturuyor.

İsmail Kartal'ın ön alanda Muriqi veya Sörloth tarzı, sırtı dönük top saklayabilen tecrübeli bir pivot santrfor arayışına karşın; patlayıcı gücü, sol ayağı ve dikine oyunuyla Romário ile Adriano'yu andıran 18 yaşındaki sambacı tam bir hareketli bitirici rolünde.







Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürerken, sosyal medyada konuşulan Endrick iddiaları sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Geçen sezonu Lyon'da kiralık geçiren ve Real Madrid'in yeniden kiralayacağı konuşulan sambacı için Fenerbahçe söylentileri giderek artıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın oyun sistemindeki santrfor arayışı ile genç yıldızın profil detayları bariz bir tezatlık oluşturuyor.







MURIQI YA DA SÖRLOTH TARZI SANTRFOR

Sarı-lacivertlilerin ön alandaki planlaması ve Kartal'ın taktiksel beklentileri incelendiğinde, Fenerbahçe'nin öncelikli hedefi klasik bir pivot santrfor.

Eldeki Muriqi ya da Sörloth tarzı, sırtı dönük top saklayabilen, stoperleri fiziksel olarak yıpratan ve kanat oyuncularına alan açan istasyon profilli bir golcü aranıyor. Şampiyonluk baskısını kaldırabilecek tecrübeli bir 9 numara ihtiyacı, transfer listesindeki ana kriteri oluşturuyor.







ROMARIO VE ADRIANO'YU ANDIRIYOR

1.73 metrelik boyuna rağmen güçlü üst gövdesi ve alçak ağırlık merkeziyle dikkat çeken Endrick, patlayıcı ivmelenmesi ve sol ayak şut kalitesiyle tam bir ceza sahası bitiricisi konumunda.

Romário ve Adriano benzetmeleriyle anılan sambacı; fırsatçı yapısı, doğrudan kaleye gitme eğilimi ve yüksek pres arzusuyla rakip savunmaların korkulu rüyası haline geliyor. İkili mücadelelerden kaçınmayan dinamik yapısı, ön alanda agresif baskı kurmak isteyen takımlar için büyük bir avantaj sunuyor.







UYACAK VE UYMAYACAK NOKTALAR

Endrick ve Fenerbahçe'nin aradığı santrfor profili karşılaştırıldığında hem güçlü uyumlar hem de belirgin uyuşmazlıklar ortaya çıkıyor:

- Brezilyalı oyuncunun yüksek temposu, pes etmeyen yapısı ve dar alandan çıkardığı net şutlar, sarı-lacivertlilerin skor ve pres ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor.

- Fenerbahçe'nin hava hakimiyeti yüksek, top saklayıp duvar olabilen pivot santrfor talebine karşın; Endrick yüzünü kaleye döndüğünde dikine oynayarak etkili olan hareketli bir forvet.

- Şampiyonluk yarışında anında katkı verecek tecrübeli 9 numara beklentisine tezat olarak Endrick, yetenek tavanı çok yüksek ancak halen gelişim çağında olan bir genç yıldız.







TAKTİK OLARAK ESNEME OLACAK MI?

Endrick, patlayıcı gücü ve bitiriciliğiyle Süper Lig'de fark yaratabilecek ve takıma müthiş bir skor dinamizmi katabilecek potansiyele sahip.

Ancak İsmail Kartal'ın oyun kurgusundaki sırtı dönük top dağıtan klasik pivot-forvet rolünü tam anlamıyla üstlenmesi zor görünüyor. Fenerbahçe'nin bu hamleyi gerçekleştirmesi durumunda, hücum hattındaki taktiksel rol dağılımını genç yıldızın dikine ve patlayıcı tarzına göre yeniden esnetmesi gerekecektir.

Kassoum'da faturayı kim ödeyecek?

Beşiktaş’ın Monaco’dan transfer ettiği Kassoum Ouattara'da soru işaretleri artıyor

08.08.2026 11:30:00
Haber Merkezi
 
Kassoum'da faturayı kim ödeyecek?
Kassoum'da faturayı kim ödeyecek?
Beşiktaş'ın Monaco'dan transfer ettiği Kassoum Ouattara'da soru işaretleri artıyor. Transfer sürecinde Başkan Serdal Adalı "teknik direktörümüz çok istedi" açıklamalarına rağmen, genç sol bekin sahaya bir türlü yansımayan performansı ve forma rekabetinde geriye düşmesi tartışmaları beraberinde getirdi.

Hradec Kralove maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Vincenzo Italiano, "Kassoum kampa geç geldi ve geçen seneki sakatlığından dolayı ilk başta tek başına çalıştı. Yavaş yavaş hazır hale geliyor. Gruplara kaldığımızda rotasyonda herkese süre gelecek" ifadeleriyle durumu yumuşatmaya çalışsa da tabl vahim duruyor.







HAZIRLIK MAÇLARINDA YOK, FORMA YASİN VE RIDVAN'IN

Fransız sol bek, şu ana kadar oynanan hazırlık maçlarının sadece birinde şans bulabilirken, Midtjylland ile oynanan ilk maçta ise yalnızca 20 dakika sahada kalabildi. Dün akşam ise Hradec karşısında üst üste yaptığı iki acemice faulle 71. dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

Italiano'nun ısrarıyla takıma kazandırıldığı belirtilen oyuncunun, sezon başında fiziksel ve taktiksel eksiklik yaşaması "Transfer gerçekten teknik heyetin ilk tercihi miydi?" sorusunu akıllara getiriyor.







SAKATLIK UYARILARI HAKLI MI ÇIKTI?

Monaco ile yürütülen pazarlıklar sürecinde Fotospor, oyuncunun sakatlık geçmişine dikkat çekmişti. Daha Haziran ayında oyuncunun kronikleşme riski taşıyan sakatlık hassasiyetine dikkat çekerek Beşiktaş yönetiminin adeta ateşle oynadığı vurgulamıştı.







Gelinen noktada oyuncunun henüz form tutamaması, tek başına çalışması ve riske edilmekten korkulması, bu endişelerin ne kadar haklı olduğunu gözler önüne serdi.






YÖNETİM VE TEKNİK HEYET ARASINDA KASSOUM BİLMECESİ

Transfer döneminde alternatif opsiyonlar bulunmasına rağmen Italiano'nun Kassoum Ouattara konusunda diretmesi, camiada iki farklı senaryoyu tartışmaya açtı...







Ya teknik heyet oyuncudaki riskleri bilerek bu transfer onayını verdi ya da yönetim oyuncunun yetersizliğini ve fiziksel durumunu göz ardı ederek süreci tamamladı.

Rotasyon dönemi başladığında Ouattara'nın sergileyeceği performans, bu maliyetli hamlenin faturasının kime kesileceğini netleştirecek.

Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!


 
 
Trabzonspor'un flaş transferi Muhammed Salah'ın maaşı çok konuşuluyor ancak Süper Lig'in en pahalısı o değil. Hatta Salah'tan pahalı 3 futbolcu daha var ve o isimlerden ikisi o kadar da yaygaraya yol açmamıştı!

08.08.2026 06:36:00
Haber Merkezi
 
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!

Transfermarkt verilerine göre Salah, Trabzonspor'dan yıllık 10 milyon Euro maaş alacak. Elbette Salah'ın yan gelirleri de var. Güzel futbol oynasın, hem takımına kazandırsın, hem de kendi kazansın, hem de futbolseverler unutulmaz anlara tanıklık etsin! Helali hoş olsun. Yoksa taraftarın maksimum kredisi 3 maçtır!







Süper Lig'de maaş listesinin tepesinde yıllık 15 milyon Euro ile Nijeryalı süper star Victor Osimhen bulunuyor. Osimhen'i Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson ile Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante yıllık 11'er milyon Euro'luk maaşlarıyla takip ediyor. Ederson'un geçen seneki performansı idare ederdi ancak sezonun ikinci yarısında takıma katılan Kante resmen fos çıktı. Kante, iki kişilik oyuncu olarak adlandırılıyordu ancak yarım futbolcu kadar bile oynamadı. Bu yılki Dünya Kupası'nda da neredeyse hiç süre alamadı.







Salah 10 milyon Euro'luk yıllık geliriyle dördüncü sırada yer alırken, Galatasaray'ın Alman oyuncusu Leroy Sane ise yıllık 9 milyon Euro maaşıyla beşinci sırada yer  alıyor.

Muhammed Salah, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da geçirdiği 9 sezonda 442 maçta 257 gol kaydetmişti. Premier Lig tarihinde en çok gol atan 4. oyuncu olan Salah, Liverpool ile lig şampiyonluğunu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu da kazanmıştı.

Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi


 
Fenerbahçe, Benfica'dan Vangelis Pavlidis için çeşitli görüşmeler yaptı. Portekiz ekibi, belirlediği inanılmaz bonservis bedelinde hiçbir şekilde geri adım atmıyor.
 

08.08.2026 06:19:00
Haber Merkezi
 
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi

Fenerbahçe'nin en önemli forvet adaylarından biri Vangelis Pavlidis'ti... Ancak bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi pek de mümkün gözükmüyor. Çünkü bütün çabalara rağmen, Benfica Kulübü 70 milyon Euro'luk bonservis beklentisinde geri adım atmıyor. Kanarya ise bu seviyedeki bir rakamı ödemeyi aklının ucundan bile geçirmiyor.







İngiltere devrede mi?

Benfica'nın yüksekten uçmasının sebebinin Premier Lig olduğu öğrenildi. Bazı İngiliz ekipleri, 27 yaşındaki Yunan santrforla yakından ilgileniyor. Portekiz ekibi, beklenen 70 milyon Euro'luk teklifin Ada'dan gelebileceğini düşünüyor. Bilindiği üzere yüksek gelirleri sayesinde İngilizler ciddi paraları gözden çıkarabiliyor.







Oyuncunun da önceliği Premier Lig

Vangelis Pavlidis'in de Premier Lig seçeneğine daha sıcak baktığı ifade edildi. Benfica tarafı son derece rahat... Portekiz ekibi, Pavlidis'i satmaması durumunda oyuncudan yararlanmayı sürdürecek. Şu ana kadar bonservis bedelindeki indirim taleplerine sıcak yaklaşmadılar.

Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu

Arsenal, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Şu anda Fenerbahçe'nin sambacıyla ilgilendiği iddia ediliyor. Kanarya'nın karşısına ise Can Uzun konusunda Galatasaray'a sürekli sorun çıkaran Eintracht Frankfurt çıktı

07.08.2026 17:25:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Premier Lig'in son şampiyonu Arsenal, Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak. Mukavelede +1 yıllık uzatma opsiyonu da var. Ancak bu madde çift taraflı... Yani bir anlamda sambacının sözleşmesinin son senesine girdiğini söylemek mümkün...

ÇOK DAHA AZI KABUL EDİLECEK

Şu anda 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun adı ciddi şekilde Fenerbahçe'yle anılıyor. 1.78 boyundaki futbolcunun tahmini piyasa değeri 45 milyon euro... Fakat buna aldanmamak gerekiyor. Arsenal Kulübü, çok daha düşük teklifleri kabul etmeye hazır durumda...






EKONOMİK AÇIDAN GÜÇLÜ

Fenerbahçe, Gabriel Martinelli işinde yalnız değil... Can Uzun transferinde Galatasaray'la bir türlü anlaşmaya yanaşmayan Eintracht Frankfurt'un da sambacıyı istediği öğrenildi. Bundesliga temsilcisi, ekonomik anlamda son derece güçlü bir pozisyonda... Arsenal Yönetimi, resmi tekliflere göre son kararını verecek.

Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi

Galatasaray'ın orta saha adayları arasında Caleb Yirenkyi de bulunuyordu. 20 yaşındaki futbolcu, Premier Lig'e gitti

07.08.2026 16:20:00
Haber Merkezi
 
Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi
Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi
Galatasaray'ın merkez orta saha adayları arasında Nordsjaelland forması giyen Caleb Yirenkyi de bulunuyordu. 20 yaşındaki futbolcu, sürekli Premier Lig'e gitmek istediğini söyledi. Sonunda da istediğini aldı!






Galatasaray, orta sahaya Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterine uyan bir yabancı getirmek istiyordu. Merkez orta saha listesindeki en önemli isimlerden biri de Nordsjaelland forması giyen Caleb Yirenkyi idi... Oyuncu için istenen 30 milyon euro da gözden çıkarılmıştı.






HEDEFİNE ULAŞTI

Fakat 20 yaşındaki Ganalı futbolcu, Galatasaray'ın kendisine sunduğu her yeni teklife, "İngiltere'de oynamak istiyorum" karşılığını verdi. En sonunda da hedefine ulaştı. Premier Lig'e yükselen Coventry City, hem oyuncu hem de kulüp tarafıyla anlaşma sağladı.






BÜYÜK PARALARA SATACAKLAR

Nordsjaelland'a 30 milyon euro ödenecek. Yirenkyi, Gana Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy göstermiş ve iyi bir grafik çizmişti. Coventry City, ondan bir süre yararlandıktan sonra yüksek bedellerle satabileceğini düşünüyor. Yirenkyi'nin Premier Lig'de göstereceği performans da merakla bekleniyor.

Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı

Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı

07.08.2026 16:00:00
Haber Merkezi
 
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı. Oyuncuyu Leipzig'e kaptıran Borussia Dortmund'da adı Fenerbahçe'yle anılan Serhou Guirassy'nin de kalma ihtimali arttı.






Leipzig, Hoffenheim Kulübü'ne 30 milyon euro ödeyerek Fisnik Asllani'yi kadrosuna kattı. Böylece 23 yaşındaki Kosovalı forvetin yeni adresi netleşti. Borussia Dortmund da Asllani ile ilgileniyordu. Ancak başarılı olamadılar. Bu gelişme sonrasında Guirassy'nin Dortmund'dan ayrılma ihtimali de düştü.






YENİSİ GELMEDEN OLMAZ

Serhou Guirassy, Fenerbahçe'nin golcü adayları arasında bulunuyordu. 30 yaşındaki Gineli forvetin transferi şu anda rafa kalkmış gibi gözüküyor. Borussia Dortmund, yeni bir santrfor almadan Guirassy'nin ayrılığına kesinlikle izin vermeyecek. Şu anda bu cephedeki hareketlilik bitti.






BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni forvet transferinin bu hafta bitmesinin planlandığını söylemişti. Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Sturm Graz'ı 2-0 mağlup etmişti. Rövanş öncesinde büyük bir avantaj elde edildi. Temsilcimiz, Play-Off turuna yeni forvetiyle çıkmak istiyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.