logo
04 AĞUSTOS 2026

Onlar Can Uzun'u bitirecek

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Eintracht Frankfurt forması giyen Can Uzun transferinde vites yükseltti

04.08.2026 12:50:00
Haber Merkezi
 
Onlar Can Uzun'u bitirecek
Onlar Can Uzun'u bitirecek
Sarı-kırmızılılar, Frankfurt'un Türk milli süper yeteneği Can Uzun'u kadrosuna katmak için somut adımlar atmaya devam ediyor. Alman ekibi transfer için kapıyı 60 milyon Euro'dan açarken, kulüp içinde oyuncunun takımda tutulması yönünde de sıcak gelişmeler yaşanıyor.






Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Eintracht Frankfurt forması giyen Can Uzun transferinde vites yükseltti. Sarı-kırmızılı yönetimin, genç yıldızın temsilcileriyle haftalar önce ilk teması kurduğu ve görüşmelerin somut bir boyuta taşındığı öğrenildi. Teknik kapasitesi ve hücum hattındaki etkili oyunuyla dikkat çeken Türk milli futbolcunun durumunu yakından takip eden İstanbul devi, Alman ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.






FRANKFURT'TA BELİRSİZLİK VAR

Kicker'da yer alan habere göre, Frankfurt yönetimi genç yeteneğin takımdaki geleceği konusunda henüz son sözünü söylemiş değil. Oyuncuyu kolay kolay bırakmak istemeyen Alman kulübü, olası bir satış için bonservis bedelini en az 60 milyon Euro olarak belirledi.






Kulüp kurmaylarının Can Uzun'un transferini tamamen durdurmak adına iç görüşmeler gerçekleştirdiği ifade edilse de, devasa teklifler karşısında sürecin nasıl şekilleneceği belirsizliğini koruyor.






2 YILDIZI SATARSA TUTABİLİR

Frankfurt'un Can Uzun hakkındaki duruşunu değiştirebilmesi ve oyuncuyu kadroda tutabilmesi, takımdaki diğer potansiyel satışlara bağlı.

Jean-Mattéo Bahoya ve Farès Chaïbi gibi isimlerin satışından 50 milyon Euro'yu aşan bir gelir elde edilmesi halinde, Eintracht yönetimi Can Uzun için gelen teklifleri geri çevirebilecek.

Ancak finansal dengeler ve Galatasaray'ın ısrarı doğrultusunda genç yıldızın geleceği için sürecin her an yeni bir boyuta evrilebileceği vurgulanıyor.






KRÖSCHE İDDİALARI YALANLADI AMA

Eintracht Frankfurt Sportif Direktörü Markus Krösche ise Türkiye'de çıkan transfer iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye'den her türlü haberi alıyoruz ve bazen ben de merak ediyorum; 'Hala burada mı yoksa çoktan ayrıldı mı?' Şu anda ayrılacağına dair resmi bir işaret yok. Oynatmak istediğimiz futbol tarzıyla onu en tehlikeli olabileceği pozisyonlarda değerlendirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı isyan ettirdi!

Fenerbahçe’nin eski asbaşkanı ve Hull City patronu Acun Ilıcalı, transferde sürpriz bir karara imza attı

04.08.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Acun Ilıcalı isyan ettirdi!
Acun Ilıcalı isyan ettirdi!
Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, transferde çok konuşulacak bir karara imza attı. İngiliz ekibinin scout ekibi forvet hattı için Fenerbahçe'den Sidiki Cherif'i önermesine rağmen bizzat devreye giren Ilıcalı, tercihini Fransız temsilcisi Nice'in yıldızı Mohamed-Ali Cho'dan yana kullandı. Hull City'nin yaklaşık 20 milyon Euro bonservis bedeliyle bitirmeye yakın olduğu bu dev hamle, Nice'in yatırımını ikiye katlamasını sağladı.






Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı ve Hull City patronu Acun Ilıcalı, transferde sürpriz bir karara imza attı. İngiliz ekibinin scout ekibi Fenerbahçe'nin genç yeteneği Sidiki Cherif'i önerse de bizzat devreye giren Ilıcalı, ibreyi Nice forması giyen Mohamed-Ali Cho'ya çevirdi.






SIDIKI İSMİNİ ÖNE ÇEKMİŞLERDİ

Forvet hattını genç ve potansiyelli bir isimle güçlendirmek isteyen Hull City'de transfer hareketliliği başladı. İngiliz temsilcisinin scout ekibi, Fenerbahçe'den Sidiki Cherif ile Nice forması giyen Mohamed-Ali Cho'yu gündemine aldı.






ACUN ILICALI'NIN ŞAHSİ KARARI

Ancak sarı-lacivertlilerin eski asbaşkanı ve mevcut baskan Aziz Yıldırım ile davalık olan Acun Ilıcalı, bizzat devreye girerek tercihini Fransız forvet Cho'dan yana kullandı. Fenerbahçe yerine tercihini Nice'ten yana kullanan Ilıcalı'nın bu kararı spor kulislerinde geniş yankı uyandırdı.






20 MİLYON EURO ÖDEYECEKLER

Fransız basınından L'Équipe ve Hanif Ben Berkane'nin aktardığı bilgilere göre, Hull City ile Nice Mohamed-Ali Cho'nun transferi için son aşamaya geldi. İngiliz kulübünün Fransız hücum oyuncusu için yaklaşık 20 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazırlandığı belirtildi.






SOCIEDAD'DAN YARISINA ALINMIŞTI

İki yıl önce Mohamed-Ali Cho'yu Real Sociedad'dan 10 milyon Euro karşılığında kadrosuna katan Côte d'Azur ekibi, bu hamleyle yatırımını ikiye katlamış olacak. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması ve 22 yaşındaki genç yeteneğin İngiltere'nin yolunu tutması bekleniyor.

Zeze işi biraz karışık

Galatasaray'ın, "genç ve sol ayaklı" stoper konusunda 1 numaralı adayı NEOM forması giyen Nathan Zeze... Cim-Bom, 21 yaşındaki savunmacıyı kiralamak istiyor. Suudi Arabistan ekibinin ise çeşitli sorunları var.
 

04.08.2026 11:46:00
Haber Merkezi
 
Zeze işi biraz karışık
Zeze işi biraz karışık
Bundan bir süre önce, L'Equipe gazetesi, NEOM Kulübü'nün yaptığı satışlar kadar oyuncu alabileceğini yazmıştı. Çünkü transferlerde çeşitli kısıtlamalarla karşı karşıyalar. Galatasaray şu anda Nathan Zeze konusunda son derece ciddi. Cim-Bom, 21 yaşındaki solak stoperi kiralamak istiyorlar.






DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Şu andaki durumu madde madde açıklamak mümkün:

1- NEOM, Zeze'nin bölgesine bedelsiz olarak Malang Sarr'ı aldı.
2- NEOM, satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerine kesinlikle sıcak bakmıyor.
3- NEOM'un önceliği bonservisiyle direkt satış...
4- NEOM, zorunlu satın alma maddesi içeren kiralama tekliflerini değerlendirebilir. Böylece geleceğe yönelik "gelir" gösterebilirler.
5- Fransız futbolcunun çok sayıda talibi var.






2025 YAZINDA İSTENMİŞTİ

Nathan Zeze, Galatasaray açısından tanıdık bir isim... Sarı-Kırmızılılar, 2025 yazında Nantes Kulübü'yle oyuncu için pazarlıklar yapmıştı. Ancak NEOM, 20 milyon euro ödeyerek işi bitirdi. Bu arada Suudi Arabistan ekibinin verdiği 20 milyon euro, şu anda da Zeze için alt limit... Hem bonservis hem de zorunlu satın alma maddesi içeren kiralama tekliflerinde en az 20 milyon euro bekleniyor. Cim-Bom, eğer kiralama teklifi kabul edilirse 20 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesini kontrata ekleyecek. Görüşmeler sürüyor.






Galatasaray’da sır gibi gizlenen 2 isim!

Galatasaray Yöneticisi Abdullah Kavukcu ve teknik direktör Okan Buruk’un "Eksiklerimizi tamamlayacağız, her bölgede 10 adayımız var" mesajlarının ardından 10 numara operasyonunun perde arkası aralandı

04.08.2026 10:39:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray’da sır gibi gizlenen 2 isim!
Galatasaray’da sır gibi gizlenen 2 isim!
Galatasaray Yöneticisi Abdullah Kavukcu ve teknik direktör Okan Buruk'un "Eksiklerimizi tamamlayacağız, her bölgede 10 adayımız var" mesajlarının ardından 10 numara operasyonunun perde arkası aralandı.

Musiala, Ødegaard ve Bruno Fernandes gibi dev hayallerin ötesinde; Can Uzun ve Enciso gibi U-23 potansiyellerini listesinde tutan Aslan'ın, basına sızmayan ve sır gibi saklanan asıl hedeflerinin Benfica'dan Georgy Sudakov ile Lille'den Hákon Arnar Haraldsson olduğu ortaya çıktı.







Galatasaray'da yönetim ve teknik heyetin 10 numara pozisyonu için yürüttüğü gizli operasyonun detayları ortaya çıkıyor.

Abdullah Kavukcu'nun "Her bölge için listemizde 10 aday var" açıklamasının ardından, basına sızmayan ve sır gibi saklanan iki genç yeteneğin ismi netleşti. Sarı-kırmızılılar, kadro kalitesini ve iç rekabeti artıracak hamleler için vites yükseltti.







İHTİMALİ EN DÜŞÜK OLAN 3 İSİM

Sarı-kırmızılı yönetimin 10 oyuncudan oluşan geniş listesinde Jamal Musiala (Bayern Munich), Martin Ødegaard (Arsenal) ve Bruno Fernandes (Manchester United) gibi yıldızlar ihtimali en düşük tepe adaylar olarak öne çıkıyor.







BELİRLİ SEVİYEDE KONUŞULANLAR

Bunun yanı sıra geleceğe yatırım ve U-23 kontenjanı kapsamında Can Uzun (Frankfurt), Rodrigo Mora (Porto), Ethan Nwaneri (Arsenal), Aleksey Batrakov (Lokomotiv Moskova) ve Julio Enciso (Strasbourg) gibi isimlerle temaslarda belirli bir aşamaya gelindiği öğrenildi.







İKİ ADAY BASINA HİÇ YANSIMADI

Sürecin en dikkat çeken kısmı ise bugüne kadar medyaya hiç yansımayan iki gizli aday oldu. Galatasaray'ın yürütülen görüşmelerde en gizli saklı tuttuğu ve masada tuttuğu iki genç yeteneğin Benfica forması giyen Georgy Sudakov ile Lille'de görev yapan Hákon Arnar Haraldsson olduğu iddia edildi. Yönetimin, bu iki isim için şartları sonuna kadar zorladığı ifade ediliyor.







YÖNETİM VE OKAN BURUK KARARLI

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Abdullah Kavukcu, "İçeride rekabeti artıracak çok ciddi oyuncularla görüşüyoruz. Sadece kiralık formülüne bağlı kalmayacağız, bonservis harcamaktan çekinmeyeceğiz. Bir kişiye muhtaç değiliz, her bölge için alternatiflerimiz hazır" diyerek camiaya müjdeyi verdi.

Teknik direktör Okan Buruk ise taraftarın müsterih olmasını isteyerek, "Eksiklerimizi mutlaka tamamlayacağız, kimsenin şüphesi olmasın" ifadeleriyle operasyonun kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.

Beşiktaş’ı neler bekliyor?

Siyah-beyazlıların Avrupa’daki geleceğini belirleyecek kritik viraj öncesi muhtemel rakipler ve tüm senaryolar masaya yatırıldı

04.08.2026 10:21:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş’ı neler bekliyor?
Beşiktaş’ı neler bekliyor?
Siyah-beyazlıların Avrupa'daki geleceğini belirleyecek kritik viraj öncesi muhtemel rakipler ve tüm senaryolar masaya yatırıldı.

Beşiktaş'ı UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Play-Off turlarında birbirinden dişli rakipler ile zorlu taktik savaşları bekliyor.

Beşiktaş'ın Hradec Kralove engelini aşması durumunda mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda kâğıt üzerindeki en çekinilmesi gereken ekip Dinamo Zagreb olarak öne çıkıyor. Hırvat temsilcisi, geniş ve kaliteli kadro yapısıyla gruptaki en zorlu kura adayı konumunda.







DİĞER DİŞLİ ADAYLAR ŞUNLAR

Bu senaryodaki diğer muhtemel rakipler arasında ise fiziksel gücü ve duran top organizasyonlarıyla dikkat çeken İzlanda ekibi Víkingur Reykjavík, geçiş oyununu etkili oynayan İsviçre temsilcisi FC Thun, Yunanistan'ın katı savunmasıyla bilinen ekibi OFI Crete, yüksek pres uygulayan İskandinav temsilcisi AGF Aarhus ile bireysel yetenekleriyle öne çıkan Azerbaycan'ın Sabah FK takımı yer alıyor.







ATALANTA VE FREIBURG TEHLİKESİ

Siyah-beyazlıların Hradec Kralove'ye elenmesi halinde yöneleceği UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda ise çok daha yüksek seviyeli ve zorlu bir kura ihtimali bulunuyor. Bu kulvardaki muhtemel rakipler arasında adam adama yüksek presi ve ekstrem temposuyla İtalya'nın güçlü ekibi Atalanta ile alan savunmasında hata payı oldukça düşük olan Alman temsilcisi Freiburg öne çıkıyor.







CAN SIKABİLECEK DİĞER RAKİPLER

Ayrıca Yunanistan'ın tecrübeli ekibi Panathinaikos, Avusturya'nın tempolu ve genç kadrosuyla Rapid Wien, atletik yapısıyla Sheriff Tiraspol ve ön alanda şok pres uygulayan St. Gallen de bu kulvarda Beşiktaş'ın karşısına çıkabilecek diğer dişli rakipler arasında gösteriliyor.







KONFERANS LİGİNDEKİ EŞLEŞMELER

Beşiktaş'ın Hradec Kralove'ye elenmesi halinde Konferans Ligi Play-Off Turu'nda muhtemel rakipleri belli oldu.

Atalanta
Freiburg
Panathinaikos / CSKA 1948 (Kaybedeni)
Paide Linnameeskond / Rapid Wien (Kaybedeni)
Sheriff Tiraspol / St. Gallen







BEŞİKTAŞ HEMEN HEPSİNE KARŞI FAVORİ

Siyah-beyazlı temsilcimiz için iki kulvar arasındaki güç dengesi oldukça belirgin bir fark ortaya koyuyor. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off yolunda kâğıt üzerinde Dinamo Zagreb dışındaki tüm muhtemel rakiplere karşı net favori konumunda bulunuyor.

Buna karşın Konferans Ligi Play-Off senaryosunda yer alan Atalanta ve Freiburg gibi seribaşı ve üst seviye takımlar, geçilmesi oldukça zorlu engeller olarak dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekibin her iki ihtimale karşı da sabırlı pas trafiği ve yüksek taktik disiplinle sahada yer alması gerekiyor.

İsmail Kartal tercihini yaptı!

Hedefleri doğrultusunda oyun gücünü artırmayı hedefleyen Fenerbahçe’de, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki muhtemel rakipler Sparta Prag ve Olympique Lyon mercek altına alındı

04.08.2026 10:13:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal tercihini yaptı!
İsmail Kartal tercihini yaptı!
Hedefleri doğrultusunda oyun gücünü artırmayı hedefleyen Fenerbahçe'de, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki muhtemel rakipler Sparta Prag ve Olympique Lyon mercek altına alındı.

Sturm Graz engelinin geçilmesi halinde teknik direktör İsmail Kartal'ın ön alan baskısına ve tempo kontrolüne dayalı oyun felsefesine en uygun profil olarak Sparta Prag öne çıkıyor.







Lyon'un patlayıcı hücum gücü ve geçiş tehdidine karşın; yüksek teknik kapasite, kadro kalitesi ve Kadıköy atmosferiyle Çek temsilcisini domine etmeyi planlayan sarı-lacivertliler, Devler Ligi grupları öncesinde tur kapısını aralayacak stratejiyi belirledi.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda muhtemel rakipler netleşirken, teknik direktör İsmail Kartal'ın önündeki dev analiz masaya yatırıldı. Sturm Graz engelinin aşılması durumunda temsilcimizi bekleyen Sparta Prag ve Olympique Lyon senaryolarında, sarı-lacivertlilerin oyun felsefesine en uygun rota belirlendi.







SPARTA PRAG TERCİH EDİLEN RAKİP

İsmail Kartal'ın sahada görmek istediği ön alanda baskı, topa sahip olma ve oyunu dikte etme felsefesi, Çek temsilcisi Sparta Prag'ın yapısıyla doğrudan örtüşüyor. Disiplinli ve fiziksel temasa dayalı bir oyun sergileyen Sparta Prag, set hücumunu ve duran topları tercih eden yapısıyla öne çıkıyor.

ÇEKLERE OYUNUNU KABUL ETTİREBİLİR

Fenerbahçe'nin yüksek teknik kapasiteli orta sahası, rakibin 1. ve 2. bölgesine oyunu yıkarak temposunu kabul ettirebilecek güce sahip. Hızlı geçiş hücumu riski daha düşük olan Çek ekolü karşısında sarı-lacivertliler, savunma arkasında açık verme tehlikesini en aza indirgeyerek tur kapısını aralamaya son derece yakın görünüyor.







LYON ÇOK DAHA ZORLU BİR RAKİP

Eşleşmenin diğer tarafında yer alan Fransa temsilcisi, Fenerbahçe'nin oyun şablonu açısından çok daha yüksek risk barındırıyor. Ligue 1'in getirdiği yüksek fiziksel atletizme ve patlayıcı kanat oyuncularına sahip Lyon, geniş alanda yakaladığı fırsatları anında skora dönüştürebilen bireysel yeteneklere sahip.







FRANSIZLARI TECRÜBESİ YÜKSEK

Fenerbahçe'nin stoper hattını öne çıkarıp baskı kurduğu anlarda, Lyon'un dikine ve hızlı geçişleri kalede büyük tehlikeler yaratabilir. Bire birde adam eksilten oyuncu profili ve yüksek Avrupa tecrübesi, Fransız ekibini kağıt üzerinde çok daha zorlu ve sürprize açık bir rakip kılıyor.







YÜZDE 60/40 ORANINDA ÖNDE

Şampiyonlar Ligi yolundaki son virajda sarı-lacivertlilerin en büyük kozu, yüksek kadro kalitesi ve iç saha avantajı olacak. Kadıköy'ün coşkusuyla maça yüksek tempoyla başlanıp rakibin direncini kırma planı, özellikle Sparta Prag gibi tempo kontrolünü kaybettiginde bocalayan takımlara karşı en etkili silah olarak görülüyor.

Bireysel yetenek tavanı ve takım organizasyonu bakımından daha öngörülebilir bir eşleşme sunan Sparta Prag, %60-%40'lık tur şansıyla Devler Ligi grupları öncesinde en ideal tercih olarak öne çıkıyor.

Galatasaray'da hareketli hafta

Galatasaray, 8 Ağustos'ta İspanyol ekibi Villarreal'le hazırlık maçı yapacak. Sarı-Kırmızılılar, cumartesi gününe kadar en az 1 transferi İstanbul'a indirmeyi planlıyor

04.08.2026 10:09:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da hareketli hafta
Galatasaray'da hareketli hafta
Galatasaray taraftarları, transferde geç kalındığı gerekçesiyle yönetime tepki gösteriyor. Ayrıca takımın hazırlık maçlarında sergilediği performanslar da iyice can sıktı. Sarı-Kırmızılılar, cumartesi günü hazırlık sınavında İspanyol ekibi Villarreal'i ağırlayacak.

İŞLER TAMAMEN YOLUNDA GİDERSE

Bu karşılaşma öncesinde en az 1 transferin İstanbul'a indirilmesi planlanıyor. İşler tamamen yolunda giderse, 2 takviye de cumartesi gününe kadar Sarı-Kırmızılılar'a resmi imza atabilir. Zaten Villarreal'in ardından Süper Lig'in başlamasına da bir şey kalmıyor...






KARAMSAR HAVA DAĞITILACAK

Galatasaray Yönetimi, transfer açıklamaları sonrasında ortamın tamamen değişeceğini düşünüyor. Bu arada Sarı-Kırmızılılar'ın "fırsat transferi" ihtimali de açık olacak. Cim-Bom, önceki senelerde olduğu gibi transfer döneminin son gününe kadar bazı isimleri kovalayacak.

Gabriel Sara'ya yeni talip

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara, yüksek bir teklif gelmesi halinde satılacak. Devreye son olarak Ipswich Town Kulübü'nün girdiği öğrenildi

03.08.2026 17:32:00
Haber Merkezi
 
Gabriel Sara'ya yeni talip
Gabriel Sara'ya yeni talip
Gabriel Sara'ya 40 milyon euro seviyesinde bir teklif gelmesi durumunda oyuncu satılacak. Ondan gelecek para yine transferde kullanılacak. Ancak bugün itibarıyla yönetimi mutlu edecek resmi teklifler gelmedi. Bazı takımlar, "sözlü" olarak nabız yokladı...

PREMİER LİG'E ÇIKMIŞLARDI

27 yaşındaki futbolcunun adı Al-Hilal, Newcastle United ve Aston Villa gibi takımlarla anılıyordu. Ancak alınan bilgilere göre; Ipswich Town sürprizi yaşanabilir. Yeni sezonda Premier Lig'de mücadele edecek İngiliz ekibi, orta alandaki havuzu genişletmeyi planlıyor.






1 HAFTA İÇİNDE

Ipswich'in 1 hafta içinde resmi teklifini sunabileceği konuşuluyor. Galatasaray'ın beklentisi olan 40 milyon euro (minimum) masaya konulursa iş bitebilir. Özetle bu hafta epey hareketli geçecek gibi gözüküyor. Cim-Bom, sambacıyı 2024 yazında Norwich'ten almıştı. O dönemde 18 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Barış Alper'de %20 sıkıntısı

Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz'a ciddi bir ilgi var. Ancak oyuncunun sözleşmesinde eski kulübü Keçiörengücü'nün %20'lik pay hakkı bulunuyor. Yönetim konuyla ilgili kararını verdi

03.08.2026 17:10:00
Haber Merkezi
 
Barış Alper'de %20 sıkıntısı
Barış Alper'de %20 sıkıntısı
Galatasaray, 2021 yazında Keçiörengücü'ne 2.1 milyon euro ödeyerek Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmıştı. Oyuncu sonrasında inanılmaz bir çıkış yaptı. Doğal olarak piyasa değeri yükseldi. Olası bir satışta, Keçiörengücü bonservis bedelinin %20'sini alacak.

AZ PARA DEĞİL

Örnek vermek gerekirse; milli futbolcu 40 milyona giderse 8, 50 milyona satılırsa 10 milyon euro Keçiörengücü'nün kasasına girecek. Yönetim bugüne kadar %20'lik payla ilgili bir girişimde bulunmadı. Olası bir satışta ise yönetimin planı belli. Sarı-Kırmızılılar, Barış'ın eski takımının payını "alıcı" ekibe ödetecek.






OKAN BURUK KARŞI ÇIKIYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 26 yaşındaki futbolcunun satışına kesinlikle karşı çıkıyor. Fakat çok astronomik bir teklif gelirse durum değişebilir. Şu anda Premier Lig ekiplerinin dışında Monaco'nun da ilgisi mevcut... Barış ayrılırsa, sol tarafa 2 üst düzey takviye gerekecek. Çünkü milli oyuncunun yedeği bile yok!

Aslan'ın tek derdi para değil

Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'nun her sezon yabancı kontenjanını düşürmesi sebebiyle transferlerin büyük bölümünü kiralık olarak gerçekleştirmek istiyor. Yani tek sorun para değil

03.08.2026 17:01:00
Haber Merkezi
 
Aslan'ın tek derdi para değil
Aslan'ın tek derdi para değil
Yeni sezonda Türkiye Futbol Federasyonu 10+4'lük yabancı kontenjanının geçerli olacağını duyurmuştu. Şu anda bile kuralın değişeceğini iddia edenler var. Yani konuyla ilgili belirsizlik, geçen sezon daha fazlaydı. Galatasaray Yönetimi'nin birçok transfer için kiralama teklifi sunması ise taraftarları kızdırıyor.

BOEY DE EKLENEBİLİR

Ancak bu hamlelerin arkasında azalan yabancı kontenjanı var. Örnek vermek gerekirse, kış döneminde Lang ve Asprilla kiralanmıştı. İki futbolcunun sözleşmesinde de zorunlu satın alma maddesi yoktu. Sacha Boey de listeye eklenebilir... Sezon bitiminde oyuncularla yollar ayrıldı. Kontenjan inmeseydi, Lang ve Boey konusunda girişim yapılabilirdi.






YA TAKIMDA KALSALARDI?

Eğer Galatasaray bu futbolcuları zorunlu satın alma maddesiyle kadrosuna katsaydı, şu anda onlarla yolları ayırmaya çalışacaktı. Yani konuyla ilgili tek sorun, "fazla para harcamayalım" değil... Sarı-Kırmızılılar, 2027-2028 sezonunda da TFF'nin nasıl bir karar getireceği konusunda emin değil.

Cim-Bom, içinde bulunduğumuz transfer döneminde bonservis ödeyecek. Ancak ağırlıklı olarak kiralama formülü izlenecek.

Musaba gitti! İkinci kurban kim?

Fenerbahçe’de Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu öncesi kadro operasyonu derinleşiyor: Sakatlığını atlatan Vedat Muriqi’i listeye ekleyip Levent Mercan’ı dışarıda bırakan İsmail Kartal, N’Golo Kante ve yoldaki yeni santrfor hamleleriyle iki ismi daha listeden çizmeye hazırlanıyor. Kadrodan çekilmesi beklenen ilk isim Anthony Musaba olurken; Archie Brown, Sidiki ve Oğuz Aydın arasındaki "ikinci kurban" bilmecesi salı akşamına kadar netlik kazanacak

03.08.2026 15:02:00
Haber Merkezi
 
Musaba gitti! İkinci kurban kim?
Musaba gitti! İkinci kurban kim?
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçı öncesinde Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal, sakatlığı geçen Vedat Muriqi'i kadroya dahil ederken Levent Mercan'ı listeden çıkardı. Ancak Şampiyonlar Ligi listesindeki revizyon bununla sınırlı kalmayacak gibi duruyor.






BİR DEĞİL İKİ OYUNCU SİLİNEBİLİR

Takımla idmanlara başlayan N'Golo Kante'nin salı akşamına kadar listeye eklenme ihtimali bulunuyor. Bunun yanı sıra Başkan Aziz Yıldırım'ın müjdesini verdiği yeni santrfor transferinin de bitmesi halinde, kadroya bir yeni ismin daha girmesi daha gündeme gelecek. Bu durum, mevcut listeden bir değil iki oyuncunun üstünün daha çizilmesi anlamına geliyor.






SIDIKI VE BROWN TOPUN AĞZINDAKİLER

Gelecek yeni isimlerle birlikte liste dışında kalacak ilk adayın Anthony Musaba olduğu öne çıkıyor. Musaba'nın ardından gözden çıkarılacak ikinci ismin kim olacağı ise kulisleri hareketlendirmiş durumda.
İkinci kurban için en güçlü adaylar Archie Brown ve Sidiki Cherif olarak öne çıkıyor.






OĞUZ AYDIN'LA SÜRPRİZ OLUR MU?

Öte yandan teknik heyetin yapacağı son değerlendirmeye bağlı olarak, ihale sürpriz bir şekilde Oğuz Aydın'a da patlayabilir. Tüm gözler salı akşamına kadar yapılacak nihai kadro bildirimine çevrildi. Oğuz'un bir süredir takımdan ayrılacağı Trabzonspor ya da Beşiktaş'a gideceği konuşuluyordu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.