logo
24 HAZİRAN 2026

Onuachu'nun menajeri Trabzonspor için devrede

Trabzonspor’dan Ada çıkarması geldi! Premier Lig şampiyonluğundan 3. Lig'in eşiğine gerileyen Leicester City’de yaprak dökümü başlamak üzere...

13.04.2026 12:43:00
Haber Merkezi
Onuachu'nun menajeri Trabzonspor için devrede
Onuachu'nun menajeri Trabzonspor için devrede
Bordo-mavililer de bunu fırsat bilerek Ganalı yıldız Abdul Fatawu için operasyonu başlattı. Transferde Paul Onuachu'nun menajeri kilit rol oynuyor!






Dış transferde rotasını Ada'ya çeviren Trabzonspor, İngiliz futbolunun "düşen devi" Leicester City'de forma giyen Abdul Fatawu için harekete geçti.






Premier Lig zaferinin ardından büyük bir çöküş yaşayan ve Championship'te tutunamayarak League 1'e (3. Lig) doğru sürüklenen Leicester City'deki kaosu fırsata çevirmek isteyen bordo-mavili yönetim, Ganalı genç yeteneği kadrosuna katmak için kolları sıvadı.






ONUACHU'NUN MENAJERİ DEVREDE

Sol kanat ve sağ kanatta görev yapabilen 22 yaşındaki solak için Trabzonspor, tanıdık bir isimle yol haritasını belirledi. Karadeniz ekibi, transferdeki ilk görüşmeyi kulübün golcüsü Paul Onuachu'nun menajeri aracılığıyla gerçekleştirdi. Onuachu'nun Türkiye'deki mutlu tablosunu koz olarak kullanan yönetimin, oyuncu cephesinden olumlu sinyaller aldığı öğrenildi.






SPORTING'LE ANLAŞMA ZORLAYICI

Transferin önündeki en büyük teknik engel ise oyuncunun eski kulübü Sporting ile yapılan protokol. Leicester City, Fatawu'nun satışından elde edilecek 17 milyon Euro üzerindeki miktarın %15'ini Portekiz kulübüne ödemekle yükümlü. sözleşmede 1.5 milyon Euro tutarında başarı bonusu maddesi bulunuyor.






Ancak Leicester'ın 3. Lig'e düşme ihtimali, bu yüksek maliyetli şartların Trabzonspor lehine esnetilebileceği ihtimalini güçlendiriyor.






41 MAÇTA 16 GOL DİREKT KATKI

Bordo-mavililerin "yeni hücum silahı" olarak gördüğü Ganalı oyuncu, bu sezon Leicester City formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Takımı kötü gitse de bireysel olarak parlayan Fatawu'nun güncel sezon karnesi şöyle:
Maç: 41
Gol: 9
Asist: 7

Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı

Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu

24.06.2026 12:10:00
Haber Merkezi
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu. 30 yaşındaki forvetin yanıtından çok beden dili dikkat çekti.

Atletico Madrid'den ayrılması beklenen Alexander Sörloth, Dünya Kupası'nda gazeteciler tarafından sıkıştırıldı. Norveçli santrfora, "Gelecek sezon seni İtalya'da görme ihtimalimiz var mı?" sorusu yöneltildi. 30 yaşındaki futbolcu, "Yorum yok" yanıtını verirken keyifli şekilde gülümsedi.







SERİE A İHTİMALİ

1.96 boyundaki oyuncunun adı ülkemizden Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılıyordu. İtalya'da ise Juventus ile Milan'ın bariz bir ilgisi mevcut... Alexander Sörloth'un bugün itibarıyla kariyerine Serie A'da devam etme ihtimali, Türkiye'ye göre hayli yüksek...







ORGANİZASYON SONRASINDA

Norveçli yıldızın yeni takımının Dünya Kupası sonrasında belli olması bekleniyor. Bu durum sadece Alexander Sörloth için geçerli değil... Dev organizasyonda yer alan birçok önemli futbolcu da sonraki kulüplerini açıklamak için turnuvanın bitmesini bekliyor.

Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de tam destek verdiği siyah-beyazlıların devler ligindeki kaderi, 26 Haziran'da yapılacak kritik toplantıyla netleşecek

24.06.2026 12:10:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün
Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün
Avrupa basketbolunun zirvesi EuroLeague, 2026-2027 sezonunda 20 takıma çıkmaya hazırlanırken, özel davet (wild card) için en güçlü aday Beşiktaş oldu. Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de tam destek verdiği siyah-beyazlıların devler ligindeki kaderi, 26 Haziran'da yapılacak kritik toplantıyla netleşecek.






Beşiktaş, Avrupa basketbolunun Şampiyonlar Ligi olan EuroLeague'e özel davetle (wild card) katılmaya çok yakın. Siyah-beyazlı kulübün, EuroLeague hissedarlarının desteğini arkasına aldığı ve 2026-2027 sezonunda organizasyona dahil olacak 20. takım olmaya hazır. Türk basketbol kamuoyunun kilitlendiği bu tarihi karar için gözler önümüzdeki 48 saate çevrildi.






TÜRK DAYANIŞMASI ORTAYA ÇIKTI

Konuyla ilgili en net açıklama, ezeli rakip Fenerbahçe Beko'nun Genel Menajeri Derya Yannier'den geldi. Son toplantıda Anadolu Efes ile birlikte Beşiktaş'ın arkasında durduklarını belirten Yannier, siyah-beyazlıların bu büyük yükü kaldırabilecek güçte olduğunu ve EuroLeague'e katılımının Türk basketboluna çok büyük bir pozitif değer katacağını ifade etti.






KRİTİK GÜN 26 HAZİRAN

EuroLeague yönetiminin ligdeki takım sayısını 20'ye çıkarma kararı alması halinde, bu koltuğun en güçlü adayı resmen Beşiktaş olacak. EuroLeague kulüplerinin büyük çoğunluğunun da Beşiktaş'ın adaylığına en sıcak bakan taraf olduğu öğrenildi. Büyük müjdenin kaderi, 26 Haziran'da yapılacak resmi toplantının ardından netlik kazanacak.






19 TAKIMLA DEVAM ETME İHTİMALİ

Eğer EuroLeague yönetimi 20 takımlı sisteme geçişi onaylamaz ve önümüzdeki sezona 19 takımla devam etme kararı alırsa, Beşiktaş'ın bu sezonki wild card ihtimali bir sonraki döneme kalacak. Ancak bu senaryoda bile, fikstürün bir nebze rahatlayacak olması kulüplerin takvim yoğunluğunu azaltacak. Şimdi tüm gözler, Beşiktaş'ı devler ligine taşıyacak o son 2 günde.

Andre Onana'yla taban tabana zıt

Trabzonspor'da "Andre Onana dönecek..." bekleyişi sürerken gündeme gelen sürpriz isim Jose Sa, hem teknik hem de sorunlu karakter yapısıyla transfer stratejisinde büyük bir soru işareti yaratıyor

24.06.2026 12:00:00
Haber Merkezi
Andre Onana'yla taban tabana zıt
Andre Onana'yla taban tabana zıt
Trabzonspor'da "Andre Onana dönecek..." bekleyişi sürerken gündeme gelen sürpriz isim Jose Sa, hem teknik hem de sorunlu karakter yapısıyla transfer stratejisinde büyük bir soru işareti yaratıyor.

Bordo-Mavililerin listesindeki Portekizli eldivenin saha içi arzıları ve İngiltere'de manşetleri süsleyen "drama" dolu saha dışı hikayesi Fatih Tekke'yi çok düşündürecek.







Trabzonspor'un Andre Onana'yı beklerken rotayı sürpriz bir isme kırdığı iddia edildi. Bordo-mavililerin, Wolverhampton formasıyla bu sezon 24 maçta 41 gol yiyen Portekizli kaleci Jose Sa ile temasa geçtiği ileri sürüldü. Ancak dönmesi hayal edilen Onana profiliyle Jose Sa'nın teknik ve karakteristik özellikleri yan yana getirildiğinde ortaya taban tabana zıt bir tablo çıkıyor.






ÇİZGİ ÜZERİNDE MÜKEMMEL BİR KALECİ

José Sá, çizgi üstündeki olağanüstü refleksleri ve bire bir pozisyonlardaki başarısıyla elit bir kaleci performansı sunabilse de ciddi saha içi arızalarına sahip. Kesici kaleci rolünü abartarak kalesini zamansız terk etmesi, rakibe boş kale fırsatları ve tehlikeli faul riskleri doğuruyor.







SAVUNMA HATTINA GÜVENSİZLİK VERİYOR

Modern futbolun en büyük gereksinimlerinden biri olan ayak tekniği ve geriden oyun kurma becerisi ise oyuncunun en zayıf halkası... baskı altında panikleyerek yaptığı isabetsiz uzun toplar ve yan toplardaki kararsızlığı savunma hattına güvensizlik aşılıyor.







SOYUNMA ODASI KRİZLERİNİN BAŞROLÜ

Saha içindeki bu inişli çıkışlı grafik ve fevri hareketler, Sá'nın saha dışındaki imajına da tam bir "drama" figürü olarak yansıyor. Saha içinde duygularını uçlarda yaşayan Portekizli eldiven, stoper arkadaşlarıyla kameralar önünde yaşadığı sert tartışmalarla İngiliz basınında sık sık "soyunma odası krizi" manşetlerine malzeme oluyor.







SOSYAL MEDYADAN ÇOK ETKİLENİYOR

Kolay provoke olan yapısı yüzünden hakem ve rakiplerle didişmeye son derece müsait bir profil çiziyor. Zihinsel olarak da kırılgan bir yapıya sahip olan Sa, hatalı goller sonrası taraftar eleştirilerine sosyal medya hesaplarını kapatarak tepki veriyor.

SAHA İÇİ VE SAHA DIŞI RİSKLERİ

Kulübede kaldığında mutsuz ve gergin vücut diliyle menajerlerle soğuk savaşlar yaşayan, Wolverhampton'daki Portekizli klikleşmelerinde adı hep ön planda olan deneyimli kaleci, takım kimyasını zorlayan bir isim olarak biliniyor. Trabzonspor'un saha içi ve saha dışında bu denli risk barındıran bir isme yönelmesi transfer stratejisinde büyük bir soru işareti yaratıyor.

İsmail Kartal'ın yerine sürpriz isim

Fenerbahçe'de Mourinho öncesi perde arkasında yaşanan hareketlilik gün yüzüne çıktı! Eski Sportif Direktör Mario Branco’nun açıklamaları, Ali Koç yönetiminin İsmail Kartal’ın yerine aslında Portekizli teknik adam Sérgio Conceição ile üst düzey görüşmeler yürüttüğünü ve Mourinho hamlesinin nasıl bir anda masaya geldiğini ortaya koydu

24.06.2026 11:51:00
Haber Merkezi
İsmail Kartal'ın yerine sürpriz isim
İsmail Kartal'ın yerine sürpriz isim
Fenerbahçe'nin eski Sportif Direktörü Mario Branco verdiği röportajda hem kendini çoğu zaman tekzip etti... hem de altında çalıştığı eski Başkan Ali Koç'u zor durumda bırakacak ifadeler kullandı. Mourinho'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle ilgili yaptığı açıklamalar "99 puanlı 2023-24 sezonu"yla ilgili çok tartışılacak bir iddiayı yeninden gündeme getirdi.






ALİ KOÇ O DÖNEMDE "YALANCI" DEMİŞTİ

Branco, İsmail Kartal ile sezonu tamamlamadan önce de planlarının yabancı bir teknik direktör getirmek olduğunu itiraf etti. O dönemde Branco'nun Mourinho ile Mart ayından beri görüştüğü iddia edilmişti. Ancak Başkan Ali Koç bu iddiaya sert tepki göstererek basın mensuplarını "provokatif-yalancılık" ile suçlamıştı.






AZİZ YILDIRIM "KARTAL"IN İSMİNİ ÇİZDİRDİ

O dönemde camiada en çok tartışılan konulardan biri de muhalefetin baskısıydı. Dönemin başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirmiş ve "Mourinho ismini ortaya atmasaydım, mevcut yönetim İsmail Kartal ile yola devam edecekti" iddiasında bulunmuştu. Yıldırım bu hamlesiyle adeta Ali Koç yönetimini yabancı hocaya mecbur bıraktığını savunmuştu.






BRANCO, CONCEICAO İLE GÖRÜŞÜYORDU

Mourinho öncesi perde arkasındaki planların ise bambaşka olduğu iddia edildi. İddialara göre Başkan Ali Koç'un öncelikli adayı, A Milli Takım'ı çalıştıran Vincenzo Montella'ydı. Sportif Direktör Mario Branco ise rotayı İtalya'ya değil, Portekiz ekolüne kırmıştı. Branco, o dönem adı Milan ile de güçlü şekilde anılan ve sonrasında Milan'ın başına geçen Sérgio Conceição ile üst düzey görüşmeler yürütüyordu.






MOURINHO DÖNEMİ BÖYLE BAŞLADI

Fenerbahçe yönetimi ve Branco, Conceição opsiyonu üzerinde dururken masaya aniden Jose Mourinho fırsatı geldi. Dünyaca ünlü teknik adamın boşa çıkması ve sarı-lacivertli kulübe yeşil ışık yakmasıyla Branco, diğer tüm görüşmeleri askıya alarak bu büyük şansın üzerine atladı. Sonuç olarak Conceição ve Montella isimleri rafa kalktı, Kadıköy'de Mourinho dönemi başladı.

Süper Kupa finali Dubai’ye alındı

Avrupa basketbolunda tarihi bir ilk gerçekleşiyor. EuroLeague yönetimi, lig tarihinde ilk kez resmi bir "Süper Kupa" turnuvası düzenleme kararı aldı

24.06.2026 11:50:00
Haber Merkezi
Süper Kupa finali Dubai’ye alındı
Süper Kupa finali Dubai’ye alındı
Avrupa basketbolunda tarihi milat! EuroLeague tarihinde ilk kez düzenlenecek Süper Kupa turnuvası, 19-20 Eylül'de devlerin kapışmasına sahne olacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko; son şampiyon Olympiacos, Real Madrid ve Dubai BC ile beraber Orta Doğu'da tarihi kupa için parkeye çıkıyor.






Avrupa basketbolunda tarihi bir ilk gerçekleşiyor. EuroLeague yönetimi, lig tarihinde ilk kez resmi bir "Süper Kupa" (EuroLeague Super Cup) turnuvası düzenleme kararı aldı. 19-20 Eylül tarihlerinde Orta Doğu'nun göz kamaştıran atmosferinde sahne alacak bu dev organizasyon, Avrupa'nın en elit kulüplerini yeni sezon öncesinde ilk kez karşı karşıya getirecek.






OLYMPIAKOS VE REAL MADRİD

Temsilimiz Fenerbahçe Beko, bu tarihi turnuvada boy göstererek ilk EuroLeague Süper Kupası'nı müzesine götürmek için parkedeki yerini alacak. Sarı-lacivertlilerin organizasyondaki rakipleri ise basketbol dünyasının tam anlamıyla "Devler Geçidi" olarak nitelendirilen en iddialı ve güçlü ekiplerinden oluşuyor.






DUBAI BC'DE 4. TAKIM OLACAK

Turnuvadaki en dişli rakiplerden biri, Mayıs 2026'da düzenlenen EuroLeague Final Four'unda Real Madrid'i devirerek Avrupa şampiyonluğuna uzanan son şampiyon Olympiacos olacak. Fenerbahçe'nin diğer rakipleri ise kupaların gediklisi İspanyol devi Real Madrid ve Orta Doğu basketbolunun büyük yatırımlarla kurulan yeni güç odağı Dubai BC olarak açıklandı.






İLK KEZ DÜZENLENECEK

EuroLeague'in Orta Doğu pazarına açılma vizyonunun en büyük halkası olan bu şampiyona, basketbolseverlere sezon öncesi muazzam bir turnuva deneyimi sunacak. Takımların en yeni transferlerini ve güncel kadrolarını ilk kez resmi bir turnuvada sergileyeceği bu dev şölen, Eylül ayında tüm dünyanın gözünü Dubai'ye çevirecek.

Can Uzun’un fiyatı düştü

Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro’luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti

24.06.2026 11:46:00
Haber Merkezi
Can Uzun’un fiyatı düştü
Can Uzun’un fiyatı düştü
Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro'luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti.

Can Uzun için Galatasaray'ın 30+5 milyon Euro'luk formülüne karşı, Serdal Adalı aileden Beşiktaşlı olan genç yıldız için bizzat devreye girdi!







Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndan sadece 6 günde elenmesi, transfer piyasasındaki dengeleri de değiştirdi. Turnuva öncesinde Türkiye'nin büyük bir başarı yakalayacağını ve Can Uzun'un şov yapacağını öngören Frankfurt, genç yetenek için kapıyı 60 milyon Euro'dan açmıştı.

Ancak ne milli takım beklentileri karşılayabildi ne de Can Uzun vitrine çıkabildi. Piyasa gerçekleriyle yüzleşen Alman kulübü, inadından vazgeçerek fiyatta dampinge gitmek zorunda kaldı.







ALMANLAR 45 MİLYON EURO'YA KADAR DÜŞTÜ

Gelen son bilgilere göre Frankfurt'un burnu sürttü ve Can Uzun için talep edilen astronomik rakamlar aşağı çekildi. Alman ekibinin şu anki süreçte 45 milyon Euro bandına kadar gerilemeye razı olduğu belirtiliyor.

Bu ciddi fiyat düşüşü, genç futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Türk devlerinin iştahını kabarttı ve transfer operasyonları için düğmeye basıldı.






GALATASARAY'IN MASADAKİ PLANI: 30+5 VEYA 25+15

Can Uzun'u uzun süredir listesinde tutan Galatasaray, Frankfurt'un bu geri adımıyla umutlandı. Sarı-kırmızılı yönetim, Alman kulübünün kapısını çalmak için iki farklı finansal formül hazırladı.

Masadaki ilk teklif 30 milyon Euro net + 5 milyon Euro bonus içeren paketken, ikinci alternatif ise 25 milyon Euro peşinat ve zamana yayılmış 15 milyon Euro'luk ağır bonus maddelerinden oluşuyor.







SERDAL ADALI DEVREDE: BABA-OĞUL BEŞİKTAŞLI KOZU

Ancak bu transferde Galatasaray yalnız değil... Can Uzun'un Beşiktaşlı kimliği siyah-beyazlı cepheyi harekete geçirdi.







Rakamların 30-35 milyon Euro seviyelerine inmesi ihtimaline karşı, Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı bizzat devreye girdi. Can'ın kendisi gibi sıkı bir Beşiktaşlı olan babasıyla ilk teması kuran Adalı, aile bağlarını ve kulüp sevgisini kullanarak bu transferde Galatasaray'ın önüne geçmekte kararlı.

Mourınho'dan Arda Güler’e moral

Dünya Kupası fiyaskosu sonrası yıkılan Arda Güler’e, Real Madrid’in yeni patronu José Mourinho’dan jet destek geldi!

24.06.2026 11:37:00
Haber Merkezi
Mourınho'dan Arda Güler’e moral
Mourınho'dan Arda Güler’e moral
Dünya Kupası fiyaskosu sonrası yıkılan Arda Güler'e, Real Madrid'in yeni patronu José Mourinho'dan jet destek geldi!

Portekizli teknik adamın, Paraguay yenilgisiyle havlu atan genç yıldıza gönderdiği mesajla Real Madrid'deki Bernardo Silva transferine rağmen yeni sezondaki yerini garanti altına aldığı ve Arda'nın 13 Temmuz'da kampa katılarak Mourinho'nun en önemli kozu olacağı iddia edildi.







Türkiye'nin 2026 Dünya Kupası grup aşamasında gol atamadan ve hayal kırıklığıyla elenmesinin ardından, Real Madrid'in yeni teknik direktörü José Mourinho'dan Arda Güler'e doğrudan destek geldi.

Portekizli çalıştırıcı, Paraguay yenilgisi sonrası TRT'ye "Utanıyoruz, halkımızdan özür dileriz" açıklaması yapan 21 yaşındaki oyuncusuyla hemen iletişime geçerek moral verdi.







KENDİNİ SUÇLAYACAK DURUM YOK

Mourinho'nun genç yıldıza gönderdiği mesajda, "Kendini suçlayacak hiçbir şeyin yok. Maçlarını izledim ve takımının en iyi oyuncusuydun.

Sahada tek başına ne yapabilirsen yaptın. Kapat ve enerjini topla. Birlikte şampiyonluklar kazanacağız" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Turnuvadaki toplu fiyaskoya rağmen 8 numara, Real Madrid cephesinde itibarını koruyan nadir isimlerden biri oldu.







SILVA'YA RAĞMEN DAHA ÖNDE

Bu hamle, Mourinho'nun yeni yapılanmasında Arda Güler'e biçtiği rolün net bir göstergesi. Geride kalan sezonda 10'dan fazla gol katkısı veren genç yetenek, Bernardo Silva'nın transferine rağmen Mourinho'nun Real Madrid projesindeki en önemli yaratıcı sütunlarından biri olarak kabul ediliyor.







13 TEMMUZ'DA İŞ BAŞI YAPACAK

A Milli Takım'ın erken elenmesi, Arda Güler'in tatil takvimini değiştirerek yeni sezon hazırlıklarına erken başlamasını sağlayacak. Turnuvada ilerleyen oyuncuların aksine Arda'nın, 13 Temmuz'da Real Madrid'e dönerek sezon öncesi kampının ilk gününden itibaren Mourinho'nun taktiksel planlarına dahil olması bekleniyor.

Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar


Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ambargosunu yıkmak için gözünü karartan Trabzonspor, Sevilla'nın İsviçreli kanat oyuncusu Ruben Vargas'ı kadrosuna katmak için vites yükseltti. Dünya Kupası'nda Bosna Hersek karşısında 1 gol ve 1 asistle öne çıkan 25 yaşındaki oyuncu için İspanyol devi kapıyı 12 milyon Euro'dan açtı. Vargas'ın uzun dönem performansı ise soru işaretlerine yol açıyor.

23.06.2026 14:10:00
Haber Merkezi
Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar
Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar

Trabzonspor, önümüzdeki sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın İstanbul ambargosuna bir kez daha son vermek ve zirveye oynamak için iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor. Bordo-mavililer, bu doğrultuda İspanya La Liga takımlarından Sevilla'da forma giyen İsviçreli kanat oyuncusu Ruben Vargas'ı transfer listesinin ilk sıralarına aldı.







Sevilla'nın derdi para

Şu anda İsviçre milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden 25 yaşındaki Panama asıllı yıldız, Sevilla'nın bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle baktığı isimlerin başında geliyor. Kulübün en değerli varlıklarından biri olan sol kanat oyuncusu Vargas için İspanyol ekibi, transfer bütçesi yaratmak adına ayrılığa sıcak bakıyor.







12 milyon Euro alt limit

İspanyol AS gazetesinin haberine göre Sevilla, son iki transfer döneminde de ayrılığın eşiğinden dönen ve Villarreal'in kapısından bakan İsviçreli oyuncu için net bir bonservis bedeli belirledi. Endülüs temsilcisinin, Vargas için 12 milyon Euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı belirtiliyor.







Hem formsuz, hem de gol performansı zayıf

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle birkaç ay sahalardan uzak kalan ve sezon sonuna doğru ritim yakalamakta zorlanan Vargas, buna rağmen Sevilla formasıyla 25 resmi maça çıkıp 3 gol kaydetti 6 da asist yaptı. İsviçre formasıyla Dünya Kupası'nda boy gösteren kanat, son olarak Bosna Hersek karşısında yaptığı 1 gol ve 1 asistlik performansla kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Torino'da Emirhan İlkhan gerçekleri

İtalyan ekibi Torino, geçen sezon fazla şans bulamayan Emirhan İlkhan'ın sözleşmesini 30 Haziran 2027'ye kadar uzatmıştı. Serie A temsilcinin bu kararında sportif gerekçeler değil, maddi konular öndeydi...

23.06.2026 12:36:00
Haber Merkezi
Torino'da Emirhan İlkhan gerçekleri
Torino'da Emirhan İlkhan gerçekleri
Torino 2022 yazında Beşiktaş'a 4.9 milyon euro ödeyerek Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katmıştı. Ancak oyuncu, beklentileri karşılayamadı. Sonraki süreçte Sampdoria ve Başakşehir gibi takımlara kiralandı. 22 yaşındaki merkez orta saha, geride bıraktığımız sezonda da fazla oynayamadı.






1 GOL VE 2 ASİST

1.75 boyundaki futbolcu, ligde 19 maça çıktı. Sahada 1.008 dakika kaldı. 1 gol ve 2 asist üretti. Torino her şeye rağmen Emirhan'ın sözleşmesini 30 Haziran 2027'ye kadar uzattı. Bu kararın arkasında sportif gerekçelerden çok maddi konular ön plandaydı...






ARA KAZANMAK İSTİYORLAR

Emirhan hem Beşiktaş hem Galatasaray hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor'a önerildi. Torino'nun hesaba kattığı konulardan biri de yeni sezondaki yabancı kontenjanıydı. Eğer kural değişmezse, yeni sezonda 10+4'lük kontenjan geçerli olacak. Serie A temsilcisi bu sebeple 22 yaşındaki futbolcudan para kazanabileceğini düşündü. Eğer oyuncuyu Türkiye'ye satabilirlerse, istediklerini elde edecekler.

Kante ve Ederson Fenerbahçe'nin transferlerini kilitliyor

Fenerbahçe'de transfer konusundaki çalışmalar devam ediyor. Bir yandan da maaş bütçesi sorunu var... Bu konuda özellikle Ederson ve Kante dikkat çekiyor. Eğer bu iki isme teklifler gelirse, değerlendirilebilir

23.06.2026 12:33:00
Haber Merkezi
Kante ve Ederson Fenerbahçe'nin transferlerini kilitliyor
Kante ve Ederson Fenerbahçe'nin transferlerini kilitliyor
Fenerbahçe sezon başında Manchester City Kulübü'ne 11 milyon euro ödeyerek Brezilyalı kaleci Ederson'u kadrosuna katmıştı. Sambacının da senelik 11 milyon euro maaş alacağı açıklanmıştı. Farklı kaynaklara göre; rakam çok daha yüksek... 32 yaşındaki oyuncunun performansı tartışıldı ancak bu haberde konu performans değil maliyet...






RAKAMLAR DAHA FAZLA MI?

Kanarya, devre arasında da N'Golo Kante'yi kadrosuna kattı. Kulüp, Fransız futbolcunun 2026-2027 ve 2027-2028 sezonlarında 11 milyon euro kazanacağını açıklamıştı. Tıpkı Ederson'da olduğu gibi Kante'de de farklı kaynaklar, aslında rakamın 11 milyon euronun çok üzerinde bulunduğunu iddia etti.






UYULMASI GEREKEN KURALLAR

Oyunculara ödenen yüksek maaşlar, olası takviyelerin durumunu da etkiliyor. Çünkü uyulması gereken bütçe kuralları var. Fenerbahçe Yönetimi'nin, özellikle bu 2 futbolcuya teklifler gelmesi halinde bunları değerlendirmeye alabileceği öğrenildi. Bu arada Kante, 29 Mart tarihinde 35 yaşına girmişti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.