logo
18 HAZİRAN 2026

Osimhen'i uçağa bindirmek istemediler

Liverpool deplasmanında kolu kırılan Victor Osimhen için Galatasaraylı yöneticiler ve yerel otoriteler arasında diplomatik savaş yaşandı! 

19.03.2026 12:32:00
Hasan Gündoğdu
Osimhen'i uçağa bindirmek istemediler
Osimhen'i uçağa bindirmek istemediler
İngiliz doktorların 'uçamaz' raporuna karşı Galatasaray yönetimi geri adım atmadı. Sabah 05:00'e kadar süren 'alçı' krizinin perde arkası ve Arne Slot'un itirafı...






Galatasaray'ın Liverpool dönüşü skordan çok Victor Osimhen üzerinden yaşanan "uçuş krizi" geceye damga vurdu. Sahada yaşanan sakatlık, havalimanında diplomatik ve tıbbi bir inatlaşmaya dönüştü. Karşılaşma sırasında kolundan sakatlanan Osimhen, devre arasında oyundan çıkmak zorunda kaldı.






Okan Buruk basın toplantısında oyuncusunun durumuna dair ilk sinyalleri şu sözlerle verdi:

- Osimhen'in kolunda ağrılar var. Devre arasında çıkmak istedi. Durumuyla ilgili inceleme sonrası açıklama yapılacaktır.






DOKTOR OSIMHEN'A UÇUŞ İZNİ VERMEDİ

Yapılan tetkikler sonucunda Nijeryalı yıldızın sağ ön kolunda kırık tespit edildi ve kolu geçici alçıya alındı.

Galatasaray kafilesi Türkiye'ye dönmek için hazırlık yaparken, Liverpool'da beklenmedik bir bürokratik engel çıktı. Normal şartlarda, taze alçılı ve kırığı olan yolcuların uçuş güvenliği nedeniyle doktor onayı alması gerekiyor. MR sonuçlarını inceleyen İngiliz doktor, "sakat kolla uçağa binemez" raporu vermesi ortamı gerdi.






GALATASARAY PES ETMEDİ

Uçuş yasağına karşı Osimhen'i Türkiye'ye ulaştırmak isteyen Galatasaray yönetimi, İngiliz yetkililerle uzun süren bir müzakere sürecine girdi. Yaşanan büyük gerginliğin ardından gerekli izinler alındı ve kafile ancak sabah 05:00 sularında havalanabildi. Galatasaray kulübü, oyuncunun ameliyatının Türkiye'de gerçekleştirileceğini duyurdu.






SLOT AÇIKLAMA YAPTI

Liverpool Menajeri Arne Slot, Osimhen'in sakatlığı hakkında şu ifadeleri kullandı:

- Osimhen, Galatasaray için inanılmaz bir oyuncu. Onun oyundan çıkması bizim işimize yaradı ancak hiçbir oyuncunun sakatlandığını görmek hoş değil. O, gerçekten çok etkili bir isim.

Ronaldo ve arkadaşları şaşkın

2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun açılış maçında Portekiz, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı

17.06.2026 22:11:00
İhlas Haber Ajansı
Ronaldo ve arkadaşları şaşkın
Ronaldo ve arkadaşları şaşkın
2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun açılış maçında Portekiz, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı.

2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun ilk maçında Portekiz ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Houston Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Katarlı hakem Abdulrahman Al Jassim'in yönettiği mücadeleye hızlı başlayan Portekiz, 6. dakikada Joao Neves'in golüyle 1-0 öne geçti.



İlk yarının bu skorla tamamlanması beklenirken, 45+5. dakikada 45+5 Yoane Wissa'nın fileleri havalandırmasıyla takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi. İkinci yarıda iki takımın da ataklarından gol sesi çıkmayınca maç 1-1 sona erdi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Nelson Semedo, 72. dakikada Nuno Mendes'in yerine oyuna dahil oldu.

Bu sonuçla birlikte Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Dünya Kupası tarihindeki ilk puanını elde etmiş oldu.



K Grubu'nun ikinci haftasında Portekiz, Özbekistan ile karşılaşacak. Demokratik Kongo Cumhuriyeti ise Kolombiya ile kozlarını paylaşacak.

Beşiktaş'ın, Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi Danimarka'dan

Süper Lig'de geride kalan sezonu 4. sırada tamamlayarak Avrupa vizesi alan Beşiktaş, gerçekleştirilen kura çekiminde 1. Grup'ta yer aldı

17.06.2026 14:19:00 / Güncelleme: 17.06.2026 14:25:29
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ın, Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi Danimarka'dan
Beşiktaş'ın, Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi Danimarka'dan
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Danimarka ekibi FC Midtjylland ile eşleşti. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekimine seri başı olmadan katılan siyah-beyazlı temsilcimiz, ilk ciddi Avrupa sınavını Danimarka'nın dişli ekiplerinden Midtjylland karşısında verecek.

Beşiktaş, turun ilk ayağını kendi seyircisi önünde oynama avantajıyla açacak. Karşılaşmaların takvimi ise şu şekilde belirlendi: İlk Maç 23 Temmuz 2026 tarihinde İstanbul Tüpraş Stadyumu'nda, rövanş maçı ise 30 Temmuz 2026'da Danimarka'daki MCH Arena'da oynanacak.

Süper Lig'de geride kalan sezonu 4. sırada tamamlayarak Avrupa vizesi alan Beşiktaş, gerçekleştirilen kura çekiminde 1. Grup'ta yer aldı.

Seri başı takımlar arasından siyah-beyazlıların karşısına çıkan FC Midtjylland, Danimarka Ligi'ni geçen sezon ikinci sırada tamamlayan, son yıllarda Avrupa kupalarında adından sıkça söz ettiren, dinamik ve disiplinli bir takım olarak dikkat çekiyor. Ayrıca Danimarka ekibinde, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı ve milli takım forması giyen Aral Şimşir de mücadele ediyor.

Temsilcimiz Beşiktaş, Midtjylland'ı elemesi durumunda adını UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'na yazdıracak. Siyah-beyazlılar, bu turda elenmesi halinde ise yoluna UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndan devam edecek.

Real Madrid, Bernardo Silva'yı kadrosuna kattı

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Manchester City forması giyen İspanyol orta saha Bernardo Silva ile sözleşme imzaladı

17.06.2026 12:56:00
İhlas Haber Ajansı
Real Madrid, Bernardo Silva'yı kadrosuna kattı
Real Madrid, Bernardo Silva'yı kadrosuna kattı
İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Manchester City forması giyen İspanyol orta saha Bernardo Silva ile sözleşme imzaladı.

Real Madrid yeni sezon öncesi kadrosunu Bernardo Silva ile güçlendirdi. Eflatun-beyazlılar transferle ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Portekizli oyuncu ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.



2017 yılından beri Manchester City forması giyen Bernardo Silva, İngiliz ekibinde 1'i UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 19 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

İranlı futbolcu Mehdi Torabi’ye vize şoku!

İran Milli Takımı'nda forma giyen ve tek girişlik ABD vizesi biten Mehdi Torabi, 2026 Dünya Kupası'nda gruptaki diğer maçları kaçırabilir

17.06.2026 10:18:00
AA
İranlı futbolcu Mehdi Torabi’ye vize şoku!
İranlı futbolcu Mehdi Torabi’ye vize şoku!
İran Milli Takımı'nda forma giyen ve tek girişlik ABD vizesi biten Mehdi Torabi, 2026 Dünya Kupası'nda gruptaki diğer maçları kaçırabilir.

İran Futbol Federasyonu, Yeni Zelanda ile Los Angeles'ta oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları G Grubu mücadelesi için milli takımla ABD'de bulunan 31 yaşındaki oyuncunun tek girişlik vizesinin bittiğini ve yenisi için başvuruda bulunduklarını duyurdu.

İran, gruptaki diğer maçlarında 21 Haziran Pazar günü Belçika, 27 Haziran Cumartesi günü Mısır ile karşılaşacak.

Yeni Zelanda maçının ardından statta yenilenme antrenmanı yapmasına izin verilmeyen İran Milli Takım kafilesinden kamp yaptıkları Meksika'ya dönmeleri istendi.

Teknik Direktör Amir Ghalenoei, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Derhal ayrılmamız gerektiğini söylediler. Bu durum bizi gerçekten çok zorluyor. Doğrusunu söylemek gerekirse bizi neden geri gönderdiklerini bilmiyoruz. Çok tuhaf görünüyor. Sanki planlamamızı bizim yerimize başkaları yapıyor gibi. Takımımız, tüm Dünya Kupası'ndaki en çok baskı gören, en mazlum takımdır." ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi

2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'ndaki ilk maçta Cezayir'i 3-0 yenen Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası tarihinin en çok gol atan iki oyuncusundan biri oldu

17.06.2026 10:16:00
AA
Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi
Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi
2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'ndaki ilk maçta Cezayir'i 3-0 yenen Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası tarihinin en çok gol atan iki oyuncusundan biri oldu.

Cezayir karşısında sahaya çıkarak 6 farklı Dünya Kupası'nda forma giyen ilk oyuncu olan Messi, Kansas'ta oynanan karşılaşmada attığı gollerle Dünya Kupası'nın en golcü oyuncusu sırasını Alman oyuncu Miroslav Klose'yle paylaşmaya başladı.

Kansas'a 13 golle gelen Messi, Arjantin'in Cezayir karşısındaki 3 golünü de atarak Dünya Kupası kariyerinde kaydettiği gol sayısını 16'ya yükseltti.

Klose'yle birlikte Dünya Kupası tarihinin en golcü oyuncusu konumuna yükselen Messi 1 gol daha atması halinde bu alanda ilk sırayı ele geçirecek.

Zirve yarışında yalnız değil



Dünya Kupası tarihinde en fazla sahaya çıkan oyuncu unvanını Cezayir maçıyla birlikte 27'ye yükselten 16 gollü Messi'yi en golcü oyuncu yarışında Fransa'nın yıldızı Kylian Mbappe takip ediyor.

2026 Dünya Kupası'ndaki ilk maçında Senegal'e 2 gol atarak gol sayısını 14'e yükselten Mbappe, turnuva sona erene kadar atacağı gollerle Messi'yi geçmeye çalışacak.

Bu oyuncuların ardından Dünya Kupası'ndaki en golcü futbolcular listesinde 8'er golleri bulunan Cristiano Ronaldo, Harry Kane ve Neymar yer alıyor.

Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle

17.06.2026 10:12:00
AA
Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var
Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var
2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı A, B, K ve L Grubu'nda oynanacak 4 maçla sürecek.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada, K Grubu'nda Başakşehir'den Eldor Shomurodov ve Abbosbek Fayzullaev'in formasını giydiği Özbekistan ile Galatasaray'dan Davinson Sanchez'in yer aldığı Kolombiya, Mexico City Stadı'nda TSİ 05.00'de karşılaşacak.

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle:

L Grubu: Gana - Panama, Toronto Stadı, TSİ 02.00

K Grubu: Özbekistan - Kolombiya, Mexico City Stadı, TSİ 05.00

A Grubu: Çekya - Güney Afrika, Atlanta Stadı, TSİ 19.00

B Grubu: İsviçre - Bosna-Hersek, Los Angeles Stadı, TSİ 22.00

19'luk yıldız Okan Buruk'u mest etti


 
Galatasaray'da kritik transfer zirvesi öncesi George Gardi'den masaya bomba gibi bir isim geldi... Okan Buruk'un tarzına hayran kalıp özel scout raporu istediği Genoa'nın 19 yaşındaki İtalyan yıldızı Jeff Ekhator, 10+4 yabancı kuralının değişmemesi durumunda Mauro Icardi'nin tahtına oturmaya aday.

16.06.2026 17:02:00 / Güncelleme: 16.06.2026 17:08:23
Haber Merkezi
  19'luk yıldız Okan Buruk'u mest etti
  19'luk yıldız Okan Buruk'u mest etti

Galatasaray'da kritik transfer zirvesi öncesi, İtalyan pazarına hakimiyetiyle bilinen ünlü menajer George Gardi'den sürpriz bir hamle geldi. Sarı-kırmızılı yönetimle yaptığı son görüşmelerde olduğu gibi rotayı yine Serie A'ya çeviren Gardi, masaya bu kez 10+4 yabancı kuralına uygun kez genç bir isim koydu.
Genoa formasıyla İtalya'da adından söz ettiren genç yetenek Jeff Ekhator.







Mertens'i andırıyor

Teknik direktör Okan Buruk'un da radarına giren 2006 doğumlu 19 yaşındaki golcü, sadece klasik bir santrfor olmamasıyla öne çıkıyor. Hücum hattında tıpkı Dries Mertens gibi ikinci forvet olarak da görev yapabilen çok yönlü tarzı, Buruk'un çok dikkatini çekti.
Genç oyuncunun bu taktiksel esnekliği üzerine deneyimli teknik adam, scout ekibinden oyuncunun tüm dinamiklerini içeren kapsamlı bir analiz raporu talep etti.







Buruk'un hedefleri büyük

Bu hamlenin arkasındaki en büyük etken ise TFF'nin yabancı sınırı kararı. Eğer yeni sezonda da 10+4 kuralı katı bir şekilde uygulanmaya başlarsa, Galatasaray kurmayları geleceğe yatırım yapılacak potansiyelli gençlere yönelmek zorunda kalacak.
Okan Buruk, her ihtimale karşı elini güçlü tutmak adına İtalyan milli takım havuzundaki Ekhator'un tüm verilerinin bugünkü toplantıda hazır bulunmasını istedi.







Resmi listede yok

Şu an için resmi listenin ilk sırasında yer almasa da Ekhator ismi, Başkan Dursun Özbek ile yapılacak büyük zirvenin en sıcak gündem maddelerinden biri olacak.
Yabancı kuralının esnetilmemesi durumunda Mauro Icardi ve Mario Lemina gibi yüksek maliyetli isimlerle yolların ayrılması planlanıyor. 19 yaşındaki İtalyan yıldız, bir anda Icardi'nin varisi olarak listenin bir numaralı hedefi haline gelebilir.

Italiano 'eski yıldız'ını istiyor


 
 
Beşiktaş’ta Vincenzo Italiano'nun transfer listesindeki BİR numaralı çılgın hedefi ortaya çıktı: Nico Gonzalez! Floransa’da birlikte tarih yazan ikili, bu kez siyah-beyazlı formayla destan yazmak için buluşmak istiyor. 
 

16.06.2026 16:47:00
Haber Merkezi
Italiano 'eski yıldız'ını istiyor
Italiano 'eski yıldız'ını istiyor

Vincezo Italiano'nun gelişiyle birlikte Beşiktaş'ta transfer kulisleri hareketlendi. Italiano'nun imzasının ardından, Fiorentina döneminde birlikte harikalar yarattığı ve kariyer zirvesini yaşattığı eski "prensi" Nico Gonzales siyah-beyazlıların radarına girdi.







Fiorentina'nın yıldızı

İkilinin Floransa'da geçirdiği 3 sezonda kurduğu sarsılmaz bağ, İtalyan basınında da Beşiktaş'ın transfer stratejisine dair güçlü iddiaları beraberinde getirdi.
Fiorentina döneminde İtalyan hocanın sahada mutlak taktiksel özgürlük tanıdığı Nico González, Italiano'nun 4-3-3 sisteminde adeta bir lokomotif görevi üstlenmişti.







Her zaman çok beğendi

Italiano, her fırsatta "O bu takımın itici gücü, kalitesiyle onu sahadan çıkarmak imkansız" diyerek Arjantinliyi el üstünde tutarken, Premier Lig'den gelen dev tekliflere karşı da oyuncusuna siper olmuştu.
Nico Gonzalez de Italiano'nun hücum odaklı felsefesi sayesinde bitiriciliğini bir üst seviyeye taşıdığını belirterek, hocasına olan bağlılığını her röportajında dile getirmişti.







İlk temas kuruldu

Şu sıralar Juventus ile sezonu kiralık geçirdiği Atletico Madrid arasındaki bonservis pazarlıklarının odağında olan Nico Gonzalez'in menajeri ile ilk temas kuruldu. Şu an için bu temas ilgi seviyesinde... Eğer iki Avrupa devi arasında net bir anlaşma sağlanamazsa siyah-beyazlılar, Juventus'a resmi teklif yapacak.
Beşiktaş, İtalyan hocanın agresif, baskılı ve yüksek tempolu oyun felsefesine doğrudan uyum sağlayacak Nico gibi "tanıdık" yıldızları kadrosuna katarak şampiyonluk yarışında rakiplerine gözdağı vermeyi hedefliyor.

Oğuz Çetin ilk fırçasını yedi: 1.80'lik stoper mi olur?

Mazbatayı alıp işe koyulan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbol aklı Oğuz Çetin ve scout ekibinin önüne getirdiği dünyaca ünlü Nathan Ake'nin boyuna takıldı! Trabzonspor’un dev forveti Paul Onuachu’yu hatırlatan efsane başkan, kurmaylarına ilk ciddi fırçasını attı. Çetin'in Milan Škriniar'ın yanına düşündüğü kusursuz sol ayak için Başkan Aziz Yıldırım'ın ikna edilmesinin çok zor olduğu haberleri geliyor

16.06.2026 16:03:00
Haber Merkezi
Oğuz Çetin ilk fırçasını yedi: 1.80'lik stoper mi olur?
Oğuz Çetin ilk fırçasını yedi: 1.80'lik stoper mi olur?
Fenerbahçe'de mazbatasını alarak resmen yeni dönemi başlatan Başkan Aziz Yıldırım, transfer çalışmalarına kendi sert felsefesiyle damga vurmaya başladı. Futbol aklı Oğuz Çetin ve scout ekibinin önüne getirdiği dünyaca ünlü sol stoper Nathan Ake'nin bir stoper için kısa olan boyunu gören Yıldırım eski günlerini aratmayan bir tepkiyle cevap verdi.






UCHE VE HÖGH GİBİ STOPER İSTİYOR

Geçmişte Uche, Högh, Lugano ve Kjaer gibi "duvar" stoperle çalışan efsane başkan, 1.80'lik Ake yüzünden kurmaylarına ilk ciddi fırçasını attı.

İddialara göre Çetin'in listesinde Manchester City'nin Hollandalı stoperi Nathan Aké de yer alıyordu. Oyuncunun 1.80'lik boyunu görünce kızan Yıldırım, Süper Lig'in sert fiziğine ve Trabzonspor'un dev forveti Paul Onuachu'ya da gönderme yaparak, "emin misiniz?" diyerek imalı bir sorgulama yaptı.






31 YAŞINDAKİ AKE İSTENMEYEN ADAM

Teknik heyetin Nathan Aké ısrarının arkasında ise tamamen modern futbolun taktiksel şifreleri yatıyor. Manchester City'nin Pep Guardiola sonrası bütçe açmak için bırakmaya sıcak baktığı 31 yaşındaki yıldız, tam bir oyun kurucu.






10.7 MİLYON DOLAR MAAŞI VAR

Kurmaylar, sert ve kesici olan Milan Škriniar'ın yanına; geriden kusursuz oyun kuran, sol bek melezliği olan ve elit liglerde kupalar kaldırmış Aké'nin "temiz sol ayağıyla" ilaç olacağı raporunu sundu.

Ancak bu transferin önünde tek engel Aziz Yıldırım'ın "boy ve sertlik" kriteri değil; oyuncunun haftalık 160 bin Sterlin (yıllık yaklaşık 10.7 milyon Dolar) bulan devasa maaşı da zorluyor.






Dünya Kupası'nda Oulai fırtınası

Dünya Kupası ilk maçında Ekvador’u 1-0 mağlup eden Fildişi Sahili’nde, Trabzonspor’un yıldızı Christ Inao Oulai sergilediği futbolla geceye damga vurdu

16.06.2026 15:10:00
Haber Merkezi
Dünya Kupası'nda Oulai fırtınası
Dünya Kupası'nda Oulai fırtınası
Dünya Kupası'na zafer dansıyla damga vuran Trabzonsporlu Christ Inao Oulai için transfer kazanı kaynıyor! Fildişili yıldız için bordo-mavililerin 60 milyon Euro'luk rekor planı işlerken, milli takım kampında Galatasaray bombası patladı. Singo'nun yoğun baskısına rağmen Trabzon'da kopan ipler transferin kaderini belirledi.






Dünya Kupası ilk maçında Ekvador'u 1-0 mağlup eden Fildişi Sahili'nde, Trabzonspor'un yıldızı Christ Inao Oulai sergilediği futbol ve maç sonu yaptığı zafer dansıyla geceye damga vurdu.






Turnuvayı oyuncu için büyük bir vitrin olarak gören bordo-mavili yönetimin beklentisi çok yüksek. Trabzonspor, Fildişili orta sahanın turnuva sonrasında 60 milyon Euro barajını aşarak Türk futbol tarihinin rekor bonservis bedeliyle Avrupa'ya transfer olmasını hedefliyor.






SINGO GALATASARAY İÇİN ÇALIŞIYOR

Oyuncunun ismi yurt içinde de sıcaklığını koruyor... keza geçen sezonun ortasında Galatasaray, Oulai'yi kadrosuna katmak için yoğun bir baskı kurmuş ancak bordo-mavili kulüpten vize alamamıştı.

Şu sıralar milli takımdan arkadaşı Wilfried Singo'nun, Oulai'yi Galatasaray'a gitmeye ikna etmek adına milli takım kampında yoğun bir pres uyguladığı iddia ediliyor.






TRABZONSPOR İLE GALATASARAY KOPTU

Ancak Singo'nun bu yoğun baskısına ve arka plandaki transfer iddialarına rağmen iki kulüp arasındaki köprüler tamamen atılmış durumda.

Trabzon'da oynanan son lig maçında yaşanan olayların ardından Trabzonspor ile Galatasaray arasında ipler koptu. Bu gerilim nedeniyle iki camia arasında şu anda hiçbir resmi veya gayriresmi transfer görüşmesi yürütülmüyor.






AYNI ZAMANDA GÖVDE GÖSTERİSİ

Trabzonspor yönetimi, yaşananların ardından yıldız oyuncusunu ezeli rakibine kaptırmaya kesinlikle niyetli değil. Bordo-mavililer, Dünya Kupası'nda piyasasını iyice parlatan Oulai'yi doğrudan Avrupa'nın dev kulüplerine, hedefledikleri astronomik rakamlara satarak hem finansal rahatlamayı hem de gövde gösterisi yapmayı planlıyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.