Serdar Dursun: 'Normalde kazanmamız gereken bir maçtı'
Kocaelispor'un golcü oyuncusu Serdar Dursun, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, "İlk yarı üstünlük bizdeydi, toplu, topsuz birebir baskılar. İkinci yarı Beşiktaş oyuncu değişikliği yaparak oyunu dengeledi. Normalde kazanmamız gereken maçı 1 puanla devam ettik" dedi
06.02.2026 00:54:00
İhlas Haber Ajansı
Kocaelispor'un golcü oyuncusu Serdar Dursun, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, "İlk yarı üstünlük bizdeydi, toplu, topsuz birebir baskılar. İkinci yarı Beşiktaş oyuncu değişikliği yaparak oyunu dengeledi. Normalde kazanmamız gereken maçı 1 puanla devam ettik" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun 3. maçında Kocaelispor, sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Serdar Dursun, "Tribünden düşen taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok önemli maçtı. İç sahada mutlak galibiyet almak istiyorduk. Çok olumlu başladık. Birebir baskılarla Beşiktaş'ı çıkarmaya çalıştık.
İlk yarıda 2-3 tane güzel pozisyonlara girdik, onları atabilirdik. Penaltı ile 1-0 öne geçtik. İlk yarı üstünlük bizdeydi, toplu, topsuz birebir baskılar. Geriden öne doğru topu olumlu kullandığımızı düşünüyorum. İkinci yarı Beşiktaş oyuncu değişikliği yaparak oyunu dengeledi.
Ama yine de bir pozisyonum vardı; Dan çıkardı, ben vurdum, kaleci şansa eline çarptı, çıkardı. O anda momentum, Beşiktaş'a döndü. Orada 2-0 olsaydı rahat 2-0, 3-0 yenerdik maçı. Son dakikalar Beşiktaş üstüme gelmeye çalıştı.
Gereksiz penaltı oldu, bu durum bizi üzdü. Maç 1-1 bitti. Normalde kazanmamız gereken maçı 1 puanla devam ettik. İnşallah son maçı alıp turu atlamak istiyoruz. Pazartesi Kayseri için ölüm kalım maçı olacak. Bütün şehir kenetlenecek bizi yenmeye çalışacaklar.
Biz de oraya gidip kazanmaya çalışacağız, Dinlenmek için 3 günümüz var. Pozitif şekilde Kayseri'ye gidip 1 yada 3 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Şenol Güneş, Milli Takım hakkında konuştu
Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Şenol Güneş, A Milli Futbol Takımı'nın FIFA Dünya Kupası'na katılma yolunda büyük bir şansa sahip olduğunu söyledi
06.02.2026 00:18:00
AA
Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Şenol Güneş, A Milli Futbol Takımı'nın FIFA Dünya Kupası'na katılma yolunda büyük bir şansa sahip olduğunu söyledi.
Tecrübeli teknik adam, Kadıköy'de katıldığı bir etkinliğin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Yaklaşık bir senedir takım çalıştırmadığını anlatan Güneş, "Teknik direktörlüğe devam eder miyim, bilmiyorum. Onunla ilgili kararım yok. Beklentim de yok. Yapay zekaya soruyorum. İtibarımı zedelemeyecek bir iş yapmalıyım. Ben şu anda dinlenmeden yanayım. Futbol hayatımla ilgili kitap ve belgesel hazırlıyorum. Teknik direktörlükle ilgili henüz net bir kararım yok." ifadelerini kullandı.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor'un Avrupa kupalarındaki performanslarına değinen Güneş, "Avrupa kupalarında mart ayını görüyoruz. Bu çok güzel. Yatırımlar çok büyük. Daha da iyi sonuçlar bekliyoruz. Samsunspor'un başarısını tebrik ediyorum. Tecrübeleri yok ama gayet iyi gidiyorlar. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tecrübeleri var. Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şansı var. Lig aşamasında biraz aşağıda kaldı ama tekrar yukarıya çıkabilir. Juventus maçının iyi geçeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe'nin de UEFA Avrupa Ligi'nde iyi işler çıkartabileceğini düşünüyorum. Bütün takımlara başarılar diliyorum." diye konuştu.
A Milli Futbol Takımı ile ilgili soruyu da yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, "Dünya Kupası için genel olarak çok büyük şansımız var. 'Garanti' demek doğru değil. Kağıt üzerinde Romanya, Slovakya ve Kosova'yı geçebiliriz. Takımın iyi bir ambiyansı var. İyi bir hocamız var. Yönetim ve Türkiye çok heyecanlı. Bizim dönemimizde yarım asır sonra Dünya Kupası'na katılmıştık. Şimdi de çeyrek asır sonra katılma şansımız var. İnşallah Dünya Kupası'na katılırız." değerlendirmesinde bulundu.
Şenol Güneş, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili de şunları kaydetti:
"Kağıt üzerinde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ligde iddiası var. Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti, biraz ön plana çıkıyor. Bu hem Galatasaray'a hem de Fenerbahçe'ye zarar veriyor. Zirvede 5-6 takım mücadele etse futbolda daha adaletli bir yarışma olur. Takım sayısı azaldıkça iki kulüp arasındaki rekabet, kavgaya dönüşüyor. Hak edenin kazanacağı bir yarış olması için kaybettiğin zaman karşı tarafa saygı duymalısınız. Şu anda böyle olmuyor. Kazanmak için hakem ve federasyon suçlanıyor. Bu dört takım, Türkiye'nin lokomotifi. Diğer takımlar da bu kulüpleri örnek alıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, diğer takımlara örnek olmalılar."
Rekor fiyata satılmıştı… Sacha Boey geri döndü
Galatasaray, Bayern Münih forması giyen eski oyuncusu Sacha Boey'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı
06.02.2026 00:13:00
AA
Galatasaray, Bayern Münih forması giyen eski oyuncusu Sacha Boey'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Sacha Boey ve kulübü FC Bayern München AG ile futbolcunun 2025-2026 sezonunun kalan kısmı için şirketimizin yazılı talebine bağlı zorunlu olmayan satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Satın alma opsiyonu, şirketimizin tek taraflı ve yazılı talebine bağlı olup, bu talep olmaksızın herhangi bir yükümlülük doğmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada ayrıca, Bayern Münih'e net 500 bin avro tutarında kiralama bedeli, Boey'e ise 2025-2026 sezonu için net 1 milyon 750 bin avro garanti ücret ödeneceği kaydedildi.
Türkiye'den yurt dışına en yüksek bonservis bedeliyle giden futbolcu rekorunu kırmıştı
Galatasaray'ın 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin avro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı 25 yaşındaki futbolcu, 2024 yılı ocak ayında 30+5 milyon avro karşılığında Bayern Münih'e transfer olmuştu.
Fransız futbolcu, 2021-2024 yıllarında 2,5 sezon görev yaptığı sarı-kırmızılı takımda 83 resmi maça çıkarken, 4 de gol kaydetti.
Boey, Türkiye'den yurt dışına en yüksek bonservis bedeliyle giden futbolcu rekorunu kırmıştı.
Fransız oyuncu, bu sezon Bayern Münih'te tüm kulvarlarda 15 maça çıktı.
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Renato Nhaga da takımla birlikte idmanına çıktı
05.02.2026 15:16:00 / Güncelleme: 05.02.2026 15:19:21
İHA
Yusuf Demir yeniden Rapid Wien'de
Galatasaray'dan ayrılan 22 yaşındaki futbolcu Yusuf Demir, altyapısından yetiştiği Rapid Wien ile 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı
05.02.2026 14:48:00 / Güncelleme: 05.02.2026 14:51:13
İHA
Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Yusuf Demir'in yeni adresi eski takımı oldu. Avusturya ekibi Rapid Wien, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Demir ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.
22 yaşındaki futbolcu, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Rapid'de tekrar oynama şansı bulduğu için mutlu olduğunu ifade etti.
Yusuf Demir, Avusturya temsilcisinde 22 numaralı formayı giyecek.
Öte yandan Yusuf, Rapid'de kardeşi Furkan Demir ile birlikte oynayacak.
Beşiktaş'ın ilk Güney Koreli futbolcusu 'Oh'
Beşiktaş'ın, Belçika ekibi Genk'ten kadrosuna kattığı Hyeon-Gyu Oh, siyah-beyazlıların tarihindeki ilk Güney Koreli futbolcu oldu
05.02.2026 10:57:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ın, Belçika ekibi Genk'ten kadrosuna kattığı Hyeon-Gyu Oh, siyah-beyazlıların tarihindeki ilk Güney Koreli futbolcu oldu.
Beşiktaş, Belçika takımı Genk'in 24 yaşındaki futbolcusu Hyeon-Gyu Oh'u renklerine bağladı. Siyah-beyazlılar şimdiye kadar 56 farklı ülkeden 196 yabancı futbolcuyla sözleşme imzalamıştı. Hyeon-Gyu Oh da Kartal'ın 197. yabancı oyuncusu oldu.
Beşiktaş, Güney Koreli golcü oyuncu Hyeongyu Oh ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
Siyah-beyazlı kulüpten transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Hyeongyu Oh'un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. KRC Genk kulübüne toplam transfer bedeli olarak 14.000.000 Euro ödenecektir.
Oyuncu ile 2028-2029 sezonu sonuna kadar 3,5 sezon için anlaşmaya varılmıştır" denildi.
Aynı zamanda Hyeon-Gyu Oh ile birlikte Beşiktaş'ta ilk kez bir Güney Koreli futbolcu forma giymiş olacak.
Futbola ülkesinde başladı
Profesyonel futbol hayatına ülkesinde adım atan Oh; Suwon Bluewings, Sangju Sangmu ve Gimcheon Sangmu takımlarında oynadıktan sonra 2022-2023 sezonunda İskoç ekibi Celtic'e transfer oldu. Celtic takımıyla 47 müsabaka çıkıp 12 gol kaydeden Güney Koreli oyuncu, 2024-2025 sezonunda ise Belçika'nın yolunu tuttu. Genk ile 73 mücadelede top koşturan Hyeon-Gyu Oh, 22 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.
Güney Kore Milli Takımı'nda 24 maça çıktı
Hyeon-Gyu Oh, Güney Kore Milli Takımı'nın formasını 24 kez giydi. 2022 yılından bu yana milli takımı için ter döken Oh, 6 gol ve 2 asistle Güney Kore'ye katkı sağladı.
Kış transfer döneminin dördüncü transferi
Hyeon-Gyu Oh, ikinci transfer döneminde Beşiktaş'ın dördüncü transferi oldu. Siyah-beyazlıların ilk transferini Aston Villa'dan 19 yaşındaki stoper Yasin Özcan ile gerçekleştirmişti. Kara Kartal, bu transferin ardından da Inter'den kiralık olarak Kristjan Asllani'yi renklerine bağladı. Siyah-beyazlı ekip, son olarak da Göztepe'den Junior Olaitan'la sözleşme imzalamıştı.
Wilfrid Singo 74 gün sonra sahada
Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Singo, sakatlığının ardından 74 gün sonra İstanbulspor maçıyla sahalara döndü
05.02.2026 00:25:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Singo, sakatlığının ardından 74 gün sonra İstanbulspor maçıyla sahalara döndü.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. haftasında Galatasaray sahasında İstanbulspor ile mücadele ederken, sarı-kırmızılılarda Fildişi Sahilli futbolcu sakatlığının ardından uzun bir süre ilk kez forma giydi. Müsabakaya yedek başlayan Singo, 75. dakikada Mario Lemina'nın yerine oyuna dahil oldu.
Son olarak 22 Kasım 2025 tarihinde Tredyol Süper Lig'in 13. haftasında RAMS Park'ta oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında görev alan 25 yaşındaki futbolcu böylece 74 gün sonra sahalara döndü.
Bu sezon Fransız ekibi Monaco'dan transfer edilen Wilfried Singo, Süper Lig'de 7, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 ve Türkiye Kupası'nda da 1 olmak üzere 11 maçta görev aldı.
Erdoğan devreye girmişti... FB, Kante'nin maliyetini açıkladı
Fenerbahçe, Fransız orta saha N'Golo Kante transferinin detaylarını açıkladı
05.02.2026 00:23:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, Fransız orta saha N'Golo Kante transferinin detaylarını açıkladı.
Sarı-lacivertli kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu N'Golo Kante'nin transferi konusunda kulübü Al-Ittihad Club ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.
Futbolcuya 14.400.000 Euro tutarında imza parası ödenecek olup, ayrıca 2025-2026 sezonu için 5.500.000 Euro, 2026-2027 ve 2027-2028 futbol sezonları için ise sezon başına 11.000.000 Euro ücret ödenecektir" denildi.
Fenerbahçe 'Kante'sine kavuştu
Fenerbahçe'nin yeni transferi N'Golo Kante, İstanbul'a geldi.
04.02.2026 23:57:00 / Güncelleme: 05.02.2026 00:24:46
AA
Fenerbahçe'nin yeni transferi N'Golo Kante, İstanbul'a geldi. Suudi Arabistan'dan özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 34 yaşındaki futbolcuya Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ertan Torunoğulları ve Cem Ciritçi eşlik etti.
Havalimanını dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, yıldız oyuncuyu meşaleler yakıp tezahüratlar yaparak bekledi. Uçağın inmesinin ardından taraftarlar, Kante'yi görebilmek için birbirleriyle yarıştı. Yıldız oyuncu, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp temsilcileriyle birlikte taraftarları selamladı.
N'Golo Kante daha sonra kendisi için tahsis edilen araca binerek alandan ayrıldı. Fenerbahçe, Suudi Arabistan'ın Al Ittihad ekibinden transfer ettiği Fransız futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Bu kadar para da ödenmez ki!
Fenerbahçe, Suudi Arabistan'ın Al Ittihad ekibinden kadrosuna kattığı N'Golo Kante transferini Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirdi.
Sarı-lacivertli kulüpten Borsa İstanbul ve Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada, Fransız futbolcuyla 2.5 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilirken oyuncuya 14 milyon 400 bin avro imza parası verileceği duyuruldu.
Kulübün, bu sezonun kalan bölümü için Kante'ye 5 milyon 500 bin avro, 2026-2027 ve 2027-2028 sezonları için ise yıllık 11 milyon avro ücret ödeyeceği kaydedildi.
Konyaspor'da, Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı
Konyaspor Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayırdı
04.02.2026 23:22:00
İhlas Haber Ajansı
Konyaspor Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayırdı.
Trendyol Süper Lig'de bu sezon aldığı kötü sonuçlarla alt sıralarda yer alan Konyaspor'da bir ayrılık yaşandı.
Ligde son oynanan maçta Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yolların ayrılması kararı aldı.
Çağdaş Atan, Süper Lig'de Konyaspor'un başında çıktığı 9 maçta 5 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Konyaspor bu maçlarda 6 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü.
Çağdaş Atan'ın Konyaspor'u Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Muş Spor'u 4-1 mağlup etti. Grup maçlarında ise Antalyaspor'u 1-0, Bodrum FK'yı da 2-1 mağlup etti.