logo
26 MART 2026

Ozan Kabak Galatasaray'a dönüyor

Geçirdiği ağır sakatlığın ardından Hoffenheim Kulübü'nde yeniden iyi performanslar sergileyen Ozan Kabak, sezon sonunda bedelsiz olarak Galatasaray'a dönecek

17.02.2026 17:39:00
Haber Merkezi
Ozan Kabak Galatasaray'a dönüyor
Ozan Kabak Galatasaray'a dönüyor
Geçirdiği ağır sakatlığın ardından Hoffenheim Kulübü'nde yeniden iyi performanslar sergileyen Ozan Kabak, sezon sonunda bedelsiz olarak Galatasaray'a dönecek.

2019'un Ocak ayında 11 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, seneler sonra yuvasına dönmeye hazırlanıyor.







25 yaşındaki stoperin Hoffenheim ile mukavelesi bu sezonun ardından bitecek. Ve kariyerine Alman ekibinde devam etmeyi düşünmüyor.






Kişisel şartlarda anlaşıldı

Galatasaray'ın, eski futbolcusuyla kişisel şartlarda anlaşma sağladığı öğrenildi. 1.87 boyundaki oyuncu, geçirdiği ağır sakatlık sonrasında yeniden boy göstermeye ve goller atmaya başladı.







Sezonun son haftaları Ozan açısından bir anlamda maç eksiğini kapatma görevi görecek.

Hazır halde dönecek







25 yaşındaki savunmacı, Galatasaray'a tamamen hazır halde dönecek. Ozan hamlesi Sarı-Kırmızılılar açısından farklı bir avantaj da içeriyor. 






1.87 boyundaki futbolcu, altyapıdan yetiştiği için UEFA listelerinde ayrı bir öneme sahip... 






Ozan mevcut formunu sürdürürse milli takımdaki yerini de geri kazanabilir.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.