logo
17 NİSAN 2026

Pazartesi günü hazırlıklar başlıyor

Galatasaray Futbol Takımı, 27 Haziran Pazartesi günü sezonu açacak

25.06.2022 16:30:00
Pazartesi günü hazırlıklar başlıyor
Pazartesi günü hazırlıklar başlıyor

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran Pazartesi günü başlayacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, sarı-kırmızılı ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştireceği belirtildi. Açıklamada, ilk etap kampının Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında 7 Temmuz Perşembe günü başlayacağı aktarıldı.

İkinci etap kampıyla ilgili bilgilendirmenin ise daha sonra yapılacağı ifade edildi. AA

Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak

Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu

17.04.2026 11:53:00
AA
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.

Portekizli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Birkaç ay sonra Manchester City'ye veda etme zamanı gelecek." ifadesini kullandı.

Orta sahada görev yapan 31 yaşındaki futbolcu, 2017 yılının temmuz ayında transfer olduğu ve 9 yıldır formasını giydiği Manchester City'de forma giydiği 451 maçta 76 gol kaydetti.

Arda Turan'lı Shakhtar Donetsk yarı finalde

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçlarının ardından Shakhtar Donetsk, Strasbourg, Rayo Vallecano ve Crystal Palace yarı finale yükseldi

17.04.2026 11:08:00
İhlas Haber Ajansı
Arda Turan'lı Shakhtar Donetsk yarı finalde
Arda Turan'lı Shakhtar Donetsk yarı finalde
UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçlarının ardından Shakhtar Donetsk, Strasbourg, Rayo Vallecano ve Crystal Palace yarı finale yükseldi.

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları bugün oynanan 4 maçla sona erdi. Arda Turan'ın çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, ilk maçta 3-0 yendiği Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak tur atladı.



Crystal Palace, Fiorentina'yı saf dışı bırakırken, Raya Vallecano, AEK'yı, Strasbourg ise Mainz'i eledi.

Yarı finalde Shakhtar Donetsk Crystal Palace ile, Rayo Vallecano da Strasbourg'la karşılaşacak.

Bu akşam oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

AZ Alkmaar (Hollanda): 2 - Shakhtar Donetsk (Ukrayna): 2 İlk maç: (0-3)

AEK (Yunanistan): 3 - Rayo Vallecano: 1 İlk maç: (0-3)

Fiorentina (İtalya): 2 - Crystal Palace (İngiltere): 1 İlk maç (0-3)

Strasbourg (Fransa): 4 - Mainz (Almanya): 0 İlk maç: (0-2)

Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak

Haftanın açılış mücadelelerinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u, Hesap.com Antalyaspor da evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak

16.04.2026 10:36:00
AA
Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak
Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak
Haftanın açılış mücadelelerinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u, Hesap.com Antalyaspor da evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak. İki karşılaşma da saat 20.00'de başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasına göre ligde 30. haftanın programı şöyle:

Yarın:



20.00 Hesap.com Antalyaspor-TÜMOSAN Konyaspor (Corendon Airlines Park Antalya)

20.00 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor (Chobani)

18 Nisan Cumartesi:

14.30 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük-ikas Eyüpspor (Atatürk Olimpiyat)

17.00 Kocaelispor-Göztepe (Turka Araç Muayene Kocaeli)

20.00 Natura Dünyası Gençlerbirliği-Galatasaray (Eryaman)

19 Nisan Pazar:

14.30 Kasımpaşa-Corendon Alanyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)

17.00 Samsunspor-Beşiktaş (Samsun Yeni 19 Mayıs)

20.00 Trabzonspor-RAMS Başakşehir (Papara Park)

20 Nisan Pazartesi:

20.00 Gaziantep FK-Zecorner Kayserispor (Gaziantep)

Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti

Gaziantep FK'de 234 günlük görev süresinde 27 lig maçına çıkan teknik direktör Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 8 galibiyet, 10 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşadı

16.04.2026 10:25:00
Haber Merkezi
Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti
Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti
Gaziantep FK'de 234 günlük görev süresinde 27 lig maçına çıkan teknik direktör Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 8 galibiyet, 10 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşadı.

Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonuna teknik direktör İsmet Taşdemir ile başlayan, Gaziantep FK yönetimi, ilk 2 maçtaki kötü sonuçların ardından 19 Ağustos 2025'te bu göreve Burak Yılmaz'ı getirdi.

Sezonun ilk iki maçında golü ve puanı bulunmayan Gaziantep ekibiyle anlaşan Burak Yılmaz, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala kadroya kattığı isimlerle takımı güçlendirdi.

İyi başladı, kötü devam etti

Takımın başında ilk maçta taraftarı önünde ligin 3. haftasında Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek başlayan Yılmaz, devam eden haftalarda 4 galibiyet 2 beraberlik alarak ilk 7 maçını namağlup tamamladı ve iyi bir başlangıç yaptı.

Ligin 10. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 4-0 yenilen Güneydoğu temsilcisi ilk kez Yılmaz yönetiminde bir karşılaşmayı gol atamadan tamamladı.

Yılmaz, ligin 16. haftasında iç sahada Göztepe'ye 1-0 mağlup olmasının ardından takımdan istifa etti.

Geride bıraktığı 118 günlük görev süresinde 14 lig maçına çıkan Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 6 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı.

İlk ayrılık 4 gün sürdü

Gaziantep ekibiyle, 4 günlük ayrılığın ardından 19 Aralık 2025'te sezon sonuna kadar yeniden anlaşan Yılmaz, başlangıçta gösterdiği başarılı performansını sürdüremedi.

Ligin 17. haftasında takımın başında tekrar karşılaşmaya çıkan Yılmaz, deplasmanda RAMS Başakşehir'e 5-1 yenildi.

Devam eden haftalarda istikrarsız bir görüntü çizen Güneydoğu temsilcisi, oynadığı 12 karşılaşmada 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Gaziantep FK'de toplamda 234 gün görev alan ve 27 lig maçına çıkan Yılmaz, 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyetle maç başı 1,25 puan ortalaması yakaladı.

Yılmaz, daha önce görev aldığı Beşiktaş'ta 1, Kayserispor'da 0,90 ve Kasımpaşa'da 1,38 puan ortalaması elde etmişti.

Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı

Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu kız atletizm takımı Şanlıurfa'da gerçekleşen 2 kilometre kros yarışmasında takım olarak birinciliği kazandı. Şampiyonada atletizm tarihine geçecek bir olay da yaşandı. Bireysel olarak yarışmada ilk 4 sırayı 4 kardeş aldı ve kürsüye birlikte çıktı

15.04.2026 17:34:00
İhlas Haber Ajansı
Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı
Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı
Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu kız atletizm takımı Şanlıurfa'da gerçekleşen 2 kilometre kros yarışmasında takım olarak birinciliği kazandı. Şampiyonada atletizm tarihine geçecek bir olay da yaşandı. Bireysel olarak yarışmada ilk 4 sırayı 4 kardeş aldı ve kürsüye birlikte çıktı.
Atletizm krosta büyük başarıya imza atan 4 kardeş, Adalet-Zeynep-Gülcan ve Ceylan Ergin, 10 Ocak 2025 tarihinde Diyarbakır'da yapılan bölge mahalli Kros Şampiyonası'nda da Şanlıurfa atletizm takımı öğrencileri hem bireyselde hem de takım olarak rekor puanla 12 takım arasında şampiyon olmuştu.
Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmenleri Yahya Şahin ve Duran Erciş, öğrencilerinin gelecek vadeden sporcular olduğunu vurguladı. Öğrencilerin antrenörlüklerini de yapan beden eğitimi öğretmenleri şunları söyledi:
"2025-2026 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Atletizm Kros Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları 17-18 Şubat 2026 tarihlerinde Aydın Kuşadası'nda gerçekleşti. Burada da öğrencilerimiz çok başarılı oldu. 19 takım, 120 öğrencinin katıldığı Yıldız Kızlar kros Türkiye Birinciliği müsabakalarında Türkiye birincisi olarak ilimizi gururlandırdı. Beklentilerimizin daha yüksek olmasını sağladı."
Başarılı 4 kız kardeş ayrıca futsalda da aynı hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor.İHA

Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hoffenheim, milli futbolcu Ozan Kabak'ın sözleşmesinin uzun süreli olarak uzatıldığını açıkladı.

15.04.2026 12:20:00
AA
Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi
Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hoffenheim, milli futbolcu Ozan Kabak'ın sözleşmesinin uzun süreli olarak uzatıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, bu yaz sözleşmesi sona erecek 26 yaşındaki savunma oyuncusuyla uzun süreli anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Ozan Kabak, sözleşme uzattığı için mutlu olduğunu belirterek, "Hoffenheim'da kendimi çok rahat hissediyorum ve birlikte büyümeye devam etmek için sportif bir perspektif görüyorum.

Kulüp bana büyük bir güven aşıladı, uzun sakatlık sürecimde beni destekledi ve bana her zaman inandı. Bu gelişimin bir parçası olmaya devam etmekten mutluluk duyuyorum ve kulüple birlikte iddialı hedeflerimize ulaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

2022 yazında Schalke 04'ten transfer olan Ozan, Hoffenheim formasıyla 84 maça çıktı ve 12 gol attı.

Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda yarı finale çıkan ekipler belli olacak

15.04.2026 12:17:00
AA
Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak
Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda yarı finale çıkan ekipler belli olacak.

Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ilk maçta 3-0 yendiği Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Yarın oynanacak çeyrek final rövanş maçlarının (TSİ) programı şöyle:

19.45 AZ Alkmaar (Hollanda)-Shakhtar Donetsk (Ukrayna) (0-3)

22.00 AEK (Yunanistan)-Rayo Vallecano (İspanya) (0-3)

22.00 Fiorentina (İtalya)-Crystal Palace (İngiltere) (0-3)

22.00 Strasbourg (Fransa)-Mainz (Almanya) (0-2)

Umut Nayir yedek kulübesinde oturuyor

Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna kattığı Umut Nayir, Trendyol Süper Lig'deki 10 haftalık sürede sadece 178 dakika forma şansı buldu

15.04.2026 12:14:00
AA
Umut Nayir yedek kulübesinde oturuyor
Umut Nayir yedek kulübesinde oturuyor
Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna kattığı Umut Nayir, Trendyol Süper Lig'deki 10 haftalık sürede sadece 178 dakika forma şansı buldu.

Bu sezon TÜMOSAN Konyaspor formasıyla ligin ilk 19 karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan Umut Nayir, 1671 dakika süre alarak rakip fileleri 8 kez havalandırdı.

Ardından bordo-mavili takıma transfer olan Umut Nayir, fazla forma şansı bulamazken yeni takımına gol katkısı da sağlayamadı.

Yedek kulübesinde oturdu

Umut Nayir, ligin son 10 haftasında sadece ikas Eyüpspor maçında olmak üzere 1 maçta ilk 11'de sahaya çıkarken ilk 45 dakika görev yaptı.

Bordo-mavili formayla 10 haftalık sürede 178 dakika forma giyen Umut, sadece Samsunspor maçında verdiği pasla gole katkı sağladı.

Forma giydiği maçlar

Trabzonspor'da ligin 20. haftasındaki Hesap.com Antalyaspor maçıyla forma giymeye başlayarak 21 dakika süre alan bordo-mavili futbolcu, 21. haftadaki Samsunspor karşılaşmasında 18 dakika, 22. haftadaki Fenerbahçe mücadelesinde 26 ve 23. haftadaki Gaziantep FK maçında 24 dakika görev aldı.

Ligin 24. haftasındaki Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük maçında oyuna dahil edilmeyen Umut Nayir, 25. haftada Zecorner Kayserispor karşısında 14, 26. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında 15, 27. haftadaki ikas Eyüpspor karşılaşmasında 45 dakika, 28. haftadaki Galatasaray maçında 2, en son Corendon Alanyaspor maçında ise 13 dakika görev yaptı.

Umut Nayir, en son oynanan Corendon Alanyaspor maçında 22 golle gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Paul Onuachu'nun sakatlığında ilk 11'de tercih edilmedi.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları bugün başlayacak

14.04.2026 11:18:00
Haber Merkezi
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun çeyrek finallerinde bugün ve 15 Nisan Çarşamba günü 4 karşılaşma yapılacak.

Rakiplerini eleyen takımlar, adlarını yarı finale yazdıracak.

"Devler Ligi"nde çeyrek final rövanş maçlarının programı (TSİ) şöyle:



Bugün

22.00 Atletico Madrid (İspanya)-Barcelona (İspanya) (2-0)

22.00 Liverpool (İngiltere)-Paris Saint-Germain (Fransa) (0-2)

15 Nisan Çarşamba:

22.00 Arsenal (İngiltere)-Sporting (Portekiz) (1-0)

22.00 Bayern Münih (Almanya)-Real Madrid (İspanya) (2-1)

Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

14.04.2026 11:13:00
AA
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi.

İngiltere Premier Lig'in 32. haftasında oynanan karşılaşmada Leeds United, maçın 5. ve 29. dakikasında Noah Okafor'un golüyle 2-0 öne geçti.

Manchester United, 56. dakikada Lisandro Martinez'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken 69. dakikada Casemiro ile farkı 1'e indirdi.

Karşılaşma, Leeds United'ın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sonuçla 15. sıradaki Leeds United, puanını 36 yaparken 3'üncü Manchester United, 55 puanda kaldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.