logo
26 EYLÜL 2026

Pazartesi işimiz zor! İtalya da yenildi

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'ndeki mücadelesi kötü başladı

26.09.2026 00:53:00 / Güncelleme: 26.09.2026 00:58:24
Haber Merkezi
 
Pazartesi işimiz zor! İtalya da yenildi
Pazartesi işimiz zor! İtalya da yenildi
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'ndeki mücadelesi kötü başladı. Türkiye, ilk maçında Fransa'ya 1-0 mağlup olurken, grubun diğer karşılaşmasında İtalya da sahasında Belçika'ya 2-0 yenildi.

Bu sonuçla birlikte Türkiye ve İtalya ilk maçlarını puansız tamamladı. Fransa ile Belçika ise 3'er puan aldı.

Türkiye, 28 Eylül Pazartesi günü İtalya'yı konuk edecek. İki takım açısından da karşılaşma kritik hale gelirken, kaybeden tarafın gruptaki işi daha da zorlaşacak. UEFA'nın resmi fikstüründe de Türkiye-İtalya karşılaşması 28 Eylül olarak yer alıyor.

GRUPTA SON DURUM

Belçika – 3 puan
Fransa – 3 puan
Türkiye – 0 puan
İtalya – 0 puan

Türkiye'nin Fransa karşısındaki 1-0'lık yenilgisinin ardından şimdi gözler İtalya maçına çevrildi. İtalya da Belçika'ya 2-0 kaybederek Türkiye karşısına puansız çıkacak.

Pazartesi günü oynanacak mücadele, iki takım için de "ya tamam ya devam" niteliğinde erken bir kritik sınav olacak.

Milliler yine sonuç alamadı

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi A Ligi'ndeki tarihindeki ilk maçında Fransa'ya 1-0 mağlup oldu

26.09.2026 00:24:00
Haber Merkezi
 
Milliler yine sonuç alamadı
Milliler yine sonuç alamadı
Uluslar Ligi A Ligi'ne Fransa yenilgisiyle başlayan A Milli Takım, Kocaeli'deki mücadelede iyi direnmesine rağmen Mbappe'nin golüne engel olamadı. 87. dakikada Uğurcan Çakır'ın kırmızı kart görmesi gecenin bir başka kritik anı oldu. Montella'nın tercihleri ise maç sonrası tartışma konusu oldu.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi A Ligi'ndeki tarihindeki ilk maçında Fransa'ya 1-0 mağlup oldu. Kocaeli Stadyumu'ndaki karşılaşmanın tek golünü 54. dakikada Kylian Mbappe kaydetti.

İLK YARIDA DENGE VARDI

Karşılaşmanın ilk bölümünde Fransa topa daha fazla sahip olmaya çalışırken Türkiye savunmada disiplinli kaldı. Milliler, Arda Güler üzerinden hücum üretmeye çalıştı. Arda'nın bireysel çabaları Fransız savunmasını zaman zaman zorladı.

İlk yarıda iki takım da aradığı golü bulamayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi. Maç öncesinde Montella'nın en önemli sorunlarından biri orta sahadaki eksiklerdi. Hakan Çalhanoğlu kadroda yer almazken Orkun Kökçü de sakatlığı nedeniyle oynayamadı.

İSMAİL'LE GOLE ÇOK YAKLAŞTIK

İkinci yarının hemen başında Türkiye önemli bir fırsat yakaladı. 50. dakikada Arda Güler'in kullandığı kornerde İsmail Yüksek'in kafa vuruşu gol tehlikesi yarattı.

Ancak bu pozisyonun ardından Fransa oyunda ağırlığını artırdı.

MBAPPE SAHNEYE ÇIKTI: 0-1

54. dakikada Fransa'nın yıldızı Kylian Mbappe sahneye çıktı. Fransızların geliştirdiği atakta Mbappe topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından Türkiye beraberlik için daha fazla risk almaya başladı. Fransa ise savunmasını geriye çekerek skoru korumaya yöneldi.

87'DE UĞURCAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Maçın son bölümünde Türkiye'nin işi daha da zorlaştı. 87. dakikada Uğurcan Çakır, VAR incelemesinin ardından direkt kırmızı kart gördü. Böylece milliler karşılaşmanın kalan bölümünü 10 kişi tamamladı.

Fransa'nın 1-0'lık üstünlüğü maçın son düdüğüne kadar değişmedi.

MAÇIN ARDINDAN MONTELLA TARTIŞMASI

Mağlubiyetin ardından tartışmanın merkezine yalnızca futbolcular değil, Vincenzo Montella'nın oyun planı ve tercihleri de oturdu.

Özellikle Türkiye'nin geriye düştükten sonra hücumdaki üretkenliğinin yeterli olmaması ve beraberlik için gerekli hamlelerin etkisinin sınırlı kalması eleştirildi.

Montella'nın maç öncesindeki planında Orkun Kökçü'nün yokluğunda Salih Özcan ve İsmail Yüksek'i merkezde kullanıp Arda Güler'i onların önünde konumlandırması gündeme gelmişti.

Şimdi soru şu: Montella, Fransa karşısında ortaya çıkan hücum sorunlarına çözüm bulabilecek mi? Millilerin önünde ise 28 Eylül'de İtalya maçı bulunuyor.

Busenaz Sürmeneli üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu

Fenerbahçeli milli boksör Busenaz Sürmeneli, 2026 Avrupa Boks Şampiyonası 70 kilo finalinde İngiliz rakibi Chantelle Reid'i 5-0 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu ve üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonluğunu elde etti

25.09.2026 22:49:00
İhlas Haber Ajansı
 
Busenaz Sürmeneli üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu
Fenerbahçeli milli boksör Busenaz Sürmeneli, 2026 Avrupa Boks Şampiyonası 70 kilo finalinde İngiliz rakibi Chantelle Reid'i 5-0 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu ve üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonluğunu elde etti.

Bulgaristan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda ringe çıkan milli boksör Busenaz Sürmeneli, 70 kilo final müsabakasında İngiliz Chantelle Reid ile karşı karşıya geldi. Müsabaka boyunca rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen milli sporcu, karşılaşmadan 5-0'lık net bir skorla galip ayrılarak şampiyonluğa uzandı.

Kariyerindeki ikinci Avrupa şampiyonluğunu kazanan Busenaz Sürmeneli, bu başarıyla birlikte organizasyondaki toplam madalya sayısını 4'e çıkardı. Milli boksörün Avrupa Şampiyonası kariyerinde 2 altın ve 2 bronz madalyası bulunuyor.

Büşra Işıldar gümüş madalya kazandı

Milli boksör Büşra Işıldar, ise 2026 Avrupa Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı. 75 kilo finalinde İrlandalı sporcu Aoife O'Rourke ile karşılaşan 24 yaşındaki sporcu, mücadeleden mağlup ayrılarak Avrupa ikincisi oldu. Gençler kategorisinde Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Büşra Işıldar'ın, büyükler kategorisinde Dünya Şampiyonası'nda gümüş, Avrupa Şampiyonası'nda ise bronz madalyası var.

11 günde 4 milli maç

Ay-Yıldızlılar tarihinde ilk kez UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde mücadele edecek. Türkiye'nin ilk sınavı 25 Eylül'de Fransa karşısında. Grupta Fransa, İtalya ve Belçika bulunuyor

21.09.2026 22:20:00
Haber Merkezi
 
11 günde 4 milli maç
11 günde 4 milli maç
Ay-Yıldızlılar tarihinde ilk kez UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde mücadele edecek. Türkiye'nin ilk sınavı 25 Eylül'de Fransa karşısında. Grupta Fransa, İtalya ve Belçika bulunuyor.

A Milli Futbol Takımı için yeni milli mesai başlıyor. Türkiye, 2026-27 UEFA Uluslar Ligi A Ligi 1. Grup'taki ilk maçında Fransa'yı ağırlayacak. Karşılaşma 25 Eylül Cuma günü saat 21.45'te Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak.

TÜRKİYE İLK KEZ A LİGİ'NDE

Ay-Yıldızlı ekip, UEFA Uluslar Ligi tarihinde ilk kez A Ligi'nde mücadele edecek. Türkiye'nin grubunda Avrupa futbolunun önemli ekiplerinden Fransa, İtalya ve Belçika yer alıyor.

Türkiye'nin bulunduğu A Ligi 1. Grup'ta şu anda tüm takımlar 0 puanda. Dolayısıyla Fransa karşılaşması, grubun ilk puan mücadelesi olacak.

İLK İKİ MAÇ TÜRKİYE'DE

Milli Takım, gruptaki ilk iki karşılaşmasını kendi sahasında oynayacak:

25 Eylül Cuma

Türkiye – Fransa
21.45 | Kocaeli Stadyumu

28 Eylül Pazartesi

Türkiye – İtalya
21.45 | Bursa Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu

Ardından milliler peş peşe iki deplasmana çıkacak. 2 Ekim'de Belçika, 5 Ekim'de ise İtalya ile deplasmanda karşılaşacak.

SON İKİ MAÇ KASIMDA

Türkiye'nin grup aşamasındaki son iki maçı ise kasım ayında oynanacak. Ay-Yıldızlılar 12 Kasım'da Belçika'yı İzmir'de, 15 Kasım'da ise Fransa'yı deplasmanda karşılayacak.

Formula 1 Azerbaycan Grand Prix’si ilk kez cumartesi günü koşulacak

Formula 1 yönetimi, Azerbaycan Hükümeti'nden gelen resmi talep üzerine Bakü Şehir Pisti'ndeki yarış takvimini bir gün öne çekti. 27 Eylül Anım Günü nedeniyle alınan bu karar doğrultusunda, hafta sonu rutinini bozan yarışın ışıkları bu kez pazar değil, cumartesi günü sönecek

21.09.2026 17:30:00
Eyüp Kabil
 
Formula 1 Azerbaycan Grand Prix’si ilk kez cumartesi günü koşulacak
Formula 1 Azerbaycan Grand Prix’si ilk kez cumartesi günü koşulacak
Formula 1 dünyası, sezonun 15. ayağı olan Azerbaycan Grand Prix'si öncesinde sıra dışı bir takvim güncellemesine sahne oluyor. Normal şartlarda pazar günleri gerçekleştirilen ana yarış, bu yıla özel olarak 26 Eylül Cumartesi gününe alındı.

Kararın arkasında, Azerbaycan'ın 2020 yılındaki İkinci Dağlık Karabağ Savaşı'nda hayatını kaybeden askeri personeli anmak adına ilan ettiği 27 Eylül Anım Günü bulunuyor. Ulusal yas ve anma etkinlikleriyle çakışmaması adına F1 yönetimi ve yerel organizatörler, tüm seansları 24 saat öne kaydırma konusunda mutabık kaldı.

Hafta sonu programı tamamen değişti

Takvimin öne çekilmesiyle birlikte takımların ve medyanın alışık olduğu akış da tamamen değişti. Bakü'nün dar sokaklarında ve 2 kilometrelik devasa düzlüğünde mücadele edecek olan pilotlar, perşembe günü antrenman seansları için piste çıkacak. Kritik sıralama turları ise 25 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek.

Bu esneklik, Formula 1 tarihinde son yıllarda Ramazan ayı veya lojistik nedenlerle Bahreyn, Suudi Arabistan ve Las Vegas'ta uygulanan cumartesi yarışları trendinin en yeni halkasını oluşturuyor. Dar ve virajlı eski şehir bölgesiyle yüksek hız gerektiren düzlükleri bir arada barındıran Bakü Şehir Pisti, özellikle yeni nesil hibrit motorların enerji yönetimi açısından bu yıl takımları her zamankinden daha fazla zorlayacak.

Şampiyonluk yarışında akıl oyunları

Pist üstündeki teknik zorlukların yanı sıra, gözler şampiyona lideri üzerinde olacak. Mercedes'in 20 yaşındaki genç yeteneği Kimi Antonelli, en yakın takipçisi ve takım arkadaşı George Russell'ın 81 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Antonelli, Bakü'de kazanması halinde Formula 1 tarihinin en genç dünya şampiyonu olma yolunda dev bir adım daha atmış olacak.

Ancak eski dünya şampiyonu Nico Rosberg'in de belirttiği gibi, genç pilotun bu süreçteki en büyük rakibi kendi üzerindeki psikolojik baskı ve McLaren ile Ferrari'nin getirdiği yeni güncelleme paketleri olacak. Özellikle son yarışlarda şanssız sanal güvenlik aracı kararlarıyla galibiyeti kaçıran McLaren pilotu Lando Norris, Bakü'ye getirilen yeni taban ve kanat güncellemeleriyle Antonelli'nin en ciddi tehdidi konumunda.

8 gol atılan maçta kazanan Manchester City

Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City sahasında karşılaştığı Sunderland'ı 5-3'lük skorla mağlup etti ve 5'te 5 yaptı

20.09.2026 18:10:00
İhlas Haber Ajansı
 
8 gol atılan maçta kazanan Manchester City
8 gol atılan maçta kazanan Manchester City
Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City sahasında karşılaştığı Sunderland'ı 5-3'lük skorla mağlup etti ve 5'te 5 yaptı.

Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City evinde Sunderland ile mücadele etti. Manchester ekibi, ilk yarısını 3-2 önde tamamladığı karşılaşmadan 5-3'lük skorla galip ayrıldı.

Ev sahibi takımda golleri 9. dakikada Enzo Fernandez, 29. dakikada Rayan Cherki, 43 ve 57. dakikada Antoine Semenyo ve 81. dakikada da Erling Haaland kaydetti. Konuk ekipte ise 12, 33 ve 59. dakikada attığı gollerle Brian Brobbey hat-trick yaptı.

Bu sonuçla Manchester City, ligde 5'te 5 yaptı. Sunderland ise 3. yenilgisini aldı ve 4 puanda kaldı.

Thomas Reis: 'Bütün oyuncularımızın en iyi haline ihtiyacımız var'

Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, iki günlük süreçte beklenenden çok daha iyi bir performans sergilediklerini söyledi

20.09.2026 11:05:00
İhlas Haber Ajansı
 
Thomas Reis: 'Bütün oyuncularımızın en iyi haline ihtiyacımız var'
Thomas Reis: 'Bütün oyuncularımızın en iyi haline ihtiyacımız var'
Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, iki günlük süreçte beklenenden çok daha iyi bir performans sergilediklerini söyledi
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı 4-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktörü Thomas Reis, değerlendirmelerde bulundu.

"İki günün ardından çok önemli bir performans"

Galatasaray karşısında takımının savunma ve hücumdaki performansına dikkat çeken Reis, "Çok mutlu olduğumu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Sadece, sizin de bildiğiniz gibi, iki günlük bir süreç sonrasında takımla beraber bu maça çıkma fırsatı bulduk. Aslında belki de bizden beklenmeyen derecede çok yüksek, çok iyi bir performans gösterdiğimizi söyleyebilirim bugün. İyi savunma vardı, iyi hücum vardı. Çok önemli bir galibiyet oldu bizim adımıza" ifadelerini kullandı.

"Taraftarlarımızın benim yanımda olması çok önemliydi"

Karşılaşmada taraftarların verdiği desteğin kendisi açısından özel olduğunu belirten Reis, "Gerçekten çok önemli bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum takım olarak. Taraftarlarımız için de ayrıca çok mutluyum. Onların buraya gelişi, destekleyişi çok önemliydi bizim adımıza. İlk kez ben de taraftarlarımızın bana karşı değil, benim yanımda olduğu bir durum yaşadım burada. Dolayısıyla benim adıma da önemli bir galibiyet oldu. Çok özel bir galibiyet olduğunu ifade edebilirim" diye konuştu.

"Geçmiş geçmişte kaldı"

Göreve gelmeden önceki süreç hakkında fazla konuşmak istemediğini vurgulayan Reis, bundan sonraki döneme odaklandığını söyledi. Reis, "Öncelikle burada olmadığım dönem hakkında aslında çok fazla konuşmak istemiyorum. Geçmiş geçmişte kaldı. Şu an ben takımın geleceği için buradayım. Oyuncularımızı daha iyi hale getirebilmek, daha iyi bir oyun ortaya koyabilmek için buradayım. Geçmişle ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

"60-70. dakikalardan sonra yorgunluk gördük"

Takımın fiziksel durumuna da değinen Reis, karşılaşmanın son bölümünde bazı oyuncuların yorulduğunu belirterek, "Bugün ilk izlenimlerim maç hakkında, harika bir maç oldu bizim adımıza. Gerçekten çok iyi bir maç çıkardığımızı söyleyebilirim. Ama çok iyi maç çıkardığımızı söylerken birkaç detayı da eklemek gerekir. 60-70. dakikalardan sonra bazı oyuncularımızın biraz yorulduğunu gördük. Bunun üzerine elbette çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Her şey üzerine çalışacağız"

Milli arayı takımın gelişimi açısından değerlendirmek istediklerini belirten Reis, milli takımlara gidecek oyuncular nedeniyle tam kadro çalışma fırsatı bulamayacaklarını söyledi. Reis, "Milli arada bu çalışma fırsatını bulacağız ama milli arada bu durum çok kolay olmayacak. Sizin de bildiğiniz gibi milli takımlarına gidecek çok fazla oyuncumuz var. Onlarla çalışma fırsatı bulamayacağız. Ama tabii ki burada olan arkadaşlarımızla birlikte, milli takıma giden arkadaşlarımızın dönmesiyle birlikte savunmayı çalışacağız, hücumu çalışacağız, fiziksel kondisyonu çalışacağız. Her şey üzerine çalışacağız" şeklinde konuştu.

"Bütün oyuncularımızın en iyi haline ihtiyacımız var"

Önlerinde yoğun bir fikstür bulunduğuna dikkat çeken Alman hoca, bütün oyuncularından maksimum verim almak istediklerini belirterek, şunları söyledi:
"Milli ara sonunda sizin de bildiğiniz gibi birçok maç oynayacağız ve bütün oyunculara, oyuncuların en iyi haline ihtiyacımız var. Takımıma böyle bir başlangıç için teşekkür ediyorum."

"Yeni bir macera, yeni bir dönem başladı"

Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis, milli ara sonrasında karşılaşacakları Samsunspor maçına ilişkin ise, "Bu galibiyetten dolayı mutlu olan taraftarlara çok teşekkür ederim. Milli ara sonrası Samsunspor ile oynayacağız. İki takım arasındaki maçların derbi olduğunu ve iki takım arasında rekabet olduğunu biliyorum. Samsunspor'dan ayrılırken beni havaalanına uğurlamak için gelen taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Beni o zaman çok mutlu etmişlerdi" dedi.

"Yeni bir macera, yeni bir dönem başladı"

Artık Trabzonspor'daki yeni görevine odaklandığını vurgulayan Reis, "Ama artık yeni bir macera, yeni bir dönem başladı. Aslında dinlenmem gerek. Kendimi çok da yorgun hissediyorum. Pazartesi bir maç oynadık, bugün de bir maç oynadık. Yorucu ama harika bir hafta oldu benim adıma" diye konuştu.

Başakşehir’den farklı galibiyet: 4-0

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Başakşehir FK, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği’ni 4-0 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi

19.09.2026 23:16:00
Haber Merkezi
 
Başakşehir’den farklı galibiyet: 4-0
Başakşehir’den farklı galibiyet: 4-0
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir FK, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip maça hızlı başladı. 9. dakikada Andreas Skov Olsen'in golüyle Başakşehir 1-0 öne geçti.

Shomurodov sahneye çıktı

33. dakikada Eldor Shomurodov savunma arkasına sarkarak kaleci İrfan Can Eğribayat ile karşı karşıya kaldı ve düzgün vuruşuyla farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Başakşehir'in 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Başakşehir, 51. dakikada penaltı kazandı. Selke'nin ceza sahasında yerde kalmasının ardından hakem Atilla Karaoğlan penaltı noktasını gösterdi. 53. dakikada Davie Selke penaltıyı gole çevirerek skoru 3-0 yaptı.

Shomurodov skoru belirledi

Karşılaşmanın 65. dakikasında Shomurodov bir kez daha sahneye çıktı. Skov Olsen'in pasında ceza sahasında topla buluşan Özbek golcü, düzgün vuruşuyla topu ağlara göndererek skoru 4-0 yaptı.

Bu sonuçla Başakşehir puanını 7'ye yükseltti ve dört maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Gençlerbirliği ise 7 puanda kaldı. Başakşehir gelecek hafta Konyaspor deplasmanına çıkacak; Gençlerbirliği ise sahasında Amedspor'u ağırlayacak

Trabzon’da gündüz yağmur, akşam gol fırtınası!

Trabzonspor, Papara Park’ta lider Galatasaray’ı 4-0 mağlup etti

19.09.2026 22:21:00
Haber Merkezi
 
Trabzon’da gündüz yağmur, akşam gol fırtınası!
Trabzon’da gündüz yağmur, akşam gol fırtınası!
Trabzonspor, Papara Park'ta lider Galatasaray'ı 4-0 mağlup etti. Bordo-mavililerde Mohamed Salah 3 gol ve 1 asistle gecenin yıldızı olurken, Galatasaray ligde sezonun ilk yenilgisini aldı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, Papara Park'ta karşı karşıya geldi. Gün boyunca Trabzon'da etkili olan yağmur ve fırtınanın ardından akşam saatlerinde bu kez sahada gol fırtınası esti. Bordo-mavililer, lider Galatasaray'ı 4-0 gibi çarpıcı bir skorla geçti.

Salah perdeyi erken açtı



Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, 4. dakikada Mohamed Salah'ın golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Mısırlı yıldız, karşı karşıya pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi.

Bordo-mavililer baskısını sürdürürken 39. dakikada Noah Saviolo sahneye çıktı. Salah'ın hazırladığı pozisyonda Saviolo'nun vuruşu ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu.

Devre bitmeden fark üçe çıktı

İlk yarının son bölümünde yeniden sahneye çıkan Salah, 44. dakikada kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti. Böylece Trabzonspor soyunma odasına 3-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıda da Salah fırtınası



Galatasaray ikinci yarıda farkı azaltmak için daha fazla risk alırken Trabzonspor hızlı hücumlarla etkili oldu.

80. dakikada Salah bir kez daha fileleri havalandırdı. Sağ kanattan ceza alanına giren yıldız futbolcu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 4-0'a taşıdı. Böylece Salah, Galatasaray karşısında hat-trick yaptı.

Galatasaray 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın ilerleyen bölümünde Galatasaray'da Lesley Ugochukwu, VAR incelemesinin ardından kırmızı kart gördü. Sarı-kırmızılılar mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Teknik direktör Okan Buruk da 72. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Gecenin kahramanı: Mohamed Salah

Trabzonspor'un 4-0'lık galibiyetinde 3 gol ve 1 asistle oynayan Mohamed Salah, karşılaşmanın tartışmasız öne çıkan ismi oldu.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 10'a yükseltirken, Galatasaray 13 puanda kaldı ve sezonun ilk lig yenilgisini yaşadı.

Gündüz Trabzon'da yağmur ve fırtına vardı; akşam Papara Park'ta ise Salah ve Trabzonspor'un gol fırtınası esti: 4-0!
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.