logo
16 NİSAN 2026

Pereira'ya Fransız talip

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'yı, Lig 1 ekiplerinden Nantes'in istediği iddia edildi

05.12.2016 00:00:00
Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan ve şu an boşta olan Vitor Pereira'ya bir talip de Fransa'dan çıktı.

Fransa'nın saygın gazetelerinden Lequipe'in haberine göre, Rene Girard ile yollarını ayıran Nantes'in Vitor Pereira'yı takımın başına getirmek istediği iddia edildi. Fransa Lig 1'de geride kalan 16 haftada sadece 13 puan toplayabilen Nantes'te fatura Teknik Direktör Rene Girard'a kesilmişti. Haberin detaylarında ise Nantes'in Vahid Halilhodzic ile görüştüğü ama önceliğin Vitor Pereira'da olduğu ifade edildi. Portekizli Teknik Direktör kariyerinde Olympiakos, Porto ve Fenerbahçe gibi önemli kulüplerde çalışmıştı. 

Bodrum'da ralli heyecanı başlıyor

Petrol Ofisi Maxima 2026 Türkiye Ralli Şampiyonası kapsamında düzenlenen Rally Bodrum'un ikinci ayağı, 30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Bodrum ve Milas'ta gerçekleştirilecek. Organizasyon, Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenecek

16.04.2026 13:38:00
İhlas Haber Ajansı
Bodrum'da ralli heyecanı başlıyor
Bodrum'da ralli heyecanı başlıyor
Petrol Ofisi Maxima 2026 Türkiye Ralli Şampiyonası kapsamında düzenlenen Rally Bodrum'un ikinci ayağı, 30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Bodrum ve Milas'ta gerçekleştirilecek. Organizasyon, Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenecek.
Bodrum Yarımadası'nın en büyük spor organizasyonları arasında yer alan ralli, asfalt zeminli etaplarda koşulacak ve bölgenin doğal güzelliklerini sporla buluşturacak.

İlk kez merkezde seyirci etabı düzenlenecek
Rally Bodrum'da bu yıl ilk kez ilçe merkezinde seyirci özel etabı gerçekleşecek. Ortakent'te Kerem Aydınlar Ortaokulu ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi arasındaki 2,80 kilometrelik parkurda koşulacak etap, 30 Nisan Perşembe günü saat 18.50'de start alacak.

12 özel etapta kıyasıya mücadele
Organizasyon kapsamında 1 Mayıs Cuma günü Milas-Bodrum hattında Karacahisar, Fesleğen ve Mazı bölgelerinde 6 özel etap geçilecek. 2 Mayıs Cumartesi sabahı saat 09.00'da yeniden direksiyon başına geçecek ekipler; Bodrum'daki Çamlık, Alazeytin ve Etrim etaplarında 6 özel etap daha tamamlayacak. Yarış, saat 15.45'ten itibaren Titanic Luxury Collection Bodrum'da düzenlenecek finiş seremonisi ve ödül töreni ile sona erecek.

Çevreye duyarlı ralli
KAROSK, organizasyonda çevre bilincine yönelik çalışmalar da yürütüyor. Fosil yakıtlı araçların oluşturduğu karbon ayak izi, uluslararası standartlara uygun şekilde raporlanacak. Elde edilen verilere göre, aynı miktarda karbon emisyonunu dengelemek amacıyla Bodrum'da çevre projelerine destek sağlanacak. Ayrıca mikroplastik içermeyen, bitki bazlı ve doğada çözülebilen çöp torbaları kullanılarak seyirci alanlarında temizlik çalışmaları yapılacak. Görevlilere tohumlu kurşun kalem dağıtımı gerçekleştirilirken, çevre farkındalığını artırmaya yönelik uygulamalar hayata geçirilecek.

Güvenlik ve bilgilendirme toplantısı yapıldı
Yarışlar öncesinde Duja Bodrum Hotel'de düzenlenen toplantıda, güvenlik ve organizasyon detayları ele alındı. Toplantıya Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, İlçe Spor Müdürü Oktay Dumruk ile KAROSK yetkilileri katıldı. Toplantıda etaplar, güvenlik önlemleri ve yarış programına ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.İHA

Arda Güler'in 2 golü Real Madrid'e yetmedi

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda çeyrek final mücadelesi 2 rövanş maçıyla sona erdi

16.04.2026 10:30:00 / Güncelleme: 16.04.2026 10:33:48
AA
Arda Güler'in 2 golü Real Madrid'e yetmedi
Arda Güler'in 2 golü Real Madrid'e yetmedi
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda çeyrek final mücadelesi 2 rövanş maçıyla sona erdi.

Deplasmandaki ilk karşılaşmayı 2-1 kazanan Bayern Münih, Allianz Arena'da Real Madrid'i konuk etti.

Maça hızlı başlayan Real Madrid, 35. saniyede milli oyuncu Arda Güler'in golüyle öne geçti.



Bayern Münih kalecisi Manuel Neuer'in takım arkadaşına verdiği pasta araya giren Arda Güler, düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Ev sahibi ekip, 6. dakikada Aleksandar Pavlovic ile eşitliği sağladı.

Ataklarını sıklaştıran Real Madrid, 29. dakikada Arda Güler'in serbest vuruştan attığı golle tekrar öne geçti.

Bayern Münih, 38. dakikada Harry Kane ile skoru 2-2'ye getirirken Real Madrid, 42. dakikada Kylian Mbappe ile 3-2 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.



İspanya temsilcisinde 86. dakikada Eduardo Camavinga, yaptığı faulun ardından topu vermemesi nedeniyle kırmızı kartla cezalandırıldı.

Real Madrid'in 10 kişi kalmasının ardından maçta kontrolü alan Alman ekibi, 89. dakikada Luis Diaz ve 90+4'de Michael Olise'nin golleriyle rakibini 4-3 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Karşılaşmanın bitiminin ardından hakem Slavko Vincic, itirazlarını sürdüren Arda Güler'e de kırmızı kart gösterdi.

Arsenal yarı finalde

Günün diğer çeyrek final mücadelesinde ise Arsenal, deplasmanda tek golle geçtiği Sporting ile sahasında golsüz berabere kalarak tur atladı.

Organizasyonun yarı finalinde Bayern Münih-Paris Saint-Germain ve Arsenal-Atletico Madrid karşılaşmaları oynanacak.

Adana'nın futbol takımları eski günlerini arıyor

Türk futbolunun köklü şehirlerinden Adana'nın iki önemli temsilcisi Adana Demirspor ve Adanaspor, son yıllarda yaşadığı sportif ve ekonomik sorunlar nedeniyle eski başarılı günlerini arıyor

16.04.2026 10:23:00
AA
Adana'nın futbol takımları eski günlerini arıyor
Adana'nın futbol takımları eski günlerini arıyor
Türk futbolunun köklü şehirlerinden Adana'nın iki önemli temsilcisi Adana Demirspor ve Adanaspor, son yıllarda yaşadığı sportif ve ekonomik sorunlar nedeniyle eski başarılı günlerini arıyor.

Süper Lig'den 2024-2025 sezonunda düşen Adana Demirspor, bu sezon mücadele ettiği Trendyol 1. Lig'de de tutunamadı ve bitime haftalar kala 2. Lig'e düşmekten kurtulamadı.

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Adanaspor ise son sıralarda kalarak 3. Lig'e düşen takımlar arasında yer aldı.

Adana Demirspor'a 63 puan silme cezası
Adana Demirspor, son olarak 2020-2021 sezonunda 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak 26 yıl sonra Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

Akdeniz ekibi, Süper Lig'deki ilk sezonunda oynadığı güzel oyun ve başarısıyla dikkati çekse de sezonu 9. sırada tamamladı.

Daha sonra 2022-2023 sezonunu 69 puanla 4'üncü bitiren mavi-lacivertli ekip, bir sonraki sezon tarihinde ilk kez katılma başarısı gösterdiği Avrupa Konferans Ligi elemelerinde Romanya ekibi CFR Cluj ile Hırvat temsilcisi Osijek'i saf dışı bıraktı ancak Belçika temsilcisi Genk'e elendi.

Avrupa Konferans Ligi maçları sonrası toparlanamayan Adana Demirspor, 2023-2024 sezonunu 44 puanla 12'nci, 2024-2025'i de 2 puanla 19'uncu sırada tamamladı ve Süper Lig'e veda etti.

Bu sezon Trendyol 1. Lig'de çıktığı 35 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 31 mağlubiyet yaşayan mavi-lacivertliler, FIFA'nın 63 puan silme cezası nedeniyle -57 puanla son sıraya "demir" attı.

Şimşekler Grubu Taraftar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, bu sezon da ligden düşmesi kesinleşen Adana Demirspor'un hisselerini eski başkan Ali Sancak'tan devraldı ve kulübün finansal olarak ayağa kaldırılarak borçlarının kapatılması için projeler hayata geçirdi.

Adanaspor'un istikrarsız performansı

Adanaspor da son olarak 1. Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon tamamlayarak 9 yıl sonra Süper Lig'e yükseldi.

Burada başarılı olamayan Akdeniz ekibi, 2016-2017 sezonunu topladığı 25 puanla 18'inci sırada bitirdi ve yeniden alt lige düştü.

Turuncu-beyazlı ekip, 8 sezon mücadele ettiği 1. Lig'de de istikrarsız bir performans sergiledi.

Sık sık teknik direktör değişiklikleri yapan ancak istikrarı sağlayamayan Adanaspor, 2024-2025 sezonunu 19'uncu sırada bitirerek 2. Lig'e düştü.

Adanaspor, bu sezon 2. Lig'de de istediği sonuçları alamadı ve 2. Lig Kırmızı Grup'ta son sıralardan kurtulamadı.

Ligde 32 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 28 mağlubiyet yaşayan turuncu-beyazlılar, FIFA'nın 9 puan silme cezası nedeniyle 1 puanla 17'nci sırada yer aldı.

Kentte geniş taraftar kitlesin bulunan iki kulübün, altyapı yatırımları, mali disiplin ve uzun vadeli sportif planlamayla eski başarılı günlerine dönmesi bekleniyor.

Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı

Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu kız atletizm takımı Şanlıurfa'da gerçekleşen 2 kilometre kros yarışmasında takım olarak birinciliği kazandı. Şampiyonada atletizm tarihine geçecek bir olay da yaşandı. Bireysel olarak yarışmada ilk 4 sırayı 4 kardeş aldı ve kürsüye birlikte çıktı

15.04.2026 17:34:00
İhlas Haber Ajansı
Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı
Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı
Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu kız atletizm takımı Şanlıurfa'da gerçekleşen 2 kilometre kros yarışmasında takım olarak birinciliği kazandı. Şampiyonada atletizm tarihine geçecek bir olay da yaşandı. Bireysel olarak yarışmada ilk 4 sırayı 4 kardeş aldı ve kürsüye birlikte çıktı.
Atletizm krosta büyük başarıya imza atan 4 kardeş, Adalet-Zeynep-Gülcan ve Ceylan Ergin, 10 Ocak 2025 tarihinde Diyarbakır'da yapılan bölge mahalli Kros Şampiyonası'nda da Şanlıurfa atletizm takımı öğrencileri hem bireyselde hem de takım olarak rekor puanla 12 takım arasında şampiyon olmuştu.
Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmenleri Yahya Şahin ve Duran Erciş, öğrencilerinin gelecek vadeden sporcular olduğunu vurguladı. Öğrencilerin antrenörlüklerini de yapan beden eğitimi öğretmenleri şunları söyledi:
"2025-2026 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Atletizm Kros Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları 17-18 Şubat 2026 tarihlerinde Aydın Kuşadası'nda gerçekleşti. Burada da öğrencilerimiz çok başarılı oldu. 19 takım, 120 öğrencinin katıldığı Yıldız Kızlar kros Türkiye Birinciliği müsabakalarında Türkiye birincisi olarak ilimizi gururlandırdı. Beklentilerimizin daha yüksek olmasını sağladı."
Başarılı 4 kız kardeş ayrıca futsalda da aynı hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor.İHA

Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor

Göztepe, Trendyol Süper Lig'de evinde oynadığı son 5 maçta galip gelemedi ve 2 aydır taraftarı önünde 3 puan sevinci yaşayamadı

15.04.2026 12:35:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor
Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor
Göztepe, Trendyol Süper Lig'de evinde oynadığı son 5 maçta galip gelemedi ve 2 aydır taraftarı önünde 3 puan sevinci yaşayamadı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de düşüş sürüyor. Sezona etkileyici bir başlangıç yaparak hem aldığı sonuçlar hem de sergilediği futbolla dikkat çeken İzmir temsilcisi, son haftalarda ise beklentilerin gerisinde kaldı. Bu süreçte üst üste puan kayıpları yaşayan sarı-kırmızılılar, sezon başında hedeflediği Avrupa potasından uzaklaşarak puan tablosunda 6. sıraya kadar geriledi.



Göz-Göz, iki hafta önce deplasmanda Gençlerbirliği'ni mağlup ederek galibiyet hasretine son verse de iç sahadaki kötü gidişatını durduramadı. Son olarak Gürsel Aksel Stadyumu'nda Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan İzmir ekibi, taraftarı önünde yine 3 puana ulaşamadı. Bu sonuçla birlikte iç sahadaki kazanamama serisini 5 maça çıkaran Göztepe, 2 aydır evinde galibiyet sevinci yaşayamadı.

Son 5 iç saha maçında bir kez sahadan mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar; Kayserispor, Eyüpspor, Alanyaspor ve Kasımpaşa ile berabere kalırken, tek yenilgisini ise Galatasaray karşısında aldı.

Bu maçlarda 6 gol attı, 8 gol yedi



İç sahadaki düşüşün başladığı Kayserispor ve Eyüpspor karşılaşmalarında golsüz berabere kalarak kalesini gole kapatan Göztepe, ardından evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Üst üste üç maçtan beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, bu serinin ardından iç sahadaki ilk yenilgisini Galatasaray'a 3-1'lik skorla aldı.
İzmir ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Gürsel Aksel Stadyumu'nda Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalarak galibiyet hasretini sürdürürken, bu süreçte 6 gol atıp kalesinde 8 gol gördü.

İç sahada 2 maç var

Göztepe, sezonun kalan bölümünde evinde 2 maça çıkacak. İzmir temsilcisi, 25 Nisan Cumartesi günü Antalyaspor'u ağırlayacak, son iç saha karşılaşmasında ise Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Sarı-kırmızılılar, özellikle bu iki mücadeleyi kazanarak hem Avrupa hedefi yolunda hata yapmak istemiyor hem de sezonun son bölümünde taraftarını sevindirip iç sahadaki kötü gidişatı tersine çevirmeyi amaçlıyor.

Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda yarı finale çıkan ekipler belli olacak

15.04.2026 12:17:00
AA
Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak
Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda yarı finale çıkan ekipler belli olacak.

Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ilk maçta 3-0 yendiği Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Yarın oynanacak çeyrek final rövanş maçlarının (TSİ) programı şöyle:

19.45 AZ Alkmaar (Hollanda)-Shakhtar Donetsk (Ukrayna) (0-3)

22.00 AEK (Yunanistan)-Rayo Vallecano (İspanya) (0-3)

22.00 Fiorentina (İtalya)-Crystal Palace (İngiltere) (0-3)

22.00 Strasbourg (Fransa)-Mainz (Almanya) (0-2)

Avrupa Ligi'nde yarı finalistler yarın belli olacak

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak.

15.04.2026 12:16:00
AA
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler yarın belli olacak
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler yarın belli olacak
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda yarı finale çıkan takımlar belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde final maçı ise 20 Mayıs'ta İstanbul'un ev sahipliğinde Beşiktaş Park'ta yapılacak.

Ligde yarın oynayacak çeyrek final rövanş maçlarının (TSİ) programı şöyle:

19.45 Celta Vigo (İspanya)-Freiburg (Almanya) (0-3)

22.00 Nottingham Forest (İngiltere)-Porto (Portekiz) (1-1)

22.00 Aston Villa (İngiltere)-Bologna (İtalya) (3-1)

22.00 Real Betis (İspanya)-Braga (Portekiz) (1-1)

Atletico, Barcelona’yı yine saf dışı bıraktı!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde futbolseverler unutulmaz bir taktik savaşına tanıklık etti

15.04.2026 11:14:00
Haber Merkezi
Atletico, Barcelona’yı yine saf dışı bıraktı!
Atletico, Barcelona’yı yine saf dışı bıraktı!
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde futbolseverler unutulmaz bir taktik savaşına tanıklık etti.

İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanarak büyük avantaj yakalayan Atletico Madrid, evinde Barcelona'ya 2-1 mağlup olmasına rağmen, toplam skordaki 3-2'lik üstünlüğüyle adını yarı finale yazdırdı.

Barcelona fırtına gibi başladı

Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Hansi Flick'in Barcelona'sı, Riyadh Air Metropolitano'da adeta bir şok baskı kurdu. Henüz 4. dakikada sahneye çıkan genç deha Lamine Yamal, ceza sahası dışından attığı mükemmel falsolu şutla Oblak'ı avladı ve skoru 1-0'a getirdi.

Bu golle rüzgarı arkasına alan Katalan ekibi, 24. dakikada bir kez daha sevindi. Lewandowski'nin asistiyle buluşan Ferran Torres, farkı ikiye çıkararak toplam skorda durumu 2-2'ye getirdi ve tur kapısını ardına kadar araladı.

Lookman sahneye çıktı, atleti nefes aldı



Barcelona'nın baskısı altında ezilen Atletico Madrid, tecrübeli teknik direktörü Diego Simeone'nin kenardan yaptığı müdahalelerle oyunu dengeledi.

31. dakikada gelişen hızlı hücumda, devre arasında kadroya katılan Ademola Lookman, Griezmann'ın pasını şık bir vuruşla ağlara gönderdi. Bu gol, hem tribünleri ayağa kaldırdı hem de toplam skorda Atletico'yu tekrar öne geçirdi (3-2).

VAR kararı ve kırmızı kart kırılma noktası oldu



İkinci yarıda Barcelona tüm hatlarıyla yüklendi. 65. dakikada Lewandowski'nin topu ağlara göndermesiyle Katalanlar sevindi ancak VAR incelemesi sonrası pozisyonun milimetrik ofsayt olduğu belirlendi.

Maçın kader anı ise 80. dakikada yaşandı; savunmada son adam konumundaki Eric Garcia, Lookman'ı düşürünce direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan Barcelona'nın direnci bu dakikadan sonra kırıldı.

Tarihi Başarı

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi tarihinde Barcelona'yı elediği 2014 ve 2016 yıllarından sonra 2026'da da bu geleneği bozmadı.

Yarı Finaldeki Rakip Kim?

Bu dev zaferin ardından Atletico Madrid, yarı finalde Arsenal'i elemeyi başaran Sporting CP ile eşleşti. Final yolunda artık sadece bir adım kaldı.

Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

14.04.2026 11:13:00
AA
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi.

İngiltere Premier Lig'in 32. haftasında oynanan karşılaşmada Leeds United, maçın 5. ve 29. dakikasında Noah Okafor'un golüyle 2-0 öne geçti.

Manchester United, 56. dakikada Lisandro Martinez'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken 69. dakikada Casemiro ile farkı 1'e indirdi.

Karşılaşma, Leeds United'ın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sonuçla 15. sıradaki Leeds United, puanını 36 yaparken 3'üncü Manchester United, 55 puanda kaldı.

Mesut Bakkal: 'Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı'

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kendileri için önemli olan Ümraniyespor maçını taraftarın da desteğiyle sorunsuz geçeceklerine emin olduğu söyleyerek, "4 puan avantajını kullanıp, bir an önce de bu işi bitirip, herkesin özlemle beklediği Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı" dedi.

13.04.2026 11:40:00
İhlas Haber Ajansı
Mesut Bakkal: 'Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı'
Mesut Bakkal: 'Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı'
Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kendileri için önemli olan Ümraniyespor maçını taraftarın da desteğiyle sorunsuz geçeceklerine emin olduğu söyleyerek, "4 puan avantajını kullanıp, bir an önce de bu işi bitirip, herkesin özlemle beklediği Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı" dedi.



Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında bugün sahasında Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ligde 34 hafta sonunda 21 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyet alan Amed Sportif Faaliyetler, 72 puanla lider Erzurumspor'un gerisinde 2. sırada yer alıyor. İHA muhabirine açıklamalar yapan Teknik Direktör Mesut Bakkal, göreve geldiği günden beri her maçın kendileri için final olduğunun altını çizerek, "Bir sonraki maça bakmıyoruz. Bizim için önemli olan Ümraniye maçı. İnşallah onu da kazasız belasız, taraftarla birlikte geçeceğimize eminim. 4 puan avantajını kullanıp, bir an önce de bu işi bitirip, herkesin özlemle beklediği Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı. Hep beraber bunun mücadelesini verip, çıkacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

"Şampiyon olacağımıza inancımız tam"



Takımdaki eksikler hakkında bilgi veren Bakkal, "Hasan Ali'nin sakatlığı var, bir de Kahraman'ın ayağında problem var. Başka sakatlığımız yok. 3 günde bir maç oynamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Şampiyonluğun coşkun oluşu bizi motive ediyor. Maç biletlerinin de bittiğini biliyoruz. İyi bir şekilde son 3 haftaya girip, devam edeceğiz. Şampiyon olacağımıza inancımız tam. Camianın da beklediği, taraftarın da beklediği mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

"Tribünlerin dolması, şehirde bayrakların asılması bizi motive ediyor"



Tek dertlerinin bir üst lige çıkmak olduğunu yineleyen tecrübeli teknik adam, "Maç biletlerinin bitmesi bizim için avantaj. O gücü arkamızda görerek devam etmek inanılmaz bir olay. Fazlasıyla bize yardımcı oldular, teşekkür de ediyoruz. Tüm camia şampiyonluğa kenetlenmiş durumda. 4 maçın 2'sini aldığımızda rahat bir şekilde çıkacağımızı düşünüyoruz. Camianın kenetlenmesi, tribünlerin dolması, şehirde bayrakların asılması bizi motive ediyor. Biz de oyuncu grubumuzla şunu diyoruz; 'Burayı yakaladıktan sonra bırakmak yok'. Mutlu sona ulaşırız. Diyarbakır'a Süper Lig yakışacak. Hem güzel şehir, hem güzel camia. İnşallah herkesin istediği Süper Lig'e hep beraber ulaşırız" ifadelerini kullandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.