logo
08 MAYIS 2026

Puanları paylaştılar

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasının sahasında karşılaştığı Kayserispor ile golsüz berabere kaldı.

21.01.2017 00:00:00
Süper Lig'in 18. haftasında Akhisar Belediyespor'un Kayserispor'u ağırladığı maç golsüz sonuçlandı: 0-0
Maç boyunca orta saha mücadelesi olarak geçen maçta az sayıdaki net fırsatları bulan kaçıran taraf Sergen Yalçın yönetimindeki misafir ekip oldu. Özellikle Umut Bulut'un değerlendiremediği fırsatlar sonrası karşılaşma golsüz sonuçlandı. İki ekip de sahadan bir puanla ayrıldı.
18. hafta sonunda Akhisar 21 puanla 13., Kayserispor 13 puanla 16. sırada kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
18. dakikada Güray'ın ceza sahası içi sağından arka direğe ortaladığı topa, sol altıpas çizgisi üstünde Deniz'in kafa vuruşunda seken meşin yuvarlağa, Umut kale çizgisinin hemen önünde ayağıyla dokundu, top az farka üstten dışarıya çıktı.
26. dakikada Deniz'in ceza yayının yaklaşık 5 metre gerisinden kullandığı serbest vuruşta barajı aşan top kale direğinin üstünden auta gitti.
27. dakikada sol kanattan Lawal'ın ortaladığı topa ceza sahası içi sağ çaprazda gelişine vuran Levent'in şutunda meşin yuvarlak uzak kale direğinin hemen yanından dışarıya çıktı.
33. dakikada Ömer'in ceza sahası dışı sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, barajı geçip kaleye yönelen topu kaleci Ahamada uzanarak kontrol etti.
39. dakikada Deniz'in ceza sahası dışı sol çaprazdan yaptığı kesme ortaya, altıpas çizgisinin hemen önünde müsait pozisyonda Umut dokunamayınca, meşin yuvarlak kale direğinin yarım metre yanından dışarıya çıktı.
55. dakikada Güray'ın ceza sahası dışı sağ çaprazdan ortaladığı topa altıpas içerisinde topla buluşan Umut'un vuruşunda meşin yuvarlak kale direğinin yanından dışarıya çıktı.
61. dakikada Lawal'ın ara pasıyla altıpasın sağında topla buluşan Güray'ın şutunda meşin yuvarlak kaleci Bora'nın ellerinde kaldı.
81. dakikada Güray'ın ara pasına hareketlenen Lawal'ın ceza sahası içi sağ çaprazda dar açıdan sert şutunda kaleci Bora ayaklarıyla meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
84. dakikada Akhisar Belediyespor'un geliştirdiği kontratakta Olcan'ın orta saha yakınlarından ceza sahası içerisine kadar sürüp yaptığı vuruşta meşin yuvarlak savunmada Mabiala'ya çarparak kornere çıktı.
KÜNYE
Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu xx, Serkan Çimen xx, Samet Çiçek xx
Akhisar Belediyespor: Bora xx, Lopes xx, Orhan xx, Caner xx, Ömer xx, Custodio x (Hasan Ali dk. 82 ?), Sissoko xx, Onur x (Olcan dk. 56 x), Özer xx, Muğdat x (Adu dk. 54 x), Vaz Te xx
Yedekler: Fatih, Aykut, Samardzic, Kadir
Teknik Direktör: Tolunay Kafkas
Kayserispor: Ahamada xx, Levent xx, Kana Bıyık xx, Mabiala xx, Anıl xx, Kubilay xx, Rotman x, Deniz x (Erkan dk. 74 xx), Lawal xx, Güray xx (Hakan dk. 89 ?), Umut x
Yedekler: Muammer, Furkan, Stevanovic, Murat, Ufuk
Teknik Direktör: Sergen Yalçın
Sarı kartlar: Rotman, Mabiala, Levent (Kayserispor), Custodio (Akhisar Belediyespor)

Fatih Tekke transferde aynı hatayı yaptırmayacak

Fatih Tekke'ye göre Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon kendilerine defalarca "gelin 2. olun. Gelin şampiyon olun" dedi

06.05.2026 17:46:00
Haber Merkezi
Fatih Tekke transferde aynı hatayı yaptırmayacak
Fatih Tekke transferde aynı hatayı yaptırmayacak
Fatih Tekke'ye göre Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon kendilerine defalarca "gelin 2. olun. Gelin şampiyon olun" dedi. Ancak Trabzonspor'un zirve yarışını götürecek iyi oyuncuları olmasına rağmen takımı yarışta tutacak rotasyon oyuncuları olmadığı için üçüncülükle yetinmek zorunda kaldılar. Tekke'ye göre gelecek sezon daha yukarısının hedeflenmesi için gereken rotasyon oyuncuları mutlaka transfer edilmeli.






Trabzonspor taraftarı şaşkın... kaçan şampiyonluğa üzülen de var, bu kadroyla sezonun sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinin içinde kalmanın gururunu yaşayan da. Şampiyonluk umutları matematiksel olarak bitti. 2. olma umudu hala devam ediyor. Ancak 3'üncülük artı garanti. Çünkü Beşiktaş'ın Trabzonspor'u yakalama şansı kalmadı.






FIRSATLAR TEPİLMESE BAŞKA ŞEYLER OLURDU

10-11 kişilik ana oyuncu grubuyla buralara kadar gelen ekipte her maç sonu oyuncuların sahadaki bitkin halleri, dökülen terin ve verilen emeğin en somut kanıtı oldu. Trabzonspor göze hoş gelen futbol oynamadı ama "mücadele etmediği" yönünde kimse görüş belirtmedi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dengesiz sonuçlar aldığı dönemlerde Trabzonspor ayağına kadar gelen liderlik fırsatlarını tepmese bugün bambaşka şeyler de konuşuluyor olabilirdi.






ROTASYON GÜÇLENDİRİLECEK

Bu yüzden Başkan Ertuğrul Doğan ile Fatih Tekke gelecek sezonun transfer planlaması üzerinde çalışmaya devam ederken özellikle rotasyonu güçlendirmenin üzerinde duruyorlar.

Her ne kadar as takıma takviyeler yapılacak olsa da söz gelimi her iki kanadı da savunacak bir bek, stoperleri yedekleyecek iyi bir rotasyon beki, 6 ve 8 oynayacak her an forma giymeye hazır orta saha oyuncusu ve hem 10 hem de kanatlar ile hem santrfor hem de kanat forveti olabilecek İsviçre Çakısı gibi isimler üzerinde araştırmalar yoğunlaşıyor.






YERLERİNİ ALACAK İSİMLER OLMADI

Fatih Tekke'ye göre Savic ve Batagov'un sakatlığında Nwaiwu'nun yanına stoper ekleyememek, Mustafa ve Lovik düştüğü zaman bek çıkaramamak, Oulai ve Folcarelli yokluğunda Bouchouari ve Ozan Tufan'dan daha iyisinin elde olmaması, kanatlar düştüğünde eksik kalınması ve Onuachu'ya yakın ayarda bir santrforun olmaması bu sezonun belki de şampiyon olunamamasının nedenlerinin başında geldi.

Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı

Galatasaray tribünleri Icardi'ye veda için Antalyaspor maçında uzun süre konuşulacak bir organizasyon hazırlığında

06.05.2026 17:41:00
Haber Merkezi
Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı
Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı
Galatasaray tribünleri Icardi'ye veda için Antalyaspor maçında uzun süre konuşulacak bir organizasyon hazırlığında.

Amedspor'un da şartları zorladığı Mauro Icardi için Latin Amerika'dan ve Avrupa'dan da bazı takımlar takipte...







Tek gerçek ise Mauro Icardi'nin gelecek sezon Galatasaray forması giymeyecek olması. Ancak bu Süper Lig'de devam etmeyecek anlamına gelmiyor. 






Bu arada Antalyaspor maçı yalnızca bir şampiyonluk maçı değil; aynı zamanda Icardi'ye de bir veda maçı niteliğinde olacak. 






Taraftar grupları daha şimdiden Icardi için unutulmayacak bir veda töreni hazırlıyor. Gelen bilgilere göre soğuk kanlılığı ile tanınan Arjantinli yıldız bile maçtan sonra göz yaşlarını tutamayacak. Öyle dokunaklı bir veda olacak. 






Icardi'nin Galatasaray ile özdeşleşen figürüne yakışır koreografiler ve besteler hazırlandığı konuşuluyor.

Aykut Kocaman ile Aziz Yıldırım'ın arasına Asensio girdi

Aday olur ve seçilirse Aziz Yıldırım'ın çalışacağı teknik direktör Aykut Kocaman olarak öne çıktı

06.05.2026 17:33:00
Haber Merkezi
Aykut Kocaman ile Aziz Yıldırım'ın arasına Asensio girdi
Aykut Kocaman ile Aziz Yıldırım'ın arasına Asensio girdi
Aday olur ve seçilirse Aziz Yıldırım'ın çalışacağı teknik direktör Aykut Kocaman olarak öne çıktı. Ancak Kocaman'ın Asensio ile ilgili söyledikleri taraftar arasında 'Alex gibi istemez' çığlıklarına neden oldu.






Henüz adaylığını açıklamayan Aziz Yıldırım'ın seçilmesi halinde teknik direktör adayının Aykut Kocaman olduğu iddia edildi. Ancak efsane başkana yakın isimlere göre Yıldırım, teknik direktörlük konusunda herhangi bir isimle görüşmedi. 






Aykut Kocaman seçim dönemlerinde hiçbir adayla yürümedi. Bunu prensip kararı olarak aldı. Ancak Fenerbahçe'nin ihtiyaç duyması halinde hiçbir zaman hayır demeyeceği özellikle de Başkan Yıldırım'a hayır demeyeceği biliniyor.






Bu arada Kocaman'ın ocak ayında verdiği röportajda söylediği, "Asensio'nun Fenerbahçe'ye gelmesini takıma akıl ve kalite katacağı için çok istemiştim ancak tempo konusunda aynı şeyi söyleyemem" açıklaması ise Fenerbahçe taraftarların kafasında yer etti. 






Pek çok taraftar Alex De Souza'yı gönderen isim olarak hatırladıkları Kocaman'ın gelirse Asensio ile çalışmayacağını iddia etmeye başladı bile.

Serdal Adalı'nın istifa kararı! Sergen Yalçın ikiletmeyecek

Beşiktaş bir anda karıştı. Sergen Yalçın, 'sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal' diyerek Konyaspor hezimetinde sorumluluk paylaşımı istedi

06.05.2026 17:17:00
Haber Merkezi
Serdal Adalı'nın istifa kararı! Sergen Yalçın ikiletmeyecek
Serdal Adalı'nın istifa kararı! Sergen Yalçın ikiletmeyecek
Beşiktaş bir anda karıştı. Sergen Yalçın, 'sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal' diyerek Konyaspor hezimetinde sorumluluk paylaşımı istedi.

Ancak Serdal Adalı ve yönetimi istifa etmeyecek. Sergen Yalçın bırakırsa da 'dur' demeyecek.







Sergen Yalçın'ın Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklamalar, "dobracı" tavrının devamı oldu. Satır aralarını Beşiktaş ve Türk futbolu dinamikleriyle okuduğumuzda ise durum bambaşka.






Sergen Yalçın, "sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal" ifadesiyle işin bittiğini itiraf etti. Ancak başarısızlığın faturasının sadece kendisine değil, yönetime de kesilmesini istedi. Yönetimle arasındaki "kan uyuşmazlığını" itiraf etti.






Bazılarına göre "başka yönetimle çalışmak istiyor" bazılarına göre de, "mevcut şartlar ve vizyonla sürdürülebilirlik kalmadı" mesajını vermeyi istedi. 






Yalçın'ın bu sözlerinden sonra Serdal Adalı yönetiminin de istifa kararı alabileceği konuşuluyordu. Ancak yönetim şu an için istifa ya da benzeri bir karar almayı düşünmüyor.  Yalçın istifa ederse kabul etmeyi planlıyor.

Sergen Yalçın'ın istifa etmeme nedeni! Tazminat beklentisine girdi

Konyaspor yenilgisinden sonra '2 hafta kala bırakırsak ayıp olur' diyen Sergen Yalçın'ın 'profesyonellik' yapmadığı aslında 'işim artık bitti, sadece etik olarak buradayım' demek istediği iddia edildi 

06.05.2026 16:40:00
Haber Merkezi
Sergen Yalçın'ın istifa etmeme nedeni! Tazminat beklentisine girdi
Sergen Yalçın'ın istifa etmeme nedeni! Tazminat beklentisine girdi
Konyaspor hezimetinden sonra '2 hafta kala bırakırsak ayıp olur' diyen Sergen Yalçın'ın 'profesyonellik' yapmadığı aslında 'işim artık bitti, sadece etik olarak buradayım' demek istediği iddia edildi. Yalçın'ın zihinsel olarak istifa ettiği ancak tazminat beklediği de Beşiktaş camiasında konuşulmaya başlandı.






Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Konyaspor faciasından sonra yaptığı açıklamalarla "açık kapı" bıraktı. Topu yönetime atmaktan da çekinmedi:






- Taraftar istifa diye bağırabilir. Başarısızlıkta sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal. 2 maçı oynamak zorundayız.

- Ayıp olur 2 hafta kala bırakırsak. Taraftarımız bırakmamı istiyorsa bırakırız. Hiç ondan yana şüpheniz olmasın.






Yalçın bu sözlerle sorumluluğu tek başına üzerine almayıp yanına yönetimi de ekledi. Serdal Adalı ve ekibini de ateşe ateşe attı. "Bu takımı ben kurmadım" demedi. Daha önce defalarca söylemişti. Ortam sıcakken kadro planlamasını şikayet etmedi. Ancak istifa denince "ederim" demeye getirdi.






"2 hafta kala bırakırsak ayıp olur" sözü ise profesyonellik olarak algılanmadı. Pek çoklarına göre "işim atık bitti, sadece etik olarak buradayım" anlamı çıkıyor.






İddialara göre bu söylemiyle Sergen Yalçın, zihinsel olarak takımla bağını kopardığını ancak tazminat veya prestij gibi sebeplerden dolayı sezon sonunu beklediğinin göstergesi anlamına geliyor.

Hakan Safi'ye dev müttefik! Aziz Yıldırım'la savaşta ön safta

Fenerbahçe'de başkanlık yarışı muhtemelen Aziz Yıldırım ile Hakan Safi arasında geçecek. Safi bu süreçte kendisine Metin Sipahioğlu'nu müttefik olarak seçti

06.05.2026 16:30:00
Haber Merkezi
Hakan Safi'ye dev müttefik! Aziz Yıldırım'la savaşta ön safta
Hakan Safi'ye dev müttefik! Aziz Yıldırım'la savaşta ön safta
Fenerbahçe'de başkan adaylarından Hakan Safi'nin muhtemelen Aziz Yıldırım'la gireceği başkanlık yarışında Metin Sipahioğlu'nun iletişim stratejilerinden yararlanma kararı aldığı belirtildi. 






Sipahioğlu, geleneksel spor yöneticiliğinin aksine sosyal medyayı ve dijital platformları bir "koz" olarak kullanma konusunda uzmanlaşmış bir isim.






Seçim sürecinde Hakan Safi'nin adaylığının dijital itibarını güçlendirmeye, taraftar ve kamuoyu algısını anlık verilerle yöneterek kriz anlarında hızlı refleks gösterilmesini sağlamayı amaçlıyor.






Aziz Yıldırım ve ekibinin algı yönetimi çalışmalarına karşı proaktif cevaplar geliştirebilecek bir isim. Safi aleyhine oluşabilecek dezenformasyonun önünü kesecek argüman setleri de hazırlayabilir.






Sipahioğlu özellikle "Hep Destek Tam Destek" felsefesi ile Hakan Safi'nin kurmak istediği sürdürülebilir başarı sisteminde köprü görevi görmeye çalışacak.






Galatasaray'a göz dağı

Galatasaray için bu hafta çok kritik... geçen hafta kaybedilen Samsunspor maçından önce "3 puan" nasıl şampiyon yapacaksa bu hafta sonunda da Rams Park'a gelecek Antalyaspor karşısında alınacak "3 puan" yine şampiyonluk demek

06.05.2026 16:20:00
Haber Merkezi
Galatasaray'a göz dağı
Galatasaray'a göz dağı
Sami Uğurlu daha önce Sami Yen'de Galatasaray'a hiç yenilmedi. 1 galibiyet 1 beraberlik aldı. Antalyaspor'un hocası hafta sonunda oynanacak; sarı-kırmızılılar için şampiyonluk, kendileri için kümede kalma maçı için tüm tuşlara bastı. Özellikle geçen sezon Kasımpaşa ile aldığı beraberliğin notlarını Antalyasporlu oyuncularla da paylaştı! "Puansız dönmek yok" diye motive etti.






Galatasaray için bu hafta çok kritik... geçen hafta kaybedilen Samsunspor maçından önce "3 puan" nasıl şampiyon yapacaksa bu hafta sonunda da Rams Park'a gelecek Antalyaspor karşısında alınacak "3 puan" yine şampiyonluk demek.

Süper Lig'de kalabilmek için son iki haftada 4 puan çıkarması gereken Antalyaspor'da ise tek hedef Rams Park'tan "en az 1 puanla" dönmek. Yönetim de kolları sıvadı. 1 puana prim yazdı.






RAMS PARK'TA HİÇ KAYBETMEDİ

Antalyaspor'un başındaki Sami Uğurlu ise Galatasaraya ters gelen bir teknik adam...

Galatasaray maçları performansı:

O     G     B     M     A/Y   
4     1     1     2     10:10 






Uğurlu, Kasımpaşa'nın başında 2021-22 sezonunda Torrent'in çalıştırdığı Galatasaray'ı Rams Park'ta 3-1 yendi. Geçen sezonun 7. haftasındaki maç da 3-3 bitti. O maçta Osimhen (2 gol) ve Icardi (1 gol) beraber oynayıp goller atmasına rağmen Uğurlu'nun Kasımpaşa'sı 1 puanı kaptı. Hatta galibiyeti kaçıran taraf da Kasımpaşa'ydı. Uğurlu şimdiye kadar Rams Park'ta Galatasaray'a boyun eğmedi.






KASIMPAŞA BÖYLE GALİBİYETİ KAÇIRDI

Sarı-kırmızılılar geçen sezon 0.93 gol beklentisi üretip 3 gol atarken, Kasımpaşa'nın savunmasından çok destek aldı. Galatasaray %300 verimlilikle oynarken Kasımpaşa ise 2.24 xG ve 3 büyük şans ile aslında maçı kazanacak taraf oldu. Kasımpaşa geçen sezon her istatistikte üstündü.






İkili Mücadele Kazanma: %37 (GS) - %63 (KSP)
Hava Topu Mücadelesi: %38 (GS) - %62 (KSP)
Sahipsiz Top Kazanma: 44 (GS) - 47 (KSP)






UĞURLU OYUN PLANINI BELİRLEDİ

Sami Uğurlu geçen sezon Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldıkları maçın videolarını Antalyaspor'daki oyuncularına izletti. Puan almak için neler yapmaları gerektiğini tek tek gösterdi:

- Galatasaray'ın teknik kapasitesi yüksek oyuncularına "topla dönme" şansı tanımamak.

- Hava topu hakimiyeti sağlamak merkezde fiziksel temasla Galatasaray orta sahasını oyundan soğutmak.

- Galatasaray'ın ön alan baskısını beklerin arkasına atılan direkt toplarla kırmak.

- Galatasaray'ı sürekli kanatlardan orta yapmaya zorlamak.

Gabriel Sara'da 40 milyon euro'luk risk

Brezilya Milli Takımı'na seçilen ve piyasası zirve yapan Gabriel Sara'ya başta Premir Lig olmak üzere pek çok ülkeden teklif var

06.05.2026 15:25:00
Haber Merkezi
Gabriel Sara'da 40 milyon euro'luk risk
Gabriel Sara'da 40 milyon euro'luk risk
Sol ayak bileği iç-ön yan bağlarında hasar ve kemikte ödem tespit edilen Gabriel Sara'nın bıçak altına yatması, cerrahi temizlik (artroskopi) yapılması gündeme geldi. Premier Lig dahil pek çok talibi olan ve Brezilya ile Dünya Kupası'na gitmesi gündemde olan sambacı için Galatasaray yönetimi 40 milyon euro ve üzeri bir satış beklentisi içine girmişti.






Brezilya Milli Takımı'na seçilen ve piyasası zirve yapan Gabriel Sara'ya başta Premir Lig olmak üzere pek çok ülkeden teklif var. Yönetimin hayali satışından en az 40 milyon Euro'yu kasaya koymak. Ancak sambacı, Mart ayındaki milli ara sırasında Brezilya Milli Takımı kampında sol ayak bileğinden bir sakatlık yaşadı. Yapılan kontrollerde sol ayak bileği iç-ön yan bağlarında hasar ve kemikte ödem tespit edildi.






ANTALYASPOR MAÇINDA OYNAYABİLİR Mİ?

Teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesinde Sara'nın hafta boyu takımla çalışamadığını, sadece maçtan bir gün önce çok kısa bir süre denendiğini açıkladı.






Derbiden sonra da Gabriel Sara'nın bilek ağrıları devam etti. Antrenmana başlayınca ağrılar nüks etti. Samsunspor maçında riske edilmedi. Antalyaspor maçında oynama ihtimalindan bahsediliyor. Ancak sakatlığı ile ilgili sürpriz de bir iddia da var.






ATROSKOPİ YAPILMASI GÜNDEME GELDİ

Sara hali hazırda ani yön değiştirmelerde, sıçrama sonrası yere inişlerde ve ayak bileğinin dışa veya içe doğru kontrolsüzce "kaçtığını" hissettiğini teknik ekiple paylaştı. Bu durum sağlık ekibi tarafından bağın eklemi tutamadığı şeklinde yorumlandı.

Sara her sahaya çıktığında, antrenman sonrası ayak bileği portakal gibi şişiyor... bu da eklem içinde bir kronik inflamasyon olduğuna işaret olarak kabul edildi. Ağrı kesicilerle baskılanamadığı için cerrahi temizlik (artroskopi) yapılması gündeme geldi.






2.5 AY SAHALARDAN UZAK KALABİLİR

Sambacının Brezilya Milli Takımıyla Dünya Kupası'nı kaçırmasına bile neden olabilecek atroskopi ise en az 2.5 aylık bir sahalardan uzak kalma anlamına gelir. Sara daha büyük bir sakatlık pahasına bile olsa seçilme şansı varsa Brezilya Milli Takımı'nın nihai kadrosunun açıklanmasını ve Dünya Kupasına gitmeyi hayal ediyor. Eğer Dünya Kupasına gidemezse o zaman bıçak altına yatması gündeme gelecek.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte 6-7 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda aday olduğunu açıklarken, diğer adaylara da birleşme çağrısı yaptı

06.05.2026 12:01:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı
Hem adaylık hem de birleşme çağrısı yapan Aziz Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, "Benim her zaman olduğu gibi zor zamanlarda yoldaşım olan Fenerbahçelilere karşı vicdani bir sorumluluğum var. Çok sevdiğim Fenerbahçe'min geleceğinden endişe etmem nedeniyle, sizlerden gelen çağrıya kulak vererek, şu ana kadar ortaya çıkan başkan adaylarına ve bundan sonra ortaya çıkması muhtemel adaylara bir çağrı yaparak şunları söylemek isterim, Fenerbahçe camiasının bir ve beraber olduğunu göstereceğimiz destansı 120. yıl için Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı'na adayım.

Sayın Barış Göktürk ve Sayın Hakan Safi başta olmak üzere, adaylığı söz konusu olan tüm adaylara, benimle beraber olmayı teklif ediyorum. Fenerbahçe camiası bu kaos ortamından ancak birlik ve beraberliği güçlendirerek çıkabilir. Fenerbahçe'de tecrübe ve gençlik birlikte hareket ederse, kimse Fenerbahçe'nin önünde duramaz. Gelin bir olalım, beraber olalım ve Fenerbahçemizi hep birlikte güzel yarınlara taşıyalım" ifadelerini kullandı.

Yaşantısının önemli bir kısmını Fenerbahçe'ye adadığını belirten Yıldırım, "Arkadaşlarımla birlikte görev aldığımız dönemde, Fenerbahçe Spor Kulübünde önemli reformları hayata geçirdik. Yaptığımız tesisler ve kurduğumuz şirketlerle, 3 Temmuz öncesi dönemde sürdürülebilir sportif başarıyı güçlü bir mali yapıyla desteklemeyi başardık. 2024 yılında, sizlerden gelen çağrıya kulak vererek, o dönem Fenerbahçe'yi daha iyi yönetebilmek adına Fenerbahçe başkanlığına aday oldum. 2025 yılında ise 'Gençler görevi devir almalı' söylemiyle, yeni isimlerin önünü açmaya çalıştım. Fenerbahçe'nin gündeminde seçim ve Fenerbahçelilerin gönlünde şampiyonluk özlemi olan bugünlerde; ekonomik ve sportif anlamda kritik bir eşikten geçmekteyiz" görüşlerine yer verdi.

Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Eski Fenerbahçeli yönetici Hakan Safi, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu duyurdu

06.05.2026 00:18:00
AA
Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı
Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı
Eski Fenerbahçeli yönetici Hakan Safi, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Safi, yaptığı yazılı açıklamada, "Çocukluğumdan beri sevdalısı, 1999 yılından bu yana ise kongre üyesi olarak büyük bir gururla parçası olduğum bu kıymetli camianın hep beraber daha güçlü yarınlara ulaşması adına önemli bir sorumluluk üstlenme kararı almış bulunuyorum.



Bu vesileyle seçimli olağanüstü kongremizde Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na şartsız ve koşulsuz adaylığımı resmi olarak sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ailesinin her bir ferdini kapsayan ve herkesi kucaklayan bir anlayışla yola çıkacağını aktaran Safi, şunları kaydetti:



"Fenerbahçe, yalnızca bir spor kulübü değil; milyonların kalbinde yaşayan büyük bir değer, bir aidiyet ve bir tutkudur. Amacım ve ilk hedefim, göreve geldiğimiz ilk sezonda her zaman en iyisini hak eden camiamızı şampiyonluklarla buluşturmak olacaktır.

Tüm camiamızın desteği ve inancıyla, Fenerbahçe'mizi daha güçlü, daha başarılı ve daha mutlu yarınlara hep birlikte taşıyacağımıza yürekten inanıyorum."
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.