YO?URT ÇORBASI
Malzemeler:
(4 kişilik)
* 1 su bardağı yarma buğday
* 2 çorba kaşığı un
* 1 yumurta sarısı
* 1 kilo yoğurt * 1/2 kilo gerdan eti (kemiksiz, didiklenmiş) * Tuz * Nane
* Kırmızı biber * 1/2 paket margarin
* 5 su bardağı su (et suyu da olabilir).
Yapılışı:
Buğdayı geceden ıslatıp haşlayın. Bir tencerede yumurta sarısı ve unu yoğurdun içine karıştırın. Suyunu ilave edip içine buğdayları atın. Etleri ilave edip pişirmeye bırakın. Kaselere koyunca,
üzerine nane ve kırmızı biberli yağ ile
süsleyip servise sunun.
Afiyet Olsun
Malzemeler:
(4 kişilik)
* 1 su bardağı yarma buğday
* 2 çorba kaşığı un
* 1 yumurta sarısı
* 1 kilo yoğurt * 1/2 kilo gerdan eti (kemiksiz, didiklenmiş) * Tuz * Nane
* Kırmızı biber * 1/2 paket margarin
* 5 su bardağı su (et suyu da olabilir).
Yapılışı:
Buğdayı geceden ıslatıp haşlayın. Bir tencerede yumurta sarısı ve unu yoğurdun içine karıştırın. Suyunu ilave edip içine buğdayları atın. Etleri ilave edip pişirmeye bırakın. Kaselere koyunca,
üzerine nane ve kırmızı biberli yağ ile
süsleyip servise sunun.
Afiyet Olsun
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.