logo
20 TEMMUZ 2026

Real Madrid'den cim-bom'a gelir mi?

Galatasaray'ın genç santrforlar konusunda oluşturduğu listede Real Madrid'den Endrick de bulunuyor. Fakat burada Brezilyalı futbolcunun gelecek planlaması işleri zorlaştırıyor

19.07.2026 11:32:00
Haber Merkezi
 
Real Madrid'den cim-bom'a gelir mi?
Real Madrid'den cim-bom'a gelir mi?
Mauro Icardi'ye resmi şekilde veda edildi. Galatasaray Yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 10+4'lük yabancı kontenjanı sebebiyle bu bölgeye genç bir santrfor eklemek istiyor. Konuyla ilgili çalışmalar da devam ediyor. Oluşturulan geniş listede Real Madrid'den Endrick de var...

BEKLENTİLERİ KARŞILADI

İspanyol devinde fazla şans bulamayan 19 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Lyon'a kiralanmıştı. 1.72 boyundaki santrfor, Ligue 1'de 16 karşılaşmaya çıktı. Sahada 1.224 dakika kaldı. 5 gol ve 7 asist üretti. Fransa'daki performansı beklentileri karşıladı.






AVRUPA'NIN 5 BÜYÜK LİGİ

Galatasaray açısından bu transferdeki en büyük engel; bizzat oyuncunun kendisi... Endrick, Jose Mourinho yönetiminde büyük bir şans yakalayabileceğini düşünüyor.

Bu sebeple Real Madrid'de devam etmek istiyor. Madrid Yönetimi ise onu kiralamaya sıcak bakıyor. Endrick, ayrılık durumunda da Avrupa'nın 5 büyük ligi içinde kalmak istiyor.

Leandro Trossard'a tehdit

Beşiktaş, Hamburg'un 20 yaşındaki Portekizli sol kanatı Fábio Baldé’yi radarına alarak hücum hattında Leandro Trossard'a ciddi bir rakip yaratıyor. 36.0 km/h maksimum hızı, patlayıcı atletizmi ve taktiksel joker kimliğiyle öne çıkan genç yetenek, siyah-beyazlıların hem geleceğe yatırım hem de şampiyonluk yolundaki en dinamik hamlesi olmaya aday

20.07.2026 13:51:00
Haber Merkezi
 
Leandro Trossard'a tehdit
Leandro Trossard'a tehdit
Beşiktaş bu kez de "geleceğe yatırım" hamlesi için kolları sıvadı. Siyah-beyazlılar şimdi de Hamburg forması giyen 20 yaşındaki Portekizli sol kanat Fábio Baldé'nin peşine takıldı. Patlayıcı hızı, bire birde adam eksiltme yeteneği ve dikine oyun tarzıyla dikkat çeken genç yıldız adayı, Beşiktaş'ın hücum hattında Leandro Trossard'ın arkasında bekleyecek ve onu zorlayacak en diri alternatif olarak görülüyor.






5 MİLYON EURO'YA İŞ BİTER

Sağ ayaklı olmasına rağmen sol kanatta "ters ayaklı kanat" olarak görev yapan Baldé, taktiksel esnekliğiyle tam bir joker profili çiziyor. Hızıyla maçların kaderini değiştirebilecek dinamizme sahip olan 1,82 m boyundaki oyuncu, ihtiyaç hâlinde sağ kanatta ve geçiş hücumlarında en uçta da görev alabiliyor.

Hamburg ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve piyasa değeri 5 milyon Euro civarında olan genç yetenek, Beşiktaş'a hem geniş bir rotasyon hem de büyük bir taktiksel konfor sunmayı vaat ediyor.






36 KM HIZA KADAR ÇIKABİLİYOR

Genç futbolcunun geçen sezonki Hamburg istatistikleri, onun saha içinde tam bir enerji patlaması olduğunu kanıtlıyor. Süre aldığı maçlarda 36.0 km/h maksimum hıza ulaşan Baldé, 90 dakika başına 11.3 km kat edilen mesafe ve 24.9 depar gibi çarpıcı fiziksel veriler yakaladı.

Hücumda skor üretkenliğini geliştirmeye açık olan Portekizli U21 millî oyuncusu, kısıtlı sürelerde 1 gol ve 1 asist üretirken, %53 başarılı top sürme oranıyla da ceza sahası çevresindeki etkinliğini gösterdi.






AİLE BOYU FUTBOLCU PROFİLİ

Saha dışı profiliyle de tam bir profesyonel olan Baldé, adeta bir "futbolcu fabrikası" aileden geliyor. Abisi Gabriel ve kuzenleri Saido ile Samba da profesyonel futbolun içinde yer alıyor. Hamburg altyapısında U19 takım kaptanlığına kadar yükselen genç yıldız, disiplini ve lider ruhuyla tanınıyor. Magazin skandallarından uzak duran, antrenman sadakati yüksek olan ve sokak modasını yakından takip eden Baldé, transferin gerçekleşmesi hâlinde Beşiktaş hücumuna uzun yıllar unutulmayacak bir Avrupai dinamizm katacak.

Mbappe, Beşiktaş'a stoper gönderiyor

Real Madrid’in gözden çıkardığı 23 yaşındaki stoper Raúl Asencio’yu renklerine bağlamak isteyen siyah-beyazlılar, sadece bir savunma oyuncusu değil, İspanya’yı sallayan bir drama zincirini de transfer etmeye hazırlanıyor. Kylian Mbappé’nin, eski sevgilisiyle aşk yaşadığı Asencio’yu soyunma odasında istememesi transferi Beşiktaş lehine tetiklerken; 6 milyon Euro’luk maaş yükü ve oyuncunun 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı gizli video davası bu transferin önündeki en büyük iki dev engel olarak duruyor

20.07.2026 13:45:00
Haber Merkezi
 
Mbappe, Beşiktaş'a stoper gönderiyor
Mbappe, Beşiktaş'a stoper gönderiyor
Beşiktaş transferde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların bu kez de Real Madrid'in 23 yaşındaki stoperi Raúl Asencio katmak için harekete geçtiği iddia edildi. İspanyol devinde kadro şişkinliği ve teknik direktör Jose Mourinho'nun planları doğrultusunda gözden çıkarılan genç savunmacının Türkiye'ye gelme ihtimali İspanya'da ses getirdi.






6 MİLYON EURO'LUK MAAŞI VAR

Bu transferin önünde çok konuşulacak iki büyük engel bulunuyor. İlki ekonomik... Real Madrid'de 6 milyon euro'nun üzerinde kazanan Asencio, yeni kulübünde de mevcut sözleşmesinin korunmasını şart koşuyor. Beşiktaş ise bu maaşı ödemeye sıcak bakmıyor. Real Madrid'de maaş paylaşımı üzerinde duruluyor.






4 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İkinci ve en sarsıcı engel ise oyuncunun geçmişi. Genç stoper, İspanya'da 2023 yılında yaşanan rıza dışı bir mahrem videonun WhatsApp üzerinden yayılması davasında 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor. Real Madrid'in arkasında durarak A takıma kadar yükselttiği Asencio'nun bu davası İspanya'da hâlâ yakından takip ediliyor.






MBAPPE, BEŞİKTAŞ'A GÖNDERECEK

Saha dışındaki skandalları ve lüks yaşamıyla İspanyol magazin basınının manşetlerinden düşmeyen Asencio'nun adı, takım arkadaşı Kylian Mbappé ile de garip bir dedikoduya karışmış durumda.

İddialara göre Asencio'nun eski sevgilisi olan sosyal medya fenomeni Maria Aguilar, ayrılık sonrası Mbappé ile birlikte olmaya başladı. Bu yüzden Fransız yıldız, Asencio ile aynı soyunma odasını paylaşmak istemiyor.






MAGAZİNSEL KISMI YAKLAŞTIRIYOR

Mourinho'nun kadroda yer açmak adına ayrılması için baskı yaptığı Asencio, şimdi kariyerinde yeni bir sayfa açmaya yakın. Beşiktaş, İspanyol devini ikna ederek hem savunmasını güçlendirmeyi hem de bu sansasyonel ismi Türkiye'ye getirmeyi hedefliyor. Futbol kalitesi kadar magazinel kişiliği de genç oyuncuyu Beşiktaş'a yaklaştırıyor.

Beşiktaş kaleyi içeriden fethetti

Beşiktaş, dünya yıldızı Mohamed Salah’ın transferinde mutlu sona koşuyor. Siyah-beyazlı formayı giyen eski takım arkadaşı Ox-Chamberlain'in kulüpteki istikrarsızlığı öne sürerek transferi sabote etme ve vazgeçirme çabalarına rağmen; Mısırlı yıldızın eşi Maggie Sadek, İstanbul'un hem Müslüman hem de seküler yapısını tercih ederek Suudi Arabistan seçeneğini eledi. Beşiktaş’ın kapısını ardına kadar açtı.
 

20.07.2026 12:51:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş kaleyi içeriden fethetti
Beşiktaş kaleyi içeriden fethetti
Beşiktaş, dünya futbolunun süper starı Mohamed Salah'ın transferinde mutlu sona çok yakın. Mısırlı yıldızın Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifleri reddedip siyah-beyazlı ekibe yönelmesindeki en büyük pay ise eşi Maggie Sadek'e ait.






İstanbul'un hem Müslüman hem de seküler yapısını tercih eden Sadek, Salah'ın rotasını Türkiye'ye çevirmesini sağladı. Reklam dünyasından ve kameralardan uzak durarak taraftarların sevgisini kazanan Sadek, bu kritik kararla Beşiktaşlıların gönlünde şimdiden taht kurdu.






MAGGIE SADEK'İN PAYI ÇOK BÜYÜK

Ancak bu dev transfer operasyonu sürerken, Beşiktaş adeta kendi içinden vuruldu. Bir dönem siyah-beyazlı formayı giyen, Salah'ın Liverpool'dan eski takım arkadaşı Alex Oxlade-Chamberlain, transferi sabote etmek için devreye girdi. İngiliz futbolcu, Salah'ı Beşiktaş'tan vazgeçirmek için yoğun bir çaba sarf etti. Chamberlain'in bu hamlesi, camiada "göğsünde yılan beslemek" olarak yorumlandı ve büyük tepki çekti.






OX'UN AÇIKLAMALARI ÇILGNA ÇEVİRDİ

Chamberlain, "rousingthekop" yayınında yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'ın son iki yıldaki idari ve teknik istikrarsızlığını öne sürerek Salah'ı uyardı.

Türkiye'de iki sezonda sekiz teknik direktör ve dört başkan gördüğünü belirten İngiliz oyuncu, kulüpteki sistemin İngiltere'deki profesyonellikten çok uzak olduğunu iddia etti. Taraftarların antrenman basarak memnuniyetsizliklerini sert şekilde dile getirmesinden duyduğu rahatsızlığı da gizlemedi.






SHOBEIR'İN DÜĞÜNÜNDE SİYAH-BEYAZ

Tüm bu iç ve dış engellemelere rağmen Salah, saha dışındaki duruşu ve saha içindeki klasıyla gündemden düşmüyor. Mısırlı kaleci arkadaşı Shobeir'in düğününde giydiği bin doları aşkın Valentino tasarımı siyah-beyaz geometrik desenli gömleğiyle Beşiktaş renklerine göz kırpan yıldız oyuncu, kararından dönmeyeceğinin sinyalini verdi. Chamberlain'in baltalama girişimlerine rağmen, Sadek'in kararlılığı Salah'ı Kartal yapmaya yetecek gibi görünüyor.

Duran her yerde aynı

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Jhon Duran, Al-Nassr tarafından Zenit'e kiralanmıştı. Kolombiyalı futbolcunun orada da rahat durmadı

20.07.2026 12:50:00
Haber Merkezi
 
Duran her yerde aynı
Duran her yerde aynı
Fenerbahçe'nin devre arasında yollarını ayırdığı Jhon Duran, Al-Nassr tarafından Rus ekibi Zenit'e kiralanmıştı. Kolombiyalı futbolcunun orada da rahat durmadığı iddia edildi.






Fenerbahçe geride bıraktığımız sezonun başında Al-Nassr'dan Jhon Duran'ı kiralamıştı. Kolombiyalı forvetten beklentiler çok büyüktü. Ancak kulüpte birçok sorun yaşadı. Sarı-Lacivertliler, genç oyuncuyu devre arasında Suudi Arabistan ekibine geri gönderdi. Bu kez Zenit'e kiralandı.






BEKLEME KARARI ALINDI

Duran'ın Rusya'da da rahat durmadığı iddia edildi. Zenit Yönetimi'nin, takım içinde huzursuzluk çıkardığı konuşulan 22 yaşındaki oyuncunun mukavelesinden çıkmayı düşündüğü belirtildi. Sonrasında sezon sonuna kadar bekleme kararı alındı. Rus ekibi, satın alma opsiyonunu kullanmadı.






MAÇ KARNESİ ORTADA

1.85 boyundaki golcü, Rus Ligi'nde sadece 6 maça çıktı. Sahada 127 dakika kalabildi. 1 gol üretti. Jhon Duran'ın karnesi şöyle gerçekleşti:






Baltika (1-0): 61 dakika, skor katkısı yok
Orenburg (1-2): 6 dakika, skor katkısı yok
Spartak Moskova (2-0): 14 dakika, 1 gol
Dinamo Moskova (3-1): 3 dakika, skor katkısı yok
Krylya (2-1): Kadroda yok
Krasnodar (1-1): Kadroda ama oynamadı
Mahaçkala (1-0): Kadroda yok
Lokomotiv Moskova (0-0): 26 dakika, skor katkısı yok
Grozny (2-0): 17 dakika, skor katkısı yok
CSKA (3-1): Kadroda ama oynamadı
Sochi (2-1): Kadroda ama oynamadı
Rostov (1-0): Kadroda yok

Osimhen hemşerisi Onuachu'yu istedi

Süper Lig'de transfer piyasası Paul Onuachu savaşıyla çalkalanıyor

20.07.2026 12:30:00
Haber Merkezi
 
Osimhen hemşerisi Onuachu'yu istedi
Osimhen hemşerisi Onuachu'yu istedi
Süper Lig'de devlerin Paul Onuachu savaşı başlamadan bitti! Fenerbahçe'nin takas ve para formülüyle Trabzonspor'un kapısını çalmasının ardından, Galatasaray da Victor Osimhen'in tavsiyesiyle Nijeryalı pivot santrfor için devreye girdi. Karadeniz ekibinin astronomik talepleri transfer hattında nefes kesti.






Süper Lig'de transfer piyasası Paul Onuachu savaşıyla çalkalanıyor. Nijeryalı golcü için ilk hamleyi yapan Fenerbahçe oldu... Trabzonspor'un İsmail Yüksek, Oğuz Aydın ve bir miktar para içeren bir takas teklifi sunduğu iddia edildi. Karadeniz ekibinin ayrıca takas olmazsa net 30 milyon Euro istediği konuşuldu.






OSIMHEN, OKAN BURUK'TAN İSTEDİ

Derbi rekabeti bu transferle yeni bir boyut kazandı ve devreye Galatasaray da girdi. Sarı-kırmızılıların dünyaca ünlü yıldızı Victor Osimhen'in, Nijerya Milli Takımı'ndan arkadaşı Onuachu'nun transfer edilmesi için teknik direktör Okan Buruk ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği ileri sürüldü.






GALATASARAY'DA DEFTERİ KAPADI

Okan Buruk, hem Osimhen'in arkasında yedek beklemeyi sorun etmeyecek hem de aradığı pivot santrfor özelliklerine tam uyum sağlayacak Onuachu ismine onay verdi. Buruk'un amaçları arasında Onuachu ve Osimhen'i çift forvet oynatmak da yatıyor. Ancak Trabzonspor'un, ezeli rakibi Fenerbahçe'den olduğu gibi Galatasaray'dan da benzer astronomik taleplerde bulunması üzerine sarı-kırmızılılar için bu transfer defteri açılmadan kapandı.






ONUACHU'DAN OSIMHEN'E ÖVGÜLER

Nijerya Milli Takımı forması altında büyük bir uyum yakalayan Osimhen ve Onuachu'nun saha dışındaki profesyonel dostluğu da biliniyor. Daha önce Uganda maçında ilk 11'de birlikte görev yapan ikiliden Onuachu, Osimhen'i "Sahada yanınızda onun gibi hızlı ve derin koşular yapan bir golcünün olması harika bir deneyim" sözleriyle övmüştü.






ZEYYAT KAFKAS İTİRAF ETMİŞTİ

Osimhen de her fırsatta Onuachu'nun hava hakimiyeti ve ceza sahası etkinliğiyle takıma büyük bir zenginlik kattığını dile getirmişti.

Transfer hareketliliğini doğrulayan Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Onuachu için Türkiye'den iki, Arabistan'dan ise bir teklif olduğunu belirterek, "Çok çok iyi bir teklif gelirse vermeyi düşünebiliriz" ifadelerini kullandı.

İsmail Yüksek nasıl başardı?

Fenerbahçe'de gerilim dolu seçim süreçlerinin ardından buzları eriten tarihi buluşma, milli futbolcu İsmail Yüksek’in düğününde gerçekleşti

20.07.2026 11:49:00
Haber Merkezi
 
İsmail Yüksek nasıl başardı?
İsmail Yüksek nasıl başardı?
Fenerbahçe'de gerilim dolu seçim süreçlerinin ardından buzları eriten tarihi buluşma, milli futbolcu İsmail Yüksek'in düğününde gerçekleşti!

Genç yıldızın akılcı ve cesur hamlesiyle eski başkan Aziz Yıldırım ile mevcut başkan Ali Koç, tüm kırgınlıkları bir kenara bırakarak aynı masada nikah şahidi oldu.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek'in düğün töreni, sarı-lacivertli camiada tarihi bir buluşmaya sahne oldu. Düğünün en dikkat çekici anı, Başkan Aziz Yıldırım ile eski başkan Ali Koç'un yan yana gelerek nikah şahitliği yapmasıydı. İki isim, iki kez karşı karşıya geldikleri ve Ali Koç'un kazandığı olaylı seçimlerin ardından ilk kez bu kadar yakın ve hayırlı bir iş için bir araya geldi.







ALİ KOÇ, SAFİ'NİN YANINDA DURMUŞTU

Seçim süreçlerinde Aziz Yıldırım, Ali Koç aleyhine çok sert ifadeler kullandı. Hatta son kongrede Ali Koç'un, son gün Aziz Yıldırım'a karşı Hakan Safi'yle fotoğraf vererek yanında durduğu iddiaları da camiada uzun süre konuşuldu. İkili arasındaki bu büyük gerginliğe rağmen İsmail Yüksek, iki dev ismi aynı masada buluşturmayı başardı.







SARAN'DAN SONRA SAFİ'YE DE VETO

Kritik buluşmanın perde arkası ise İsmail Yüksek'in akılcı hamlesiyle şekillendi. Genç futbolcu, düğün daveti için ilk olarak Aziz Yıldırım'ın kapısını çaldı ve kendisinden nikah şahidi olmasını talep etti.

Saygısını gösteren Yüksek, eski başkana "Bir dileğiniz, bir isteğiniz var mı?" diye sordu. Aziz Yıldırım bu görüşmede Sadettin Saran'ı veto ederken, iddialara göre Hakan Safi'nin de düğünde yer almasını istemedi.







GALATASARAYLILARA İZİN

İsmail Yüksek, veto krizini aştıktan sonra diğer şahidin Ali Koç olmasını istediğini açıkça dile getirdi. Genç oyuncunun en büyük çekincesi Yıldırım'ın bu isme tepki göstermemesiydi...

Ancak Aziz Yıldırım beklenenin aksine olgun bir tavırla "Buyursun gelsin" yanıtını verdi. Yıldırım, Yüksek'in düğüne Galatasaraylı futbolcuları da çağıracağını söylemesi üzerine yine herhangi bir olumsuz tepki göstermedi.







İKİ KUTUP BİR ARADA

Böylece aralarındaki tüm buzları eriten tarihi hamle, genç bir futbolcunun doğru iletişimi sayesinde gerçekleşti. Fenerbahçe camiasının iki kutup ismi, İsmail Yüksek'in mutlu gününde kırgınlıkları bir kenara bırakarak aynı karede buluştu. Bu tarihi an, sarı-lacivertli camiada uzun süre unutulmayacak bir birliktelik fotoğrafı oldu.

Galatasaray'a Maruf Güneş'ten sıkıntı olur mu?

Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Maruf Güneş hakkındaki bahis soruşturması iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, spor hukukçuları sarı-kırmızılı kulübün ceza alıp almayacağına açıklık getirdi. İddiaların 5 yıl öncesine ait ve bireysel nitelikte olduğunu belirten uzmanlar, hukuki açıdan şike unsuru taşımayan bu olay nedeniyle Galatasaray’a sportif bir yaptırım uygulanmasının hukuken mümkün olmadığını vurguladı; ceza sorumluluğunun tamamen şahsi kalacağına dikkat çekti.

19.07.2026 17:56:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'a Maruf Güneş'ten sıkıntı olur mu?
Galatasaray'a Maruf Güneş'ten sıkıntı olur mu?
Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Maruf Güneş hakkında çıkan bahis soruşturması iddiaları, sarı-kırmızılı kulübe bir yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı sorusunu gündeme getirdi.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, iddiaların 5 yıl öncesine ait ve düşük tutarlı bireysel işlemleri kapsadığını belirterek yargıya güvendiklerini açıkladı. Bu açıklamaların ardından spor hukukçuları, mevcut tablonun Galatasaray Kulübü'ne yansımalarını değerlendirdi.






ŞİKE KAPSAMINA GİRMEYECEK

Hukukçuların ortak görüşüne göre, Galatasaray Kulübü'nün bu olay nedeniyle sportif bir ceza alma ihtimali bulunmuyor.

Bir kulübe ceza verilebilmesi için doğrudan müsabaka sonucunu etkilemeye yönelik faaliyetinin kanıtlanması gerek. Söz konusu iddialar şike kapsamında değil, tamamen bireysel yasa dışı bahis oynama sınırları içinde kalıyor.






5 YIL ÖNCEKİ BAHİS İŞLEMİ

Olayın idari boyutunda ise Sportif A.Ş. ile kulüp tüzel kişiliği arasındaki ayrım öne çıkıyor. TFF, Maruf Güneş'i resmi olarak Galatasaray yöneticisi kabul etse de, iddia edilen fiillerin 5 yıl önce işlenmesi kulübü hukuki sorumluluktan kurtarıyor. Şahsın o dönemde kulüpte görev almaması ve Sportif A.Ş.'nin takımla doğrudan bir bağının bulunmaması, kulübe ceza verilmesinin önünü kapatıyor.






SPORTİF CEZA RİSKİ BULUNMUYOR

TFF Futbol Disiplin ve Etik Kurulu talimatları uyarınca ceza sorumluluğu tamamen şahsidir. Soruşturma sonucunda suçlu bulunması halinde yaptırım sadece Maruf Güneş'e uygulanacak ve yöneticilik hak mahrumiyeti veya para cezası şeklinde olacaktır. Özetle; Galatasaray'ın sportif bir ceza riski bulunmazken, süreç sadece şahsın yöneticilik vasfının etkilenmesi ve kulübün prestij yönetimiyle sınırlı kalacaktır.

Paylaşılamayan stoper kanarya'ya

Alanyaspor'un 22 yaşındaki stoperi Ümit Akdağ, 4 büyüklerin de geniş listesinde yer alıyordu. Bugün itibarıyla Fenerbahçe resmi imzayı attıracak gibi gözüküyor

19.07.2026 16:58:00
Haber Merkezi
 
Paylaşılamayan stoper kanarya'ya
Paylaşılamayan stoper kanarya'ya
Geçen sezon en fazla ilgi çeken stoperlerden biri Ümit Akdağ'dı... 22 yaşındaki savunmacı, Alanyaspor'la Süper Lig'de 30 karşılaşmaya çıktı. Sahada 2.624 dakika kaldı. 1 gol ve 2 asist üretti. 1.92 boyundaki savunmacı hem Galatasaray hem Fenerbahçe hem Beşiktaş hem de Trabzonspor'un geniş listesinde yer alıyordu.

İŞLER EPEY DEĞİŞTİ

Fakat hiçbir takım, Alanyaspor Yönetimi'yle orta yolu bulamamıştı. Şu anda işler epey değişmiş gibi gözüküyor. Fenerbahçe ve Akdeniz temsilcisi arasındaki pazarlıkların son aşamaya geldiği öğrenildi. Taraflar resmi imza aşamasına geldi. Ümit'in Alanyaspor'la 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavelesi bulunuyordu.






TAM BİR JOKER

Fenerbahçe, yerli havuzunu güçlendirmek istiyor. Ve bu anlamda Ümit çok değerli görülüyor. 22 yaşındaki futbolcunun asıl yeri stoper... Ancak zorunlu durumlarda sol bek ve ön libero bölgelerinde de görev yapabiliyor. Yani tam bir joker... Sarı-Lacivertli ekibin kısa süre içinde transferi resmen açıklaması bekleniyor.

Kartal dünya kupası'nın yıldızlarını topluyor

2026 Dünya Kupası'nda en çok şans yaratan ilk 3 isim; Messi, Trossard ve Salah. Beşiktaş, Trossard'ı kadrosuna kattı. Salah konusundaki baskısını da artırdı. O da biterse geriye sadece Messi kalacak!

19.07.2026 16:45:00
Haber Merkezi
 
Kartal dünya kupası'nın yıldızlarını topluyor
Kartal dünya kupası'nın yıldızlarını topluyor
Dünya Kupası finali yarın İspanya ve Arjantin arasında oynanacak (TSİ 22.00). Ve dev organizasyonun geride kalan bölümünde en fazla şans yaratan 3 oyuncu şöyle sıralanıyor:

Lionel Messi: 25
Leandro Trossard: 17
Mohamed Salah: 16

Bilindiği üzere Beşiktaş, Trossard transferini resmen bitirdi.

ÇOK İLGİNÇ BİR DURUM

Siyah-Beyazlılar şu anda Mohamed Salah konusundaki baskısını iyice artırdı. Liverpool'dan bonservisini alan Mısırlı yıldız, boşta bulunuyor. Kariyeriyle ilgili kesin kararını henüz vermedi. Ancak Kartal'a çok yakın olduğu biliniyor. O da kadroya katılırsa, ortaya çok ilginç bir istatistik çıkıyor.






NORMAL KONTRAT DEĞİL

Salah ve Trossard'la birlikte Beşiktaş, Dünya Kupası'nda en fazla şans yaratan 3 isimden 2'sini kadrosuna katmış olacak. Sadece Messi dışarıda kalıyor. Zaten onun da Türkiye'ye gelmesi mümkün değil.

39 yaşındaki efsanenin Inter Miami ile 31 Aralık 2028'e kadar sözleşmesi var. Ve bu kontrat normal bir oyuncu sözleşmesi değil. Resmen iş anlaşması!

Milot Rashica problemi

Milot Rashica hem aldığı maaş hem yabancı kontenjanında kapladığı yer hem de gelecek sezon planlamasında bulunmadığı için gönderilmek zorunda... Oyuncu cephesiyle özel bir görüşme yapılacağı öğrenildi

19.07.2026 16:31:00
Haber Merkezi
 
Milot Rashica problemi
Milot Rashica problemi
Beşiktaş, 2023 yazında Norwich'e 5.25 milyon euro ödeyerek Milot Rashica'yı kadrosuna katmıştı. Kosovalı kanat oyuncusundan bir türlü beklenen katkı alınamadı. Kulüple mukavelesi ise 30 Haziran 2027'ye kadar devam ediyor. Yani kontratının son senesine girdi...

TAKVİYELER DE SÜRÜYOR

Kartal'da birçok takımda olduğu gibi yabancı fazlalığı var. Bazı isimlerle kesin olarak yollar ayrılmalı... Bir yandan da takviyeler sürüyor. Senelik 2.5 milyon euro civarında maaş alan Rashica'yla önümüzdeki hafta içinde özel bir görüşme yapılacağı öğrenildi.






EN KÖTÜ SENARYO

Gelecek sezon planlamasında düşünülmeyen 30 yaşındaki futbolcuya, olası bir transferde gerekli tüm kolaylığın sağlanacağı iletilecek. Gelecekteki en kötü senaryo ise şöyle gerçekleşebilir:

1- Rashica'nın talibi çıkmazsa, sözleşmesi feshedilebilir
2- Bu durumda oyuncunun 1 senelik alacağının tamamı kendisine ödenecek
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.