logo
07 MART 2026


Rizespor'u ünlü golcüsü sırtladı

Kayserispor galibiyeti ile Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 5 maça çıkartan Çaykur Rizespor’da başkan Hasan Kartal, daha iyi yerlere gelmek istediklerini söyledi

02.11.2020 17:57:00
Rizespor'u ünlü golcüsü sırtladı
Rizespor'u ünlü golcüsü sırtladı

Çaykur Rizespor, konuk ettiği Hes Kablo Kayserispor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle Süper Lig'de yenilmezlik serisini 5 maça yükseltti. Ligin 7. haftasında ağırladığı Hes Kablo Kayserispor'u 33. dakikada Loic Remy'nin attığı golle 1-0 yenen yeşil-mavili ekip, üst üste 3. maçını kazanırken, yenilmezlik serisini de 5 karşılaşmaya çıkardı. Sezonun ilk iki haftasından puan çıkaramayan Rize ekibi, son 5 maçta aldığı 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 11 puanı hanesine yazdırdı. Çaykur Rizespor, ligde averajla beşinci sırada yer alıyor.


Remy takımı sırtladı


Yeşil-mavili ekibin Fransız golcüsü Loic Remy, Süper Lig'de forma giydiği 7 maçta 6 gol attı. Remy'nin gol attığı 4 karşılaşmada yeşil-mavililer, 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Deneyimli futbolcu, Çaykur Rizespor'un kaybetmediği haftalarda sadece 0-0 sona eren Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesinde gol atmayı başaramadı.

Kulüp başkanı Hasan Kartal, ligde iyi işler yapmaya başladıklarını, seri galibiyetlerin devamını istediklerini söyledi. Takımın birbirini tanımaya başladığını aktaran Kartal, "Son oynadığımız Kayserispor maçı ile çıkışımızı sürdürdük. Zaman zaman iyi oynamadığımız anlar olsa da kazanmayı başardık. Böyle devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Oyuncuların, teknik ekip ve yönetimin uyum içerisinde çalıştığını kaydeden Kartal, "Kenetlenmiş durumdayız. İnşallah böyle devam edeceğiz. Her kulübün hedefleri var ama daha ligin başındayız. Erken konuşmak yanlış olur. Çaykur Rizespor olarak uzun bir süreç bizi bekliyor. Daha iyi yerlere gelmek için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Başakşehir, ağırladığı Göztepe'yi mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında RAMS Başakşehir, ağırladığı Göztepe'yi 2-1 mağlup etti

07.03.2026 18:51:00
AA
Başakşehir, ağırladığı Göztepe'yi mağlup etti
Başakşehir, ağırladığı Göztepe'yi mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında RAMS Başakşehir, ağırladığı Göztepe'yi 2-1 mağlup etti.

13. dakikada RAMS Başakşehir öne geçti. Fayzullayev'in sol çaprazdan ortasında arka direkte topu göğsüyle kontrol eden Ömer Ali Şahiner, altıpasın önünden sağ çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Lis'in sağından filelere gönderdi: 1-0.

19. dakikada Allan'ın sol çaprazdan ortasında ceza sahasındaki Juan'ın bekletmeden çıkardığı şutta kaleci Muhammed Şengezer topu üstten kornere çeldi.

39. dakikada konuk takım beraberliği yakaladı. Heliton'un uzun pasında sağ kanatta topu Kazımcan Karataş'tan kurtarıp önüne alan Ogün Bayrak, ceza sahasına girdikten sonra pasını Antunes'e verdi. Bu oyuncunun uzak köşeye yaptığı şık vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.



45. dakikada Göztepe ikinci gole çok yaklaştı. Antunes'in ceza sahası dışından sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top kaleci Muhammed Şengezer'den döndü. Heliton'un altıpasın içinde tamamlamak istediği meşin yuvarlağı Muhammed yine uzaklaştırmayı başardı. Oluşan karambolde topu önünde bulan Juan'ın ceza sahası sol çaprazından yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak bu kez direkten döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.



51. dakikada Miroshi'nin pasında ceza sahasının sağında topla buluşan Juan, pasını Jeferson'a verdi. Bu oyuncunun yakın mesafeden çıkardığı şutta kaleci Muhammed Şengezer meşin yuvarlağı kornere çeldi.

60. dakikada Antunes'in soldan içeri çevirdiği topu kontrol eden Jeferson'un ceza sahası sol çaprazından yaptığı vuruşta kaleci Muhammed gole izin vermedi.

69. dakikada RAMS Başakşehir ikinci golünü buldu. Yusuf Sarı'nın pasında topla buluşan Brnic, ceza sahası sol çaprazından yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1.

Kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve Başakşehir, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Volkan Demirel, 3 ay sonra Gençlerbirliği'ne döndü

Trendyol Süper Lig takımlarından Natura Dünyası Gençlerbirliği, 3 ay önce yollarını ayırdığı teknik direktör Volkan Demirel ile yeniden anlaştığını duyurdu

07.03.2026 12:47:00
AA
Volkan Demirel, 3 ay sonra Gençlerbirliği'ne döndü
Volkan Demirel, 3 ay sonra Gençlerbirliği'ne döndü
Trendyol Süper Lig takımlarından Natura Dünyası Gençlerbirliği, 3 ay önce yollarını ayırdığı teknik direktör Volkan Demirel ile yeniden anlaştığını duyurdu.

Başkent ekibinde Levent Şahin'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna, bu sezon 31 Ekim-7 Aralık 2025 tarihlerinde kırmızı-siyahlı takımı çalıştıran Demirel oturdu.

Kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbol A takımımızın teknik direktörlük görevi için camiamızın değerlerini özümsemiş, oyuncularımızı yakından tanıyan ve kulüp yapımızı iyi bilen Volkan Demirel ile 1,5 yıllığına anlaşmaya varılmıştır.

Volkan Demirel ve ekibine yeniden hoş geldin diyor, görevlerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Daha önce Fatih Karagümrük, Hatayspor ve Bodrum FK kulüplerinde görev yapan 44 yaşındaki Demirel, Gençlerbirliği'ndeki ilk döneminde çıktığı 5 lig, 1 kupa maçında 3'er galibiyet ve mağlubiyet almıştı.

Gençlerbirliği, 24 haftanın geride kaldığı Süper Lig'de 24 puanla 12. sırada yer alıyor.

Samsunspor'un hedefi Kadıköy'de puan veya puanlar

Son 5 maçında kalesini gole kapatan Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasından puan veya puanlar almak istiyor

07.03.2026 12:18:00
İhlas Haber Ajansı
Samsunspor'un hedefi Kadıköy'de puan veya puanlar
Samsunspor'un hedefi Kadıköy'de puan veya puanlar
Son 5 maçında kalesini gole kapatan Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasından puan veya puanlar almak istiyor.



Teknik Direktör Thorsten Fink yönetiminde çıktığı son 5 maçta gol yemeyen Samsunspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinin ardından Antalya kampında tamamladı.



Samsunspor'da uzun süreli sakatlıkları bulunan Bedirhan Çetin ve Jaures Assoumou'nun, sarı-lacivertliler karşısında forma giymesi beklenmiyor. Çapraz bağ yırtığı sonrası uzun süre sahalardan uzak kalan Tanguy Coulibaly'nin ise Fenerbahçe maçıyla yeşil sahalara dönmesi planlanıyor. Emre Kılınç, Afonso Sousa ve Zeki Yavru'nun durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.



Ligde oynadığı 24 maçta topladığı 32 puanla ilk 5 iddiasını sürdüren Samsunspor, Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Düşme hattında kritik maç

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın evinde oynayacağı Kasımpaşa ile ligde 30. kez karşılaşacak

07.03.2026 12:15:00
İhlas Haber Ajansı
Düşme hattında kritik maç
Düşme hattında kritik maç
Konyaspor şu anda Süper Lig'de 14. sırada, Kasımpaşa ise 16. sırada yer alıyor. İki takım da düşme hattına yakın ve kritik puan mücadelesi veriyor.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın evinde oynayacağı Kasımpaşa ile ligde 30. kez karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig'in 25. hafta maçında Konyaspor ile Kasımpaşa, yarın saat 16.00'da Konya Büyükşehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar 24 haftada 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 23 puanla 14. sırada yer alıyor. Lacivert-beyazlılar ise 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 20 puan aldı ve 16. sırada bulunuyor.

30. randevu



Konyaspor ile Kasımpaşa, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 30. kez karşı karşıya gelecek. Söz konusu 29 maçta yeşil-beyazlılar 12 kez kazanırken, lacivert-beyazlılar da rakibini 6 defa rakibini mağlup etti. 11 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Bu maçlarda Konyaspor 52 kez gol sevinci yaşarken, Kasımpaşa 40 defa fileleri havalandırdı.

İki takım Konya'da 14 kez mücadele etti. Konyaspor, bu maçlarda 8 kez rakibini mağlup ederken, 1 maçtan yenilgiyle ayrıldı, 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-beyazlılar sahasındaki maçlarda 28 gol atma başarısı gösterirken, Paşa ise 18 kez fileleri havalandırdı.

Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maç ise 1-1 berabere sona erdi.

Ümit Öztürk düdük çalacak

Konyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Hüseyin Aylak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Olcar olacak.


Beşiktaş 'büyük maç' hasretini sonlandırmak istiyor

Trendyol Süper Lig'de bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a karşı oynadığı maçlarda galibiyet alamayan Beşiktaş, evinde sarı-kırmızılıları mağlup ederek bu hasreti sonlandırmak istiyor

06.03.2026 10:42:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş 'büyük maç' hasretini sonlandırmak istiyor
Beşiktaş 'büyük maç' hasretini sonlandırmak istiyor
Trendyol Süper Lig'de bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a karşı oynadığı maçlarda galibiyet alamayan Beşiktaş, evinde sarı-kırmızılıları mağlup ederek bu hasreti sonlandırmak istiyor.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, yarın saat 20.00'de Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son 13 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve son 3 maçından da galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, bu yükselen grafiğini ezeli rakibi karşısında da sürdürmenin peşinde.

Büyük maçları kazanamadı

Kartal, son haftalarda her ne kadar yükselişe geçse de bu sezon henüz büyük maçlarda taraftarına galibiyet sevinci yaşatamadı. Beşiktaş, ligin ilk yarısında Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadığı maçlarda 3 puana uzanamadı.

İkisi de deplasmanda olmak üzere Galatasaray ile 1-1 ve Trabzonspor'la da 3-3 berabere kalan siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe'ye ise sahasında 3-2 mağlup oldu.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın takımı, büyük maçlardaki bu kötü gidişatı sarı-kırmızılılar karşısında alacağı galibiyetle sonlandırmak istiyor.

Süper Lig'de 25. hafta heyecanı başlıyor, işte puan durumu

Trendyol Süper Lig'de 25. hafta, yarın oynanacak iki karşılaşmayla başlayacak

06.03.2026 10:18:00
İhlas Haber Ajansı
 Süper Lig'de 25. hafta heyecanı başlıyor, işte puan durumu
 Süper Lig'de 25. hafta heyecanı başlıyor, işte puan durumu
Trendyol Süper Lig'de 25. hafta, yarın oynanacak iki karşılaşmayla başlayacak.

Trendyol Süper Lig'de 25. hafta heyecanı yarın, 8 Mart Pazar ve 9 Mart Pazartesi günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Ligde bu hafta lider Galatasaray, derbi maçta Beşiktaş'a konuk olacak.

İkinci sırada yer alan Fenerbahçe de Samsunspor'u ağırlayacak. Üçüncü sıradaki Trabzonspor ise deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'de 25. hafta programı şöyle:


Yarın

16.00 RAMS Başakşehir - Göztepe
20.00 Galatasaray - Beşiktaş

8 Mart Pazar

13.30 Çaykur Rizespor - Antalyaspor
13.30 Gaziantep FK - Fatih Karagümrük
16.00 Konyaspor - Kasımpaşa
20.00 Fenerbahçe - Samsunspor

9 Mart Pazartesi

16.00 Eyüpspor - Kocaelispor
20.00 Kayserispor - Trabzonspor
20.00 Corendon Alanyaspor - GençlerbirliğiİHA

Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray'a 1 kez kaybetti

Beşiktaş, 2016 yılının nisan ayında açılan yeni stadında Galatasaray'ı, Süper Lig'de 9 kez ağırladı. Siyah-beyazlılar, bu mücadelelerde 7 galibiyet elde ederken, rakibine sadece 1 kez kaybetti

05.03.2026 12:22:00 / Güncelleme: 05.03.2026 12:24:52
İHA
Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray'a 1 kez kaybetti
Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray'a 1 kez kaybetti
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, 7 Mart Cumartesi günü Galatasaray'ı ağırlayacak. Ligde oynadığı son 13 maçta yenilgi yaşamayan siyah-beyazlılar, namağlup serisini sarı-kırmızılılar karşısında da sürdürmeye odaklandı.

Kartal'ın bu mücadeledeki iç saha avantajı ise dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekip, 11 Nisan 2016'da Bursaspor maçıyla rakiplerini konuk etmeye başladığı yeni stadında Galatasaray'la ligde 9 defa karşılaştı. Beşiktaş, bu müsabakalarda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı. Kartal, attığı 16 gole karşılık filelerinde ise 6 gol gördü.

Siyah-beyazlılar, söz konusu süreçteki tek beraberliğini yeni statta oynanan ilk derbide 24 Eylül 2016'da 2-2'lik skorla aldı.



Son 10 maçta 1 kez yenildi

Siyah-beyazlı ekip, ligde Galatasaray'ı ağırladığı son 10 mücadelenin sadece 1'inden mağlup ayrıldı. Beşiktaş, söz konusu süreçte evinde Cimbom'a karşı son yenilgisini 2023-2024 sezonunda 3 Mart 2024 tarihinde 1-0'lık skorla yaşadı.

Geriye kalan 9 müsabakanın 8'inden siyah-beyazlılar galip ayrılırken, 1'inde de taraflar 1'er puana razı oldu.

Fenerbahçe 4 golle kupada çeyrek finale yükseldi

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. maçında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'nü 4-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi

04.03.2026 23:50:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe 4 golle kupada çeyrek finale yükseldi
Fenerbahçe 4 golle kupada çeyrek finale yükseldi
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. maçında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'nü 4-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

3. dakikada ceza sahasında Kozlowski'nin pasında savunmadan seken topu Sorescu sağ çaprazdan ağlara gönderdi ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

15. dakikada Fred'in pasıyla ceza yayı gerisi sol tarafında topla buluşan Levent Mercan'ın sert şutunda meşin yuvarlak üst direkten döndü.

22. dakikada Kerem'in ceza yayı üzerinden kafa pasını alan Mert Müldür'ün meşin yuvarlağı düzeltip yaptığı vuruşta top üstten auta çıktı.

33. dakikada Kerem'in kullandığı korneri savunma uzaklaştırdı, tekrar Kerem'in ortasında karambolde seken topu Musaba tamamladı. 0-1

37. dakikada sağ kanattan Kerem'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında Mert'in kafa vuruşunda top yandan dışarı çıktı.

40. dakikada ceza sahası sağında Kerem'in topuk pasını alan Musaba'nın yerden sert şutunda top kaleci Mustafa'dan döndü.

42. dakikada savunmanın hatalı pasını alan Cheriff, topu Kerem'e aktardı, Kerem'in tekrar pasını alan Cheriff'in uygun durumda vuruşunda meşin yuvarlak savunmadan kornere çıktı.

43. dakikada kullanılan kornerde savunmanın uzaklaştırdığı topa ceza yayı gerisinden Guendouzi'nin yerden şutunda meşin yuvarlak az farkla dışarı gitti.

İkinci yarı

47. dakikada sol kanatta topla buluşan Lungoyi'nin içeri çevirdiği topu savunmada son anda Yiğit Efe kornere çeldi.

49. dakikada Kerem'in topuk pasını alarak ceza sahasına giren Cheriff'in sol çaprazdan vuruşunda top ağlarla buluştu. 0-2

52. dakikada Mert Müldür'ün savunma arkasına ara pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Fred'in uzak köşeye plase vuruşunda top yandan az farkla dışarı çıktı.

69. dakikada Mujakic'in sol kanattan ortasına ceza sahası dışından Sorescu'nun yerden şutunda top yandan dışarı çıktı.

74. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun ceza yayı solundan uzak köşeye plase vuruşunda kaleci Mustafa Burak topu son anda çeldi.

78. dakikada sol kanattan hızlı şekilde ceza sahasına giren Archie Brown'un yerden pasında Nene kale önünde topu ağlara yolladı. 0-3

81. dakikada Sangare'nin sağ kanattan ortasını savunmadan sektikten sonra önünde bulan Camara ağlara gönderdi ancak öncesinde faul kararı verildi.

85. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Oğuz Aydın'ın arka direğe yerden pasında Archie Brown topu filelere gönderdi. 0-4


Liverpool, lig sonuncusu Wolverhampton'a yenildi

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Liverpool, ligde son sırada yer alan Wolverhampton'a 2-1 mağlup oldu

04.03.2026 11:29:00
AA
Liverpool, lig sonuncusu Wolverhampton'a yenildi
Liverpool, lig sonuncusu Wolverhampton'a yenildi
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Liverpool, ligde son sırada yer alan Wolverhampton'a 2-1 mağlup oldu.

Liverpool, Premier Lig'in 29. hafta mücadelesinde Wolverhampton'a konuk oldu.

Ev sahibi ekibin 78. dakikada Rodrigo Gomes ile öne geçtiği karşılaşmada Liverpool, 83. dakikada Muhammed Salah ile skora dengeyi getirdi.

Ligde son sırada yer alan Wolverhampton, 90+4. dakikada Andre'nin golüyle galibiyete uzanırken, son iki maçında Aston Villa ve Liverpool gibi güçlü rakiplerini puansız gönderdi.

Mısırlı futbolcu Salah, Kasım 2025'ten bu yana ligde ilk kez rakip fileleri havalandırdı.

Son şampiyon Liverpool, lider Arsenal'ın 16 puan gerisinde 5. sırada bulunuyor.

Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında 10 Mart Çarşamba günü Galatasaray'a konuk olacak.

Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig'de kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak sezonu en iyi noktada tamamlamak istediklerini söyledi

04.03.2026 11:27:00
AA
Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı
Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig'de kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak sezonu en iyi noktada tamamlamak istediklerini söyledi.

Yeşil-mavili kulübün Kalamış'ta bir otelde düzenlediği iftar programına, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Safa Koçoğlu Gürsoy, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, teknik direktör Recep Uçar, Rizesporlu futbolcular, Karadeniz ekibinin ve TFF'nin yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Başkan İbrahim Turgut ile teknik direktör Recep Uçar, programdan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kulübün organize ettiği programda bir araya geldiklerini anımsatan Uçar, "Benim adıma belki bu üç aylık süreçte katıldığım en büyük, en güzel organizasyonlardan biriydi. Böyle organizasyonlar camiaların bütünleşmesini, kenetlenmesini sağlayan organizasyonlar.

Belki tesis, antrenman sahasında sıkışan hayatımızın dışında camianın ne kadar büyük bir camia olduğunu üzerimizdeki görevin, sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu böyle bir organizasyonlar bizlere hatırlatıyor.

Bundan dolayı çok mutlu olduk. Rizespor'u seven, kalbinde o sevgiyi taşıyan, daha önce başkanlık, yöneticilik yapmış ama en azından her birinin ortak noktası Rizespor taraftarı olan insanlarla bir araya gelmek gerçekten beni mutlu etti. Organizasyonu tertip eden Başkan İbrahim Bey'e, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz. Umarım Rizespor olarak aldığımız sonuçlarla sene sonunda da camiayı mutlu ederiz." ifadelerini kullandı.



Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri adına önemli bir hedef olduğunu belirten 50 yaşındaki teknik direktör, "Grup aşamasında Gaziantep FK maçıyla iyi başladık ama sonrasındaki Erzurumspor FK ve Beyoğlu Yeni Çarşı maçlarının benim tarafımdan açıklanabilir tarafı yok.

İddiamız matematiksel olarak devam ettiği sürece biz sonuna kadar iddiamızın peşinde olacağız. Rakip yarın Beşiktaş. Aldığı sonuçlarla 2026'nın lig lideri. Son haftalarda çok formda olan bir takım. Şansımız bazı takımlardan daha az gibi gözükse de biz dediğim gibi matematik olarak şansımız devam ettiği sürece son ana kadar kovalayıp gruptan çıkmak istiyoruz. Umarım da yarın bunu başarırız." diye konuştu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.