logo
11 EYLÜL 2026

Roma'nın hocasından şok eden Fenerbahçe iddiası

Gasperini'nin iddiası, Fenerbahçe'nin topu rakibe bırakıp rakip ceza sahasına girmekte zorlanması ve düşük xG üretmesi açısından istatistiksel olarak destekleniyor. Ancak üretilen 1.20 xA ve yaratılan 2 net gol pozisyonu, bu savunma ağırlıklı tercihin tamamen pasif kalmaktan ziyade geçiş odaklı bir planın parçası olduğunu gösteriyor

11.09.2026 11:23:00
Haber Merkezi
 
Roma'nın hocasından şok eden Fenerbahçe iddiası
Roma'nın hocasından şok eden Fenerbahçe iddiası
Fenerbahçe dün akşam sahasında AS Roma ile 1-1 berabere kaldı. Ortalık yıkıldı. İsmail Kartal istifa etti, Aziz Yıldırım kabul etmedi. Camiada kaos var, ne olacağını kimse bilmiyor. Ancak konuk takımın hocası Gasperini, "Fenerbahçe belki de daha önce hiç görmediğim kadar savunma ağırlıklı bir maç oynadı. Fenerbahçe hızlandığında tehlikeli bir takım, biz de risk almayı kabul ettik ve ilk yarıda çok iyi iş çıkardık," diyerek yeni bir dedikodunun fitilini ateşledi.






Peki bu açıklamanın altı dolu mu?

13 Savunma Katkısı & 16 Sahipsiz Top Kazanma: Takımın savunma aksiyonlarında (7 müdahale, 2 pas arası kesme, 4 uzaklaştırma) oldukça yüksek sayıya ulaşması, oyunu geride kabullenmek zorunda kaldığını ve defansif eforun arttığını doğruluyor.






%87,9 Pas İsabeti & 145 Başarılı Pas: Fenerbahçe pas kalitesini korusa da 216 topla buluşma sayısının sadece 9 tanesinin rakip ceza sahasında gerçekleşmesi, topun büyük oranda kendi 1. ve 2. bölgesinde kaldığını kanıtlıyor.






1.20 xA & 5 Şans Üretimi: Üretilen şanslar ve kullanılan uzun toplardaki %100 isabet, takımın Gasperini'nin de belirttiği gibi alan bulduğunda tehlikeli bir kontratak takımı olarak kalabildiğini gösteriyor.

Galatasaray bu kadar parayı bunun için mi harcadı?

Galatasaray’ın Sporting’e yenildiği maçı CBS kanalı için yorumlayan İngiliz milli takımının iki eski oyuncusu Troy Deeney ve Mike Grella, sarı-kırmızılıların harcadığı parayı dillerine doladı

11.09.2026 11:51:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray bu kadar parayı bunun için mi harcadı?
Galatasaray bu kadar parayı bunun için mi harcadı?
Galatasaray'ın Sporting karşısındaki kazanmaya yakınken kaybedişi, Şampiyonlar Ligi grup aşamasının ilk maç gününün en önemli anlarından biri oldu... İngiliz yorumcu, eski futbolcu Troy Deeney'e göre Portekiz ekibi kadrosunu güçlendirmek için milyonlarca euro harcayan bir takıma karşı "karakter" gösterdi.






CBS Sports'ta yapılan yayında eski İngiltere milli futbolcusu Mike Grella da özellikle oyuncuların fiziksel ve teknik yetenekleri göz önüne alındığında Sporting'in hücumunu durdurmanın zorluklarını ele aldı.






Deeney, Sporting'i "Sisteme inanıyorlar, projeye inanıyorlar. Sadece kazanarak değil, Galatasaray'dan maçı alarak da muazzam bir karakter sergilediler" sözleriyle övdü. "Galatasaray'ın sahip olduğu tüm yeteneklere rağmen para Sporting'in tarafına harcanmış gibiydi, tersi değil. Harika oynadılar" açıklamasını yaptı.






Mike Grella ise "Eğer bir defans oyuncusu olsaydım, özellikle dörtlü savunmada Sporting'e karşı oynamak istemezdim. Hızlı tempolu, tek dokunuşlu bir futbol oynuyorlar ve futbol da böyle olmalı. Oyun daha hızlı, daha atletik, daha teknik ve onların da bunların hepsi var. Oynama şekilleri çok iyiydi" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'nin Roma beraberliğinin faturası Aziz Yıldırım'a kesildi

İstatistikler, Fenerbahçe'nin Roma karşısında bıraktığı 2 puanın faturasını doğrudan santrfor almayan Aziz Yıldırım yönetimine kesti. 1.64 xG üretip 9 şutu ceza sahası içinden atan bir takımın sahadan beraberlikle ayrılması, şampiyonluk yarışında kaliteli ve formda bir golcünün ne kadar hayati olduğunu bir kez daha kanıtladı.

11.09.2026 11:49:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'nin Roma beraberliğinin faturası Aziz Yıldırım'a kesildi
Fenerbahçe'nin Roma beraberliğinin faturası Aziz Yıldırım'a kesildi
Fenerbahçe'nin geçen sezonun ortasından beri golcü sorunu var... Bariz şekilde ortada olmasına rağmen Sadettin Saran yönetimi Ocak ayını Sidiki Cherif ile kapattı, şampiyonluk gitti. Aziz Yıldırım yönetimi ise Vedat Muriqi ve Romelu Lukaku'yu getirdi.






Sarı-lacivertli takım 1.64 gol beklentisi yakalarken, Lukaku-Muriqi'nin gol beklentisi 0.58'de kaldı. Çünkü iki santrfor yaklaşık 108 dakikada sadece 1 tane şut atabildi.

1-1 biten Roma karşılaşmasındaki istatistikler, "santrforu" olsa Fenerbahçe'nin Roma'yı yenmesinin içten bile olmadığını ortaya koydu.






İsmail Kartal'ın sistemi öyle iyi çalıştı ki %42 topla oynamaya karşılık üretilen 1.64 xG (Roma 0.53 xG'de kaldı), Fenerbahçe'nin dikine ve doğrudan hücumlarla rakip savunmayı kolayca deldiğini gösterdi.

Ancak yaratılan 3 büyük şansın 2'sinin kaçırılması (%33.3 bitiricilik oranı), maçın fişini çekecek skorer eksikliğini gözler önüne serdi.






Atılan 11 şutun 9'unun ceza sahası içinden gelmesi ve şut başına 0.15 xG kalitesi yakalanması, problemin organizasyonda değil, son vuruşu yapacak isimlerde olduğunu kanıtladı.

Romelu Lukaku ve Vedat Muriqi'nin toplam 108 dakikalık süreye yalnızca 1 şut sığdırabilmiş olması, takımın ceza sahasına 16 kez girmesine rağmen ana golcülerin oyunun dışında kaldığını belgeledi.

Olaitan'ı Beşiktaş'ta bırakmayacaklar

Beşiktaş'ın yıldız adayı Junior Olaitan her hafta üstüne koya koya gidiyor... Öyle ki daha şimdiden pek çok Avrupa devini sıraya dizdi. Siyah-beyazlılar, Beninli oyuncusunu devre arasında olmasa bile sezon sonunda çok ciddi bir rakama satabilir

11.09.2026 11:40:00
Haber Merkezi
 
Olaitan'ı Beşiktaş'ta bırakmayacaklar
Olaitan'ı Beşiktaş'ta bırakmayacaklar
Beşiktaş'ın Göztepe'den sadece 5 milyon euroya transfer ettiği Junior Olaitan, her geçen hafta biraz daha parlıyor... Son olarak Fenerbahçe derbisini izlemek için Avrupa'nın değişik yerlerinden gelen gözlemciler, derbinin en iyileri arasında gördükleri Beninli oyuncu için raporlar hazırlamaya başladılar.






Öyle ki şu an için İtalya, İngiltere ve Almanya'dan birden fazla takımın Olaitan'ı daha devamlı şekilde izleme konusunda karar aldığı gelen bilgiler arasında.






Olaitan bu sezon hem lige hem de UEFA Avrupa Ligi'ne fırtına gibi başladı. Henüz golü bulunmuyor (0.12 xG), ancak asıl gücünü oyun kurma aşamasında gösteriyor. Olaitan'ın 287 dakikada ürettiği 1.04 xA ve yaptığı 2 asist, pas kalite derecesinin son derece yüksek olduğunu gösteriyor. Sahada kaldığı süre boyunca 9 kilit pas ve 3 net gol pozisyonu yaratmış durumda. Bu da maç başına ortalama 3 şans yaratma sıklığına denk geliyor.






Denediği paslarda %89.9 (124/138) isabet oranı yakalayarak oyun ritmini soğukkanlılıkla yönettiğini kanıtlıyor. %90.9 (10/11) gibi olağanüstü bir uzun top isabetiyle oynuyor. Sahayı genişletme ve yön değiştirme konusunda takıma büyük esneklik kazandırıyor. Toplamda 18 ikili mücadele kazanmış (%54.5). Boy/fizik dezavantajına rağmen hava topu mücadelelerinde de %57.1 gibi başarılı bir oran yakalamış.

Fred ve Talisca'yı satarsan İsmail Kartal ne yapsın?

İsmail Kartal, Roma karşısında hamle yapamayarak 1 gole razı oldu. Fred ve Talisca takımda kalmış olsaydı, Fenerbahçe çok daha üretken bir kadroyla sahada yer alacaktı

11.09.2026 11:20:00
Haber Merkezi
 
Fred ve Talisca'yı satarsan İsmail Kartal ne yapsın?
Fred ve Talisca'yı satarsan İsmail Kartal ne yapsın?
İsmail Kartal; Roma karşısında 1.64 xG üretilmesine rağmen kulübeden hamle yapamayarak 1 gole razı oldu. Fred'in orta sahadaki maestro rolü ve Talisca'nın ceza sahası içi bitiriciliği takımda kalmış olsaydı, Fenerbahçe çok daha efektif, üretken ve dinamik bir kadroyla sahada yer alacaktı. Ancak Fenerbahçe yönetiminin İsmail Kartal'ı dinleyecek hali yoktu.






Fenerbahçe o kadar zayıf bir transfer dönemi geçirdi ki Guendouzi'nin cezalı, Asensio'nun sakat olduğu Roma karşılaşmasında İsmail Kartal orta sahaya Bartuğ'u atmak zorunda kaldı. Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş maçından sonra ipini çektiği Semedo kulübeye giderken Mert Müldür 11'de başladı. Takımı Roma karşısında 1.64'lük gol beklentisi yaratmasına rağmen sadece 1 gol bulabilen Kartal, yedek kulübesinin yetersizliği yüzünden 3 oyuncu değiştirebildi.






5 oyuncu değişikliği bile yapamadı. Oyunu değiştirecek İrfan Can Kahveci ve Dorgeles Nene'yi oyuna atmadı. Transfer döneminde Kartal; Fred ile Talisca'nın satılmayacağını açıklamıştı, ancak yönetim bu iki ismi sattı. Eğer kalsalardı Bartuğ'un yerinde Fred, Muriqi'nin yerinde de Talisca ile Fenerbahçe çok daha efektif bir orta saha ve hücum hattı kurabilirdi.






Al-Jazira'ya gönderilmeden önce Fenerbahçe formasıyla bu sezon görev aldığı maçlarda 7 şut ve 4 isabet üreten Talisca, rakiplere 0.76 xG ve 1.65 xGOT (kaleyi bulan şut kalitesi) ile gözdağı verdi. Ceza sahasında 8 kez topla buluşan Brezilyalı, Muriqi'nin yanında skoru değiştirecek anahtar rolü üstlenebilirdi.






Bu sezon Fenerbahçe formasıyla oynadığı 228 dakikada Fred; 145 başarılı pas (%87.9 isabet), %100 isabetli uzun top (4/4) ve yarattığı 5 gol fırsatı (1.20 xA) ile oyun kurulumunu tek başına üstlendi. Ayrıca 19 ikili mücadele ve 16 sahipsiz top kazanımı ile savunma hattını da ayakta tuttu.

Mason Greenwood etkisiyle Solskjaer Fenerbahçe'ye

İsmail Kartal istifa etti, Aziz Yıldırım kabul etmedi

11.09.2026 11:05:00
Haber Merkezi
 
Mason Greenwood etkisiyle Solskjaer Fenerbahçe'ye
Mason Greenwood etkisiyle Solskjaer Fenerbahçe'ye
İsmail Kartal istifa etti, Aziz Yıldırım kabul etmedi. Ancak pek çoklarına göre bu geçici bir süreç ve yeni teknik direktör gelene kadar devam edecek. Fenerbahçe yönetiminin, en değerli varlığı Mason Greenwood'u en efektif şekilde kullanacak teknik direktörü arayacağı iddiası var. Şimdiye kadar İngiliz yıldızı en iyi kullanan isim Ole Gunnar Solskjaer oldu.






İsmail Kartal istifa etti... Aziz Yıldırım kabul etmedi. Ancak uzmanlara göre bu dakikadan sonra Fenerbahçe'de Kartal ile Yıldırım arasındaki ilişki kolay kolay dikiş tutmaz. Birkaç hafta üst üste başarı gelse bile Kartal'ın ilk beraberliğinde yeniden istifa çağrıları olacağı için yönetimin alttan alttan teknik direktör arayışlarına başlayacağı, hatta ön görüşmelere şimdiden başlandığı öngörülüyor.






Herhangi bir fikrimiz ya da öngörümüz yok; ancak piyasada serbest statüde olan, Fenerbahçe'nin yıldızlarıyla çalışmış ve Türkiye'yi tanıyan bir teknik adamın ismi ön plana çıkabilir: Beşiktaş'ta başarısız olduğu için gönderilen Ole Gunnar Solskjaer.






Fenerbahçe yönetiminin en değerli varlığı Mason Greenwood. Geçen sezon Marsilya formasıyla yaptıklarını yapması kendisinden bekleniyor. Ancak Greenwood'u Greenwood yapan; Manchester United'ın başındayken kendisine büyük şanslar veren ve parlatan Solskjaer olmuştu.

İngiliz oyuncu kariyeri boyunca en fazla Solskjaer (119 maç) ile çalıştı; bu süreçte 33 gol atıp 11 asist yaptı.







Norveçli teknik adam zamanında Greenwood için, "O sadece gol atan bir oyuncu değil; futbolu çok iyi anlayan doğal bir yetenek. Hücum hattının her yerinde (sağ kanat, sol kanat, forvet veya 10 numara) oynayabilecek kapasiteye ve zekaya sahip." demişti.






İngiliz oyuncu da Solskjær'i, "Ole bana ilk günden itibaren inandı ve oynamam için gerekli özgüveni verdi. Eski bir forvet olduğu için bir hücum oyuncusunun neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyor. Ceza sahası içindeki pozisyon almam ve bitiriciliğim konusunda bana verdiği tavsiyeler kariyerim için paha biçilemez." sözleriyle övmüştü.

Fatih Tekke’yi istifaya götüren olay şok etti

Son birkaç gündür ortada bir iddia dolanıyor

10.09.2026 13:37:00
Haber Merkezi
 
Fatih Tekke’yi istifaya götüren olay şok etti
Fatih Tekke’yi istifaya götüren olay şok etti
Fatih Tekke'nin Ferencvaros maçından sonra, Amedspor maçından önce Onuachu, Savić ve Umut Nayir'i kadro dışı bırakmak istediği ancak Başkan Ertuğrul Doğan'ın buna izin vermediği, bu yüzden istifa sürecinin hızlandığı iddia edildi.






Fatih Tekke gitti... Pek çok teknik adam tüketen ve son olarak Tekke'yi de elinde tutamayan Ertuğrul Doğan yönetiminin elinde hoca adayı kalmadı. Çünkü ismi geçen Abdullah Avcı ya da Şenol Güneş'in dönüp Doğan'la çalışmak gibi bir düşüncesi yok. Bu yüzden Doğan yönetimi, klasik sosyal medya üzerinden camiayı konsolide etmeye çalışıyor.






Son birkaç gündür ortada bir iddia dolanıyor:

"Tekke, Amedspor maçı öncesi yönetimden Onuachu ve Savić'le beraber Umut Nayir'in kadro dışı bırakılmasını istedi. Yönetim söz konusu futbolcuların maliyetlerini hocaya sundu, kabul etmedi. Tekke de bunun üzerine görevi bırakma kararı aldı."







Tekke'nin ayrılığının hemen ardından bu tarz "perde arkası" detay diyerek bazı bilgilerin servis edilmesinin; taraftar nezdinde sevilen Tekke'nin karizmasını çizerek yönetimin üzerindeki olası taraftar baskısını ve eleştirileri azaltmayı amaçladığı iddia ediliyor.






Bu bilgiler sızdırılarak Ferencvaros maçı sonrası Tekke'nin istifasının kabul edilmeyişinin, yönetimin bir "camia kenetlenmesi ve vizyoner duruşu" gösterdiği şeklinde savunulmasına çalışılıyor. 






Yaşanan krizde yönetimin basiretli davrandığı, Tekke'nin ise duygusal, fevri ve kulüp menfaatlerine aykırı taleplerde bulunduğu taraftarın zihnine işlenmeye çalışıldı.

Vlahoviç'in başı ciddi anlamda dertte

Dušan Vlahović'in derbide Milan Škriniar'a yaptığı hareket büyük ses getirdi... Sırp yıldız PFDK'ye sevk edildi

10.09.2026 13:10:00
Haber Merkezi
 
Vlahoviç'in başı ciddi anlamda dertte
Vlahoviç'in başı ciddi anlamda dertte
Dušan Vlahović'in derbide Milan Škriniar'a yaptığı hareket büyük ses getirdi... Sırp yıldız PFDK'ye sevk edildi. Beşiktaş ise eline koz alarak yayıncı kuruluştan TFF'ye kadar her yeri topa tuttu. Ancak Vlahović'in 41. maddeden ceza alma ihtimali ortaya çıktı.






Dusan Vlahović, Fenerbahçe derbisinde Škriniar'a yaptığı "halka" hareketi nedeniyle PFDK'ye sevk edildi. Beşiktaş ise TFF'yi ve yayıncı kuruluşu hedef alan bir açıklama yaptı.






Siyah-beyazlılar nedense, İtalyanların ya da Sırpların dediği gibi halka işaretinin aslında "sen bir sıfırsın" demek olduğu yönünde bir itiraz yolunu seçmedi.






Savunmayı doğrudan hareketin "hakaret içerip içermediğine" sıkıştırmak yerine; yayıncı kuruluşun cımbızlama yayın politikasına, VAR'ın çifte standart uygulamasına ve sevk sürecindeki usul hatalarına odaklanarak bunu TFF ve PFDK üzerinde kamuoyu baskısı oluşturmak için kullandı.






Disiplin sevklerinin usulüne ve görüntülerin servis ediliş şekline itiraz eden Beşiktaş, cezanın iptali için güçlü bir kozu eline aldı.

Ancak TFF Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca Vlahović'in hareketinin "sıfırsın" anlamına geldiğini kabul etmek, rakip oyuncuya yönelik sportmenliğe aykırı bir hakaret olarak da algılanabilir.

Fenerbahçe’ye kötü haber

Fenerbahçe bu akşam büyük bir hasrete son veriyor

10.09.2026 13:01:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe’ye kötü haber
Fenerbahçe’ye kötü haber
Fenerbahçe bu akşam büyük bir hasrete son veriyor. 19 yıldız uzak kaldığı Şampiyonlar Ligi maçına çıkıyor. Rakip İtalyanların ünlü ekibi Roma. İsmail Kartal bütün önlemlerini aldı. Ancak Çizme ekibinden gelen haberler de çok iç açıcı değil.






Fenerbahçe'nin bu akşam Chobani'de ağırlayacağı AS Roma'nın yıldızı Pellegrini iyileşti... Büyük ihtimalle bugün İstanbul'a gelecek İtalyan ekibinin geniş kadrosunda yer alacak.






İtalyan temsilcisinin teknik direktörü Gian Piero Gasperini, kritik mücadele öncesi hücum hattındaki en önemli kozlarından birine kavuştu.






Pellegrini, sezona başlangıcını olumsuz etkileyen sağ uyluk kasındaki sakatlığı kesin olarak geride bıraktı. Yaklaşık bir haftadır takımla antrenmanlara katılan ve çalışma yükünü kademeli olarak artıran tecrübeli orta saha, fiziksel olarak tamamen hazır hale geldi.






İtalyan basınında yer alan haberlere göre, sakatlık sürecini tamamlayan Pellegrini'nin bugün İstanbul'a gelecek kafileye dahil edilmesi ve Fenerbahçe maçının geniş kadrosunda yer alması hedefleniyor.






Hücum hattında hatlar arasında oynayabilme ve farklı rolleri üstlenebilme yeteneğiyle öne çıkan Pellegrini'nin dönüşü, teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin elini rahatlattı.

Alex de Souza ne hallere düştü?

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza o kadar kötü bir teknik direktör ki, Brezilya 2. Ligi'nde çalıştırdığı takımı Athletic Club'ın başında çıktığı 31. maçta 11. galibiyetini alması rekor oldu.
 

10.09.2026 12:46:00
Haber Merkezi
 
Alex de Souza ne hallere düştü?
Alex de Souza ne hallere düştü?
Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, teknik direktörlük kariyerinde tam bir fiyasko olma yolunda hızla ilerliyordu... Gittiği her yerde başarısızlığın kitabını yazan Sambacı, sonunda az da olsa toparlanmış görünüyor.






Teknik direktörlük döneminde beklentilerin altında kalan Alex de Souza, Brezilya Série B ekibi Athletic Club'ın başında rekor kırarak yeni bir sayfa açtı.






Vila Nova'yı 5-0 gibi ezici bir skorla mağlup ettiği karşılaşma, Alex de Souza için kariyerinin en özel maçlarından biri oldu. Bu zaferle birlikte Athletic Club'ın başında 31. maçına çıkan Alex, profesyonel kulüp kariyerinde tek bir takımın başında en uzun süre görev yapma rekorunu kırdı.






31 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde eden 47 yaşındaki teknik adam, %47,31'lik puan başarısı yakaladı. Bu istatistik, Alex'in daha önceki profesyonel takım tecrübelerinin tamamını geride bırakmasını sağladı.

Fenerbahçe'nin Talisca'yı göndermesiyle ilgili şok iddia

Fenerbahçe'nin Talisca'yı gönderme kararı alıp Brezilya'dan herhangi bir kulübe haber vermeden direkt Al-Jazira ile işi bitirmesiyle ilgili Brezilya'dan keyif kaçıran iddialar geldi.

10.09.2026 12:38:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'nin Talisca'yı göndermesiyle ilgili şok iddia
Fenerbahçe'nin Talisca'yı göndermesiyle ilgili şok iddia
Fenerbahçe yönetimi, son 1.5-2 sezonda en golcü oyuncusu olan Talisca'yı, sezon sonuna kadar olan 7.5 milyon euroluk maaşını ödeyerek gönderdi... Hem de Al-Jazira'dan almayı umduğu 7.5 milyon euroluk bonservisi de imza parası olarak Talisca'ya kaptırdı.






Talisca'nın Fenerbahçe'den kazandığı rakam öylesine abuk subuktu ki Brezilya basını bile hâlâ sürecin arkasındaki sırrı araştırmaya devam ediyor.

Yılın başında Brezilya Şampiyonası kulüplerinden Atlético Mineiro, Cruzeiro ve Corinthians, Anderson Talisca'nın durumunu yakından takip ediyordu.






Şubat ayında transfer iddialarıyla ilgili konuşan Talisca, "Adımın Brezilya'da ilk kez gündeme geldiğini ve ülkemdeki bazı kulüplerle büyük bir saygı ve sevgiyle görüşme fırsatı bulduğumu gördüm" diyerek temasları doğrulamıştı.






Oyuncuya yakın kaynaklar süreci değerlendirirken O Globo gazetesine, "Talisca'nın transferinde söz konusu olan miktarlarla masaya oturmak imkansızdı. Türkiye'de aldığı maaş gerçekten gerçeküstü ve absürttü. Bugün bu çılgın rakamlarla yalnızca Arap piyasası rekabet edebilir" ifadelerini kullandı.






Al-Jazira ile yapılan görüşmelerin, Brezilya kulüplerinin hamle yapmasına fırsat kalmadan tamamlandığı ortaya çıktı. Sürecin tamamen gizli tutulduğunu ifade eden kaynaklar; Fenerbahçe'den ayrılık kararının son ana kadar saklandığını ve Arap kulübünün cazip şartlarıyla transferin noktalandığını iddia etti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.