logo
01 EYLÜL 2026

Sakat futbolcunun Fenerbahçe'de ne işi var?

Fenerbahçe'nin istediği iddia edilen ancak İtalyanların bu transfere 'İtalyan kaldığı' ortamda Çizme'de Scott McTominay için tek gündem maddesi; ayakları sürekli su toplayan oyuncunun acilen ameliyat edilme zorunluluğu

01.09.2026 12:29:00
Haber Merkezi
 
Sakat futbolcunun Fenerbahçe'de ne işi var?
Sakat futbolcunun Fenerbahçe'de ne işi var?
Cihan Kamer, Rafael Leão'nun durumunu görüşmek için Milano'ya gittiğinde "sağır sultan" bile duymuştu... İtalyan basını adeta her saniyesini yayımlamıştı. Kamer'in bu kez de Scott McTominay için İtalya'ya çıkarma yaptığı iddia edildi.






Ancak bu durum sadece bir iddia mı yoksa altı dolu mu, biraz kafa karıştırıcı. Çünkü tek bir İtalyan gazetesinin, hatta bırakın gazeteleri sosyal medya transfer habercilerinin bile bundan haberinin olmaması çok ilginç. İskoç oyuncu için bugünkü İtalyan gazeteleri ise tek bir haberle dolu.






McTominay heyecanı ve endişesi bir arada yaşanıyor. Performansıyla dikkat çeken İskoç orta saha oyuncusu, ayak bölgesinde oluşan ve bir türlü geçmek bilmeyen kronik kabarcık (su toplaması) sorunu nedeniyle zor günler geçiriyor.






Kulüp, oyuncunun sahadaki konforunu ve performansını doğrudan etkileyen bu rahatsızlığı kalıcı olarak çözmek adına radikal bir karar aldı. Dr. Matteo Vitali, "Sürekli iltihaplanan dokuyu temizlemek için küçük, ayakta tedavi yöntemlerine başvurulmalı" açıklamasını yaptı.

Yani McTominay oldu da Fenerbahçe'ye geldi diyelim; ameliyat olması zorunlu.

Galatasaray, Fransa'da genç yıldız avında


 
Galatasaray, ilk profesyonel maçına hemen hemen 1.5 yıl önce çıkan 2008'li Djylian N'Guessan için St. Etienne'in kapısını çaldı... 8 milyon Euro teklif etti, "12.5 milyon Euro'ya iş biter" cevabı aldı. Saat işliyor.

01.09.2026 11:18:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray, Fransa'da genç yıldız avında
Galatasaray, Fransa'da genç yıldız avında

Rafael Leao transferi sonrasında Youssouf Fofana'yı da isteyen Galatasaray enteresan bir hamle yaptı... Fransa 2. Ligi ekibi St. Etienne'in kapısını, iki kanadın dışında santrforda da oynayan Djylian N'Guessan için çaldı. Henüz 18 yaşına yeni giren genç yıldız adayı için Okan Buruk'un "Gelecekte çok büyük paralara satarız" raporunun çok etkili olduğu iddia edildi.
Liverpool'un da durumunu takip ettiği 2008'li golcü için kalan süre Galatasaray'a yetecek mi?







Profesyonel kariyerindeki ilk maçına 4 Ocak 2025'te henüz 16 yaşındayken Ligue 1'de Reims'e karşı çıktı. Fransa'nın alt yaş milli takımlarında (U17 seviyesinde) forma giyiyor. Avrupa U17 Şampiyonası'nda final heyecanı yaşadı. Ceza sahası içi bitiriciliğinin yanı sıra hareketliliği ve hücum hattının farklı bölgelerinde oynayabilme esnekliği onu çok değerli yapıyor.







N'Guessan'ın profesyonel menajerliğini resmi olarak aile üyeleri yürütüyor. Kararlarında ailesinin oldukça dominant bir rol oynadığı biliniyor. Bu yüzden Galatasaray yönetimi, eski bir futbolcu olan babası Dany ile dirsek temasında. Saint-Étienne yetkilileri genç oyuncuya yeni ve uzun süreli bir sözleşme teklif etse de oyuncu ve ailesi bu uzatmayı reddetti. Galatasaray bu durumu avantaja çevirmeye çalışıyor. Galatasaray'ın 8 milyon Euro'luk bir teklifinden bahsediliyor, St. Etienne'in 12.5 milyon Euro istediğine dair iddialar da var.

Torreira'nın planı elinde patladı

Sevilen bir kardeşimizdin. Türk sevgilin seni üzdüğü zaman Galatasaray taraftarı da seninle üzüldü

01.09.2026 10:47:00
Haber Merkezi
 
Torreira'nın planı elinde patladı
Torreira'nın planı elinde patladı
Sevilen bir kardeşimizdin. Türk sevgilin seni üzdüğü zaman Galatasaray taraftarı da seninle üzüldü. Ancak her sene zam istemen ve menajerinin çekilmezlikleri seni bak nerelere getirdi.

Trabzonspor'dan Oulai'nin yedeği olarak gideceğin eski takımın Fiorentina bile 'Al bonservisini gel' diyecek seviyeye geldi.







Galatasaray'ın karşısına çıkan Fiorentina "tatlı su kurnazlığı" yapmak istedi, eline yüzüne bulaştırdı. Serie A ekibi, Dursun Özbek'in "Zam mam yok" dediği Lucas Torreira'ya teklif yaptı. 






İstenmediğini anlayan Uruguaylı, eli mahkûm Galatasaray'da kazandığının yarısı kadar olan teklifi kabul etti. Ancak Fiorentina "Bonservis ödeyemeyiz" dedi, Torreira'ya "Bonservisini bedelsiz al gel" çağrısı yaptı. Başkan Dursun Özbek de "O kadar uzun boylu değil!" çıkışında bulundu.






Süreç bu kadarla da sınırlı kalmadı. Trabzonspor'dan aldıkları Oulai'nin yedeği olarak düşündükleri Torreira için bu kez de "Ayrılmak istiyorum" diyen Gudmundsson takasını devreye soktular. Galatasaray "Yok artık!" dedi, İzlandalıya kapıları kapattı.






Torreira, "Vazgeçilmezim" havası ve menajerinin "Seni isteyen çok" gazı sonrasında Dursun Özbek ve Okan Buruk'u kendisinden soğuttu. Şimdi de kendisini kimse istemiyor. İddia o ki kalsa bile Okan Buruk, Youssouf Fofana'nın gelmesi durumunda Lemina'yı tutacak, Torreira'yı Türkiye Kupası maçları için +2'ye yazacak.






Bir futbolcu "sürekli zam istemenin" ve menajerinin kurbanı nasıl olunacağının, kariyerin nasıl yanlış yönlendirileceğinin dersini Torreira'dan alabilir.

Oğuz Aydın'ın kariyerini Kerem Aktürkoğlu'nun transferi baltaladı!

Fenerbahçe'ye 18 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ni getirdi

01.09.2026 10:42:00
Haber Merkezi
 
Oğuz Aydın'ın kariyerini Kerem Aktürkoğlu'nun transferi baltaladı!
Oğuz Aydın'ın kariyerini Kerem Aktürkoğlu'nun transferi baltaladı!
Fenerbahçe'ye 18 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ni getirdi... Samsun deplasmanında 3 puanı sağlama aldı. Ancak Kerem Aktürkoğlu dönünce ne olacağını kimse bilmiyor. Akıllara gelen ise Okan Buruk'un Oğuz Aydın için daha önce verdiği rapor: 'Kerem Aktürkoğlu'nu 25'e satıyorsak, Oğuz Aydın'ı 50'ye satarız.'






Önce Lyon sonra Samsun deplasmanları... Fenerbahçe camiası Oğuz Aydın'ın sihrini konuşuyor. İki zorlu deplasmanda yaptıklarıyla parmak ısırtan Oğuz Aydın ise farklı duygular içinde.






Sürekli oynamak istiyor. Türk Milli Takımı'nda yer almak istiyor. Bunun için de devamlılık lazım. Fotospor'un da belirttiği gibi belki de geçen hafta Kerem Aktürkoğlu sakatlanmasaydı iki maçta da oynamayacak, hatta Valencia'ya satılacaktı.






Oğuz'un "belirsiz" kaderi Fenerbahçe'ye geldiği sezonda kırıldı. O sezon Okan Buruk kendisini ısrarla Galatasaray'a istiyordu. Hatta Başkan Dursun Özbek bile açıkladı. Buruk raporunda şöyle bir ifade verdi: "Ayrılmak isteyen Kerem'in yerine Oğuz'u almalıyız. Kerem'i satacağımız (o zaman konuşulan rakam 25 milyon Euro civarındaydı) rakamın iki katına Oğuz'u gönderebiliriz. Potansiyeli çok yüksekti."






Oğuz Fenerbahçe'ye geldi. Sahaya çıktığı her maçta ciddi kalite koydu. Ancak geçen sezon üstüne Kerem gelince yedek kaldı. Bu sezon bile üstte de belirttiğimiz gibi eğer Kerem sakatlanmasa Oğuz oynamayacaktı.






İki maçtaki oyunu Oğuz için yeni bir bilinmezlik yarattı. Çünkü şu anda ayrılamaz. Ayrılması düşünülemez. Peki Kerem dönünce ne olacak? Yeniden mi yedek kalacak? Kimsenin net bir cevabı yok.

Trabzonspor neden bu kadar berbat ötesi futbol oynuyor?


 Trabzonspor bu sene hem Süper Lig'e, hem de Avrupa'ya çok kötü yani beter başladı. Avrupa'da sıradan bir takım olan Ferencvaros'a iki maçta da mağlup oldu, tek gol bile atamadı. Süper Lig'de ise birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet aldı. Futbol namına bir şeyi sahaya yansıtamadı.

01.09.2026 06:56:00 / Güncelleme: 01.09.2026 07:09:09
Murat Çorbacı
 
   Trabzonspor neden bu kadar berbat ötesi futbol oynuyor?
   Trabzonspor neden bu kadar berbat ötesi futbol oynuyor?

Geçen Lig'in Süper Lig üçüncüsü ve Türkiye Kupası kazananı Trabzonspor bu sene Muhammed Salah transferine rağmen berbat durumda. Berbat futbol oynamanın da aslında bir anlamı var ancak Trabzonspor'da o da yok...







Neleri yanlış yapıyorlar?

Önce futbolculardan başlayalım...

1. İleride akıl almaz pas hataları yaparak top kaptırıyorlar. Takım hızla geri dönemediği için rakip gol pozisyonu üretiyor.

2. Gereksiz penaltıya yol açıyorlar. Trabzonspor'un Süper Lig'De yediği 4 golün 3'ü penaltıdan... Kasımpaşa maçında rakibe gereksiz müdahale, Başakşehir ve Amedspor maçında elle müdahale... Penaltı yaptırmak kendi kalene gol atmak gibidir. Bu defansla Trabzonspor hiç bir yere gidemez!

3. Salah dışındaki transferler sorunlu... Mesela Cabral niye alınmış Benfica'dan? Beş maç izledim, olumlu bir şey göremedim. Sol bekmiş! Ferencvaros maçında paspas oldu, ezilip geçildi. Aral Şimşir'e hangi mantık 15 milyon Euro bonservis ödemiş! Noah Saviolo, 11.5 milyon Euro eder mi? Valencia'dan alınan Cenk, stoper olarak güven veriyor mu? Kiralıktan dönenler ne yapılacak? İçlerinde forma giyen yok! Malinovsky bedelsiz gelmiş ancak 33 yaşındaki bir oyuncunun tecrübesi yok onda.

4. Trabzonspor bu sezon 52.5 milyon Euro civarında bir transfer geliri elde etti. Maaşlar hariç 47 milyon Euro da transfere harcadı. Gidenlerin yeri dolmadı... Fiorentina'ya 26 milyon Euro'ya satılan orta saha oyuncusu Christ Inao Oulai aranıyor mesela. Santrafor Augusto da... Sağ kanat Zubkov da...







5. Onuachu'nun hayalet gibi sahada dolaşması... Geçen sezon Süper Lig'de 22 gol atan bir oyuncu bu sezon 5 resmi maçta tek bir anlamlı pozisyona giremez mi? Top gelmedi değil ona... Fasulye sırığı kadar boyu var, 1.65'lik defans oyuncusu ondan daha çok yükseliyor! Yönetim, Onuachu konusunu masaya yatırmalı... Gitmek istiyorsa, kapı orada... Kötü oynayarak bonservis bedelini düşürme gibi bir niyeti varsa, o zaman kulübede işkence çeksin! Her Nijeryalı, Osimhen gibi ahlaklı olmaz!







Fatih Tekke meselesi

1. Yönetimin istifa eden bir teknik adamı tekrar soyunma odasına sokması büyük hata! İstifa ettiğin gün bitmişsin. Tekke takımı kafasında bitirmiş ki, istifa etmiş! Taraftar bu nedenle yönetimi affetmiyor. Bir teknik adam niye istifa eder? Bir şeyleri beceremediği için... Takım değişti, Salah gibi ağır top geldi. Salah'ın etrafı çer çöp... Bu süreci yönetmek kolay değil.







2. Tekke hazırlık maçları dahil bir türlü kadro kuramıyor. Yerinde oynattığı tek oyuncu file bekçisi Onana... Oyuncuları yanlış yerde oynatıyor. Yanlış dizilişlere imza atıyor.

Lafı uzatmaya gerek yok...

Trabzonspor toparlanabilir mi? Elbette... Ama Tekke'yle zor gibi... Hoca'nın morali bozuk... Trabzon'da hayat, geçim sıkıntısı ve Trabzonspor etrafında döner. Tekke'nin bu yükü taşıması zor. Bu saatten sonra iyi hoca getirmek de zor... Top çevirtme hastası Abdullah Avcı gelmesin de kim gelirse gelsin...

'Bizi açlık hedeflere ulaştıracak'


 
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, "Takımın iki mağlubiyetten sonra gösterdiği reaksiyonu beğendim" dedi. İtalyan teknik adam, Vlahovic'in performansı içinse "Ben de açım, o da aç, kulüp de aç. Bizi bu açlık hedeflere götürecek" değerlendirmesini yaptı.
 

01.09.2026 01:08:00
Haber Merkezi/AA
 
'Bizi açlık hedeflere ulaştıracak'
'Bizi açlık hedeflere ulaştıracak'

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Arca Çorum FK'yi 6-2 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, üst üste iki yenilgiden sonra takımın verdiği reaksiyondan mutlu olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın üst üste aldığı mağlubiyetlerden sonra gösterdiği reaksiyonu beğendiğini vurgulayan Italiano, "Takımın iki mağlubiyetten sonra gösterdiği reaksiyonu beğendim. Büyük takım zor zamanlarda gösterdiği reaksiyonlarla büyük takım olur. İlk yarıdaki oyundan mutluyum. Bir maç kötü gittiğinde nasıl ki geride bırakıyorsunuz, bu galibiyeti de şimdi geride bırakmalıyız." diye konuştu.







9 numara 3 gol atıyorsa...

Gecenin yıldızı Dusan Vlahovic'in performansına da değinen Italiano "Eğer 9 numaranız 3 gol atıyorsa harika bir şeydir. Savunmaya yardım ediyorsa müthiş bir şeydir. Kendisi geçen hafta Zalgiris maçında da oynadı. Kondisyonunun artması gerekiyor. Kondisyonu artarsa çok iyi bir oyuncu olacak. Çok soğukkanlı goller attı. Bu akşam bitiricilik kabusunu kırdığımız için mutluyum. Fiorentina'da inanılmaz 6 ay geçirdik. Müthiş oynuyordu o dönemde, golleriyle bizi taşımıştı. Çok aç ve genç bir oyuncu. Kendini göstermek istiyor. Bu formla güzel şeyler yapmak istiyor. Umarım bu açlığını asla kaybetmez. Ben de açım, o da aç, kulüp de aç. Bizi bu açlık hedeflere götürecek" değerlendirmesinde bulundu.







İlk derbi heyecanı

Gelecek hafta Fenerbahçe ile oynanacak derbiye de değinen siyah-beyazlı teknik adam, "İlk derbim olacak. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Ligin henüz 4. haftası. Lig çok uzun, ilerleyen zamanlarda daha da gelişeceğiz. Çözmemiz gereken problemler var. Onları halledeceğiz. Bu maçta umarım 3 puanı alırız. Deplasmanda zor bir maç olacak. İyi oynamak istiyoruz. Fenerbahçe çok iyi bir kadroya sahip. Son maçlarını izledim, çok değerli oyuncuarı var. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.







Olaitan büyük yetenek

Junior Olaitan'ın performansından övgüyle bahseden Italiano, "Kendisi büyük bir yetenek. Böyle çalışmaya devam ederse bence çok iyi bir oyuncu olacak. Gerçekten kaliteli bir oyuncu ve fizik gücü de ekstra. İkili mücadeleden kaçınmıyor, asist de yapıyor. Yakın zamanda gol de atacağını düşünüyorum. Konsantrasyonunu düşürmemesi gerekiyor. Bizim için çok önemli bir oyuncu ve umarım böyle devam eder. Onunla sık sık konuşuyorum. Bence bu sezon başrol oyuncularından biri olması gerekiyor. İdman ve maç performansından çok memnunum" diyerek sözlerini tamamladı.

İrfan Can Kahveci'den Asensio'ya mesaj

Talisca ve Asensio'nun yokluğunda Fenerbahçe formasıyla Samsunspor karşısına 10 numara çıkan İrfan Can Kahveci; 4 top çalma, 3 geri kazanma ve 6 ikili mücadele kazanma ile İsmail Kartal'ın sistemini henüz süzemeyen Marco Asensio'ya "Hoca senden bunları istiyor" dedi.
 

31.08.2026 12:14:00
Haber Merkezi
 
İrfan Can Kahveci'den Asensio'ya mesaj
İrfan Can Kahveci'den Asensio'ya mesaj
Fenerbahçe'de Asensio sakat, Talisca gidici... Böyle bir ortamda İsmail Kartal 4-2-3-1'inde sürpriz yaptı… 10 numaraya İrfan Can Kahveci'yi yerleştirdi. 78'de yerini Dorgeles Nene'ye bırakana kadar İrfan Can, Kartal'ın güvenini boşa çıkarmadı.






Kahveci 78 dakika boyunca hem hücum ritmini yönetti hem de Kartal'ın 4-2-3-1'inde aradığı pratikliği ve savunma direncini sağladı. Topla buluştuğu 46 aksiyonda yalnızca 8 top kaybı yapması, Asensio ve Talisca belirsizliğinin yaşandığı bir dönemde takıma aradığı güveni sundu.






Kahveci'nin 10 numara performansı, Kartal'ın planının işlediğini ortaya koydu. Takımı önemli bir virajda sırtlayan İrfan Can, klasik bir "10 numara"dan ziyade hücumla savunma arasındaki dengeyi kuran çağdaş bir oyun kurucu rolü üstlendi.






Şut çekmeden maçı tamamlamasına rağmen; 1 asist, 0.18 xA, 2 kilit pas ve 16/19 (%84) rakip yarı saha pas isabetiyle hücum organizasyonunun merkezinde yer aldı.






Geceye damga vuran İrfan Can detayı ise savunma katkısıydı. Bir 10 numara için ekstra sayılabilecek 4 top çalma, 3 geri kazanım ve 12 zeminde ikili mücadelenin 6'sını kazanma performansı ile Asensio'ya Kartal'ın aslında nasıl bir 10 numara aradığını gösterdi.

Fenerbahçe Carlos'tan sonunda kurtuluyor

Fenerbahçe, yaz başından beri gitmesi beklenen Diego Carlos'tan bugün kurtuluyor... Serie A ekibi Parma ile her konuda anlaşmaya varan Brezilyalı, sağlık kontrolleri ve resmi imza için bu sabah Çizme'ye uçuyor

31.08.2026 12:05:00 / Güncelleme: 31.08.2026 12:20:34
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe Carlos'tan sonunda kurtuluyor
Fenerbahçe Carlos'tan sonunda kurtuluyor
Parma hem Fenerbahçe hem de Diego Carlos ile yürüttüğü görüşmelerde mutlu sona ulaştı... Ancak İtalyan ekibinden çok Fenerbahçe mutlu oldu. Sambacı stoper bu sabah erken saatlerde İtalya'ya uçacak ve Parma için sağlık kontrolünden geçecek. Ardından kendisini Parma'ya bağlayan resmi sözleşmeyi imzalayacak.






Bu transferdeki en kritik detay ise pasaportu. Serie A kuralları gereği kulüpler sadece 2 AB dışı oyuncu oynatabiliyor. Parma'da bu kontenjanın ilk sırası halihazırda David Romero tarafından doldurulmuş durumda.

Diego Carlos'un çifte vatandaşlığının bulunması ve İspanyol pasaportu taşıması, Parma yönetiminin elini rahatlattı. Brezilyalı stoper pasaportu sayesinde Parma'ya gitti, Fenerbahçe kurtuldu.

Torreira Galatasaray'ı bıktırdı

Transfer günü son anda uçağa binmeyen, geldiği günden beri sadece 1 sezon başı hariç her sezon 'Beni istiyorlar, zam yapın yoksa giderim' resti çeken Lucas Torreira gına getirdi... Başkan Dursun Özbek, 'Getirsin 10 milyon, gitsin' dedi. Boca bile istemedi. Venezia, Galatasaray'ın 5'te 1'ini önerdi. Şimdi Fiorentina'nın bir ilgisi var; ancak Trabzonspor'dan aldıkları Oulai'nin yedeği olarak

31.08.2026 11:53:00
Haber Merkezi
 
Torreira Galatasaray'ı bıktırdı
Torreira Galatasaray'ı bıktırdı
Lucas Torreira illallah dedirtti… Geldiğinden bu yana hemen her sene "Beni istiyorlar" diye zam talep eden Uruguaylı, sonunda Başkan Dursun Özbek'i çileden çıkardı... Bir de Galatasaray'ın önüne "Youssouf Fofana" şansı çıkınca bunu değerlendirmeye karar verdi.






Her fırsatta "Oyuncuma zam yapın" diyen menajerine bir rakam belirlendi:

"Bu rakamı getir, git" denildi.






Düne kadar vazgeçilmez olduğunu sanan Torreira ise tükürdüğünü yalamamak adına her kapıyı çaldı. Aşkını bile ilan ettiği Boca Juniors bile "Gel" demedi. Çünkü hayaller ile hayatlar bambaşka.

Torreira'ya tek talip Fiorentina çıktı. Serie A ekibi de Galatasaray'ın Uruguaylı oyuncusunu Trabzonspor'dan aldığı Oulai'nin yedeği olarak düşünüyor.






Galatasaray'a transfer olurken son anda uçağa binmeyen, geldiği günden bu yana da sadece 1 sezon başı hariç her sezon başı "Beni istiyorlar, zam yapın yoksa giderim" diyen Lucas Torreira, Başkan Dursun Özbek'i çileden çıkardı.

Bir kez daha canlı yayında "Zam için görüşmeler yapıyoruz" demesi sonrasında Başkan Özbek, "10 milyon dolar getirsin, gitsin" dedi. Uruguaylı için en yüksek teklifi Venezia verdi. İtalyan ekibinin teklifi sadece 6 milyon euro. Önerdikleri maaş ise Galatasaray'da kazandığı yaklaşık 5 milyon euronun 5'te 1'i olan 1 milyon euro civarında. Fiorentina'nın teklifi ise bilinmiyor.






Torreira'ya eski takımı Fiorentina'dan da ciddi bir ilgi yok. Sadece "Bonservisini al, gel; bakarız" dediler. Daha da kötüsü Galatasaray'dan zam da alamayacak. Çünkü Başkan Özbek, kendisini sürekli "Götürürüm ha!" diye tehdit eden Torreira'nın menajerine "Zam yok" diye rest çekti.

Fenerbahçe pişirdi Beşiktaş yiyecek

Fenerbahçe'nin aklında henüz Mason Greenwood yokken Feridun Geçgel, Türkiye'ye tatile gelen Sporting Başkanı'nı Pote'yi almak için ikna etti

31.08.2026 11:38:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe pişirdi Beşiktaş yiyecek
Fenerbahçe pişirdi Beşiktaş yiyecek
Fenerbahçe'nin aklında henüz Mason Greenwood yokken Feridun Geçgel, Türkiye'ye tatile gelen Sporting Başkanı'nı Pote'yi almak için ikna etti... Ancak haziran sonundan bu yana köprülerin altından çok su aktı. Cerny'nin ayrılması durumunda Pote'nin Beşiktaş'a gelme durumu ortaya çıktı.






Haziran ayı sonunda Fenerbahçe'de kanat transferi gündemi Mason Greenwood ve Marcus Rashford'tu… Ancak o dönemde Sporting Lizbon Başkanı Frederico Varandas'ın Türkiye'de tatil yaptığını öğrenen Aziz Yıldırım'ın futbol şubesinin başına getirdiği ancak daha sonra ortadan kaybolan Feridun Geçgel gizli bir operasyon yürüttü. Pote lakaplı Pedro Gonçalves transferini bitirme noktasına getirdi.






Ancak daha sonra "iyi de olmuş gibi duruyor" sosyal medyanın büyük baskısı ile Fenerbahçe, Mason Greenwood'u transfer etti. 






Pote daha sonra Suudi kulübü Al-Ittihad ile anlaştı. Ancak transfer bir türlü bitemedi. Çünkü Suudlar, Diaby'yi bir türlü satamadı. Ne Inter o rakama çıktı, zaten Leverkusen'in de o parayı verecek gücü yoktu. 






Günün sonunda Pote, Sporting'de idmanlara çıkıyor. Beşiktaş ise geçen sezon 13 gol ve 8 asistle devleşen 28 yaşındaki Portekizli yıldızın durumunu yakından takip ediyor. Beşiktaş'ta o mevkide şu anda Vaclav Cerny'nin ayrılma durumu var. Gelen bilgilere göre Cerny'nin ayrılma ihtimali doğarsa Italiano, Pote'nin transferine onay vermiş durumda. 






Zaten o dönemde Fenerbahçe ve Türkiye hakkında bilgi alan Pote de Fenerbahçe olmazsa Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak. Tabii ki günün sonunda bu transfer için Diaby'nin Al-Ittihad'dan ayrılması, Cerny'nin Beşiktaş'tan gitmesi kritik.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.