logo
02 ŞUBAT 2026

“Şampiyonluğun ekonomik bedellerini ödüyoruz”

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Serkan Kılıç, "Trabzonspor'da zorlukları aşıp hem sportif hem de ekonomik anlamda sorunları çözeceğimizden ve önemli işlere imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi

03.10.2023 13:30:00
AA
“Şampiyonluğun ekonomik bedellerini ödüyoruz”
“Şampiyonluğun ekonomik bedellerini ödüyoruz”
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Serkan Kılıç, Trabzonspor'da zorlukları aşıp hem sportif hem de ekonomik anlamda sorunları çözeceklerinden ve önemli işlere imza atacaklarından kimsenin şüphe duymamasını istedi.

Kılıç, Trabzonspor dergisindeki röportajında, Trabzonspor'un en büyük sevdaları olduğunu belirtti. Kulüp yönetimine adaylık süreçlerini anlatan Kılıç, şöyle devam etti: "Aile hukukumuz ve geçmişte yöneticilik birlikteliğimiz olan Sayın Ertuğrul Doğan Trabzonspor'a başkan adayı oldu, bizi de yönetimde görmek istedi. Trabzonspor'da başkan yardımcılığı ve asbaşkanlık görevlerinde bulunarak tecrübe yapmış, Trabzonspor'a önemli katkılar sağlamış, bu tecrübelerden sonra da kulübe başkan adayı olmuş Ertuğrul Doğan'ın listesinde yer aldık. Onun ve bizim tecrübelerimizin yan yana geldiği, başkanımıza güvenimizin tam olduğu bir oluşumun kulübümüze fayda sağlayacağı ve böylece süreci iyi yönetebileceğimize inandığımız için yanında görev aldık. Açıkçası tablo ortadaydı ama biz hayatımızın hiçbir alanında kolay işe girmedik, hiçbir zaman rahat kulüplerde yöneticilik veya başkanlık yapmadık. Şükür ki alnımızın akıyla hepsinin üstesinden geldik. Trabzonspor'da da zorlukları aşıp hem sportif hem de ekonomik anlamda sorunları çözeceğimizden ve önemli işlere imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın."


"Çok iyi bir Trabzonsporluyum"


Kılıç, Trabzonspor'un çok özel ve çok büyük olduğunu vurgulayarak, "Her Trabzonlu gibi çok iyi bir Trabzonsporluyum. İçinde olsam da olmasam da hep dert edinir, yaşamımda yer veririm. Bizim yaş grubumuzdaki her Trabzonlu gibi çocukluğumuzda saatlerce stadın kapısında bekleyip büyüklerimize rica edip stada girmek, o havayı solumak dünyanın en büyük mutluluğuydu. Şu an ise çocuklar için 'Nelerden mutlu olurlar.' arayışı içinde olan bir topluma döndük. Bize o yetiyordu ve o sevgi aynı şekilde devam ediyor. Bunun yanı sıra Trabzon'un fetih tarihini kulübe vermek için mücadele vermiş biriyiz. Türk ve Trabzonlu kimliğini ön planda tutan bir kişiliğe sahibiz." ifadelerini kullandı.


"Peş peşe şampiyon olabilirsiniz ama"


Şampiyonluğun ekonomik bedellerini, bir sonraki dönemin başkan ve yönetiminin ödediğini belirten Kılıç, şunları kaydetti: "O süreçte büyük çoğunlukla saha içi başarıya odaklanıldığı için sonrası ihmal edilmiş olabilir. Başkanımız Ertuğrul Doğan'ın ifade ettiği gibi o sürecin ardından oluşan 3 milyarın üzerindeki borcu yönetilebilir hale getirmek için yoğun bir mesai içerisindeyiz. Sportif başarı tabii ki önemlidir ve eğer Trabzonspor'sanız, bu konuda asla taviz verilmez. Ama ilk hedef kulübü sağlam temeller üzerinde ayakta tutmaktır. Peş peşe şampiyon olabilirsiniz ama yarın yönetilemeyecek bir kulüp bırakmak, gelecekteki Trabzon ve Trabzonsporlulara ihanet olur düşüncesindeki insanlarız."

Kılıç, şu anda 900 milyon liranın üzerinde bireysel para aktarımı, aynı zamanda 70 milyon avroya yakın sponsorlukları kulübe aktarmış bir kulüp başkanına sahip olduklarını ifade ederek, "Ülkedeki ekonomik koşullar ve onun getirdiği ticari zorlukları düşündüğünüz zaman elini taşın altına değil, bedenini taşın altına koymuş bir başkana ve onunla birlikte fedakarca çalışan bir yönetime sahibiz. Güçlükleri aşmak, mevcut koşulları ilerletmek ve başarı çizgisini yukarıya taşımak adına bugün yapılanların yansıması ileride daha çok olacak, daha iyi anlaşılacaktır." değerlendirmesinde bulundu.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Bel fıtığında ameliyat şart mı?
Ameliyatsız bel fıtığı mucizesi
Kızılırmak Deltası adeta kuş cenneti
Dünyada nesli tehlike altında olan kuş türlerinden 27'si burada
İzmir'de sağanak yağış
Bazı cadde ve sokaklar göle döndü
Leoparla selfie çekmek istedi
Ölümden zor kurtuldu!
Almanya'da hayat felç oldu
100 bin çalışan iş bıraktı
Affın ve Arınmanın Gecesi
Bu gece Berat Kandili
İTO: İstanbul'da en çok uçak bileti pahalandı
En çok ucuzlayan kadın elbisesi oldu
Epstein dosyaları yeniden gündemde
Türkiye'nin de adı geçiyor
Yarıyıl tatili bitti
İlk ders zili çaldı
Sert düşüş devam ediyor
Altın haftaya kayıpla başladı
BTP Türkiye genelinde sahada
Malatya ve Antalya’da ekonomi ve güncel gelişmeler masaya yatırıldı
Suriye'de yine çatışma
Bu sefer Suriye güçleri ile Dürziler arasında
Epstein dosyalarında Macron'un da ismi geçiyor
Birçok kez Epstein'den yardım istemiş!
Bel fıtığında ameliyat şart mı?
Ameliyatsız bel fıtığı mucizesi
Kızılırmak Deltası adeta kuş cenneti
Dünyada nesli tehlike altında olan kuş türlerinden 27'si burada
İzmir'de sağanak yağış
Bazı cadde ve sokaklar göle döndü
Leoparla selfie çekmek istedi
Ölümden zor kurtuldu!
Almanya'da hayat felç oldu
100 bin çalışan iş bıraktı
Affın ve Arınmanın Gecesi
Bu gece Berat Kandili
İTO: İstanbul'da en çok uçak bileti pahalandı
En çok ucuzlayan kadın elbisesi oldu
Epstein dosyaları yeniden gündemde
Türkiye'nin de adı geçiyor
Yarıyıl tatili bitti
İlk ders zili çaldı
Sert düşüş devam ediyor
Altın haftaya kayıpla başladı
BTP Türkiye genelinde sahada
Malatya ve Antalya’da ekonomi ve güncel gelişmeler masaya yatırıldı
Suriye'de yine çatışma
Bu sefer Suriye güçleri ile Dürziler arasında
Epstein dosyalarında Macron'un da ismi geçiyor
Birçok kez Epstein'den yardım istemiş!
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.