logo
21 TEMMUZ 2026

Samsunspor gençliğe inandı

Samsunspor, Hollandalı stoper Rick van Drongelen konusunda Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaşma sağladı. Karadeniz temsilcisinin bu kararının arkasında Ali Badra Diabate'nin bulunduğu öğrenildi

19.07.2026 16:37:00
Haber Merkezi
 
Samsunspor gençliğe inandı
Samsunspor gençliğe inandı
Samsunspor geride bıraktığımız sezonun devre arasında Leader Sporting Kulübü'nden Ali Badra Diabate'yi kadrosuna katmıştı. 19 yaşındaki stoperle 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. 1.90 boyundaki savunmacı, fazla şans bulamadı. Ancak bu kısa süreç, takıma alışması açısından önemliydi.

2023'TEN BERİ BURADAYDI

Fildişi Sahilli genç yeteneğe çok güvenildiği belirtildi. Hatta bu yüzden Rick van Drongelen'in ayrılığına izin verildiği konuşuluyor. Karadeniz temsilcisi, Hollandalı stoper konusunda Yunanistan ekibi Panathinaikos ile anlaşma sağladı. 27 yaşındaki savunmacı, 2023'ten beri Kırmızı-Beyazlı formayı giyiyordu.






U23'TE ŞANS BULMUŞTU

Ali Badra Diabate ise 2026'nın Mart ayında ilk kez Fildişi Sahili U23 Milli Takımı'nda şans bulmuştu. 19 yaşındaki stoperin gelecekte hem potansiyelini hem de bonservis bedelini oldukça yükselteceği düşünülüyor. Belirtemeye gerek var mı bilinmez ama Diabate, TFF'nin "genç" yabancı kriterini fazlasıyla karşılıyor.

Beşiktaş Harry Kane'i bekliyor

Al-Hilal’in Bayern Münih’ten Harry Kane’i transfer etmek için düğmeye basması, Beşiktaş’ın Darwin Núñez rüyasını gerçeğe dönüştürüyor. Richard Hughes yönetimindeki Suudi kulübü, İngiliz golcünün gelişiyle birlikte gözden çıkarılan ve Mohamed Salah’ın yanına muhteşem bir ikili olarak düşünülen Uruguaylı yıldız için siyah-beyazlıların teklifine yeşil ışık yakmaya hazırlanıyor.

20.07.2026 12:55:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş Harry Kane'i bekliyor
Beşiktaş Harry Kane'i bekliyor
Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Bayern Münih'in dünyaca ünlü İngiliz forveti Harry Kane'i kadrosuna katarak yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Suudi kulüp bu hamle öncesinde kesin bir karar aldı. Al-Hilal yönetimi, Harry Kane transferini resmiyete dökmeden önce takımdaki yabancı oyuncular Malcolm ve Darwin Núñez ile yollarını kesin olarak ayıracak.






BEŞİKTAŞ'I BEKLEYECEKLER

Al-Hilal'in Harry Kane transferini bitirmesi, Beşiktaş'ın transfer planlarını doğrudan ve olumlu etkileyecek. Suudi devi, Kane'in gelişiyle birlikte Başkan Serdal Adalı'nın Muhammed Salah'ın yanına partner olarak düşündüğü Darwin Núñez'i gözden çıkaracak. Bu senaryonun gerçekleşmesi durumunda Al-Hilal yönetimi, Uruguaylı golcü Darwin Núñez için Beşiktaş'ın masaya koyduğu kiralama dahil hemen her türlü teklifi kabul etmek zorunda kalacak.






KİRALANACAK MI? SATILIK MI?

Şu anda Richard Hughes liderliğindeki Al-Hilal spor yönetimi, Núñez'in geleceğini belirlemek için yoğun bir mesai harcıyor. Kulübün masasındaki dosyada, 2026 Dünya Kupası sonrası tatilden dönen takımla birlikte kampa katılan Uruguaylı forvetin kiralık olarak mı gönderileceği yoksa bonservisiyle mi satılacağı tartışılıyor.






FORVET HATTI YENİLENECEK

Geçen sezon Simone Inzaghi yönetiminde Asya Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilen ancak ligin ikinci yarısında Suudi Arabistan lig listesine kaydedilmeyen Núñez ile yolların ayrılması uzun süre önce kesinleşti. Kulüp, yeni sezonda forvet hattını tamamen yenilemek istiyor.






AL-HILAL KAMPINA KATILDI

Öte yandan Al-Hilal kampı, tatillerini tamamlayan Suudi milli futbolcular Muhammed Kanno, Nasser Al-Shamrani ve Mutaib Al-Harbi'nin de katılımıyla yeni sezon hazırlıklarına tam kadro devam ediyor.

Anlaşmayı kolaylaştıracak özel bir maddeyi devreye sokmaya hazırlanan Al-Hilal, Harry Kane görüşmelerine resmen başlıyor. Bu dev transferin tamamlanması, Beşiktaş'ın Núñez'i kadrosuna katarak Salah-Núñez ikilisinin kurulmasına zemin hazırlamasının önündeki en büyük anahtar olacak.

Duran her yerde aynı

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Jhon Duran, Al-Nassr tarafından Zenit'e kiralanmıştı. Kolombiyalı futbolcunun orada da rahat durmadı

20.07.2026 12:50:00
Haber Merkezi
 
Duran her yerde aynı
Duran her yerde aynı
Fenerbahçe'nin devre arasında yollarını ayırdığı Jhon Duran, Al-Nassr tarafından Rus ekibi Zenit'e kiralanmıştı. Kolombiyalı futbolcunun orada da rahat durmadığı iddia edildi.






Fenerbahçe geride bıraktığımız sezonun başında Al-Nassr'dan Jhon Duran'ı kiralamıştı. Kolombiyalı forvetten beklentiler çok büyüktü. Ancak kulüpte birçok sorun yaşadı. Sarı-Lacivertliler, genç oyuncuyu devre arasında Suudi Arabistan ekibine geri gönderdi. Bu kez Zenit'e kiralandı.






BEKLEME KARARI ALINDI

Duran'ın Rusya'da da rahat durmadığı iddia edildi. Zenit Yönetimi'nin, takım içinde huzursuzluk çıkardığı konuşulan 22 yaşındaki oyuncunun mukavelesinden çıkmayı düşündüğü belirtildi. Sonrasında sezon sonuna kadar bekleme kararı alındı. Rus ekibi, satın alma opsiyonunu kullanmadı.






MAÇ KARNESİ ORTADA

1.85 boyundaki golcü, Rus Ligi'nde sadece 6 maça çıktı. Sahada 127 dakika kalabildi. 1 gol üretti. Jhon Duran'ın karnesi şöyle gerçekleşti:






Baltika (1-0): 61 dakika, skor katkısı yok
Orenburg (1-2): 6 dakika, skor katkısı yok
Spartak Moskova (2-0): 14 dakika, 1 gol
Dinamo Moskova (3-1): 3 dakika, skor katkısı yok
Krylya (2-1): Kadroda yok
Krasnodar (1-1): Kadroda ama oynamadı
Mahaçkala (1-0): Kadroda yok
Lokomotiv Moskova (0-0): 26 dakika, skor katkısı yok
Grozny (2-0): 17 dakika, skor katkısı yok
CSKA (3-1): Kadroda ama oynamadı
Sochi (2-1): Kadroda ama oynamadı
Rostov (1-0): Kadroda yok

Adi Hütter'den Can Uzun kararı

Galatasaray’ın 40 milyon Euro’luk dev teklifini reddederek kapıyı 60 milyon Euro’dan açan Eintracht Frankfurt’ta teknik direktör Adi Hütter, Serie A devlerinin de radarında olan Can Uzun hakkında konuştu. Ayrıca İtalyan kulüplerinin resmi temas hazırlıkları ve Frankfurt’un Can Uzun'un ayrılık ihtimaline karşı B planı da netleşti.
 

20.07.2026 12:48:00
Haber Merkezi
 
Adi Hütter'den Can Uzun kararı
Adi Hütter'den Can Uzun kararı
Galatasaray, Alman ekibi Eintracht Frankfurt forması giyen 20 yaşındaki genç millî yıldız Can Uzun'u kadrosuna katmak için dev bir hamle yaptı. Sarı-kırmızılılar, genç hücum oyuncusu için 40 milyon Euro'luk resmi bir teklifte bulundu. Ancak Eintracht Frankfurt yönetimi, oyuncunun ayrılığına tamamen karşı olmasa da bu teklifi geri çevirdi ve masaya oturmak için en az 60 milyon Euro sabit bonservis bedeli talep ettiğini bildirdi.






HOCASINDAN DEV ÖVGÜLER ALDI

Transfer gündemi bu bedelle sarsılırken, Frankfurt Teknik Direktörü Adi Hütter düzenlediği basın toplantısında Can Uzun'un geleceği ve yetenekleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

- İnanılmaz bir potansiyele sahip. Fantastik bir oyuncu ve gerçekten harika özelliklere sahip. Maçların kaderini belirleyebilecek, hem sol hem de sağ ayağıyla uzaktan şut çekebilen, günümüz futbolunda nadir bulunan bir isim.






FRANKFURT'UN BEKLENTİSİ NAKİT

Can Uzun transferinde Galatasaray yalnız değil; İtalya Serie A'nın devleri de genç yeteneğin peşinde. AC Milan ve SSC Napoli, transfer şartlarını görüşmek üzere Alman kulübüyle resmi temas kurmaya hazırlanıyor.

Bir diğer İtaly
an ekibi AS Roma ise oyuncuyu "satın alma opsiyonlu kiralama" formülüyle kadrosuna katmak istedi ancak Frankfurt'un net nakit beklentisi nedeniyle bu yarışta geride kaldı.






CAN UZUN'UN TUNUSLU VARİSİ

Geçtiğimiz sezon ikinci ligde sergilediği 20 maçta 6 gol ve 2 asistlik performansıyla dikkat çeken Can Uzun, futbol otoriteleri tarafından ligin en umut vadeden oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

Frankfurt sportif direktörü Markus Krösche, Can Uzun'un olası ayrılık senaryolarına karşı gözünü Louey Ben Farhat'a çevirdi. Tunus milli takımında da forma giyen ve Can Uzun'un yerini doldurabilecek 19 yaşındaki çok yönlü bir başka hücum oyuncusunu da listesinde tutarak sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Greenwood 80 milyon euro

Fenerbahçe, dünya futbolunun en yetenekli isimlerinden Mason Greenwood’u 39 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katarak yılın transferine imza attı

20.07.2026 12:10:00
Haber Merkezi
 
Greenwood 80 milyon euro
Greenwood 80 milyon euro
Fenerbahçe'nin 39 milyon Euro'ya renklerine bağladığı Mason Greenwood transferinin perde arkasından tam bir futbol draması çıktı! Hakan Safi'nin yaptığı ilk görüşmelerde 80 milyon Euro'lar konuşulan İngiliz yıldız için Roma maaş dengesi yüzünden geri adım atarken, Marsilya çatısı altında yaşananlar ise infial yarattı. Eski Fatih Karagümrüklü Medhi Benatia'nın, kulüp yöneticileriyle karakolluk olma pahasına getirdiği Greenwood'un saha dışı krizlerinden ve umursamaz tavırlarından bıkarak istifa etmesi, transfer piyasasını altüst etti. Piyasada kapıların bir bir yüzüne kapanmasının ardından devreye giren Fenerbahçe, Marsilya'nın krizden kurtulma isteğini fırsata çevirerek dünya yıldızını yarı fiyatına kadrosuna katmayı başardı.






Fenerbahçe, dünya futbolunun en yetenekli ve sansasyonel isimlerinden Mason Greenwood'u 39 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katarak yılın transferine imza attı. İngiliz yıldız için Hakan Safi masaya ilk oturulduğunda kapı 80 milyon Euro'dan açılsa da piyasa koşulları ve kulüplerin çekimserliği rakamı yarı yarıya düşürdü.

Transfer sürecini tıkayan devasa ekonomik kriz ise tanıdık bir isim, eski Fatih Karagümrüklü futbolcu ve Marsilya eski Sportif Direktörü Medhi Benatia'nın devreye girmesiyle çözüldü.






TRANSFER YÜZÜNDEN KARAKOLLUK OLDULAR

İngiliz oyuncunun Marsilya'ya geliş süreci adeta bir savaş alanına dönüştü. Kulübün idari sorumlusu Cecilia Barontini, Greenwood'un geçmişteki disiplinsiz ve hukuki sorunlarını öne sürerek transfere karşı çıktı.






Ancak oyuncuyu takıma kazandırmayı kafasına koyan Benatia, Barontini ile kulüp binasında karakolluk olan kavga yaşadı. Yaşanan bu büyük yönetim krizine rağmen Benatia geri adım atmadı ve Greenwood'u Marsilya'ya getirdi.






BENATIA'NIN İSTİFASINA NEDEN OLDU

Saha içinde başarılı istatistikler yakalasa da Greenwood'un umursamaz tavırları kısa sürede Benatia'yı canından bezdirdi. Faslı futbol adamı, genç oyuncunun formaya saygı duymayan vurdumduymaz karakterine antrenmanlarda sert tepkiler gösterdi ve ikili arasındaki bağlar tamamen koptu.






Teknik direktör Roberto De Zerbi'nin de ayrılmasıyla kulüp içindeki kaos büyüdü. Yaşanan iletişim kopukluğuna dayanamayan Benatia, organizasyona daha fazla yük olmamak adına görevinden resmen istifa etti.






ROMA'NIN MAAŞ SKALASININ ÜZERİNDE

Fenerbahçe'nin de içinde olduğu süreçte Roma transferden çekilmek zorunda kaldı. Roma Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini, takım içi maaş dengelerini korumak adına Greenwood'un yüksek maliyetini bilinçli olarak reddettiklerini açıkladı. Marsilya'nın yeni sportif direktörü Grégory Lorenzi ise piyasada 80-100 milyon Euro konuşulmasına rağmen hiçbir kulübün bu paraları vermediğini itiraf etti. Takım kimyasına zarar veren İngiliz yıldızı elden çıkarmak isteyen Marsilya, Fenerbahçe'nin 39 milyon Euro'luk teklifini kabul ederek transferin önünü açtı.

İsmail Yüksek nasıl başardı?

Fenerbahçe'de gerilim dolu seçim süreçlerinin ardından buzları eriten tarihi buluşma, milli futbolcu İsmail Yüksek’in düğününde gerçekleşti

20.07.2026 11:49:00
Haber Merkezi
 
İsmail Yüksek nasıl başardı?
İsmail Yüksek nasıl başardı?
Fenerbahçe'de gerilim dolu seçim süreçlerinin ardından buzları eriten tarihi buluşma, milli futbolcu İsmail Yüksek'in düğününde gerçekleşti!

Genç yıldızın akılcı ve cesur hamlesiyle eski başkan Aziz Yıldırım ile mevcut başkan Ali Koç, tüm kırgınlıkları bir kenara bırakarak aynı masada nikah şahidi oldu.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek'in düğün töreni, sarı-lacivertli camiada tarihi bir buluşmaya sahne oldu. Düğünün en dikkat çekici anı, Başkan Aziz Yıldırım ile eski başkan Ali Koç'un yan yana gelerek nikah şahitliği yapmasıydı. İki isim, iki kez karşı karşıya geldikleri ve Ali Koç'un kazandığı olaylı seçimlerin ardından ilk kez bu kadar yakın ve hayırlı bir iş için bir araya geldi.







ALİ KOÇ, SAFİ'NİN YANINDA DURMUŞTU

Seçim süreçlerinde Aziz Yıldırım, Ali Koç aleyhine çok sert ifadeler kullandı. Hatta son kongrede Ali Koç'un, son gün Aziz Yıldırım'a karşı Hakan Safi'yle fotoğraf vererek yanında durduğu iddiaları da camiada uzun süre konuşuldu. İkili arasındaki bu büyük gerginliğe rağmen İsmail Yüksek, iki dev ismi aynı masada buluşturmayı başardı.







SARAN'DAN SONRA SAFİ'YE DE VETO

Kritik buluşmanın perde arkası ise İsmail Yüksek'in akılcı hamlesiyle şekillendi. Genç futbolcu, düğün daveti için ilk olarak Aziz Yıldırım'ın kapısını çaldı ve kendisinden nikah şahidi olmasını talep etti.

Saygısını gösteren Yüksek, eski başkana "Bir dileğiniz, bir isteğiniz var mı?" diye sordu. Aziz Yıldırım bu görüşmede Sadettin Saran'ı veto ederken, iddialara göre Hakan Safi'nin de düğünde yer almasını istemedi.







GALATASARAYLILARA İZİN

İsmail Yüksek, veto krizini aştıktan sonra diğer şahidin Ali Koç olmasını istediğini açıkça dile getirdi. Genç oyuncunun en büyük çekincesi Yıldırım'ın bu isme tepki göstermemesiydi...

Ancak Aziz Yıldırım beklenenin aksine olgun bir tavırla "Buyursun gelsin" yanıtını verdi. Yıldırım, Yüksek'in düğüne Galatasaraylı futbolcuları da çağıracağını söylemesi üzerine yine herhangi bir olumsuz tepki göstermedi.







İKİ KUTUP BİR ARADA

Böylece aralarındaki tüm buzları eriten tarihi hamle, genç bir futbolcunun doğru iletişimi sayesinde gerçekleşti. Fenerbahçe camiasının iki kutup ismi, İsmail Yüksek'in mutlu gününde kırgınlıkları bir kenara bırakarak aynı karede buluştu. Bu tarihi an, sarı-lacivertli camiada uzun süre unutulmayacak bir birliktelik fotoğrafı oldu.

Serdal Adalı, Mohamed Salah’ı kaptı

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kararsız kaldığı tarihi transfer yarışında ağırlığını koyarak Mohamed Salah’ı kaptı! Aziz Yıldırım’ın yüksek maliyetine rağmen istediği, Okan Buruk’un ise "Bize gelmez" dediği Mısırlı dünyaca ünlü süper solak ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandı. Foot Mercato'nun duyurduğu dev operasyonda Beşiktaş, forması Premier Lig'de 21 bin sterlinin üzerinde alıcı bulan yıldız oyuncuya yıllık 10+2 milyon euro ödeyecek; transferi bizzat yürüten Adalı, bir kez daha "İmkansızı alır gelirim" sözünü tutmuş oldu.

19.07.2026 17:53:00
Haber Merkezi
 
Serdal Adalı, Mohamed Salah’ı kaptı
Serdal Adalı, Mohamed Salah’ı kaptı
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın "Acaba mı, olur mu?" diye düşündüğü Mohamed Salah transferinde ağırlığını koyarak tarihi bir çalım attı. Transferi bizzat yöneten Başkan Adalı, Önder Özen veya Eduard Graf'a bile hissettirmeden işi bitirdi. Daha önce "Kimsenin aklına bile gelmeyecek oyuncuları gider alır gelirim" diyen Adalı, en çok isteyen tarafın Beşiktaş olduğunu kanıtlayarak dünyaca ünlü yıldızı siyah-beyazlı renklere bağlama aşamasına geldi.






İKİ EZELİ RAKİP DÜŞÜNÜP TAŞINIRKEN

Ezeli rakipler ise bu süreçte sadece ihtimalleri konuşmakla yetindi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu toplantısında Greenwood yerine Salah'ı istemiş ve "20 milyon Euro maaş istiyormuş, acil ihtiyaçsa alırız" demişti. Eski yönetici Ertan Torunoğulları da Salah'ın Türkiye'ye sıcak baktığını ve birçok konuda anlaştıklarını belirtmişti. Galatasaray cephesinde ise Salah'ın geçmişte Ali Sami Yen atmosferinden etkilenmesine rağmen yönetim devreye giremedi... Teknik Direktör Okan Buruk bile oyuncunun adının kendileriyle geçmediğini ve Türkiye'yi tercih edeceğini düşünmediğini dile getirerek olaya çok uzak olduğunu gösterdi.






FOOT MERCATO'YA GÖRE SALAH BİTTİ

Foot Mercato'nun özel haberine göre Beşiktaş, dünyaca ünlü Mısırlı yıldız Mohamed Salah ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar, oyuncuya yıllık 10 milyon Euro garanti ücret ve 2 milyon Euro bonus ödeyecek. Taraflar 1+1 yıllık sözleşme üzerinde el sıkışırken, şu an için sadece sözleşme süresinin detayları ve imaj hakları üzerindeki son görüşmeler yürütülüyor.






BEŞİKTAŞ SEZONUN TRANSFERİNİ YAPACAK

Salah, sadece saha içi performansıyla değil, devasa ekonomik potansiyeliyle de Türkiye'ye geliyor. Premier Lig'de geçtiğimiz sezon maçta giyilen ve en pahalıya satılan formalar listesinde Salah, Aston Villa maçındaki formasıyla 21 bin 438 Sterlin gelir elde ederek 4. sırada yer almıştı. Beşiktaş, bu transferle hem dünya basınında büyük ses getirdi hem de dev bir ticari gelirin kapısını araladı.

Aziz Yıldırım'la Fenerbahçe zayıfladı mı?

Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi'ndeki Gornik maçı öncesi kriz çıktı. Yeni yönetim döneminde transfer edilen Greenwood, Ake ve Muriqi UEFA listesine yazılamazken, Nene’nin sakatlığı ve Kante’nin Dünya Kupası'nda olması İsmail Kartal’ın planlarını altüst etti. Kadrodaki büyük eksikler ve yeni transferlerin lisans engeli, taraftarlar arasında "Aziz Yıldırım'la takım güçleneceğine, Sadettin Saran döneminin ideal kadrosuna göre daha da güç kaybetti" tartışmalarını alevlendirdi.
 

19.07.2026 17:49:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım'la Fenerbahçe zayıfladı mı?
Aziz Yıldırım'la Fenerbahçe zayıfladı mı?
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki Gornik maçıyla sezonun ilk resmi sınavına çıkmaya hazırlanırken, camiada yönetim ve kadro değişimi tartışılıyor. Aziz Yıldırım yönetiminin gerçekleştirdiği Mason Greenwood, Nathan Ake ve Vedat Muriqi transferleri, UEFA engeline takıldı. Lisansları yetişmeyen yeni yıldızlar UEFA listesine dahil edilemedi.

Takımın iki önemli kozundan Nene'nin sakatlığı sürerken, N'Golo Kante'nin Dünya Kupası'nda olması teknik direktör İsmail Kartal'ın elini zorlaştırıyor.






MUHTEMEL 11'DE ÇOK FAZLA EKSİK VAR

Eksiklerin çokluğu nedeniyle gözler takıma yeni yeni dahil olmaya başlayan isimlere çevrildi. Nelson Semedo cuma günü, kaleci Ederson ise cumartesi günü takıma katılabildi. Bu şartlar altında İsmail Kartal'ın Gornik karşısındaki muhtemel 11'i netleşti.

Kalede Mert Günok yer alırken; savunma dörtlüsü Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Milan Skriniar ve James Brown'dan oluşacak. Orta sahada İsmail Yüksek, Fred ve Marco Asensio görev yapacak. Hücum hattında ise Kerem Aktürkoğlu, Anderson Talisca ve Anthony Musaba gol arayacak.






GEÇEN SEZON DAHA GÜÇLÜ KADRO VARDI

Sadettin Saran döneminin geçen sezonki ideal 11'i hatırlatıldığında ise taraftarlar arasında kıyaslamalar başladı. Saran yönetiminin son kadrosunda kalede Ederson, savunmada Semedo, Oosterwolde, Skriniar, Brown; orta sahada Kante, Matteo Guendouzi, Asensio; ileri uçta ise Kerem, Talisca ve Nene üçlüsü sahaya çıkıyordu.

Mevcut eksikler ve liste dışı kalan isimler nedeniyle Gornik maçına çıkacak kadro, geçen sezonun oturan düzenine göre ciddi bir değişim gösterdi.






GORNİK MAÇINA ZAYIFLAMIŞ KADRO

Yaşanan bu transfer krizleri ve zorunlu eksikler, sarı-lacivertli tribünlerde seslerin yükselmesine neden oldu. Fenerbahçeli taraftarlar, Aziz Yıldırım yönetiminin gelişiyle takımın güç kazanmak yerine zayıfladığını savunmaya başladı. Özellikle yeni transferlerin ilk resmi maçta sahada olamayacak olması, Sadettin Saran döneminin istikrarlı ve güçlü kadrosuna duyulan özlemi artırdı. Gornik maçı, yeni yönetimin kurduğu kadro planlaması adına ilk büyük test olacak.






Paylaşılamayan stoper kanarya'ya

Alanyaspor'un 22 yaşındaki stoperi Ümit Akdağ, 4 büyüklerin de geniş listesinde yer alıyordu. Bugün itibarıyla Fenerbahçe resmi imzayı attıracak gibi gözüküyor

19.07.2026 16:58:00
Haber Merkezi
 
Paylaşılamayan stoper kanarya'ya
Paylaşılamayan stoper kanarya'ya
Geçen sezon en fazla ilgi çeken stoperlerden biri Ümit Akdağ'dı... 22 yaşındaki savunmacı, Alanyaspor'la Süper Lig'de 30 karşılaşmaya çıktı. Sahada 2.624 dakika kaldı. 1 gol ve 2 asist üretti. 1.92 boyundaki savunmacı hem Galatasaray hem Fenerbahçe hem Beşiktaş hem de Trabzonspor'un geniş listesinde yer alıyordu.

İŞLER EPEY DEĞİŞTİ

Fakat hiçbir takım, Alanyaspor Yönetimi'yle orta yolu bulamamıştı. Şu anda işler epey değişmiş gibi gözüküyor. Fenerbahçe ve Akdeniz temsilcisi arasındaki pazarlıkların son aşamaya geldiği öğrenildi. Taraflar resmi imza aşamasına geldi. Ümit'in Alanyaspor'la 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavelesi bulunuyordu.






TAM BİR JOKER

Fenerbahçe, yerli havuzunu güçlendirmek istiyor. Ve bu anlamda Ümit çok değerli görülüyor. 22 yaşındaki futbolcunun asıl yeri stoper... Ancak zorunlu durumlarda sol bek ve ön libero bölgelerinde de görev yapabiliyor. Yani tam bir joker... Sarı-Lacivertli ekibin kısa süre içinde transferi resmen açıklaması bekleniyor.

Kartal dünya kupası'nın yıldızlarını topluyor

2026 Dünya Kupası'nda en çok şans yaratan ilk 3 isim; Messi, Trossard ve Salah. Beşiktaş, Trossard'ı kadrosuna kattı. Salah konusundaki baskısını da artırdı. O da biterse geriye sadece Messi kalacak!

19.07.2026 16:45:00
Haber Merkezi
 
Kartal dünya kupası'nın yıldızlarını topluyor
Kartal dünya kupası'nın yıldızlarını topluyor
Dünya Kupası finali yarın İspanya ve Arjantin arasında oynanacak (TSİ 22.00). Ve dev organizasyonun geride kalan bölümünde en fazla şans yaratan 3 oyuncu şöyle sıralanıyor:

Lionel Messi: 25
Leandro Trossard: 17
Mohamed Salah: 16

Bilindiği üzere Beşiktaş, Trossard transferini resmen bitirdi.

ÇOK İLGİNÇ BİR DURUM

Siyah-Beyazlılar şu anda Mohamed Salah konusundaki baskısını iyice artırdı. Liverpool'dan bonservisini alan Mısırlı yıldız, boşta bulunuyor. Kariyeriyle ilgili kesin kararını henüz vermedi. Ancak Kartal'a çok yakın olduğu biliniyor. O da kadroya katılırsa, ortaya çok ilginç bir istatistik çıkıyor.






NORMAL KONTRAT DEĞİL

Salah ve Trossard'la birlikte Beşiktaş, Dünya Kupası'nda en fazla şans yaratan 3 isimden 2'sini kadrosuna katmış olacak. Sadece Messi dışarıda kalıyor. Zaten onun da Türkiye'ye gelmesi mümkün değil.

39 yaşındaki efsanenin Inter Miami ile 31 Aralık 2028'e kadar sözleşmesi var. Ve bu kontrat normal bir oyuncu sözleşmesi değil. Resmen iş anlaşması!
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.