logo
11 NİSAN 2026

Sivasspor 58 yaşında

Kulüpten açıklama: Net Global Sivasspor'umuzun 58. kuruluş yıl dönümünü büyük bir sevinç ve heyecanla kutluyoruz.

09.05.2025 00:16:00
Haber Merkezi
Sivasspor 58 yaşında
Sivasspor 58 yaşında
Sivasspor kuruluşunun 58. yıl dönümünü kutluyor. Kulübün X hesabından kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir paylaşım yapıldı.

Paylaşım şöyle; 

"Net Global Sivasspor'umuz 58 Yaşında!

Net Global Sivasspor'umuzun 58. kuruluş yıl dönümünü büyük bir sevinç ve heyecanla kutluyoruz.

1960'lı yılların ikinci yarısında Türk futbolunun Anadolu'ya yayılmaya başladığı o dönemde, Sivaslıların yüreğinden doğan büyük bir sevdanın adıydı Sivasspor.

O sevdadan doğan bu büyük kulüp, 9 Mayıs 1967'de resmi kimliğini kazandı.

O gün bugündür, Sivas'ın bağrından kopan bu ateş, sadece sahada değil, gönüllerde de yanmaya devam ediyor.

58 yıldır duruşumuzdan asla taviz vermedik. Nice futbolcuyu Türk futboluna kazandırdık, milyonların takdirini kazandık.

Adımızı Avrupa sahnesine taşıyarak, "Anadolu'dan da büyük başarı çıkar" diyenlere umut olduk.

Net Global Sivasspor'umuz; mazisiyle gurur duyduğumuz, bugünüyle iftihar ettiğimiz, yarınlarına inandığımız bir değerdir.

Bu yolda emeği geçen tüm başkanlarımıza, yöneticilerimize, teknik kadrolarımıza, futbolcularımıza, personelimize, taraftarlarımıza ve bu büyük sevdaya kalpten bağlı olan herkese yürekten teşekkür ediyoruz.

Nice 58 yıllara, nice zaferlere, nice gurur tablolarına!
İyi ki varsın Net Global Sivasspor."

Sergen Yalçın: 'Önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, önümüzdeki sezonun planlaması doğrultusunda ligde kalan haftalarda kadroda bazı değişiklikler yaparak özellikle az süre bulan oyuncuların son durumlarını görmek istediğini söyledi

11.04.2026 00:09:00
İhlas Haber Ajansı
Sergen Yalçın: 'Önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz'
Sergen Yalçın: 'Önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz'
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, önümüzdeki sezonun planlaması doğrultusunda ligde kalan haftalarda kadroda bazı değişiklikler yaparak özellikle az süre bulan oyuncuların son durumlarını görmek istediğini söyledi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu.

"Bu maçlarda oyuncuları konsantre etmek kolay olmuyor"



Kazanmanın güzel olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Yalçın, "Morale ihtiyacımız vardı özellikle bugün. Çocuklar iyi mücadele ettiler. İki gol haricinde oyununun tamamında kontrol bizdeydi. Çok pozisyonumuz da vardı. Pozitif bir oyun vardı. 4-5 bölgede farklı oyuncularla oynadık. İyi bir akşam olduğunu düşünüyorum. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Konsantrasyonu bozmuyorlar. Çünkü biraz hedefsiz kaldık ligde. Bu maçlarda oyuncuları konsantre etmek kolay olmuyor" ifadelerini kullandı.

"Önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz"

53 yaşındaki teknik adam, kadroda bazı değişiklikler yaparak oyuncuların son durumlarını görmek istediğini de belirterek, "El Bilal Toure yeni döndü. Bilal'in tam randımanlı olması 1-2 haftayı bulur. Oyuncuların pozisyonlarına göre bakıyoruz. Nerede ihtiyacımız varsa orada oynatıyoruz. Önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz. Böyle değişiklikler olabilir. Jota bizde kiralık. Oyuncuları kullanıyoruz. Oyuncularla ilgili sezon sonu bazı kararla vermemiz gerekiyor. Biz de onları kullanıp görmek istiyoruz. Jota'nun oyunda kaldığı süredeki performansı bence iyiydi" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş kurtarıcı olarak gelinecek bir kulüp değil"

Bir teknik adam olarak sezon başında göreve gelmenin daha avantajlı bir durum olduğuna değinen Sergen Yalçın, "Beşiktaş kurtarıcı olarak gelinecek bir kulüp değil. Burası büyük bir camia. Sezon başında göreve başlamak çok daha mantıklı. O zaman kadro kurulumunu siz yapıyorsunuz. Teknik direktör olarak sezon başlamadan gelmek çok daha doğru. Büyük camialara kurtarıcı olarak gelinmez, o daha çok küme düşünme hattındaki takımlar için geçerli. Burada tabii ki hedefe oynamak istiyoruz. Taraftara da sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bazı şeyleri değiştirmemiz lazım. Bunlar 1-2 ayda olacak işler değil. Ligdeki sıralamamızın da normal olduğunu düşünüyorum 4.'lük tabii ki başarı değil ama normal olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki sene de farklı bir yerde olacağımızı düşünüyorum. Biraz sabırlı olun. Kadro planlamasını, kampı yapalım, sonrasını hep beraber göreceğiz" dedi.

"Lucescu'yu, Beşiktaş camiasının adamı olarak görebiliriz"

Siyah-beyazlıların teknik direktörü, son olarak da geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Rumen teknik adam Mircea Lucescu hakkındaki görüşlerini, şu sözlerle aktardı:
"Lucescu benim hayatımda çok önemli birisi. Hocalığın yanında çok iyi bir insandı. Bizim diyaloğumuz harikaydı. Çok iyi anlaşıyorduk. Çok önemli bir futbol adamını kaybetti camia. Lucescu'yu, Beşiktaş camiasının adamı olarak görebiliriz. Beşiktaş'ın sembol ismiydi. Çok güzel işler yaptı burada."

Orkun Kökçü son 10 maçta 7 gol attı

Beşiktaş'ın kaptanı Orkun Kökçü, Süper Lig'de çıktığı son 10 maçta 7 gol kaydetti. Milli futbolcunun bu süreçte 5 de asisti bulunuyor

10.04.2026 22:57:00
İhlas Haber Ajansı
Orkun Kökçü son 10 maçta 7 gol attı
Orkun Kökçü son 10 maçta 7 gol attı
Beşiktaş'ın kaptanı Orkun Kökçü, Süper Lig'de çıktığı son 10 maçta 7 gol kaydetti. Milli futbolcunun bu süreçte 5 de asisti bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Siyah-beyazlıların golleri 4 dakikada Orkun Kökçü, 8. dakikada Jota Silva, 33 ve 59. dakikada Oh'tan geldi. Siyah-beyazlı takımın son haftalardaki en formda futbolcusu olan Orkun, bu golle ligdeki gol sayısını da 7'ye çıkardı.

25 yaşındaki oyuncu, söz konusu golleri ise çıktığı son 10 mücadelede kaydetti.

Süper Lig'de 25 müsabakada 9 da asisti bulunan başarılı oyuncu, bu asistlerin 5'ini yine son 10 maçlık periyotta yaptı.

Eyüpspor, Konyaspor, Alanyaspor, Başakşehir, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Antalyaspor karşılaşmalarında fileleri sarsan Orkun Kökçü; aynı zamanda Konyaspor, Kasımpaşa ve Antalyaspor mücadelelerinde birer kez, Göztepe maçında da 2 kez gol pası verdi.

Kayserispor ile Fenerbahçe, ligde 50. kez rakip olacak

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında yarın karşılaşacak Kayserispor ile Fenerbahçe, ligde 50. kez karşı karşıya gelecek

10.04.2026 12:06:00
AA
Kayserispor ile Fenerbahçe, ligde 50. kez rakip olacak
Kayserispor ile Fenerbahçe, ligde 50. kez rakip olacak
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında yarın karşılaşacak Kayserispor ile Fenerbahçe, ligde 50. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında daha önce bu kulvarda oynanan 49 maçta sarı-lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor.

Fenerbahçe, rakibini 31 kez mağlup ederken 10 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Kayserispor ise sarı-lacivertliler karşısında 8 mücadeleden 3 puanla ayrıldı.

İstanbul temsilcisi, söz konusu müsabakalarda 114 gol atarken, kalesinde 55 gol gördü.

Kayseri'de 25. Maç

Kayserispor ile Fenerbahçe, Kayseri'de 25. lig mücadelelerine çıkacak.

Daha önce burada oynanan 24 müsabakada Fenerbahçe 12 galibiyet elde ederken, 6'şar beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Söz konusu mücadelelerde Fenerbahçe 43 gol atarken, ev sahibi ekip 25 kez sevindi.

Tarihe geçen sonuçlar

Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisini Kayserispor karşısında elde etti.

Sarı-lacivertli takım, 1994-1995 sezonunda cezası nedeniyle rakibiyle İzmir'de yaptığı maçı 8-1, 2004-2005 sezonunda İstanbul'daki müsabakayı da 7-0 kazanarak lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisine imza attı.

İki ekip arasında geçen sezon Kayseri'de oynanan karşılaşmada da 8 gol atılmış, Fenerbahçe mücadeleden 6-2'lik galibiyetle ayrılmıştı.

Bu arada iki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, 4-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları devam etti

Fenerbahçe, 11 Nisan Cumartesi akşamı deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı Trendyol Süper Lig 29. hafta maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü

09.04.2026 15:04:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları devam etti
Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları devam etti
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetimindeki idman salonda yapılan core çalışmasıyla başladı. Ardından sahada ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin devamında iki gruba ayrılan oyuncularımız, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da noktalandı.

Sarı-lacivertliler, çalışmalarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve ardından Kayseri'ye gidecek.

Serdal Adalı, Sergen Yalçın, Cerny ve Agbadou, PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübün yanı sıra Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile futbolculardan Vaclav Cerny ve Emmanuel Agbadou'yu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

08.04.2026 14:57:00
İhlas Haber Ajansı
Serdal Adalı, Sergen Yalçın, Cerny ve Agbadou, PFDK'ya sevk edildi
Serdal Adalı, Sergen Yalçın, Cerny ve Agbadou, PFDK'ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübün yanı sıra Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile futbolculardan Vaclav Cerny ve Emmanuel Agbadou'yu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden (TFF) açıklanan Hukuk Müşavirliği'nce 07.04.2026 tarihinde PFDK yapılan sevkler şöyle:

Göztepe Kulübü'nün 04.04.2026 tarihinde oynanan Gençlerbirliği-Göztepe müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kasımpaşa Kulübü'nün 04.04.2026 tarihinde oynanan Kasımpaşa-Kayserispor müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Kasımpaşa Kulübü futbolcusu Ribeiro Dias Carlos Miguel'in aynı müsabakadaki 'kural dışı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 05.04.2026 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kayserispor Kulübü'nün 04.04.2026 tarihinde oynanan Kasımpaşa-Kayserispor müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Trabzonspor Kulübü'nün 04.04.2026 tarihinde oynanan Trabzonspor-Galatasaray müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve 'talimatlara aykırı hareketleri' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi, 2025-2026 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün 5/7 maddesi uyarınca ve Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatı'nın 7. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Trabzonspor Kulübü futbolcusu Boran Başkan'ın aynı müsabakadaki 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca ve 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 07.04.2026 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Galatasaray Kulübü'nün 04.04.2026 tarihinde oynanan Trabzonspor-Galatasaray müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Konyaspor Kulübü'nün 05.04.2026 tarihinde oynanan Samsunspor-Konyaspor müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Eyüpspor Kulübü'nün 05.04.2026 tarihinde oynanan Antalyaspor-Eyüpspor müsabakasındaki '5 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Fenerbahçe Kulübü'nün 05.04.2026 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Beşiktaş Kulübü'nün 05.04.2026 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve müsabaka sonrası kulüp resmi sosyal medya hesabından (X) 05.04.2026 tarihinde yayınlanan paylaşımda yer alan 'futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın müsabaka sonrası kulüp resmi sosyal medya hesabından (X) 05.04.2026 tarihinde yayınlanan paylaşımdaki açıklamalar ile müsabaka sonrası basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarında yer alan 'futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

Beşiktaş Kulübü teknik sorumlusu Ali Rıza Sergen Yalçın'ın müsabaka sonrası flaş röportajda yapmış olduğu açıklamalarında yer alan 'futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

Beşiktaş Kulübü futbolcusu Vaclav Cerny'in müsabaka sonrası resmi sosyal medya hesabından (instagram) 06.04.2026 tarihinde yayınladığı paylaşımında yer alan 'futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

Beşiktaş Kulübü futbolcusu Badobre Emmanuel Elysee Djedje Agbadou'nun müsabaka sonrası flaş röportajda yapmış olduğu açıklamalarında yer alan 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 07.04.2026 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kocaelispor Kulübü'nün 06.04.2026 tarihinde oynanan Kocaelispor-RAMS Başakşehir müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Mircea Lucescu, hayatını kaybetti

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, 80 yaşında hayatını kaybetti. Lucescu, teknik adamlık kariyerinde Galatasaray ve Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluklarına imza attı

07.04.2026 21:46:00
İhlas Haber Ajansı
Mircea Lucescu, hayatını kaybetti
Mircea Lucescu, hayatını kaybetti
Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, 80 yaşında hayatını kaybetti. Lucescu, teknik adamlık kariyerinde Galatasaray ve Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluklarına imza attı.

Geçtiğimiz günlerde milli takım kampında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Romanya Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun hayatını kaybettiği açıklandı. Teknik adamlık kariyerinde 2000-2002 yıllarında Galatasaray, 2002-2004 yılları arasında da Beşiktaş'ı çalıştıran Rumen teknik direktör, her iki takımla da Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.



Lucescu, Galatasaray ile UEFA Süper Kupa, Shakhtar Donetsk ile de UEFA Kupası şampiyonlukları elde etti. Kariyerinde en fazla görev yaptığı takım Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk olurken, 2004-2016 yılları arasında yerel ve uluslararasında birçok şampiyonluklara imza attı.



Lucescu, teknik direktörlük kariyerinde 37 kupa ile futbol tarihinin en fazla kupa kazanan teknik direktörleri arasına girdi. Deneyimli teknik adam ayrıca Ağustos 2017 - Şubat 2019 tarihleri arasında Türk Milli Takımı'nı çalıştırdı. 2024 yılının ağustos ayından itibaren Romanya Milli Takımı'nda görev yapan Lucescu, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off yarı finalinde İstanbul'da Türk Milli Takımı'na karşı rakip olmuş, sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı.

Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak

TFF'nin açıklamasıyla Bursaspor ile Ankara Demirspor arasındaki kritik karşılaşmanın Eskişehir'de oynanacağı resmileşti

07.04.2026 19:10:00
İhlas Haber Ajansı
Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak
Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak
TFF'nin açıklamasıyla Bursaspor ile Ankara Demirspor arasındaki kritik karşılaşmanın Eskişehir'de oynanacağı resmileşti.
Bursaspor'un Ankara Demirspor ile oynayacağı kritik karşılaşmanın yeri resmen belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan güncellemeyle mücadelenin Eskişehir'de oynanacağı açıklandı.
TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan maç bilgilerine göre karşılaşmanın stadyumu, Eskişehir Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu olarak güncellendi. Böylece uzun süredir gündemde olan stat değişikliği resmiyet kazandı.

Yönetimin girişimleri sonuç verdi
Bursaspor Yönetim Kurulu'nun yaptığı girişimler sonucunda alınan bu karar doğrultusunda, mücadele Pazar günü 32 bin 500 kişi kapasiteli statta oynanacak. Bursaspor için büyük önem taşıyan bu mücadelede, taraftarların da yoğun katılım göstermesi bekleniyor.İHA

Kerem Aktürkoğlu'ndan Başkan Özlü'ye forma hediyesi

A Milli Futbol Takımı'nı 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na taşıyan golü atan Fenerbahçeli milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'yü ziyaret ederek, 7 numaralı milli takım formasını hediye etti

07.04.2026 19:10:00
İhlas Haber Ajansı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Başkan Özlü'ye forma hediyesi
Kerem Aktürkoğlu'ndan Başkan Özlü'ye forma hediyesi
A Milli Futbol Takımı'nı 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na taşıyan golü atan Fenerbahçeli milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'yü ziyaret ederek, 7 numaralı milli takım formasını hediye etti.
2026 FIFA Dünya Kupası Play-Off Finali'nde Kosova karşısında attığı kritik golle Türkiye'nin turnuvaya katılmasını sağlayan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, memleketi Kocaeli'de çeşitli temaslarda bulundu. Aktürkoğlu, bu kapsamda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ile belediye makamında bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede Aktürkoğlu, Başkan Özlü'ye sırtında isminin yazılı olduğu 7 numaralı Ay-Yıldızlı formayı takdim etti. Kerem Aktürkoğlu'nu ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Özlü, "Kocaelimizin gururu Kerem Aktürkoğlu'nun, Dünya Kupası yolunda attığı kritik gol hepimize büyük bir sevinç yaşattı. Kendisine Ay-Yıldızlı forma altında ve kulüp kariyerinde başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ve beraberindeki heyet ise gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Özlü'ye teşekkür etti.İHA

Trabzonspor ikinci yarının lideri

Trendyol Süper Lig'in ikinci yarısında 28 puan toplayan Trabzonspor, bu dönemde en fazla puan elde eden takım oldu

07.04.2026 10:36:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor ikinci yarının lideri
Trabzonspor ikinci yarının lideri
Trendyol Süper Lig'in ikinci yarısında 28 puan toplayan Trabzonspor, bu dönemde en fazla puan elde eden takım oldu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 28 haftasını 63 puanla 3. sırada tamamladı. Karadeniz ekibi, ligin ikinci yarısının puan tablosuna bakıldığında ise en çok puan toplayan takım olarak olarak öne çıktı. Bordo-mavililer, ligin ilk yarısını 17 maç sonunda 35 puanla tamamlarken, ikinci devrede ise 28 puanı hanesine yazdırdı.

İkinci yarının en başarılı takımı



Sezonun İlk yarısını 42 puanla lider tamamlayan Galatasaray, ikinci yarıda bir maç eksiği ile 22 puan alarak 64 puan kazandı. Averajla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe ise ikinci devrede 24 puanı hanesine yazdırıp puanını 63 yaptı. Trabzonspor ise ikinci yarıda oynadığı 11 maçta 28 puan toplayarak, hem puanını 63'e yükseltti hem de ikinci yarının en başarılı takımı oldu.

Yükselişini sürdürmek istiyor

Trabzonspor sezonun ikinci yarısındaki yükselişini ligde kalan 6 haftalık bölümde de devam ettirmek için mücadele edecek. Bordo-mavili yönetim, teknik heyet ve oyuncular ligin geri kalan bölümde galibiyet sayısını daha da yukarı çıkartarak, şampiyonluk yarışındaki iddiasını son ana kadar taşımayı hedefliyor.

Aynı zamanda ligde 6 maç üst üste kazanan Fatih Tekke'nin takımı, deplasmanda oynanacak olan Alanyaspor müsabakasından da galip ayrılıp seriyi 7 müsabakaya çıkarmak istiyor.

1., 2. ve 3. Lig'de play-off tarihleri belli oldu

Trendyol 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de play-off tarihleri belli oldu

06.04.2026 14:49:00 / Güncelleme: 06.04.2026 14:51:22
İhlas Haber Ajansı
1., 2. ve 3. Lig'de play-off tarihleri belli oldu
1., 2. ve 3. Lig'de play-off tarihleri belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de play-off tarihlerinin belirlendiğini açıkladı. Açıklamada final müsabakalarının oynanacağı merkezlerin daha sonra ilan edileceği belirtildi.

1., 2. ve 3. Lig'de play off tarihleri şu şekilde:

1. Lig play-off tarihleri

1. Tur: 7 Mayıs 2026 Perşembe

2. Tur - 1. Maçlar: 11 Mayıs 2026 Pazartesi

2. Tur - 2. Maçlar: 15 Mayıs 2026 Cuma

Final: 22 Mayıs 2026 Cuma



2. Lig play-off tarihleri

1. Tur - 1. Maçlar: 30 Nisan 2026 Perşembe

1. Tur - 2. Maçlar: 4 Mayıs 2026 Pazartesi

Kırmızı Grup - Final: 9 Mayıs 2026 Cumartesi

Beyaz Grup - Final: 10 Mayıs 2026 Pazar



3. Lig play-off tarihleri

1. Grup ve 2. Grup 1. Tur - 1. Maçlar: 23 Nisan 2026 Perşembe

3. Grup ve 4. Grup 1. Tur - 1. Maçlar: 24 Nisan 2026 Cuma

1. Grup ve 2. Grup 1. Tur - 2. Maçlar: 27 Nisan 2026 Pazartesi

3. Grup ve 4. Grup 1. Tur - 2. Maçlar: 28 Nisan 2026 Salı

2. Tur - 1. Maçlar: 4 Mayıs 2026 Pazartesi

2. Tur - 2. Maçlar: 8 Mayıs 2026 Cuma

1. - 2. Grup Finali: 14 Mayıs 2026 Perşembe

3. - 4. Grup Finali: 15 Mayıs 2026 Cuma
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.