logo
15 TEMMUZ 2026

Solskjaer'e niyet, Italiano'ya kısmet

Beşiktaş yılın transfer bombasını Leandro Trossard ile patlattı... Siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki Belçikalı yıldızla görüşmelere başlandığını KAP'a bildirirken; Serdal Adalı transferin perde arkasındaki dev maliyet farkını ve Muhammed Salah dedikodularının iç yüzünü açıkladı

15.07.2026 13:00:00
Haber Merkezi
 
Solskjaer'e niyet, Italiano'ya kısmet
Solskjaer'e niyet, Italiano'ya kısmet
Kadro planlamacısı Eduard Graff'ın scout başarısı olan Trossard, geçen sezon Ole Gunnar Solskjaer'e niyet edilmişken, yeni sezonda teknik direktör Vincenzo Italiano'nun en büyük kozu oldu.
Beşiktaş, transfer piyasasında yılın bombasını patlattı... Belçikalı yıldız Leandro Trossard transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı kulüp, 31 yaşındaki kanat oyuncusu ile görüşmelere başlandığını KAP'a resmen bildirdi. Bu hamle, Beşiktaş'ın yeni sezondaki şampiyonluk iddiasını taçlandıran dev bir adım oldu.






ARSENAL HAK TALEP EDİYOR
Transferin perde arkasına dair konuşan Başkan Serdal Adalı, Arsenal'in 31 yaşındaki oyuncu için hâlâ sonraki satıştan pay talep ettiğini belirtti. Geçen sezon Trossard için 25 milyon euro bonservis ve 8 milyon euro maaş teklif ettiklerini ancak kulübünün izin vermediğini açıkladı.






ASILSIZ SALAH DEDİKODULARI
Bu kez çok daha düşük bir maaşla anlaşma sağladıklarını vurguladı. Adalı ayrıca, ortaya atılan Muhammed Salah dedikodularının asılsız olduğunu, bu iddiaların sadece kulübün yarattığı güçlü kaynaklar sebebiyle üretildiğini ifade etti. Bu büyük operasyonun arkasında ise tanıdık bir isim var.






ASLINDA SOLSKJAER'E VERİLECEKTİ
Belçikalı yıldızın transferi, Beşiktaş kadro planlamacısı Eduard Graff'ın ısrarcılığının devamı olarak dikkat çekiyor. Graff, Trossard'ı geçtiğimiz sezon kulübe önermiş ve oyuncunun o dönem takımın başında olan teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'e verilmesi planlanmıştı.






ITALIANO'NUN KISMETİNE OLDU
Geçen sezon gerçekleşmeyen bu plan, yeni dönemde meyvesini verdi. Solskjaer döneminde yarım kalan transfer hikayesi, yeni teknik direktör Vincenzo Italiano döneminde mutlu sonla tamamlandı. Trossard, Italiano'nun hücum hattındaki en güçlü kozlarından biri olacak.

Kartal'ın savunmasında samba

Beşiktaş transferde iyice gaza bastı. Kartal, sol ayaklı stoper konusunda Flamengo'dan Leo Pereira'yı büyük oranda bitirdi. Bu transferde Futbol Direktörü Önder Özen'in önemli bir rol oynadığı belirtildi

15.07.2026 14:22:00
Haber Merkezi
 
Kartal'ın savunmasında samba
Kartal'ın savunmasında samba
Beşiktaş bu transfer döneminde taraftarlarını oldukça mutlu ediyor. Ve Siyah-Beyazlılar'ın durmaya niyeti yok gibi gözüküyor. Kartal, sol ayaklı stoper konusunu da çözmek üzere... Beşiktaş, Flamengo forması giyen Leo Pereira'yla büyük oranda anlaştı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.






GİTMEK İSTİYORUM!

Oyuncu cephesiyle el sıkışıldı. Brezilya ekibiyle de pazarlıklarda son sürece girildi. 30 yaşındaki futbolcunun, Flamengo ile mukavelesi 31 Aralık 2027 tarihine kadar devam ediyordu. 1.89 boyundaki savunmacı, yönetimle görüşerek Beşiktaş'ta oynamak istediğini iletti. Bu gelişme, Kartal'ın elini oldukça güçlendirdi.






ÖZEN'İN SÖZLERİ AKILLARDA

Bu transferi özellikle Futbol Direktörü Önder Özen'in çok istediği öğrenildi. Önder Özen, 2026'nın Ocak ayında sambacıyla igili, "Leo Pereira lider bir oyuncu. Yüksek topları iyi... Her sene birkaç gol atar. Oyunu geriden çok iyi kurar ancak çabuk bir futbolcu değildir. Partnerinin çabuk bir profil olması gerekir" ifadelerini kullanmıştı.

Mısırlı forvet bedava ayrılamaz!

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Mostafa Mohamed, küme düşen Nantes Kulübü'nün yeni sezon hazırlıklarına katılmak yerine tatili tercih etmişti! Fransız ekibi buna rağmen mukavelesini feshetmeyecek. Çünkü para kazanmak istiyorlar

15.07.2026 13:57:00
Haber Merkezi
 
Mısırlı forvet bedava ayrılamaz!
Mısırlı forvet bedava ayrılamaz!
Nantes, Galatasaray'dan 6 milyon euronun üzerinde bir bedelle Mostafa Mohamed'i transfer etmişti (2023). Sezon başı kampına katılmayan Mısırlı forvetin sözleşmesi bu hareketine rağmen feshedilmeyecek. Fransız ekibi, kontratının son senesine giren 28 yaşındaki forvetten az da olsa bir para kazanmak istiyor.






TÜRKİYE'DE TATİL!

Teknik heyet onu beklerken, Mostafa Mohamed Türkiye'de tatil yapmayı tercih etmişti. Nantes küme düştüğü için 1.85 boyundaki futbolcunun maaşında da indirime gidilmişti. Mısırlı futbolcunun moralinin bu sebeple çok bozulduğu ifade edildi. Yeni adresi ise merakla bekleniyor.






SAMSUNSPOR SESLERİ

Karadeniz temsilcisi Samsunspor'un, onunla ilgilendiği konuşuluyordu. Fakat şu ana kadar resmi bir girişimde bulunmadılar. Nantes Kulübü, oyuncuyu kesinlikle gönderecek. Ancak bunu "bedava" yapmayacaklar. Uygun bir bedelle yolları tamamen ayıracaklar...

Ouattara'da sorumluluk hocada

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, yeni sol bek Kassoum Ouattara'yı Italiano'nun çok istediğini söyledi. Genç futbolcunun sakatlık geçmişi, tartışma konusuydu

15.07.2026 13:51:00 / Güncelleme: 15.07.2026 13:58:00
Haber Merkezi
 
Ouattara'da sorumluluk hocada
Ouattara'da sorumluluk hocada
Beşiktaş, Monaco Kulübü'ne 8 milyon euro ödeyerek Kassoum Ouattara'yı kadrosuna katmıştı. Anlaşmada +2 milyon euroluk bonus maddeleri de bulunuyor.

Ayrıca Monaco, sonraki satıştan %20'lik pay alacak. 21 yaşındaki genç sol bekle 30 Haziran 2030 tarihine kadar sözleşme yapıldı.

FARKLI İSİMLER VARDI

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, "Sol bek için farklı isimlere de bakıyorduk. Ouattara'yı hoca çok istedi. Gittik ve aldık" ifadelerini kullandı.

Fransız futbolcu, geride bıraktığımız sezonda 15 karşılaşmayı sakatlığı sebebiyle kaçırmıştı. Kalitesi ve potansiyeli konusunda hiçbir şüphe yoktu. Ancak sakatlık geçmişi, tartışma çıkarmıştı.






TEKRAR GÜNDEME GELEBİLİR

Başkan'ın sözleri, bir anlamda bütün sorumluluğun Vincenzo Italiano'ya ait olduğunu da gösterdi. Kassoum Ouattara sağlıklı kalır ve iyi bir performans sergilerse zaten sorun yok. Fakat sezon içinde sakatlık problemleri yaşarsa, Adalı'nın açıklamaları tekrar gündeme gelebilir.

Galatasaray'da 'yeni düzen'

Galatasaray’da orta saha devrimi başkadı! Teknik direktör Okan Buruk; Torreira, Lemina ve Sara’lı mevcut pas omurgasını tamamen tasfiye ederek Avrupa’nın elit seviyesinde rakipleri fiziksel olarak adeta ezecek yepyeni bir "canavar" inşa ediyor

15.07.2026 13:49:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da 'yeni düzen'
Galatasaray'da 'yeni düzen'
1.91'lik Premier Lig duvarı Ugochukwu, Botafogo'nun iki yönlü dinamiti Danilo Santos ve hücumun dahi beyni Can Uzun'dan kurulacak bu yeni hat; sarı-kırmızılıları hem fiziksel elitizme taşıyacak hem de kronik savunma zaaflarına son verecek yırtıcı bir imparatorluğun habercisi!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Avrupa arenasında rakipleri fiziksel olarak ezebilecek yepyeni ve dinamik bir orta saha kurmak için düğmeye bastı.

Mevcut omurgayı kökten değiştirmeyi kafasına koyan deneyimli çalıştırıcı; Torreira, Lemina ve Gabriel Sara'dan oluşan yapıyı bozarak tamamen genç, atletik ve yırtıcı bir "merkez" inşa etmek istiyor.






TORREIRA, BOCA'YA GİDECEK

Bu doğrultuda Mario Lemina ile yollar resmen ayrılırken, cazip teklifler alan Gabriel Sara'nın satışı gündeme geldi. Botafogo'dan Danilo Santos'un transfer edilmesi durumunda ise Lucas Torreira'nın kiralık statüsü de gözetilerek Ocak ayında veya sezon sonunda Boca Juniors'a gönderilmesi planlanıyor.






FİZİKSEL BİR ELİTİZM

Okan Buruk'un rüyalarını süsleyen yeni merkez; Lesley Ugochukwu, Danilo Santos ve Can Uzun üçlüsünden oluşuyor. Premier Lig sertliğine sahip 1.91'lik dev kesici Ugochukwu ile orta sahayı adeta bir duvara dönüştürmeyi hedefleyen Buruk, Torreira'nın boy dezavantajını bu fiziksel elitizmle kapatacak.






HEPSİNİ ROLÜ AYRI OLACAK

Botafogo'nun iki yönlü dinamiti Danilo Santos ise bitmek bilmeyen enerjisi, driplingleri ve ceza sahası koşularıyla takıma aranan geçiş oyunu temposunu kazandıracak.

Bu iki yırtıcı gücün önünde konumlanacak Can Uzun ise elit bitiriciliği, kilit pasları ve dikine oyun becerisiyle yeni kurgunun yaratıcı beyni ve skor gücü olacak.






BOY DEZAVANTAJI BİTECEK

Bu operasyon orta sahada çağ değişimine işaret ediyor. Eski kurguda yer alan Torreira, Lemina ve Sara üçlüsü daha çok tecrübeli, tempoyu pasla ayarlayan ve set oyununu tercih eden bir yapıya sahipti. Ancak bu yapının fiziksel temaslarda erimesi ve boy dezavantajı yaşaması, teknik heyeti harekete geçirdi.

YIKILMAYAN ORTA SAHA

Yeni hedeflenen Ugochukwu, Danilo ve Can Uzun üçlüsü ise genç, başarıya aç ve sürekli dikine koşan karakterleriyle öne çıkıyor.
Fiziksel olarak yıkılmayan, uzun ve atletik bu yeni hat; patlayıcı driplingler, geçiş oyunları ve ceza sahası koşularıyla Galatasaray'ın hücum dinamizmini de bambaşka bir seviyeye taşıyacak.






RADİKAL MÜHENDİSLİK

Bu radikal mühendislikle Okan Buruk, önde baskı yaparken arkada geniş alan bırakan Galatasaray'ın en büyük kronik zaafını çözmeyi amaçlıyor. Geri koşuları çok daha hızlı ve güçlü yapabilen bu yeni hat, sarı-kırmızılılara hem Süper Lig'de hem de Avrupa'nın elit seviyesinde modern, yırtıcı ve yüksek piyasa değerli bir savunma-hücum dengesi getirecek.

Greenwood'un oda arkadaşı Galatasaray'a

Mason Greenwood’un Fenerbahçe’yle hemen hemen anlaşmasının ardından, eski oda arkadaşı Phil Foden da Galatasaray gündemine düştü! 

15.07.2026 12:51:00
Haber Merkezi
 
Greenwood'un oda arkadaşı Galatasaray'a
Greenwood'un oda arkadaşı Galatasaray'a
İzlanda kampındaki meşhur "jelibon skandalıyla" akıllara kazınan iki eski dostun yollarını ayıran o geceyi ve 150 milyon Euro'luk Foden transferinin arka planındaki gerçekler dikkat çekici

Fenerbahçe'nin Mason Greenwood ile anlaşma noktasına gelmesinin hemen ardından, sosyal medyada çılgın bir iddia dalgası başladı... Greenwood'un İngiltere Millî Takımı'ndan eski oda arkadaşı Phil Foden'ın Galatasaray'a transfer olacağı konuşulmaya başkandı. İki oyuncunun geçmişteki vukuatlarına gönderme yapan taraftarlar, şimdiden "yeniden jelibon kardeşliği" esprileriyle ortalığı kasıp kavuruyor.






İKİSİ BİRDEN KAMPTAN KOVULDU

Bu eğlenceli esprinin arkasında, futbol tarihinin en absürt disiplinsizlik olaylarından biri yatıyor. Eylül 2020'deki İzlanda kampında, sıkı COVID-19 karantinasını delen ikili, otele gizlice kız davet etmişti.

Buluşma öncesi kızlardan İngiltere'de bulamadıkları ekşi jelibonları satın alıp getirmelerini isteyen Foden ve Greenwood, odadaki eğlenceli anların Snapchat'e sızmasıyla yakayı ele vermiş ve kamptan atılmıştı.






FODEN'A HERKES SAHİP ÇIKTI

O meşhur geceden sonra iki yakın dostun yolları tamamen ayrıldı. Yaşanan skandalın ardından hızlıca özür dileyen Foden, Manchester City menajeri Pep Guardiola'nın korumacı kanatları altında kendini futbola adayarak dünyanın en elit oyuncularından birine dönüştü.

Greenwood ise 2022 yılında yaşadığı ciddi adli süreçlerin ardından gözden düştü; Foden dahil tüm takım arkadaşları kendisini korumak adına onunla bağlarını tamamen kopardı.






YILLIK KAZANCI 40 MİLYON EURO

Peki, Galatasaray iddialarının gerçekleşme ihtimali var mı? Finansal gerçekler bu transferin tamamen bir fanteziden ibaret olduğunu gösteriyor. Güncel piyasa değeri 150 milyon Euro olan Phil Foden, sponsorluklarla birlikte yıllık 40 milyon Euro kazanıyor. Üstelik çocukluk aşkı Manchester City'de, yeni teknik direktör Enzo Maresca'nın sisteminde de takımın değişilmez "ana yaratıcı" lideri konumunda bulunuyor.

Fenerbahçe'ye şampiyonlar ligi kalecisi

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Gornik eşleşmesi için UEFA listesinin teslimine saatler kala Fenerbahçe’de kaleci krizi kapıda

15.07.2026 12:00:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'ye şampiyonlar ligi kalecisi
Fenerbahçe'ye şampiyonlar ligi kalecisi
Ayrılmak isteyen Ederson ve Livakovic'in henüz kampa katılmamasıyla Gornik maçında kale Mert'e emanet edilecek gibi duruyor. Tarık'ın yedek kalma huzursuzluğu, Eğribayat'ın belirsizliği ve altyapıdan Engin Can'ın sürpriz listeye dahil edilme ihtimali sarı-lacivertlileri kritik bir yol ayrımına getirdi.






Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesindeki yüksek sesle dillendirilmese de kritik Gornik Zabrze maçı öncesi büyük bir kaleci kriziyle karşı karşıya... Sarı-lacivertliler, UEFA'ya bildireceği kadroyu yarın (16 Temmuz) teslim etmek zorunda. Ancak listede yer alacak üç kalecinin kim olacağı belirsizliğini koruyor.






BREZİLYA VE HIRVATİSTAN ELENDİ

Dünya Kupası'ndan uzun süre önce elenmelerine rağmen takıma katılmayan Ederson (Brezilya) ve Dominik Livakovic (Hırvatistan) adeta sırra kadem bastı. İki file bekçisi de takımdan ayrılmak istiyor.

Başkan Aziz Yıldırım, Ederson'u kalmaya ikna edebileceğini düşünse de tecrübeli eldiven, taraftar tepkisini öne sürerek Fenerbahçe defterini tamamen kapatmış gibi görünüyor.






TARIK 3. KALECİ OLMAK İSTEMİYOR

Bu belirsizlik ortamında Górnik karşısında kaleyi Mert Günok'un korumasına kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan, geçtiğimiz sezon sözleşme yenileyen Tarık Çetin ise üçüncü kaleci konumuna düşmekten rahatsız olduğu için ayrılık formülleri arıyor.






EĞRİBAYAT'IN DURUMU DA KRİTİK

Takımdan gönderilmesi gündemde olan İrfan Can Eğribayat için ise henüz resmi bir teklif bulunmuyor.






Kaledeki bu düğümü çözmek adına sürpriz bir formül masada. Fenerbahçe yönetimi, altyapı kontenjanını değerlendirerek genç kaleci Engin Can'ın adını üçüncü kaleci olarak UEFA listesine eklemeyi planlıyor.

Emirhan İlkhan sürprizi

Tuttosport, Galatasaray'ın Emirhan İlkhan'ın şartları için araştırma yaptığını ancak Torino'ya teklif sunmadığını yazdı. Peki gerçekte son durum ne?

15.07.2026 11:23:00
Haber Merkezi
 
Emirhan İlkhan sürprizi
Emirhan İlkhan sürprizi
Tuttosport, Galatasaray'ın Emirhan İlkhan'ın şartları için araştırma yaptığını ancak Torino'ya teklif sunmadığını yazdı. Peki gerçekte son durum ne?


Beşiktaş, Emirhan İlkhan'ı 2022 yazında 4.9 milyon euro karşılığında Torino'ya satmıştı. Ancak genç futbolcu pek bekleneni veremedi. Sonrasında Sampdoria ve Başakşehir'e kiralandı. Buna rağmen İtalyan ekibi, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun 2026'da bitecek sözleşmesini 30 Haziran 2027'ye kadar uzattı.







LİSTEDE YER ALMIYOR

Tuttosport, orta alanda alternatiflerini artırmak isteyen Galatasaray'ın, oyuncunun şartlarını araştırdığını belirtti. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın, Torino'ya resmi teklif sunmadığı da yazıldı. Peki gerçekte neler yaşandı? Kulüp içinden gelen bilgilere göre; Cim-Bom'un listesinde Emirhan yok...







BELKİ TEKLİF GELİR!

Bu sebeple de konuyla ilgili herhangi bir araştırma yapılmadı. Torino'nun oyuncunun mukavelesi uzatma sebeplerinden birinin; Türk ekiplerinden gelebilecek muhtemel teklifler olduğu konuşuluyordu. Ancak şu ana kadar Galatasaray veya diğer Süper Lig ekiplerinden herhangi bir hamle gelmedi.

Ugochukwu çok farklı bir futbolcu


 
 
Galatasaray'ın Osimhen'in araya girmesiyle İstanbul'a indirdiği 1.90'lık dev Lesley Ugochukwu; lüks gece hayatı yerine illüzyon müzelerini tercih eden, efsane amcası Onyekachi Apam'ın mentörlüğü ve pusetten saha kenarına uzanan sıra dışı aile hikayesiyle tam bir profesyonel portresi çiziyor.

14.07.2026 16:30:00
Haber Merkezi
 
 Ugochukwu çok farklı bir futbolcu
 Ugochukwu çok farklı bir futbolcu

Galatasaray'ın transfer gündemini sarsan 1.90'lık dev Lesley Ugochukwu, sadece sahadaki performansıyla değil, sıra dışı yaşam hikayesiyle de dikkat çekiyor. Nijerya basınında "Osimhen'in yanına gidiyor" manşetleriyle duyurulan genç yıldızın tam adı Chimuanya Lesley Ugochukwu. Fransa doğumlu oyuncunun yerel İgbo dilindeki ismi Chimuanya, "Tanrım asla uyumaz" demek.







Köklerine bağlı

Köklerine sıkı sıkıya bağlı olan Lesley, parıltılı Avrupa hayatından uzaklaşarak her fırsatta Nijerya'daki Imo Eyaleti'ni ziyaret ediyor ve buradaki köy yaşantısının kendisini kibirli olmaktan koruduğunu söylüyor. Futbolun kelimenin tam anlamıyla içine doğan Lesley'nin çocukluk albümündeki ilk fotoğrafı, Rennes stadyumunun kenarında bir pusetin içinde çekilmiş.

Amcası efsane stoper

Ailesi tam bir futbol fabrikası olan genç yeteneğin amcası, Ligue 1'de fırtınalar estiren eski millî stoper Onyekachi Apam. Lesley'nin en büyük mentörü olan Apam, onu gece hayatından ve parıltılı dünyanın tuzaklarından uzak tutarak tamamen futbola odaklamış. Ayrıca oyuncunun kardeşi Chibuike Ugochukwu da abisinin izinden giderek Stade Rennais B takımında stoper olarak kariyerini sürdürüyor.







Mikel Obi hayranı

Londra günlerinde lüks gece kulüpleri yerine sıra dışı hobileriyle İngiliz basınına haber olan Lesley, tam bir optik illüzyon hayranı. Boş zamanlarını Oxford Street'teki "Twist Museum"da illüzyon oyunlarıyla geçiren yıldız isim, sakin yürüyüşleri ve dingin bir hayatı tercih ediyor. Sahadaki idolü ise Trabzonspor'un eski yıldızı John Mikel Obi. Çocukken videolarını gizlice izlediği Mikel Obi'nin baskı altındaki o soğukkanlı ve sakin duruşunu kendisine rol model olarak alıyor.

Ndidi'nin alternatifi

Eğitimine büyük önem veren ve Rennes altyapısındayken A takıma çıksa bile lise sınavlarını kulüp akademisinde tamamlayan Lesley, tam bir profesyonel profili çiziyor. Henüz 16 yaşındayken eski Nijerya Teknik Direktörü Gernot Rohr tarafından Wilfred Ndidi'nin alternatifi olarak keşfedilen genç dev, tercihini Fransa genç millî takımlarından yana kullanmıştı.
Ugochukwu, güçlü aile bağları ve disiplinli yaşamıyla sarı-kırmızılı taraftarları şimdiden heyecanlandırıyor.

Galatasaray Can Uzun için gaza bastı

Frankfurt'un 60 milyon Euro'luk devasa bonservis duvarını yıkmak isteyen Galatasaray, millî yıldız Can Uzun'u ikna ederek transferde 'şah mat' yapmaya hazırlanıyor

14.07.2026 16:06:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray Can Uzun için gaza bastı
Galatasaray Can Uzun için gaza bastı
Serie A tehlikesine karşı bugün vites yükselten sarı-kırmızılılar, 'önce oyuncu' stratejisiyle Alman devinin elindeki tüm kozları alıp transferi tarihi ama ekonomik bir formülle bitirmeyi hedefliyor."

Galatasaray, transfer piyasasında yılın bombasını patlatmak için vites yükseltti. Sky DE kaynaklı bilgilere göre sarı-kırmızılılar, Frankfurt forması giyen millî yıldız Can Uzun'u kadrosuna katmak için stratejik bir hamle başlattı.

Alman ekibinin masadaki direncini kırmak isteyen yönetim, transferi ekonomik olarak makul bir zemine çekmek amacıyla yoğun bir mesai harcıyor.






CAN UZUN ÜZERİNDE MASA KURULDU

Sarı-kırmızılılar, Frankfurt ile masaya oturmadan önce "Önce Oyuncu" stratejisini devreye soktu. Can Uzun ve menajeriyle temasları sıklaştıran Galatasaray, genç yıldızı ikna ederek elini güçlendirmeyi hedefliyor.

Oyuncunun Türkiye projesine ve Şampiyonlar Ligi faktörüne "evet" demesi halinde, Frankfurt'un transferdeki katı tutumu tamamen boşa çıkacak ve ayrılığa onay vermek zorunda kalacak.






FRANKFURT'UN DİEENCİ KIRILIR MI?

Alman kulübünün pazarlık masasını 60 milyon Euro gibi astronomik bir tavan fiyattan açması ise tamamen bir taktik strateji olarak görülüyor. Oyuncunun Galatasaray'ı seçmesiyle birlikte bu rakamın doğrudan ödenmeyeceği netleşecek.

Frankfurt, elindeki en büyük kozu kaybedeceği için 60 milyon Euro'luk duruşundan vazgeçerek bonuslar, vadeli ödemeler ve sonraki satıştan pay gibi esnek formüllere razı olacak.






SERIE A'DAN BASKIYA DEVAM

Transfer sürecindeki en büyük tehdit ise İtalya'dan gelen ilgi. Çizme ekiplerinin (AC Milan, Napoli ve AS Roma) devreye girmesiyle birlikte Galatasaray, süreci hızlandırarak bugün kritik bir görüşme daha gerçekleştirdi.

Can Uzun'un Serie A yerine sarı-kırmızılı formayı seçmesi, Frankfurt'un İtalyan kulübünü koz olarak kullanma şansını tamamen ortadan kaldıracak.






YERLİ TRANSFER REKORU OLACAK

Galatasaray, kulüp tarihinin yerli transfer rekorunu kırabilecek ancak bütçeyi sarsmayacak mantıklı bir anlaşma için ilk ve en doğru adımı attı. Can Uzun'un ikna edilmesiyle birlikte, Frankfurt'un direnci tamamen kırılacak ve genç yetenek parçalı formayı giymeye bir adım daha yaklaşacak.

Fenerbahçe'de 12 kadro dışı

Şampiyonlar Ligi’ndeki Gornik sınavı öncesi Fenerbahçe’de taşlar yerinden oynuyor! Teknik direktör İsmail Kartal’ın 25 kişilik UEFA listesi büyük oranda netleşirken, aralarında dünya yıldızlarının da bulunduğu 12 isim dışarıda kaldı

14.07.2026 15:57:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de 12 kadro dışı
Fenerbahçe'de 12 kadro dışı
Mason Greenwood transferinin seyrine göre kaderi değişecek oyuncuyla birlikte, sarı-lacivertlilerin Avrupa kadrosuna dair tüm yerli, yabancı ve altyapı detayları belli oldu.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Gornik Zabrzere ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de 16 Temmuz Perşembe günü verilecek 25 kişilik Avrupa kadrosu büyük ölçüde şekillendi.

Teknik direktör İsmail Kartal, UEFA listesine son dokunuşları yaparken kadro dışında kalacak isimler de netleşti. Mason Greenwood transferinin durumuna göre listede kritik bir değişim yaşanacak; İngiliz yıldız yetişirse 13, yetişmemesi durumunda ise 12 oyuncu UEFA listesinin dışında kalacak.






CENGİZ VE KAHVECİ LİSTEDE OLACAK

Sarı-lacivertlilerin altyapı kontenjanından listeye Mert Günok, Tarık Çetin, Alaetin ve Yiğit Efe dahil ediliyor. Yerli statüsünde ise Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Mert Müldür, İsmail Yüksek, Kerem Potuk, Oğuz Aydın, Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci gibi isimler kadrodaki yerini sağlama almış durumda.






MUSABA'NIN DURUMU NETLEŞMEDİ

Fenerbahçe'nin Avrupa listesinde yer alması kesin gözüyle bakılan yabancı ve yabancı statüsündeki yıldızlar dikkat çekiyor.

Savunma ve orta sahayı sırtlayacak olan Nathan Ake, Milan Skriniar, Jayden Oosterwolde, Matteo Guendouzi, Fred, Marco Asensio, Anderson Talisca, Sidiki, Mimovic, Nelson Semedo, Brown ve kaleci Ederson kadronun omurgasını oluşturuyor.

Eğer Greenwood transferi yetişirse, şu an kadroda görünen Musaba listeden silinecek ilk isim olacak.






NENE VE KANTE LİSTEDE YER ALMAYACAK

İsmail Kartal'ın planları arasında yer almayan ve UEFA listesine yazılması beklenmeyen isimler ise camiada geniş yankı uyandırdı. Listeye dahil edilmeyecek oyuncular şu şekilde:

Çağrı Balta, Adem, Nene, Emre Demir, Bartuğ Elmaz, N'Golo Kante, Sofyan Amrabat, Omar Fayed, Rodrigo Becao, Diego Carlos, Yiğit Efe ve kaleci Dominik Livakovic.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.