logo
10 MAYIS 2026

"Sorumlu Pereira"

Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen, şampiyonluk yarışını değerlendirdi

10.05.2016 00:00:00
Fenerbahçe'nin şampiyonluktan kopmasının sorumlusunun Pereira olduğunu söyleyen Şen ayrıca Beşiktaş'ın başarısının da Guinness rekorlar kitabına girecek düzeyde olduğunu ifade etti. Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'dan önce başkanlık yapan isimlerinden Ali Şen, A Spor'da katıldığı canlı yayında önemli ifadeler kullandı.

Ali Şen, Fenerbahçe'nin bu sezonki durumunun Nani'nin Başakşehir maçından sonraki açıklamaları ile özetlenebileceğini söyleyerek Şenol Güneş'in de kendi başkanlığı döneminde teknik direktörlük için gündeme geldiğini ilk kez açıkladı. Ali Şen'in açıklamaları şu şekilde:

"PEREIRA YILDIZLARI TAKIM YAPAMADI"
"Fenerbahçe'de bu sezon için yapılan transferlerin hepsi iyi transferler. Böyle bir kadroyu Pereira takım yapamadı. Bunun cezasını çekiyoruz. Akıllı bir antrenör, kendinden daha ünlü bir futbolcuyu idare edebilmeliydi ama bunu yapamadı. Yönetime yansıtmadan bunu çözmeliydi. Bu sene karşında bir rakip vardı. Sen çok iyi bir kadroyu kavgalı bir hale getiriyorsun, rakibin kötü bir kadroyu iyi takım yaptı."


"BEŞİKTAŞ'IN BAŞARISI GUINNES REKORLAR KİTABINA GİRER"
"Hem hiçbir maçı evinde oynama, stad yap, o arada takımı yönet ve şampiyon ol. Beşiktaş'ın başarısı Guinnes Rekorlar Kitabı'na girer."

"ŞENOL GÜNEŞ İLE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTEMİŞTİM"
"Teknik direktör olabilir ama sportif direktör yabancı olmamalıdır. Yapılan planlama doğruydu ama İtalyan direktör fikri yanlıştı. Ben Şenol Güneş'i Fenerbahçe'ye getirecektim. Rıdvan Dilmen'i de sportif direktör yaptım. Şenol Güneş Rıdvan Dilmen'in altında çalışmam diyerek teklifi kabul etmedi. Ben Şenol Güneş'le çalışmayı çok istedim ama olmadı"

Bağdat Caddesi’nde şampiyonluk kutlamasında gerginlik

Galatasaray’ın Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek şampiyon olmasıyla İstanbul’un çeşitli noktalarında kutlamalar başlarken, Kadıköy Bağdat Caddesi’nde sarı-kırmızılı taraftarların araçlarına yönelik saldırı girişimi gerçekleşti

10.05.2026 01:52:00
Haber Merkezi
Bağdat Caddesi’nde şampiyonluk kutlamasında gerginlik
Bağdat Caddesi’nde şampiyonluk kutlamasında gerginlik
Galatasaray'ın Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek şampiyon olmasıyla İstanbul'un çeşitli noktalarında kutlamalar başlarken, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde sarı-kırmızılı taraftarların araçlarına yönelik saldırı girişimi gerçekleşti.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 4-2'lik skorla geçerek 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte şampiyonluk sevincini yaşamak için sarı-kırmızılı taraftarlar sokağa döküldü.

Kutlamalar sırasında bazı yerlerde tansiyon yükseldi. Bağdat Caddesi güzergahında araçlarıyla konvoy oluşturan Galatasaraylı taraftarlar, kimliği belirsiz bir grubun saldırı girişimiyle karşılaştı. Sözlü sataşmalarla başlayan gerginlikte, bazı araçlar ufak çaplı zarar gördü. Kalabalığın bölgeden uzaklaşmasıyla gerginlik sonlandı.

Fenerbahçe, Konyaspor'u deplasmanda 3 golle mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu TÜMOSAN Konyaspor'u 3-0 mağlup etti

10.05.2026 01:40:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe, Konyaspor'u deplasmanda 3 golle mağlup etti
Fenerbahçe, Konyaspor'u deplasmanda 3 golle mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu TÜMOSAN Konyaspor'u 3-0 mağlup etti.

5. dakikada Kante'nin pasında topla buluşan Talisca'nın ceza sahası dışından şutu kaleci Bahadır Güngördü'de kaldı.

21. dakikada topla hareketlenen Olaigbe'nin pasında ceza sahasında topla buluşan Bardhi'nin şutu az farkla üstten dışarıya çıktı.

13. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Kerem Aktürkoğlu'nun ara pasında topla buluşan Fred'in ceza sahası içerisinden şutu ağlara gitti: 0-1.

45. dakikada Fred'in sağ kanattan ortasında topa gelişine vuran Kerem Aktürkoğlu'nun şutunu kaleci Bahadır Güngördü çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.



47. dakikada Jevtovic'in pasında topla buluşan Bardhi'nin ceza sahası dışından şutu kaleci Mert Günok'ta kaldı.

48. dakikada sağ kanattan topla hareketlenen Musaba'nın pasında ceza sahasında topla buluşan Fred'in sert şutunu kaleci Bahadır Güngördü çıkardı.

55. dakikada Yiğit Efe Demir'in pasında topla buluşan Talisca'nın ceza sahası dışından şutu az farkla üstten dışarıya gitti.

56. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Köşe vuruşunda topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu'nun ortasına yükselen Brown'un kafa vuruşu ağlara gitti: 0-2.

71. dakikada konuk ekip farkı 3'e çıkardı. Sağ kanattan topla ceza sahasına giren Mert Müldür'ün pasında arka direkte topla buluşan Fred meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-3.

74. dakikada Jinho Jo'nun, Fred'in ceza sahası içerisindeki müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonda hakem Atilla Karaoğlan beyaz noktayı gösterdi. Ancak VAR'dan gelen uyarıyla pozisyonu izleyen Karaoğlan, penaltıyı iptal etti.

Karşılaşma, sarı-lacivertlilerin 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Tarih tekerrür etti: Galatasaray yine üst üste 4. kez şampiyon

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Hesap.com Antalyaspor'u 4-2 yenerek bitime 1 hafta kala Süper Lig'in 2025-26 sezonunu şampiyon tamamlamayı garantiledi

10.05.2026 01:30:00
Anadolu Ajansı
Tarih tekerrür etti: Galatasaray yine üst üste 4. kez şampiyon
Tarih tekerrür etti: Galatasaray yine üst üste 4. kez şampiyon
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Hesap.com Antalyaspor'u 4-2 yenerek bitime 1 hafta kala Süper Lig'in 2025-26 sezonunu şampiyon tamamlamayı garantiledi.

Lemina'dan kritik gol

Galatasaray'ın Gabonlu orta saha oyuncusu Mario Lemina, mücadelede beraberliği sağlayarak geri dönüşün fitilini ateşledi.

Mücadeleye devre arasında dahil olan Lemina, 56. dakikada fileleri havalandırarak 1-1 eşitliği sağladı. Galatasaray adına beraberliği sağlayan Lemina'nın golünün ardından tribünler maça dahil olarak takıma desteğini artırdı.

Lemina, bu golle bu sezon Süper Lig'de 3, toplamda ise 4. kez tabelayı değiştirdi.

Osimhen, Antalyaspor'u yine boş geçmedi



Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, Antalyaspor'a karşı çıktığı 4. maçta da gol sevinci yaşadı.

Sarı-kırmızılı formayla Akdeniz temsilcisine karşı 4. kez mücadele eden Osimhen, 66. dakikada (penaltıdan) ve 88. dakikada kaydettiği gollerle 7. kez fileleri havalandırdı.

Galatasaray'ın bu sezonki performansında büyük katkısı olan 27 yaşındaki santrfor, Süper Lig'de 16 gole ulaştı. Victor Osimhen, bu sezon toplamda 23. kez tabelayı değiştirdi.

Osimhen, Kasımpaşa maçında yok

Victor Osimhen, sarı kart cezalısı durumuna düştü.

Müsabakanın 78. dakikasında hakem Çağdaş Altay'ın sarı kart gösterdiği Osimhen, bu sezon Süper Lig'deki 8. sarı kartını gördü. Nijeryalı yıldız, 34. ve son haftadaki Kasımpaşa müsabakasında forma giyemeyecek.

Ligde iç sahadaki son 35 maçta yenilmedi



Galatasaray, ligde iç sahadaki son 35 maçta mağlubiyet yaşamadı.

Sahasındaki son yenilgisini 19 Mayıs 2024 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki lig mücadelelerinde 28. galibiyetini aldı. "Cimbom" bu süreçte 7 kez berabere kaldı.

Eduard Graf, Sergen Yalçın'ı çabuk çizdi

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Eduard Graf'ın Sergen Yalçın'ın Konyaspor maçından sonra "istifa edeceğini" ima etmesi üzerine ortaya çıkması pek çok dedikoduyu da beraberinde getirdi

09.05.2026 15:58:00
Haber Merkezi
Eduard Graf, Sergen Yalçın'ı çabuk çizdi
Eduard Graf, Sergen Yalçın'ı çabuk çizdi
Uzun süredir ortalarda görünmeyen Eduard Graf'ın Sergen Yalçın'ın Konyaspor maçından sonra "istifa edeceğini" ima etmesi üzerine ortaya çıkması pek çok dedikoduyu da beraberinde getirdi. İddialara göre Graf elinde 4 teknik adamdan oluşan kısa bir liste ile Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın masasına oturdu. "Riskli ama heyecan verici" diyerek Sandro Wagner'i Yalçın'ın yerine teklif etti.






Beşiktaş'ta herkesin unuttuğu bir isim ortaya çıktı. Sergen Yalçın'ın ne derse desin Serdal Adalı'ya göndertmeyi başaramadığı Eduard Graf geri geldi. Ailevi nedenlerden dolayı kulübe hizmetlerini Almanya'dan devam ettiren "kadro planlamacısı"nın İstanbul'a cebinde "B Planı" olacak teknik direktör adaylarıyla ilgili bir dosya ile geldiği iddiası camiada yankı buldu.






ROSE İDEAL AMA PAHALI ADAY

İddialara göre Graf'ın kısa listesinde şu isimler yer alıyor:
- Dino Toppmöller
- Marco Rose
- Steffen Baumgart
- Sandro Wagner






RİSKLİ AMA HEYECAN VERİCİ

Bu adaylar arasında Graf'ın favorisi Wagner olduğu iddia edildi. Henüz 38 yaşında ve aşırı hırslı ve motivasyon odaklı bir teknik adam. Julian Nagelsmann ekolünden geliyor. Yüksek enerji ve açık iletişim üzerine kurulu bir futbol vaat ediyor. Graf, "hemen şimdi şampiyonluk demeden" "riskli ama heyecan verici" bir projenin Wagner olduğunu savundu.






BAŞKAN ADALI SICAK BAKTI

Genç oyuncu grubunu (Mustafa, Semih Kılıçsoy, Yasin, Taylan ve Devrim) parlatmak için ideal aday olduğunu iddia etti. Süper Lig'in "hemen sonuç" isteyen baskısında bağımsız tavsiye etti.

Graf'ın sunduğu raporu mali açıdan değerlendiren Başkan Adalı, Sandro Wagner ismine sıcak durdu. Özellikle 2026 yılındaki 'sürdürülebilir finans' politikasıyla çok uyumlu buldu. Wagner'in düşük maliyeti de bir avantaj.

Okan Buruk'un transfer listesi yıldızlar geçidi gibi


 Okan Buruk'un yardımcıları 2025-26 sezonun verilerini inceledi, Galatasaray'ın 5. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı yolunda en büyük eksiğini belirledi. Hem oyun kurabilen hem de ceza sahası dışından ciddi gol tehdidi olan, özellikle 9'da sıfır çekilen sezonda frikikleri iğne deliğinden geçirecek bir 10 numara alınması yönünde rapor çıktı.

09.05.2026 14:21:00
Haber Merkezi
 Okan Buruk'un transfer listesi yıldızlar geçidi gibi
 Okan Buruk'un transfer listesi yıldızlar geçidi gibi

Okan Buruk'un yardımcıları 2025-26 sezonun verilerini inceledi, Galatasaray'ın 5. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı yolunda en büyük eksiğini belirledi. Hem oyun kurabilen hem de ceza sahası dışından ciddi gol tehdidi olan, özellikle 9'da sıfır çekilen sezonda frikikleri iğne deliğinden geçirecek bir 10 numara alınması yönünde rapor çıktı.







• Florian Wirtz (Liverpool): Oyun zekası "dahilik" seviyesinde. Raporda belirtilen "bitiricilik yüzdesi yüksek" kriteri için biçilmiş kaftan. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda bir forvet kadar sakin. Cepheden ortalarda ve savunma arkası paslarda yüzde 30'luk isabet oranını tek başına yukarı çeker. Bu sezon 116 milyon sterlin (134 milyon Euro) gibi rekor ücretle Liverpool'a transfer olan Wirtz, yeni takımında bekleneni veremedi.







• Brahim Diaz (Real Madrid): Dar alan becerisi çok yüksek. Antalyaspor veya Samsunspor gibi ceza sahasına gömülen takımları, adam eksilterek ve seri şutlarıyla dağıtabilecek bir profil. Hem 10 numarada hem de kanat forvet gibi 9.5 rolünde Osimhen'e en yakın oyuncu olur. Real Madrid'in bu yıl 30 Haziran 2030'a kadar sözleşmesi olan Diaz'ı satması bekleniyor. Galatasaray alabilir mi? Meçhul...







• Georginio Rutter (Brighton): Tam bir 9.5 numara ve fiziksel canavar. Osimhen ile çift forvetli sistemde veya forvet arkasında oynadığında, hızı ve gücüyle rakip stoperleri yıpratır. Sadece bir golcü değil, aynı zamanda ligin en çok "büyük şans" yaratan oyuncularından biri haline dönüşebilir.







• Mohammed Kudus (Tottenham): Patlayıcı gücü ve skorerliğinin yanı sıra kaleyi gördüğü anda çıkardığı sert şutlarla tanınır. Orta sahadan topu alıp rakipleri ipe dizerek ceza sahasına girmesi, "maçın sıkıştığı anlarda" aranan bireysel çözüm olur.







En uygunu Rutter

Bu listedeki "fırsat transferi" kategorisine en yakın isim Rutter. Real Madrid'in geniş kadrosunda süre bulmakta zorlandığı anlarda Brahim Diaz, Galatasaray'ın kendisine sunacağı projeye evet diyebilir. Kudus transferinde Galatasaray'ın araya girmesi için 50-60 milyon Euro bandında bir bonservis gerekebilir. Wirtz'in Türkiye'ye gelme ihtimali şu aşamada "hayal"in bile ötesinde. Ancak sarı-kırmızılı yönetim en iyisi için kafayı kırmış durunda.

Ernest Muci için Trabzonspor'un kararı

Ernest Muci için Trabzonspor'un elindeki opsiyonu kullanma adına 48 saatlik geri sayım başladı. Ya 2 milyon Euro Beşiktaş'ın hesabına yatacak

09.05.2026 14:04:00
Haber Merkezi
Ernest Muci için Trabzonspor'un kararı
Ernest Muci için Trabzonspor'un kararı
Ernest Muci için Trabzonspor'un elindeki opsiyonu kullanma adına 48 saatlik geri sayım başladı. Ya 2 milyon Euro Beşiktaş'ın hesabına yatacak...bonservisi için rezervasyon yapılacak. Sevilla'dan dönmesi beklenen Batista Mendy'nin takasta kullanılması için zorlanacak. Ya da Muci'nin Beşiktaş'a dönmesi beklenecek. Risk alınıp, fiyat düşürülmeye çalışılacak.






Trabzonspor, Ernest Muci'nn bonservisini Beşiktaş'tan almak istiyor. Bunun için 8.5 milyon euro'luk opsiyon maddesinin hayata geçmesi için 10 Mayıs tarihine kadar (2 gün içinde...) resmi hamlesini yapmak zorunda. Başkan Ertuğrul Doğan'ın ise kafasında Muci ile ilgili üç farklı plan olduğundan bahsediliyor.






3 OPSİYON ORTAYA ÇIKTI

- Kalan kısa süre içinde 2 milyon Euro verip, Muci'nin bonservisi için rezervasyon yaptırmak.
- Sevilla'dan önecen olan Batista Mendy'yi, Muci'nin takasında kullanmak.
- Muci'nin Beşiktaş'a dönmesini bekleyip gelecek tekliflere göre son bir teklif hazırlamak.






MENDY DAHİL EDİLEBİLİR

Doğan'ın kafasında Muci için 5-6 milyon Euro (bonuslarla beraber) ideal rakam. 2-2.5 milyon euro'luk indirim almak önemli. Beşiktaş buna sıcak bakmıyor. Bir de Sergen Yalçın'ın ayrılma ihtimalinin doğduğu ve Muci'nin de parladığı sezonda dönüşüne direkt kapı kapanmadı. Mendy'yi birebir olursa takasta kullanmak mantıklı geliyor. Muci için artı olarak 2-3 milyon Euro vermek istemiyor.

Sonuncusu ise en riskli opsiyon. İtalyanlar, Arnavut oyuncu için 8-10 milyon euro'ya bile çıkabilir. Çünkü kendilerine Muci'yi sordular.






SON 48 SAAT ÇOK ÖNEMLİ

Trabzonspor için bu transfer sadece bir kadro takviyesi değil, aynı zamanda mali dengeleri koruma operasyonu da olacak. Mendy gibi Avrupa'da piyasası olan bir ismi takasta kullanarak nakit çıkışını minimumda tutmak isteyen Başkan Doğan, Beşiktaş'ın 'tok satıcı' tavrını kırmaya çalışıyor.

Eğer 48 saat içinde beklenen 'rezervasyon' hamlesi gelmezse, Muci defteri Trabzonspor için kapanma riskini de barındırıyor. Doğan'ın "üçlü satranç oyununda" hangi hamleyi yapacağı şu aşamada net değil.

Dorgeles Nene için Başkan Saran'dan sert talimat

Dorgeles Nene'nin "sağlık heyetinin uyguladığı tedavi işe yaramadı" diyerek Almanya'da "nenelerden kalma terapi" yaptırarak sporcu fıtığını azdırdığı ortaya çıktı

09.05.2026 13:56:00
Haber Merkezi
Dorgeles Nene için Başkan Saran'dan sert talimat
Dorgeles Nene için Başkan Saran'dan sert talimat
Dorgeles Nene'nin "sağlık heyetinin uyguladığı tedavi işe yaramadı" diyerek Almanya'da "nenelerden kalma terapi" yaptırarak sporcu fıtığını azdırdığı ortaya çıktı. Ameliyat olması gereken ve en az 1.5 ay sahalardan uzak kalması gündemde olan Malili için disiplin soruşturması başlatıldı. Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran en üst limitten ceza istedi. İşte çarpıcı iddialar...






Fenerbahçe'de kasığında fıtığa (athletic pubalgia) çare bulmak için gittiği Almanya'da yaptırdığı "nenelerden" kalma yöntem Dorgeles Nene'yi ameliyata sürükledi. İddialara göre kayropraktik seanslar Maililinin sakatlığını daha da ileri taşıdı. Kasık bölgesine yapılan bilinçsiz müdahaleler yırtıkları genişletti. Bölgeyi enfekte etti. Ameliyat kaçınılmaz hale geldi. gelinen noktada Nene ameliyat olacak sonrasında da en az 1.5 sahalardan uzak kalacak.






NENE SAVUNMASINI GÖNDERDİ

Gelen bilgilere göre Sadettin Saran yönetimi ise profesyonel sözleşme kuralları gereği sağlık disiplinine uymamasını gerekçe göstererek Nene için disiplin süreci başlattı. Gelen bilgilere göre Malilinin sağlık heyetinden bağımsız aldığı kararla hem kendi kariyerini hem de takımın disiplin yönetmeliğini hiç saydığı belirtildi. Nene'nin menajeri ve avukatı üzerinden yaptığı savunma ise sağlık heyetini ateşe attı.






DİSİPLİN SORUŞTURMASINA İTİRAZ

Nene savunmasında, Fenerbahçe'ye bir an önce hizmet edebilmek için sağlık ekibinin çaresiz kaldığı noktada umutsuzlukla bu yönteme başvurduğunu savundu. Amacının takımı yalnız bırakmamak olduğunun altını çizdi. Sağlık ekibinin uyguladığı tedaviden sonuç alamadığını ve ağrılarının dinmediğini ve bunu kanıtlayabileceğini savunmasına ekledi. "Zorunluluk hali" savunması yaptı. "Kendi sağlığımı korumak hakkımdır" diyerek cezaya itiraz etti.






MAAŞININ YÜZDE 25'İ KESİLEBİLİR

Fenerbahçe'nin iç disiplin yönetmeliğine göre, Nene'nin sözleşmesindeki yıllık ücretinin %10 ila %25'i arasındaki oranda ağır bir para cezası verilmesi gündemde. Gelen bilgilere göre Başkan Saran'ın Nene'nin sakatlığının bilinçli bir ihmal sonucu ağırlaşması ve ameliyat olmak zorunda kalması nedeniyle cezanın en üst sınırdan verilmesi yönünde fikir belirttiği öğrenildi.

Kavga eden Valverde ve Tchouameni'ye 500 biner avro para cezası

Real Madrid Kulübü, Federico Valverde ile Aurelien Tchouameni'nin antrenmanda ve soyunma odasında kavga etmesi nedeniyle her iki futbolcuya 500 biner avro para cezası verdi

09.05.2026 11:32:00
AA
Kavga eden Valverde ve Tchouameni'ye 500 biner avro para cezası
Kavga eden Valverde ve Tchouameni'ye 500 biner avro para cezası
Real Madrid Kulübü, Federico Valverde ile Aurelien Tchouameni'nin antrenmanda ve soyunma odasında kavga etmesi nedeniyle her iki futbolcuya 500 biner avro para cezası verdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Disiplin soruşturmasının ardından her iki oyuncu da bugün soruşturma yetkilisi huzuruna çıktı. Oyuncular, yaşananlardan dolayı derin üzüntülerini dile getirdi ve birbirlerinden özür diledi." bilgisi verildi.

Futbolcuların; kulüpten, takım arkadaşlarından, teknik ekipten ve taraftarlardan özür dilediği belirtilen açıklamada, "Her iki oyuncu da Real Madrid'in uygun gördüğü her türlü yaptırımı kabul etmeye hazır olduklarını belirtti." denildi.

Açıklamada, "Bu koşullar altında Real Madrid, iki oyuncuya da 500 biner avro tutarında para cezası uygulama kararı alarak ilgili iç prosedürleri sonuçlandırmıştır." ifadesi kullanıldı.

Real Madrid, dün yaptığı açıklamada, iki yıldız oyuncunun antrenmanda ve soyunma odasında kavga ettiği iddialarını doğrulayıp bu futbolcular hakkında disiplin soruşturması açtığını duyurmuştu.

LaLiga'da 10 Mayıs Pazar günü, Barcelona-Real Madrid maçı oynanacak. Lider Barcelona'nın bu hafta lig şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kaldı

Fenerbahçe Beko, Basketbol Avrupa Ligi play-off serisinin 4. maçında rakibini uzatmalarda 94-90 mağlup ederek seriyi 3-1 kazandı ve Dörtlü Final’e yükseldi

09.05.2026 11:29:00
AA
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kaldı
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kaldı
Fenerbahçe Beko, Basketbol Avrupa Ligi play-off serisinin 4. maçında rakibini uzatmalarda 94-90 mağlup ederek seriyi 3-1 kazandı ve Dörtlü Final'e yükseldi.

Zalgirio Arena'da oynanan play-off serisi dördüncü maçına iyi başlayan sarı-lacivertli ekip, ilk çeyreği 25-20 önde kapatırken devre sonunda soyunma odasına 47-42 üstün gitti.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan ve skorda öne geçen Zalgiris, son periyoda 62-61 üstün girdi.

Karşılaşmanın son anları büyük heyecana sahne olurken normal süre 80-80 eşitlikle sona erdi ve müsabaka uzatmaya gitti.

Uzatma bölümüne iyi başlayan ve 90-83 öne geçen Fenerbahçe Beko, maçı da 94-90 kazandı.

Fenerbahçe Beko, bu sonuçla seriyi 3-1 kazanarak 8. kez Dörtlü Final biletini aldı.

Organizasyonun son şampiyonu sarı-lacivertli ekip, Dörtlü Final'de Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile finale yükselme mücadelesi verecek.

Panathinaikos'un sahası Telekom Center'ın ev sahipliği yapacağı Dörtlü Final müsabakaları, 22-24 Mayıs'ta oynanacak.

Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları 3'üncü kez koptu

Futbol hayatını Yunanistan'ın Olympiakos takımında sürdüren milli futbolcu Yusuf Yazıcı'dan kötü haber geldi

09.05.2026 11:27:00
Haber Merkezi
Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları 3'üncü kez koptu
Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları 3'üncü kez koptu
Futbol hayatını Yunanistan'ın Olympiakos takımında sürdüren milli futbolcu Yusuf Yazıcı'dan kötü haber geldi. Tecrübeli futbolcunun çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi.

29 yaşındaki futbolcunun çapraz bağları 3'üncü kez koptu.

Ön çapraz bağlarının koptuğu açıklanan Yusuf Yazıcı'nın sahalardan en az 6 ay uzak kalması bekleniyor.

29 yaşındaki oyuncu, 2024 ve 2019 yıllarında da aynı sakatlığı yaşamıştı.

Olympiakos'ta forma giyen Yazıcı bu sezon çıktığı 21 maçta 2 gol 2 asist kaydetti.

TFF'den milli futbolcu Yusuf Yazıcı'ya geçmiş olsun mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), diz sakatlığı yaşayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Federasyonun internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Yunanistan'ın Olympiakos Kulübünde forma giyen A Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'ya yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisinin en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz." denildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.