logo
22 EYLÜL 2026

Sturridge keyifleri kaçırdı

Trabzonspor'un uzun uğraşları sonrası transfer edilen İngiliz oyuncu Daneil Sturridge'in sağlık durumu camianın keyfini kaçırdı

25.09.2019 00:00:00
 
Sturridge keyifleri kaçırdı
Sturridge keyifleri kaçırdı
Trabzonspor taraftarının izlemek için büyük bir heyecanla beklediği İngiliz oyuncu Daniel Sturridge'nin sağlık durumu bordo-mavililerin keyfini kaçırdı. Karadeniz ekibinin transferinde yetkilendirdiği Sertaç Güven'in uzun uğraşlar sonrası imza attırdığı İngiliz oyuncu, Trabzonspor'un Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı toplam 10 resmi maçta sadece 64 dakika forma giyebildi.

Süper Lig'de 20 dakika ve UEFA Avrupa Ligi'nde ise 44 dakikada sahada kalan oyuncunun fiziksel açıdan eksiklikleri ve hazır olmadığı görülürken, üst üste yaşadığı sakatlıklar ise camiada moralleri bozdu. Sakatlıklar nedeniyle üst üste kayıplar yaşayan bordo-mavililer de kadro derinliği kaybolurken, büyük umutlarla transfer edilen Sturridge'nin sağlık durumuyla ilgili gelen haberler üzerine Teknik Direktör Ünal Karaman, kadro içerisinden yeni bir forvet oyuncusu kazanabilmenin hesaplarını yapıyor.

Oynamayı çok arzu etmişti

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında İspanya'nın Getafe takımıyla oynanan müsabakada 44 dakika sahada kalan İngiliz oyuncu, Süper Lig'in 5. haftasında oynanan DG Sivasspor müsabakasında oynamayı çok arzu ettiğini ve ilk on birde başlamak için sabırsızlandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Maçtan iki gün önce oyuncuya yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda aşil tendonu ve FHL (Flexor Hallucis Longus) tendon kılıfında ödem tespit edildi. Sivasspor karşılaşmasında riske edilmeyerek kamp kadrosundan çıkartılan oyuncunun Beşiktaş maçında sahada olma ihtimali ise düşük görünüyor.

Yönetimin şimdiye kadar yaptığı en maliyetli transfer

Göreve geldiği günden beri transferde titiz hareket ederek isabetli transferlerin yanı sıra yüksek maliyetli transfer dönemini kapatan yönetim kurulu garanti ücreti ve her yıl için 2 milyon Euro imza parasıyla birlikte yıllık 3 milyon 500 bin Euro alacak olan Daniel Sturridge transferiyle, görevde bulundukları süre zarfında en yüksek maliyetli transfere imza attı. Yaşanan sakatlıklar nedeniyle şansız bir dönemden geçen bordo-mavili kulüp şimdiye kadar İngiliz oyuncudan bekleneni alamadı.

İngiliz golcünün futbol kariyerinde yaşadığı sakatlıklar ve uzak kaldığı dönemler:

2019-20 Trabzonspor: antrenman eksikliği ve aşil tendon problemleri 23 gün, 8 maç

2017-18 West Bromwich: uyluk sakatlığı 55 gün, 8 maç

2017-18 Liverpool: Uyluk sakatlığı 51 gün, 11 maç

2017-18 Liverpool: Uyluk yaralanma 16 gün, 2 maç

2016-17 Liverpool: Hip yaralanma 4 gün, 1 maç

2016-17 Liverpool: kalça problemleri 27 gün, 3 maç

2016-17 Luiverpool: hasta 12 gün, 1 maç

2016-17 Liverpool: Buzağı yaralanma 25 gün, 5 maç

2016-17 Liverpool: Hip yaralanma 14 gün, 1 maç

2015-16 Liverpool: Uyluk yaralanma 41 gün, 10 maç

2015-16 Liverpool: Diz ödem 25 gün, 7 maç

2014-15 Liverpool: Hip yaralanma 167 gün, 16 maç

2014-15 Liverpool: Uyluk yaralanma 71 gün, 18 maç

2014-15 Liverpool: Uyluk gerginlik 28 gün, 6 maç

2013-14 Liverpool: Ayak bileği burkulması 36 gün, 8 maç

2013-14 Liverpool: Rehin diz bağ yırtığı 42 gün, 9 maç

2012-13 Liverpool: Kasık problemleri 8 gün, 1 maç

2012-13 Chelsea: Uyluk yaralanma 37 gün, 11 maç

2008-09 Manchester City: Virüs hastalığı 14 gün, 4 maç

2008-09 Manchester City: Ayak bileği yaralanmaları 28 gün, 6 maç



Formula 1 Azerbaycan Grand Prix’si ilk kez cumartesi günü koşulacak

Formula 1 yönetimi, Azerbaycan Hükümeti'nden gelen resmi talep üzerine Bakü Şehir Pisti'ndeki yarış takvimini bir gün öne çekti. 27 Eylül Anım Günü nedeniyle alınan bu karar doğrultusunda, hafta sonu rutinini bozan yarışın ışıkları bu kez pazar değil, cumartesi günü sönecek

21.09.2026 17:30:00
Eyüp Kabil
 
Formula 1 Azerbaycan Grand Prix’si ilk kez cumartesi günü koşulacak
Formula 1 Azerbaycan Grand Prix’si ilk kez cumartesi günü koşulacak
Formula 1 dünyası, sezonun 15. ayağı olan Azerbaycan Grand Prix'si öncesinde sıra dışı bir takvim güncellemesine sahne oluyor. Normal şartlarda pazar günleri gerçekleştirilen ana yarış, bu yıla özel olarak 26 Eylül Cumartesi gününe alındı.

Kararın arkasında, Azerbaycan'ın 2020 yılındaki İkinci Dağlık Karabağ Savaşı'nda hayatını kaybeden askeri personeli anmak adına ilan ettiği 27 Eylül Anım Günü bulunuyor. Ulusal yas ve anma etkinlikleriyle çakışmaması adına F1 yönetimi ve yerel organizatörler, tüm seansları 24 saat öne kaydırma konusunda mutabık kaldı.

Hafta sonu programı tamamen değişti

Takvimin öne çekilmesiyle birlikte takımların ve medyanın alışık olduğu akış da tamamen değişti. Bakü'nün dar sokaklarında ve 2 kilometrelik devasa düzlüğünde mücadele edecek olan pilotlar, perşembe günü antrenman seansları için piste çıkacak. Kritik sıralama turları ise 25 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek.

Bu esneklik, Formula 1 tarihinde son yıllarda Ramazan ayı veya lojistik nedenlerle Bahreyn, Suudi Arabistan ve Las Vegas'ta uygulanan cumartesi yarışları trendinin en yeni halkasını oluşturuyor. Dar ve virajlı eski şehir bölgesiyle yüksek hız gerektiren düzlükleri bir arada barındıran Bakü Şehir Pisti, özellikle yeni nesil hibrit motorların enerji yönetimi açısından bu yıl takımları her zamankinden daha fazla zorlayacak.

Şampiyonluk yarışında akıl oyunları

Pist üstündeki teknik zorlukların yanı sıra, gözler şampiyona lideri üzerinde olacak. Mercedes'in 20 yaşındaki genç yeteneği Kimi Antonelli, en yakın takipçisi ve takım arkadaşı George Russell'ın 81 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Antonelli, Bakü'de kazanması halinde Formula 1 tarihinin en genç dünya şampiyonu olma yolunda dev bir adım daha atmış olacak.

Ancak eski dünya şampiyonu Nico Rosberg'in de belirttiği gibi, genç pilotun bu süreçteki en büyük rakibi kendi üzerindeki psikolojik baskı ve McLaren ile Ferrari'nin getirdiği yeni güncelleme paketleri olacak. Özellikle son yarışlarda şanssız sanal güvenlik aracı kararlarıyla galibiyeti kaçıran McLaren pilotu Lando Norris, Bakü'ye getirilen yeni taban ve kanat güncellemeleriyle Antonelli'nin en ciddi tehdidi konumunda.

Mourınho’nun mazeretleri bitmiyor

Madrid derbisinde yenilgi geldi, Portekizli teknik adam yine hakemi işaret etti

21.09.2026 13:25:00 / Güncelleme: 21.09.2026 13:28:13
Haber Merkezi
 
Mourınho’nun mazeretleri bitmiyor
Mourınho’nun mazeretleri bitmiyor
Real Madrid, LaLiga'nın 7. haftasında deplasmanda Atletico Madrid'e 2-1 mağlup olurken, teknik direktör Jose Mourinho karşılaşmanın ardından yine hakem kararlarını gündeme taşıdı.

Atletico Madrid'in gollerini 53. dakikada Grimaldo, 59. dakikada David kaydederken, Real Madrid'in tek golü 89. dakikada Rüdiger'den geldi. Real Madrid'de Dean Huijsen'in 52. dakikada kırmızı kart görmesi ise karşılaşmanın kırılma noktalarından biri oldu.

YENİLGİNİN FATURASI HAKEME

Maçın ardından basın toplantısına tartışmalı pozisyonların fotoğraflarıyla gelen Mourinho, hakem Ortiz Arias'a sert tepki gösterdi.

Portekizli teknik adam, "İki tane açık kırmızı kart var" diyerek hakem kararlarının maçın sonucunu etkilediğini savundu.

Mourinho, takımının uzun süre eksik oynamasının zorluğuna dikkat çekerek oyuncularını ise gösterdikleri mücadele nedeniyle övdü.

Ancak Mourinho'nun açıklamalarında dikkat çeken yine aynı noktaydı:

Yenilgi geldi, suçlu yine hakem oldu.

HER MAÇIN ARDINDAN AYNI SENARYO

Mourinho kariyeri boyunca tartışmalı hakem kararları, federasyonlar ve futbol otoriteleriyle yaşadığı polemiklerle sık sık gündeme geldi. Madrid derbisinin ardından yaptığı açıklamalar da bu tartışmaların yeni bir halkası oldu.

Real Madrid'in sahadaki 2-1'lik yenilgisi bir yana, Mourinho'nun basın toplantısında maçın taktik ve futbol boyutundan çok hakem kararlarını öne çıkarması dikkat çekti.

Mourinho için sonuç değişti ama senaryo değişmedi: Yenilgi, ardından hakem.

Fenerbahçe’den tarihi fark: 8-0

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Eyüpspor'u 8-0 mağlup ederek kulüp tarihinin ligdeki en farklı galibiyetine imza attı

20.09.2026 19:32:00 / Güncelleme: 20.09.2026 19:35:30
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe’den tarihi fark: 8-0
Fenerbahçe’den tarihi fark: 8-0
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Eyüpspor'u 8-0 mağlup ederek kulüp tarihinin ligdeki en farklı galibiyetine imza attı. Sarı-lacivertliler milli araya büyük moral ile girdi.

Chobani Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, 5. dakikada Greenwood'un penaltı golüyle öne geçti. 7. dakikada Vedat Muric farkı ikiye çıkarırken, Kosovalı golcü 21. dakikada bir kez daha sahneye çıktı.

dakikada Guendouzi, 45+1'de ise İrfan Can Kahveci'nin golleriyle ilk yarı 5-0 sona erdi.

İkinci yarıda da baskısını sürdüren Fenerbahçe, 47 ve 55. dakikalarda Muric'in golleriyle skoru 7-0'a taşıdı. 80. dakikada Greenwood'un golü tarihi skoru belirledi: 8-0.

Tarihi galibiyet



Bu sonuçla Fenerbahçe, lig tarihinde rakiplerine karşı elde ettiği en farklı galibiyet rekorunu geliştirdi. Sarı-lacivertliler daha önce 7 farklı galibiyetlerle yetinirken, Eyüpspor karşısında 8 farklı üstünlüğe ulaştı.

Muric'ten dört gol



Gecenin yıldızı ise 4 gol atan Vedat Muric oldu. 7, 21, 47 ve 55. dakikalarda fileleri havalandıran golcü oyuncu, ligdeki gol sayısını 6'ya yükseltti.

Greenwood iki golle galibiyete katkı verirken, Guendouzi bu sezonki ilk golünü kaydetti. İrfan Can Kahveci ise 476 gün sonra Fenerbahçe formasıyla ligde gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe, 8-0'lık tarihi galibiyetin ardından milli araya moralli girdi.

8 gol atılan maçta kazanan Manchester City

Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City sahasında karşılaştığı Sunderland'ı 5-3'lük skorla mağlup etti ve 5'te 5 yaptı

20.09.2026 18:10:00
İhlas Haber Ajansı
 
8 gol atılan maçta kazanan Manchester City
8 gol atılan maçta kazanan Manchester City
Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City sahasında karşılaştığı Sunderland'ı 5-3'lük skorla mağlup etti ve 5'te 5 yaptı.

Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City evinde Sunderland ile mücadele etti. Manchester ekibi, ilk yarısını 3-2 önde tamamladığı karşılaşmadan 5-3'lük skorla galip ayrıldı.

Ev sahibi takımda golleri 9. dakikada Enzo Fernandez, 29. dakikada Rayan Cherki, 43 ve 57. dakikada Antoine Semenyo ve 81. dakikada da Erling Haaland kaydetti. Konuk ekipte ise 12, 33 ve 59. dakikada attığı gollerle Brian Brobbey hat-trick yaptı.

Bu sonuçla Manchester City, ligde 5'te 5 yaptı. Sunderland ise 3. yenilgisini aldı ve 4 puanda kaldı.

Başakşehir’den farklı galibiyet: 4-0

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Başakşehir FK, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği’ni 4-0 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi

19.09.2026 23:16:00
Haber Merkezi
 
Başakşehir’den farklı galibiyet: 4-0
Başakşehir’den farklı galibiyet: 4-0
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir FK, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip maça hızlı başladı. 9. dakikada Andreas Skov Olsen'in golüyle Başakşehir 1-0 öne geçti.

Shomurodov sahneye çıktı

33. dakikada Eldor Shomurodov savunma arkasına sarkarak kaleci İrfan Can Eğribayat ile karşı karşıya kaldı ve düzgün vuruşuyla farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Başakşehir'in 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Başakşehir, 51. dakikada penaltı kazandı. Selke'nin ceza sahasında yerde kalmasının ardından hakem Atilla Karaoğlan penaltı noktasını gösterdi. 53. dakikada Davie Selke penaltıyı gole çevirerek skoru 3-0 yaptı.

Shomurodov skoru belirledi

Karşılaşmanın 65. dakikasında Shomurodov bir kez daha sahneye çıktı. Skov Olsen'in pasında ceza sahasında topla buluşan Özbek golcü, düzgün vuruşuyla topu ağlara göndererek skoru 4-0 yaptı.

Bu sonuçla Başakşehir puanını 7'ye yükseltti ve dört maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Gençlerbirliği ise 7 puanda kaldı. Başakşehir gelecek hafta Konyaspor deplasmanına çıkacak; Gençlerbirliği ise sahasında Amedspor'u ağırlayacak

Trabzon’da gündüz yağmur, akşam gol fırtınası!

Trabzonspor, Papara Park’ta lider Galatasaray’ı 4-0 mağlup etti

19.09.2026 22:21:00
Haber Merkezi
 
Trabzon’da gündüz yağmur, akşam gol fırtınası!
Trabzon’da gündüz yağmur, akşam gol fırtınası!
Trabzonspor, Papara Park'ta lider Galatasaray'ı 4-0 mağlup etti. Bordo-mavililerde Mohamed Salah 3 gol ve 1 asistle gecenin yıldızı olurken, Galatasaray ligde sezonun ilk yenilgisini aldı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, Papara Park'ta karşı karşıya geldi. Gün boyunca Trabzon'da etkili olan yağmur ve fırtınanın ardından akşam saatlerinde bu kez sahada gol fırtınası esti. Bordo-mavililer, lider Galatasaray'ı 4-0 gibi çarpıcı bir skorla geçti.

Salah perdeyi erken açtı



Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, 4. dakikada Mohamed Salah'ın golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Mısırlı yıldız, karşı karşıya pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi.

Bordo-mavililer baskısını sürdürürken 39. dakikada Noah Saviolo sahneye çıktı. Salah'ın hazırladığı pozisyonda Saviolo'nun vuruşu ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu.

Devre bitmeden fark üçe çıktı

İlk yarının son bölümünde yeniden sahneye çıkan Salah, 44. dakikada kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti. Böylece Trabzonspor soyunma odasına 3-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıda da Salah fırtınası



Galatasaray ikinci yarıda farkı azaltmak için daha fazla risk alırken Trabzonspor hızlı hücumlarla etkili oldu.

80. dakikada Salah bir kez daha fileleri havalandırdı. Sağ kanattan ceza alanına giren yıldız futbolcu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 4-0'a taşıdı. Böylece Salah, Galatasaray karşısında hat-trick yaptı.

Galatasaray 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın ilerleyen bölümünde Galatasaray'da Lesley Ugochukwu, VAR incelemesinin ardından kırmızı kart gördü. Sarı-kırmızılılar mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Teknik direktör Okan Buruk da 72. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Gecenin kahramanı: Mohamed Salah

Trabzonspor'un 4-0'lık galibiyetinde 3 gol ve 1 asistle oynayan Mohamed Salah, karşılaşmanın tartışmasız öne çıkan ismi oldu.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 10'a yükseltirken, Galatasaray 13 puanda kaldı ve sezonun ilk lig yenilgisini yaşadı.

Gündüz Trabzon'da yağmur ve fırtına vardı; akşam Papara Park'ta ise Salah ve Trabzonspor'un gol fırtınası esti: 4-0!

Kasımpaşa ile Konyaspor golsüz berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında Kasımpaşa ile TÜMOSAN Konyaspor 0-0 berabere kaldı

18.09.2026 22:31:00
Haber Merkezi
 
Kasımpaşa ile Konyaspor golsüz berabere kaldı
Kasımpaşa ile Konyaspor golsüz berabere kaldı
Trendyol Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında Kasımpaşa ile TÜMOSAN Konyaspor 0-0 berabere kaldı.

9. dakikada Konyaspor gole yaklaştı. Muleka'nın soldan ortasında arka direkte topla buluşan Deniz Türüç, pasını Uğurcan Yazğılı'ya verdi. Uğurcan'ın penaltı noktası civarında bekletmeden yaptığı vuruşta kaleci Gianniotis gole izin vermedi.

20. dakikada Kasımpaşa, mücadeledeki ilk ciddi atağını geliştirdi. Kaleci Gianniotis'in pasında solda Jessen, kafa vuruşuyla topu karşı yarı sahaya gönderdi. Adil Demirbağ ve Benedyzcak arasındaki mücadelede iki oyuncunun da dokunamadığı meşin yuvarlağı kontrol eden Ali Yavuz Kol, uzak mesafeden kaleyi düşündü. Top direğin yanından az farkla auta çıktı.

32. dakikada Kerem Demirbay'ın soldan kullandığı kornerde Winck'in ön direkte yaptığı kafa vuruşunda kaleci Bahadır Han Güngördü topu kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

Ligde 4. beraberliğini yaşayan namağlup Kasımpaşa, puanını 10'a çıkardı. İlk kez berabere kalan Konyaspor ise puanını 4 yaptı.

50. dakikada Winck'in pasında savunmanın arkasına hareketlenen Benedyzcak'ın ceza sahası içi sağ çaprazdan çıkardığı şutta açısını kapatan kaleci Bahadır Han Göngördü meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

57. dakikada Uğurcan Yazğılı'nın soldan ortasına ceza sahası içinde iyi yükselen Adil Demirbağ'ın kafa vuruşunda kaleci Gianniotis gole izin vermedi.

Kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve müsabaka 0-0 berabere tamamlandı.

Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde 2026-2027 sezonundaki ilk maçına çıkacak Beşiktaş, sahasında Fransız temsilcisi Marsilya'yı konuk edecek

15.09.2026 19:31:00
Haber Merkezi
 
Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
UEFA Avrupa Ligi'nde 2026-2027 sezonundaki ilk maçına çıkacak Beşiktaş, sahasında Fransız temsilcisi Marsilya'yı konuk edecek. Siyah-beyazlıların Avrupa kupalarındaki zorlu sınavı 17 Eylül Perşembe günü oynanacak.

KARTAL'IN AVRUPA SINAVI BAŞLIYOR

Süper Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, gözünü Avrupa'ya çevirdi. Siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi lig aşamasındaki ilk maçında Marsilya'yı İstanbul'da ağırlayacak.

Beşiktaş'ın resmi sitesinde yer alan fikstüre göre mücadele 17 Eylül 2026 Perşembe günü saat 22.00'de oynanacak. Karşılaşmanın Tüpraş Stadı'nda yapılacağı açıklandı.

Karşılaşmanın Türkiye'de TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

MARSİLYA İLE AVRUPA'DA 3. RANDEVU



Beşiktaş ile Marsilya bugüne kadar Avrupa kupalarında iki kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda iki takımın da birer galibiyeti bulunuyor. Marsilya 3 gol atarken Beşiktaş rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

Dolayısıyla Perşembe gecesi oynanacak mücadele, iki takım arasındaki rekabette 3. Avrupa randevusu olacak.

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA KARNESİ

Beşiktaş, Avrupa kupalarında uzun ve önemli bir geçmişe sahip. Siyah-beyazlı takım, 2026 yazındaki eleme maçlarıyla birlikte Avrupa kupalarında 264. maçına çıktı. Ağustos 2026'daki verilere göre Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında 131 maçta 35 galibiyet, 24 beraberlik ve 72 mağlubiyeti bulunuyor; bu karşılaşmalarda 217 gol atıp 180 gol yedi.

Kara Kartal'ın Avrupa'daki en önemli başarıları arasında ise 1986-87 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, 2002-03 UEFA Kupası ve 2016-17 UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynaması bulunuyor.

AVRUPA LİGİ'NDE ZORLU FİKSTÜR



Beşiktaş'ın lig aşamasındaki rakipleri Marsilya ile sınırlı değil. Siyah-beyazlıların fikstüründe Hoffenheim, Crystal Palace, Celtic, Hapoel Beer-Sheva, Bayer Leverkusen, Union SG ve Omonia da bulunuyor.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi fikstürü:

17 Eylül: Beşiktaş – Marsilya | 22.00
15 Ekim: Hoffenheim – Beşiktaş | 22.00
22 Ekim: Beşiktaş – Crystal Palace | 22.00
5 Kasım: Celtic – Beşiktaş | 23.00
26 Kasım: Beşiktaş – Hapoel Beer-Sheva | 20.45
10 Aralık: Bayer Leverkusen – Beşiktaş | 23.00
21 Ocak 2027: Beşiktaş – Union SG | 20.45
28 Ocak 2027: Omonia – Beşiktaş | 23.00

KARTAL İÇİN AVRUPA'DA YENİ SAYFA

Beşiktaş, geçen sezon Avrupa Ligi'nde eleme aşamasında elenmiş, ardından Konferans Ligi'nde de play-off turunda Avrupa macerasına veda etmişti.

Şimdi ise yeni formatıyla UEFA Avrupa Ligi'nde doğrudan lig aşamasında mücadele edecek olan siyah-beyazlıların hedefi, Marsilya karşısında taraftarı önünde galibiyetle başlayarak Avrupa'da yeniden iddialı bir tablo ortaya koymak.

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları yarın başlayacak

UEFA Avrupa Ligi'nde 2026-2027 sezonunun ilk haftası, yarın oynanacak maçlarla başlayacak

15.09.2026 10:49:00 / Güncelleme: 15.09.2026 11:31:00
Anadolu Ajansı
 
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları yarın başlayacak
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları yarın başlayacak

Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki iki numaralı futbol turnuvasında ilk maçlar, yarın ve 17 Eylül Perşembe günü oynayacak.

Organizasyonda mücadele eden tek Türk temsilcisi Beşiktaş, ilk maçında 17 Eylül Perşembe günü sahasında Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya ile karşı karşıya gelecek.

Ligde ilk hafta maçlarının programı şöyle:

Yarın:

19.45 Ararat (Ermenistan)-Sparta Prag (Çekya)

19.45 Omonia (Güney Kıbrıs Rum Kesimi)-Celta Vigo (İspanya)

22.00 Milan (İtalya)-Benfica (Portekiz)

22.00 Anderlecht (Belçika)-Olimpik Lyon (Fransa)

22.00 Hapoel Beer-Sheva (İsrail)-Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

22.00 Bayer Leverkusen (Almanya)-Celje (Slovenya)

22.00 Olympiakos (Yunanistan)-Jagiellonia (Polonya)

22.00 Sturm Graz (Avusturya)-Rennes (Fransa)

22.00 Sunderland (İngiltere)-AZ Alkmaar (Hollanda)

17 Eylül Perşembe:

19.45 Levski Sofya (Bulgaristan)-RB Salzburg (Avusturya)

19.45 OFİ (Yunanistan)-Hoffenheim (Almanya)

22.00 Celtic (İskoçya)-Ferencvaros (Macaristan)

22.00 Juventus (İtalya)-NEC Nijmegen (Hollanda)

22.00 Viktoria Plzen (Çekya)-Union Saint-Gilloise (Belçika)

22.00 Beşiktaş-Olimpik Marsilya (Fransa)

22.00 Lillestrom (Norveç)-Torreense (Portekiz)

22.00 Crystal Palace (İngiltere)-Lech Poznan (Polonya)

22.00 Real Sociedad (İspanya)-Bournemouth (İngiltere) 

Fenerbahçe'nin 12 maçlık galibiyet serisi sona erdi

Fenerbahçe, konuk olduğu Gaziantep FK ile golsüz berabere kaldı ve rakibine karşı elde ettiği 12 maçlık galibiyet serisi sona erdi

15.09.2026 05:38:00
İhlas Haber Ajansı
 
Fenerbahçe'nin 12 maçlık galibiyet serisi sona erdi
Fenerbahçe'nin 12 maçlık galibiyet serisi sona erdi
Fenerbahçe, konuk olduğu Gaziantep FK ile golsüz berabere kaldı ve rakibine karşı elde ettiği 12 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler bu sonuçla ligde puanını 7'ye yükseltirken son 2 haftada 5 puan kaybı yaşadı. Kanarya, gelecek hafta sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak.

Gaziantep ekibine karşı oynadığı son 12 maçta üstünlük kuran ve tamamında sahadan galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'nin bu serisi sona erdi. 9'u Süper Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere söz konusu 12 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe, rakibiyle ilk kez berabere kaldı.

Öte yandan sarı-lacivertliler, kırmızı-siyahlılara konuk olduğu son 7 maçı da kazanırken, bugün aldığı beraberlikle bu seri de bitti.

İlk kez gol atamadı

Fenerbahçe, bu sezon ligde ve Avrupa kupalarında oynadığı toplam 11 maçta gol sevinci yaşarken, bugün sessiz kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6, lig aşamasında 1, Süper Lig'de de 4 maçta rakip filelerini sarsan Kanarya, ilk kez bir maçta gol atamadı.

5 maçta 8 puan kaybı

İsmail Kartal'ın öğrencileri Süper Lig'de sezona Gençlerbirliği mağlubiyeti ile başlarken, sonrasında oynadığı Konyaspor ve Samsunspor maçlarında galibiyet elde etti. Geçtiğimiz hafta derbide Beşiktaş'a mağlup olan sarı-lacivertliler, Gaziantep FK ile de berabere kaldı. Alınan bu sonuçların ardından Fenerbahçe, 5 hafta sonunda 7 puan toplarken, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle birlikte 8 puan kaybı yaşadı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.