logo
14 MART 2026


Szalai derbiyi bekliyor

Fenerbahçeli futbolcu Szalai, Galatasaray derbisinde oynamak için sabırsızlanıyor

04.02.2021 18:35:00
Szalai derbiyi bekliyor
Szalai derbiyi bekliyor

Fenerbahçe'nin Macar futbolcusu Attila Szalai, Galatasaray ile yapacakları derbinin büyük bir mücadeleye sahne olacağını ve bu maçta iyi bir performans sergilemek istediğini söyledi.

Szalai, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Süper Lig'in 24. haftasında 6 Şubat Cumartesi günü sahalarında Galatasaray ile yapacakları derbiye dair değerlendirmede bulunan 23 yaşındaki stoper, "Fenerbahçe-Galatasaray derbisi dünyada çok iyi bilinir. En büyük derbilerden biri. Bu maçı oynamak için sabırsızlanıyoruz. Derbinin büyük bir mücadele olacağını düşünüyorum. Bu maçta başarılı olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 3 maçta iyi bir performans sergilediğini kaydeden Szalai, "Taraftarlarımız, 3 maçımda oynadığım oyunu beğendi ve ben de böyle devam etmek istiyorum. Takımımızdaki bütün oyuncular derbinin önemini biliyor. Taraftar için derbinin ne anlama geldiğini biliyoruz. Böyle maçlarda ekstra motivasyona gerek yok. Şu anda lideriz ve bunu korumak için çalışacağız." diye konuştu.

"Bu ailenin parçası olmaktan gurur duyuyorum"

Fenerbahçe'de forma giymekten duyduğu mutluluğu dile getiren Attila Szalai, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe'nin bana ilgisini duyduğumda mutlu oldum. Böyle büyük bir kulübün ilgisini çekmek, doğru yolda olduğunun göstergesi. Harika taraftarı bulunan, çok başarılı bir kulüp. Bu ailenin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Takım olarak başarılı gittiğimiz için gerçekten çok mutluyum. Hedefimiz bu şekilde devam etmek. Bu inanılmaz kulüp için elimden gelenin en iyisini yapmak için sabırsızlanıyorum. Ben kariyerimde çok çalışmanın önemine inandım. Her zaman bu anlayışa sahip oldum. Buna yetenek diyemem, bu şekilde devam etmek istiyorum."

"Hatayspor bize çok fazla problem çıkardı"

Attila Szalai, Süper Lig'in 23. haftasında karşılaştıkları Atakaş Hatayspor'u 2-1 yenmelerine rağmen iyi bir performans sergileyemediklerini aktardı. Hatayspor maçına dair değerlendirme yapan Macar futbolcu "Son maçta çok iyi oynayamadık. Hatayspor bize çok fazla problem çıkardı. Altay'ın harika kurtarışları vardı. Bu konuda gelişmemiz gerekiyor. Gol yememek için birlikte oynamaya ihtiyacımız var ve bunun üzerinde de çalışıyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Bu maçta sakatlanan Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo ile ilgili bir soruya Attila Szalai, "Gustavo'nun önemini biliyoruz. Bugüne kadar oynadığım 3 maçta önümde oynadı ve ne kadar önemli bir oyuncu ve gerçek bir lider olduğunu çok iyi biliyorum." cevabını verdi.

"Dünyanın en büyük 3 liginde oynamayı hayal ediyorum"

Kulüp ve milli takım kariyerindeki hedefleriyle ilgili de görüşlerini aktaran Attila Szalai, şunları kaydetti: "Her oyuncu dünyanın en büyük 3 liginde oynamak ister. Benim de böyle hayallerim var. Hem geçmişten hem günümüzden çok stoperi izliyorum. Bana göre Liverpool'da oynayan Virgil van Dijk sakatlanmadan önce dünyanın en iyi stoperiydi. Hala da öyle. Onu izlemeyi seviyorum. Gerçekten milli takım için harika bir yıl geçirdik. Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmeye hak kazandık. Avrupa Şampiyonası'nda da harika rakiplere karşı oynayacağız. Bizim hedefimiz, neler yapabileceğimizi göstermek. Bunun için sabırsızlanıyorum." AA

Galatasaray'da Divan Kurulu Başkanlığına Aykutalp Derkan seçildi

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlık Seçiminde Aykutalp Derkan 554 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi

14.03.2026 18:08:00 / Güncelleme: 14.03.2026 18:11:33
İHA
Galatasaray'da Divan Kurulu Başkanlığına Aykutalp Derkan seçildi
Galatasaray'da Divan Kurulu Başkanlığına Aykutalp Derkan seçildi
Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlık Seçimi Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi. 18 Haziran 2021'deki seçimden bu yana Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Aykutalp Derkan, yeniden başkan seçildi.

Seçim Divan Kurulu Başkanlığını Ekmel Ünlüsan üstlenirken Sedat Bozanoğlu ise seçim divanı başkan vekili oldu.

İki adaylı gerçekleşen seçimde 10 sandıkta oy kullanımı yapıldı ve 1083 divan üyesi oy kullandı. 554 oy alan Aykutalp Derkan, yeniden Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı seçildi. Diğer başkan adayı Cengiz Ergani de 528 oy aldı.



Divan Kurulu heyeti şu şekilde oluştu:

Başkan
A. Aykutalp Derkan (6833)

Başkan Yardımcıları
Sonay Kale (9001)
Yalçın Kaya (6904)

Yazmanlar
Ali Tüzmen (8377)
Ayşe Esra Arslan (9303)İHA

Gençlerbirliği ile Beşiktaş 96. randevuda

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği ile 96. kez rakip olacak

14.03.2026 14:31:00
İhlas Haber Ajansı
Gençlerbirliği ile Beşiktaş 96. randevuda
Gençlerbirliği ile Beşiktaş 96. randevuda
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği ile 96. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, yarın saat 20.00'de Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak. Ligde siyah-beyazlılar, 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucu topladığı 46 puanla 4. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar ise 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyetle aldığı 25 puanla 12. sırada yer alıyor.

Ligde 96. randevu



Beşiktaş ile Gençlerbirliği, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 95 kez rakip oldu. Siyah-beyazlılar, bu maçların 54'ünde galip gelmeyi başarırken, kırmızı-siyahlılar ise 10 maçta kazanan taraf oldu. 31 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Kartal attığı 154 gole karşılık kalesinde 66 gol gördü.

Deplasmanda 10 maçtır kaybetmiyor

Beşiktaş, bu sezon oynadığı 12 deplasman müsabakasında 2 kez yenilirken son 10 deplasman mücadelesinde mağlubiyet yaşamadı. Ligde en son 19 Eylül 2025 tarihinde Göztepe'ye deplasmanda 3-0 kaybeden siyah-beyazlı takım, o günden itibaren oynadığ10 deplasman maçında 6 galibiyet, 4 beraberlik yaşadı. Bu süreçte; Kayserispor, Konyaspor, Antalyaspor, Fatih Karagümrük, Başakşehir ve Kocaelispor deplasmanlarında galip gelen Kartal, Galatasaray, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Eyüpspor ile de berabere kaldı.

Beşiktaş'ta 2 eksik

Beşiktaş'ta Gençlerbirliği maçı öncesi 2 oyuncunun forma giymesi beklenmiyor. Adale yırtığı bulunan El Bilal Toure ile tendonunda yırtık tespit edilen Emirhan Topçu, sakatlıklarını atlatarak takımla birlikte çalışmalara başladı. Fakat bu oyuncuların Ankara ekibi karşısında forma giymesi beklenmiyor.
Siyah-beyazlılarda Salih Uçan ile Emirhan Topçu kart sınırında bulunan oyuncular. Salih Uçan, Gençlerbirliği'ne karşı yarınki maçta kart görmesi durumunda ligde bir sonraki hafta oynanacak Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek.

Yasin Kol yönetecek

Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasında oynanacak müsabakayı hakem Yasin Kol yönetecek. Kol'un yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile Mehmet Salih Mazlum yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak.

Fenerbahçe, ligde 4 haftada 7 puan kaybetti

Fenerbahçe, Süper Lig'de konuk olduğu Fatih Karagümrük'e mağlup oldu ve son 4 maçında 1 galibiyet alırken, 7 puan kaybetti

14.03.2026 08:14:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, ligde 4 haftada 7 puan kaybetti
Fenerbahçe, ligde 4 haftada 7 puan kaybetti
Fenerbahçe, Süper Lig'de konuk olduğu Fatih Karagümrük'e mağlup oldu ve son 4 maçında 1 galibiyet alırken, 7 puan kaybetti.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup oldu. Bu sezon ligde ilk yenilgisini alan sarı-lacivertliler zirve yarışında puan kaybı yaşadı. Ligde lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, haftayı 57 puanda kapatırken, rakibinin yarın kazanması halinde puan farkı 7'ye yükselecek.



Geçtiğimiz hafta sahasında Samsunspor'u mağlup ederek 2 hafta sonra galibiyete ulaşan sarı-lacivertliler, son 4 maçında puan kaybı yaşadı. Kasımpaşa ve Antalyaspor beraberliklerinin ardından bugün de Karagümrük'e yenilmesiyle bu süreçte 7 puan kaybetti.

Son sırada yer alan kırmızı-siyahlılar ise puanını 17'ye çıkardı.

Bartuğ, ilk golünü Fenerbahçe'ye attı

Fenerbahçe'den kiralık olarak Fatih Karagümrük'te oynayan Bartuğ Elmaz, karşılaşmanın ilk golünü attı. Bartuğ, Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe, Sivasspor ve Fatih Karagümrük formalarıyla mücadele ederken ilk kez golle tanıştı.

Bartuğ Elmaz, bu sezon ise Fenerbahçe ile 5, Karagümrük formasıyla 8 maçta formayı terletti.

Devre arasında hücuma 3 takviye

Fenerbahçe, rakibi karşısında ilk yarı pozisyon üretmekte zorlanırken, kalesinde ise 15 ve 45. dakikalarda 2 gol gördü. İkinci yarı öncesi sarı-lacivertliler 4 değişiklik yaptı. Kanat oyuncuları Nene ve Musaba ile birlikte Marco Asensio, oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü eline alan Fenerbahçe, girdiği pozisyonları değerlendiremedi.

Süleyman Hurma: 'Böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı'

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ligde tutunabilmek için kendileri adına böyle bir sürprize ihtiyaç duyduklarını söyledi

14.03.2026 00:06:00
İhlas Haber Ajansı
Süleyman Hurma: 'Böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı'
Süleyman Hurma: 'Böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı'
Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ligde tutunabilmek için kendileri adına böyle bir sürprize ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fatih Karagümrük, konuk ettiği Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, "Açıkça konuşmak gerekirse puan durumundaki yerimiz vahim ve kötü. Bu sezon istediğimiz ivmeyi yakalayamadık. Aslında Ankara'da oynadığımız Gençlerbirliği maçı hariç bütün maçlarda oyuna ortaktık. Maalesef istediğimiz sonuçlar olmadı. Bugün rakibe hiç pozisyon vermedik. Lige tutunmak için kendi adımıza böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı. Bu sebeple çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Bundan sonraki maçlarda da benzer şeyler yapmak zorundayız"

Galibiyete rağmen halen ligde son sırada olduklarını hatırlatan Hurma, "Ben diğer tarafa bakmamaya çalışıyorum. Oraya bakınca motivasyonumu kaybederim. Biz ligin en altındayız. Oyuncularla konuştuk hep, biz hazır olabilirsek bize şans mutlaka gelecek dedik. Önemli olan bizim hazır olmamızdı. Bugün hazırdık ve şansımızı değerlendirdik. Bundan sonraki maçlarda da benzer şeyler yapmak zorundayız. Şu anda diğer rakiplerimize bakarsak en dezavantajlı olan takım biziz" diye konuştu.

"Toplum hakemlerin haksızlık yapmasını istiyor, onlar da yapıyor"

Müsabakada ilk yarısında kırmızı-siyahlı ekibin penaltı beklediği pozisyonla ilgili de düşüncelerini paylaşan Başkan Hurma, "Bu hakemler bizim hakemlerimiz. Ama Türkiye'de bütün takımlara karşı maç yönetmek imkansız. Türkiye'de herkes haksızlık istiyor. Herkes kendisine haksızlık istiyor. Bu çocuklar da bizim çocuklarımız olduğuna göre herkesin istediğini veriyor. Adalet istiyor isek, doğru rekabetin sağlanması için mücadele etmemiz gerekiyor. Ne söylesek bir yere çekiliyor. 35 senedir ben konuşuyorum. Hep zayıf olan, mazlum olan tarafta oldum. Sert konuştum, iyi konuştum, düşünce ürettim ama bazı şeyleri değiştirmek çok zor. Çünkü toplum hakemlerin haksızlık yapmasını istiyor, onlar da yapıyor. Kimse adalet falan demesin" cümlelerine yer verdi.

Konferans Ligi'nde gecenin sonuçları

UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu ilk maçları oynandı.

13.03.2026 10:59:00
AA
Konferans Ligi'nde gecenin sonuçları
Konferans Ligi'nde gecenin sonuçları
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasının son 16 turunda 8 karşılaşma yapıldı.

Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Samsunspor, sahasında İspanya temsilcisi Rayo Vallecano'ya 3-1 yenildi.

Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Shakhtar Donetsk ise deplasmanda Lech Poznan'ı 3-1 mağlup etti.

Ligde 19 Mart'ta oynanacak rövanş müsabakalarının ardından çeyrek finalistler belli olacak.

Son 16 turu ilk maçlarından alınan sonuçlar şöyle:

Lech Poznan (Polonya) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna): 1-3

AZ Alkmaar (Hollanda) - Sparta Prag (Çekya): 2-1

Samsunspor - Rayo Vallecano (İspanya): 1-3

Rijeka (Hırvatistan) - Strasbourg (Fransa): 1-2

Crystal Palace (İngiltere) - AEK Larnaca (Kıbrıs Rum Kesimi): 0-0

Fiorentina (İtalya) - Rakow (Polonya): 2-1

Celje (Slovenya) - AEK (Yunanistan): 0-4

Sigma Olomouc (Çekya) - Mainz 05 (Almanya): 0-0

Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçları oynandı

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçları yapıldı.

13.03.2026 10:57:00
AA
Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçları oynandı
Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçları oynandı
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı turnuvasının son 16 turunda 8 karşılaşma oynandı.

Ligde 18-19 Mart'ta oynanacak rövanş maçlarının ardından çeyrek finalistler belli olacak.

Son 16 turu ilk maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde:

Panathinaikos (Yunanistan) - Real Betis (İspanya): 1-0

Stuttgart (Almanya) - Porto (Portekiz): 1-2

Bologna (İtalya) - Roma (İtalya): 1-1

Lille (Fransa) - Aston Villa (İngiltere): 0-1

Ferencvaros (Macaristan) - Braga (Portekiz): 2-0

Genk (Belçika) - Freiburg (Almanya): 1-0

Celta Vigo (İspanya) - Olimpik Lyon (Fransa): 1-1

Nottingham Forest (İngiltere) - Midtjylland (Danimarka): 0-1

Duplantis, sırıkla atlama dünya rekorunu 15. kez kırdı

Erkekler sırıkla atlama kariyerinde 2 olimpiyat şampiyonluğu bulunan İsveçli atlet Armand Duplantis, ülkesindeki organizasyonda 6,31 metrelik derecesiyle 15. dünya rekorunu kırdı

13.03.2026 10:54:00
AA
Duplantis, sırıkla atlama dünya rekorunu 15. kez kırdı
Duplantis, sırıkla atlama dünya rekorunu 15. kez kırdı
Erkekler sırıkla atlama kariyerinde 2 olimpiyat şampiyonluğu bulunan İsveçli atlet Armand Duplantis, ülkesindeki organizasyonda 6,31 metrelik derecesiyle 15. dünya rekorunu kırdı.

İsveç'teki IFU Arena'da düzenlenen Mondo Classic Şampiyonası'nda yarışan Duplantis, 6.31'lik derecesiyle dünya rekorunu 1 santimetre geliştirdi.

İsveçli atlet, son olarak Japonya'da düzenlenen 20. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 6,30 metrelik derecesiyle 14. dünya rekorunu kırmış ve 3. dünya şampiyonluğunu kazanmıştı.

Samsunspor, İspanya temsilcisi Rayo Vallecano'ya yenildi

Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında sahasında İspanya temsilcisi Rayo Vallecano'ya 3-1 yenildi

12.03.2026 23:24:00
AA
Samsunspor, İspanya temsilcisi Rayo Vallecano'ya yenildi
Samsunspor, İspanya temsilcisi Rayo Vallecano'ya yenildi
Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında sahasında İspanya temsilcisi Rayo Vallecano'ya 3-1 yenildi.

9. dakikada Celil Yüksel'in kullandığı serbest atışında ceza sahası içinde topa iyi yükselen Mouandilmadji'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Batalla kale çizgisi üzerinde kontrol etti.

15. dakikada Rayo Vallecano öne geçti. Palazon'un ceza sahası içine pasında topla buluşan Alemao'nun yerden vuruşunda kaleci Okan Kocuk'un ayaklarına çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.



21. dakikada Samsunspor eşitliği sağladı. Makoumbou'nun ceza sahasına ortasında defanstan seken top Mouandilmadji'nin önünde kaldı. Bu futbolcu sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 1-1.

40. dakikada misafir takım 2-1 üstünlüğü yakaladı. Palazon'un defansın arkasına pasında sol çaprazdan ceza sahası içine giren Garcia, sert vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-2.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Rayo Vallecano'nun 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı



62. dakikada Tomasson'un ortasında ceza sahasında Holse'nin kafa vuruşunda kaleci Batalla'dan dönen top Makoumbou'nun önünde kaldı. Bu futbolcunun yerden sert vuruşunda kaleci Batalla meşin yuvarlağı yatarak bloke etti.

72. dakikada Lopez'in ceza sahası çizgisi üzerinden sert şutunda kaleci Okan Kocuk'a çarpan top oyun alanına geri döndü.

78. dakikada Rayo Vallecano farkı 2'ye çıkardı. Alemao, iki defans oyuncusundan sıyrıldıktan sonra ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 3-1.

Karşılaşmayı Rayo Vallecano 3-1 kazandı.

Adana Demirspor'a 6 puan silme cezası

FIFA Disiplin Komitesi, Trendyol 1. Lig ekibi Adana Demirspor'a 6 puan daha silme cezası verdi

11.03.2026 12:38:00
Haber Merkezi
Adana Demirspor'a 6 puan silme cezası
Adana Demirspor'a 6 puan silme cezası

FIFA Disiplin Komitesi, Trendyol 1. Lig ekibi Adana Demirspor'a 6 puan daha silme cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada Adana Demirspor'a 1 dosyadan 6 puan tenzili cezası uygulandığı belirtildi.

Adana temsilcisi, ligde -51 puanla 20. ve son sırada yer alıyor. 

Kulübün, FIFA nezdindeki sonuçlanmış bir davasına ilişkin yükümlülüklerini (eski futbolcu veya teknik ekip alacakları) yerine getirmemesi nedeniyle bu yaptırım uygulandı. 

Kulübün diğer cezaları

Adana Demirspor, son dönemde benzer mali ve disiplin sorunları nedeniyle ciddi puan kayıpları yaşadı.

12 Şubat 2026'da iki ayrı dosyadan 12 puan ve geçmiş dönemlerdeki diğer mali kriter/disiplin ihlalleriyle birlikte kulübün silinen toplam puanı devasa boyutlara ulaştı.

Bu son 6 puanlık ceza ile birlikte Adana temsilcisi, Trendyol 1. Lig'de -51 puanla son sırada yer almaya devam ediyor.

Kulüp aynı zamanda ödenmeyen borçlar nedeniyle FIFA'dan daha önce iki dönem transfer yasağı da almıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde akşam 4 maç vardı

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun son 16 turu ilk maçlarında 4 karşılaşma yapıldı

11.03.2026 12:00:00
Haber Merkezi
Şampiyonlar Ligi'nde akşam 4 maç vardı
Şampiyonlar Ligi'nde akşam 4 maç vardı
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun son 16 turu ilk maçlarında 4 karşılaşma yapıldı.

Galatasaray sahasında İngiltere temsilcisi Liverpool'u 1-0 yenerek rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etti.

Alman ekibi Bayern Münih deplasmanda İtalyan takımı Atalanta'yı 6-1 yendi.

İspanyol kulübü Atletico Madrid konuk ettiği İngiliz ekibi Tottenham'ı 5-2 mağlup etti.

İngiliz temsilcisi Newcastle United konuk ettiği İspanyol ekibi Barcelona ile 1-1 berabere kaldı.

Turun rövanş maçları, 17-18 Mart'ta yapılacak ve çeyrek finalistler belli olacak.

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.