logo
15 AĞUSTOS 2026

Tangocunun ayrılık ihtimali yok gibi

İngiliz basını, Galatasaray'ın Liverpool forması giyen Alexis Mac Allister ile ilgilendiğini yazmıştı. Oyuncunun babası bile açıklama yaptı. Aslında bu hamlenin gerçekleşme ihtimalini anlamak için biraz geçmişe bakmak gerekiyor

15.08.2026 16:22:00
Haber Merkezi
 
Tangocunun ayrılık ihtimali yok gibi
Tangocunun ayrılık ihtimali yok gibi
Galatasaray'ın merkez orta saha için Liverpool'dan Alexis Mac Allister ile ilgilendiği konuşuluyor. Hatta bu haber, İngiltere'nin saygın basın kuruluşlarında bile yer buldu. Oyuncunun babası ise, "Oğlum Liverpool'da kalacak. Bu yaz kulüpten ayrılma ihtimalini hiçbir şekilde konuşmadık" dedi.






DEVRE ARASI VE SEZON SONU

27 yaşındaki tangocunun Galatasaray'a gelme ihtimalini anlamak için biraz geriye dönmemiz yeterli... Geçen sezonun devre arasında ve sonlarına doğru Arjantinli yıldızla ilgili Real Madrid iddiaları çıktı. Alexis Mac Allister, Liverpool'dan ayrılmak istemediğini söyledi.






2 KEZ KAPIYI KAPATTI

Yani 1.76 boyundaki futbolcu, 2 kez Real Madrid'e kapıları kapattı. Peki Alexis Mac Allister'ın ayrılma ihtimali var mı? Elbette var... Ancak bunun için öncelikle Liverpool Yönetimi'nin oyuncuyu satış listesine koyması gerekiyor. Böyle bir durum da söz konusu değil...

Fenerbahçe'den savunma hamlesi

Yerli havuzunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Konyaspor'dan Adil Demirbağ için harekete geçme kararı aldı. Önümüzdeki hafta içinde konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanabilir

15.08.2026 16:54:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'den savunma hamlesi
Fenerbahçe'den savunma hamlesi
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Camgöz geçtiğimiz günlerde, "Adil bizim sözleşmesi devam eden oyuncumuz. Hocamızın da değişilmez ismi. İlla satacağız diye bir şey yok. Trabzonspor ve Başakşehir'den teklif gelmişti. Ancak yeterli görmedik. Konyaspor'un menfaatleri önemli. Resmi bir teklif gelirse istişare yaparız. Fenerbahçe'den ise teklif gelmedi" açıklamasını yapmıştı.

SON SENESİNE GİRDİ

Konyaspor'la sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek olan 28 yaşındaki stoper, kontratının son senesine girdi. Fenerbahçe'nin, 1.85 boyundaki savunmacı için harekete geçme kararı aldığı öğrenildi. Önümüzdeki hafta içinde konuyla ilgili sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.






KISA SÜRE İÇİNDE

Konyaspor Yönetimi, kaptanını gönderebilir. Ancak bunu iyi bir teklif gelmesi halinde yapacaklar. Adil de eğer giderse Konyaspor'a para kazandırmayı istiyor. Bugün itibarıyla tecrübeli stoperin Fenerbahçe formasını giyme ihtimali yüksek... Konuyla ilgili düğüm kısa süre içinde çözülecek.

Kartal bugünü çok beklemişti

Beşiktaş kaleyi Alexander Nübel'le sağlama almıştı. Santrfor bölgesine de Dusan Vlahovic eklendi. Yani Kartal uzun seneler sonra atan ve tutan konusunda aradığını bulmuş gibi gözüküyor

15.08.2026 16:23:00
Haber Merkezi
 
Kartal bugünü çok beklemişti
Kartal bugünü çok beklemişti
Türkiye'de sıkça kullanılan bir ifade var: Şampiyonluk istiyorsan atan ve tutanın iyi olacak... Beşiktaş bu ikili konusunda yıllarca sıkıntı yaşadı. Ve seneler sonra durum tersine dönmüş gibi gözüküyor. Siyah-Beyazlılar, Bayern Münih'e 6.25 milyon euro ödeyerek Alexander Nübel'i kadrosuna katmıştı.

HİÇBİRİNDE GOL YEMEDİ

İki kulüp arasındaki anlaşmada bulunan bütün bonus maddeleri devreye girerse Nübel'in bonservisi en fazla 11 milyon euroya çıkıyor. Almanya Milli Takımı'nın havuzunda bulunan 29 yaşındaki eldiven, Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 4 Avrupa maçına çıktı. Hiçbirinde gol yemedi!






TARAFTARLAR ÇOK UMUTLU

Özetle Beşiktaş "tutan" sorununu çözdü. Sonrasında herkes "atan"ı bekliyordu. Aylar süren görüşmeler ve uzun süren uğraşların ardından Dusan Vlahovic de resmi imzayı attı. Dünyaca ünlü bir forvet kadroya eklendi. Bu sezon Siyah-Beyazlı taraftarlar çok umutlu... Yönetiminden üst üste akıllı hamleler geldi.

Kartal'ın kritik dönemi

Beşiktaş bu ay sonuna kadar ligde ve Avrupa'da kritik maçlara çıkacak. Siyah-Beyazlılar, bu virajı kayıpsız olarak atlatmayı planlıyor

15.08.2026 16:17:00
Haber Merkezi
 
Kartal'ın kritik dönemi
Kartal'ın kritik dönemi
Beşiktaş'ın ağustos sonuna kadar fikstürü şu şekilde gerçekleşti:

Eyüpspor- 16 Ağustos
Kauno Zalgiris- 20 Ağustos
Alanyaspor- 23 Ağustos (d)
Kauno Zalgiris- 27 Ağustos (d)
Çorum FK- 31 Ağustos

Bu süreç, hem Avrupa'daki rota hem de Süper Lig'e iyi bir giriş yapılması sebebiyle çok önemli...






CEVABINI BULACAK

Kartal, Avrupa Ligi Play-Off eşleşmesinde Kauno Zalgiris'i elerse yoluna bu kulvarda devam edecek. Aksi bir durumda Beşiktaş Konferans Ligi'nde boy gösterecek. Bu konudaki bütün merak edilenler, 27 Ağustos'taki rövanş müsabakasının ardından cevabını bulacak.






SÜPER LİG KONUSU

Beşiktaş son yıllarda şampiyonluk yarışlarına çok erken havlu atıyordu. Siyah-Beyazlılar, ağustos sonuna kadar çıkacağı 3 lig mücadelesinden 9 puan bekliyor. Üst üste alınacak galibiyetlerle birlikte "havlu atma" konusunun da rafa kaldırılması planlanıyor...

Lukaku'nun hedefi Beşiktaş

Transfer döneminin en büyük bombasını patlatan Fenerbahçe’de gözler yeni transfer Romelu Lukaku’nun ne zaman sahaya inip formayı giyeceğine çevrildi

15.08.2026 12:32:00
Haber Merkezi
 
Lukaku'nun hedefi Beşiktaş
Lukaku'nun hedefi Beşiktaş
Transfer döneminin en büyük bombasını patlatan Fenerbahçe'de gözler yeni transfer Romelu Lukaku'nun ne zaman sahaya inip formayı giyeceğine çevrildi.

Kulüp fizyoterapistleri ve teknik heyet, Belçikalı yıldızın sakatlık riski yaşamaması için detaylı ve aşamalı bir hazırlık programı devreye soktu.







Fenerbahçe yönetiminin ve camiasının ilk planı, yıldız golcüyü 6 Eylül'deki Beşiktaş derbisine yetiştirmek. Ancak kulüp sağlık kurulu ve fizyoterapistlerinin yaptığı detaylı ölçümler sonucunda oyuncunun riske edilmemesi gündemde.

Özel yükleme programına tabi tutulan tecrübeli santrfor için en doğru zaman dilimi milli ara sonrası olarak belirlendi. Herhangi bir zorlama yaşanmaması adına Lukaku'nun tam kapasiteyle sahada olacağı tarih 11 Ekim'deki Çaykur Rize deplasmanı olarak işaretlendi.







OĞUZ ÇETİN DURUMU ANLATTI

Fenerbahçe Futbol Direktörü Oğuz Çetin, Romelu Lukaku'nun fiziksel durumu ve uygulanan özel program hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Tüm ölçümlerin eksiksiz yapıldığını vurgulayan Çetin, "Sezona yeni başlıyor gibi onu fiziksel olarak hazır duruma getirmek için özel programlar yapıldı.

İsmail Hoca, ekibi ve benim nezdimde gerekenler uygulanacak. Hem oyuncumuzu koruyacağız hem de en kısa sürede maç ritmini yakalamasını sağlayacağız. Böylesine büyük bir transferi kulübümüze kazandıran yönetimimize teşekkür ediyorum" dedi.







LUKAKU İÇİN SABIR GEREKİYOR

Oyuncunun fiziksel gelişimi için zamana ihtiyaç duyulduğunu belirten Oğuz Çetin, "Zorlu bir süreçten geçti. Fiziksel gelişimi konusunda mucizeler yaratamayız, uygulanması gereken belirgin fizyolojik süreçler var. Takımla tam ritmini yakalaması zaman alacaktır.

Önümüzdeki 4 ila 6 haftalık periyotta takıma uyumunu ve gerçek gücünü sahada hissettirecektir" diyerek taraftara ve kamuoyuna sabır mesajı verdi.







5-6 HAFTA SONRA ANCAK 11'DE

Yüksek kas kütlesi ve patlayıcı gücüyle öne çıkan Lukaku için kulüp atletik performans ekibi biyomekanik ve yük yönetimi odaklı bir takvim hazırladı.

Aşırı yüklenmeden doğabilecek adale sakatlıklarının önüne geçmek adına ilk iki haftada bireysel adaptasyon ve kademeli süre alma planlanıyor. Takımla antrenman dozajının artırılacağı 3. ve 4. haftaların ardından, 5 ve 6. haftalarda Belçikalı golcünün ilk 11 seviyesine gelerek 90 dakikayı çıkaracak fiziksel üstünlüğe ulaşması hedefleniyor.







LUKAKU'YA GÖRE YÜZDE 100 HAZIR

Ancak buna rağmen Lukaku'nun basın toplantısında söylediği, "%100 bir şekilde fitim. Gelecek hafta oynamak, pozisyonumu kazanmak ve takıma yardımcı olmak istiyorum. 4-6 hafta biraz uzun. Ben sakat değilim, fitim" sözler dikkat çekti.

Vlahovıc ile Beşiktaş para basacak

Beşiktaş, Sırp golcü Dusan Vlahovic’in forma satış gelirlerinin %10’unu UNICEF’e bağışlama kararı alarak hem Türk futbolunda devrim niteliğinde bir sosyal sorumluluk adımına imza attı hem de mali ve ticari açıdan kusursuz bir strateji geliştirdi

15.08.2026 12:24:00
Haber Merkezi
 
Vlahovıc ile Beşiktaş para basacak
Vlahovıc ile Beşiktaş para basacak
Beşiktaş, Sırp golcü Dusan Vlahovic'in forma satış gelirlerinin %10'unu UNICEF'e bağışlama kararı alarak hem Türk futbolunda devrim niteliğinde bir sosyal sorumluluk adımına imza attı hem de mali ve ticari açıdan kusursuz bir strateji geliştirdi.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, daha önce Mohamed Salah transferi sürecinde yaşanan forma satış payı anlaşmazlıkları nedeniyle Mısırlı yıldızın transferinden vazgeçmek zorunda kalmıştı.







Ancak Siyah-Beyazlı yönetim forma satış payını Dusan Vlahovic transferinde büyük bir avantaja çevirdi. Sırp golcünün yapıcı tutumu ve UNICEF gönüllü elçisi olması, yönetime ilham verdi ve forma gelirlerinin %10'unun çocuklara aktarılması kararlaştırıldı.






FORMA SATIŞLARINI KATLAYACAK HAMLE

Bu stratejik hamle, Beşiktaş'a mali açıdan ciddi bir nefes aldıracak. Türkiye'deki Vergi Usul Kanunu ve Gelir/Kurumlar Vergisi Kanunu uyarınca kamu yararına çalışan kurumlara yapılan bağışlar, Kurumlar Vergisi matrahından düşülebiliyor.







Siyah-beyazlılar, devlete ödeyeceği muhtemel vergi yükünün bir kısmını bu yolla hayır kurumuna aktararak vergi matrahını indirecek. Ayrıca "aldığım formanın %10'u çocuklara gidiyor" bilincine sahip olan taraftarların forma satışlarını katlaması ve Kartal Yuvası cirolarını rekor seviyeye çıkarması bekleniyor.






VİZYONER KULÜP İMAJI YARATILACAK

UNICEF gibi uluslararası bir devle adını yan yana yazdıran Beşiktaş, Avrupa ve dünya basınında "sosyal sorumlu ve vizyoner kulüp" olarak geniş yer bulacak.

Zaten UNICEF elçisi olarak çocukların ve gençlerin ruh sağlığına yönelik projeler yürüten Dusan Vlahovic ise yeni kulübünün bu adımı sayesinde hem saha dışındaki duyarlı profilini pekiştirecek hem de Siyah-Beyazlı taraftarlarla daha ilk günden sarsılmaz bir gönül bağı kurmuş olacak.

Dursun Özbek gözünü kararttı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer eleştirilerine yanıt vererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu

15.08.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Dursun Özbek gözünü kararttı
Dursun Özbek gözünü kararttı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer eleştirilerine yanıt vererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özbek, Rafael Leão ve Rodrigo Mora transferlerinde rakamların düştüğünü belirterek sarı-kırmızılı taraftarlara güvence verdi.

Sosyal medyada yükselen "Transferler nerede?" eleştirilerine sert tepki gösteren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün geleceğini ve mali yapısını korumak adına stratejik bir transfer politikası yürüttüklerini vurguladı.

Kimsenin kendisinden fazla Galatasaray'ı düşünemeyeceğini belirten Özbek, teknik direktör Okan Buruk'a 5. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezonun üzerinde bir başarı hedefi doğrultusunda tam teşekküllü bir kadro sunacaklarının sözünü verdi.







LEAO 30-35'E KADAR DÜŞTÜ

Transfer piyasasındaki yüksek rakamların zamanla makul seviyelere gelmeye başladığına dikkat çeken belirten Başkan Dursun Özbek, hedeflenen yıldız isimlerle ilgili somut rakamlar paylaştı.

AC Milan forması giyen Rafael Leão'yu 1.5-2 ay önce kadroya katmak istemeleri halinde 60 milyon Euro talep edildiğini hatırlatan Özbek, bu rakamın güncel şartlarda 30-35 milyon Euro seviyelerine gerilediğini aktardı.







MORA 10 MİLYON EURO'YA KİRALIK

Rodrigo Mora transferinde de benzer bir tablo olduğunu dile getiren sarı-kırmızılı kulübün lideri, 1 ay önce 60-70 milyon Euro civarında olan bonservis beklentisinin 10 milyon Euro peşin ve 40 milyon Euro opsiyonla tamamlanabilecek noktaya geldiğini, hatta zorunlu satın alma opsiyonu olmadan bu imzayı atabileceklerini kaydetti.







OSIMHEN ÜZERİNDEN İRONİ YAPTI

Takıma kazandırılmak istenen diğer isimler Noa Lang, Gabriel Martinelli ve Ethan Nwaneri ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özbek, Noa Lang için sezon bitiminde istenen 28 milyon Euro'luk bonservisin bugün 15 milyon Euro masaya konması halinde kabul göreceğini ifade etti.







Victor Osimhen ve Premier Lig kulüplerinin tekliflerine de değinen Özbek, "Martinelli için 65 milyon Euro, nwaneri için 40 milyon Euro diyorlardı... Osimhen'in üstüne bu ikisi artı para veriyorlar. Hani Osimhen'i 65+10 milyon euro'ya Tottenham'asatmak istyordum…" diyerek ironi yapmayı ihmal etmedi






LEAO VE MORA'YA 40 MİLYON EURO

Başkan Dursun Özbek sözlerini,"Bugün istesem Leao ve Mora'yı 40 milyon Euro'ya bitiririm. Bu sayede kısa vadede 45, uzun vadede ise 60 milyon Euro kâr ettiririm. Ancak ben bu rakamların daha da ineceğini biliyorum. Bana güvenin" diyerek tamamladı.

Beşiktaş'ı Orkun’la şampiyon yapmaya geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Orkun Kökçü'nün de tavsiyesiyle Feyenoord'daki şampiyonluk ortağı Quentin Timber için düğmeye bastı

15.08.2026 12:13:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ı Orkun’la şampiyon yapmaya geliyor
Beşiktaş'ı Orkun’la şampiyon yapmaya geliyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Orkun Kökçü'nün de tavsiyesiyle Feyenoord'daki şampiyonluk ortağı Quentin Timber için düğmeye bastı.

Transfer sihirbazı Eduard Graf'ın yürüttüğü operasyonla Marsilya'nın Hollandalı yıldızını kadroya katmak isteyen siyah-beyazlılar, dev transferde vites yükseltti.







Süper Lig'de şampiyonluk hedefine kilitlenen Beşiktaş, orta sahasına dünya çapında bir dinamizm kazandırmak için harekete geçti. Leandro Trossard, Alexander Nübel ve Dusan Vlahovic gibi önemli hamlelerle adından söz ettiren siyah-beyazlı yönetimin yeni hedefi Marsilya biçimindeki Quentin Timber.

2022-2023 sezonunda Feyenoord formasıyla şampiyonluğuna ulaşan Orkun Kökçü ile Quentin Timber ikilisi, bu kez Beşiktaş'ın başarısı için bir araya gelmeye oldukça yakın. Orkun'un oyunu yönlendiren vizyonu ile Timber'ın baskı kıran fiziksel gücü ve top taşıma becerisi, siyah-beyazlıların yeni sezondaki en büyük kozu olmaya aday.







MARSİLYA'DA İŞLER İYİ GİTMİYOR

Fransız ekibi Marsilya'da ise işler Beşiktaş'ın lehine gelişiyor. Pierre-Emile Højbjerg ve Nayef Aguerd'in takımdan ayrılış süreçlerinin gerçekleşmemesi üzerine kulüp sahibi Frank McCourt, sıcak para akışı sağlamak adına kadrodan isimlerin satışına onay verdi.

Teknik direktör Bruno Genesio, sahada gösterdiği etkili performans nedeniyle Timber'ı kadroda tutmak istese de kulübün içinde bulunduğu finansal zorunluluklar oyuncunun gözden çıkarılmasına neden oldu. Fransız basınına yansıyan haberlere göre Marsilya, gelen cazip teklifleri değerlendirmeye hazır.







PORTO'NUN DA BİR İLGİSİ SÖZ KONUSU

Transfer hattında sıcak saatler yaşanırken Beşiktaş, Hollandalı orta saha için masadaki en ciddi adaylardan biri konumunda. Siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde Marsilya'ya 12 milyon euro seviyelerinde resmi bir teklif sunması bekleniyor.

Diğer taraftan Portekiz temsilcisi Porto da 15-18 milyon euro bandında bir bütçeyle devrede yer alıyor. Ancak Beşiktaş yönetiminin ve transfer operasyonunu yürüten Eduard Graf'ın, Orkun Kökçü faktörünü de kullanarak oyuncuyu ikna etme konusunda kritik görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.







ROTTERDAM'DA BAŞLAYAN ARKADAŞLIK

Quentin Timber ve Orkun Kökçü arasındaki bağ, sadece sahadaki rollerine değil, Hollanda altyapısından bu yana gelen güçlü bir dostluğa dayanıyor.







Orkun'un Benfica'ya transferinin ardından Feyenoord orta sahasındaki liderlik bayrağını devralan Timber, eski kaptanıyla yeniden aynı formada buluşmaya sıcak bakabilir. İki oyuncunun hem soyunma odasında hem de saha içinde yakaladığı mükemmel sinerji, Beşiktaş'ın orta sahasını Süper Lig'in en domine edici hatlarından biri yapmaya hazırlanıyor.

Lukaku'nun Fener tercihi aydınlandı!


 
Fenerbahçe’nin kadrosuna katarak büyük yankı uyandırdığı Romelu Lukaku transferinin perde arkası aralandı. Napoli'nin Sarı-Lacivertliler için reddettiği kulüpler ve Belçikalı golcünün imza sürecindeki tüm detaylar netleşti.

15.08.2026 11:28:00
Haber Merkezi
 
Lukaku'nun Fener tercihi aydınlandı!
Lukaku'nun Fener tercihi aydınlandı!

Dünyaca ünlü santrfor Lukaku, Fenerbahçe ile el sıkışmadan önce transfer piyasasında hareketli günler geçirdi. Yıldız golcü, Türkiye'den Beşiktaş ve Trabzonspor'a da önerildi ancak iki kulüpten de beklenen ilgiyi görmedi.

Anderlecht'ten mini teklif

31 yaşındaki futbolcuya ilk resmi hamle ise eski kulübü Anderlecht'ten geldi. Belçika ekibi transfer şartlarını sonuna kadar zorlayarak teklifini 2 milyon Euro seviyesine kadar çıkardı fakat bu rakam transfer için yeterli olmadı.







Diğer teklifler cazip değildi

Transfer sürecinde sadece Avrupa değil, kıta dışından da kulüpler devreye girdi. Brezilya temsilcisi Vasco da Gama, tecrübeli forvet için 3.5 milyon Euro'yu gözden çıkarırken, ABD MLS ekibi Atlanta United ise yıllık 5 milyon dolarlık teklifle masaya oturdu. Ancak Napoli ve Lukaku cephesi, Fenerbahçe seçeneği masadayken bu cazip teklifleri geri çevirdi.







En iyi teklif kanaryadan

Sarı-Lacivertlilerin dev transferi mutlu sonla noktalamasının ardından mali detaylar da basına yansımaya başladı. Fenrbahçe futbol direktörü Oğuz Çetin'e göre Fenerbahçe, Belçikalı yıldıza 5+1 milyon Euro ödeyecek. İtalyan basını ise tecrübeli golcünün Sarı-Lacivertli formayı giymek için yıllık 10 milyon Euro'luk bir sözleşmeye imza attığını ileri sürdü.

Fenerbahçe'ye büyük müjde

Sarı-lacivertlilerde yıllık 5 milyon euro kazanan ve kadro planlamasında yer almayan Diego Carlos için Serie A ekibi Como devreye girdi. İtalyan kulübünün transferi bitirmek için kadrosundaki iki ismi gözden çıkardığı öğrenildi

14.08.2026 17:46:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'ye büyük müjde
Fenerbahçe'ye büyük müjde
Fenerbahçe'de yüksek maliyeti ve beklentilerin altında kalan performansıyla tartışma konusu olan Diego Carlos için transfer piyasasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli yönetimin yollarını ayırmak istediği Brezilyalı stoper için İtalya'dan sevindirici haber geldi.

Gittiği günden bu yana Çizme'de dikkat çeken performanslara imza atan Diego Carlos, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe'ye dönmüştü. İtalyan basınında yer alan ve Sky Sport'a dayandırılan haberlere göre; Cesc Fàbregas'ın çalıştırdığı Como, tecrübeli stoperi yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti. İtalyan temsilcisinin, oyuncunun geri dönüş şartlarını resmi olarak değerlendirmeye aldığı bildirildi.






Transferin resmiyet kazanması ise Como'nun mevcut kadro yapısına bağlı. İtalyan ekibinin, Diego Carlos hamlesini tamamlayabilmek için savunma hattından bir oyuncuyla yollarını ayırması gerekiyor.

Kulüp projesinde arka planda kalan ve düzenli forma şansı bulması zor gözüken Edoardo Goldaniga veya Alberto Dossena'dan birinin takımdan ayrılması durumunda, Sambacı stoperin transferi için nihai adımlar atılacak.

Galatasaray da artık masada

Alman ekibi Borussia Dortmund, Kızılyıldız Kulübü ile Vasilije Kostov için pazarlık yapıyordu. 18 yaşındaki Sırp 10 numara konusunda Galatasaray'ın da harekete geçtiği öğrenildi

14.08.2026 17:41:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray da artık masada
Galatasaray da artık masada
Galatasaray'da genç bir 10 numara hedefleniyor. Aslında bu bölgeye iki takviye yapılması planlanıyor. Bu 2 futbolcu da farklı yerlerde görev yapabilen ancak asıl yerleri 10 numara olan isimler olacak. Gündeme gelen son seçeneklerden biri; Kızılyıldız'dan Vasilije Kostov...

FAZLASIYLA KARŞILIYOR

Belirtmeye gerek var mı bilinmez ama 18 yaşındaki genç yetenek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" yabancı kriterini fazlasıyla karşılıyor. Kızılyıldız altyapısından çıkan Vasilije Kostov, A takımda toplam 56 karşılaşmaya çıktı. 18 gol ve 8 asist üretti.






YÜKSEK PARALAR BEKLİYORLAR

1.76 boyundaki futbolcu için Borussia Dortmund'un girişimleri bulunuyordu. Alınan bilgilere göre; Galatasaray da ciddi bir teklifle masaya oturdu. 10 numara haricinde merkez orta saha ve sağ kanatta görev yapabilen Vasilije Kostov'la ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanabilir. Kızılyıldız Yönetimi, 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunan Vasilije Kostov için yüksek paralar bekliyor. Vasilije Kostov, Sırbistan Milli Takımı'nın da bir parçası...
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.