logo
05 MAYIS 2026

Taraftarla beraber coştular

Beşiktaşlı futbolcular, şampiyonluk kutlamasında Vodafone Arena'nın dışında kurulan platformda siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte tezahürat yaptılar

03.06.2017 00:00:00
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta şampiyonluk kutlamaları sürüyor.
Siyah-beyazlı takımın teknik heyeti, oyuncuları ile kulüp başkanı Fikret Orman ve yöneticiler, Süper Lig'de bugün oynanacak Osmanlıspor maçı öncesi taraftarlarla bir araya geldi. Beşiktaş'ta ilk coşkulu kutlama, İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirildi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden otobüsle Anadolu Hisarı'na gelen teknik heyet ve oyuncular, burada kendilerini bekleyen tekneyle boğaz turuna çıktı. Boğaz turunda çok sayıda tekne kiralayan taraftarlar da siyah-beyazlılara eşlik etti. Kafile, marşlarla ve tezahüratlarla turu gerçekleştirirken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulunu taşıyan tekne de bir süre oyunculara ve teknik heyete eşlik etti.  Beşiktaşlı futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş ile yardımcıları, teknede şampiyonluk pastası kesti.
Dolmabahçe'de coşku arttı
Siyah-beyazlı teknik heyet ve oyuncuları taşıyan tekne, Dolmabahçe'ye yanaşırken kendilerini bekleyen binlerce taraftarın coşkusu arttı. Siyah-beyazlılar, Dolmabahçe'de üstü açık otobüsle taraftarları selamladı ve Vodafone Park'a geçti. Beşiktaşlı oyuncular ve teknik heyet, takımın sponsoru Vodafone'un organize ettiği törenle şampiyonluğu kutladı. Kulüp başkanı Orman, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular, Vodafone tarafından eski açık tribününde hazırlanan platformda taraftarları selamladı. Oyuncular ve taraftarlar karşılıklı tezahürat yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş'in "Büyük başkan" şeklinde tezahürat yapması dikkati çekti. Güneş, Fikret Orman'ı futbolcuların arasına davet ederken, Orman da "Şenol Güneş, Şenol Güneş" şeklinde tezahüratta bulundu. Taraftarlar organizasyonda en büyük ilgiyi Ricardo Quaresma ile Demba Ba'ya gösterdi. "Allah-u Ekber" diyerek taraftarların karşısına çıkan Demba Ba, siyah-beyazlılara üçlü çektirdi. Kulübün efsane başkanı Süleyman Seba'yı unutmayan taraftarlar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile sarı-lacivertli futbolcu İsmail Köybaşı aleyhine tezahüratta bulundu. Taraftarların çok sayıda meşale yakması nedeniyle Dolmabahçe'de yoğun bir sis bulutu oluştu. 
Bu arada Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e bir kupa verdi.  

Gençlerbirliği'nde 2. Volkan Demirel dönemi sona erdi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Teknik Direktör Volkan Demirel ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu

05.05.2026 10:17:00
İhlas Haber Ajansı
Gençlerbirliği'nde 2. Volkan Demirel dönemi sona erdi
Gençlerbirliği'nde 2. Volkan Demirel dönemi sona erdi
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Teknik Direktör Volkan Demirel ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu.

Volkan Demirel, ikinci döneminde çıktığı 8 lig maçında sadece 1 galibiyet alabildi ve takım son Karagümrük mağlubiyetiyle ateş hattına düştü.

Yönetim kurulu, kritik son iki hafta öncesinde bir kan değişikliğine gitme kararı alarak Demirel ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.



Başkent ekibi, alınan yönetim kurulu kararıyla 3 aydır teknik direktörlük görevini yürüten Volkan Demirel'le yolların ayrıldığını açıkladı.Kulüpten yapılan resmi açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulu kararımız ve kendisiyle yapılan görüşmeler neticesinde Teknik Direktörümüz Volkan Demirel'le yollarımız ayrılmıştır. Sayın Demirel ve teknik ekibine, görev süreleri boyunca kulübümüze sağladıkları katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz."

Kim gelecek?

Kulüpten henüz resmi bir yeni hoca açıklaması gelmemiş olsa da kulislerde öne çıkan isimler şunlar:

Metin Diyadin Gençlerbirliği yönetiminin listesindeki ilk isim Metin Diyadin olarak dikkat çekiyor. Daha önce de kulüpte görev yapan tecrübeli teknik adamla görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

Diyadin ile anlaşma sağlanamaması durumunda en güçlü alternatif olarak gündemde tutuluyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalistler belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı, yarın ve 6 Mayıs Çarşamba günü oynanacak müsabakalarla tamamlanacak

04.05.2026 14:49:00
İhlas Haber Ajansı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalistler belli oluyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalistler belli oluyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı, yarın ve 6 Mayıs Çarşamba günü oynanacak müsabakalarla tamamlanacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final rövanş aşaması, yarın ve 6 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Bu maçlar sonucunda finale kalan ekipler belli olacak.

Atletico Madrid 4, Arsenal 2. kez final hedefliyor

İngiliz ekibi Arsenal, evinde Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta İspanya'da oynanan müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1974, 2014 ve 2016 yıllarında üç defa final oynayan Atletico Madrid, mutlu sona ulaşamadı. Madrid ekibi 1974'te Bayern Münih'e, 2014 ve 2016 yıllarında ise Real Madrid'e kaybetti. Arsenal ise tek finalini 2006'da Barcelona'ya karşı oynarken mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

Bayern Münih son şampiyonluğunu PSG karşısında kazandı

Yarı finalin bir diğer maçı da Bayern Münih-PSG arasında oynanacak. İlk maçta sahasında Bayern Münih'i konuk eden PSG, sahadan 5-4'lük galibiyetle ayrıldı.
Bayern Münih toplam 11 kez finale kalıp 6 kez de kupayı müzesine götürdü. Son şampiyonluğunu ise 2020 yılında PSG karşısında kazandı. PSG ise 2025 yılında tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı.

Devler Ligi'nde yarı final rövanş maçlarının programı (TSİ) şöyle:

Yarın

22.00 Arsenal - Atletico Madrid

6 Mayıs Çarşamba

22.00 Bayern Münih - PSG

Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın evinde Konyaspor ile mücadele edecek

04.05.2026 14:47:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor
Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın evinde Konyaspor ile mücadele edecek. Siyah-beyazlılar, rakibini mağlup ederek finale kalmanın hesaplarını yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş, yarın saat 20.30'da sahasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden oynanacak yarı finalde kazanan taraf, finale yükselecek.
Siyah-beyazlılar, 2-0 ve 2-1'lik skorlarla mağlup ettiği rakibini kupada da saf dışı bırakarak finale kalmak istiyor.

Kupada 9. randevu

Siyah-beyazlılar ile yeşil-beyazlılar, Türkiye Kupası'nda 9. kez rakip olacak. İki takım bu müsabakalarda 3'er galibiyet elde ederken, 2 maç da beraberlikle sona erdi. Kartal'ın 11 golüne, Konya temsilcisi 10 golle karşılık verdi.

Beşiktaş 12. kez kupayı kazanmak istiyor

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda daha önce 11 defa zafere ulaştı. Konyaspor ise 2016-2017 sezonunda finalde Başakşehir'i penaltı atışları sonucunda yenerek kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.
Ligi dördüncü sırada bitirmesi kesinleşen siyah-beyazlılar, kupayı 12. kez kazanmaktan başka bir ihtimal düşünmüyor.

İki eksik

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Kara Kartal'da 2 eksik bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Kartal Kayra Yılmaz, yarın sahada olamayacak. Ligde geride kalan haftada oynanan Gaziantep FK maçından önce dizindeki ağrı sebebiyle kadrodan çıkarılan Milot Rashica'nın durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de elde ettiği Galatasaray galibiyeti sonrası düşüş yaşıyor. Bordo-mavililer, sezonun en kritik virajında yaşadığı puan kayıplarıyla önemli fırsatları teperken, son 4 maçta 9 puan kaybetti

04.05.2026 14:45:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti
Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de elde ettiği Galatasaray galibiyeti sonrası düşüş yaşıyor. Bordo-mavililer, sezonun en kritik virajında yaşadığı puan kayıplarıyla önemli fırsatları teperken, son 4 maçta 9 puan kaybetti.

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, sezonun en kritik dönemlerinden birinde ivme kaybı yaşıyor. Galatasaray karşısında alınan moral yüklü galibiyetin ardından bordo-mavililer, ligde beklenen çıkışı sürdüremedi ve son haftalarda puan kayıplarıyla kazanma alışkanlığından uzaklaştı.

Son olarak sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, sadece 3 puan değil; aynı zamanda istikrar görüntüsünü de kaybetti.

Galibiyetin devamı gelmedi

Galatasaray karşısında elde edilen galibiyet, Trabzonspor adına sezonun dönüm noktalarından biri olarak görülse de bu zaferin devamı gelmedi. Bordo-mavililer, o karşılaşmanın ardından çıktığı maçlarda istenen sonuçları almakta zorlandı.
Trabzonspor, sarı-kırmızılı ekip karşısında aldığı galibiyet sonrası oynadığı Alanyaspor ve Başakşehir maçlarından 1-1'lik skorlarla ayrılırken, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Son olarak evinde ağırladığı Göztepe karşısında da 1-1'lik sonuçla sahadan ayrılan bordo-mavililer, son 4 haftada 9 puan kaybederek zirve yarışında yara aldı.

İç sahada da dış sahada da puan kaybı

Trabzonspor, son haftalarda hem deplasmanda hem de iç sahada yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekti. Bordo-mavililer, Alanyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Konyaspor'a ise 2-1 mağlup oldu. Karadeniz ekibi bu iki dış saha maçında 5 puan bıraktı.

Evinde oynadığı Başakşehir ve Göztepe karşılaşmalarında da 1-1'lik skorlarla sahadan ayrılan Trabzonspor, iç sahada ise 4 puan kaybı yaşadı.

Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu

Diyarbakır, Amed Sportif Faaliyetler’in Süper Lig’e yükselişini kutlarken, kentin farklı noktalarından gelen yaralanma haberleri spora gölge düşürdü

04.05.2026 01:50:00
Haber Merkezi
Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu
Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu
Diyarbakır, Amed Sportif Faaliyetler'in Süper Lig'e yükselişini kutlarken, kentin farklı noktalarından gelen yaralanma haberleri spora gölge düşürdü.

Valilik, kutlamalarda 11 kişinin yaralandığını ve olaylara karışan 10 kişinin gözaltına alındığını açı.

Amed Sportif Faaliyetler'in deplasmanda Iğdır FK ile berabere kalarak Trendyol Süper Lig'e çıkmayı garantilemesiyle birlikte Diyarbakır sokakları adeta bayram yerine döndü.

Ancak gece saatlerinde devam eden kutlamalar sırasında, yapılan tüm uyarılara rağmen silah kullanılması ve kontrolsüz sevinç gösterileri yaralanmalara yol açtı.

Valilikten açıklama



Valilikten konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Diyarbakır genelinde gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamaları sırasında bazı olumsuz olaylar meydana geldi. Kutlamalar esnasında ateşli silah kullanımı (yorgun mermi), kesici aletle yaralama ve havai fişek kaynaklı kazalar sonucu 8'i yetişkin, 3'ü çocuk olmak üzere toplam 11 kişi yaralandı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavilerinin sağlık kuruluşlarında sürdüğü ve genel durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olaylara ilişkin yürütülen çalışmalar kapsamında çeşitli nitelikte silah ve suç unsurları ele geçirilirken olaylarla bağlantılı olduğu değerlendirilen 10 şüpheli gözaltına alındı. Konuya ilişkin adli ve idari işlemlerin sürdüğü bildirildi" denildi.

10 kişi gözaltına alındı

Emniyet güçleri, kutlamalar sırasında huzur ve güvenliği bozacak şekilde ateş açan ve yaralanmalara sebebiyet veren şahıslara yönelik geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan operasyonlarda olaylarla bağlantılı olduğu tespit edilen 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte çok sayıda ruhsatsız silah ve suç unsuru ele geçirildi.

Akdeniz derbisinde sessiz eşitlik: Antalyaspor ateş hattında

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında futbolseverlerin gözü kulağı Antalya derbisindeydi.

04.05.2026 00:12:00
Haber Merkezi
Akdeniz derbisinde sessiz eşitlik: Antalyaspor ateş hattında
Akdeniz derbisinde sessiz eşitlik: Antalyaspor ateş hattında
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında futbolseverlerin gözü kulağı Antalya derbisindeydi.

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren kritik mücadelede Antalyaspor, sahasında konuk ettiği Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak hayati bir puan kaybı yaşadı.



Corendon Airlines Park'ta oynanan maçta her iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonuçla Antalyaspor puanını 29'a, Alanyaspor ise 34'e yükseltti.

Düşme tehlikesi kapıda



Ligin bitimine sadece 2 hafta kala Antalyaspor, düşme hattının sadece bir basamak üzerinde, 15. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlı ekibin performansı ve kalan maçları ligde kalma umutlarını zora sokuyor.

Antalyaspor (29 puan) ile düşme hattındaki Gençlerbirliği (28) ve Kayserispor (27) arasındaki fark kapandı.

Son haftalarda puan kayıpları yaşayan ekip, kümede kalma mücadelesindeki en formsuz takımlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Gelecek hafta "ölüm-kalım" maçı



Antalyaspor, önümüzdeki hafta şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray deplasmanına gidecek. Bu maçtan puan çıkaramamaları halinde son haftaya düşme hattında girme riskleri oldukça yüksek.

Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında kümede kalma mücadelesi veren iki ekibin randevusunda Zecorner Kayserispor ile ikas Eyüpspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı

04.05.2026 00:05:00
Haber Merkezi
Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1
Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında kümede kalma mücadelesi veren iki ekibin randevusunda Zecorner Kayserispor ile ikas Eyüpspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan bu kritik karşılaşma, her iki takımın da ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşımasına neden oldu.
Maçın önemli anları

Konuk ekip Eyüpspor, henüz 4. dakikada Luccas Claro'nun attığı golle maça adeta 1-0 önde başladı.

Kayserispor, bu gole 60. dakikada Indrit Tuci ile karşılık vererek skoru eşitledi.



Sarı-kırmızılıların 45. dakikada Fedor Chalov ile bulduğu bir gol, VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Bu sonuçla Eyüpspor puanını 29'a çıkararak 14. sırada yer alırken, Kayserispor 27 puanla 17. sırada, düşme hattının içinde kaldı.

Kader haftaları



Ligin bitimine sadece iki hafta kala her iki takımı da final niteliğinde maçlar bekliyor:

Zecorner Kayserispor, 33. haftada Alanyaspor (D), 34. Hafta da evinde Konyaspor ile karşılaşacak.

ikas Eyüpspor 33. hafta da evinde Çaykur Rizespor, 34. Haftada deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa-Kocaelispor maçı 1-1 sona erdi.

03.05.2026 23:08:00
AA
Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı
Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa-Kocaelispor maçı 1-1 sona erdi.

2. dakikada Kasımpaşa 1-0 öne geçti. İrfan Can Kahveci'nin sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda, Ben Ouanes ön direkte topu kafasıyla arkaya sektirdi. Benedyczak da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

23. dakikada Kocaelispor'un beraberlik golü geldi. Savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Serdar Dursun'un ceza sahası sol çaprazında aut çizgisine yakın bir noktada pasında topla buluşan Agyei, düzgün bir plaseyle topu filelerle buluşturdu: 1-1

34. dakikada Winck'in ceza yayı önünden kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarı

60. dakikada İrfan Can Kahveci'nin uzaktan şutunda, kaleci Serhat Öztaşdelen meşin yuvarlağı kornere çeldi.

62. dakikada Kerem Demirbay'ın pasında savunma arkasına hareketlenen Benedyczak sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalarak şutunu çekti, kaleci ayaklarıyla meşin yuvarlağı önledi.

89. dakikada İrfan Can Kahveci'nin sol taraftan doğrudan kaleye gönderdiği köşe vuruşunda, top kalecide kaldı.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Göztepe, Avrupa mücadelesini sürdürüyor

Göztepe, Trabzonspor deplasmanından bir puanla dönerek puanını 52'ye çıkardı ve ligde beşinci basamağa yükseldi. İzmir ekibi, kalan iki maçını kazanıp Avrupa yolunda hata yapmak istemiyor

03.05.2026 19:05:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, Avrupa mücadelesini sürdürüyor
Göztepe, Avrupa mücadelesini sürdürüyor
Göztepe, Trabzonspor deplasmanından bir puanla dönerek puanını 52'ye çıkardı ve ligde beşinci basamağa yükseldi. İzmir ekibi, kalan iki maçını kazanıp Avrupa yolunda hata yapmak istemiyor.

Göztepe, Avrupa hedefiyle başladığı sezonda mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor'a konuk olan İzmir temsilcisi, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 90+3. dakikada yediği golle sahadan beraberlikle ayrıldı ve galibiyeti son anda kaçırdı.



Bu sonuçla hanesine 1 puan yazdıran sarı-kırmızılı ekip, RAMS Başakşehir'in puan kaybettiği haftada avantajı değerlendiremedi ancak puanını 52'ye yükselterek rakibinin önüne geçmeyi başardı.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'nı Beşiktaş ya da Trabzonspor'un kazanması halinde ligi beşinci sırada bitiren takım doğrudan Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edecek. Göztepe, kalan iki haftada alacağı sonuçlarla kendi durumunu belirleyecek.

Göztepe, önümüzdeki hafta Gaziantep FK'yı konuk edecek, sezonun son haftasında ise deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu iki mücadeleden de galibiyetle ayrılması halinde Başakşehir'in alacağı sonuçlara bakmaksızın ligi beşinci sırada tamamlayacak. Ayrıca Türkiye Kupası'nın Beşiktaş ya da Trabzonspor tarafından kazanılması durumunda Göztepe, yeni sezonda Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı elde edecek.

Fatih Tekke'den geç gelen açıklama: 'Üçüncülüğü kabul etmiyorum'

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kırmızı karttan sonra teknik adamlık hayatında ilk kez kaos istediğini belirterek, bundan da 1 puan çıktığını söyledi

03.05.2026 09:21:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke'den geç gelen açıklama: 'Üçüncülüğü kabul etmiyorum'
Fatih Tekke'den geç gelen açıklama: 'Üçüncülüğü kabul etmiyorum'
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kırmızı karttan sonra teknik adamlık hayatında ilk kez kaos istediğini belirterek, bundan da 1 puan çıktığını söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor, sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Fatih Tekke, değerlendirmelerde bulundu. İlk yarıda hem oyun hem de bireysel performans anlamında beklenen seviyenin altında kaldıklarını belirten Tekke, ikinci yarıda ise takımın reaksiyon gösterdiğini söyledi.

"10 kişi kaldık ama pozisyon vermedik"

Kırmızı kart sonrası takımının mücadele gücünden bahseden Tekke, "Kırmızı karttan sonra belki de teknik adamlık hayatımda ilk kez 'kaos' istedim. Bundan da 1 puan çıktı. Göztepe gibi dinamik bir takıma karşı 10 kişiyle neredeyse pozisyon vermedik diyebiliriz. Bu anlamda oyuncularımın ortaya koyduğu mücadele çok değerliydi. 1 puanı bardağın dolu tarafı olarak görüyorum" ifadelerini kullandı.

"İkinciliği takip ediyoruz, üçüncülüğü garantiledik"

Lig hedeflerine de değinen Tekke, "İkinciliği takip ediyoruz ama üçüncülüğü garantiledik. Bu tablo bir taraftan çok olumlu. Bütün bu koşullarda bu kadronun yaptıkları çok değerli. Önümüzde Beşiktaş maçı ve yarı finalde Gençlerbirliği karşılaşması var. Eksiklerimiz var, zorlu bir süreçten geçiyoruz" diye konuştu.

"Yeniden yapılanan takım umut verdi"

Takımın geleceği adına önemli mesajlar veren Tekke, "Yeniden yapılanmaya giden bir kadronun insanlara umut vermesi, o umudu yeşertecek noktaya gelmesi çok önemliydi. Bunları iyi değerlendirip doğru adımlar atmamız gerekiyor. Futbol kamuoyuna birçok şey verdiğimizi düşünüyorum" dedi.

"Hakem kararlarından rahatsızım"

Hakem yönetimine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Tekke, doğrudan eleştiri yapmak istemediğini ancak yaşananlardan rahatsız olduğunu belirterek, "Bu tip kararları başka stadyumlarda veremiyorlar ama burada veriyorlar. Hakemleri yanlış yapmamaya yönlendirecek bir ambiyans olsa belki bu hatalar olmayacak. VAR niye var o zaman' Pina hakeme hareket yaptı deniyor. İzleyin başka yerde 50 tane var. Pina yok. Mustafa yok. Beşiktaş maçında ne oynayacağız. Sakin kal diyor 4. Hakem tabi sakın kalalım akşama uyuyamayan bizleriz" şeklinde konuştu.

"Üçüncülüğü kabul etmiyorum"

Hedeflerinin her zaman daha yukarısı olduğunu vurgulayan Tekke, "Ben üçüncülüğü kabul ediyor muyum' Hayatımda ikinciliği bile kabul etmedim. Ben kazanmak istiyorum. Oyun böyle değil, hayat böyle değil. Gerçekleri söyleyince herkes bir şey söylüyor" ifadelerini kullandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.