logo
21 HAZİRAN 2026

Tayland'a Martin damga vurdu

MotoGP'nin Tayland ayağını Jorge Martin kazandı

29.10.2023 12:00:00
Anadolu Ajansı
Tayland'a Martin damga vurdu
Tayland'a Martin damga vurdu

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 17. ayağı Tayland Grand Prix'sinde, Prima Pramac takımından İspanyol motosikletçi Jorge Martin birinci oldu.

Şampiyonluk yarışında büyük çekişmeye sahne olan organizasyonda, sezonun 17. etabı, Buriram bölgesindeki 4,554 kilometrelik Uluslararası Chang Pisti'nde 26 tur üzerinden yapıldı. Dünkü sprint yarışını kazanan Martin, büyük çekişmeye sahne olan bugünkü yarışı da 39:40.0450'lik derecesiyle ilk sırada tamamladı. Ducati Lenovo takımından İtalyan Francesco Bagnaia, liderin 0.253 saniye gerisinde ikinci oldu. Güney Afrikalı Brad Binder (Red Bull KTM) ise üçüncülük elde etti.

Bu yarışın ardından pilotlar klasmanında lider Bagnaia ile ikinci Martin arasındaki puan farkı, 13'e kadar geriledi.

Bagnaia'nın 6, Martin'in 4, Marco Bezzecchi'nin (Mooney VR46) 3, Aleix Espargaro'nun (Aprilia) 2, Alex Rins (LCR Honda Castrol) ile Johann Zarco'nun (Prima Paramac) birer yarış galibiyeti bulunduğu şampiyonada, 3 etap daha koşulacak.

Sezonun 18. yarışı Malezya Grand Prix'si, 12 Kasım'da düzenlenecek.

MotoGP Dünya Şampiyonası'nda pilotlar klasmanında ilk beşte şu isimler yer alıyor:

1. Francesco Bagnaia (İtalya): 389 puan

2. Jorge Martin (İspanya): 376

3. Marco Bezzecchi (İtalya): 310

4. Brad Binder (Güney Afrika): 249

5. Aleix Espargaro (İspanya): 201 AA

Beşiktaş'a yerli stoper

Beşiktaş yeni sezonda yerli havuzunu güçlendirmek ve savunmadaki alternatifleri artırmak için Adil Demirbağ'a yöneldi 

20.06.2026 19:10:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'a yerli stoper
Beşiktaş'a yerli stoper
Beşiktaş, Konyaspor'dan Adil Demirbağ'ı almak için pazarlık yapıyor. Masada hem bonservis hem de takas formülü bulunuyor. 28 yaşındaki stoperi Trabzonspor ve Samsunspor da istiyor.






Beşiktaş yeni sezonda yerli havuzunu güçlendirmek ve savunmadaki alternatifleri artırmak için Adil Demirbağ'a yöneldi. Konyaspor'un kaptanı konusunda bir süredir görüşmeler yapılıyor. Siyah-Beyazlılar, hem bonservis hem de takas formülleri içeren farklı teklifleri masaya koydu.






SON SENESİNE GİRDİ

1.85 boyundaki futbolcunun Konyaspor'la sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitiyor. Yani kontratının son senesine girdi. Tahmini piyasa değeri 3 milyon euro seviyesinde... Taraflar arasındaki temaslar devam ediyor. Beşiktaş Yönetimi, bu hamleyi olumlu şekilde sonuçlandırabileceğini düşünüyor.






YALNIZ DEĞİLLER

Ancak Trabzonspor ve Samsunspor da Adil Demirbağ'la ilgili nabız yokluyor. 28 yaşındaki futbolcu, takımına para kazandırarak ayrılmak istiyor. Adil kalır ve sözleşmesini yenilemezse, önümüzdeki sezonun ardından boşa çıkacak. Tecrübeli savunmacı, geçen sezon 24 lig maçına çıktı. Sahada 2.088 dakika kaldı. 2 gol ve 2 asist üretti.

Semedo-Samuel değişimi!

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal sonrasında gözler eski oyunculara döndü. Bunlardan biri de Bright Osayi-Samuel... Nijeryalı futbolcunun tekrar Sarı-Lacivertli formayı giyebileceği konuşuluyor

20.06.2026 16:40:00
Haber Merkezi
Semedo-Samuel değişimi!
Semedo-Samuel değişimi!
2025 yazında Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Bright Osayi-Samuel, bedelsiz şekilde Birmingham Kulübü'nün yolunu tutmuştu. Bu transfer öncesinde herkes Nijeryalı sağ bekin Beşiktaş'a gideceğini düşünüyordu. Fakat Osayi-Samuel ters köşe yaptı. 28 yaşındaki futbolcu, Birmingham ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşme imzaladı.






SEMEDO TARTIŞILIYOR

Şu anda Fenerbahçe'de Nelson Semedo'nun geleceği tartışılıyor. Tecrübeli futbolcunun kontratı 30 Haziran 2027 tarihinde bitecek. Yani mukavelesinin son senesine girdi. Portekizli oyuncunun 32 yaşına gelmesi ve yaşadığı sakatlık sorunlarının ardından satılması bekleniyor. Yönetim, teklif gelirse değerlendirecek.






UYGUN BİR BEDELLE

İsmail Kartal'ın tekrar Fenerbahçe Teknik Direktörü olmasının ardından Osayi-Samuel'in de takıma dönebileceği konuşuluyor. Birmingham City Kulübü'nün, 1.75 boyundaki savunmacıyı uygun bir bedelle bırakması bekleniyor. Ayrılık sürecinde Nijeryalı futbolcu sürekli Fenerbahçe'den övgüyle bahsetmişti. Önümüzdeki haftalarda çok sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Arjantinli yıldızda ortalık karışık

UEFA kıskacındaki Roma, Arjantinli kanat oyuncusu Matias Soule'yi satış listesine koydu. Galatasaray bir süredir tangocuyla ilgileniyordu. Borussia Dortmund ve Aston Villa cephesinden de hamle gelebilir

20.06.2026 16:28:00
Haber Merkezi
Arjantinli yıldızda ortalık karışık
Arjantinli yıldızda ortalık karışık
İtalyan ekibi Roma, finansal sıkıntılar sebebiyle UEFA incelemesi altında bulunuyor. Serie A ekibi bu sebeple bazı futbolcularıyla yollarını ayırmalı... Konuyla ilgili ilk hamle geldi. Matias Soule resmen satış listesine konuldu. Galatasaray bir süredir oyuncunun durumunu takip ediyordu.






TAM BİR JOKER

Asıl yeri sağ kanat olan 23 yaşındaki futbolcu aynı zamanda forvet arkası ve 10 numara bölgelerinde de görev yapabiliyor. Yani hücum anlamında joker... 30 Haziran 2029 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldızın tahmini piyasa değeri 35 milyon euro civarında...






ÖNEMLİ RAKİPLER

Galatasaray'ın bariz bir ilgisi olsa da Borussia Dortmund ve Aston Villa gibi takımlar da 1.82 boyundaki futbolcuyu izliyor. Kısa süre içinde sıcak gelişmeler yaşanabilir. Hatırlanacağı üzere Lang ve Asprilla'nın satın alma opsiyonları kullanılmamıştı. Cim-Bom bu sebeple her iki kanat bölgesini de güçlendirmek istiyor.






İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin silüetini değiştirecek


 
Fenerbahçe’de 4. İsmail Kartal dönemi istatistiksel bir evrimi beraberinde getiriyor. Tecrübeli teknik adamın maç başına 2.6 gol ve yüksek savunma disiplini vadeden oyun hafızası, geçen sezonun az top kaybeden ve geçiş hücumlarında elit seviyeye ulaşan yapısıyla birleşiyor. İşte 2026-27 model Fenerbahçe’nin şifreleri.
 

20.06.2026 13:48:00
Haber Merkezi
 İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin silüetini değiştirecek
 İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin silüetini değiştirecek

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın başkanlığı, Oğuz Çetin'in futbol direktörlüğü ve Dirk Kuyt'ın teknik ekibe katılımıyla başlayan yeni dönemde gözler, 2 yıl sonra dönen İsmail Kartal'ın sahaya yansıtacağı taktiksel kimlikte. Kartal'ın bıraktığı 2023-24 sezonu ile geride kalan son sezonun verileri, 2026-27 model Fenerbahçe'nin şifrelerini veriyor.
Yeni sezonda sarı-lacivertlileri bekleyen en net değişim, ön alandaki üretkenlik olacak. İsmail Kartal, takımı bıraktığı dönemde maç başına 2.6 gol ve 4.3 büyük şans üreten, ceza sahası içinden 80 gol bulan bir hücum makinesi yaratmıştı.







Nasıl bir oyun sistemi?

Son sezonda ise bu sayılar maç başına 2.3 gol ve 3.1 büyük şans ortalamasına geriledi. Kartal'ın gelişiyle, son sezondaki ceza sahası dışından harcanan etkisiz şutların (242 şut) azalması ve ceza sahasını paslarla/ortalarla boğan baskılı oyunun geri dönmesi bekleniyor.
İsmail Kartal'ın geçen sezondan entegre etmesi gereken en büyük artı, topa sahip olma kalitesi ve geçiş hücumları. Kartal döneminde maç başına 137.2 top kaybı yapılırken, son sezonda bu sayı 122.9'a düştü.

Ayrıca rakip yarı sahadaki pas isabeti yüzde 72.5'ten yüzde 80.8'e çıktı, kontratak sayısı ise 23'ten 51'e fırladı. Yeni sezondaki hedef; Kartal'ın coşkulu hücum setlerini, son sezonun bu az top kaybeden, keskin geçiş bilinciyle harmanlamak olacak.







Savunmada sıfır hata

Savunma cephesinde Kartal'ın ilk işi, kendi dönemindeki askeri disiplini geri getirmek. Tecrübeli hocanın son sezonunda maç başına 0.8 gol yiyen ve 17 maçta kalesini kapatan savunma, son sezonda 1.1 gol yeme ortalamasına geriledi. En kritik gösterge ise bireysel hatalar.
Kartal döneminde şuta neden olan hata sayısı sadece 3 iken, son sezonda bu sayı 8'e yükseldi. Kartal, son sezonun yüksek top çalma (17.5) dinamizmini korurken, konsantrasyon kaynaklı basit hataları Samandıra'da minimize etmek zorunda.







Dengeli bir takım gündemde

Özetle 2026-27 sezonunda iki farklı felsefenin güçlü yönlerini birleştiren bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Son sezonda düşen duran top ve orta kalitesi (yüzde 28.9'dan yüzde 20'ye gerileyen orta isabeti), teknik ekibe katılan Dirk Kuyt'ın özel çalışmalarıyla yukarı çekilecek.

Hücumda İsmail Kartal'ın ceza sahası etkinliği ve savunma güvenliği geri gelirken, son sezonun düşük top kaybı ve ölümcül kontratak gücü de korunarak daha kompakt bir şampiyonluk takımı inşa edilecek.

Okan Buruk, Samet Akaydın'a kapıyı açmadı


 
Milli takımdaki Galatasaraylı oyuncuların tamamı Samet Akaydın'ı kadrolarında görmek isterken, teknik direktör Okan Buruk 'daha üst düzey bir stoper istiyorum' diyerek son sözü söyledi! Ozan Kabak, Emin Bayram ve Yusuf Akçiçek isimleri üzerinde durulurken, genç savunmacıların yedek kalma endişesi Galatasaray'ın yerli stoper denklemini zora soktu.

20.06.2026 13:37:00
Haber Merkezi
  Okan Buruk, Samet Akaydın'a kapıyı açmadı
  Okan Buruk, Samet Akaydın'a kapıyı açmadı

Galatasaray yerli takviyeler için de çalışmalarını sürdürürken, savunma hattı için sürpriz isimlere gündeme geliyor gidiyor... bunlardan birisi de Milli Takım'da yer alan Samet Akaydın. Sarı-kırmızılı ekipte forma giyen yerli oyuncuların tamamının, yakından tanıdıkları Samet'i takımda görmek istediği ve Okan Buruk'a bu doğrultuda olumlu görüş bildirdiği biliniyor.
Oyuncunun da Galatasaraylı futbolcularla sürekli bir arada olması bu ihtimali kuvvetlendirse de transfer teknik heyet engeline takıldı. Teknik direktör Okan Buruk, Samet Akaydın ismine sıcak bakmayarak rotasyonu daha üst profil bir stoperle güçlendirmek istediğini yönetime iletti.







Bu süreçte Galatasaray'a Ümit Akdağ ve Ahmetcan Kaplan gibi genç yerli isimler de önerildi. Ancak Buruk'un "Daha üst düzey bir stoper istiyorum" şeklindeki net tavrı sonrası bu alternatifler de şu aşamada geri plana itildi.

Okan Buruk'un yerli stoper konusundaki önceliği sakatlıktan dönüş sürecinde olan Ozan Kabak. Deneyimli teknik adam, eğer Ozan Kabak transferi gerçekleşmeyecekse listedeki diğer iki yerli aday olarak Emin Bayram ve Yusuf Akçiçek'i belirledi. Buruk, her iki oyuncunun da rotasyona derinlik katabileceği raporunu sundu.







Ancak bu formüldeki en büyük engel oyuncuların kariyer planlaması oldu. Hem Emin Bayram hem de Yusuf Akçiçek, yeni sezonda kulübede beklemek ve yedek stoper konumuna düşmek istemiyor. Düzenli olarak ilk 11'de oynayabilecekleri bir projede yer almayı hedefleyen genç savunmacıların bu yaklaşımı, Galatasaray'ın yerli stoper arayışındaki denklemi zorlaştırıyor.

Aziz Başkan, Lukaku'nun üstünü çizdi


Aziz Yıldırım’ın "pehlivan gibi" diyerek Fenerbahçe listesinden sildiği Romelu Lukaku, menajerlerin yeni hedefi oldu. Kassoum Ouattara’nın ardından Belçikalı golcüyü de Beşiktaş’a pazarlamak isteyen menajerler, sosyal medyadaki kullanışlı hesaplar ve sipariş programlarla siyah-beyazlı kulübü adeta kuşatma altına aldı.

20.06.2026 13:18:00
Haber Merkezi
Aziz Başkan, Lukaku'nun üstünü çizdi
Aziz Başkan, Lukaku'nun üstünü çizdi

Transfer döneminin hareketlenmesiyle birlikte menajerlerin yeni rotası Beşiktaş oldu. Aziz Yıldırım'ın Dünya Kupası'nda oynanan Belçika-Mısır maçını izlerken "pehlivan gibi maşallah" diyerek güreşçiye benzettiği ve Fenerbahçe'nin transfer listesinden çıkardığı Romelu Lukaku, bu kez siyah-beyazlıların gündemine sokulmaya çalışılıyor.







Sosyal medya üzerinden pazarlama

33 yaşındaki Belçikalı golcü, menajerler tarafından Beşiktaş yönetimine hararetle önerilmeye başlandı. Menajerlerin bu hamlesi sadece kulüp binasıyla sınırlı kalmadı... Transferin zeminini hazırlamak için sosyal medyadaki "kullanışlı" hesaplar da hızlıca devreye sokuldu.







Lukaku 15 gol atar mı?

Lukaku ismini parlatmak ve taraftar algısını yönetmek adına dijital platformlarda adeta bir kampanya başlatıldı. Kısa sürede büyüyen bu dalga, "Lukaku, Türkiye'de rahatlıkla 15 gol atamaz mı?" tartışmalarının fitilini ateşledi. Ancak bu durum, Beşiktaş camiasında ciddi bir endişeyi de beraberinde getirdi.







Beşiktaş kuşatma altında

Siyah-beyazlılar hali hazırda büyük sakatlık riski barındıran Kassoum Ouattara konusunda yaşanan sürecin bir benzerini Lukaku'da tecrübe ediyor. Yaşı, maliyeti ve fiziksel durumu soru işareti olan Belçikalı oyuncunun kulübe dayatılması, taraftarlar ve analistler tarafından bir "kuşatma" olarak yorumlanıyor. Beşiktaş yönetiminin, menajerlerin bu yoğun sosyal medya ve program baskısına karşı nasıl bir duruş sergileyeceği ise merak konusu. Kulübün mali yapısını ve geleceğini riske atmamak adına, geçmişteki transfer hatalarından ders çıkarılarak daha temkinli ve rasyonel bir yol haritası izlenmesi bekleniyor.

Sacha Boey için kulüp bakılıyor

Bayern Münih, devre arasında Galatasaray'a kiraladığı Sacha Boey'e kulüp arıyor. Fransız sağ bekin Sarı-Kırmızılı ekipte kalma ihtimali ise Singo ve Sallai'ye bağlı...

20.06.2026 13:15:00
Haber Merkezi
Sacha Boey için kulüp bakılıyor
Sacha Boey için kulüp bakılıyor
Galatasaray kış döneminde eski oyuncusu Sacha Boey'i Bayern Münih'ten kiralamıştı. Kulüpler arasındaki anlaşmaya göre; Sarı-Kırmızılılar'ın 15 milyon euroluk satın alma opsiyonu vardı. Ancak Cim-Bom bunu kullanmadı. Şu anda Alman devi, Fransız sağ bek için kulüp arıyor.






İKİSİ DE İZLENİYOR!

Aslan'ın mevcut kadrosundaki diğer bağ beklerin durumu da karışık... Singo, Fildişi Sahili Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy gösteriyor. Ve ilk maçın ardandan birçok takım onu izlemeye aldı. Roland Sallai konusunda ise İngiliz ekipleri devreye girebilir...






5 MİLYON EURO DAHA

Galatasaray Yönetimi, Singo ve Sallai'nin ayrılık ihtimali sonrasında Boey konusunda hamle yapabilir. Fakat iki oyuncu da kalırsa, Boey defteri kapanacak. Sacha'nın Bayern ile 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi var. Satılması halinde, Sarı-Kırmızılı ekibe 5 milyon euro daha ödenecek (gerçekleşmeyen bonuslar).

Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir

İtalyan ekibi Udinese, Zaniolo'nun bonservisini 5 milyon euro ve sonraki satıştan %50 pay karşılığında almıştı. Şu anda Milan'la transfer görüşmeleri yapılıyor. Oyuncu satılırsa, Galatasaray'ın kasasına yine para girecek.
 

20.06.2026 13:13:00
Haber Merkezi
Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir
Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir
Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu 2023'ün Şubat ayında 15 milyon euro bedelle Roma'dan almıştı. Oyuncu sonraki süreçte şu bedellerle kiralandı:

Aston Villa: 5 milyon euro kiralama bedeli
Atalanta: 3.2 milyon euro kiralama bedeli
Fiorentina: 3.2 milyon euro kiralama bedeli
Udinese: 2.5 milyon euro kiralama bedeli






RESMEN TAMAMLANDI

İtalyan ekibi Udinese, Zaniolo'nun, "5 milyon euro+sonraki satıştan %50 pay" şeklindeki satın alma opsiyonunu devreye soktu. 1.90 boyundaki futbolcuyla 30 Haziran 2029'a kadar mukavele yapıldı. Ancak 26 yaşındaki oyuncu, orada da fazla kalmayacak gibi gözüküyor.






PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Şu anda Udinese ve Milan arasında pazarlıklar var... Eğer Nicolo Zaniolo satılırsa, bonservis bedelinin yarısı Galatasaray'ın kasasına girecek. Bu da ekstra gelir demek... Sarı-Kırmızılılar, iki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu şekilde tamamlanmasını bekliyor.

Olmayan transferler kulübü batırdı

Fenerbahçe’nin Yuri Alberto için yaptığı 18, Beşiktaş’ın ise Hugo Souza için sunduğu 10 milyon euro'luk teklifleri reddeden Corinthians, Nisan ayında bütçe hedefinden %130 saparak tam 168 milyon R$ açık verdi

20.06.2026 13:09:00
Haber Merkezi
Olmayan transferler kulübü batırdı
Olmayan transferler kulübü batırdı
Fenerbahçe'nin Yuri Alberto için yaptığı 18, Beşiktaş'ın ise Hugo Souza için sunduğu 10 milyon euro'luk teklifleri reddeden Corinthians, Nisan ayında bütçe hedefinden %130 saparak tam 168 milyon R$ açık verdi.

Finansal çöküşün ardından ayaklanan camia, "Sadece Türkiye'ye iki oyuncu satılsa bu hale gelmezdik" diyerek yönetimi istifaya davet etti. Kulübü zarara uğratan idareciler hakkında soruşturma çağrısı yapıldı.







Corinthians kulübü, Nisan ayı bilançosunu bu Perşembe (18) kamuoyuyla paylaştı. Açıklanan verilere göre kulüp, bu dönem için bütçede öngörülen 72,9 milyon Brezilya Reali'lik zararı katlayarak, beklentilerin yaklaşık %130 üzerinde, tam 168 milyon Brezilya Reali net açık kaydetti. Mali tablolardaki bu devasa sapma, kulüp içinde büyük bir infiale yol açtı.






BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE PAYLARI

Krizin arka planında ise yönetimin transfer dönemlerinde aldığı tartışmalı kararlar yatıyor. Corinthians, Ocak ayında Fenerbahçe'nin forvet Yuri Alberto için yaptığı 18 milyon euroluk (o zamanki kurla 112 milyon Brezilya Reali) cazip teklifi reddetmişti.







Bu hamleden sadece bir ay sonra, şubat ayında ise Beşiktaş'ın kaleci Hugo Souza için masaya koyduğu 10 milyon euro'luk (61,6 milyon Brezilya Reali) teklif de yönetim tarafından geri çevrilmişti.






173.6 MİLYON REAL ZARAR

Sadece Türkiye'den gelen bu iki teklifin reddedilmesiyle kulüp, kasasına koyabileceği yaklaşık 173,6 milyon Brezilya Real'lik garanti bir gelirden mahrum kaldı.

Finansal çöküşün ilan edilmesiyle birlikte seslerini yükselten muhalefet, "Sadece Türkiye'ye bu iki oyuncu satılsaydı kulüp bugün bu hale gelmezdi" diyerek mevcut yönetimi sert bir dille eleştirmeye başladı.







SPOR BAKANLIĞINA ÇAĞRI

Gelinen son noktada, kulübü göz göre göre devasa bir zarara uğratmakla suçlanan yönetimin derhal istifa etmesi isteniyor. Ayrıca muhalif kongre üyeleri, yönetimin mali ihmalleri ve kulübü zarara uğratma faaliyetleri nedeniyle Spor Bakanlığı'nın devreye girerek yönetim aleyhine resmi bir soruşturma açmasını talep ediyor.

Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih

Nübel iddiaları sıcaklığını korurken Beşiktaş için asıl bomba iddia Brezilya'dan geldi

20.06.2026 12:58:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih
Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih
Nübel iddiaları sıcaklığını korurken Beşiktaş için asıl bomba iddia Brezilya'dan geldi... Siyah-beyazlılar, Alman devi Bayern Münih'in de peşine düştüğü Santos'un kalecisi Gabriel Brazão için yeniden devreye girdi. Santos Başkanı Teixeira'nın transfer planlamasına dair CNN'e yaptığı çarpıcı açıklamalar ve dev yarıştaki son gelişmelerin detayları ortaya çıktı!

Beşiktaş'ın Bayern Münih'te kadroya giremediği için Stuttgart'a kiralanan Alexander Nübel ile ilgilendiği iddiaları gündemi meşgul ederken, transfer pazarında asıl bomba Brezilyalı bir isimle patladı. Siyah-beyazlıların, Alman devinin de radarına giren Gabriel Brazão için devreye girdiği ileri sürüldü.







BAYERN, BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ

Gazeteci Rafael Belmont'un paylaştığı bilgilere göre, Avrupa kulüplerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Gabriel Brazão'nun, iyi bir teklif gelmesi halinde takımı Santos tarafından satılma ihtimali oldukça yüksek. Bu doğrultuda hem Beşiktaş hem de Bayern Münih, oyuncunun durumunu yakından takip eden kulüplerin başında geliyor.







CNN KANALINA AÇIKLAMA YAPTI

Brazão'nun formasını giydiği Santos'un başkanı Marcelo Teixeira ise CNN Esportes'e verdiği röportajda transfer stratejilerine dair önemli açıklamalarda bulundu.







Teixeira, Temmuz ayındaki transfer döneminde kadroyu baştan aşağı yenilemek yerine, yalnızca teknik ekibin raporu doğrultusunda belirlenen eksik bölgelere nokta atışı takviyeler yapacaklarını belirtti.






BAŞKAN'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Başkan Teixeira, Brazao'nun da aralarında yer aldığı oyuncuların takımdaki gelecekleriyle ilgili planlama konusunda şu açıklamaları yaptı:







- Hangi oyuncuların ayrılacağını ve hangilerinin geleceğini titizlikle inceliyoruz. Teknik ekibin belirttiği bazı öncelikli pozisyonlarımız var. Ancak bu süreci taraftarlarımızda asılsız bir beklenti veya yanılsama yaratmadan, gerçekçi adımlarla yürütüyoruz.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.