logo
08 AĞUSTOS 2026

Tedesco için karar günü

Karagümrük hezimeti sonrası "acil" koduyla toplanan Fenerbahçe yönetim, bugün bir kez daha bir araya gelecek.
 

14.03.2026 12:21:00
Haber Merkezi
 
Tedesco için karar günü
Tedesco için karar günü
Radikal kararlar gündemde. Sadece Domenico Tedesco değil, Devin Özek'in hatta Zeki Murat Göle'nin de gönderilmesi gündemde.






Fenerbahçe'nin 26 haftalık yenilmezlik serisi dün gece Karagümrük karşısında sona erdi. O dakikadan sonra sarı-lacivertli kulüpte başlayan hareketlilik devam ediyor. Bugün çok önemli gelişmelere gebe.






Dün gece "acil" koduyla toplanan ancak net bir karar alamayan yönetim bugün pek çok konuda net ve radikal kararlar almak durumunda.






Dün gece yapılan toplantı sonrası Başkan Sadettin Saran, basın mensuplarına görüntü vermemek için aracını stadın kapalı bölümlerine aldırdı. Başkan'ın stattan sessiz sedasız ayrılma çabası, "ayrılık kararı kesinleşti mi?" sorularını beraberinde getirdi.






Ortaya atılan "Hoca ile yollar ayrıldı" iddialarına yanıt veren Yönetici Ali Gürbüz, tansiyonu düşürmeye çalıştı:
- Henüz böyle bir karar alınmadı. Daha sonra resmi açıklama yapacağız!






Sadece teknik heyet değil, idari kadroda da taşlar yerinden oynuyor. Devin Özek ve Domenico Tedesco'nun toplantı öncesi kulübe davet edildiği öğrenildi. Kulislerde, bu isimlerle de yolların ayrılabileceği konuşuluyor.






Takımın son durumuna en net tepki ise basın mensuplarından geldi. Maç sonrası düzenlenen toplantıda, muhabirler Zeki Murat Göle'ye tek bir soru dahi sormadı. Göle'nin de görevine devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.






Fenerbahçe yönetimi, son kararı vermek üzere bugün yeniden toplanacak. Bu kritik zirvenin ardından kulübün resmi bir açıklama yaparak düğümü çözmesi bekleniyor.

Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı


 
Galatasaray ve Trabzonspor, Renato Nhaga'dan sonra Boca Juniors’ın genç yeteneği Milton Delgado’yu kadrosuna katmak için amansız bir transfer yarışına girdi. Arjantin devinin başkanı Juan Román Riquelme ise genç orta saha için kapıyı açacağı rakamı netleştirdi.

08.08.2026 12:18:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı
Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı

Güney Amerika pazarındaki araştırmalarını sürdüren Galatasaray, Boca Juniors altyapısından yetişen 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Milton Delgado'yu radarına aldı. Sarı-kırmızılı scout ekibinin olumlu rapor sunduğu genç futbolcu için Arjantin cephesinden ilk haberler geldi. Boca Juniors Başkanı Juan Román Riquelme, Avrupa kulüplerinin ilgisi üzerine oyuncunun satışına sıcak baksalar da henüz resmi bir teklif almadıklarını ve pazarlık masasına oturmak için net şartları olduğunu belirtti.







10 milyon Euro değer!

Güncel piyasa değeri yaklaşık 10 milyon Euro seviyesinde olan Milton Delgado'nun Boca Juniors ile Aralık 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Arjantin ekibinin yönetimi, sözleşmesinde 15 milyon dolarlık serbest kalma maddesi yer alan 20 yaşındaki futbolcu için bu seviyelere yakın resmi teklifleri bekliyor. Riquelme ve kurmayları, belirlenen rakamın altında kalacak herhangi bir teklifi müzakereye dahi açmama konusunda kararlı bir tutum sergiliyor.







İki ülkeden rakip var

Transfer cephesi bu kez Arjantin'de açılırken Galatasaray, bu yarışta yalnız değil. Türkiye'den Trabzonspor da genç orta sahayı yakından takip eden kulüpler arasında yer alıyor. İki Süper Lig ekibinin yanı sıra İtalya'dan Bologna ve Como 1907 ile Portekiz temsilcisi Benfica da Delgado'yu izleme listesine dahil etti. Geleceği hakkında verilecek kararı bekleyen genç oyuncu, Boca Juniors'ta süre almaya devam ederken transferin Haziran ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

18 maçta sıfır gol, 1 asist

1.66 boyundaki Delgado, Boca Juniors takımında ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında forma giyiyor. 2026'da oynadığı 18 maçta gol atamadı, ancak bir asist yaptı.

Fenerbahçe’nin aradığı santrfor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de Real Madrid’in genç yıldızı Endrick iddiaları gündeme bomba gibi düştü

08.08.2026 11:44:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe’nin aradığı santrfor
Fenerbahçe’nin aradığı santrfor
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Real Madrid'in genç yıldızı Endrick iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Brezilyalı golcünün profili sarı-lacivertlilerin taktiksel beklentileriyle dikkat çekici bir tezat oluşturuyor.

İsmail Kartal'ın ön alanda Muriqi veya Sörloth tarzı, sırtı dönük top saklayabilen tecrübeli bir pivot santrfor arayışına karşın; patlayıcı gücü, sol ayağı ve dikine oyunuyla Romário ile Adriano'yu andıran 18 yaşındaki sambacı tam bir hareketli bitirici rolünde.







Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürerken, sosyal medyada konuşulan Endrick iddiaları sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Geçen sezonu Lyon'da kiralık geçiren ve Real Madrid'in yeniden kiralayacağı konuşulan sambacı için Fenerbahçe söylentileri giderek artıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın oyun sistemindeki santrfor arayışı ile genç yıldızın profil detayları bariz bir tezatlık oluşturuyor.







MURIQI YA DA SÖRLOTH TARZI SANTRFOR

Sarı-lacivertlilerin ön alandaki planlaması ve Kartal'ın taktiksel beklentileri incelendiğinde, Fenerbahçe'nin öncelikli hedefi klasik bir pivot santrfor.

Eldeki Muriqi ya da Sörloth tarzı, sırtı dönük top saklayabilen, stoperleri fiziksel olarak yıpratan ve kanat oyuncularına alan açan istasyon profilli bir golcü aranıyor. Şampiyonluk baskısını kaldırabilecek tecrübeli bir 9 numara ihtiyacı, transfer listesindeki ana kriteri oluşturuyor.







ROMARIO VE ADRIANO'YU ANDIRIYOR

1.73 metrelik boyuna rağmen güçlü üst gövdesi ve alçak ağırlık merkeziyle dikkat çeken Endrick, patlayıcı ivmelenmesi ve sol ayak şut kalitesiyle tam bir ceza sahası bitiricisi konumunda.

Romário ve Adriano benzetmeleriyle anılan sambacı; fırsatçı yapısı, doğrudan kaleye gitme eğilimi ve yüksek pres arzusuyla rakip savunmaların korkulu rüyası haline geliyor. İkili mücadelelerden kaçınmayan dinamik yapısı, ön alanda agresif baskı kurmak isteyen takımlar için büyük bir avantaj sunuyor.







UYACAK VE UYMAYACAK NOKTALAR

Endrick ve Fenerbahçe'nin aradığı santrfor profili karşılaştırıldığında hem güçlü uyumlar hem de belirgin uyuşmazlıklar ortaya çıkıyor:

- Brezilyalı oyuncunun yüksek temposu, pes etmeyen yapısı ve dar alandan çıkardığı net şutlar, sarı-lacivertlilerin skor ve pres ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor.

- Fenerbahçe'nin hava hakimiyeti yüksek, top saklayıp duvar olabilen pivot santrfor talebine karşın; Endrick yüzünü kaleye döndüğünde dikine oynayarak etkili olan hareketli bir forvet.

- Şampiyonluk yarışında anında katkı verecek tecrübeli 9 numara beklentisine tezat olarak Endrick, yetenek tavanı çok yüksek ancak halen gelişim çağında olan bir genç yıldız.







TAKTİK OLARAK ESNEME OLACAK MI?

Endrick, patlayıcı gücü ve bitiriciliğiyle Süper Lig'de fark yaratabilecek ve takıma müthiş bir skor dinamizmi katabilecek potansiyele sahip.

Ancak İsmail Kartal'ın oyun kurgusundaki sırtı dönük top dağıtan klasik pivot-forvet rolünü tam anlamıyla üstlenmesi zor görünüyor. Fenerbahçe'nin bu hamleyi gerçekleştirmesi durumunda, hücum hattındaki taktiksel rol dağılımını genç yıldızın dikine ve patlayıcı tarzına göre yeniden esnetmesi gerekecektir.

Beşiktaş lige santrforsuz mu başlayacak?

Transferde tüm odağını Dusan Vlahovic’e çeviren Beşiktaş, Sırp golcünün kararlarını ertelemesiyle kritik maçlar öncesinde santrforsuz kalma riskiyle karşı karşıya

08.08.2026 11:37:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş lige santrforsuz mu başlayacak?
Beşiktaş lige santrforsuz mu başlayacak?
Transferde tüm odağını Dusan Vlahovic'e çeviren Beşiktaş, Sırp golcünün kararlarını ertelemesiyle kritik maçlar öncesinde santrforsuz kalma riskiyle karşı karşıya.

Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun eski öğrencisi için yönetimin temasları sürerken, yıldız oyuncunun bekleme stratejisi siyah-beyazlı kulüpte zaman baskısını artırıyor.







UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Hradec Kralove'yi deplasmanda 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta ileri uçtaki verimsizlik dikkat çekti. Saha içi analizleri, siyah-beyazlıların pozisyon üretmekte değil, yakalanan fırsatları sonuçlandırmakta zorlandığını ortaya koydu.

Karşılaşmada üretilen 2.33 xG (gol beklentisi) değerine karşın hedefe ulaşan xGOT (kaleyi bulan şutların gol beklentisi) değerinin 1.28'de kalması, hücum hattındaki bitiricilik problemini belgeledi.







SALAH YÜZÜNDEN NUNEZ İŞİ DE YATTI

Mohamed Salah sonrasında Darwin Nunez'den vazgeçilmesi sürecinin ardından tüm ağırlığını 9 numara takviyesine veren yönetim, Italiano'nun sistemine uyum sağlayacak soğukkanlı bir bitiriciyi kadroya katmak istiyor.

Transfer sürecine dair açıklamalarda bulunan Başkan Serdal Adalı, 1 Temmuz'da temasa geçilen Dusan Vlahovic için "Uğraşıyoruz, çalışıyoruz" diyerek öncelikli hedeflerini netleştirdi.







ITALIANO İLE FIORENTINA'DA UÇUŞA GEÇTİ

Futbol Direktörü Özen'in işaret ettiği üzere bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki Sırp santrfor, transfer görüşmelerinde belirleyici taraf konumunda yer alıyor.

Fiorentina döneminde Italiano yönetiminde çıktığı 24 maçta 20 gol atarak kariyerinin en verimli dönemlerinden birini geçiren Vlahovic için teknik heyet ve yönetim tüm şartları zorluyor.







EN NET TEKLİF ŞU ANDA BEŞİKTAŞ'TAN

La Gazzetta dello Sport ve Tuttosport'ta yer alan haberlere göre Juventus ile sözleşme uzatmayan Vlahovic, serbest oyuncu statüsünde. Yıllık net 8 milyon euro maaş ve imza parası talep eden golcü için henüz Avrupa'nın "5 Büyük" liginden resmi bir teklif yapılmış değil. İtalyan basını; oyuncunun finansal taleplerini karşılayabilecek, kendisine takım içi liderlik sunabilecek ve Italiano faktörünü elinde bulunduran en güçlü adayın Beşiktaş olduğunu vurguluyor.







TEKLİFİ KABUL ETSE BİLE SIKINTI

Vlahovic cephesinin Avrupa devlerinden gelebilecek olası teklifler için kararlarını 20-25 Ağustos tarihlerine kadar ertelemesi, Beşiktaş'ı zorlu bir takvimle baş başa bırakıyor.

Sırp yıldız bu tarihlerde siyah-beyazlı ekibe "evet" dese dahi, UEFA Avrupa Ligi eleme turları ile Süper Lig'in ilk iki haftasında forma giyemeyecek. Teklifin reddedilmesi halinde ise yönetimin, transfer tescil döneminin kapanacağı 4 Eylül tarihine kadar hızlı bir şekilde alternatif isimlere yönelmekten başka seçeneği kalmayacak.

Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!


 
 
Trabzonspor'un flaş transferi Muhammed Salah'ın maaşı çok konuşuluyor ancak Süper Lig'in en pahalısı o değil. Hatta Salah'tan pahalı 3 futbolcu daha var ve o isimlerden ikisi o kadar da yaygaraya yol açmamıştı!

08.08.2026 06:36:00
Haber Merkezi
 
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!

Transfermarkt verilerine göre Salah, Trabzonspor'dan yıllık 10 milyon Euro maaş alacak. Elbette Salah'ın yan gelirleri de var. Güzel futbol oynasın, hem takımına kazandırsın, hem de kendi kazansın, hem de futbolseverler unutulmaz anlara tanıklık etsin! Helali hoş olsun. Yoksa taraftarın maksimum kredisi 3 maçtır!







Süper Lig'de maaş listesinin tepesinde yıllık 15 milyon Euro ile Nijeryalı süper star Victor Osimhen bulunuyor. Osimhen'i Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson ile Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante yıllık 11'er milyon Euro'luk maaşlarıyla takip ediyor. Ederson'un geçen seneki performansı idare ederdi ancak sezonun ikinci yarısında takıma katılan Kante resmen fos çıktı. Kante, iki kişilik oyuncu olarak adlandırılıyordu ancak yarım futbolcu kadar bile oynamadı. Bu yılki Dünya Kupası'nda da neredeyse hiç süre alamadı.







Salah 10 milyon Euro'luk yıllık geliriyle dördüncü sırada yer alırken, Galatasaray'ın Alman oyuncusu Leroy Sane ise yıllık 9 milyon Euro maaşıyla beşinci sırada yer  alıyor.

Muhammed Salah, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da geçirdiği 9 sezonda 442 maçta 257 gol kaydetmişti. Premier Lig tarihinde en çok gol atan 4. oyuncu olan Salah, Liverpool ile lig şampiyonluğunu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu da kazanmıştı.

Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi


 
Fenerbahçe, Benfica'dan Vangelis Pavlidis için çeşitli görüşmeler yaptı. Portekiz ekibi, belirlediği inanılmaz bonservis bedelinde hiçbir şekilde geri adım atmıyor.
 

08.08.2026 06:19:00
Haber Merkezi
 
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi

Fenerbahçe'nin en önemli forvet adaylarından biri Vangelis Pavlidis'ti... Ancak bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi pek de mümkün gözükmüyor. Çünkü bütün çabalara rağmen, Benfica Kulübü 70 milyon Euro'luk bonservis beklentisinde geri adım atmıyor. Kanarya ise bu seviyedeki bir rakamı ödemeyi aklının ucundan bile geçirmiyor.







İngiltere devrede mi?

Benfica'nın yüksekten uçmasının sebebinin Premier Lig olduğu öğrenildi. Bazı İngiliz ekipleri, 27 yaşındaki Yunan santrforla yakından ilgileniyor. Portekiz ekibi, beklenen 70 milyon Euro'luk teklifin Ada'dan gelebileceğini düşünüyor. Bilindiği üzere yüksek gelirleri sayesinde İngilizler ciddi paraları gözden çıkarabiliyor.







Oyuncunun da önceliği Premier Lig

Vangelis Pavlidis'in de Premier Lig seçeneğine daha sıcak baktığı ifade edildi. Benfica tarafı son derece rahat... Portekiz ekibi, Pavlidis'i satmaması durumunda oyuncudan yararlanmayı sürdürecek. Şu ana kadar bonservis bedelindeki indirim taleplerine sıcak yaklaşmadılar.

Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu

Arsenal, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Şu anda Fenerbahçe'nin sambacıyla ilgilendiği iddia ediliyor. Kanarya'nın karşısına ise Can Uzun konusunda Galatasaray'a sürekli sorun çıkaran Eintracht Frankfurt çıktı

07.08.2026 17:25:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Premier Lig'in son şampiyonu Arsenal, Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak. Mukavelede +1 yıllık uzatma opsiyonu da var. Ancak bu madde çift taraflı... Yani bir anlamda sambacının sözleşmesinin son senesine girdiğini söylemek mümkün...

ÇOK DAHA AZI KABUL EDİLECEK

Şu anda 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun adı ciddi şekilde Fenerbahçe'yle anılıyor. 1.78 boyundaki futbolcunun tahmini piyasa değeri 45 milyon euro... Fakat buna aldanmamak gerekiyor. Arsenal Kulübü, çok daha düşük teklifleri kabul etmeye hazır durumda...






EKONOMİK AÇIDAN GÜÇLÜ

Fenerbahçe, Gabriel Martinelli işinde yalnız değil... Can Uzun transferinde Galatasaray'la bir türlü anlaşmaya yanaşmayan Eintracht Frankfurt'un da sambacıyı istediği öğrenildi. Bundesliga temsilcisi, ekonomik anlamda son derece güçlü bir pozisyonda... Arsenal Yönetimi, resmi tekliflere göre son kararını verecek.

Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi

Galatasaray'ın orta saha adayları arasında Caleb Yirenkyi de bulunuyordu. 20 yaşındaki futbolcu, Premier Lig'e gitti

07.08.2026 16:20:00
Haber Merkezi
 
Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi
Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi
Galatasaray'ın merkez orta saha adayları arasında Nordsjaelland forması giyen Caleb Yirenkyi de bulunuyordu. 20 yaşındaki futbolcu, sürekli Premier Lig'e gitmek istediğini söyledi. Sonunda da istediğini aldı!






Galatasaray, orta sahaya Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterine uyan bir yabancı getirmek istiyordu. Merkez orta saha listesindeki en önemli isimlerden biri de Nordsjaelland forması giyen Caleb Yirenkyi idi... Oyuncu için istenen 30 milyon euro da gözden çıkarılmıştı.






HEDEFİNE ULAŞTI

Fakat 20 yaşındaki Ganalı futbolcu, Galatasaray'ın kendisine sunduğu her yeni teklife, "İngiltere'de oynamak istiyorum" karşılığını verdi. En sonunda da hedefine ulaştı. Premier Lig'e yükselen Coventry City, hem oyuncu hem de kulüp tarafıyla anlaşma sağladı.






BÜYÜK PARALARA SATACAKLAR

Nordsjaelland'a 30 milyon euro ödenecek. Yirenkyi, Gana Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy göstermiş ve iyi bir grafik çizmişti. Coventry City, ondan bir süre yararlandıktan sonra yüksek bedellerle satabileceğini düşünüyor. Yirenkyi'nin Premier Lig'de göstereceği performans da merakla bekleniyor.

Vlahovic'e tek teklif Beşiktaş'tan

Beşiktaş'ın golcü adayları arasında Dusan Vlahovic de bulunuyor. İtalyan basınına göre; oyuncuya uzun süredir tek teklifi Kartal yaptı. Vlahovic bunun dışında kendisini kulüplere öneriyor!
 

07.08.2026 15:16:00
Haber Merkezi
 
Vlahovic'e tek teklif Beşiktaş'tan
Vlahovic'e tek teklif Beşiktaş'tan
Juventus'la mukavelesi biten Dusan Vlahovic boşa çıkmıştı. Beşiktaş Kulübü de bonservisi elinde bulunan Sırp forvete resmi teklif yaptı. İtalya basınındaki haberlere göre; son 1 ayda Kartal dışında hiçbir takım oyuncu tarafıyla iletişime geçmedi. Durum çok ilginç!






OLUMLU DÖNÜŞ ALAMADI

Dusan Vlahovic bir şekilde Barcelona'da forma giymek istiyor. Bu yüzden de La Liga temsilcisiyle iletişime geçti. Alternatif olarak kendisini Atletico Madrid ve bazı Premier Lig ekiplerine sundu! Ancak hiçbirinden şu ana kadar olumlu bir geri dönüş alamadı.






ÜSTÜNE ÇIKMAYACAKLAR

1.90 boyundaki santrforun geleceği belirsizliğini koruyor. Beşiktaş cephesi, yaptığı son teklifin üzerine çıkmayacak. Bu sebeple Vlahovic'ten yanıt bekleniyor. Ancak Siyah-Beyazlılar her türlü soruna karşı alternatiflerle de temaslarını sürdürüyor. 26 yaşındaki futbolcu, 1 hafta içinde Kartal'a dönüş yapmazsa bu dosya kapatılacak.

Rafael Leao konusunda net değil: Ayrılık yakında

Milan Teknik Direktörü Ruben Amorim, adı Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anılan Rafael Leao'yla ilgili açıklamalar yapmıştı. İtalyan basını ise durumun farklı olduğunu söylüyor. Cim-Bom favori konumda...
 

07.08.2026 15:14:00
Haber Merkezi
 
Rafael Leao konusunda net değil: Ayrılık yakında
Rafael Leao konusunda net değil: Ayrılık yakında
Milan'ın hocası Ruben Amorim, "Rafael Leao, Milan gibi bir kulüpte olduğu için şanslı. Bu yüzden mutlu olmalı. Onun mutlu ve motive olduğunu hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerle birlikte transfer dosyasının rafa kalktığı düşünülse de İtalyan basını pek bu fikirde değil...






UYUM SAĞLAYACAK MI?

La Gazzetta'dan Andrea Ramazzotti, "Amorim, son günlerde bilerek Leao'yu tek başına gündeme getirmekten kaçınıp takım hakkında konuşmayı tercih etti. Onunla ilgili güzel sözler kullandı ama ağırlığı takımdı... Perde arkasında Portekizli kanat oyuncusunun istediği yoğun pres sistemine uyum sağlayıp sağlayamayacağını düşünüyordu" dedi.






50 MİLYON CİVARINDA

27 yaşındaki kanat oyuncusunun geleceği belirsizliğini koruyor. Portekizli yıldızın adı bilindiği üzere Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anılıyor. Milan Yönetimi, kiralama teklifline pek sıcak bakmıyor. 50 milyon euro civarında bir para masaya konulursa, Leao gönderilecek. Şu anda Galatasaray'ın ciddi girişimleri var.

Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı

Galatasaray daha önce de gündeme gelen Youssef Chermiti için tekrar Glasgow Rangers ile temasa geçti

07.08.2026 14:51:00
Haber Merkezi
 
Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı
Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı
Galatasaray daha önce de gündeme gelen Youssef Chermiti için tekrar Glasgow Rangers ile temasa geçti. Ancak İskoç ekibi, yüksek bonservis beklentisinde geri adım atmıyor.

Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrasında Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterine uyan bir golcü arıyor. Youssef Chermiti, daha önce Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelmişti. Glasgow Rangers'ın 25 milyon sterlinlik (29.1 milyon euro) beklentisinin ardından ise frene basılmıştı.







İNDİRİM BEKLİYORLAR

Cim-Bom, 1.92 boyundaki futbolcuyla ilgili tekrar harekete geçti. Ancak Rangers, 25 milyon sterlinlik beklentisinde sabit kaldı.







Sarı-Kırmızılılar indirim bekliyor. Bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor. Önümüzdeki süreçte Rangers indirim yaparsa durum değişebilir.






VAKİT KAYBETMEMEK İÇİN

Yönetim, vakit kaybetmemek için bir yandan da diğer alternatiflerle ilgileniyor. Youssef Chermiti'nin Galatasaray'a sıcak baktığı biliniyor. Ancak bu transferin gerçekleşebilmesi için öncelikle kulübünün ikna edilmesi gerekiyor. Rangers şu ana kadar geri adım atmadı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.