Torrent'in bavulu hazır
Galatasaray Teknik Direktörü Torrent, sarı-kırmızılı kulüpteki geleceğinden planlarına kadar samimi açıklamalar yaptı
31.01.2022 19:38:00





Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesi medya mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi."
Türkiye Ligi'nde önemli takımların normalde 6-7 yabancı ile oynadıklarının altını çizen Torrent, "Biz üç maçın ikisine 7 Türk futbolcuyla başladık. Hepsi de çok kaliteli. İki forvetimiz dışarıda. İsmail'i son maçta oynatmamamız koruma amaçlıydı. Fatih'i kullandık ama son maçta ve dostluk maçında hataları oldu. Burada sorunumuz var diyebiliriz. 9 numaralar, Babel, Feghouli farklı sebeplerle tam yararlanamadığımız isimlerdi. Ama bunların hiçbirinin bahane olarak algılanmasını istemiyorum. Galatasaray takımı, Galatasaraylı futbolcular bu durumdan çıkabilir. Daha iyisini yapabileceğimizi biliyoruz" diye konuştu.
7 GÜNDE 3 MAÇ OYNADIK"
Domenec Torrent, "Gelir gelmez kısa sürede üç lig maçına çıktınız. Sonuçlar iyi gelmedi. Şimdi bir hafta sonu maç oynanmadı. Bu ara size nasıl geldi?" sorusuna "Buraya gelirken ne olduğunu, takımın 7 günde 3 maça çıkacağını biliyorduk. Kimse bizi kandırmadı. 7 günde 3 maç oynamak ideal bir başlangıç değil. Ama bunu biliyorduk ve kabul ettik. Sonrasındaki dostluk maçını unutabilirsiniz. Benim için oyun bile değil. Yoğun antrenmanlar üstüne bir maçtı. Elimizde sadece iki stoper ve bir 6 numara vardı. Farklı denemeler yaptık. Bartuğ'u sağ bekte, Taylan ve Omar'ı stoperde görmek istedik. Oynadığımız üç lig maçıyla ilgili basın toplantılarında konuştum. İlk maç 30-35 dakika iyi oynadık. Skoru 2-0 yapabilecek penaltıyı kaçırdık. İkinci yarı normal olmayan kontrataklarla karşılaştık. Rakibin ucu ucuna kazandığını söyleyebileceğimiz bir maçtı. Kasımpaşa maçında ilk yarının uzatmalarında beraberlik golünü yedik. Son gol de yine uzatmalarda geldi. Üçüncü maçta lidere karşı sonuç adil değildi. Son dakikalarda neler olduğunu herkes biliyor. Sonuçta elimizden kaydı maç. Futbol günün sonunda sonuçla alakalı. Biz oyunu analiz ediyoruz ama dışarıda neredeyse herkes skoru analiz ediyor" yanıtını verdi.Türkiye Ligi'nde önemli takımların normalde 6-7 yabancı ile oynadıklarının altını çizen Torrent, "Biz üç maçın ikisine 7 Türk futbolcuyla başladık. Hepsi de çok kaliteli. İki forvetimiz dışarıda. İsmail'i son maçta oynatmamamız koruma amaçlıydı. Fatih'i kullandık ama son maçta ve dostluk maçında hataları oldu. Burada sorunumuz var diyebiliriz. 9 numaralar, Babel, Feghouli farklı sebeplerle tam yararlanamadığımız isimlerdi. Ama bunların hiçbirinin bahane olarak algılanmasını istemiyorum. Galatasaray takımı, Galatasaraylı futbolcular bu durumdan çıkabilir. Daha iyisini yapabileceğimizi biliyoruz" diye konuştu.



























































































