logo
22 ŞUBAT 2026


Trabzon Mos'u bekliyor

18.05.2006 00:00:00
Halilhodziç ile yollarını ayırdıktan sonra Lucescu ve Souness'in peşine düşen Trabzonspor iki teknik adamdan da sonuç alamayınca Hollanda'nın ünlü teknik direktörlerinden Aad De Mos (59) ile görüştü. Mos büyük bir ihtimalle kararını bugün açıklayacak. Belçika'da Mechelen, Anderlecht ve Standard Liege takımlarında da görev yapan Hollandalı teknik adam, Trabzonspor'un 3 yıllık teklifine bugün yanıt verebileceğini belirtti.  Aad De Mos, Trabzonspor ile sözleşme imzalaması halinde teknik ekibini kendisinin oluşturacağını kaydederek, şu görüşleri dile getirdi: "Trabzonspor ile anlaşma konusunda bugün karar vereceğim. Trabzonspor'un 3 maçını seyrettim. Oyuncular arasında kaliteyi biraz daha yükseltmek gerekir. Bu konuda kulübe görüşlerimi aktardım." Souness pahalı geldiTrabzonspor, talip olduğu İskoç teknik adam Graeme Souness'in transferinden vazgeçmek zorunda kaldı. Graeme Sounnes'in boşta olmasına karşın Newcastle United Kulübü'nden sözleşme gereği yüksek bir ücret aldığı ortaya çıkınca bordo-mavili kulüp bu transferden vazgeçti. Souness'in transferinden, maliyetinin yüksek olmasından dolayı vazgeçen bordo-mavililer, Fransız teknik adam Santini'den de şu ana dek olumlu bir yanıt alamadı.

Joao Pereira: 'Her zaman sorumluluğu üstüme alan biriyim'

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, RAMS Başakşehir mağlubiyetinin ardından, "Ben her zaman sorumluluğu üstüme alan biriyim. Birinci yarı kötü oynadık bunu kabul ediyorum'' dedi

22.02.2026 00:31:00
İhlas Haber Ajansı
Joao Pereira: 'Her zaman sorumluluğu üstüme alan biriyim'
Joao Pereira: 'Her zaman sorumluluğu üstüme alan biriyim'
Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, RAMS Başakşehir mağlubiyetinin ardından, "Ben her zaman sorumluluğu üstüme alan biriyim. Birinci yarı kötü oynadık bunu kabul ediyorum'' dedi.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Corendon Alanyaspor, RAMS Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, "Normalde maçlara iyi başlıyoruz. Bugün bunu başaramadık. Bugün o günlerden biri değildi. Bugün çok kötü bir ilk yarı oynadık.

Başakşehir bugün çok iyi bir ilk yarı oynadı. Baskılarımızı çok iyi yapamadık. Bazı pozisyonlara girdik. Daha sonra penaltı pozisyonu vardı. Son zamanlarda ceza sahası içinde ufak bir dokunuş Alanyaspor lehine penaltı oluyor. Birkaç hafta önce Beşiktaş'a karşı maçın hakimi bizdik. Yine ufacık bir dokunuş belki penaltı verilmişti aleyhimize bir karar. Bu iki maç üzerine konuşuyorum ve örnek veriyorum. Çünkü bu maçların birinde çok iyi oynuyorduk.

Beşiktaş'a karşı. Lehimize basit bir penaltı verildi. Bugün tam tersi kötü bir oyun sergilerken aleyhimize basit bir penaltı. Rakibi de tebrik etmek gerekiyor. Çok iyi bir ilk yarı oynadılar. Bugün bize bir hayli zorluk çıkardılar. İyi oyuncuları var. Ve çok iyi bir hocaları var'' dedi.

"Sadece bir açıklama istiyorum"



Maçta verilmeyen penaltı ile ilgili konuşan Pereira, "İkinci yarı işler biraz tersine döndü. Biz daha iyi oynadık. Daha iyi baskı yaptık ve golü bulduk. Tabii ki konuşmak kolay ama 2-2'yi yakaladığımız bir pozisyon var. El ile iptal edilen bir pozisyon var. VAR'a neden gidilmedi bilmiyorum. Çünkü benzer bir pozisyon Kemen'e yapıldı. Bizim lehimize penaltı verilmedi. Bu dünyanın her yerinde penaltıdır. Japonya'da Portekiz'de İsviçre'de fark etmez. Her yerde penaltıdır.

Sadece bir açıklama istiyorum. Bu VAR ne zaman devreye girip girmediğini ile alakalı. Bu yüzden kaybettik de demiyorum. Çünkü ben her zaman sorumluluğu üstüme alan biriyim. Birinci yarı kötü oynadık bunu kabul ediyorum. Alanya'ya gerekirse bir hakem yollasınlar. Bize konuşsun. Bize anlatsın. Biz ne zaman VAR'a gidilip gidilmediğini gerçekten bu şekilde anlayamıyoruz ve üzülüyoruz. Özetlemek gerekirse birinci yarı kötü oyun oynadık.

Buna rağmen iki tane ciddi pozisyona girdik. Şans yakaladık. İkinci yarı çok daha iyi bir oyun vardı. Rakip zaman geçirmeye başladı. Bunlar normal. Futbolda oluyor. Bugün 7 dakika duraklama verildi. Bu fena değildi. Rakip bazı değişiklikler yaptı. 5'liye döndüler. Tehlike olmaya başlamıştık. Oyuncularımı özellikle ikinci yarıdaki çabadan dolayı tebrik ediyorum. Bugün beraberlik için çabalardılar yakaladılar ama gol iptal oldu.

Taktik de benim için çok önemli ama taktiği hiç kimse sormuyor. Rakip 4-2-3-1 oyun kurarak başlayacaktı. Bu bekletildiğimiz bir şeydi. Stoperleri iyi pozisyon alıyordu. Buna hazırlanmıştık. Bireysel olarak çok iyi oyuncuları var zaten. Bize zorluk çıkarttılar. İkinci yarı adam adama daha ön baskıya döndük. Bu sefer biz onlara zorluk çıkarmaya başladık. Maça ikinci bölgeye başlamıştık. Sonra adam adamaya dönmeye başladık. Oyuncularımda iyi iş çıkarttılar. Çok iyi oldu. Ama maalesef puan alamadık'' şeklinde konuştu.

Zonguldak'ta maç sonrası 2 gazeteci darp edildi, 2 polis yaralandı

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde oynanan 3. lig maçının ardından çıkan kavgada 2 gazeteci darbedilirken, 2 polis memuru da yaralandı

22.02.2026 00:20:00
İhlas Haber Ajansı
Zonguldak'ta maç sonrası 2 gazeteci darp edildi, 2 polis yaralandı
Zonguldak'ta maç sonrası 2 gazeteci darp edildi, 2 polis yaralandı
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde oynanan 3. lig maçının ardından çıkan kavgada 2 gazeteci darbedilirken, 2 polis memuru da yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 3. Lig'de mücadele veren Ereğli Belediyespor ile 52 Orduspor FK arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ardından gerginlik yaşandı.



Maç sonrası Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Yılmaz ile Zonguldak Ereğlispor Kulüp Başkanı ve gazeteci Kaan Kocaman arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu gazeteci Kaan Kocaman darbedildi. Yaşanan olaylarda bir gazetecinin daha darbedildiği öğrenilirken, 2 polis memurunun da yaralandığı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.

Gazeteci Kaan Kocaman'ın hastaneden darp raporu aldığı ve Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Olayın çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Fenerbahçe Kante'nin oynadığı maçlarda hükmen yenik sayılır mı? Galatasaray'ın Osimhen transferinde hukuksuzluk var mı? Prof. Dr. Süheyl Batum anlattı

Fenerbahçe Kante'nin oynadığı maçlarda hükmen yenik sayılır mı? Galatasaray'ın Osimhen transferinde hukuksuzluk var mı? Merak edilen soruların yanıtını Prof. Dr. Süheyl Batum verdi

22.02.2026 00:12:00
Ahmet Turan Yiğit
Fenerbahçe Kante'nin oynadığı maçlarda hükmen yenik sayılır mı? Galatasaray'ın Osimhen transferinde hukuksuzluk var mı? Prof. Dr. Süheyl Batum anlattı
Fenerbahçe Kante'nin oynadığı maçlarda hükmen yenik sayılır mı? Galatasaray'ın Osimhen transferinde hukuksuzluk var mı? Prof. Dr. Süheyl Batum anlattı
Süheyl Batum'dan Çok Konuşulacak Transfer Yorumu. Anayasa hukukçusu Prof. Dr. Süheyl Batum, bu kez futbol transferleri üzerinden hukuki tartışmaları değerlendirdi.
Galatasaray'ın Osimhen transferinde hukuki sorun var mı? Transfer bedelleri üçüncü kişiler tarafından ödenebilir mi? Kulüp harcama limitleri nasıl aşılır? Federasyon denetim görevini yerine getiriyor mu? FIFA kuralları ne diyor? Hakan Safi'nin açıklamaları ne anlama geliyor? "Süre bitti" denilen transfer nasıl tamamlandı? gibi sorulara yanıt veren Prof. Dr. Süheyl Batum, özellikle kulüp harcama limitleri ve üçüncü şahıs ödemeleri konusuna dikkat çekerek, federasyonun uygulamalarını eleştirdi. Açıklamasında herhangi bir kulübe düşmanlık beslemediğini, konunun tamamen hukuk ve eşit rekabet ilkesi açısından değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Prof. Dr. Süheyl Batum'un konuşmasını izleyin:

Galatasaray, TFF'yi göreve çağırdı

Galatasaray Kulübü, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, iptal edilen gollerine tepki göstererek, Türkiye Futbol Federasyonu'nu göreve davet etti

22.02.2026 00:11:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, TFF'yi göreve çağırdı
Galatasaray, TFF'yi göreve çağırdı
Galatasaray Kulübü, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, iptal edilen gollerine tepki göstererek, Türkiye Futbol Federasyonu'nu göreve davet etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Konyaspor - Galatasaray karşılaşmasında takımımızın attığı nizami golün, ofsayt kuralının açık hükümlerine rağmen iptal edilmesi Türk futbolu adına kabul edilemez bir skandaldır. Müsabakanın hakemi ve şampiyonluk yolunda mücadele ettiğimiz takımın fanatik taraftarlığı sabit olan VAR hakemi Davut Dakul Çelik denilen sözde hakem, gerçekte fanatik tarafından verilen bu karar, yalnızca bir maç sonucunu değil, ligin adaletine ve güvenilirliğine duyulan inancı da zedelemiştir. Türk futbolunun marka değerini korumak ve sahadaki emeğin gasp edilmesini önlemek başta olmak üzere sorumluluk makamında bulunan Türkiye Futbol Federasyonu'nu derhal göreve davet ediyoruz. Söz konusu pozisyonun şeffaf biçimde incelenmesini, VAR hakemiyle ilgili gerekli idari sürecin ivedilikle işletilmesini talep ediyoruz.

Tüm kuralları hiçe sayarak golümüzü iptal edebilirsiniz. Bunu daha önce de yaptığınız için ne yapmaya çalıştığınızı çok iyi biliyoruz. Sezon sonunda şampiyon olduğumuzda onu da iptal etmek için şimdiden hazırlığınızı yapın. Galatasaray'ı bu oyunlarla durduramazsınız!" denildi.

Galatasaray, Süper Lig'de 10 maç sonra kaybetti

Galatasaray, Konyaspor müsabakasıyla bu sezon Trendyol Süper Lig'de 10 maç sonra kaybetti. Ligde 2. yenilgisini alan sarı-kırmızılılar, bu mağlubiyetleri deplasmanda yaşadı

22.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Süper Lig'de 10 maç sonra kaybetti
Galatasaray, Süper Lig'de 10 maç sonra kaybetti
Galatasaray, Konyaspor müsabakasıyla bu sezon Trendyol Süper Lig'de 10 maç sonra kaybetti. Ligde 2. yenilgisini alan sarı-kırmızılılar, bu mağlubiyetleri deplasmanda yaşadı.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, ilk yarısını 0-0 berabere tamamladığı müsabakadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla şampiyonluk yarışında kayıp yaşayan Aslan'ın ligdeki yenilmezlik serisi de sona erdi.

Konya müsabakasından önce son olarak 12. haftada Kocaelispor'a 1-0 kaybeden Cimbom, daha sonra çıktığı 10 mücadelede 8 galibiyet, 2 beraberlik almıştı.

Konyaspor'a karşı alınan yenilgiyle de Galatasaray, ligde 10 maç sonra kaybetti.

Galatasaray, böylece Süper Lig'de bu sezonki 2. yenilgisini aldı. Sarı-kırmızılılar bu 2 mağlubiyeti de dış sahada yaptığı karşılaşmalarda yaşadı.

Galatasaray galibiyeti için İlhan Palut: 'Bizim için önemli olan 3 puandı'

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Puan ve puanlara çok ihtiyacımız var. Her puana ihtiyacımız olan bir görüntüdeyiz. Her şeyden önce bizim için 3 puan çok önemli oldu" dedi

22.02.2026 00:09:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray galibiyeti için İlhan Palut: 'Bizim için önemli olan 3 puandı'
Galatasaray galibiyeti için İlhan Palut: 'Bizim için önemli olan 3 puandı'
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Puan ve puanlara çok ihtiyacımız var. Her puana ihtiyacımız olan bir görüntüdeyiz. Her şeyden önce bizim için 3 puan çok önemli oldu" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Konyaspor, sahasında karşılaştığı Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Galatasaray'dan potansiyelinden çok da bahsetmeme gerek yok. Çünkü her oyuncusuyla her an maçı değiştirebilecek kalitede bir takım.

Önemli olan bizim sahada ne yapacağımızdı. Çünkü takım bazen gerçekten sahada durgunlaşıyor. İstek, arzu istediğimiz seviyelere tam çıkmıyor. Bugün her şeyden önce oyuncularımızla konuştuğumuz plana sadık kalmamızdı. Çok istekli ve arzulu oynadık. Bunu sadece belli bölümlerde değil maça yaydık ve tabii ki savunma yaptık.

Ama top ayağımıza geçtiği zaman top bizdeyken de elimizden gelen geldiğince cesurca girişimlerde bulunduk. İlk yarı savunma kısmını bence iyi yaparken ofansta istediğimiz etkinlik yoktu. İkinci yarı daha geniş alanlar oluşmaya başladı ve Galatasaray'ı dengesiz yakaladığımız anlar oldu.

Bence ofsayt pozisyonu bir kırılma anıydı. Çünkü çok önemli bir taktik disiplinle oynuyorsunuz. Oradaki bir kırılma planlarınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız. VAR'dan geri döndü ve çok güzel dakikalarda güzel goller bulduk. Ben oyuncularımın performansından gerçekten memnunum.

Yani galibiyet çok önemli ama olmasaydı da bir şey diyemezdim. Ama çocuklar bugün mücadele ettiler, savaştılar. En çok sevindiren şeylerden bir tanesi de çok şükür ki bunun karşılığını aldılar. Puan durumu anlamında da puan ve puanlara çok ihtiyacımız var. Her puana ihtiyacımız olan bir görüntüdeyiz. Her şeyden önce bizim için 3 puan çok önemli oldu" ifadelerini kullandı.

Başakşehir, evinden Alanyaspor'u mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında RAMS Başakşehir, deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti

22.02.2026 00:00:00
AA
Başakşehir, evinden Alanyaspor'u mağlup etti
Başakşehir, evinden Alanyaspor'u mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında RAMS Başakşehir, deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti.

14. dakikada Başakşehir 1-0 öne geçti. Merkezden gelişen atakta, Harit, sol çaprazdan savunma arkasına sarkan Selke'yi topla buluşturdu. Bu futbolcunun şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0

44. dakikada Başakşehir farkı ikiye çıkarttı. Feyzullayev ceza sahası içerinde Ümit Akdağ tarafından düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Shomurodov, meşin yuvarlığı ağlara gönderdi: 2-0

67. dakikada Alanyaspor farkı 1'e indirdi. Sol kanattan gelişen atakta Ruan'ın ceza sahası içerisine ortaladığı top savunmadan sekerek, sağ çaprazda bulunan Hadergjonaj'a geldi. Bu futbolcunun volesinde top ağlarla buluştu: 1-2

Karşılaşma, RAMS Başakşehir'in 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Nuri Şahin: "Bizim için çok çok değerli 3 puan aldık"



RAMS Başakşehir'in teknik direktörü Nuri Şahin, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Şahin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bizim için reaksiyon maçıydı. Takımın ilk yarıdaki oyunundan çok çok memnunum. İkinci yarı ne yazık ki 3'ü bulamadık. Alanya'yı çok güzel bir golle de oyuna ortak ettik." dedi.

Takımının geliştiğini maçın son 20-25 dakikasında gördüğünü aktaran Şahin, "Kalemizi koruduk, çok fazla pozisyon vermedik. Bizim için çok çok değerli 3 puan aldık. Gayet memnunum. Yolumuza devam ediyoruz. Alanyaspor'a da başarılar diliyorum." diye konuştu.

Bilecik'teki maçta 3 futbolcu hastanelik oldu

Bilecik'te oynanan amatör futbol müsabakasının bitiş düdüğü sonrası kavga çıkarken, yaşanan olaylar sonrası 3 futbolcu hastanelik oldu

21.02.2026 14:31:00
İhlas Haber Ajansı
Bilecik'teki maçta 3 futbolcu hastanelik oldu
Bilecik'teki maçta 3 futbolcu hastanelik oldu
Bilecik'te oynanan amatör futbol müsabakasının bitiş düdüğü sonrası kavga çıkarken, yaşanan olaylar sonrası 3 futbolcu hastanelik oldu.

Bilecik 1. Amatör Lig A Grubu 8. hafta müsabakasında Akpınarspor ile Gülümbespor Bozüyük Yeşilkent Sentetik Sahası'nda karşı karşıya geldi. Müsabaka 2-2'lik skorla sonuçlanırken bitiş düdüğü sonrası ortalık savaş alanına döndü. Futbolcular arasında başlayan kavgaya daha sonra Akpınarspor taraftarları da dahil oldu. Gülümbespor'un 3 futbolcusu çeşitli yerlerinden yaralandı. Polis olayları kontrol etmekte zorlanırken, Gülümbespor tarafı şikayetçi oldu. Yaralanan 3 futbolcu da darp raporu alırken, yaşananlara Gülümbespor Başkanı Ergün Akbal tepki gösterdi.

"Yaşanan olayla ilgili tüm adli şikayetler yapılmış olup, takipçisi olunmaya devam edilecektir"



Gülümbespor Başkanı Ergün Akbal konu hakkında yaptığı açıklamada, "Deplasmanda oynadığımız Akpınarspor maçı sonrası futbolcularımıza yönelik bir saldırı gerçekleşmiştir. Bu saldırı sonucunda futbolcularımızdan bazıları yaralanmış ve darp raporu almıştır. Yaşanan bu olayla ilgili tüm adli şikayetler yapılmış olup, takipçisi olunmaya devam edilecektir. Futbol sahasında olmaması gereken bu tür saldırıların önüne geçemeyen, maç sırasında kontrolü kaybederek vermesi gereken kararları veremeyen hakem kadrolarının da bu olayda büyük payı bulunmaktadır" dedi.

"Kırmızı kart görmüş bir oyuncunun maç sonunda sahaya tekrar girmesi yasakken; sahaya girip futbolcularımızı yaraladı"

Akbal, olaylardan sonra verilen cezaların yetersiz olduğunu öne sürerek tepkisini şöyle dile getirdi:

"Ne yazık ki, bugün yapılan açıklamalarda görüldüğü üzere, rakip takım oyuncularının futbolcularımıza yönelik saldırılarına rağmen sadece 3 maçlık ceza verilmesi, bardağı taşıran son damla olmuştur. Kırmızı kart görmüş bir oyuncunun maç sonunda sahaya tekrar girmesi yasakken; sahaya girip futbolcularımızı yaralayan bu oyuncuya verilen 3 maçlık cezanın hangi bilgi, birikim ve yetkiyle verildiği kamuoyunun merak konusu olmuştur.

Yaralanan futbolcularımıza dikiş atılacak ve darp raporu alacak kadar sağlık sorunları yaşadığı bu ortamda verilen karar kabul edilemez. Bilecik'te oluşan bu haksız rekabetin karşısında olduğumuzu ve sesimizi sonuna kadar çıkaracağımızı kamuoyunun bilmesini isteriz. Uğradığımız saldırıya dair görüntüler emniyet güçlerine teslim edilmiş olup, suçluların hak ettikleri cezayı almaları için adalet çerçevesinde ne gerekiyorsa yapılacaktır."

Beşiktaş ile Göztepe arasındaki 59 maçın karnesi

21.02.2026 11:12:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş ile Göztepe arasındaki 59 maçın karnesi
Beşiktaş ile Göztepe arasındaki 59 maçın karnesi
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında sahasında karşılaşacağı Göztepe ile 60. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, yarın saat 20.00'de Göztepe'yi konuk edecek. Ligde siyah-beyazlılar, 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucu 40 puanla 5. sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi ise 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 41 puanla 4. basamakta bulunuyor.

60. randevu

Beşiktaş ile Göztepe, yarınki mücadeleyle birlikte 60. kez rakip olacak. Geride kalan 59 maçtan 30'unu siyah-beyazlılar, 12'sini de sarı-kırmızılılar kazandı. 17 müsabaka ise berabere sona erdi. Beşiktaş'ın attığı 95 gole, Göztepe 59 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İzmir'de oynanan mücadeleyi Göztepe 3-0 kazandı.

İki takım ligde bire bir rakip



Beşiktaş ile Göztepe, Süper Lig'de geride kalan 22 hafta sonunda puan sıralamasında art arda konumlanmış durumda. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen iki rakibin kozlarını paylaşacağı maç öncesi siyah-beyazlılar, çıktığı son 14 müsabakada mağlubiyet yaşamadı. Kartal 11'i Süper Lig, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere toplam 14 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik yaşadı.

Olaitan, eski takımına karşı

Siyah-beyazlıların, kış transfer döneminde Göztepe'den kadrosuna dahil ettiği Junior Olaitan, yarınki maçta forma giymesi durumunda eski takımına karşı sahada olacak. İzmir ekibi, 23 yaşındaki oyuncuyu sezon başında Fransa'nın Grenoble takımından transfer etmiş, 6 ay sonra Beşiktaş'a satmıştı. Göztepe'de 17 maçta 2 gol kaydeden Beninli orta saha, 3 müsabakada formasını terlettiği yeni takımında henüz golle tanışamadı.

Kartal'ın sahadaki lideri Orkun Kökçü



Beşiktaş'ın milli orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, çıktığı son 5 müsabakada da gol atma sevinci yaşadı. 24 yaşındaki oyuncu, ligde Eyüpspor, Konyaspor, Corendon Alanyaspor ve RAMS Başakşehir ile kupada Kocaelispor filelerini 1'er kez sarstı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Göztepe karşısında en büyük kozlarından biri Orkun Kökçü olacak.

El Bilal Toure, formasından uzak kalacak

Siyah-beyazlıların Malili forveti El Bilal Toure, İzmir ekibine karşı sahada olamayacak. Geçtiğimiz hafta Başakşehir ile ligde oynadıkları müsabakada sakatlanan 24 yaşındaki oyuncunun sol uyluk arka adale tendonunda yırtık tespit edilmişti.

3 futbolcu sınırda

Beşiktaş'ta 3 futbolcu ceza sınırında yer alıyor. Siyah-beyazlılarda Orkun Kökçü, Emirhan Topçu ve Salih Uçan, Göztepe karşısında sarı kart görmeleri durumunda 24. haftadaki Kocaelispor müsabakasında cezalı olacak.

Ozan Ergün yönetecek

Zorlu mücadeleyi hakem Ozan Ergün yönetecek. Ergün'ün yardımcılıklarını Murat Altan ile Mehmet Kısal yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Yusuf Ziya Gündüz olacak.İHA

Milan Skriniar iki ay yok

Fenerbahçe'nin Slovakyalı savunma oyuncusu Milan Skriniar'ın sağ kasığında kısmi yırtık tespit edildiği açıklandı

20.02.2026 14:09:00
İhlas Haber Ajansı
Milan Skriniar iki ay yok
Milan Skriniar iki ay yok
Fenerbahçe'nin Slovakyalı savunma oyuncusu Milan Skriniar'ın sağ kasığında kısmi yırtık tespit edildiği açıklandı.

İngiliz ekibi Nottingham Forest ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında sakatlanarak oyundan çıkan Milan Skriniar'ın sağlık durumuyla ilgili Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın kaptanı Milan Skriniar'ın dün akşam oynanan Nottingham Forest maçında yaşadığı sakatlık sonrası MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme neticesinde sağ kasığında kısmi yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" denildi.

Fenerbahçe'nin resmi açıklamasına göre Slovak stoperin tedavisine başlanmış durumda ve 4 ila 6 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor .

Bu süre zarfında hem Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de kritik maçları kaçırması muhtemel görünüyor. Özellikle Beşiktaş derbisi ve Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında forma giymesi zor görünüyor 
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.