logo
23 TEMMUZ 2026

"Trabzonspor başarıya yürüyecektir"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Taraftarlarımız hak ettiği mutluluğu yaşayacak" dedi 

29.09.2021 16:20:00
 
"Trabzonspor başarıya yürüyecektir"
"Trabzonspor başarıya yürüyecektir"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili taraftarların lig maratonunun sonunda hak ettiği mutluluğu yaşayacağına inandığını ifade etti.

Ağaoğlu, Trabzonspor dergisindeki yazısında, uzun ve meşakkatli bir sezona güçlü bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcu kadrosunun, taraftarların mutluluğunu ne kadar çok istediklerini henüz daha sezonun başında olunmasına rağmen çok net bir biçimde gösterdiğini vurgulayan Ağaoğlu, şöyle devam etti: "Futbolcularımızın saha içindeki azim, istek ve hırsı saha dışındaki bizleri de çok mutlu ediyor. Gayretimizi ve heyecanımızı bir kat daha perçinliyor. Umuyor ve diliyorum ki dünyanın dört bir yanında büyük bir sabır, heyecan ve tutkuyla Trabzonspor'un başarısını bekleyen siz değerli taraftarlarımız bu uzun lig maratonun sonunda hak ettiği mutluluğu yaşayacaktır."

"Yaklaşık 3,5 yıldır yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte sürdürdüğümüz ekonomik ve sportif planlama, teknik direktörümüz Sayın Abdullah Avcı ve ekibinin samimi çalışmaları ile birleşince saha içinde ve saha dışında çok güçlü bir Trabzonspor ortaya çıkardı." ifadesini kullanan Ağaoğlu, şunları kaydetti: "Sezon başlamadan önce tamamladığımız transferlerimiz, bütçemiz dahilinde kadromuza kattığımız pek çok yerli ve yabancı futbolcumuz ile birlikte Trabzonspor'umuz bugün şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldi. Ancak unutmamamız gerekir ki takımımız sadece aramıza yeni katılan futbolcularımızla değil, mevcut kadromuzda bulunan yerli ve yabancı oyunlarımızın yanı sıra Trabzonspor'umuzun tarihini, kimliğini ve misyonunu ruhunda taşıyan oyuncularımızın da katkılarıyla başarıya yürüyecektir. Bu nedenle her şart ve koşulda büyük bir samimiyetle bizlerden desteğini esirgemeyen taraftarlarımızın, Trabzonspor'umuzun göz bebeği futbolcularımıza da gereken desteği göstermesi en büyük temennimizdir."

Ağaoğlu, birliktelik mesajı da vererek, "Bizlerin en büyük gücü, birbirine kenetlenmiş, güvenmiş ve inanmış taraftarlarımızdır. Hep birlikte hedefine yürüyen, hep birlikte başarıyı hedefleyen Trabzonspor camiasının kazanamayacağı hiçbir zafer, üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur. Şimdi her zamankinden daha çok bir ve beraber olma zamanı. Hep birlikte yan yana olma zamanı." değerlendirmesinde bulundu. AA

Galatasaray'ın Bruno Fernandes hayali gerçek olabilir


 
Manchester United, Chelsea'nin 10 numarası Cole Palmer için 100 milyon Euro'luk teklif sunmaya hazırlanıyor. Eğer transferi bitirebilirlerse, Fernandes'i Galatasaray'a satabilirler.
 

21.07.2026 16:42:00
Haber Merkezi
 
 Galatasaray'ın Bruno Fernandes hayali gerçek olabilir
 Galatasaray'ın Bruno Fernandes hayali gerçek olabilir

Galatasaray'ın 10 numaradaki öncelikli hedeflerinden biri Bruno Fernandes... Portekizli futbolcu konusunda nabız yoklanıyor. Ancak Manchester United'ın öncelikleri farklı... Kırmızı Şeytanlar, Chelsea'nin 10 numarası Cole Palmer için 100 milyon Euro'luk bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Bu rakamda biraz daha artışa gidebilecekleri de ifade edildi. Eğer 24 yaşındaki futbolcuyu kadrolarına katabilirlerse, Bruno Fernandes'in satışına da onay çıkacak. Ağustos ayının 2. haftasına kadar her iki oyuncuda da çok sıcak gelişmelere tanıklık edebiliriz.

Fernandes'in ayrılma niyeti pek yok

Bruno Fernandes'in Manchester United ile 30 Haziran 2027 tarihine kadar mukavelesi var. Kontratta ayrıca +1 yıllık uzatma opsiyonu mevcut (çift taraflı). 31 yaşındaki yıldız isim şu anda gelişmeleri takip ediyor. Galatasaray, Portekizli yıldızla geçen sene de ilgilenmişti.

Cim-bomdan Bertuğ hamlesi


 
Galatasaray hücum hattına yerli bir santrfor da eklemek istiyor. Bu konuda en önemli aday; Başakşehir forması giyen Bertuğ Yıldırım... Sarı-Kırmızılılar'ın yapacağı ilk resmi teklif de büyük oranda belli...

21.07.2026 16:23:00
Haber Merkezi
 
Cim-bomdan Bertuğ hamlesi
Cim-bomdan Bertuğ hamlesi

Başakşehir geride bıraktığımız sezonun başında Rennes Kulübü'ne 2.2 milyon Euro ödeyerek Bertuğ Yıldırım'ı kadrosuna katmıştı. Fransız ekibi, sonraki satıştan yüzde 15 pay alacak. 24 yaşındaki futbolcuyla 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. 1.91 boyundaki oyuncu genelde rotasyonda kullanıldı. Buna rağmen rakamları iyiydi...
Bertuğ geçen sezon Süper Lig'de 19 maçta şans buldu. Sahada sadece 554 dakika kalmasına rağmen 7 gol ve 2 asist üretti. Galatasaray, Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrasında kadroya genç bir yabancı santrfor katacak. Fakat teknik heyetin isteğiyle, 1 de yerli golcü alınması planlanıyor.

Fiyat farkı var

Sarı-Kırmızılılar'ın, Başakşehir'e yapacağı ilk teklif de büyük oranda belli. 5 milyon Euro ve Kazımcan Karataş'ın bonservisi... Başakşehir'in kafasındaki rakamın ise 15 milyon Euro olduğu konuşuluyordu. Galatasaray hiçbir koşulda bu seviyeye çıkmayacak. 15 milyonda ısrarcı olunursa, dosya kapatılacak.

2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı

2026 FIFA Dünya Kupası'nda zafere ulaşan İspanya, erkekler ve kadınlar dünya şampiyonluklarını aynı anda elinde bulunduran ilk ülke oldu. İspanya Teknik Direktörü Luis de la Fuente, FIFA Dünya Kupası'nı kazanan en yaşlı teknik direktör ünvanını elde ederken, Lionel Messi ise FIFA Dünya Kupası'nda en çok maça çıkma rekorunu 34 maça çıkardı

21.07.2026 10:50:00
İhlas Haber Ajansı
 
2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
2026 FIFA Dünya Kupası'nda zafere ulaşan takım İspanya oldu. New Jersey'de oynanan finalde uzatma sürelerinde Arjantin'i 1-0 mağlup eden İspanyollar, 2010'un ardından ikinci kez bu turnuvada mutlu sona ulaştı.

Bu turnuva birçok alanda ilklere ve rekorlara da sahne oldu.

Toplam 308 gol atıldı

Turnuva, 48 ülkeden bin 39 oyuncunun katılımı ve oynanan 104 maçla sona erdi. Bu mücadelelerde toplam 308 gol atıldı ve maç başına ortalama 2.96 gol kaydedildi. 6 haftalık müsabaka boyunca taraftarlar, dikkat çekici bireysel ve takım başarılarına tanık oldular. FIFA Küresel Futbol Geliştirme Başkanı Arsene Wenger, organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, "2026 FIFA Dünya Kupası, sadece büyüklüğüyle değil, aynı zamanda oyunun fiziksel yoğunluğu, artan küresel rekabet dengesi ve turnuva boyunca dünyanın en büyük yıldızlarından bazılarının sergilediği üst düzey performanslarla da hatırlanacak" dedi.

İspanya hem kadınlar hem erkeklerde şampiyon olan ilk ülke

Daha önce 2023'te FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nı kazanan İspanya, FIFA'nın en önemli erkekler ve kadınlar dünya şampiyonluklarını aynı anda elinde bulunduran ilk ülke oldu. Erkek futbol takımının teknik direktörü Luis de la Fuente de 65 yaş ve 28 gün ile FIFA Dünya Kupası'nı kazanan en yaşlı teknik direktör olarak tarihe geçti ve daha önce Vicente del Bosque'nin elinde bulunan rekoru kırdı.

Unai Simon rekor kırdı

İspanya kalecisi Unai Simon da 7 maçta kalesini gole kapatarak dikkat çekici bir performansa imza attı. 'Altın Eldiven' ödülünü kazanan Simon, bu performansıyla bir rekor da kırdı. Başarılı file bekçisi, bir Dünya Kupası'nda bir kalecinin elde ettiği en fazla sayıda (7) kalesini gole kapatma rekorunu ele geçirdi.

29 yaşındaki kaleci, 2026 Dünya Kupası'nda oynadığı toplam 8 karşılaşmada ise sadece Belçika'dan 1 gol yedi.

İspanya'nın genç jenerasyonu öne çıktı

İspanya'nın 19 yaşındaki futbolcuları Lamine Yamal ve Pau Cubarsi, FIFA Dünya Kupası finalinde forma giyen dördüncü ve beşinci genç oyuncu oldular. Bu alanda ilk üç sırada yer alan isimler ise 1958'de Brezilya adına 17 yaşındaki Pele, 1982'de İtalya adına 18 yaşındaki Giuseppe Bergomi ve 2018'de Fransa adına 19 yaşındaki Kylian Mbappe olarak öne çıktı.

Aynı zamanda turnuva boyunca sekizer kez forma giyen her iki İspanyol oyuncu da 20 yaşından önce en çok FIFA Dünya Kupası maçına çıkma rekorunu kırdılar.

Lionel Messi en çok maça çıkma rekorunu geliştirdi

Finalde İspanya'ya kaybetmesine rağmen Arjantin'in dünya yıldızı futbolcusu Lionel Messi rekorları geliştirmeye devam etti. Messi, FIFA Dünya Kupası'nda en çok maça çıkma rekorunu 34 maça çıkardı. Messi, 39 yaş ve 25 günlükken Dünya Kupası finalinde forma giyen en yaşlı ikinci oyuncu ve turnuva tarihinin sahadaki en yaşlı oyuncusu oldu. Ayrıca Messi'nin takım arkadaşı Nicolas Otamendi de final maçında forma giyen en yaşlı oyunculardan biri olarak rekorlar kitabına girdi.

Benfica, Jhon Duran'ı kiralık olarak kadrosuna kattı

Portekiz ekibi Benfica, Kolombiyalı santrfor Jhon Duran'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

21.07.2026 08:18:00
İhlas Haber Ajansı
 
Benfica, Jhon Duran'ı kiralık olarak kadrosuna kattı
Benfica, Jhon Duran'ı kiralık olarak kadrosuna kattı
Portekiz ekibi Benfica, Kolombiyalı santrfor Jhon Duran'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, 22 yaşındaki futbolcunun Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr'dan kiralık olarak transfer edildiği bildirildi. Benfica'nın bu transferdeki toplam maliyetinin 6,1 milyon Euro olduğu ve sezon sonunda 30 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonunu da içerdiği aktarıldı.

Kariyerinde Envigado, Chicago Fire, Aston Villa ve Al-Nassr formaları giyen Duran, geçen sezonun ilk devresinde kiralık olarak Fenerbahçe'de oynadı.

Dünya Kupası bitti Avrupa Kupaları başlıyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın konuk edeceği Gornik Zabrze maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı

20.07.2026 21:00:00
İhlas Haber Ajansı
 
Dünya Kupası bitti Avrupa Kupaları başlıyor
Dünya Kupası bitti Avrupa Kupaları başlıyor
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın konuk edeceği Gornik Zabrze maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Koordinasyon ve çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra 3 grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yapıldı.



Hafif ağrıları bulunan Yiğit Efe Demir tedbir amaçlı bireysel çalışmalarını sürdürdü. Salonda bireysel kuvvet çalışması uygulayan Vedat Muriqi, daha sonra sahaya çıkarak takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Gornik Zabrze maçının taktiği üzerinde duruldu.

Fenerbahçe - Gornik Zabrze maçı ne zaman, saat kaçta?



21 Temmuz 2026 Salı

Saat: 21.00

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

Maçın Hakem: Manfredas Lukjancukas (Litvanya)

Kadıköy'de oynanacak bu kritik karşılaşma, tv100 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak

Devlet başkanlarının yapamadığını yaptı

2026 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin’i devirerek şampiyonluğa ulaşan İspanya’nın madalya töreni, tarihi bir ana sahne oldu

20.07.2026 09:41:00
Haber Merkezi
 
Devlet başkanlarının yapamadığını yaptı
Devlet başkanlarının yapamadığını yaptı
2026 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin'i devirerek şampiyonluğa ulaşan İspanya'nın madalya töreni, tarihi bir ana sahne oldu.

Turnuvanın genç yıldızı Lamine Yamal ile ABD Başkanı Donald Trump arasında protokol tribününde yaşanan anlar, dünya basınına ve sosyal medyaya damga vurdu.

Elini Geri Çekti, Mesafe Koydu

MetLife Stadyumu'ndaki kupa takdimi sırasında podyuma çıkan İspanyol futbolcular, protokol üyeleriyle selamlaştı. Sıra Donald Trump'a geldiğinde ise kameralara ilginç bir an yansıdı.

19 yaşındaki Lamine Yamal'ın, Trump'ın kendisine elini uzattığı esnada elini geriye doğru çektiği ve Trump'ı pas geçerek hızla yoluna devam ettiği görüldü. Genç futbolcunun Trump'ın yanından oldukça mesafeli ve soğuk bir ifadeyle geçmesi gözlerden kaçmadı.

Görüntülerin internete düşmesiyle birlikte dünya genelinde "Yamal, Trump'ı protesto etti" yorumları yapıldı.

Trump podyumdan çıkmak istemedi

Kupa törenindeki tek hareketlilik bu selamlaşma anı değildi. İspanya kaptanı Rodri'nin kupayı kaldıracağı esnada, Donald Trump'ın şampiyonluk fotoğraf karesinde yer almak için podyumun merkezinde uzun süre kalması kriz yarattı.

FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun, İspanyol futbolcuları rahat bırakması adına Trump'ı kolundan nazikçe tutarak podyumun dışına doğru yönlendirmeye çalıştığı anlar da kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Yaşanan bu "tokalaşma krizi" spor dünyasının bir numaralı gündem maddesi haline gelirken, Lamine Yamal veya İspanya Futbol Federasyonu cephesinden konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Beşiktaş'ın gözdesi düğünde coştu

Beşiktaş’ın transfer listesindeki dünyaca ünlü yıldız Mohamed Salah, Suudi Arabistan iddialarına inat kaleci Mostafa Shobeir'in düğününde dans ederek coştu!

19.07.2026 10:59:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın gözdesi düğünde coştu
Beşiktaş'ın gözdesi düğünde coştu
Beşiktaş'ın transfer listesindeki dünyaca ünlü yıldız Mohamed Salah, Suudi Arabistan iddialarına inat kaleci Mostafa Shobeir'in düğününde dans ederek coştu!

Siyah-beyazlı taraftarların Tüpraş Stadyumu önünde pankartlarla beklediği, menajeri Ramy Abbas'ın ise "Geleceği yakında belli olacak" dediği Mısırlı kralın, Bodrum'daki 10 milyon dolarlık villası ve 2030 Dünya Kupası hedefiyle Türkiye rotası her geçen gün daha da güçleniyor.

Mısır milli takımının kaptanı Mohamed Salah'ın adı, Beşiktaş'ın transfer gündemine bomba gibi düştü. Eski Liverpool yıldızının Türkiye seçeneğine sıcak baktığı iddiaları manşetleri süslerken, menajeri Ramy Abbas X üzerinden açıklama yaptı.

Abbas, Salah'ın gelecek sezon nerede oynayacağının yakında netleşeceğini belirterek, "Sırf ortalığı karıştırmak için Mohamed'in oynamak istemediği kulüplerle pazarlık yapmayız" ifadesini kullandı.

2030'DA DA OYNAMAK İSTİYOR



Mısır basını, Beşiktaş'ın Salah'a güçlü bir sportif proje sunmaya hazırlandığını yazdı. Siyah-beyazlı taraftarlar ise transfer için sosyal medyada büyük baskı kurarken, Tüpraş Stadyumu önünde "Ya Allah Bismillah Muhammed Salah" yazılı pankart açtı.

Mısır basını da dünyaca ünlü yıldızın, formunu koruyup 2030 Dünya Kupası'nda oynayabilmek adına Suudi Arabistan yerine Beşiktaş'ı tercih edebileceği belirtiliyor.

BODRDUM'DA DEV YATIRIM YAPTI



Salah'ın Türkiye bağı ise yeni değil; yıldız oyuncu Bodrum Küçükbük'teki lüks Mare projesinden 10 milyon dolarlık bir villa satın aldı. İngiltere'deki iş ortağı Ahmed Karakol'un davetiyle Bodrum'a giden ve bölgeye hayran kalan Salah, gizlenmeye çalışsa da bir balık restoranında ödediği 60 bin TL'lik hesapla deşifre olmuştu. Lüks villada özel plaj, Türk hamamı, spa ve sinema salonu gibi birçok konfor bulunuyor.

SHOBEIR'İN DÜĞÜNÜNDE COŞTU

Milli takım hedeflerine kilitlenen Salah, teknik direktör Hossam Hassan önderliğinde Firavunlar'ın kazandığı ivmeyi ve Haitham Hassan gibi isimlerin performansını övdü.

Suudi Arabistan kulüpleriyle görüştüğü iddiaları ortaya atılan Salah, geçen cuma akşamı Kuzey Sahili'nde sürpriz bir hamle yaptı. Al-Ahly ve milli takımın kalecisi Mostafa Shobeir'in düğününe katılan ve burada dans ederek eğlenen Salah, transfer iddialarına sahadan uzak, neşeli bir yanıt vermiş oldu.

Greenwood'un eşi de İstanbul'a taşınıyor


 
Fenerbahçe’nin yeni transferi Mason Greenwood’un sosyal medya fenomeni eşi Harriet Robson, İstanbul’a taşınarak dijital kariyerinde yepyeni bir sayfa açıyor. 
 

18.07.2026 11:41:00
Haber Merkezi
 
Greenwood'un eşi de İstanbul'a taşınıyor
Greenwood'un eşi de İstanbul'a taşınıyor

Fenerbahçe'nin yeni dünya yıldızı Mason Greenwood, İstanbul'a ayak basar basmaz taraftarı mest eden açıklamalarda bulundu. Türkiye macerası için fazlasıyla istekli olduğunu belirten İngiliz golcü, "Böyle bir desteği hissetmek inanılmaz. Ailem de çok heyecanlı, özellikle eşim Türk kültürünü keşfetmek için sabırsızlanıyor. İki kızımızla birlikte burada harika bir deneyim yaşayacağız" diyerek sarı-lacivertli camiaya selam gönderdi.

İngiltere'nin Yorkshire bölgesinde doğan 2000 doğumlu model ve dijital içerik üreticisi, Instagram'da 750 bini aşkın takipçiye sahip tam bir sosyal medya fenomeni.
İstanbul'a taşınmasıyla birlikte Robson'ın yeni "işi" ve dijital içerik rotası da tamamen Türk kültürüne kayacak. Modellik ve influencerlık kariyerini buraya taşıyacak olan Robson; geleneksel Türk kahvaltılarından estetik çay-baklava buluşmalarına, lüks hamam ritüellerinden dünyaca ünlü Türk tasarımcıların koleksiyonlarına kadar geniş bir yelpazeyi küresel kitlesine tanıtacak.

Trabzonspor futbol tarihini yeniden yazıyor

Trabzonspor, transfer piyasasında gerçekleştirdiği devasa oyuncu satışlarıyla Türk futbol tarihinin en büyük ekonomik rekorunu kırmaya hazırlanıyor

17.07.2026 20:40:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor futbol tarihini yeniden yazıyor
Trabzonspor futbol tarihini yeniden yazıyor
Trabzonspor, transfer piyasasında gerçekleştirdiği devasa oyuncu satışlarıyla Türk futbol tarihinin en büyük ekonomik rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Bordo-mavili kulüp, şu ana kadar kesinleşen ayrılıklar ve geçmiş transferlerden gelen bonuslarla kasasına 33,5 milyon Euro koymayı şimdiden garantiledi. Kadronun parlayan iki genç yıldızı Christ Inao Oulai ve Chibuike Nwaiwu'nun da beklenen astronomik rakamlarla Avrupa'ya transfer olması durumunda, Trabzonspor bu yaz döneminde toplamda 93,5 milyon Euro'yu aşan tarihi bir gelire ulaşacak.

Karadeniz ekibi bu hamlesiyle, bir sezonda en yüksek oyuncu satış geliri elde eden Türk takımı unvanını alarak Süper Lig rekorunu kırmış olacak.

Garanti Gelir 33.5 Milyon Euro'yu Buldu



Trabzonspor'da şu ana kadar resmiyet kazanan operasyonlarda en büyük pay, 20 milyon Euro karşılığında Rus ekibi Zenit'e transfer olan Felipe Augusto'ya ait.

Kulüp ayrıca Oleksandr Zubkov'un satışından 4 milyon Euro, Mathias Løvik'ten 2,5 milyon Euro, Arif Boşluk'tan 550 bin Euro ve Serdar Saatçı'dan 500 bin Euro bonservis geliri elde etti.

Bu rakamlara ek olarak, geçmiş dönemde satılan oyunculardan Uğurcan Çakır'ın sözleşmesindeki bonus maddesinden 3 milyon Euro, Abdülkadir Ömür'ün Hull City'deki başarı bonuslarından ise 2,5 milyon Euro ek gelir sağlandı.

Oulai ve Nwaiwu'dan 60 Milyon Euro'luk Dev Paket


Kulübün kasasını tamamen dolduracak olan 60 milyon Euro'luk dev paket ise Christ Oulai ve Chibuike Nwaiwu ikilisinden gelecek. İtalyan ekibi Fiorentina ile Christ Inao Oulai transferi için 26 milyon Euro net ve 4 milyon Euro bonus olmak üzere toplam 30 milyon Euro üzerinden prensip anlaşması sağlandı.

İngiltere Premier Lig ekibi Fulham ise Nijeryalı orta saha Chibuike Nwaiwu için yine 30 milyon Euro'luk resmi teklifle masada yer alıyor.

Türk Futbol Tarihinde Bir İlk

Sadece 11 milyon Euro maliyetle kadroya katılan bu iki oyuncunun muhtemel satışıyla birlikte Trabzonspor, Türk futbol tarihinin en büyük oyuncu ihracatına imza atmış olacak.

Karadeniz fırtınası elde edeceği bu dev bütçeyle hem finansal yapısını tamamen rahatlatacak hem de şampiyonluk yolunda güçlü bir kadro kurmak için önemli bir kaynak yaratmış olacak.

Trabzonspor, Cenk Özkacar için bastırıyor


 
Trabzonspor, Valencia ile Cenk Özkacar konusunda pazarlık yapıyordu. Bordo-Mavililer'in şu anda bir diğer talip olan Schalke'nin teklifini geride bıraktığı belirtildi.
 

17.07.2026 17:06:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor, Cenk Özkacar için bastırıyor
Trabzonspor, Cenk Özkacar için bastırıyor

Sol ayaklı stoper arayan Trabzonspor, Valencia'dan Cenk Özkacar konusunda bir süredir temaslarda bulunuyordu. 25 yaşındaki futbolcunun olası transferi, yerli havuzunu da güçlendirecek. Bordo-Mavililer'in şu anda Schalke'nin yaptığı teklifi geçtiği öğrenildi. Tarafların kaç paralık önerilerde bulunduğu henüz net değil. Fakat İspanya'dan gelen haberler, Fırtına'nın ciddi anlamda öne geçtiği yönünde... Beşiktaş'ın da 25 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği konuşuluyordu. Kartal'ın bugün itibarıyla resmi teklif yapmadığı belirtildi.

Valencia, 5 milyon Euro bonservis vermişti

İlerleyen günlerde Siyah-Beyazlılar'dan bir hamle gelip gelmeyeceği ise belli değil... Valencia Cenk'in tapusunu 2023 yazında Lyon'dan aldı. O dönemde 5 milyon Euro bonservis bedeli ödediler. Oyuncu sonraki dönemde Valladolid ve Köln gibi takımlarda kiralık olarak forma giydi. 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi var.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.