logo
30 MART 2026

Trabzonspor kombine biletleri kaç TL

 Trabzonspor'un 2025-2026 sezonunda Papara Park'ta oynayacağı tüm resmi müsabakalarda geçerli olacak kombine bilet satışları SAAT 16.00'da başlayacak.

11.07.2025 00:35:00 / Güncelleme: 11.07.2025 00:40:45
Anadolu Ajansı
Trabzonspor kombine biletleri kaç TL
Trabzonspor kombine biletleri kaç TL

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kombine bilet satışları saat 16.00'da başlayacak ve 16 Temmuz'a kadar eski kombine bilet sahiplerinin öncelik hakkı olacak. Kombine biletler, gişelerden, passo.com.tr adresinden ve mobil uygulama üzerinden satın alınabilecek.

17 Temmuz Perşembe günü 11.00 ile 18 Temmuz Cuma günü 18.00 saatleri arasında sadece aktif üyeliği bulunan kulüp üyeleri için kombine satışları yapılacak. Bu sürenin sonunda genel satış sürecinde yüzde 10 indirim hakkı sadece gişelerde geçerli olacak.

Kombine biletlerin genel satışına ise 19 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00'de başlanacak.

Kombine biletler VIP Platinum B Blok 90 bin lira, VIP Platinum A-C Blok 70 bin lira, VIP Gold 50 bin lira, VIP Silver 35 bin lira, Batı Alt/Üst 12 bin 500 lira, Doğu Alt/Üst 10 bin lira, Matia Ahmet Minguzzi Tribünü 9 bin lira, Kuzey Alt ve Güney Alt/Üst 6 bin lira olarak belirlendi.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti

29.03.2026 14:42:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti.



BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Isınma koşularıyla başlayan idman, 5'e 2 top kapma ve ayak tenisi çalışmasının ardından tamamlandı. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 50 dakika sürdü.

Kosova - Türkiye maçını İngiliz hakem yönetecek

A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası play-off finalinde Kosova ile oynayacağı maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.

29.03.2026 10:37:00
İhlas Haber Ajansı
Kosova - Türkiye maçını İngiliz hakem yönetecek
Kosova - Türkiye maçını İngiliz hakem yönetecek
A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası play-off finalinde Kosova ile oynayacağı maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.

A Milli Futbol Takımı'nın Kosova ile oynayacağı 2026 FIFA Dünya Kupası play-off final maçının hakemleri belli oldu.

Kosova'nın başkenti Priştine'deki Fadil Vokrri Stadyumu'nda 31 Mart 2026 Salı günü oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak olan müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve James Mainwaring yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Christopher Kavanagh olacak.

Beşiktaş, günü iki antrenmanla tamamladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bu akşam sahada yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti

28.03.2026 22:09:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş, günü iki antrenmanla tamamladı
Beşiktaş, günü iki antrenmanla tamamladı
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bu akşam sahada yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti.



BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.



Isınma koşularıyla başlayan idman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi.

A Milli Futbol Takımı, yağmur altında çalıştı

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turu finalinde deplasmanda oynayacağı Kosova maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü

28.03.2026 22:05:00
İhlas Haber Ajansı
A Milli Futbol Takımı, yağmur altında çalıştı
A Milli Futbol Takımı, yağmur altında çalıştı
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turu finalinde deplasmanda oynayacağı Kosova maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yağmur yağışı altındaki antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi.



Düz koşuyla başlayan antrenman ısınma hareketleriyle devam etti. Milliler daha sonra topla çalışmalar yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Kosova müsabakasının taktiği üzerinde duruldu.



Antrenmanda Zeki Çelik takımla çalışırken, Hakan Çalhanoğlu ile Merih Demiral ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenmanı TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz da takip etti.

Ay-yıldızlılar yarın yapacağı antrenmanla Kosova karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

Sırtlarında çanta… İran Milli Takımı’ndan bir mesaj daha mı gelecek?

İran Milli Futbol Takımı, devam eden bölgesel çatışmalar ve siyasi gerilimlerin gölgesinde, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde kampa girdi

28.03.2026 12:04:00
Haber Merkezi
Sırtlarında çanta… İran Milli Takımı’ndan bir mesaj daha mı gelecek?
Sırtlarında çanta… İran Milli Takımı’ndan bir mesaj daha mı gelecek?
İran Milli Futbol Takımı, devam eden bölgesel çatışmalar ve siyasi gerilimlerin gölgesinde, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde kampa girdi.

24 Mart'ta başlayan ve 1 Nisan'a kadar sürmesi planlanan bu kamp, takımın uluslararası müsabakalara hazır kalmasını hedefliyor.

Kafile, Belek'te bulunan 5 yıldızlı bir otelde konaklıyor ve çalışmalarını otelin bünyesindeki Hüseyin Aygün Futbol Merkezi'nde sürdürüyor.



Antrenmanlar, teknik direktör Amir Ghalenoei gözetiminde gerçekleştiriliyor. İlk etapta ısınma hareketleri ve dar alanda pas çalışmaları yapan ekip, hazırlık maçları öncesi taktiksel çift kale maçlarla form tutuyor.



Kamp süresince oyuncu ve antrenörlerin medya ile görüşmesine izin verilmezken, antrenmanlar sıkı güvenlik önlemleri ve sınırlı basın erişimi altında yapılıyor.

Dikkat çeken gelişmeler



27 Mart'taki Nijerya maçında İranlı futbolcular, savaşta hayatını kaybeden çocuklara dikkat çekmek amacıyla sahaya çocuk sırt çantalarıyla çıktı.

Dünya Kupası Belirsizliği: İran'ın ABD, Kanada ve Meksika'da düzenlenecek 2026 Dünya Kupası'na katılımı, bölgedeki savaş durumu ve güvenlik endişeleri nedeniyle halen FIFA nezdinde tartışılmaya devam ediyor.

Dünya Kupası'ndan ihraç tartışmaları: FIFA karar aşamasında

İran'ın 2026 Dünya Kupası'na katılımı ciddi bir risk altında. ABD, İsrail ve bazı Avrupa ülkeleri FIFA ve UEFA'ya baskı altına aldılar.

Ukrayna Futbol Federasyonu ve bazı Avrupa ülkeleri, İran'ın askeri faaliyetlerini gerekçe göstererek turnuvadan men edilmesini için resmi başvuruda bulundular.

FIFA Başkanı Infantino'nun "futbolu siyasetten ayırma" çabasına rağmen, ABD ve İsrail'in baskısıyla İran'ın yerine Birleşik Arap Emirlikleri veya Umman'ın turnuvaya dahil edilmesi senaryoları Doha kulislerinde konuşuluyor. Kararın Nisan ayı başında açıklanması bekleniyor.

Süper Lig'de 29, 30 ve 31. hafta maçlarının programı açıklandı

Trendyol Süper Lig'de 29, 30 ve 31. hafta maçlarının programı belli oldu.

28.03.2026 11:40:00
AA
Süper Lig'de 29, 30 ve 31. hafta maçlarının programı açıklandı
Süper Lig'de 29, 30 ve 31. hafta maçlarının programı açıklandı
Trendyol Süper Lig'de 29, 30 ve 31. hafta maçlarının programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ligin 29, 30 ve 31. haftasında oynanacak müsabakaların programı şöyle:

29. hafta

10 Nisan Cuma:

20.00 Beşiktaş-Hesap.com Antalyaspor (Tüpraş)

11 Nisan Cumartesi:

14.30 RAMS Başakşehir-Natura Dünyası Gençlerbirliği (Başakşehir Fatih Terim)

17.00 Corendon Alanyaspor-Trabzonspor (Alanya Oba)

20.00 Zecorner Kayserispor-Fenerbahçe (RHG EnerTürk Enerji)

12 Nisan Pazar:

14.30 TÜMOSAN Konyaspor-Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

17.00 Göztepe-Kasımpaşa (Isonem Park Gürsel Aksel)

20.00 Galatasaray-Kocaelispor (RAMS Park)

13 Nisan Pazartesi:

20.00 Çaykur Rizespor-Gaziantep FK (Çaykur Didi)

20.00 ikas Eyüpspor-Samsunspor (Recep Tayyip Erdoğan)

30. hafta

17 Nisan Cuma:

20.00 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor (Chobani)

20.00 Hesap.com Antalyaspor-TÜMOSAN Konyaspor (Corendon Airlines Park Antalya)

18 Nisan Cumartesi:

14.30 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük-ikas Eyüpspor (Atatürk Olimpiyat)

17.00 Kocaelispor-Göztepe (Turka Araç Muayene Kocaeli)

20.00 Natura Dünyası Gençlerbirliği-Galatasaray (Eryaman)

19 Nisan Pazar:

14.30 Kasımpaşa-Corendon Alanyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)

17.00 Samsunspor-Beşiktaş (Samsun Yeni 19 Mayıs)

20.00 Trabzonspor-RAMS Başakşehir (Papara Park)

20 Nisan Pazartesi:

20.00 Gaziantep FK-Zecorner Kayserispor (Gaziantep)

31. hafta

24 Nisan Cuma:

20.00 RAMS Başakşehir-Kasımpaşa (Başakşehir Fatih Terim)

25 Nisan Cumartesi:

14.30 ikas Eyüpspor-Gaziantep FK (Recep Tayyip Erdoğan)

17.00 Zecorner Kayserispor-Çaykur Rizespor (RHG EnerTürk Enerji)

20.00 Göztepe-Hesap.com Antalyaspor (Isonem Park Gürsel Aksel)

26 Nisan Pazar:

14.30 Natura Dünyası Gençlerbirliği-Kocaelispor (Eryaman)

20.00 Galatasaray-Fenerbahçe (RAMS Park)

27 Nisan Pazartesi:

17.00 Corendon Alanyaspor-Samsunspor (Alanya Oba)

20.00 TÜMOSAN Konyaspor-Trabzonspor (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

20.00 Beşiktaş-Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük (Tüpraş)

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final programı açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final müsabakalarının programı belli oldu.

28.03.2026 11:37:00
AA
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final programı açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final programı açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final müsabakalarının programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre tek maç üzerinden oynanacak çeyrek finalde program şöyle:

21 Nisan Salı:

20.30 TÜMOSAN Konyaspor-Fenerbahçe (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

22 Nisan Çarşamba:

20.30 Galatasaray-Natura Dünyası Gençlerbirliği (RAMS Park)

23 Nisan Perşembe:

18.45 Samsunspor-Trabzonspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

20.45 Beşiktaş-Corendon Alanyaspor (Tüpraş)

Galatasaray'ın 1 buçuk milyonluk cezası onandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Galatasaray'a verilen 1 milyon 412 bin liralık para cezasını onadı

28.03.2026 11:36:00
AA
Galatasaray'ın 1 buçuk milyonluk cezası onandı
Galatasaray'ın 1 buçuk milyonluk cezası onandı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Galatasaray'a verilen 1 milyon 412 bin liralık para cezasını onadı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre kurul, sarı-kırmızılı kulübe çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle verilen 1 milyon 120 bin lira, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle verilen 220 bin lira ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle verilen 72 bin liralık cezaları oy birliğiyle onadı.

Tahkim Kurulu, PFDK tarafından Beşiktaş idarecisi Serkan Reçber'e verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 300 bin lira para cezasının yanı sıra ikas Eyüpspor antrenörü Umut Eskiköy'e verilen 2 resmi maçtan men ve 53 bin 500 liralık para cezalarını da oy birliğiyle onadı.

Kurul, Natura Dünyası Gençlerbirliği futbolcusu Sekou Koita'ya verilen 2 resmi maçtan men ve 53 bin 500 lira para cezasında ise indirim yaparak 1 resmi müsabakadan men ve 40 bin lira para cezası şeklinde değiştirdi.

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde düğüm Salı günü çözülecek


2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde play-off turu yarı final maçları tamamlandı. A Milli Futbol Takımı, Romanya'yı 1-0 yendi ve finalde Kosova ile eşleşti.
 

27.03.2026 01:48:00 / Güncelleme: 27.03.2026 01:53:12
AA
 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde düğüm Salı günü çözülecek
 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde düğüm Salı günü çözülecek

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde play-off turu yarı final maçları sona erdi. Avrupa kıtasından Dünya Kupası'na katılacak son ülkelerin belirleneceği play-off etabında oynanan 8 maçın ardından finale kalan takımlar belli oldu. A Milli Futbol Takımı, sahasında Romanya'yı 1-0 yenerek adını finale yazdırdı. Kosova ise deplasmanda Slovakya'yı 4-3 mağlup etti ve finalde ay-yıldızlılar ile eşleşti. Türkiye ve Kosova'nın yanı sıra İtalya, İsveç, Polonya, Danimarka, Bosna Hersek ve Çekya finale yükseldi.

Play-off yarı finallerinde alınan sonuçlar şöyle:

Türkiye-Romanya: 1-0
Slovakya-Kosova: 3-4
İtalya-Kuzey İrlanda: 2-0
Galler-Bosna Hersek: 1-1 (Penaltılarla 2-4)
Ukrayna-İsveç: 1-3
Polonya-Arnavutluk: 2-1
Danimarka-Kuzey Makedonya: 4-0
Çekya-İrlanda Cumhuriyeti: 2-2 (Penaltılarla 4-3)



Play-off turu final eşleşmeleri

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde play-off turu final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

Bosna Hersek-İtalya
İsveç-Polonya
Kosova-Türkiye
Çekya-Danimarka

Play-off etabında final karşılaşmaları, 31 Mart'ta yapılacak. Milliler, final maçını deplasmanda oynayacak. Final maçlarını kazanan 4 ülke, Dünya Kupası bileti alacak.
ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2026 FIFA Dünya Kupası, 11 Haziran-19 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek.

A Milli Futbol Takımı 648. maçına çıkacak

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde yarın İstanbul'da Romanya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, tarihindeki 648'inci müsabakaya çıkacak

25.03.2026 16:23:00
AA
A Milli Futbol Takımı 648. maçına çıkacak
A Milli Futbol Takımı 648. maçına çıkacak
2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde yarın İstanbul'da Romanya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, tarihindeki 648'inci müsabakaya çıkacak.

Türkiye, 103 yıllık tarihinde 360'ı resmi, 287'si özel toplam 647 maç oynayıp 1'i hükmen 255 galibiyet, 151 beraberlik ve 241 yenilgi yaşadı.

Ay-yıldızlılar, 278'i deplasmanda, 279'u Türkiye'de, 90'ı ise tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3'ü hükmen galibiyet sonucunda 895 gol attı, kalesinde 926 gol gördü.

Bugüne kadar 92 farklı ülke takımıyla karşılaşan milli takım, 647 müsabakanın 561'ini Avrupa, 34'ünü Asya, 24'ünü Afrika, 25'ini Amerika, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

Hükmen galibiyet ve Kosova maçı

Milliler, 647 maçta tek hükmen galibiyeti Yunanistan karşısında aldı.

Türkiye ile Yunanistan arasında 17 Kasım 2015'te Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan özel maç, 0-0 sona erdi. Bu müsabakadan 6 ay sonra FIFA, Yunanistan'ın kural dışı futbolcu oynattığı gerekçesiyle karşılaşmayı Türkiye lehine 3-0 tescil etti.

Ay-yıldızlı ekibin 21 Mayıs 2014'te deplasmanda Kosova ile yaptığı ve 6-1 kazandığı özel maç ise söz konusu tarihte bu ülkenin UEFA ile FIFA üyesi olmaması nedeniyle değerlendirmeye alınmadı.

Vincenzo Montella yönetiminde 30'uncu maç

Türkiye, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde 30'uncu sınavını İspanya karşısında verecek.

İtalyan teknik adam yönetiminde 22'si resmi, 7'si özel 29 maça çıkan milliler, 16 galibiyet elde etti, 8 mağlubiyet ve 5 beraberlik yaşadı. Bu müsabakalarda rakip fileleri 53 kez havalandıran ay-yıldızlı ekip, kalesinde 41 gol gördü.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.