logo
06 AĞUSTOS 2026

Trabzonspor'da bayram bitmeyecek

Trabzonspor, transfer döneminde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Mohamed Salah transferinin ardından vites yükselten Bordo-Mavili yönetim, başkan Ertuğrul Doğan'ın sinyalini verdiği dünyaca ünlü forvet hamlesi için tüm imkanları seferber etti

06.08.2026 18:02:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'da bayram bitmeyecek
Trabzonspor'da bayram bitmeyecek
Karadeniz ekibi, Darwin Nunez'i kadrosuna katmak adına şartları zorluyor. Trabzonspor'un, 27 yaşındaki Uruguaylı santrforun 8 milyon Euro'luk yıllık maaşını karşılamaya hazır olduğu ve oyuncuyu 1 yıllığına kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi. Kulübünün de oyuncunun yeniden değer kazanabileceği bir projede yer almasına sıcak bakması, bu transfer ihtimalini güçlendiriyor.

Mohamed Salah hamlesiyle dünya basınında geniş yankı uyandıran Trabzonspor'da yönetim, hücum hattını tamamen yıldız isimlere emanet etmek istiyor. Başkan Ertuğrul Doğan'ın müjdesini verdiği golcü transferinde rota İngiltere'ye çevrildi. Bordo-mavililer, Al-Hilal forması giyen Darwin Nunez için resmi girişimlerini hızlandırdı.






Transferin mali detayları da netleşmeye başladı. Trabzonspor, Uruguaylı golcüyü 1 yıllığına kiralamak amacıyla masaya oturdu. Bordo-Mavili yönetimin, tecrübeli forvetin yıllık maaşının 8 milyon Euro'luk kısmını ödemeyi kabul ettiği belirtildi.

Suud yetkililerinin, yıldız oyuncunun düzenli forma giyerek piyasa değerini yeniden yükseltebileceği bir takıma gitmesine olumlu yaklaştığı kaydedildi. Taraflar arasındaki görüşmeler sürerken, mevcut şartlar doğrultusunda Trabzonspor'un forvet hattı için en güçlü adayın Darwin Nunez olduğu ifade ediliyor.

Trabzonspor için herkes seferber oldu

Trabzonspor’un Mısırlı dünya yıldızı Mohamed Salah için yürüttüğü dev operasyonda eski futbolcusu Mahmoud Trezeguet de devreye girdi. Milli takımdan yakın arkadaşı Salah ile özel bir görüşme gerçekleştiren Trezeguet, bordo-mavili kulübün tutkulu atmosferini ve imkanlarını överek transfere tam destek verdi

06.08.2026 18:05:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor için herkes seferber oldu
Trabzonspor için herkes seferber oldu
Trabzonspor'un yeni transferi Mohamed Salah'la ilgili sırlar ortaya dökülmeye devam ediyor... bordo-mavili yönetimin Mısırlı dünya yıldızı için yürüttüğü geniş kapsamlı operasyona, kulübün eski yıldızları da destek verdi.

Karadeniz ekibinde daha önce başarıyla forma giyen Mahmoud Trezeguet, milli takımdan yakın arkadaşı olan Salah ile iletişime geçerek Trabzon şehri ve kulüp hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.






Milli takımdan arkadaşına Trabzonspor'daki günlerini anlatan Trezeguet'nin, Salah'a Trabzon'da kendisini harika bir atmosferin beklediğini söylediği öğrenildi.

Bordo-mavili kulüpte futbolculara gösterilen büyük ilgiye dikkat çeken yetenekli oyuncu, "Trabzon'da istediğin her şeyi yapabilirsin. Taraftarın tutkusu ve kulübün imkanları muazzam. Şu anki kariyerinde ulaştığı yıldızlık seviyesini Trabzonspor'da daha da yukarıya çıkarabilirsin" diyerek Mısırlı yıldızın Trabzonspor'a transferi için devreye girdi.

Dünya basını Trabzonspor’u yazıyor

Trabzonspor, transfer döneminin en büyük bombasını patlatarak Liverpool’un serbest statüdeki Mısırlı süper starı Mohamed Salah’ı kadrosuna kattı

06.08.2026 13:12:00
Haber Merkezi
 
Dünya basını Trabzonspor’u yazıyor
Dünya basını Trabzonspor’u yazıyor
Trabzonspor, transfer döneminin en büyük bombasını patlatarak Liverpool'un serbest statüdeki Mısırlı süper starı Mohamed Salah'ı kadrosuna kattı.

Dün akşam Trabzon Havalimanı'nda düzenlenen görkemli karşılama töreni ve yaşanan büyük coşku, Avrupa'dan Latin Amerika'ya, Orta Doğu'dan Asya'ya kadar dünya medyasının ilk sayfalarında yer aldı.

Bordo-mavililerin Mısırlı yıldız transferi sadece saha içi dengeleri değiştirmekle kalmadı, Trabzon'daki karşılama atmosferiyle de dünya gündemine oturdu.







Yaklaşık 25 bin taraftarın akın ettiği havalimanındaki heyecan ve yaşanan izdiham, uluslararası yayın organları tarafından "çılgınlık" olarak nitelendirildi. Geceye damga vuran tezahüratlar ve coşku, küresel medyanın manşetlerini süsledi.

İngiltere, İspanya, Fransa, Almanya ve İtalya'nın önde gelen spor gazeteleri, transferi ve havalimanındaki atmosferi manşetlerine taşıdı:







The Sun (İngiltere): "Şok edici transfer öncesinde Türkiye'ye indikten sonra büyük bir kalabalık tarafından kuşatılan Mo Salah, ilk kez Trabzonspor formasıyla görüntülendi."

The Guardian (İngiltere): "'Trabzon, hazır mısın?' Mohamed Salah, Trabzonspor ile sözleşme imzalamak için Türkiye'ye geldi."

L'Équipe (Fransa): "Mohamed Salah Trabzon'da şimdiden çılgınlık yaşıyor: 'Şampiyon olmuşuz gibi aynı sevinci hissediyorum.'"

Marca (İspanya): "İnanılmaz! Salah Trabzonspor'a imza attı."







Kicker (Almanya): "Mohamed Salah, sözleşmesini imzalamak için Trabzon'a geldi. Taraftarlar Mısırlı süper yıldıza büyük bir karşılama yaptı ve coşkuyla kutladı."

La Gazzetta dello Sport (İtalya): "Trabzonspor Salah'a bayılıyor! Binlerce taraftar onu coşkuyla ve şarkılarla karşıladı."

A Bola (Portekiz): "Salah'ın Türkiye'ye gelişi coşkuya neden oldu."

Transferin yankıları sadece Avrupa ile sınırlı kalmadı. Rusya'dan Arjantin'e, Çin'den Körfez ülkelerine kadar tüm dünya basını Trabzonspor'un bu tarihi adımını işledi:

Al Jazeera (Katar): "Mısırlı yıldız, Trabzonspor'a transfer oldu. İnanılmaz!"







Al Ain News (BAE): "Mohamed Salah Türk devini seçti."

TyC Sports (Arjantin): "Mohamed Salah, Trabzonspor'un Türkiye'deki yeni oyuncusu olacak."

Çin Daily Sports (Çin): "Liverpool efsanesi Trabzonspor'la 2 yıllık anlaşmaya vardı."

MatchTV (Rusya): "Salah, artık Türkiye'de Trabzonspor forması giyecek."

Fenerbahçe o transferden çekildi

Fenerbahçe'nin transfer yarışından çekilmesinin ardından Galatasaray, Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao'yu kadrosuna katmak için baskısını artırdı

06.08.2026 13:04:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe o transferden çekildi
Fenerbahçe o transferden çekildi
Fenerbahçe'nin transfer yarışından çekilmesinin ardından Galatasaray, Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao'yu kadrosuna katmak için baskısını artırdı.

Süper Lig'de yeni sezon öncesi transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Yıldız oyuncu Rafael Leao'nun geleceğiyle ilgili İtalya'dan gündemi sarsacak bir iddia geldi. İtalyan gazeteci Orazio Accomando'nun aktardığı bilgilere göre, transfer yarışında dengeler tamamen değişti.







SportMediaset'e konuşan Orazio Accomando, Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızın transfer sürecinden çekildiğini belirtti. Ezeli rakibinin çekilmesiyle birlikte vites artıran Galatasaray'ın ise oyuncuyu kadrosuna katmak için ısrarını sürdürdüğü ifade edildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin transferi bitirmek adına yoğun bir mesai harcadığı vurgulanırken, sürecin önündeki en büyük engel ise İtalyan kulübünün talepleri.







Accomando, transferin gerçekleşebilmesi için sarı-kırmızılı kulübün Çizme temsilcisini ikna etmesi gerektiğini belirterek, "Galatasaray Portekizli oyuncuyu kadrosuna katmakta ısrar ediyor ancak Milan'ın taleplerini karşılamak zorundalar.

Aksi takdirde bu transferin gerçekleşmesi imkansız" ifadelerini kullandı. Öte yandan yetenekli kanat oyuncusunun yeni sezonda Milan'da kalma ihtimalinin de hâlâ masada olduğu kaydedildi.







AC Milan Teknik Direktörü Ruben Amorim, Perth'te oynanan Inter derbisinin ardından Leao'nun takımdaki durumuna ve performansına değindi. 






İkinci yarıda oyuna giren oyuncusunun performansını değerlendiren Amorim, Leao'nun bir takım oyuncusu olarak hareket ettiğini söyleyerek, "Bir Milan oyuncusuysanız şanslısınız demektir ve saha içinde eğlenmeniz gerekir. Leao bugün takıma yardımcı oldu, önemli olan da buydu" değerlendirmesinde bulundu.

Trabzonspor tam çıldırdı! 2009'lu yıldıza 7 milyon euro

Transfer çalışmalarına fırtına gibi devam eden Trabzonspor, Mohamed Salah ve Darwin Nunez hamlelerinin ardından rotasını geleceğin süper yeteneğine çevirdi

06.08.2026 13:00:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor tam çıldırdı! 2009'lu yıldıza 7 milyon euro
Trabzonspor tam çıldırdı! 2009'lu yıldıza 7 milyon euro
Trabzonspor transferde hız kesmiyor; Salah hamlesi ve Darwin Nunez pazarlıklarının ardından sıra geleceğin süper yeteneğine geldi! Bordo-mavililer, Angers'in 2009 doğumlu Tunuslu kanat oyuncusu Yahia Jlidi'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Monaco'nun 4 milyon Euro'luk teklifini reddedip bonservisini 7 milyon Euro olarak belirleyen Fransız ekibinin kapısını çalan Fırtına, Roma ve Lyon gibi Avrupa devlerinin de pusuda beklediği 17 yaşındaki genç yıldız transferinde mutlu sona ulaşmak istiyor.






Transfer çalışmalarına fırtına gibi devam eden Trabzonspor, Mohamed Salah ve Darwin Nunez hamlelerinin ardından rotasını geleceğin süper yeteneğine çevirdi. Bordo-mavililer, Angers forması giyen 2009 doğumlu kanat oyuncusu Yahia Jlidi'yi kadrosuna katmak için devreye girdi.






ANGERS 7 MİLYON EURO İSTİYOR

Fransız ekibi Angers, genç Tunuslu yeteneğin transfer bedelini 7 milyon Euro olarak belirledi. Tunus U-17 Milli Takımı'nda da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Jlidi, Avrupa devlerinin radarına girmiş durumda. Trabzonspor yönetimi, 17 yaşındaki oyuncunun transferini bitirmek için şartları zorluyor.






ROMA VE LYON DA JLIDI'Yİ İSTİYOR

Yahia Jlidi transferinde bordo-mavililerin işi hiç de kolay değil. İtalya'dan AS Roma ve Fransa'dan Lyon da genç kanat oyuncusunu yakından takip ediyor. Angers, geçtiğimiz haftalarda Monaco tarafından yapılan 4 milyon Euro'luk resmi teklifi yetersiz bularak geri çevirdi.






MONACO'NUN TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Hücum hattına kaliteli isimler kazandır Trabzonspor ayrıca geleceğe yatırım olarak düşündüğü Jlidi transferiyle sadece geleceğe yatırım yapmayı değil kadro derinliğini artırmayı da hedefliyor. Fransız kulübüyle temaslarını sürdüren yönetimin, bonservis pazarlıklarında aşama kaydetmesi bekleniyor.

Agbadou için Arabistan fırsatı

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın döneminde 18 milyon Euro bonservisle transfer edilen Emanuel Agbadou, Suudi Arabistan yolcusu. Vincenzo Italiano'nun kadroda düşünmediği Fildişili stoper için Al Diriyah devrede.
 

06.08.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Agbadou için Arabistan fırsatı
Agbadou için Arabistan fırsatı
Beşiktaş'ta geçen sezon devre arasında Sergen Yalçın'ın ısrarıyla 18 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeli ödenerek kadroya katılan Emanuel Agbadou, Beşiktaş kariyerinin sonuna geldi.

Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun göreve geldiği ilk günden itibaren kadroda düşünmediği ve formayı Thiago Djaló'ya kaptıran Fildişi Sahilli stoper, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

İtalyan teknik adamın, Agbadou için ödenen yüksek bonservise şaşırarak başkan Serdal Adalı'ya bu transferin detaylarını sorduğu da gelen iddialar arasında.






İTALYANLARIN TEKLİFLERİ YETERSİZ

Bir süredir İtalya Serie A ekiplerinden Napoli ve Atalanta'nın radarında olan 27 yaşındaki savunmacı için beklenen yüksek teklifler Avrupa'dan gelmedi.

İtalyan kulüplerinin Agbadou transferi için 6-8 milyon Euro bandında teklifler sunması, oyuncunun maliyetinin önemli bir kısmını çıkarmak isteyen Beşiktaş yönetimi için yetersiz kaldı.






SUUDLAR MASAYA TEKLİFLE GELDİ

Avrupa kulüplerinin düşük teklifleri sonrası Beşiktaş'ın imdadına Suudi Arabistan temsilcisi Al Diriyah yetişti. Agbadou için cazip bir bütçe ayıran Suud ekibinin, transfere 10 milyon Euro'nun üzerinde bir rakamla yaklaştığı öğrenildi.

Geçen sezon yapılan 18 milyon Euro'luk yatırımdan en azından maksimum bonservis dönüşü elde etmeyi hedefleyen siyah-beyazlı yönetimin, Suudi Arabistan'dan gelen bu resmi hamleye sıcak baktığı ve transferin kısa sürede netleşebileceği belirtiliyor.

Trabzon'da 7'den 70'e herkes Salah'ı bekliyor

Mısırlı futbolcu Muhammed Salah'ın Trabzonspor'a transfer sürecinin resmiyet kazanmasının ardından Trabzon'da heyecanlı anlar yaşanıyor

05.08.2026 14:44:00
İhlas Haber Ajansı
 
Trabzon'da 7'den 70'e herkes Salah'ı bekliyor
Trabzon'da 7'den 70'e herkes Salah'ı bekliyor
Mısırlı futbolcu Muhammed Salah'ın Trabzonspor'a transfer sürecinin resmiyet kazanmasının ardından Trabzon'da heyecanlı anlar yaşanıyor. Bordo-mavili taraftarlar, Salah'ın kente gelişini sabırsızlıkla beklerken, havalimanında yapılacak karşılama için hazırlıklarını sürdürüyor.






Trabzonspor'un dünya futbolunun en önemli isimlerinden Muhammed Salah transferini duyurmasının ardından kentte adeta bayram havası oluştu. Sosyal medyada günlerdir geri sayıma geçen taraftarlar, yıldız futbolcunun Trabzon'a ayak basacağı anı beklerken, birçok taraftar havalimanında karşılamaya hazırlanıyor.

Sosyal medyada "Salah" paylaşımları artarken, yıldız futbolcunun transferi kombine bilet satışlarına da yansıdı. Edinilen bilgiye göre, taraftar gruplarına ayrılan kontenjan dışında son iki günde yaşanan yoğun taleple birlikte satılan kombine sayısının 10 bine yaklaştığı öğrenildi.

Trabzonsporlu taraftar Yiğit Kanber, "Salah bence büyük başarılar yapacak. Şampiyon olabiliriz. Gol kralı olsun istiyorum. Son dakikalarla iyi işler yaparak takımımızı kurtarsın istiyorum. Bizi şampiyon yapabilir" dedi.








"Heyecandan uyuyamadık"

Esma Cansu Bayraktar ise, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, "Çok mutluyum. Bugün heyecandan uyuyamadık. Benim gibi dünyanın dört bir tarafında milyonlarca taraftar olduğunu biliyorum. Dünya markası olan bir futbolcu. Trabzon'un marka olan değerine çok daha fazla şeyler katabileceğine inanıyorum. Çok heyecanlıyız. Fatih Tekke hocamız takımı çok güzel bir şekilde koordinasyon sağladı, disipline etti. Bu sene şampiyonluğa oynayacağımızı bekliyorum. Daha Trabzon'a gelmeden Salah'ın beklentileri karşıladığını düşünüyorum. Takımı üst düzey dinamize etmesini bekliyorum" şeklinde konuştu.








"Trabzon, Trabzonspor ve Türkiye için çok büyük bir kazanç oldu"

Bordo-mavili taraftar Hayati Turhan da, "Trabzon, Trabzonspor ve Türkiye için çok büyük bir kazanç oldu. Dünyanın dört bir tarafı burayı izliyor. Trabzonspor için çok büyük değer olacak. Trabzon şehrine bir hava getirecek. Bu sezon şampiyonluk bekliyoruz. Şehir olarak köstek değil destek olursak bu iş olacak" ifadelerini kullandı.

95 yaşındaki Hemdiye Nine ise, "Bu seneki gayretle kupaya yanaşıyoruz. Bu sene şampiyonluğa gideceğiz. İyi futbolcular aldık" diye konuştu.








"Bu sene şampiyonluk bekliyoruz"

Ömer Faruk Elbir isimli taraftar, Trabzonspor'un sezona iyi başlayacağını vurgulayarak, "Çok mutluyuz. Dünyaca ünlü Salah bizim takımımıza transfer oldu. Bundan sonra şampiyon olmayı düşünüyoruz. Dünya kupasındaki yüksek performansıyla öne çıkmıştı. Ertuğrul Doğan transferleri devam ettireceğini açıkladı. Şuan Sörtloth'u bekliyoruz. Sezona iyi başlayacağımızı düşünüyorum" dedi.







Erdal Demir de, "Dünya yıldızını karşılamak için havalimanına gideceğiz. Trabzon'u bu yıl inşallah şampiyon yapacak" ifadelerini kullandı.

Ali Günaçlı isimli bordo-mavili taraftar ise, bu sene şampiyonluk beklediklerini belirterek, "Çok büyük bir transfer. Dünya bizi konuşacak. Hemen gidip forma aldım. Bu sene şampiyonluk bekliyoruz. İyi bir kadromuz var. Transfer sürecinde çok heyecanlıydım" şeklinde konuştu.

Collina ateş püskürdü

FIFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, doğrudan FIFA Başkanı Infantino'yu hedef aldı. Ve onunla ilgili son derece sert ifadeler kullandı.

05.08.2026 13:21:00
Haber Merkezi
 
Collina ateş püskürdü
Collina ateş püskürdü
FIFA Başkanı Gianni Infantino, Dünya Kupası'nın ticari haklarının bir bölümünü özel yatırımcılara satmaya çalışınca kıyamet kopmuştu. Başka UEFA olmak üzere birçok dev organizasyon, bu planlamanın rafa kaldırılmaması halinde FIFA turnuvalarına gidilmeyeceğini açıklamıştı. Infantino mecburen geri adım attı.






İŞ İŞTEN GEÇMEDEN

FIFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina'dan da çok sert açıklamalar geldi. AS'a konuşan Collina, "Bugün Gianni Infantino ile oturup konuşma fırsatım olsaydı, ona tavsiyem çok basit olurdu: İş işten geçmeden önce dinlemeyi öğren! Liderlik ne pahasına olursa olsun gücü elinde tutmak değildir. Futbol dünyasının güvenini kazanmak ve bunu koruyabilmektir" dedi.






DOKUNULMAZ DEĞİLSİN

Collina ayrıca, "İnsanlar kararlarından çok dürüstlüğünü sorgulamaya başladığı an tehlikeli bir yola girmişsin demektir. Başkan olarak kalmak istiyorsan şeffaflığı her şeyin önüne koymalı, eleştirilerle savaşmak yerine onları kabul etmelisin. Kendi konumuna değil, futbola fayda sağlayacak kararlar almalısın. Etrafındaki büyüyen endişeleri görmezden gelirsen üzerindeki baskı artacaktır. Futbolda hiçbir makam dokunulmaz değildir. FIFA Başkanlığı bir kişiye değil, futbola aittir. O koltukta kalmak istiyorsan her gün futbola hizmet ettiğini kanıtlamalısın. Kendine değil!" ifadelerini de kullandı.

Kartal'ın sıcak dönemi

Beşiktaş, 6 Ağustos'taki Hradec Kralove karşılaşmasıyla birlikte çok yoğun bir fikstüre girecek. Hem lig hem de Avrupa'da kritik sınavlar var...

05.08.2026 13:18:00
Haber Merkezi
 
Kartal'ın sıcak dönemi
Kartal'ın sıcak dönemi
Beşiktaş'ın ağustos ayı fikstürü şöyle oluştu:

6 Ağustos: Hradec Kralove (D)
13 Ağustos: Hradec Kralove
16 Ağustos: Eyüpspor
20 Ağustos: Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç (tur atlarsa)
3 Ağustos: Alanyaspor (D)
27 Ağustos: Avrupa Ligi Play-Off 2. Maç (tur atlarsa)
31 Ağustos: Çorum FK

Özetle Siyah-Beyazlılar bu ay içinde birçok kritik karşılaşmaya çıkacak.






ITALİANO'DAN GÖRÜŞMELER

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, yoğun dönemeç öncesinde futbolcularıyla özel görüşmeler yapıyor. Ağustos ayı, Kartal'ın Avrupa'daki yol haritasını belirleyecek. Öte yandan Süper Lig'e giriş süreci de son derece önemli... Siyah-Beyazlılar son yıllarda şampiyonluk yarışlarına çok erken havlu atıyordu.






BEKLENTİLER YÜKSEK

Özellikle bu sezon Beşiktaş taraftarlarının beklentileri son derece yüksek... Yapılan transferler ve teknik heyet değişimi, pozitif bir hava oluşturdu. Kartal, Avrupa arenasına da iyi bir giriş yapmıştı. Camiadaki herkesin temennisi, bu olumlu grafiğin devam etmesi...

Trossard'ın yiyeceği isim netleşti

Beşiktaş’ta Trossard’ın UEFA kadrosuna dahil edilmesiyle bileti kesilecek ilk isim netleşti

05.08.2026 12:30:00
Haber Merkezi
 
Trossard'ın yiyeceği isim netleşti
Trossard'ın yiyeceği isim netleşti
Beşiktaş'ta Trossard'ın UEFA kadrosuna dahil edilmesiyle bileti kesilecek ilk isim netleşti. Gece yarısına kadar iki oyuncu değiştirme hakkı bulunan siyah-beyazlılarda, sürpriz Darwin Nuñez hamlesinin gerçekleşmesi durumunda listeden çıkarılacak ikinci futbolcu da belli oldu.






UEFA Avrupa Ligi'nde Hradec Králové ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, gece yarısına kadar kadroda iki oyuncu değişikliği hakkını kullanmaya hazırlanıyor. Leandro Trossard'ın listeye eklenmesiyle kadrodan çıkarılacak ilk isim netleşirken, Darwin Nuñez transferinin gerçekleşmesi durumunda feda edilecek diğer oyuncu da belli oldu.






UDUOKHAI BİR TÜRLÜ GİDEMEDİ

Siyah-beyazlı ekiple bir süredir antrenmanlara çıkan yeni transfer Leandro Trossard'ın UEFA listesine dahil edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Belçikalı yıldızın kadroya girmesiyle birlikte İtalyan teknik adamın gözden çıkaracağı ilk isim ise Felix Uduokhai olacak.






ÖNDER ÖZEB AYRILIĞI DUYURMUŞTU

Bir süredir takımdan ayrılması beklenen Alman stoper hakkında konuşan daha önce Futbol Direktörü Önder Özen, "Felix Uduokhai ile görüştüm. Kadroda devam etmeyeceğimizi söyledim. Kulüp arayışlarına devam ediyor, kısa süre sonra aramızdan ayrılacak" ifadeleriyle durumun resmiyetini onayladı.






NUNEZ GELİRSE AMİR GİDECEK

Son günlerde spor kamuoyunun gündeminden düşmeyen Darwin Nuñez transferinde bugün içinde sürpriz bir gelişme yaşanması ihtimali de masada tutuluyor. Beklenti oldukça düşük olsa da transferin bitmesi halinde UEFA listesinden çıkarılacak ikinci ismin Amir Hadžiahmetović olması bekleniyor. Italiano, saat 00.59'a kadar UEFA'ya bildireceği revize listeyle kritik mücadele öncesi kadro planlamasını tamamlayacak.






ÇEKYE TEMSİLCİSİ GELECEK

UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Midtjylland engelini aşarak yoluna devam eden Beşiktaş, yarın akşam (6 Ağustos) Çekya temsilcisi Hradec Králové karşısına çıkacak. Siyah-beyazlılar, revize edilmiş yeni kadrosuyla tur kapısını aralamak için sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak.

Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi

Beşiktaş, Inter’de süre bulmakta zorlanan Davide Frattesi transferi için teyakkuza geçti

05.08.2026 11:13:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi
Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi
Beşiktaş, Inter'de süre bulmakta zorlanan Davide Frattesi transferi için teyakkuza geçti. İtalyan yıldızın menajeri ile Inter yönetimi bu hafta masaya oturacak. Siyah-beyazlılar, dev zirveden çıkacak karara göre İtalya seferine çıkmaya hazırlanıyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter forması giyen Davide Frattesi'nin geleceği belirsizliğini korurken, oyuncunun düzenli forma giyme isteği ayrılık ihtimalini güçlendiriyor.







İtalyan basınında yer alan haberlere göre, yıldız futbolcunun menajeri ile Inter yönetimi arasında bu hafta kritik bir görüşme gerçekleşecek. Transfer penceresinin son haftaları öncesinde oyuncunun durumunu netleştirmeyi hedefleyen bu zirve, Süper Lig devinin de radarına girdi.






INTER 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Daha fazla sahada kalabileceği bir takıma gitmek isteyen Frattesi için henüz Inter kulübüne ulaşmış somut bir resmi teklif bulunmuyor.

İtalyan devi, yetenekli orta saha oyuncusunun satışından yaklaşık 25 milyon Euro civarında bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Ancak transfer piyasasının hareketlenmesiyle birlikte kulübün bu bonservis beklentisinde esnemeye gidebileceği ifade ediliyor.







BEŞİKTAŞ BU RAKAMI VERMEYECEK

Davide Frattesi'nin durumunu yakından takip eden Beşiktaş, tek seferde 25 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeline çıkmak istemiyor.







Siyah-beyazlı kurmaylar, Inter ile İtalyan ekibinin yapacağı iç görüşmenin ardından İtalyan devinin fiyat indirimi veya satın alma opsiyonlu kiralama formüllerine yanaşması durumunda transfer için anında gaza basmayı planlıyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.