logo
07 AĞUSTOS 2026

Trabzonspor'da neşeli idman

Trabzonspor bugün yaptığı çalışma ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

07.08.2026 14:16:00
İhlas Haber Ajansı
 
Trabzonspor'da neşeli idman
Trabzonspor'da neşeli idman
Trabzonspor bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.






Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde saat 10.30'da yapılan antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve rondo çalışması gerçekleştirildi. 






Neşeli bir ortamda geçen antrenman, taktik çalışması ile sona erdi. Bordo Mavililer, yeni sezon hazırlıklarını yarın saat 20.00'de Göztepe ile oynayacağı hazırlık maçıyla sürdürecek.













Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı

Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı

07.08.2026 16:00:00
Haber Merkezi
 
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı. Oyuncuyu Leipzig'e kaptıran Borussia Dortmund'da adı Fenerbahçe'yle anılan Serhou Guirassy'nin de kalma ihtimali arttı.






Leipzig, Hoffenheim Kulübü'ne 30 milyon euro ödeyerek Fisnik Asllani'yi kadrosuna kattı. Böylece 23 yaşındaki Kosovalı forvetin yeni adresi netleşti. Borussia Dortmund da Asllani ile ilgileniyordu. Ancak başarılı olamadılar. Bu gelişme sonrasında Guirassy'nin Dortmund'dan ayrılma ihtimali de düştü.






YENİSİ GELMEDEN OLMAZ

Serhou Guirassy, Fenerbahçe'nin golcü adayları arasında bulunuyordu. 30 yaşındaki Gineli forvetin transferi şu anda rafa kalkmış gibi gözüküyor. Borussia Dortmund, yeni bir santrfor almadan Guirassy'nin ayrılığına kesinlikle izin vermeyecek. Şu anda bu cephedeki hareketlilik bitti.






BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni forvet transferinin bu hafta bitmesinin planlandığını söylemişti. Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Sturm Graz'ı 2-0 mağlup etmişti. Rövanş öncesinde büyük bir avantaj elde edildi. Temsilcimiz, Play-Off turuna yeni forvetiyle çıkmak istiyor.

Fenerbahçe'de Paixao sürprizi: Zor durumdalar

Sarı-Lacivertliler, Igor Paixao'yu takibe aldı. Fransız ekibi ekonomik anlamda zor bir sürecin içinde

07.08.2026 15:25:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de Paixao sürprizi: Zor durumdalar
Fenerbahçe'de Paixao sürprizi: Zor durumdalar
Fenerbahçe, daha önce Greenwood'u aldığı Marsilya'dan ikinci bir transfer yapabiliyor. Sarı-Lacivertliler, Igor Paixao'yu takibe aldı. Fransız ekibi ekonomik anlamda zor bir sürecin içinde...






Ekonomik problemlerini bir türlü aşamayan Marsilya, 30 Haziran 2027'ye kadar toplam 150 milyon euroluk oyuncu satışı yapmak zorunda... Fenerbahçe daha önce Fransız ekibinden Mason Greenwood'u almıştı. Sol kanat için de Igor Paixao'nun düşünüldüğü öğrenildi.






JESUS DÖNEMİNDE İSTENMİŞTİ

26 yaşındaki kanat oyuncusu, Jorge Jesus döneminde de Fenerbahçe'nin hedefleri arasındaydı. Ancak o tarihte transfer gerçekleşmedi. Marsilya, Brezilyalı sol kanattan ciddi bir gelir bekliyor. Fenerbahçe'nin kısa süre içinde konuyla ilgili girişimlere başlayacağı öğrenildi.






TEKRAR BULUŞACAKLAR

Eğer sambacı İstanbul'a gelirse, Greenwood ile sağlı-sollu oynayacaklar. İki futbolcunun birbirini tanıması da çok önemli bir avantaj... Ancak Paixao'yla başka takımlar da ilgileniyor. Bu da pazarlık şansını düşürüyor. Marsilya Yönetimi, her türlü resmi teklife açık durumda...

Rafael Leao konusunda net değil: Ayrılık yakında

Milan Teknik Direktörü Ruben Amorim, adı Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anılan Rafael Leao'yla ilgili açıklamalar yapmıştı. İtalyan basını ise durumun farklı olduğunu söylüyor. Cim-Bom favori konumda...
 

07.08.2026 15:14:00
Haber Merkezi
 
Rafael Leao konusunda net değil: Ayrılık yakında
Rafael Leao konusunda net değil: Ayrılık yakında
Milan'ın hocası Ruben Amorim, "Rafael Leao, Milan gibi bir kulüpte olduğu için şanslı. Bu yüzden mutlu olmalı. Onun mutlu ve motive olduğunu hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerle birlikte transfer dosyasının rafa kalktığı düşünülse de İtalyan basını pek bu fikirde değil...






UYUM SAĞLAYACAK MI?

La Gazzetta'dan Andrea Ramazzotti, "Amorim, son günlerde bilerek Leao'yu tek başına gündeme getirmekten kaçınıp takım hakkında konuşmayı tercih etti. Onunla ilgili güzel sözler kullandı ama ağırlığı takımdı... Perde arkasında Portekizli kanat oyuncusunun istediği yoğun pres sistemine uyum sağlayıp sağlayamayacağını düşünüyordu" dedi.






50 MİLYON CİVARINDA

27 yaşındaki kanat oyuncusunun geleceği belirsizliğini koruyor. Portekizli yıldızın adı bilindiği üzere Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anılıyor. Milan Yönetimi, kiralama teklifline pek sıcak bakmıyor. 50 milyon euro civarında bir para masaya konulursa, Leao gönderilecek. Şu anda Galatasaray'ın ciddi girişimleri var.

Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı

Galatasaray daha önce de gündeme gelen Youssef Chermiti için tekrar Glasgow Rangers ile temasa geçti

07.08.2026 14:51:00
Haber Merkezi
 
Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı
Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı
Galatasaray daha önce de gündeme gelen Youssef Chermiti için tekrar Glasgow Rangers ile temasa geçti. Ancak İskoç ekibi, yüksek bonservis beklentisinde geri adım atmıyor.

Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrasında Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterine uyan bir golcü arıyor. Youssef Chermiti, daha önce Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelmişti. Glasgow Rangers'ın 25 milyon sterlinlik (29.1 milyon euro) beklentisinin ardından ise frene basılmıştı.







İNDİRİM BEKLİYORLAR

Cim-Bom, 1.92 boyundaki futbolcuyla ilgili tekrar harekete geçti. Ancak Rangers, 25 milyon sterlinlik beklentisinde sabit kaldı.







Sarı-Kırmızılılar indirim bekliyor. Bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor. Önümüzdeki süreçte Rangers indirim yaparsa durum değişebilir.






VAKİT KAYBETMEMEK İÇİN

Yönetim, vakit kaybetmemek için bir yandan da diğer alternatiflerle ilgileniyor. Youssef Chermiti'nin Galatasaray'a sıcak baktığı biliniyor. Ancak bu transferin gerçekleşebilmesi için öncelikle kulübünün ikna edilmesi gerekiyor. Rangers şu ana kadar geri adım atmadı.

Trabzonspor için herkes seferber oldu

Trabzonspor’un Mısırlı dünya yıldızı Mohamed Salah için yürüttüğü dev operasyonda eski futbolcusu Mahmoud Trezeguet de devreye girdi. Milli takımdan yakın arkadaşı Salah ile özel bir görüşme gerçekleştiren Trezeguet, bordo-mavili kulübün tutkulu atmosferini ve imkanlarını överek transfere tam destek verdi

06.08.2026 18:05:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor için herkes seferber oldu
Trabzonspor için herkes seferber oldu
Trabzonspor'un yeni transferi Mohamed Salah'la ilgili sırlar ortaya dökülmeye devam ediyor... bordo-mavili yönetimin Mısırlı dünya yıldızı için yürüttüğü geniş kapsamlı operasyona, kulübün eski yıldızları da destek verdi.

Karadeniz ekibinde daha önce başarıyla forma giyen Mahmoud Trezeguet, milli takımdan yakın arkadaşı olan Salah ile iletişime geçerek Trabzon şehri ve kulüp hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.






Milli takımdan arkadaşına Trabzonspor'daki günlerini anlatan Trezeguet'nin, Salah'a Trabzon'da kendisini harika bir atmosferin beklediğini söylediği öğrenildi.

Bordo-mavili kulüpte futbolculara gösterilen büyük ilgiye dikkat çeken yetenekli oyuncu, "Trabzon'da istediğin her şeyi yapabilirsin. Taraftarın tutkusu ve kulübün imkanları muazzam. Şu anki kariyerinde ulaştığı yıldızlık seviyesini Trabzonspor'da daha da yukarıya çıkarabilirsin" diyerek Mısırlı yıldızın Trabzonspor'a transferi için devreye girdi.

Trabzonspor'da bayram bitmeyecek

Trabzonspor, transfer döneminde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Mohamed Salah transferinin ardından vites yükselten Bordo-Mavili yönetim, başkan Ertuğrul Doğan'ın sinyalini verdiği dünyaca ünlü forvet hamlesi için tüm imkanları seferber etti

06.08.2026 18:02:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'da bayram bitmeyecek
Trabzonspor'da bayram bitmeyecek
Karadeniz ekibi, Darwin Nunez'i kadrosuna katmak adına şartları zorluyor. Trabzonspor'un, 27 yaşındaki Uruguaylı santrforun 8 milyon Euro'luk yıllık maaşını karşılamaya hazır olduğu ve oyuncuyu 1 yıllığına kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi. Kulübünün de oyuncunun yeniden değer kazanabileceği bir projede yer almasına sıcak bakması, bu transfer ihtimalini güçlendiriyor.

Mohamed Salah hamlesiyle dünya basınında geniş yankı uyandıran Trabzonspor'da yönetim, hücum hattını tamamen yıldız isimlere emanet etmek istiyor. Başkan Ertuğrul Doğan'ın müjdesini verdiği golcü transferinde rota İngiltere'ye çevrildi. Bordo-mavililer, Al-Hilal forması giyen Darwin Nunez için resmi girişimlerini hızlandırdı.






Transferin mali detayları da netleşmeye başladı. Trabzonspor, Uruguaylı golcüyü 1 yıllığına kiralamak amacıyla masaya oturdu. Bordo-Mavili yönetimin, tecrübeli forvetin yıllık maaşının 8 milyon Euro'luk kısmını ödemeyi kabul ettiği belirtildi.

Suud yetkililerinin, yıldız oyuncunun düzenli forma giyerek piyasa değerini yeniden yükseltebileceği bir takıma gitmesine olumlu yaklaştığı kaydedildi. Taraflar arasındaki görüşmeler sürerken, mevcut şartlar doğrultusunda Trabzonspor'un forvet hattı için en güçlü adayın Darwin Nunez olduğu ifade ediliyor.

Batrakovu'un uçağı hazır

Galatasaray, Lokomotiv Moskova’nın genç yıldızı Aleksey Batrakov transferinde son aşamaya geldi. Abdullah Kavukçu Rus ekibinden gelecek son haberi beklerken, transferin önündeki tek engel ortaya çıktı

06.08.2026 16:58:00
Haber Merkezi
 
Batrakovu'un uçağı hazır
Batrakovu'un uçağı hazır
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında forma giyen genç yetenek Aleksey Batrakov için tüm hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılı yöneticilerden Abdullah Kavukçu, transferi noktalamak ve oyuncuyu İstanbul'a getirmek üzere özel uçağını hazırda bekletiyor.

Moskova yönetiminden gelecek son yanıtı bekleyen Abdullah Kavukçu, olumlu haberin ulaşması halinde vakit kaybetmeden Rusya'ya uçacak. Prosedürlerin tamamlanmasının ardından Batrakov'un aynı uçakla İstanbul'a getirilmesi planlanıyor.






Lokomotiv Moskova ile Galatasaray arasındaki pazarlıklarda masadaki en kritik pürüz, sonraki satıştan pay maddesi oldu. Rus kulübü, devam eden ambargolar nedeniyle oyuncuyu gerçek değerinin altında sattığına inanıyor ve bu nedenle sözleşmeye %30-%35 civarında yüksek bir sonraki satıştan pay maddesi koydurmak istiyor.

Galatasaray yönetimi ise 20 milyon Euro peşin bonservis ve eklenecek bonuslarla birlikte toplamda 30 milyon Euro'yu bulacak bu dev paketin üzerine yüksek bir satış payı bırakmaya sıcak bakmıyor. Taraflar arasındaki bonservis ve pay pazarlığının gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Galatasaray'dan Pelkas'ın varisine teklif

Galatasaray, Dimitris Pelkas ile benzer profil çizip Dynamo Kyiv karşısındaki Avrupa şovuyla öne çıkan genç yıldızla transfer operasyonuna son noktayı koymayı amaçlıyor

06.08.2026 13:30:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'dan Pelkas'ın varisine teklif
Galatasaray'dan Pelkas'ın varisine teklif
Süper Lig'de şampiyonluk kadrosunu koruyup hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, PAOK'un Yunan 10 numarası Giannis Konstantelias transferinde vites yükseltti. Avrupa devleri Juventus, Dortmund ve Chelsea'nin yakın takibinde olan 23 yaşındaki yetenek için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini sunan sarı-kırmızılılar, Dimitris Pelkas ile benzer profil çizip Dynamo Kyiv karşısındaki Avrupa şovuyla öne çıkan genç yıldızla transfer operasyonuna son noktayı koymayı amaçlıyor.






Galatasaray, PAOK'un Yunan yıldızı Giannis Konstantelias için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunarak transferde dev adımlar attı. Sarı-kırmızılı yönetim, kadrosunu güçlendirmek ve 10 numara pozisyonundaki arayışlarını noktalamak adına hamlelerini hızlandırdı. PAOK forması giyen yetenekli oyuncu Giannis Konstantelias'ı radarına alan Galatasaray, elini çabuk tutarak Avrupa devlerinin önüne geçti.






AVRUPA'NIN DEVLERİNİN TAKİBİNDE

Juventus, Borussia Dortmund ve Chelsea gibi kulüplerin de takibinde olan genç yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi iletildi. Zamanında Fenerbahçe forması giyen Dimitris Pelkas ile benzer fiziki ve teknik özelliklere sahip olan Konstantelias, oyun stiliyle dikkat çekiyor.






SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Tıpkı Pelkas gibi PAOK altyapısından yetişen ve 10 numara pozisyonunda görev yapan 23 yaşındaki futbolcu, sahada sergilediği teknik kapasite ve oyun zekasıyla sarı-kırmızılı kurmayların geçer notunu aldı.






PAOK'taki son sezonunda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Giannis Konstantelias, çıktığı 18 maçta 7 gol atıp 3 asist üreterek skora doğrudan katkı sağladı. Özellikle UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Dynamo Kyiv'e karşı oynanan iki maçta yıldızlaşan Yunan futbolcu, bu eşleşmede attığı 3 gol ve yaptığı 1 asistle tur kapısını aralayan isim olmuştu.

Ertuğrul Doğan 25 milyon Euro çekti

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın yeni transfer Sidney Cabral için talep ettiği 25 milyon Euro’luk bonservis bedeli transfer piyasasına damga vurdu

06.08.2026 12:59:00
Haber Merkezi
 
Ertuğrul Doğan 25 milyon Euro çekti
Ertuğrul Doğan 25 milyon Euro çekti
İtalyan devi Juventus, sol bek transferi için gözünü Süper Lig'e dikerken Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın yeni transfer Sidney Cabral için talep ettiği 25 milyon Euro'luk bonservis bedeli transfer piyasasına damga vurdu. 

İtalya Serie A'da sol bek arayışlarını sürdüren Juventus'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Luciano Spalletti'nin öncelikli hedefi Napoli forması giyen Mathias Olivera iken, menajerlerin İtalyan ekibine Süper Lig'den dev isimleri teklif ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe'den Archie Brown ve Jayden Oosterwolde ile Galatasaray'dan İsmail Jakobs menajerler aracılığıyla Juventus'a önerilen isimler arasında yer aldı. 







TRABZONSPOR 7 MİLYON EURO'YA ALDI

Tüm alternatifleri değerlendiren Juventus'ta teknik direktör Luciano Spalletti'nin asıl hedefinin ise farklı bir isim olduğu iddia edildi.

İtalyan çalıştırıcının, Dünya Kupası'nda attığı şık golle adından söz ettiren ve Trabzonspor'un Benfica'dan 7 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Sidney Cabral'ı ısrarla istediği öne sürüldü. Çizme ekibinin, Yeşil Burun Adalı sol bek için 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğu gelen bilgiler arasında. 







TEK MAÇ GİYMEDEN 25 MİLYON EURO ÇEKTİ

Juventus'un ilgisi sonrası Trabzonspor cephesinden transfer piyasasını sallayan bir hamle geldi. Bordo-mavili kulübün başkanı Ertuğrul Doğan'ın, henüz resmi bir maça dahi çıkmayan Sidney Cabral için beklentilerini menajerlere ilettiği belirtildi.







Doğan'ın oyuncunun satışına ancak 25 milyon Euro seviyesinde bir teklif gelmesi durumunda onay vereceğini iletmesi Çizme devinde şaşkınlık yarattı.  






İtalyan devinin sol bek listesinde Mathias Olivera ve Theo Hernandez gibi yıldızlar üst sıralardaki yerini korurken, Trabzonspor'un takındığı bu sert tavır sonrası transferin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

Agbadou için Arabistan fırsatı

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın döneminde 18 milyon Euro bonservisle transfer edilen Emanuel Agbadou, Suudi Arabistan yolcusu. Vincenzo Italiano'nun kadroda düşünmediği Fildişili stoper için Al Diriyah devrede.
 

06.08.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Agbadou için Arabistan fırsatı
Agbadou için Arabistan fırsatı
Beşiktaş'ta geçen sezon devre arasında Sergen Yalçın'ın ısrarıyla 18 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeli ödenerek kadroya katılan Emanuel Agbadou, Beşiktaş kariyerinin sonuna geldi.

Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun göreve geldiği ilk günden itibaren kadroda düşünmediği ve formayı Thiago Djaló'ya kaptıran Fildişi Sahilli stoper, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

İtalyan teknik adamın, Agbadou için ödenen yüksek bonservise şaşırarak başkan Serdal Adalı'ya bu transferin detaylarını sorduğu da gelen iddialar arasında.






İTALYANLARIN TEKLİFLERİ YETERSİZ

Bir süredir İtalya Serie A ekiplerinden Napoli ve Atalanta'nın radarında olan 27 yaşındaki savunmacı için beklenen yüksek teklifler Avrupa'dan gelmedi.

İtalyan kulüplerinin Agbadou transferi için 6-8 milyon Euro bandında teklifler sunması, oyuncunun maliyetinin önemli bir kısmını çıkarmak isteyen Beşiktaş yönetimi için yetersiz kaldı.






SUUDLAR MASAYA TEKLİFLE GELDİ

Avrupa kulüplerinin düşük teklifleri sonrası Beşiktaş'ın imdadına Suudi Arabistan temsilcisi Al Diriyah yetişti. Agbadou için cazip bir bütçe ayıran Suud ekibinin, transfere 10 milyon Euro'nun üzerinde bir rakamla yaklaştığı öğrenildi.

Geçen sezon yapılan 18 milyon Euro'luk yatırımdan en azından maksimum bonservis dönüşü elde etmeyi hedefleyen siyah-beyazlı yönetimin, Suudi Arabistan'dan gelen bu resmi hamleye sıcak baktığı ve transferin kısa sürede netleşebileceği belirtiliyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.