logo
08 AĞUSTOS 2026

Trabzonspor'un Uğurcan Çakır ateşi sönmüyor


 
Uğurcan Çakır’ın 27 milyon Euro’luk rekor bedelle Galatasaray’a transferi Trabzonspor camiasında paranın dindiremediği büyük bir öfkeye yol açtı. Taraftarlar, sakatlıklarına ve dünya devlerinden gelen tekliflere rağmen bordo-mavi formadan vazgeçmeyen Onur Kıvrak’ı örnek göstererek, Uğurcan’ın gidişini 'kabul edilemez' olarak yorumlamaya devam ediyor.

08.04.2026 22:05:00
ÖNDER YILMAZ
 
Trabzonspor'un Uğurcan Çakır ateşi sönmüyor
Trabzonspor'un Uğurcan Çakır ateşi sönmüyor

Trabzonspor camiası eski kaptanları Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transferini kabullenmekte zorlanıyor. Kulüp kasasına 27 milyon Euro gibi Türk futbol tarihine geçen bir rakam koymasına rağmen, taraftarların büyük bir kısmı ayrılığı 'kabul edilemez' olarak nitelendiriyor. Bordo-mavili tribünlerde Uğurcan'ın gidişini kulübe olan sadakatiyle efsaneleşen Onur Kıvrak ile kıyaslamaya devam ediyor.







Onur teklifleri kulak ardı etti

Trabzonsporlular için Onur Kıvrak sadece bir kaleci değil, bir duruşun simgesi. Kariyeri boyunca İstanbul takımlarından gelen sayısız cazip teklifi "Ben Trabzonsporluyum" diyerek reddeden Onur, futbolu da başka bir forma giymeden bordo-mavi çatı altında bıraktı. İki kez çapraz bağları kopmasına, kadro dışı bırakılmasına rağmen duruşunu bozmadı. Eski oda arkadaşı Engin Baytar'ın anlattığı hikaye ise Uğurcan'a yönelik eleştirileri kaşıdı.







25 milyon sterline anlaşma tamamdı

Baytar'ın anlattığına göre; 2010-2011 sezonunda Manchester United, Onur için Trabzonspor'un kapısını 25 milyon Sterlin ile çaldı. Kulüpler düzeyinde anlaşma sağlandı. Baytar'a göre Onur'un tavrı tarihe geçecek cinstendi:
Onur, 'beni istiyorlar, siz de biliyorsunuz. Ama siz benim gitmemi mi istiyorsunuz, kalmamı mı? İsterseniz kalırım' dedi.
Bu görüşmenin ardından şanssız şekilde çapraz bağları kopan ve transferi gerçekleşmeyen Onur, sakatlığına rağmen kulübüne olan bağlılığından ödün vermedi.







Uğurcan aynı duruşu sergilemedi


Uğurcan Çakır'ın Galatasaray forması giymesi, Trabzonspor camiasında hala kabullenilmiş değil. Camia, kulüp kasasına giren rekor rakamdan ziyade, Onur Kıvrak'ın "iki dizinde çapraz bağı yokken bile" sergilediği o sarsılmaz aidiyeti arıyor.

Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!

Arsenal'in satış listesine koyduğu Gabriel Martinelli'yle Fenerbahçe ilgileniyor. Ortaya Galatasaray iddiaları da atıldı. Ancak Sarı-Kırmızılılar, sambacıyı diğer alternatifler konusunda koz olarak kullanıyor

08.08.2026 14:10:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!
Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!
Galatasaray'da sol kanat konusundaki çalışmalar sürüyor. Son günlerde ortaya Gabriel Martinelli iddiaları da atıldı. Arsenal, 25 yaşındaki futbolcuyu satmak istiyor. Sambacının sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek. Kontratta +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunsa da bu madde çift taraflı...






FARKLI BİR PLAN

Yani 1.78 boyundaki oyuncunun mukavelesinin son senesine girdiğini söylemek mümkün... Fenerbahçe'nin ona ilgisi var. Ancak Galatasaray haberlerinin arkasında farklı bir plan bulunduğu ifade edildi. Buna göre; Sarı-Kırmızılılar, Gabriel Martinelli'yi diğer alternatiflerde koz olarak kullanıyor.






YÜKSEK RAKAM ÖNLEMİ

Cim-Bom, farklı isimlerle ilgili pazarlıklar yaparken Martinelli sesleri yükseliyor. Böylece görüşme yapılan kulüplerin Galatasaray'dan yüksek rakamlar talep etmesi engellenmeye çalışılıyor. Özetle Sarı-Kırmızılılar, "tok alıcı" rolünü oynuyor. Kulüp içinden alınan bilgilere göre; Gabriel Martinelli yeni sezon planlamasında yok...

Icardi gelecek hafta İstanbul'da

Galatasaray'dan ayrılan Mauro Icardi, önümüzdeki hafta İstanbul'a dönüyor. Eşyalarını toplamak ve transfer tekliflerini değerlendirmek için Türkiye'ye geleceği iddia edilen Arjantinli golcünün yeni durağı ve Süper Lig ekipleriyle yapacağı görüşmeler merak konusu oldu. Sürpriz bir Galatasaray iddiası da gündemde.
 

08.08.2026 13:52:00
Haber Merkezi
 
Icardi gelecek hafta İstanbul'da
Icardi gelecek hafta İstanbul'da
Galatasaray ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından geleceği belirsizliğini koruyan Mauro Icardi, önümüzdeki hafta İstanbul'a ayak basıyor.

China Suárez ile birlikte Türkiye'ye seyahat edeceği öne sürülen yıldız futbolcunun İstanbul ziyareti transfer kulislerini hareketlendirdi. İddialara göre Arjantinli santrfor, İstanbul'daki evinden kalan kişisel eşyalarını toplayacak ve bu süreçte Türk kulüplerinden gelebilecek teklifleri doğrudan masaya yatıracak.






GALATASARAY'A DÖNÜŞÜ SÖZ KONUSU

Transfer piyasasında adı sıkça geçen Icardi'nin menajeri aracılığıyla Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye önerildiği, ancak dev kulüplerden beklenen ilgiyi görmediği öne sürüldü. Buna karşın tecrübeli golcünün İstanbul ziyaretinde Çorum FK ve Amed SK gibi kulüplerin tekliflerini değerlendirmek üzere bir dizi görüşme gerçekleştirebileceği iddia ediliyor. Öte yandan transfer penceresinin uzamasıyla birlikte, Galatasaray cephesinde yaşanan gelişmeler doğrultusunda sürpriz bir geri dönüş ihtimalinin de tamamen göz ardı edilmediği konuşuluyor.






ÜLKESİNDE MALİKANESİNE EL KONULDU

Saha dışı olaylarıyla sık sık gündeme gelen yıldız futbolcu, Türkiye seyahati öncesinde eski eşi Wanda Nara ile yaşadığı gerilimle boğuşuyor. Kızlarının iadesi için yasal mücadelesini sürdüren Icardi'nin, çocuklarını da yanına alarak Türkiye'ye getirmek istediği kaydedildi.

Son olarak 2.7 milyon dolarlık malikanesine haciz konulması üzerine sosyal medyadan sert bir açıklama yapan Arjantinli oyuncu, mahkeme kararını sert bir dille eleştirerek temyiz hakkını kullanacağını belirtti.






KIZLARI İÇİN TÜRKİYE PLANI VAR

Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld'in yaptığı son açıklamalar ise taraflar arasındaki krizin boyutunu bir kez daha ortaya koydu. Milano'da yaşanan pasaport krizinin ardından çocukların süreçten olumsuz etkilendiğini belirten Rosenfeld, Icardi'nin kızlarını İtalya'da bir okula kaydettirmeyi ve ardından Türkiye'ye göndermeyi planladığını iddia etti. Tüm bu çalkantılı süreç içerisinde İstanbul'a gelecek olan Arjantinli yıldızın Türk futbolundaki geleceğinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Takım arayan Osimhen'de yeni kriz

Galatasaray’da Victor Osimhen’in transfer iddiaları ve takımdan ayrılma isteği gündemi sarsarken, sarı-kırmızılı kulüpte şimdi de "9 numara" krizi patlak verdi. Okan Buruk’un teklif ettiği 9 numaralı formayı reddettiği öne sürülen Nijeryalı yıldızın transfer süreci, sunulan teklifler ve forma numarası seçimiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

08.08.2026 13:46:00
Haber Merkezi
 
Takım arayan Osimhen'de yeni kriz
Takım arayan Osimhen'de yeni kriz
Yabancı basında yer alan haberlere göre kariyerine Avrupa'nın üst düzey liglerinde devam etmek isteyen Victor Osimhen; Barcelona ve Atletico Madrid gibi devlerle temas kursa da beklediği yanıtı alamadı. Şu sıralar Juventus ve Tottenham ile görüşmelerini sürdüren Nijeryalı golcü için Galatasaray'a ulaştığı iddia edilen tekliflerin ise beklenenin altında kaldığı belirtiliyor.






100 MİLYON EURO + YALAN OLDU

Kulübe sunulan rakamların 100 milyon Euro seviyelerinde değil, 65 milyon Euro ve bonuslar şeklinde olduğu ifade edilirken, yaşanan son gelişmelerin ayrılık sürecini daha da hızlandırdığı konuşuluyor.

Teknik direktör Okan Buruk'un kendisine teklif ettiği 9 numaralı formayı giymeyi kabul etmeyen Osimhen, 45 numarayı da reddetti. Sarı-kırmızılı forma altında uğur getirdiğine inandığı numarayla yola devam etmek istediğini belirten golcü oyuncu, kulübün forma satışı beklentilerine rağmen kararından taviz vermedi.






OSIMHEN'İN 9 NUMARA AŞKI BAMBAŞKA

İddialara göre, sarı-kırmızılılardaki ilk döneminde Mauro Icardi'den 9 numarayı talep eden ancak olumsuz yanıt alan yıldız futbolcu, bu durumu bir kenara yazarak forma tercihindeki duruşunu korudu.

Osimhen'in 9 numaraya yüklediği anlam ise tesadüf değil. Napoli döneminde elde ettiği Serie A şampiyonluğu ve gol krallığının ardından yaptığı resmi açıklamada 9 numaranın kendisi için bir tutku olduğunu vurgulayan Nijeryalı santrfor, şu ifadeleri kullanmıştı.






9 NUMARA İÇİN NELER NELER ANLATTI

- Napoli'de 9 numarayı giymek benim için sadece bir forma seçimi değil, büyük bir onur ve omuzlarıma yüklenen devasa bir sorumluluktu. Bir forvet olarak bu numarayı sırtınızda taşıdığınızda sahaya farklı bir özgüvenle çıkıyorsunuz. Her maçta ceza sahasında sonuna kadar savaşmak, asla pes etmemek ve takımı sırtlamak zorundasınız. 9 numara bana tam olarak bu ruhu ve açlığı verdi.

Trabzonspor istiyordu: Konyaspor bitiriyor

Konyaspor, Bastia forması giyen Alexandre Zaouai'ye imza attırmak üzere... Fildişi Sahilli futbolcu, geçen sezonun sonlarında Trabzonspor'un da gündemine gelmişti

08.08.2026 13:30:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor istiyordu: Konyaspor bitiriyor
Trabzonspor istiyordu: Konyaspor bitiriyor
Bu sezon transferde en çok dikkat çeken takımlardan biri Konyaspor... Oldukça iyi bir planlama yapıyorlar. Ve 10 numara konusunda da işi bitirmek üzereler... Konyaspor, Bastia forması giyen Alexandre Zaouai ile imza aşamasına geldi. Konuyla ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.






GENÇ KRİTERİNİ KARŞILIYOR

21 yaşındaki 10 numara, geride bıraktığımız sezonun sonlarında Trabzonspor'un da gündemine gelmişti. 1.77 boyundaki futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" yabancı kriterini de karşılıyor. Alexandre Zaouai, teknik kapasitesinin yanında sert şutlarıyla da tanınıyor.






DAMGA VURMAK İSTİYORLAR

Konyaspor, yeni sezonda lige damga vuracak bir kadro oluşturmak istiyor. Gerçekten de birçok insanı şaşırtabilecek kapasiteyi ulaşabilirler. Alexandre Zaouai haricinde farklı bölgeler için de çalışmalar devam ediyor. Konyaspor taraftarları ise gelişmeleri merakla takip ediyor.

Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Dinamo Zagreb ile eşleşmeye yakın

08.08.2026 11:47:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?
Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Dinamo Zagreb ile eşleşmeye yakın. Hradec Kralove'yi Çekya'da 1-0 yenen siyah-beyazlılar ilk maçta Kauno Zalgiris'i 5-0 mağlup eden Hırvatlarla gruplara kalmak için savaşacak...

Muhtemel rakip Hırvat ekibinin öne çıkan yönlerini, fiziksel gücünü ve temsilcimizin değerlendirmesi gereken zaaflarını Fotospor olarak mercek altına aldık.







Dinamo Zagreb, fiziksel üstünlüğü tecrübeli ve genç yeteneklerle harmanlayan bir kadro yapısına sahip. Hücum hattında Dion Drena Beljo (1.95 m) ve Smail Prevljak (1.87 m) gibi uzun boylu pivot santrforlarıyla ceza sahası içinde ciddi bir hava topu tehdidi oluşturuyorlar.

Kanatlarda ise Mislav Oršić'in tecrübesi ve uzaktan şut tehlikesinin yanı sıra Arber Hoxha ile Gabriel Vidović'in bire birdeki hareketliliği ön plana çıkıyor.







ZAJC'I FENERBAHÇE'DEN TANIYORUZ

Hırvat temsilcisinin temposunu ve pas trafiğini ayarlayan isimler Josip Mišić ve Süper Lig'den yakından tanınan Miha Zajc. Mišić savunma önünü süpürme görevini üstlenirken Zajc takımı hızlıca hücuma taşıyor. Luka Stojković ve Lukas Kačavenda gibi genç 10 numaralar ise hat aralarına sızarak dikine oyunla tehlike yaratabiliyor.







STOPERLERİNE HAVA TOPU ATMAMALIYIZ

Stoper hattında Stjepan Radeljić (2.01 m), Raúl Torrente (1.93 m) ve Sergi Domínguez (1.91 m) gibi dev isimleri barındıran Dinamo Zagreb, yan ve duran toplarda oldukça geçit vermez bir görüntü çiziyor.

Ancak bu derece uzun boylu stoper hattının en büyük zaafı çabukluk ve mobilite eksikliği. Çabuk adamların defans arkasına yapacağı kademeli koşular, Hırvat savunmasının en kırılgan noktasını oluşturuyor.







BEŞİKTAŞ İÇİN TURUN ANAHTARI

Siyah-beyazlıların bu eşleşmede tur kapısını aralaması için Dinamo'nun ağır kalan stoperlerine karşı çabuk ve dikine pas kombinasyonlarıyla hücum etmesi şart.

Rakibin Mišić ve Zajc önderliğindeki orta sahasına uygulanacak yoğun ön alan presi, geriden oyun kurulumunu aksatacaktır.

Ayrıca 1.90 m üzeri oyuncu sayısı oldukça fazla olan Hırvat ekibine karşı ceza sahası çevresinde lüzumsuz faullerden kaçınmak ve duran top paylaşımını kusursuz yapmak Beşiktaş'ın öncelikli hedefi olmalı.

Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!


 
 
Trabzonspor'un flaş transferi Muhammed Salah'ın maaşı çok konuşuluyor ancak Süper Lig'in en pahalısı o değil. Hatta Salah'tan pahalı 3 futbolcu daha var ve o isimlerden ikisi o kadar da yaygaraya yol açmamıştı!

08.08.2026 06:36:00
Haber Merkezi
 
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!

Transfermarkt verilerine göre Salah, Trabzonspor'dan yıllık 10 milyon Euro maaş alacak. Elbette Salah'ın yan gelirleri de var. Güzel futbol oynasın, hem takımına kazandırsın, hem de kendi kazansın, hem de futbolseverler unutulmaz anlara tanıklık etsin! Helali hoş olsun. Yoksa taraftarın maksimum kredisi 3 maçtır!







Süper Lig'de maaş listesinin tepesinde yıllık 15 milyon Euro ile Nijeryalı süper star Victor Osimhen bulunuyor. Osimhen'i Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson ile Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante yıllık 11'er milyon Euro'luk maaşlarıyla takip ediyor. Ederson'un geçen seneki performansı idare ederdi ancak sezonun ikinci yarısında takıma katılan Kante resmen fos çıktı. Kante, iki kişilik oyuncu olarak adlandırılıyordu ancak yarım futbolcu kadar bile oynamadı. Bu yılki Dünya Kupası'nda da neredeyse hiç süre alamadı.







Salah 10 milyon Euro'luk yıllık geliriyle dördüncü sırada yer alırken, Galatasaray'ın Alman oyuncusu Leroy Sane ise yıllık 9 milyon Euro maaşıyla beşinci sırada yer  alıyor.

Muhammed Salah, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da geçirdiği 9 sezonda 442 maçta 257 gol kaydetmişti. Premier Lig tarihinde en çok gol atan 4. oyuncu olan Salah, Liverpool ile lig şampiyonluğunu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu da kazanmıştı.

Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi


 
Fenerbahçe, Benfica'dan Vangelis Pavlidis için çeşitli görüşmeler yaptı. Portekiz ekibi, belirlediği inanılmaz bonservis bedelinde hiçbir şekilde geri adım atmıyor.
 

08.08.2026 06:19:00
Haber Merkezi
 
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi

Fenerbahçe'nin en önemli forvet adaylarından biri Vangelis Pavlidis'ti... Ancak bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi pek de mümkün gözükmüyor. Çünkü bütün çabalara rağmen, Benfica Kulübü 70 milyon Euro'luk bonservis beklentisinde geri adım atmıyor. Kanarya ise bu seviyedeki bir rakamı ödemeyi aklının ucundan bile geçirmiyor.







İngiltere devrede mi?

Benfica'nın yüksekten uçmasının sebebinin Premier Lig olduğu öğrenildi. Bazı İngiliz ekipleri, 27 yaşındaki Yunan santrforla yakından ilgileniyor. Portekiz ekibi, beklenen 70 milyon Euro'luk teklifin Ada'dan gelebileceğini düşünüyor. Bilindiği üzere yüksek gelirleri sayesinde İngilizler ciddi paraları gözden çıkarabiliyor.







Oyuncunun da önceliği Premier Lig

Vangelis Pavlidis'in de Premier Lig seçeneğine daha sıcak baktığı ifade edildi. Benfica tarafı son derece rahat... Portekiz ekibi, Pavlidis'i satmaması durumunda oyuncudan yararlanmayı sürdürecek. Şu ana kadar bonservis bedelindeki indirim taleplerine sıcak yaklaşmadılar.

Salah maaşını şimdiden çıkardı


Yılın transferi Mohamed Salah'ın Trabzon'a inmesi kentte tarihi bir kenetlenmeye yol açtı. Türkiye’nin, hatta dünyanın dört bir yanından Trabzon’a akın eden binlerce taraftar havalimanında unutulmaz görüntüler oluştururken, yaşanan coşku kulüp ekonomisine de yansıdı. Sadece kombine satışlarından kasaya giren 15 milyon dolar, "Salah daha sahaya çıkmadan maaşını çıkardı" yorumlarını beraberinde getirdi.

08.08.2026 06:11:00
Haber Merkezi
 
Salah maaşını şimdiden çıkardı
Salah maaşını şimdiden çıkardı

Trabzonspor'da Mohamed Salah heyecanı, sıradan bir transferin çok ötesine geçerek tüm ülkeyi saran dev bir kenetlenme hareketine dönüştü. Trabzon Havalimanı'nda toplanan yaklaşık 20 bin taraftar, bordo-mavili camiadaki aidiyet duygusunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha kanıtladı.







Dünya Trabzon'da buluştu

Yalnızca Trabzon'dan değil; Ankara, İstanbul, Samsun, Zonguldak, Sakarya, Hatay, İzmir ve Konya başta olmak üzere Türkiye'nin yedi bölgesinden, hatta yurtdışından kente gelen gençler, çocuklar, aileler ve yaşlılar havalimanında tarihi bir atmosfere imza attı. Karşılama sırasında yaşanan duygusal anlar ise coşkunun boyutunu gözler önüne serdi. Yaşanan tablonun en dikkat çekici simgelerinden biri, 10 yaşındaki bordo-mavili bir çocuk oldu.
Sırt çantasına koyduğu domates ve ekmekle 6 saat öncesinden havalimanına gelip bekleyen küçük taraftar, Trabzonspor sevgisinin ve yaşanan heyecanın sembolü haline geldi.







İyi futbolcu para da kazandırıyor

Şehirde oluşan pozitif hava, kısa sürede kulübün finansal verilerine de rekor artış olarak yansıdı. Forma ve kombine satışlarında patlama yaşanırken, kulüp kaynaklarından edinilen bilgiye göre sadece kombine satışlarından Trabzonspor kasasına yaklaşık 15 milyon dolar girdiği öğrenildi. Henüz sahaya ayak basmadan hem sosyal hem de ekonomik anlamda devasa bir etki yaratan Mısırlı yıldız için taraftarlar "Maaşını ilk geceden çıkardı" değerlendirmesinde bulundu.







Trabzon'da sıkıntı yaşanmadı

İstanbul'da benzer süreçlerde yaşanan izdiham ve kargaşa görüntülerinin aksine, Trabzon Havalimanı'ndaki organizasyon tam not aldı. Trabzon Emniyeti, yaklaşık 300 kişilik uzman ekibiyle süreci baştan sona profesyonelce yönetti. Kurulan güvenlik bariyerleri ve planlı yönlendirmeler sayesinde 20 bin kişilik dev kalabalık sorunsuz şekilde ağırlandı. Salah, 6 Ağustos'ta da taraftarların önünde gerçekleştirilen törenle kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Papara Park'ta düzenlenen imza törenini yerinde takip etmek isteyen binlerce taraftar, stattaki yerlerini aldı. Salah, tribünleri selamladı.







Antrenmana da çıktı

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeni transferlerden Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah da antrenmanda yer aldı. Öte yandan Trabzonspor, Göztepe ile yapacağı hazırlık maçı için dün İzmir'e gitti. eni transferlerden Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah ve kaleci Andre Onana ise kadroda yer almadı.
Trabzonspor kafilesinde Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Erol Can Çolak, Stefan Savic, Chibuike Nwaiwu, Cenk Özkacar, Samet Akaydin, Mustafa Eskihellaç, Wagner Pina, Sidny Lopes Cabral, Benjamin Bouchouari, Ruslan Malinovskyi, Melih Kabasakal, Ozan Tufan, Ernest Muçi, Metehan Mimaroğlu, Aral Şimşir, Noah Saviolo, Umut Nayir, Paul Onuachu ve Rene Mitongo yer aldı.

Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu

Arsenal, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Şu anda Fenerbahçe'nin sambacıyla ilgilendiği iddia ediliyor. Kanarya'nın karşısına ise Can Uzun konusunda Galatasaray'a sürekli sorun çıkaran Eintracht Frankfurt çıktı

07.08.2026 17:25:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Premier Lig'in son şampiyonu Arsenal, Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak. Mukavelede +1 yıllık uzatma opsiyonu da var. Ancak bu madde çift taraflı... Yani bir anlamda sambacının sözleşmesinin son senesine girdiğini söylemek mümkün...

ÇOK DAHA AZI KABUL EDİLECEK

Şu anda 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun adı ciddi şekilde Fenerbahçe'yle anılıyor. 1.78 boyundaki futbolcunun tahmini piyasa değeri 45 milyon euro... Fakat buna aldanmamak gerekiyor. Arsenal Kulübü, çok daha düşük teklifleri kabul etmeye hazır durumda...






EKONOMİK AÇIDAN GÜÇLÜ

Fenerbahçe, Gabriel Martinelli işinde yalnız değil... Can Uzun transferinde Galatasaray'la bir türlü anlaşmaya yanaşmayan Eintracht Frankfurt'un da sambacıyı istediği öğrenildi. Bundesliga temsilcisi, ekonomik anlamda son derece güçlü bir pozisyonda... Arsenal Yönetimi, resmi tekliflere göre son kararını verecek.

Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı

Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı

07.08.2026 16:00:00
Haber Merkezi
 
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı. Oyuncuyu Leipzig'e kaptıran Borussia Dortmund'da adı Fenerbahçe'yle anılan Serhou Guirassy'nin de kalma ihtimali arttı.






Leipzig, Hoffenheim Kulübü'ne 30 milyon euro ödeyerek Fisnik Asllani'yi kadrosuna kattı. Böylece 23 yaşındaki Kosovalı forvetin yeni adresi netleşti. Borussia Dortmund da Asllani ile ilgileniyordu. Ancak başarılı olamadılar. Bu gelişme sonrasında Guirassy'nin Dortmund'dan ayrılma ihtimali de düştü.






YENİSİ GELMEDEN OLMAZ

Serhou Guirassy, Fenerbahçe'nin golcü adayları arasında bulunuyordu. 30 yaşındaki Gineli forvetin transferi şu anda rafa kalkmış gibi gözüküyor. Borussia Dortmund, yeni bir santrfor almadan Guirassy'nin ayrılığına kesinlikle izin vermeyecek. Şu anda bu cephedeki hareketlilik bitti.






BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni forvet transferinin bu hafta bitmesinin planlandığını söylemişti. Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Sturm Graz'ı 2-0 mağlup etmişti. Rövanş öncesinde büyük bir avantaj elde edildi. Temsilcimiz, Play-Off turuna yeni forvetiyle çıkmak istiyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.