logo
26 NİSAN 2026

Trabzon'un ilacı zaman!

06.09.2006 00:00:00
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, yeniden bir yapılanma içine girdiklerini belirterek, "Yönetimi devraldığımızda bozuk bir ekip bulduk ve bir kısmını tasviye ettik. Maalesef bu sezon başında yine ruhunu kaybetmiş futbolcular gördük. Zamana ihtiyacımız var" dedi.

Beşiktaş maçı öncesi takımda yaşanan gelişmeleri yerinde kontrol etmek ve bugün gerçekleştirilecek olan yönetim kurulu toplantısına katılmak üzere Trabzon'a gelen Trabzonspor Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yapılanma içerisindeyizTrabzonspor'un yeniden bir yapılanma içine girdiğini belirten Albayrak, "Trabzonspor geçen yıl ve bu yıl yönetim, teknik heyet ve futbolcu olarak yeniden bir yapılanmaya girdi. Bu yapılanmalar özellikle futbolda çok zor. Bu yapılanmalardan sonra kulübün, teknik heyetin ve sporcuların zamana ihtiyacı var. Bu zaman sürecini daha az hasarla atlatırsak Trabzonspor'un iyi yolda olacağına biz de inanıyoruz. Basın da bize destek verirse bu zaman sürecinde çok daha iyi olacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu. Bozuk bir ekip devraldıkYönetimi devraldığında bozuk bir ekip bulduğunu belirten Albayrak, bu ekibin bir kısmını tavsiye ettiklerini vurgulayarak, "Bu sezon başında yine ruhunu kaybetmiş Trabzonspor'da oynamak istemeyen, kendi özgüvenini kaybetmiş oyuncular vardı. Trabzonspor'da bu oyuncuların oynama şansı yok. Bizim hedefimiz, teknik heyette, yönetimde, futbolcuda ve camia da istikrarı sağlamaktı. Ama biz bu futbolcularla istikrarı sağlamanın mümkün olmadığını görünce kendileriyle yolumuzu ayırdık. Trabzonspor'a uzun vadede daha faydalı olabilecek yeni sporcularla, yeni bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Bu ekibin zamana ihtiyacı var. Başarılı olacaklarına yönetim olarak biz inanıyoruz" dedi. Seyircimiz tezcanlıUEFA tarafından verilen seyircisiz oynama cezasını da değerlendiren Albayak, "Önümüzde çok ciddi maçlar var. İtirazımızı yapacağız. Seyircisiz oynayacaksak da oynarız. Biz ekibimize güveniyoruz. Bu takımın sahibi seyircidir. Yapacağı her türlü olumlu-olumsuz etkiler kulübü her noktada etkiliyor. Takımın sahibi seyircidir. Sahaya çıktığımız zaman gerek futbolcumuza, gerek yöneticimize bu taraftarın sahip çıkması lazım. Ama maalesef zaman zaman bu takım hadiseler yaşanıyor. Mağlup olduğunuz zaman dünyanın sonu geliyor ve koltuklar kırılıyor. Hakaretler ediliyor. Bunlara alışmak lazım ama bizim taraftarımız bu noktada çok heyecanlı ve tezcanlı." dedi.Lazaroni hatasını anladıAlbayrak ayrıca basında yer aldığı gibi kulüp içerisinde huzursuluk olmadığını da kaydederek, "Hoca'nın yapmış olduğu yanlış bir açıklama vardı. Hata yaptığını kendisi de söyledi. Bu olayın üzerine gitmenin fazla bir anlamı da yok. Her insan hata yapabilir. Kulüp başkanı olarak bende hata yapabilirim. Önemli olan hataları, hata ile kapatmamaktır. Biz bunu bugüne kadar yapmadık. Bundan sonra da yapmayacağız. Çağırırız hocamızı, oturup konuşuruz. Sıkıntılarını dinleriz. Bunun üslubunu masa yolu ile değil de kendi aramızda çözeriz." diye konuştu.

 

Derbinin VAR hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi belli oldu

26.04.2026 13:07:00
Haber Merkezi
Derbinin VAR hakemi belli oldu
Derbinin VAR hakemi belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), sezonun en kritik maçlarından biri olan derbi için VAR atamasını resmen duyurdu. RAMS Park'ta bugün saat 20.00'de başlayacak mücadelede Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda Ömer Faruk Turtay oturacak.

Turtay'a AVAR'da İbrahim Çağlar Uyarcan ve Abdullah Buğra Taşkınsoy eşlik edecek. Maçın orta hakemi ise Yasin Kol olarak belirlenmişti. Kol'a yardımcı hakemler olarak Abdullah Bora Özkara ve Bahtiyar Birinci, dördüncü hakem olarak da Çağdaş Altay görev yapacak.

Ömer Faruk Turtay kimdir?

Antalya doğumlu 30 yaşındaki Turtay, TFF kayıtlarına göre üst klasman hakemi olarak görev yapıyor. Hakemlik kariyerine genç yaşlarda başlayan Turtay, özellikle son yıllarda Süper Lig'de VAR ve AVAR görevleriyle sıkça ön plana çıkıyor. Daha önce Süper Kupa finali gibi büyük maçlarda da VAR olarak atandı.

Derbi öncesi kulüpler ve taraftarlar arasında hakem atamaları sıkça tartışılıyor. Yasin Kol'un orta hakemliği ve Turtay'ın VAR görevi, sosyal medyada ve spor kamuoyunda geniş yankı buldu. Maç, şampiyonluk yarışındaki kritik konumundan dolayı büyük önem taşıyor.

Süper Lig'in 31. haftası, derbiyle birlikte zirve mücadelesine sahne olacak. Tüm gözler RAMS Park'taki karşılaşmaya çevrildi. Maçın sonucu ve hakem performansları, ligdeki puan durumu açısından belirleyici olabilir.

Galatasaray maç saatini bekliyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı

26.04.2026 10:51:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray maç saatini bekliyor
Galatasaray maç saatini bekliyor
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.



Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.



Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın saat 20.00'de RAMS Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Merih Demiral ikinci kez Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran ilk Türk olarak tarihe geçti

Milli oyuncu Merih Demiral'ın formasını giydiği Al Ahli, Asya Şampiyonlar Ligi finalinde Machida'yı uzatmalarda 1-0 yenerek şampiyon oldu

26.04.2026 10:49:00
İhlas Haber Ajansı
Merih Demiral ikinci kez Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran ilk Türk olarak tarihe geçti
Merih Demiral ikinci kez Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran ilk Türk olarak tarihe geçti
Milli oyuncu Merih Demiral'ın formasını giydiği Al Ahli, Asya Şampiyonlar Ligi finalinde Machida'yı uzatmalarda 1-0 yenerek şampiyon oldu.

Demiral, böylece üst üste ikinci kez Asya Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran ilk Türk olarak tarihe geçti.



Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile Japonya temsilcisi Machida, Asya Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya geldi. Kral Abdullah Stadyumu'nda oynanan müsabakanın normal süresinde eşitlik bozulmazken, mücadele uzatmalara gitti.



Suudi Arabistan ekibi, 96. dakikada Al Buraikan'ın fileleri havalandırmasıyla mücadeleyi 1-0 kazanarak üst üste ikinci kez şampiyon oldu.



Milli oyuncu Merih Demiral da böylece üst üste ikinci kez kupa kaldıran Türk oyuncu olarak önemli bir başarıya imza attı.

Ezeli rekabette sarı-lacivertlilerin 150'ye 130 üstünlüğü bulunuyor

Galatasaray ile Fenerbahçe yarın oynanacak derbiyle 406. kez rakip olacak. Ezeli rekabette sarı-lacivertlilerin 150'ye 130 üstünlüğü bulunuyor

25.04.2026 11:01:00
İhlas Haber Ajansı
Ezeli rekabette sarı-lacivertlilerin 150'ye 130 üstünlüğü bulunuyor
Ezeli rekabette sarı-lacivertlilerin 150'ye 130 üstünlüğü bulunuyor
Galatasaray ile Fenerbahçe yarın oynanacak derbiyle 406. kez rakip olacak. Ezeli rekabette sarı-lacivertlilerin 150'ye 130 üstünlüğü bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe yarın saat 20.00'de RAMS Park'ta karşılaşacak. Ligde sarı-kırmızılılar 22 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle aldığı 71 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Sarı-lacivertliler ise 19 galibiyet, 10 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 67 puanla ikinci sırada yer alıyor.

406. randevu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 17 Ocak 1909 tarihinde başlayan rekabette iki takım bugüne kadar 405 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu mücadelelerde sarı-lacivertliler 150 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-kırmızılılar da 1'i hükmen olmak üzere 130 defa rakibini mağlup etti. İki takım 125 müsabakada ise yenişemedi. Bu maçlarda Kanarya'nın 546 golüne, Aslan 505 golle karşılık verdi.

Ligde 138. maç



İki takım, Süper Lig tarihinde ise 137 kez mücadele etti. Ligde de galibiyet sayılarında sarı-lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor. Kanarya, 53 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar da 38 defa 3 puanla ayrılan taraf olurken, 46 maç ise berabere sona erdi. Lig müsabakalarında sarı-lacivertliler 165, sarı-kırmızılılar ise 134 gol attı.

Bu sezonki 3. maç

Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın oynayacakları derbiyle birlikte 2025-2026 sezonunda 3. kez rakip olacak. Süper Lig'in ilk yarısında Kadıköy'de oynanan ilk karşılaşma 1-1 sona erdi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan Turkcell Süper Kupa finalinde ise sarı-lacivertliler, sarı-kırmızılıları 2-0 mağlup ederek, kupayı kazandı.

Son 10 maçta Galatasaray üstün

Ezeli rakipler arasında 7'si lig, 2's, Süper Kupa ve 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere oynanan son 10 karşılaşmada Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 10 maçta sarı-kırmızılılar 1'i hükmen 5 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-lacivertliler ise 2 kez kazandı. 3 mücadele de berabere sona erdi.

Yasin Kol düdük çalacak

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbiyi hakem Yasin Kol yönetecek. Kol'un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Bahtiyar Birinci yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Çağdaş Altay olacak.

Trabzon bölgesi hakemi olan Yasin Kol kariyerinde ikinci kez bu derbide görev alacak. Kol, ligin ilk yarısında Kadıköy'deki derbide de düdük çaldı. Öte yandan Yasin Kol, bu sezon Galatasaray - Beşiktaş ve Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmalarında da görev aldı.

Shomurodov, ligde 20. golünü kaydetti

Başakşehir'in golcü oyuncusu Eldor Shomurodov, Kasımpaşa maçında 2 kez fileleri havalandırarak, Süper Lig'deki gol sayısını 20'ye çıkardı

25.04.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Shomurodov, ligde 20. golünü kaydetti
Shomurodov, ligde 20. golünü kaydetti
Başakşehir'in golcü oyuncusu Eldor Shomurodov, Kasımpaşa maçında 2 kez fileleri havalandırarak, Süper Lig'deki gol sayısını 20'ye çıkardı.

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 4-0 mağlup etti. Mücadelenin 5. dakikasında Yusuf Sarı'nın sağ kanattan yaptığı ortada arka direkte iyi yükselen Eldor Shomurodov, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı uzak köşeden ağlara göndererek takımını öne geçirdi.



Karşılaşmanın 87. dakikasında ise Ivan Brnic'in sol taraftan kullandığı kornerde ön direkte kafayı vuran Shomurodov, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak skoru 4-0'a taşıdı. Attığı 2 golle galibiyetin mimarlarından olan Özbek futbolcu, Süper Lig'deki gol sayısını 20'ye yükseltti.

30 yaşındaki oyuncu, bu sezon sergilediği performansla kariyerinin en verimli dönemlerinden birini yaşarken, turuncu-lacivertli formayla ligde 31 maçın tamamında görev aldı. Shomurodov, ligde 20 golün yanı sıra 4 asistlik de katkı sağladı.

Eldor Shomurodov, daha önce 2019-2020 sezonunda FC Rostov formasıyla 28 maçta 11 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti.

Gol krallığı yarışışında takibini sürdürdü

Eldor Shomurodov, gol sayısını 20'ye yükselterek gol krallığı yarışışında takibini sürdürdü. Attığı 22 golle zirvede yer alan Trabzonspor'un golcüsü Paul Onuachu'nun ardından ikinci sırada bulunan Özbek futbolcu yarışı son haftalara taşıdı.

PFDK'dan şampiyon Bursaspor'a ceza yağdı

24.04.2026 14:30:00
İhlas Haber Ajansı
PFDK'dan şampiyon Bursaspor'a ceza yağdı
PFDK'dan şampiyon Bursaspor'a ceza yağdı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursaspor-Somaspor maçının ardından yeşil-beyazlı kulübe üç ayrı maddeden toplamda 446 bin TL para cezası verdi.



Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan ettiği Somaspor müsabakasının ardından Bursaspor'a disiplin kurulundan kötü haber geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan PFDK kararlarına göre, yeşil-beyazlı kulüp saha olayları ve usulsüzlükler nedeniyle ağır para cezalarıyla karşı karşıya kaldı.

İhlaller ve Ceza Detayları



Kurul, Bursaspor Kulübü'ne üç farklı başlık altında ceza kesti. İşte PFDK tarafından açıklanan o kararlar:

"Merdiven Boşlukları: Merdiven boşluklarının boş bırakılmaması eyleminin aynı sezon içinde 13. kez tekrarlanması nedeniyle 211 bin TL,

Saha Olayları: Taraftarların neden olduğu saha olayları gerekçesiyle 110 bin TL,

Usulsüz Seyirci: Stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı ise 125 bin TL para cezası verilmesine hükmedildi."

İlhan Palut: 'Fenerbahçe galibiyeti öz güven ve bir enerji verdi'

İlhan Palut: "Fenerbahçe galibiyeti bir öz güven ve bir enerji verecekse bu açıdan da bu galibiyetin bize getirdiği artılar olacaktır"

22.04.2026 10:48:00
İhlas Haber Ajansı
İlhan Palut: 'Fenerbahçe galibiyeti öz güven ve bir enerji verdi'
İlhan Palut: 'Fenerbahçe galibiyeti öz güven ve bir enerji verdi'
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fenerbahçe'yi mağlup ettikleri maçın ardından, "Fenerbahçe galibiyeti bir özgüven ve bir enerji verecekse bu açıdan da bu galibiyetin bize getirdiği artılar olacaktır" dedi.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde kendi evinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Hem bir Türkiye Kupası çeyrek final maçı. Hem de rakip Fenerbahçe. Zaten öncesinde bu iki parametreyi ortaya koyduğumuz zaman ne kadar önemli bir karşılaşma olduğu ortaya çıkıyor.

Ligdeki iyi sonuçlar, puan durumundaki biraz nefeslenme aslında bize bu maça daha fazla yoğunlaşma şansını verdi ve oyuncu seçimlerinde bizi bazı tereddütlerden kurtardı açıkçası. Oyuncularım gerçekten çok istekliydi. Tesislerdeki hava, antrenmanlardaki hava gerçekten bu maçı istedikleri ve kupada ilerlemek istedikleri yönündeydi. 40-45 dakika başa baş bir oyun vardı.

Tabii ki Fenerbahçe de geldi. Biz ilk 45 dakika aldığımız topları üçüncü bölgeye çok iyi taşıdık ama daha çok net pozisyona ihtiyacımız vardı. Ama bu arada iyi savunma yaptık Fenerbahçe'ye de net pozisyon vermedik.

Rakibi geri koşturamadık ve Fenerbahçe sürekli denemelerde bulundu. Ama dediğim gibi işin savunma kısmında başarılıydık. İkinci yarı zaten uzatmanın son dakikalarında bir duran top ve devamında bir penaltı kazandık. İnanılmaz değerli bir dakikada. Hücumsal olarak etkili olmakta zorlandığımız anlarda bir nevi imdadımıza yetişen bir pozisyon oldu.

Penaltı golü Fenerbahçe'nin bütün oyuncularıyla yüklenişi, Fenerbahçe'nin karambolleri derken orayı bir şekilde kurtarmamız gerekiyordu ve bir şekilde savunabildik ve önemli bir galibiyet aldık. Evet şu anda yarı finaldeyiz, kupada ilerliyoruz. Camianın özlediği bir sonuç. Mutluyuz, taraftarımızı sevindirdik. İleriye bakış açısından şunu söyleyebilirim. Fenerbahçe galibiyeti bir özgüven ve bir enerji verecekse bu açıdan da bu galibiyetin bize getirdiği artılar olacaktır. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

Beşiktaş kupada ilk kez Alanyaspor ile oynayacak

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasında yarın konuk edeceği Corendon Alanyaspor'u mağlup ederek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

22.04.2026 10:34:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş kupada ilk kez Alanyaspor ile oynayacak
Beşiktaş kupada ilk kez Alanyaspor ile oynayacak
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasında yarın konuk edeceği Corendon Alanyaspor'u mağlup ederek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş, yarın saat 20.45'te sahasında Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Kupaya grup aşamasından dahil olan siyah-beyazlılar, 3 galibiyet ve 1 beraberlik sonucu topladığı 10 puanla grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi.

Söz konusu süreçte Fenerbahçe, Ankara Keçiörengücü ve Çaykur Rizespor'u mağlup eden Sergen Yalçın'ın öğrencileri, Kocaelispor ile de berabere kaldı. Beşiktaş, Corendon Alanyaspor karşısına mutlak yarı final hedefiyle çıkacak.

Bu sezon yapılan düzenleme sonrası çeyrek final mücadelesi, tek maç eleme usulüne göre oynanacak. 90 dakika sonunda eşitliğin bozulmaması halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatmalarda da eşitlik sürerse tur atlayan takım, penaltı atışları sonucunda belli olacak.

Kupada ilk randevu



Beşiktaş, 20'si Süper Lig, 1'i özel olmak üzere toplam 21 kez karşılaştığı Alanyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk kez rakip olacak. Siyah-beyazlılar, Antalya temsilcisine karşı tamamı lig maçı olmak üzere oynadığı son 6 müsabakada üstünlük kuramadı. Söz konusu süreçte rakibine 2 kez kaybeden Kartal, 4 mücadeleden de beraberlikle ayrıldı.

Kara Kartal'da tek eksik Kartal Kayra Yılmaz

Kara Kartal'da, Alanyaspor maçı öncesinde tek eksik bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Kartal Kayra Yılmaz, bu müsabakada takımını yalnız bırakacak.

Alanyaspor'un kupa yolu

Ziraat Türkiye Kupası'na bu sezon 3. turdan katılan Corendon Alanyaspor, Bursa Yıldırımspor'u 2-1 mağlup etti. 4. turda Çorum FK'yı 5-0'lık skorla geçen turuncu-yeşilliler adını gruplara yazdırdı. Grup aşamasında deplasmanda oynadığı Trabzonspor ve Boluspor maçlarını kazanan Antalya temsilcisi, sahasında oynadığı Fatih Karagümrük'le berabere kalırken, Galatasaray'a ise mağlup oldu. Alanyaspor, topladığı 7 puanla A Grubunu 3. sırada bitirdi.

Gaziantep Burak Yılmaz'ın yerine Mirel Radoi ile anlaştı

Gaziantep Futbol Kulübü, Burak Yılmaz ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük için Rumen çalıştırıcı Mirel Radoi ile prensip anlaşmasına vardı

21.04.2026 22:50:00
İhlas Haber Ajansı
Gaziantep Burak Yılmaz'ın yerine Mirel Radoi ile anlaştı
Gaziantep Burak Yılmaz'ın yerine Mirel Radoi ile anlaştı
Gaziantep Futbol Kulübü, Burak Yılmaz ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük için Rumen çalıştırıcı Mirel Radoi ile prensip anlaşmasına vardı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nde yeni teknik direktör belli oldu. Geçtiğimiz hafta genç çalıştırıcı Burak Yılmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Gaziantep ekibi, 45 yaşındaki Rumen teknik direktör Mirel Radoi ile prensip anlaşmasına vardı. Rumen hoca, sözleşme imzalamak için kente davet edildi.

Konu ile ilgili Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Romanya Milli Takımı'nın geçmiş dönem teknik direktörlerinden Mirel Radoi ile prensip anlaşmasına varmıştır. Mirel Radoi ve ekibi, yönetimimizle ileri görüşmeleri tamamlamak üzere şehrimize davet edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor kupaya odaklandı

Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da, gözler Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Samsunspor ile oynanacak kritik karşılaşmaya çevrildi

21.04.2026 14:05:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor kupaya odaklandı
Trabzonspor kupaya odaklandı
Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da, gözler Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Samsunspor ile oynanacak kritik karşılaşmaya çevrildi.

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta müsabakasında sahasında Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara alan bordo-mavililer, 23 Nisan Perşembe günü deplasmanda oynayacağı zorlu kupa mücadelesine odaklandı. Teknik heyet ve oyuncuların tüm konsantrasyonu Samsun deplasmanına çevrilirken, karşılaşma sezonun kırılma anlarından biri olarak görülüyor.

Grupta güçlü performans

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda mücadele eden Karadeniz ekibi, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak dikkat çekici bir performans ortaya koydu. Sahasında Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, ardından deplasmanda İstanbulspor'u 6-1, sahasında Fethiyespor'u 3-0 ve deplasmanda Başakşehir'i 4-2 mağlup ederek grubu 9 puanla tamamladı.

Hedef yarı final

Gruptan çıkmayı başaran Trabzonspor, çeyrek finalde karşılaşacağı Samsunspor'u eleyerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Bordo-mavililer, hem ligdeki yara alan moralini düzeltmek hem de kupada yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.