logo
14 MART 2026


Türkiye milli takımlarının yeni forması tanıtıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Nike, milli takımların yeni formasını tanıttı.

18.03.2024 18:24:00 / Güncelleme: 18.03.2024 18:45:03
İhlas Haber Ajansı
Türkiye milli takımlarının yeni forması tanıtıldı
Türkiye milli takımlarının yeni forması tanıtıldı
TFF ve Nike iş birliğinin 21. yılında tasarlanan yeni sezon formalarla ilgili yapılan açıklamada, 1923 yılında ilk milli maçta giyilen formadan esinlenerek tasarlanan iç saha formasının ön kısmındaki dikkat çeken kırmızı bant, eğimli üst kısmı ve özel baskıları, sporcuların geçmiş 100 yılın gururunu bugüne taşımasını simgelediği belirtilerek, "Deplasman formasının kırmızı tonu, Al Sancak'ın renklerine sadık kalırken, formanın kalp bölgesinde yer alan armayı öne çıkarıyor. Formaların arka kısmında bulunan 'Türkiye' yazısı ise genç sporculara ilham vererek, milli takım ruhunu canlandırıyor ve tek yürek olma duygusunu harekete geçiriyor" ifadelerine yer verildi.



Nike'ın çevreye duyarlı yaklaşımını yansıtan formaların sıfır karbon ve sıfır atık yolculuğunda bir sonraki adımı temsil ettiği vurgulanarak, şimdiye kadar üretilen en sürdürülebilir forma olma özelliğine sahip olduğu belirtildi.



En yeni tekstil teknolojileriyle üretilen formaların 21 Mart itibarıyla TFF'nin E-Shop sayfasında satışa çıkacağı hatırlatılırken, yurt dışında yaşayan Türk taraftarların da ay-yıldızlıları desteklemek için 11TeamSports üzerinden yeni formaları temin edebileceği açıklandı.

Süleyman Hurma: 'Böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı'

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ligde tutunabilmek için kendileri adına böyle bir sürprize ihtiyaç duyduklarını söyledi

14.03.2026 00:06:00
İhlas Haber Ajansı
Süleyman Hurma: 'Böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı'
Süleyman Hurma: 'Böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı'
Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ligde tutunabilmek için kendileri adına böyle bir sürprize ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fatih Karagümrük, konuk ettiği Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, "Açıkça konuşmak gerekirse puan durumundaki yerimiz vahim ve kötü. Bu sezon istediğimiz ivmeyi yakalayamadık. Aslında Ankara'da oynadığımız Gençlerbirliği maçı hariç bütün maçlarda oyuna ortaktık. Maalesef istediğimiz sonuçlar olmadı. Bugün rakibe hiç pozisyon vermedik. Lige tutunmak için kendi adımıza böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı. Bu sebeple çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Bundan sonraki maçlarda da benzer şeyler yapmak zorundayız"

Galibiyete rağmen halen ligde son sırada olduklarını hatırlatan Hurma, "Ben diğer tarafa bakmamaya çalışıyorum. Oraya bakınca motivasyonumu kaybederim. Biz ligin en altındayız. Oyuncularla konuştuk hep, biz hazır olabilirsek bize şans mutlaka gelecek dedik. Önemli olan bizim hazır olmamızdı. Bugün hazırdık ve şansımızı değerlendirdik. Bundan sonraki maçlarda da benzer şeyler yapmak zorundayız. Şu anda diğer rakiplerimize bakarsak en dezavantajlı olan takım biziz" diye konuştu.

"Toplum hakemlerin haksızlık yapmasını istiyor, onlar da yapıyor"

Müsabakada ilk yarısında kırmızı-siyahlı ekibin penaltı beklediği pozisyonla ilgili de düşüncelerini paylaşan Başkan Hurma, "Bu hakemler bizim hakemlerimiz. Ama Türkiye'de bütün takımlara karşı maç yönetmek imkansız. Türkiye'de herkes haksızlık istiyor. Herkes kendisine haksızlık istiyor. Bu çocuklar da bizim çocuklarımız olduğuna göre herkesin istediğini veriyor. Adalet istiyor isek, doğru rekabetin sağlanması için mücadele etmemiz gerekiyor. Ne söylesek bir yere çekiliyor. 35 senedir ben konuşuyorum. Hep zayıf olan, mazlum olan tarafta oldum. Sert konuştum, iyi konuştum, düşünce ürettim ama bazı şeyleri değiştirmek çok zor. Çünkü toplum hakemlerin haksızlık yapmasını istiyor, onlar da yapıyor. Kimse adalet falan demesin" cümlelerine yer verdi.

Gaziantep FK deplasmanda Antalyaspor'u 4-1 yendi

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Hesap.com Antalyaspor'u 4-1 yendi

13.03.2026 23:26:00
AA
Gaziantep FK deplasmanda Antalyaspor'u 4-1 yendi
Gaziantep FK deplasmanda Antalyaspor'u 4-1 yendi
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Hesap.com Antalyaspor'u 4-1 yendi.

10. dakikada Maxim'in attığı gol, hakem Gürcan Hasova'nın VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

38. dakikada Perez'in ceza sahası sağ çaprazdan şutunda kaleci Julian, ayağıyla topu kurtardı. Pozisyonun devamında meşin yuvarlağı sol çaprazda önünde bulan Lungoyi'nin şutunda kaleci Julian, aynı kurtarışla bir kez daha gole engel oldu.

45+1. dakikada Bayo'nun ceza sahası dışı sağ çaprazdan şutunda kaleci Julian gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarı



59. dakikada konuk ekip öne geçti. Sağdan korneri kullanan Maxim'in ortasında ceza sahasında topla buluşan Kozlowski'nin şutunda top direkten döndü. Meşin yuvarlağı önünde bulan Bayo'nun şutunda top ağlara gitti: 0-1.

65. dakikada Gaziantep FK farkı 2'ye çıkardı. Maxim'in sol kanattan kullandığı kornerde Antalya savunması topu uzaklaştırdı. Ogün Özçiçek, ceza sahası dışından havalandırdığı meşin yuvarlağı, Abena kafayla indirdi. Arka direk önündeki Kozlowski'nin şutunda top filelerle buluştu: 0-2.

76. dakikada konuk ekip farkı 3'e yükseltti. Kaleci Burak Bozan'ın kullandığı serbest vuruşta Hüseyin Türkmen'in karşılayamadığı topu takip eden Bayo, ceza sahasına girip kaleci Julian'ı çalımlayıp meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-3.

82. dakikada Gaziantep FK farkı 4'e çıkardı. Bayo'nun ceza alanı sol çaprazdan pasında Camara, kaleci Julian'ın solundan topu filelere yolladı: 0-4.

90+3. dakikada Antalyaspor farkı 3'e indirdi. Van de Streek'in pasında Ramzi Safuri'nin ceza yayı üzerinden şutunda meşin yuvarlak filelere gitti: 1-4.

Müsabakayı, Gaziantep temsilcisi 4-1 kazandı.

Trabzonspor, yarın Rizespor'u konuk edecek

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile sahasında karşılaşacak.

13.03.2026 11:04:00
AA
Trabzonspor, yarın Rizespor'u konuk edecek
Trabzonspor, yarın Rizespor'u konuk edecek
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile sahasında karşılaşacak.

Papara Park'ta oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Çağdaş Altay yönetecek.

Ligde 54 puanla 3. sırada yer alan Karadeniz ekibi, Çaykur Rizespor karşısında kazanarak zirve yarışında yara almak istemiyor.

Ligin son 3 haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yi 2-1, sahasında Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük ve dış sahada da Zecorner Kayserispor'u 3-1'lik sonuçlarla mağlup eden bordo-mavililer, art arda 4. karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Arseniy Batagov, Benjamin Bouchouari ve Edin Visca, yarınki mücadelede görev alamayacak.

Duplantis, sırıkla atlama dünya rekorunu 15. kez kırdı

Erkekler sırıkla atlama kariyerinde 2 olimpiyat şampiyonluğu bulunan İsveçli atlet Armand Duplantis, ülkesindeki organizasyonda 6,31 metrelik derecesiyle 15. dünya rekorunu kırdı

13.03.2026 10:54:00
AA
Duplantis, sırıkla atlama dünya rekorunu 15. kez kırdı
Duplantis, sırıkla atlama dünya rekorunu 15. kez kırdı
Erkekler sırıkla atlama kariyerinde 2 olimpiyat şampiyonluğu bulunan İsveçli atlet Armand Duplantis, ülkesindeki organizasyonda 6,31 metrelik derecesiyle 15. dünya rekorunu kırdı.

İsveç'teki IFU Arena'da düzenlenen Mondo Classic Şampiyonası'nda yarışan Duplantis, 6.31'lik derecesiyle dünya rekorunu 1 santimetre geliştirdi.

İsveçli atlet, son olarak Japonya'da düzenlenen 20. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 6,30 metrelik derecesiyle 14. dünya rekorunu kırmış ve 3. dünya şampiyonluğunu kazanmıştı.

İran: 'Kimse bizi Dünya Kupası'ndan dışlayamaz'

İran Milli Futbol Takımı, kimsenin kendilerini Dünya Kupası'ndan dışlayamayacağını vurgulayarak, "Dışlanabilecek tek ülke, sadece 'ev sahibi' unvanını taşıyan ancak bu küresel etkinliğe katılan takımlar için güvenlik sağlama yeteneğinden yoksun olan ülkedir" denildi.

13.03.2026 10:25:00
İhlas Haber Ajansı
İran: 'Kimse bizi Dünya Kupası'ndan dışlayamaz'
İran: 'Kimse bizi Dünya Kupası'ndan dışlayamaz'
İran Milli Futbol Takımı, kimsenin kendilerini Dünya Kupası'ndan dışlayamayacağını vurgulayarak, "Dışlanabilecek tek ülke, sadece 'ev sahibi' unvanını taşıyan ancak bu küresel etkinliğe katılan takımlar için güvenlik sağlama yeteneğinden yoksun olan ülkedir" denildi.

İran Milli Futbol Takımı, ABD Başkanı Donald Trump'ın takımın bu yılki Dünya Kupası'na katılmasının güvenlikleri açısından uygunsuz olacağı yönündeki yorumlarına sert tepki gösterdi. İran Milli Futbol Takımı'ndan yapılan açıklamada, Dünya Kupası'nın tarihi ve uluslararası bir organizasyon olduğu vurgulanarak, "Organizasyonun yönetim organı herhangi bir ülke değil, FIFA'dır. İran Milli Takımı, İran'ın cesur evlatlarının elde ettiği bir dizi belirleyici zaferle ve gücüyle, bu büyük turnuvaya katılmaya hak kazanan ilk takımlar arasındaydı" ifadelerine yer verildi.

İran Milli Futbol Takımı'ndan ABD'ye imalı yanıt

Kimsenin İran Milli Takımı'nı Dünya Kupası'ndan dışlayamayacağı hatırlatılarak, "Dışlanabilecek tek ülke, sadece 'ev sahibi' unvanını taşıyan ancak bu küresel etkinliğe katılan takımlar için güvenlik sağlama yeteneğinden yoksun olan ülkedir" denildi.

Trump: "En güvenli spor etkinliği olacak"

ABD Başkanı Donald Trump ise, Truth sosyal medya platformundan konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama daha yaptı. Trump, etkinliğin herkes için güvenli geçeceğini belirterek, "ABD, FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmayı büyük bir heyecanla bekliyor. Bilet satışları tavan yapmış durumda. Bu, Amerikan tarihinin en büyük ve en güvenli spor etkinliği olacak. Tüm oyuncular, yetkililer ve taraftarlar, hak ettikleri şekilde, yıldızlar gibi muamele görecekler" ifadelerini kullandı.

Trump, güvenlik uyarısı yapmıştı

Trump, Truth sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, İran Milli Futbol Takımı'nın ABD, Meksika ve Kanada'nın birlikte düzenleyeceği 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılmasının kendileri açısından güvenli olmayacağını belirterek, "İran Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası'nda memnuniyetle karşılanacaktır, ancak kendi hayatları ve güvenlikleri açısından orada bulunmalarının uygun olduğunu düşünmüyorum" demişti.

Adana Demirspor'a 6 puan silme cezası

FIFA Disiplin Komitesi, Trendyol 1. Lig ekibi Adana Demirspor'a 6 puan daha silme cezası verdi

11.03.2026 12:38:00
Haber Merkezi
Adana Demirspor'a 6 puan silme cezası
Adana Demirspor'a 6 puan silme cezası

FIFA Disiplin Komitesi, Trendyol 1. Lig ekibi Adana Demirspor'a 6 puan daha silme cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada Adana Demirspor'a 1 dosyadan 6 puan tenzili cezası uygulandığı belirtildi.

Adana temsilcisi, ligde -51 puanla 20. ve son sırada yer alıyor. 

Kulübün, FIFA nezdindeki sonuçlanmış bir davasına ilişkin yükümlülüklerini (eski futbolcu veya teknik ekip alacakları) yerine getirmemesi nedeniyle bu yaptırım uygulandı. 

Kulübün diğer cezaları

Adana Demirspor, son dönemde benzer mali ve disiplin sorunları nedeniyle ciddi puan kayıpları yaşadı.

12 Şubat 2026'da iki ayrı dosyadan 12 puan ve geçmiş dönemlerdeki diğer mali kriter/disiplin ihlalleriyle birlikte kulübün silinen toplam puanı devasa boyutlara ulaştı.

Bu son 6 puanlık ceza ile birlikte Adana temsilcisi, Trendyol 1. Lig'de -51 puanla son sırada yer almaya devam ediyor.

Kulüp aynı zamanda ödenmeyen borçlar nedeniyle FIFA'dan daha önce iki dönem transfer yasağı da almıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde akşam 4 maç vardı

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun son 16 turu ilk maçlarında 4 karşılaşma yapıldı

11.03.2026 12:00:00
Haber Merkezi
Şampiyonlar Ligi'nde akşam 4 maç vardı
Şampiyonlar Ligi'nde akşam 4 maç vardı
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun son 16 turu ilk maçlarında 4 karşılaşma yapıldı.

Galatasaray sahasında İngiltere temsilcisi Liverpool'u 1-0 yenerek rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etti.

Alman ekibi Bayern Münih deplasmanda İtalyan takımı Atalanta'yı 6-1 yendi.

İspanyol kulübü Atletico Madrid konuk ettiği İngiliz ekibi Tottenham'ı 5-2 mağlup etti.

İngiliz temsilcisi Newcastle United konuk ettiği İspanyol ekibi Barcelona ile 1-1 berabere kaldı.

Turun rövanş maçları, 17-18 Mart'ta yapılacak ve çeyrek finalistler belli olacak.

Trabzonspor kafayı iyi kullanıyor... Gollerin üçte biri kafa ile

Trendyol Süper Lig'de attığı 51 golün 16'sını kafa vuruşlarıyla kaydeden Trabzonspor, hava toplarındaki etkinliğiyle dikkat çekti

11.03.2026 11:05:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor kafayı iyi kullanıyor... Gollerin üçte biri kafa ile
Trabzonspor kafayı iyi kullanıyor... Gollerin üçte biri kafa ile
Trendyol Süper Lig'de attığı 51 golün 16'sını kafa vuruşlarıyla kaydeden Trabzonspor, hava toplarındaki etkinliğiyle dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 3-1 mağlup eden Trabzonspor, söz konusu karşılaşmada da kafa golü buldu. Bordo-mavililerin galibiyet golü Nijeryalı forvet Paul Onuachu'nun kafa vuruşuyla geldi. Ligde oynadığı 25 maçta 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde eden Karadeniz ekibi, 54 puanla zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Sezonun geride kalan bölümünde 51 gol atıp kalesinde 29 gol gören bordo-mavililer, hücumdaki üretkenliğini savunma direnciyle dengeledi. Trabzonspor'un attığı 16 kafa golü ise takımın hava toplarındaki etkinliğini ortaya koydu.

Onuachu etkisi



Karadeniz temsilcisinin hava toplarındaki üstünlüğünde en önemli pay sahiplerinden biri Nijeryalı golcü Paul Onuachu oldu. 2.01 metrelik boyuyla dikkat çeken forvet oyuncusu, ligde attığı 20 golle krallık yarışında zirvede yer alırken, bu gollerin 8'ini kafayla kaydetti.

Onuachu'nun ardından takımda kafa gollerinde Augusto öne çıktı. Brezilyalı oyuncu 4 kafa golüyle skor katkısı sağlarken, savunmadan hücuma destek veren Nwaiwu 2, Stefan Savic 1 gol kaydetti. Sezon içerisinde takımdan ayrılan Sikan da bordo-mavili formayla 1 kez kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı.

Uzun boylu ve fiziksel gücü yüksek oyuncularını etkili kullanan Trabzonspor, özellikle duran toplar ve kenar ortalarında rakip savunmalara zor anlar yaşattı. Bordo-mavililer, birçok karşılaşmada kilidi açan ya da sonucu belirleyen golleri kafa vuruşlarıyla bulurken, attığı gollerin üçte birini hava toplarından kaydetti.

Trabzonspor yasta... Eski futbolcusu ve antrenörü Orhan Kaynak hayatını kaybetti

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke'nin yardımcısı Orhan Kaynak, geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti

11.03.2026 04:10:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor yasta... Eski futbolcusu ve antrenörü Orhan Kaynak hayatını kaybetti
Trabzonspor yasta... Eski futbolcusu ve antrenörü Orhan Kaynak hayatını kaybetti
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke'nin yardımcısı Orhan Kaynak, geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaynak'ın abisi, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Kayhan Kaynak da 34 yaşında kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti.



Trabzonspor yardımcı antrenörü Orhan Kaynak, tesislerde yemek yediği sırada aniden rahatsızlandı. Durumu fark eden kulüp personelinin hızlıca haber vermesi üzerine Kaynak, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Kaynak kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

364 gündür Trabzonspor'un teknik ekibindeydi



Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke'nin bordo-mavili kulübün başına geçmesinin ardından yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Orhan Kaynak, 364 gündür teknik ekipte yer alıyordu. Trabzonspor'da futbolcu olarak da görev yapan Kaynak, 1992-1993 ve 1993-1994 sezonlarında bordo-mavili formayı giydi.

Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş, Kocaelispor, Samsunspor, Kayseri Erciyesspor, Akçaabat Sebatspor, Adanaspor, Başakşehir ve AO Xanthi takımlarında da forma giyen Kaynak, Türk futbolunda iz bırakan isimler arasında yer aldı.

Unutulmaz Aston Villa maçı



Trabzonspor'un Avrupa kupalarındaki unutulmaz zaferlerinden birinde de Orhan Kaynak'ın imzası bulunuyordu. 1 Kasım 1994'te oynanan UEFA Kupası 2. tur rövanş maçında Trabzonspor, İngiltere'de Villa Park'ta Aston Villa'yı 1-0 mağlup ederek tur atladı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Orhan Kaynak'ın attığı gol, İngiliz ekibini sahasında eleyerek bordo-mavililere tarihi bir zafer kazandırdı. Bu karşılaşma, Avrupa kupalarında bir İngiliz takımının elendiği unutulmaz gecelerden biri olarak tarihe geçti.

Abisinin kaderini yaşadı



Trabzonspor'un eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Orhan Kaynak'ın abisi, eski milli futbolcu Kayhan Kaynak da genç yaşta hayatını kaybetmişti. Fenerbahçe ve Adana Demirspor formaları giyen Kayhan Kaynak, 9 Ocak 1994 tarihinde Adana'da antrenman sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu 34 yaşında yaşamını yitirmişti. Kalıtsal bir kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Kayhan Kaynak gibi, Orhan Kaynak da geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

Hastaneye akın ettiler



Orhan Kaynak'ın rahatsızlanmasının ardından Trabzonspor camiası hastaneye akın etti. Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ve teknik ekibin yanı sıra Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ile yönetim kurulu üyeleri hastaneye gelerek Kaynak'ın durumunu yakından takip etti. Bordo-mavili futbolculardan Ozan Tufan ve Okay Yokuşlu da hastaneye gelerek yardımcı antrenör Kaynak'ın durumu hakkında bilgi aldı.

Galatasaray, İngiliz takımlarına karşı 7. galibiyetini aldı

Galatasaray, Liverpool maçıyla Avrupa kupalarında İngiliz takımlarına karşı 7. galibiyetini kazandı

11.03.2026 00:23:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, İngiliz takımlarına karşı 7. galibiyetini aldı
Galatasaray, İngiliz takımlarına karşı 7. galibiyetini aldı
Galatasaray, Liverpool maçıyla Avrupa kupalarında İngiliz takımlarına karşı 7. galibiyetini kazandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Galatasaray, konuk ettiği İngiliz takımı Liverpool'u 1-0'lık skorla yendi.



Bu maçla birlikte sarı-kırmızılılar, Avrupa kupalarında İngiliz ekipleriyle 27. maçını oynadı.

Bugüne kadar İngiliz temsilcilerinden Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Leeds United, West Bromwich Albion, Tottenham ve Manchester City ile karşı karşıya gelen Aslan, 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı.



Liverpool ise Türk takımlarıyla oynadığı 14. müsabakada 6. mağlubiyetini yaşadı. İngiliz takımı diğer maçlarda 6 kez kazanırken, 2 defa da berabere kaldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.