logo
17 HAZİRAN 2026

"Türkiye'den daha iyi takımız"

Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu'ndaki rakiplerinden Hırvatistan'da, savunmadaki isimlerinden Domagoj Vida, "Türkiye'den daha iyi takımız." dedi

09.06.2016 00:00:00
Kamp yaptıkları Fransa'nın Deauville bölgesinde basın toplantısı düzenleyen Vida, 12 Haziran'da oynayacakları Türkiye maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Vida, Türkiye'nin daha çok kontra atak ve duran toplarda etkili olduğunu kaydetti. Hırvatistan'ın ise her bölgede kaliteli elemanlara sahip olduğunu vurgulayan Vida, "Çok iyi oyunculara sahibiz. Her an maçın kaderini değiştirebilecek oyuncularımız var. Türkiye'den daha iyi takımız ancak bunu sahada da göstermeliyiz." diye konuştu. 
Basın toplantısında konuşan Hırvat milli futbolcu Ivan Perisic ise "Tüm oyuncularımız büyük takımlarda forma giyiyor. Moralleri de çok iyi. Şampiyonada iyi oynayacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı. 

Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi

2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'ndaki ilk maçta Cezayir'i 3-0 yenen Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası tarihinin en çok gol atan iki oyuncusundan biri oldu

17.06.2026 10:16:00
AA
Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi
Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi
2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'ndaki ilk maçta Cezayir'i 3-0 yenen Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası tarihinin en çok gol atan iki oyuncusundan biri oldu.

Cezayir karşısında sahaya çıkarak 6 farklı Dünya Kupası'nda forma giyen ilk oyuncu olan Messi, Kansas'ta oynanan karşılaşmada attığı gollerle Dünya Kupası'nın en golcü oyuncusu sırasını Alman oyuncu Miroslav Klose'yle paylaşmaya başladı.

Kansas'a 13 golle gelen Messi, Arjantin'in Cezayir karşısındaki 3 golünü de atarak Dünya Kupası kariyerinde kaydettiği gol sayısını 16'ya yükseltti.

Klose'yle birlikte Dünya Kupası tarihinin en golcü oyuncusu konumuna yükselen Messi 1 gol daha atması halinde bu alanda ilk sırayı ele geçirecek.

Zirve yarışında yalnız değil



Dünya Kupası tarihinde en fazla sahaya çıkan oyuncu unvanını Cezayir maçıyla birlikte 27'ye yükselten 16 gollü Messi'yi en golcü oyuncu yarışında Fransa'nın yıldızı Kylian Mbappe takip ediyor.

2026 Dünya Kupası'ndaki ilk maçında Senegal'e 2 gol atarak gol sayısını 14'e yükselten Mbappe, turnuva sona erene kadar atacağı gollerle Messi'yi geçmeye çalışacak.

Bu oyuncuların ardından Dünya Kupası'ndaki en golcü futbolcular listesinde 8'er golleri bulunan Cristiano Ronaldo, Harry Kane ve Neymar yer alıyor.

Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle

17.06.2026 10:12:00
AA
Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var
Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var
2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı A, B, K ve L Grubu'nda oynanacak 4 maçla sürecek.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada, K Grubu'nda Başakşehir'den Eldor Shomurodov ve Abbosbek Fayzullaev'in formasını giydiği Özbekistan ile Galatasaray'dan Davinson Sanchez'in yer aldığı Kolombiya, Mexico City Stadı'nda TSİ 05.00'de karşılaşacak.

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle:

L Grubu: Gana - Panama, Toronto Stadı, TSİ 02.00

K Grubu: Özbekistan - Kolombiya, Mexico City Stadı, TSİ 05.00

A Grubu: Çekya - Güney Afrika, Atlanta Stadı, TSİ 19.00

B Grubu: İsviçre - Bosna-Hersek, Los Angeles Stadı, TSİ 22.00

Kader maçına sabıkalı hakem!

A Milli Futbol Takımı'nın, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında 20 Haziran'da Paraguay ile oynayacağı mücadeleyi El Salvadorlu hakem Ivan Barton yönetecek

16.06.2026 22:33:00
İhlas Haber Ajansı
Kader maçına sabıkalı hakem!
Kader maçına sabıkalı hakem!
A Milli Futbol Takımı'nın, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında 20 Haziran'da Paraguay ile oynayacağı mücadeleyi El Salvadorlu hakem Ivan Barton yönetecek.

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Paraguay ile karşı karşıya gelecek. 20 Haziran TSİ 06.00'da San Francisco Bay Area Stadyumu'nda oynanacak müsabakada El Salvadorlu hakem Ivan Barton düdük çalacak. Barton'un yardımcılıklarını David Moran ve Antonio Pupiro yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Jamaikalı Oshane Nation olacak.

Tepkiler



2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'ndaki kritik ikinci maçında Paraguay ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'mızın mücadelesine El Salvadorlu hakem Ivan Barton'ın atanması, spor kamuoyunda büyük bir tartışma başlattı.

Turnuvadaki kaderimizi yakından ilgilendiren bu zorlu viraj öncesi yapılan hakem seçimi, hem coğrafi yakınlık unsurları hem de hakemin geçmişteki sabıkası nedeniyle sert eleştirilerin hedefi oldu.

Türk futbolseverler ve spor yorumcuları, rakibimiz Paraguay bir Güney Amerika (CONMEBOL) ülkesi olmasına rağmen, Latin Amerika kültürüne ve bölgesine yakın bir El Salvador (CONCACAF) hakeminin bu maça verilmesini doğru bulmuyor.

Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkilerde, bu durumun sahaya gizli bir "bölge kayırmacılığı" veya taraflı yönetim olarak yansıyabileceği endişesi dile getiriliyor.

Eleştirilerin odak noktasındaki tek konu coğrafi yakınlık da değil. Hakem Ivan Barton'ın geçmiş yönetimleri ve aldığı cezalar da güvensizliği artırıyor.

Kendi ülkesinde ve uluslararası turnuvalarda adı sık sık skandallarla anılan Barton, henüz çok yakın bir tarihte (Şubat 2026'da) yönettiği bir müsabakada yaptığı büyük kural hatası nedeniyle 2 maç men cezası almıştı.

Böylesine taze sabıkalı ve kendi federasyonu tarafından bile cezalandırılmış bir hakem triosunun, Dünya Kupası gibi dev bir arenada Millilerin kader maçına atanması şaşkınlıkla karşılandı.

Ayrıca Barton'ın kart çıkarma konusundaki agresif tavrı ve maçın ritmini bozan düdükleri, teknik heyeti de düşündürüyor. Sert oyuna zaman zaman göz yuman ancak itirazlarda çok kolay kırmızı karta başvuran El Salvadorlu hakemin, milli takımımızın oyun kimyasına zarar verebileceğinden korkuluyor.

19'luk yıldız Okan Buruk'u mest etti


 
Galatasaray'da kritik transfer zirvesi öncesi George Gardi'den masaya bomba gibi bir isim geldi... Okan Buruk'un tarzına hayran kalıp özel scout raporu istediği Genoa'nın 19 yaşındaki İtalyan yıldızı Jeff Ekhator, 10+4 yabancı kuralının değişmemesi durumunda Mauro Icardi'nin tahtına oturmaya aday.

16.06.2026 17:02:00 / Güncelleme: 16.06.2026 17:08:23
Haber Merkezi
  19'luk yıldız Okan Buruk'u mest etti
  19'luk yıldız Okan Buruk'u mest etti

Galatasaray'da kritik transfer zirvesi öncesi, İtalyan pazarına hakimiyetiyle bilinen ünlü menajer George Gardi'den sürpriz bir hamle geldi. Sarı-kırmızılı yönetimle yaptığı son görüşmelerde olduğu gibi rotayı yine Serie A'ya çeviren Gardi, masaya bu kez 10+4 yabancı kuralına uygun kez genç bir isim koydu.
Genoa formasıyla İtalya'da adından söz ettiren genç yetenek Jeff Ekhator.







Mertens'i andırıyor

Teknik direktör Okan Buruk'un da radarına giren 2006 doğumlu 19 yaşındaki golcü, sadece klasik bir santrfor olmamasıyla öne çıkıyor. Hücum hattında tıpkı Dries Mertens gibi ikinci forvet olarak da görev yapabilen çok yönlü tarzı, Buruk'un çok dikkatini çekti.
Genç oyuncunun bu taktiksel esnekliği üzerine deneyimli teknik adam, scout ekibinden oyuncunun tüm dinamiklerini içeren kapsamlı bir analiz raporu talep etti.







Buruk'un hedefleri büyük

Bu hamlenin arkasındaki en büyük etken ise TFF'nin yabancı sınırı kararı. Eğer yeni sezonda da 10+4 kuralı katı bir şekilde uygulanmaya başlarsa, Galatasaray kurmayları geleceğe yatırım yapılacak potansiyelli gençlere yönelmek zorunda kalacak.
Okan Buruk, her ihtimale karşı elini güçlü tutmak adına İtalyan milli takım havuzundaki Ekhator'un tüm verilerinin bugünkü toplantıda hazır bulunmasını istedi.







Resmi listede yok

Şu an için resmi listenin ilk sırasında yer almasa da Ekhator ismi, Başkan Dursun Özbek ile yapılacak büyük zirvenin en sıcak gündem maddelerinden biri olacak.
Yabancı kuralının esnetilmemesi durumunda Mauro Icardi ve Mario Lemina gibi yüksek maliyetli isimlerle yolların ayrılması planlanıyor. 19 yaşındaki İtalyan yıldız, bir anda Icardi'nin varisi olarak listenin bir numaralı hedefi haline gelebilir.

Italiano 'eski yıldız'ını istiyor


 
 
Beşiktaş’ta Vincenzo Italiano'nun transfer listesindeki BİR numaralı çılgın hedefi ortaya çıktı: Nico Gonzalez! Floransa’da birlikte tarih yazan ikili, bu kez siyah-beyazlı formayla destan yazmak için buluşmak istiyor. 
 

16.06.2026 16:47:00
Haber Merkezi
Italiano 'eski yıldız'ını istiyor
Italiano 'eski yıldız'ını istiyor

Vincezo Italiano'nun gelişiyle birlikte Beşiktaş'ta transfer kulisleri hareketlendi. Italiano'nun imzasının ardından, Fiorentina döneminde birlikte harikalar yarattığı ve kariyer zirvesini yaşattığı eski "prensi" Nico Gonzales siyah-beyazlıların radarına girdi.







Fiorentina'nın yıldızı

İkilinin Floransa'da geçirdiği 3 sezonda kurduğu sarsılmaz bağ, İtalyan basınında da Beşiktaş'ın transfer stratejisine dair güçlü iddiaları beraberinde getirdi.
Fiorentina döneminde İtalyan hocanın sahada mutlak taktiksel özgürlük tanıdığı Nico González, Italiano'nun 4-3-3 sisteminde adeta bir lokomotif görevi üstlenmişti.







Her zaman çok beğendi

Italiano, her fırsatta "O bu takımın itici gücü, kalitesiyle onu sahadan çıkarmak imkansız" diyerek Arjantinliyi el üstünde tutarken, Premier Lig'den gelen dev tekliflere karşı da oyuncusuna siper olmuştu.
Nico Gonzalez de Italiano'nun hücum odaklı felsefesi sayesinde bitiriciliğini bir üst seviyeye taşıdığını belirterek, hocasına olan bağlılığını her röportajında dile getirmişti.







İlk temas kuruldu

Şu sıralar Juventus ile sezonu kiralık geçirdiği Atletico Madrid arasındaki bonservis pazarlıklarının odağında olan Nico Gonzalez'in menajeri ile ilk temas kuruldu. Şu an için bu temas ilgi seviyesinde... Eğer iki Avrupa devi arasında net bir anlaşma sağlanamazsa siyah-beyazlılar, Juventus'a resmi teklif yapacak.
Beşiktaş, İtalyan hocanın agresif, baskılı ve yüksek tempolu oyun felsefesine doğrudan uyum sağlayacak Nico gibi "tanıdık" yıldızları kadrosuna katarak şampiyonluk yarışında rakiplerine gözdağı vermeyi hedefliyor.

Oğuz Çetin ilk fırçasını yedi: 1.80'lik stoper mi olur?

Mazbatayı alıp işe koyulan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbol aklı Oğuz Çetin ve scout ekibinin önüne getirdiği dünyaca ünlü Nathan Ake'nin boyuna takıldı! Trabzonspor’un dev forveti Paul Onuachu’yu hatırlatan efsane başkan, kurmaylarına ilk ciddi fırçasını attı. Çetin'in Milan Škriniar'ın yanına düşündüğü kusursuz sol ayak için Başkan Aziz Yıldırım'ın ikna edilmesinin çok zor olduğu haberleri geliyor

16.06.2026 16:03:00
Haber Merkezi
Oğuz Çetin ilk fırçasını yedi: 1.80'lik stoper mi olur?
Oğuz Çetin ilk fırçasını yedi: 1.80'lik stoper mi olur?
Fenerbahçe'de mazbatasını alarak resmen yeni dönemi başlatan Başkan Aziz Yıldırım, transfer çalışmalarına kendi sert felsefesiyle damga vurmaya başladı. Futbol aklı Oğuz Çetin ve scout ekibinin önüne getirdiği dünyaca ünlü sol stoper Nathan Ake'nin bir stoper için kısa olan boyunu gören Yıldırım eski günlerini aratmayan bir tepkiyle cevap verdi.






UCHE VE HÖGH GİBİ STOPER İSTİYOR

Geçmişte Uche, Högh, Lugano ve Kjaer gibi "duvar" stoperle çalışan efsane başkan, 1.80'lik Ake yüzünden kurmaylarına ilk ciddi fırçasını attı.

İddialara göre Çetin'in listesinde Manchester City'nin Hollandalı stoperi Nathan Aké de yer alıyordu. Oyuncunun 1.80'lik boyunu görünce kızan Yıldırım, Süper Lig'in sert fiziğine ve Trabzonspor'un dev forveti Paul Onuachu'ya da gönderme yaparak, "emin misiniz?" diyerek imalı bir sorgulama yaptı.






31 YAŞINDAKİ AKE İSTENMEYEN ADAM

Teknik heyetin Nathan Aké ısrarının arkasında ise tamamen modern futbolun taktiksel şifreleri yatıyor. Manchester City'nin Pep Guardiola sonrası bütçe açmak için bırakmaya sıcak baktığı 31 yaşındaki yıldız, tam bir oyun kurucu.






10.7 MİLYON DOLAR MAAŞI VAR

Kurmaylar, sert ve kesici olan Milan Škriniar'ın yanına; geriden kusursuz oyun kuran, sol bek melezliği olan ve elit liglerde kupalar kaldırmış Aké'nin "temiz sol ayağıyla" ilaç olacağı raporunu sundu.

Ancak bu transferin önünde tek engel Aziz Yıldırım'ın "boy ve sertlik" kriteri değil; oyuncunun haftalık 160 bin Sterlin (yıllık yaklaşık 10.7 milyon Dolar) bulan devasa maaşı da zorluyor.






Beşiktaş'a menajer oyunu!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Monaco'nun 21 yaşındaki sol beki Kassoum Ouattara hakkında şok bir gerçek ortaya çıktı

16.06.2026 14:18:00 / Güncelleme: 16.06.2026 14:23:24
Haber Merkezi
Beşiktaş'a menajer oyunu!
Beşiktaş'a menajer oyunu!
Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Monaco'nun 21 yaşındaki sol beki Kassoum Ouattara hakkında şok bir gerçek ortaya çıktı!

Sosyal medyadaki menajer ortağı hesaplar üzerinden yürütülen büyük algı operasyonunun perde arkasından el yakan sağlık raporları ve yüksek komisyon pazarlıkları çıktı.







Beşiktaş'ın transfer listesinde üst sıralarda yer almayan, hatta resmi olarak gündemde bile bulunmayan Monaco'nun sol beki Kassoum Ouattara ile ilgili perde arkasından yine menajerlik operasyonu çıktı.

Ocak ayından bu yana sahalardan uzak kalan ve bu süreçte sadece 7 dakika süre alabilen 21 yaşındaki sol bek, menajeri tarafından siyah-beyazlılara önerildi.







SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ALGI OPERASYONU

Beşiktaş yönetiminin transfer planlamasında yer almayan oyuncuyu parlatmak isteyen menajerlik şirketinin, sosyal medyadaki gazeteci kimlikli bazı hesapları kullanarak "Beşiktaş Ouattara'yı istiyor" algısı yaratmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Bilindiği gibi Fransız ekibi Monaco, genç oyuncunun bitmek bilmeyen sakatlıkları ve fiziksel durumu nedeniyle oldukça huzursuz. Oyuncuyu bir an önce elden çıkarmak istiyor.







MONACO ELDEN ÇIKARMAK İÇİN HEVESLİ

İddialara göre Monaco yönetimi, ciddi bir sakatlık riski barındıran Ouattara'ya kulüp bulması için yetkilendirdiği menajere, transferi gerçekleştirmesi halinde piyasa standartlarının çok üzerinde, oldukça yüksek bir komisyon yüzdesi teklif etti.







NICE MATIN VE L'EQUIPE DURUMU YAZ

Menajerin sosyal medyada yürüttüğü agresif reklam ve algı politikasının arkasında da bu yüksek kazanç vaadinin yattığı ifade ediliyor.

Fransa'nın önde gelen yayın organları Nice-Matin ve L'Équipe genç sol bekin sağlık raporlarının tam anlamıyla bir "saatli bomba" niteliğinde olduğunu yazdı.







KRONİK SAKATLIK RİSKİ BARINDIRIYOR

Geçtiğimiz Şubat ayında ciddi bir baldır sakatlığı yaşayan Ouattara, Mart ayında form tutması için oynatıldığı Brentford U23 hazırlık maçında bu kez diz bağlarından sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Yaşanan bu üst üste şanssızlıklar, oyuncunun fiziksel olarak kronik bir risk barındırdığı şüphelerini artırıyor.







AMELİYAT OLMASI KAÇINILMAZ OLABİLİR

Şu an için Monaco sağlık heyeti tarafından ameliyatsız, fizik tedaviye dayalı bir rehabilitasyon süreci yürütülse de uzmanlar en büyük tehlikeye dikkat çekiyor.

Tıbbi değerlendirmelere göre, genç oyuncunun diz bağlarındaki hasarın en ufak bir zorlamada nüksetme riski oldukça yüksek. Yeni sezon kampında yapılacak yüklemelerde sakatlığın tekrarlaması halinde Ouattara'nın kaçınılmaz olarak ameliyat masasına yatacağı ve çok uzun süre sahalardan uzak kalacağı vurgulanıyor.

Beşiktaş'ın hayali yeni Orkun Kökçü'ler!

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Türk futbolunda taşları yerinden oynatacak çılgın hamlenin şifrelerini verdi

16.06.2026 13:58:00 / Güncelleme: 16.06.2026 14:06:58
Haber Merkezi
Beşiktaş'ın hayali yeni Orkun Kökçü'ler!
Beşiktaş'ın hayali yeni Orkun Kökçü'ler!
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Türk futbolunda taşları yerinden oynatacak çılgın hamlenin şifrelerini verdi!

Benfica'dan Orkun Kökçü transferiyle ezber bozan Adalı, şimdi çocukluktan Beşiktaşlı Kenan Yıldız ve Can Uzun için gözünü kararttı. Frankfurt'un yıldızı Can Uzun için "30-35 milyon euro'yu ben de veririm" diyerek Galatasaray'a meydan okudu.

Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı, geçen sezon sınırları zorlayarak Benfica'dan transfer ettiği ve kısa sürede takımda kaptanlığa kadar yükselen Orkun Kökçü hamlesinin ardından gözünü yeni bir vizyon projesine dikti. Adalı'nın hayali Orkun gibi çocukluktan Beşiktaşlı Kenan Yıldız ve Can Uzun'a siyah-beyazlı formayı giydirmek.







30-35 MİLYON EURO VERMEYE HAZIR

Kenan Yıldız transferi şu an uzak ihtimal... Başkan Adalı, Can Uzun konusunda ise kararlı. Son yönetim kurulu toplantısında da ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne serdi.

Can Uzun'un 30-35 milyon Euro gibi bir bedelle Frankfurt'tan ayrılarak Galatasaray'a transfer olması ihtimalini değerlendirdi. Net bir mesaj verdi:

- Eğer böyle bir durum gerçekleşirse, o parayı vermeye hazırım.







BİR KAÇ YIL ÖNCE YAPTIĞI AÇIKLAMA

İki yıldızın Beşiktaş sevgisi derin bağlara, çocukluk yıllarına dayanıyor. Can Uzun'un geçmişte verdiği bir demeç, bu bağı ve ailelerin Türk futboluna olan tutkusunu özetliyor. Yakın arkadaşı Kenan Yıldız ile olan anılarını anlatan Can birkaç yıl önce şu açıklamaları yapmıştı:







KENAN YILDIZ DA İYİ BİR BEŞİKTAŞLI

- Kenan ile biz çocukluktan beri arkadaşız. Babalarımızla birlikte Beşiktaş maçlarını izlemek için her maçta bir araya gelirdik. Kenan'ın babası çok koyu Beşiktaşlı olduğu için bizi İstanbul'a birkaç kez maça getirdi.







CAN UZUN'UN BABASININ ROLÜ

Can Uzun'un kariyer yönetiminde ise babası Özcan Uzun'un rolü oldukça kritik. Piyasada iddia edilenlerin aksine, baba Özcan'ın oğlunu Galatasaray'a getirmek için bastırdığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor.







CAN'IN YETENEĞİNİ KEŞFEDEN BABASI

Kendisi de amatör düzeyde teknik direktör olan ve Can'ın yeteneğini keşfedip gelişimini şekillendiren Özcan Uzun, transfer konularında tamamen "doğru kariyer basamakları" felsefesini savunuyor.

Nürnberg'den Frankfurt'a geçiş sürecinde de büyük menajerlik şirketlerinin yönlendirmelerine kulak asmayan aile; parayı veya kulübün büyüklüğünü değil, Can'ın doğrudan süre alıp gelişebileceği projeyi önceliklendirmişti.

Orkun Kökçü'nün abisi Vanspor'la anlaştı

TFF 1. Lig'de mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü, Orkun Kökçü'nün ağabeyi Ozan Can Kökçü'yü kadrosuna kattı

16.06.2026 10:27:00
İhlas Haber Ajansı
Orkun Kökçü'nün abisi Vanspor'la anlaştı
Orkun Kökçü'nün abisi Vanspor'la anlaştı
TFF 1. Lig'de mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü, Orkun Kökçü'nün ağabeyi Ozan Can Kökçü'yü kadrosuna kattı.

Vanspor FK'den yapılan açıklamada, son olarak Hollanda ekibi FC Volendam forması giyen profesyonel futbolcu Ozan Can Kökçü ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.



Açıklamada, "Orta saha bölgesinde görev yapan Ozan Can Kökçü'nün kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyor, kendisine Vanspor forması altında başarılar dileriz" denildi.
Ozan Can Kökçü'nün Beşiktaş'ta forma giyen Orkun Kökçü'nün ağabeyi olduğu belirtildi.

Golünü attı, ABD'yi böyle protesto etti


 
Yeni Zelanda'ya attığı golün ardından formasıyla yüzünü kapadığı gol sevinci sorulan İranlı futbolcu Rızaiyan, şunları söyledi: "Bu özel bir sevinç. Dünyada olanları görmek istemiyorum. Bu biraz politik bir durum, bununla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

16.06.2026 09:51:00 / Güncelleme: 16.06.2026 09:59:05
HABER MERKEZİ/AA
Golünü attı, ABD'yi böyle protesto etti
Golünü attı, ABD'yi böyle protesto etti

2026 FIFA Dünya Kupası G Grubu ilk maçında Yeni Zelanda ile 2-2 berabere kalan İran'da maçın oyuncusu seçilen Ramin Rezaeian, "İranlı insanlar mükemmel. İranlı insanların arasında dünyanın herhangi bir yerinde bir problem varsa, bu bizi ilgilendirir, sizi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı.

Los Angeles Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Rezaeian, toplantıya "Maçın oyuncusu" ödülüyle geldi.

Meksika'yı övdü

Takımın kamp yaptığı Meksika'da çok iyi karşılandığını belirten Rezaeian, "Meksikalılara çok teşekkür ediyorum. Çok kibarlar ve bize çok iyi davranıyorlar. Şimdi tekrar Meksika'ya gideceğiz. Bugün mutlu değiliz çünkü galibiyeti hak etmiştik. Ama bu futbol, bazen sizin istedikleriniz olmayabilir. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İranlılar daha çoğunu hak ediyor. Şimdi daha çok çalışıp bir sonraki maça odaklanacağız" açıklamasında bulundu. ABD, İran takımına ülkede kalma izni vermiyor. İran bu nedenle defalarca Meksika-ABD turu yapacak... 

Attığı golün ardından formasıyla yüzünü kapadığı gol sevinci sorulan Rezaeian, şunları söyledi: "Bu özel bir sevinç. Dünyada olanları görmek istemiyorum. Bu biraz politik bir durum, bununla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Burada futbol konuşmak için bulunuyoruz. İranlı insanlar mükemmel. İranlı insanların arasında dünyanın herhangi bir yerinde bir problem varsa, bu bizi ilgilendirir, sizi ilgilendirmez."
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.