logo
17 EYLÜL 2026

UEFA, Galatasaray, TFF, Fenerbahçe! Kimin dediği olacak?

EURO 2032'de İstanbul'dan ev sahipliği yapacak ilk stat Atatürk Stadı olacak

17.09.2026 11:14:00
Haber Merkezi
 
UEFA, Galatasaray, TFF, Fenerbahçe! Kimin dediği olacak?
UEFA, Galatasaray, TFF, Fenerbahçe! Kimin dediği olacak?
EURO 2032'de İstanbul'dan ev sahipliği yapacak ilk stat Atatürk Stadı olacak. Yüksek ihtimalle ya açılış ya da final maçına ev sahipliği yapacak.

İkinci stadın ise ya Saracoğlu ya da Sami Yen olması gündemde. Ancak UEFA Galatasaray'ın, TFF ise Fenerbahçe'nin stadının ev sahibi olmasını istiyor.







Türkiye ve İtalya, EURO 2032'ye ev sahipliği yapacak 5'er stadyumun isminin verileceği son tarihi 1 Eylül olarak açıkladı.

İtalya tarafından bu tarihin uzatılacağına dair yapılan açıklamaların gerçekliğinin olmadığı, UEFA'nın özellikle İtalya'ya uyarıda bulunduğu bildirildi. Türkiye daha önce aday 10 stadın ismini vermişti:







Atatürk Olimpiyat Stadyumu: 74 bin 753

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park: 52 bin 223

Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi: 47 bin 834

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadyumu: 45 bin (Yapımı devam ediyor)







Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu: 43 bin 361

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu: 42 bin

Papara Park: 40 bin 782

Gaziantep Kalyon Stadyumu: 33 bin 502

Antalya Corendon Airlines Park: 32 bin 537

Eskişehir Atatürk Stadyumu: 32 bin 500







Türkiye ve İtalya organizasyonu ortak düzenleyeceği için turnuvanın oynanacağı nihai stat sayısını 5'e düşürecek.

Maçların oynanacağı kesinleşen 5 stadyum, UEFA ile yapılacak değerlendirmelerin ardından açıklanacak. Açılış ve final maçları için minimum 60 bin, yarı finaller için minimum 50 bin, grup ve ilk eleme turları için ise minimum 30 ile 40 bin net koltuk kapasitesi isteniyor.







Gelen ilk bilgilere göre TFF, Atatürk Stadı dışında İstanbul'dan UEFA'ya bildirilecek ikinci stadın Fenerbahçe Stadı olmasını istiyor. Turnuvaya kadar kapasitesinin 60 binin üzerine çıkarılacağını savunuyor.






UEFA ise tahliye güvenliği, dış çevre güvenlik çemberi yetersizliği, lojistik ve VIP otopark sorunları yüzünden RAMS Park'ı İstanbul'dan ikinci stat olarak tercih ediyor.

Trabzonspor Thomas Reis'e nasıl kaldı? Kimlerle görüşüldü, kaçıncı tercihti?

Thomas Reis'ten önce görüşülen Pioli, Conte veya Garcia gibi yüksek profilli isimlerin getireceği devasa maaş ve yüksek transfer bütçesi talepleri, Trabzonspor ekonomisine ciddi yük bindirecekti.

17.09.2026 12:53:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor Thomas Reis'e nasıl kaldı? Kimlerle görüşüldü, kaçıncı tercihti?
Trabzonspor Thomas Reis'e nasıl kaldı? Kimlerle görüşüldü, kaçıncı tercihti?
Futbol tarihinde "üçüncü-dördüncü tercih" olarak gelip ligi domine eden çok sayıda teknik adam örneği mevcut. Ertuğrul Doğan yönetimi de Reis'ten bu beklenti içinde.






Thomas Reis, Trabzonspor'un ilk tercihi değildi... Zaten Bordo-Mavililer de Alman hocaya gitmedi; Alman hoca, menajeri aracılığıyla kendisini Bordo-Mavili kulübe önerdi.






Aslında Konyaspor yenilgisi gelmese Hüseyin Çimşir'le ya sözleşme imzalamaya hazırlanan ya da en azından milli araya kadar idare etmeye çalışan Bordo-Mavili yönetim, bizzat Başkan Ertuğrul Doğan'ın isteğiyle Reis'i Bulgaristan'dan alıp getirdi.






Reis'ten Önce Görüşülen Hocalar:

Stefano Pioli: 3 yıllık sözleşme istedi.

Rudi Garcia: Milli aradan önce gelemeyeceğini söyledi.

Antonio Conte: İstemedi.

Kosta Runjaic (Udinese): Tazminatı çok yüksekti.

Sebastian Höness (Stuttgart): Tazminatı çok yüksekti.






Bordo-Mavili kulüpte başarılı olarak hem kariyerinde sıçrama yapma hem de listede kendisinden önde görülen isimlerin haksız olduğunu kanıtlama isteğinin, saha içi enerjisine doğrudan yansıması bekleniyor.

Israrla yüksek tazminat veya uçuk bütçeler isteyen yıldız isimlerin aksine Reis; tamamen saha içine, eldeki malzemeyi en verimli şekilde kullanmaya odaklanacak ve Ocak ayında da yönetimin işini kolaylaştıracak.

Galatasaray, Rafael Leao transferinde 22 milyon Euro kar etti

Dursun Özbek, "Aynı transferleri temmuz ayının başında veya ortasında yapsaydık, aradaki fark yaklaşık 50 milyon euro civarında olurdu" dedi. Akıllara AC Milan'ın Rafael Leao için 60 milyon Euro isterken sarı-kırmızılıların Portekizli oyuncuyu 22 milyon Euro daha azına, 38 milyon Euro'ya alması geldi

17.09.2026 12:16:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray, Rafael Leao transferinde 22 milyon Euro kar etti
Galatasaray, Rafael Leao transferinde 22 milyon Euro kar etti
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulunda kürsüye geldi... Transfer döneminde kendisine yüklenenlere cevap verdi. Özbek, "Finansman olarak Galatasaray'ı zora sokmayacak bir yapının peşinde koştuk. Onun için bazı gecikmeler oldu. Aynı transferleri temmuz ayının başında veya ortasında yapsaydık, aradaki fark yaklaşık 50 milyon euro civarında olurdu. Bu hususun çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.






Bu ise 14 Ağustos'ta Fotospor'un yaptığı "Dursun Özbek coştu! 'İstesem bugün 40 Milyon'a Mora-Leao'yu paket yaparım'" haberini akıllara getirdi.










O dönemde Başkan Özbek, hedeflenen yıldız isimlerle ilgili somut rakamlar paylaşmıştı:

Rafael Leão'ya 1.5-2 ay önce 60 milyon Euro istiyorlardı. Bu rakamı güncel şartlarda 30-35 milyon Euro seviyelerine indirdik.

Galatasaray, Leao'yu 38 milyon Euro'ya aldı.






O dönemde Özbek, Roma'ya giden Rodrigo Mora için de şu ifadeleri kullanmıştı:

1 ay önce 60-70 milyon Euro civarında olan bonservis beklentisi 10 milyon Euro peşin ve 40 milyon Euro opsiyonla tamamlanabilecek noktaya geldi.

Mora, Roma'yı tercih etmese Galatasaray Batrakov'un yerine Portekizliyi getirebilirdi.

Sadece bu kadar değil; Batrakov, Deniz Gül ve Bitshiabu için yapılan pazarlıklarda da Galatasaray çok ciddi indirimler aldı.

Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı

Galatasaray’dan yapılan resmi açıklamada NBA Avrupa projesinin hayata geçmeme ihtimalinin %20 gibi büyük bir oran olarak ortaya çıkması camiada soğuk duş etkisi yarattı

17.09.2026 12:11:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı
Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı
Yaz aylarında "Transfer paraları Aslantepe Vadisi projesine gitti" iddialarını daha da körükleyecek olan projenin, EuroLeague'in aldığı kararlar sonrasında çıkmaza girme ihtimali arttı.






Fotospor, Haziran sonunda "Galatasaray duvara toslayabilir" başlığı ile bir haber kaleme aldı. O haberde; Dursun Özbek'in genel kuruldan Basketbol A.Ş.'nin kurulması ve yönetilmesi yönünde istediği tam yetkiyi aldığını yazdı. Amacın "NBA Avrupa projesinde kalıcı lisans sahibi ve hissedar olmak" olduğunu netleştirdik.






Ancak bir de uyarı yaptık:

Özbek'in büyük umutlar bağladığı proje, Avrupa basketbolunun mevcut devi EuroLeague'in sert duvarına çarpmak üzere. EuroLeague, 2027 yılından itibaren ligdeki takım sayısını 24'e çıkarma kararı alarak kıtadaki dominasyonunu pekiştirmeyi hedefliyor.

NBA Avrupa, EuroLeague duvarına çarptı. 24 takım yarışına Beşiktaş da girdi.






Galatasaray'da Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecit Mert Çetinkaya dün: "Bir belirsizlik var ama kesinlikle bu proje önümüzdeki sene başlayacak. Yüzde 80 ihtimalle bu proje olacak. Galatasaray, NBA Avrupa'nın en güçlü adaylarından biri. Anlaşma olacak gibi gözüküyor. Süreci diğer yönetici arkadaşlarımız takip ediyor. Eylül veya Ekim ayı içerisinde artık bu iş sonuçlanmış olur." dedi.






Özellikle %20 gibi büyük bir oranda projenin olmama ihtimalinden bahsedilmesi soğuk duş etkisi yarattı. NBA Avrupa'nın hedeflediği kulüp havuzu daraldı; kulüpler garanti gördükleri EuroLeague düzenini tercih etti. Son olarak Fenerbahçe ve Real Madrid de EuroLeague'i seçti.
NBA'in ABD'deki ticari modeli ile Avrupa basketbolunun ekonomik gerçekleri çakıştı. Kulüplerin katılım payı, yayın gelirlerinin dağılımı ve lisans maliyetlerinde uzlaşma sağlanamadı.

Basketbol A.Ş. kurulsa dahi, NBA standartlarında bir organizasyon için gereken uzun vadeli bütçe garantisi ve salon altyapısı taahhütleri kulüp ekonomisine ağır gelmeye başladı. Hatta yazın yapılmayan transferler için "Aslantepe Vadisi transfer parasını yedi" iddiaları bile ortaya atıldı.

Trabzonspor ve Galatasaray arasındaki maçta yüksek tansiyon korkusu

Trabzonspor ile Galatasaray arasında son dönemde yaşanan transfer süreçleri ve yönetimler arası gerilimler, hafta sonunda oynanacak dev maç öncesinde tansiyonu yükseltti

17.09.2026 11:30:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor ve Galatasaray arasındaki maçta yüksek tansiyon korkusu
Trabzonspor ve Galatasaray arasındaki maçta yüksek tansiyon korkusu
Trabzonspor ile Galatasaray arasında son dönemde yaşanan transfer süreçleri (özellikle Nhaga ve Uğurcan Çakır süreçleri) ve yönetimler arası gerilimler, hafta sonunda oynanacak dev maç öncesinde tansiyonu yükseltti.






İki kulüp arasındaki diplomatik kanalların kapalı olması ve tribünlerdeki hassasiyet göz önüne alındığında, geçen sezona benzer bir protesto veya gerginlik yaşanırsa ortaya can sıkıcı durumlar çıkabilir.






Hafta sonunda Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Geçen sezon Avni Aker'de oynanan maçta başta Uğurcan Çakır olmak üzere bordo-mavili tribünler rakip ekibe ciddi tepki göstermişti.






Gelen ilk bilgilere göre Dursun Özbek, bu sezon yeniden aynı ortamın oluşmasını engellemek için Trabzon'a takımın başında gidecek. Benzer bir tepki oluşursa hemen rakip takımın yöneticileri nezdinde devreye girecek, krizi engellemeye çalışacak.






Ancak bu konuyla ilgili Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan; "Dursun Özbek gelecek mi bilmiyorum. Konuşmadık." açıklamasını yaptı. Yine konuşulanlara göre Trabzonspor-Galatasaray maçı öncesinde iki takımın yöneticileri arasında herhangi bir iletişim olmayacak; geçen sezon başlayan soğukluk devam edecek.






Eski kaptan olarak Trabzon deplasmanına çıktığında göreceği olası tepki Uğurcan'ın performansına yansıyabilir. Kaleci pozisyonu en ufak bir odak kaybını affetmediğinden, ev sahibi ekibin erken bir baskı kurması durumunda saha içi dengeler Trabzonspor lehine kayabilir.






Yüksek tansiyonlu tribün atmosferi, hakem kararları üzerindeki baskıyı artıracaktır. İki takım oyuncularının da agresifleşmesi durumunda erken kartlar veya VAR incelemeleri maçın seyrini değiştirebilir. Dursun Özbek'in maça katılması ve protokolden müdahale etmek istemesi, iki kulüp arasında iletişim hatları kapalı olduğu için protokol tribününde veya koridorlarda taze bir yönetim krizine yol açabilir.

Ertuğrul Doğan'ın temas kurulmadığını belirtmesi, olası bir kriz anında yapıcı bir diyalog kurulmasını zorlaştırır.

İsmail Kartal'ın yeni planı Skriniar'a patladı

İsmail Kartal, Eyüpspor karşısında Skriniar'ı biraz olsun dinlendirip yerine yeni stoperi Oppong'u sahaya sürmeyi planlıyor

17.09.2026 11:20:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal'ın yeni planı Skriniar'a patladı
İsmail Kartal'ın yeni planı Skriniar'a patladı
İsmail Kartal, Eyüpspor karşısında Skriniar'ı biraz olsun dinlendirip yerine 12 milyon Euro'luk yeni stoperi Kojo Peprah Oppong'u sahaya atmayı planlıyor.






Eyüpspor gibi hücumda hareketli oyunculara sahip bir rakibe karşı Aké'nin süpürücü ve yönlendirici, Oppong'un ise hamleci ve fiziksel temas sağlayan rolü Fenerbahçe'nin yüzünü güldürebilir.






Fransa U-21 Milli Takımı'nın santrforu Sidiki Cherif'in 18 milyon Euro'ya alınmasına sert tepki gösteren Aziz Yıldırım, kendi yönetimi altında Nice'e 12 milyon Euro verdirerek Kojo Peprah Oppong'u aldırdı.






Gana Milli Takımı'yla Dünya Kupası'na giden ve 2 maçta toplam 48 dakika sahada kalan genç oyuncu, Fenerbahçe'de ise 4 maçta kadroda yer aldı ancak herhangi bir maçta forma şansı bulamadı.






Skriniar'ın ikamesi olarak gelen Oppong'un, hafta sonunda oynanacak Eyüpspor maçında Skriniar'ı dinlendirmek için İsmail Kartal tarafından 11'de sahaya sürülmesi gündeme geldi.






Peki Nathan Aké - Kojo Peprah Oppong ikilisi Eyüpspor maçında beraber oynarsa Fenerbahçe için nasıl bir stoper hattı izleyebiliriz? Oppong'un 11'de başlaması halinde savunmanın oyun kurulumundaki yükünün büyük kısmı Aké'nin üzerine binecek.






Ganalı genç, fiziksel yapısı ve patlayıcı gücüyle öne çıkıyor. Skriniar gibi pozisyon bilgisiyle değil, daha çok temasa dayalı ve hamleli bir stoper. Bu da Oppong için en doğru maçın Eyüpspor karşılaşması olacağını netleştiriyor.






Ancak Oppong'un Fenerbahçe formasıyla henüz resmi bir maçta dakika almamış olması, savunma hattındaki kademe anlayışını ve ofsayt taktiğini riske atabilir.

Galatasaray taraftarına saldıran polisler mahkemede

Galatasaray’ın Süper Lig şampiyonluğunun ardından Almanya’nın başkenti Berlin’de sokaklara dökülen sarı-kırmızılı taraftarların coşkusu, polisin sert müdahalesiyle gölgelenmişti

17.09.2026 10:57:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray taraftarına saldıran polisler mahkemede
Galatasaray taraftarına saldıran polisler mahkemede
Galatasaray'ın Süper Lig şampiyonluğunun ardından Almanya'nın başkenti Berlin'de sokaklara dökülen sarı-kırmızılı taraftarların coşkusu, polisin sert müdahalesiyle gölgelenmişti.

18 Mayıs 2025 tarihinde yaşanan olaylarda, şampiyonluk kutlaması için Kurfürstendamm ve Breitscheidplatz çevresinde yaklaşık 2.500 Galatasaray taraftarı bir araya gelmişti.







Kutlamaların ilerleyen saatlerinde polisin trafiği açmak ve kalabalığı dağıtmak istemesiyle gerginlik tırmandı. Şişe, taş ve piroteknik maddelerin havada uçuştuğu olaylarda 33 polis memuru yaralanırken, onlarca taraftar gözaltına alınmıştı.

Olayların ardından başlatılan geniş çaplı adli soruşturmalarda sadece taraftarlar değil, müdahale sırasındaki tutumları nedeniyle polis memurları da mercek altına alındı.







Berlin Tiergarten Bölge Mahkemesi'nde görülen davalarda, polisin orantısız güç kullandığına dair yapılan bireysel şikayetler ve iç soruşturmalar dosyaya girmesiyle yargılama boyutu derinleşti.






Mahkemedeki duruşmalarda olay tanıkları ve mağdur taraftarların ifadeleri, müdahaleyi gerçekleştiren polis memurları ile karşı karşıya gelinmesine neden oldu.






Görevi yaptırmamak için direnme ve kamu düzenini bozma suçlamalarının yanı sıra, polisin sert tutumu ve şiddet iddiaları yargılamanın odağı haline geldi. Mahkemenin vereceği kararlar merakla bekleniyor.

İtalyanlar Lukaku'yu Fenerbahçe'ye gönderdikleri için bayram yapıyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lukaku, iyi başlamadı. Golcü oyuncunun performansı, sarı-lacivertlilerin gol sorununu çözmekten şimdik çok uzak olduğu görülüyor

16.09.2026 15:50:00
Haber Merkezi
 
İtalyanlar Lukaku'yu Fenerbahçe'ye gönderdikleri için bayram yapıyor
İtalyanlar Lukaku'yu Fenerbahçe'ye gönderdikleri için bayram yapıyor
Fenerbahçe'nin yeni transferi Romelu Lukaku, Türkiye kariyerine iyi başlamadı. Golcü oyuncunun performansı, sarı-lacivertlilerin gol sorununu çözmekten şimdik çok uzak olduğu görülüyor. İtalya'da ise bu transferin satıcı konumundaki Napoli açısından çok büyük bir başarı olduğu konuşuluyor.






İtalyan basını, Napoli'nin yaz transfer döneminde Belçikalı golcü Romelu Lukaku'yu Fenerbahçe'ye göndermesini adeta bir yönetim başarısı olarak nitelendirdi.






Napoli taraftarları ve spor camiası, tecrübeli santrforun yüksek maliyetinden ve düşen performansından kurtulmayı kutlarken, Lukaku'nun Türkiye macerasındaki etkisiz görüntüsü İtalya'da geniş yankı buldu.






Arena Napoli'de yer alan analizde Napoli'nin, performans olarak gerileyen oyuncuyu 6 milyon Euro artı bonuslar karşılığında Fenerbahçe'ye satıp milyonlarca Euro'luk maaş yükünden kurtulması "küçük bir transfer başyapıtı" ve "mucize" olarak yorumlandı.






Napoli Sportif Direktörü Giovanni Manna'nın yaz döneminde imza attığı en kritik hamlelerden biri Romelu Lukaku'nun satışı olduğu savunuldu.

Beşiktaş'ın ara transfer bombası belli oldu

Ara transfer için kadro yapılandırmasına erken başlayan Beşiktaş'ın radarına giren Brezilyalı genç yetenek Gabriel Bontempo için Santos bonservis bedelini netleştirdi

16.09.2026 15:25:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın ara transfer bombası belli oldu
Beşiktaş'ın ara transfer bombası belli oldu
Süper Lig'de ve Avrupa kulvarında iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına erken start verdi. Siyah-beyazlıların ve Avrupa kulüplerinin radarına giren Santos'un 21 yaşındaki orta sahası Gabriel Bontempo transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.






Brezilya ekibi Santos, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken genç yıldızı Gabriel Bontempo için bonservis pazarlık kapısını 12 milyon eurodan açtı.






Brezilya Millî Takımı'na çağrılmasının ardından oyuncunun piyasa değerinin arttığının farkında olan Santos yönetimi, rakamda taviz vermeyi düşünmüyor.






Son dönemde adı Bayern Münih gibi dünya devleriyle de anılan oyuncu için Beşiktaş'ın nabız yokladığı ve transfer şartlarını araştırdığı iddia edildi.






Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun genç oyuncu için Başkan Serdal Adalı'dan özel istekte bulunduğu iddia edildi.

Trabzonspor, Thomas Reis için ne kadar tazminat ödeyecek?

Ertuğrul Doğan yönetimi çok değil 2 ay önce Ludogorets'e imza atan Thomas Reis'ın 1 milyon euro'luk tazminatını ödeyerek Trabzonspor'un başına getirmeye karar verdi. Alman teknik adamın gelişi ise özellikle yeni transferler Malinovskyi ile Franculino'nun işini oldukça zorlaştıracak

16.09.2026 13:09:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor, Thomas Reis için ne kadar tazminat ödeyecek?
Trabzonspor, Thomas Reis için ne kadar tazminat ödeyecek?
Trabzonspor'un Stefano Pioli ile büyük beklentiler yaratıp sonunda Samsunspor'dan kovulan Thomas Reis'a takımı teslim etmesi şaşkınlık yarattı...






Reis, Samsunspor'da çalışırken yönetime sezon sonunda sözleşmesini uzatmayacağını ve takımdan ayrılmak istediğini iletti. Samsunspor yönetimi de Alman teknik direktörü sezon bitmeden gönderdi.






Alman teknik adam Bulgaristan'ın Ludogorets takımıyla sadece 12 Temmuz'da sözleşme imzaladı. Sözleşmesinde 1 milyon euro'luk serbest kalma bedeli vardı. Bordo-mavili ekip bu serbest kalma maddesini ödeyerek Alman teknik adamı takımın başına getirdi.

Reis'in gelmesiyle Trabzonspor'da bazı isimlerin tamamen dışarıda kalacağı öngörülüyor.






Sol ayağı ve uzaktan şut yeteneği üst düzey olsa da Reis'ın orta sahadan beklediği yüksek topsuz alan koşuları, sürekli pres ve dinamizm temposuna fiziksel olarak ayak uydurmakta zorlanacağı için Malinovskyi'ye takımda yer olma ihtimali az.

Reis'ın sistemindeki kanat oyuncularının geçiş hücumlarında yaratıcı ve yıpratıcı olmasının yanı sıra geriye dönüşlerde bekleri sürekli desteklemesi gerekir. Metehan'ın üst seviye fiziksel dayanıklılık ve tempolu pres gereksinimlerinde yetersiz kalma riski çok yüksek. Topla ilişkisi iyi ve teknik bir profil çizmesine rağmen, fiziksel olarak ikili mücadelelerde zayıf kalması da Bouchouari'nin işini zorlaştıracak.






Thomas Reis'ın Samsunspor'da sıkça başvurduğu "hedef santrafor" profilinin birebir karşılığı Onuachu. 201 cm'lik golcü ön alanda topu tutar, kanatlardan (Salah ve Aral) gelecek ortaları bitirir, arkasındaki oyunculara alan açar. Oyunun sıkıştığı anlarda Franculino Djú atletizmiyle ikincil hamle oyuncusu olur. Ancak yeni transferin birinci santrfor olması Reis'le çok zor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.