logo
24 ŞUBAT 2026


Valencia Ekvador'un umutlarını korudu

Hollanda'nın öne geçtiği maçta Ekvador, Fenerbahçe'nin golcüsü Valencia'nın attığı golle karşılaşmadan 1-1'lik skorla ayrılıp tur umutlarını korudu 

25.11.2022 21:04:00
Valencia Ekvador'un umutlarını korudu
Valencia Ekvador'un umutlarını korudu
Dünya Kupası A Grubu'nda Hollanda ile Ekvador karşı karşıya geldi.

Başkent Doha'daki Halife Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Portakallar, 6. dakikada Gakpo'nun golüyle öne geçti. Ekvador'un 45+3'te Estupinan'la bulduğu gol ofsayt nedeniyle değer kazanmadı ve ilk yarı bu sonuçla bitti.

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Enner Valencia, 49. dakikada attığı golle karşılaşmaya denge getirdi. Ekvador'un kaptanı ayrıca turnuva tarihinde ülkesi adına altı gollük seri yakalayan dördüncü isim oldu. Öte yandan Beşiktaş'ın forveti Wout Weghorst, 79. dakikada oyuna dahil oldu. 88. dakikada ise Valencia, yaşadığı sakatlık nedeniyle oyunu sedye ile terk etti. Müsabaka 1-1 eşitlikle noktalandı.

Bu sonuçla gruptaki nihai sıralama son maçlara kaldı.

Son hafta karşılaşmalarında Hollanda ev sahibi Katar'la, Ekvador ise Senegal'le kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe bu sezon evinde 4. kez puan kaybetti

Trendyol Süper Lig'de konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, evinde bu sezon 4. kez puan kaybetti

24.02.2026 00:18:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe bu sezon evinde 4. kez puan kaybetti
Fenerbahçe bu sezon evinde 4. kez puan kaybetti
Trendyol Süper Lig'de konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, evinde bu sezon 4. kez puan kaybetti.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerde sakatlık nedeniyle ilk yarıda 2 zorunlu değişiklik yaşanırken, hücumda da pozisyon üretmekte zorluk yaşadı.

Marco Asensio'nun 90+5. dakikasında öne geçen Kanarya, skoru koruyamadı ve 90+11'de kalesinde golü gördü. Fenerbahçe, bu sonuçla evinde 4. kez puan kaybetti. Kanarya, bu sezon taraftarı önünde Alanyaspor, Galatasaray ve Göztepe'den sonra Kasımpaşa ile de yenişemedi.

Tedesco'nun öğrencileri, Süper Lig'de bu sezon 8. kez beraberlik elde etti.

Lider Galatasaray'ın mağlubiyet yaşadığı haftada puan kaybederek fırsat tepen Fenerbahçe, puanını 53'e yükseltti.

Fenerbahçe'nin galibiyet serisi 4. kez Kadıköy'de sona erdi



Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de bu sezon 3 maç ve üzeri elde ettiği galibiyet serilerini Kadıköy'de yaşadığı beraberliklerle bitirdi.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin bu sonuçla ligdeki 3 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Kanarya'nın, 17 Eylül'de Corendon Alanyaspor ile oynadığı maçla 3, 1 Aralık'taki Galatasaray derbisiyle 5 maçlık galibiyet serisi sona ererken, aynı durum 25 Ocak'ta oynanan Göztepe maçıyla yaşanmıştı.

Tedesco'nun öğrencileri şubat ayı itibarıyla Kocaelispor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor karşısında hanesine 3'er puan yazdırırken, bu galibiyet serisi de Kasımpaşa maçında sonlandı.
Ligde ilk 23 hafta mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe'de 4. kez galibiyet serisi Kadıköy'de bozuldu.

Kanarya, 1 Mart Pazar günü Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Fatih Tekke’nin deplasman karnesi iyiye gidiyor

Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantep FK'yi deplasmanda 2-1 yenerek puanını 48'e yükselten bordo-mavili takım, bu sezon iç sahadaki 11 karşılaşmada 22, dış sahadaki 12 maçta ise 26 puanı hanesine yazdırdı

23.02.2026 13:20:00
AA
Fatih Tekke’nin deplasman karnesi iyiye gidiyor
Fatih Tekke’nin deplasman karnesi iyiye gidiyor
Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantep FK'yi deplasmanda 2-1 yenerek puanını 48'e yükselten bordo-mavili takım, bu sezon iç sahadaki 11 karşılaşmada 22, dış sahadaki 12 maçta ise 26 puanı hanesine yazdırdı.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yi 2-1 yenen Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde deplasman başarısıyla dikkati çekti.

Ligde 23 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 48 puan toplayan Karadeniz ekibi, dış sahada evinde oynadığı maçlardan daha çok puan topladı.

İç sahada 11 karşılaşmaya çıkan bordo-mavili takım, bu maçlarda 6 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 22 puan elde ederken rakip sahalarda ise 12 müsabakada 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet ile hanesine 26 puan yazdırdı.

Trabzonspor, Papara Park'ta 2 puan ortalaması ile maçlarını oynarken deplasman maçlarında ise maç başına 2,16 gibi yüksek bir oran elde etti.

Geçen sezonu geride bıraktı

Trabzonspor, bu sezon deplasmanda geçen sezondan daha fazla puan topladı.

Geçen sezon deplasmandaki 18 müsabakada 3 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyet ile 16 puan elde eden bordo-mavililer, bu sezon 23. hafta sonunda dış sahada 8 puan daha fazla toplayarak 26 puana ulaştı.

Tekke dönemindeki deplasman maçları

Trabzonspor, Fatih Tekke idaresinde iki sezonda deplasmanda 18 karşılaşmaya çıkarken sadece 3 maçta mağlup oldu. Bordo-mavililer, söz konusu maçlarda Fenerbahçe'ye geçen sezon 4-1, bu sezon 1-0 mağlup oldu. Karadeniz ekibi, diğer yenilgisini de bu sezon Gençlerbirliği'ne 4-3'lük skorla yaşadı.

Bordo-mavililer, Tekke ile dış saha maçlarında 11 galibiyet, 4 de beraberlik elde etti.

Deplasman fobisini tersine çevirdi

Trabzonspor, geçen sezon ligin 27. haftasındaki Atakaş Hatayspor maçının ardından göreve gelen Fatih Tekke ile deplasman fobisine son verdi.

Geçen sezon ilk 12 deplasman maçında 5 beraberlik, 7 mağlubiyet ile galip gelemeyen Karadeniz ekibi, Fatih Tekke ile ilk dış saha maçında RAMS Başakşehir'i 3-0 yenerken 300 günlük deplasman galibiyeti hasretini noktaladı.

Bordo-mavili takım, geçen sezon ilk dış saha galibiyetini 13. maçında genç teknik adam ile elde ederek deplasmanda kazanamama fobisini de sonlandırdı.

Galatasaray'a Portekizli hakem

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda İtalyan ekibi Juventus ile oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro yönetecek

23.02.2026 13:04:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray'a Portekizli hakem
Galatasaray'a Portekizli hakem
Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda İtalyan ekibi Juventus ile oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Galatasaray, 25 Şubat Çarşamba günü TSİ 23.00'te İtalyan temsilcisi Juventus ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadelede Portekizli hakem Joao Pinheiro düdük çalacak.

Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ile Luciano Maia yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Joao Gonçalves olacak.

Juventus - Galatasaray maçında VAR'da Polonya'dan Tomasz Kwiatkowski, AVAR'da ise Fransa'dan Jerome Brisard yer alacak.

Göztepe, Avrupa potasının dışında kaldı

Göztepe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'a 4-0 mağlup olarak Avrupa potasının dışında kaldı

23.02.2026 11:06:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, Avrupa potasının dışında kaldı
Göztepe, Avrupa potasının dışında kaldı
Göztepe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'a 4-0 mağlup olarak Avrupa potasının dışında kaldı. Bu yenilginin ardından İzmir temsilcisi 41 puanla beşinci sıraya geriledi.

Göztepe'de düşüş sürüyor. Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile karşılaşan İzmir temsilcisi, deplasmandan 4-0'lık ağır bir yenilgiyle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte galibiyet hasretini 3 maça çıkaran ve yine skor üretemeyen sarı-kırmızılı ekip, 5. sıraya gerileyerek uzun bir aranın ardından Avrupa potasının da dışına çıktı.

22 haftada kalesinde 12 gol gördü, Beşiktaş'tan 4 gol yedi



Bu sezon savunma performansıyla dikkat çeken Göztepe, Beşiktaş karşılaşması öncesinde oynadığı 22 maçta kalesinde yalnızca 12 gol görmüştü. Sağlam savunmasıyla öne çıkan İzmir temsilcisi, siyah-beyazlılar karşısında ise alışılmış görüntüsünün uzağında kaldı.

Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş'tan 4 gol yiyerek 22 haftada kalesinde gördüğü gollerin önemli bir bölümünü tek maçta yaşamış oldu. Bu sonuçla birlikte Göz-Göz'ün yediği toplam gol sayısı 16'ya yükseldi. Farklı mağlubiyete rağmen İzmir ekibi, ligin en az gol yiyen takımı unvanını ise sürdürmeye devam ediyor.

Galibiyet hasreti 3 maça çıktı



Trendyol Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Göztepe, son haftalarda ise tam tersi bir performansa imza attı. Deplasmanda Konyaspor ve iç sahada Kayserispor ile berabere kalan İzmir temsilcisi, bu karşılaşmalarda gol atmayı başaramadı. Kötü gidişatını Beşiktaş karşısında da sürdüren sarı-kırmızılı ekip, sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrılarak kazanamama serisini 3 maça çıkardı. Bu süreçte skor üretemeyen Göztepe, gol hasretini de sürdürdü.

Stanimir Stoilov'un öğrencileri böylece bu sezon ilk kez 3 maçlık galibiyet hasreti yaşadı. İzmir ekibi, 2025-2026 döneminde en fazla 2 maç üst üste puan kaybetmiş, ardından aldığı galibiyetlerle toparlanmayı başardı.

Orkun katkıya, Oh atmaya devam ediyor

Beşiktaş'ın Güney Koreli santrforu Hyen-Gyu Oh, Göztepe'yi de boş geçmeyerek 3. golüne imza attı

23.02.2026 00:47:00
İhlas Haber Ajansı
Orkun katkıya, Oh atmaya devam ediyor
Orkun katkıya, Oh atmaya devam ediyor
Beşiktaş'ın Güney Koreli santrforu Hyen-Gyu Oh, Göztepe'yi de boş geçmeyerek 3. golüne imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında Göztepe'yi 4-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlıların 24 yaşındaki golcüsü Hyen-Gyu Oh, mücadelenin 74. dakikasında Cerny'in pasında şık bir vuruşla takımının 4. golünü attı.

Oh, böylece siyah-beyazlı formayla çıktığı 3 maçta da 1'er gol atmayı başardı. Golcü oyuncu, Corendon Alanyaspor ve RAMS Başakşehir maçlarında da rakip ağları havalandırmayı başarmıştı. Oh'un 2 de asisti bulunuyor.

Müsabakaya 11'de başlayan Hyeon-Gyu Oh, 90 dakika sahada kaldı.

Orkun Kökçü, skor katkısına devam ediyor



Beşiktaş'ın kaptanı Orkun Kökçü, Göztepe karşısında yaptığı asistlerle son haftalardaki skorer kimliğini devam ettirdi.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlıların kaptanı Orkun Kökçü, müsabakanın 9. dakikasında Wilfred Ndidi'ye, 59. dakikada da Olaitan'a asist yaparak; İzmir ekibi karşısında iki gole katkı sağladı.

24 yaşındaki orta saha, Süper Lig'de Eyüpspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Başakşehir ile Türkiye Kupası'nda oynadıkları Kocaelispor mücadelelerinde 1'er gol atarken, bu maçla birlikte de toplam 7 asist yaptı.

Mücadeleye 11'de başlayan Kökçü, 80. dakikada yerine Salih Uçan'a bıraktı.

Sergen Yalçın, cezalı duruma düştü

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Göztepe maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü

23.02.2026 00:44:00
İhlas Haber Ajansı
Sergen Yalçın, cezalı duruma düştü
Sergen Yalçın, cezalı duruma düştü
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Göztepe maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Göztepe'yi 4-0 mağlup etti.



Siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, müsabakanın 16. dakikasında sarı kart gördü ve bir sonraki hafta Kocaelispor ile deplasmanda oynanacak maçta cezalı duruma düştü.

Tecrübeli teknik adam, bu sezon RAMS Başakşehir, Galatasaray ve Çaykur Rizespor müsabakasında sarı kart görmüştü.

Fatih Tekke: "Bizim için çok değerli bir 3 puan"

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, deplasmanda 2-1 kazandıkları Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bizim için çok değerli bir 3 puan" dedi

22.02.2026 22:52:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke: "Bizim için çok değerli bir 3 puan"
Fatih Tekke: "Bizim için çok değerli bir 3 puan"
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, deplasmanda 2-1 kazandıkları Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bizim için çok değerli bir 3 puan" dedi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 48'e yükseltirken, Gaziantep FK ise 28 puanda kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, zor bir deplasmanda önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Tekke, "Bizim için çok değerli bir 3 puan. Son maçtan sonra istemediğimiz bir durumda bırakmıştık.

Zor bir deplasmandaydık. Rakibin pozisyonları vardı, biz de iyi başlamadık. Sonrasında golü yedik ardından üst üste golleri bulduk. Oyun olarak daha iyi olabilirdik ama kolay olmuyor bu maçlar. Kolay maç yok ligde. Gaziantep ekibini de tebrik ediyorum.

Bu maçı da kazandığımız için oyuncularımızı tebrik ediyorum. Biz her hafta maç maç gidiyoruz. Liderle aramızda 7 puan var. Zor olacak, kolay maç yok. Onana çok değerli kurtarışlar yaptı. Bugün 3'lü oynamadık ama konumlanmamız rakibe göre öyleydi ama 3'lü oynamadık. Sonrasında kendi klasiğimize döndük ve karşılığını da aldık" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Çayır: 'Çok iyi oynadık, kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz'

Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Hüseyin Çayır, kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından, "Çok iyi oynadığımız bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi

22.02.2026 22:51:00
İhlas Haber Ajansı
Hüseyin Çayır: 'Çok iyi oynadık, kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz'
Hüseyin Çayır: 'Çok iyi oynadık, kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz'
Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Hüseyin Çayır, kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından, "Çok iyi oynadığımız bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında sahasında karşılaştığı Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 48'e yükseltirken, Gaziantep FK ise 28 puanda kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Hüseyin Çayır, mağlubiyet için üzgün olduklarını söyledi. Çayır, "Çok iyi oynadığımız bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Gururluyuz.

Herkes nasıl oynadığımızı gördü. Tüm istatistiklerde ezici üstünlüğümüz vardı. Sadece golden sonraki dikkat kaybımız Trabzonspor'un büyük takım refleksi ile öne geçmesine neden oldu. Genel anlamda çok iyi oynadık. Öne geçtik, önemli pozisyonlar bulduk. Ardından goller yedik. Sonrasında da iyi oynadık ama Onana son zamanlarda görmediğimiz çok iyi bir kaleci performansı gösterdi. Ben bu nedenle Onana'yı da tebrik etmek istiyorum. Önümüze bakacağız artık" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'ın dün iptal edilen golü ile bugün Trabzonspor'un attığı gol arasında farkı anlayamadık"

Maçta Trabzonspor'un attığı ikinci golle ilgili değerlendirmelerde bulunan ve ofsayt kararı verilmemesini eleştiren Çayır, "Galatasaray'ın dün iptal edilen golü ile bugün Trabzonspor'un attığı gol arasında farkı anlayamadık. Son zamanlarda aleyhimize çok hakem hataları oluyor. Buna anlam veremiyoruz. Bugünü hocamızın dediği oyunu kazandığımız bir maç oynadık. Bundan sonra da iyi oynamaya ve iyi sonuçlar almaya çalışacağız" diye konuştu.

Fatih Karagümrük-Samsunspor maçında kazanan çıkmadı

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasındaki Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük-Samsunspor maçı 0-0 sonuçlandı

22.02.2026 22:29:00
Haber Merkezi
Fatih Karagümrük-Samsunspor maçında kazanan çıkmadı
Fatih Karagümrük-Samsunspor maçında kazanan çıkmadı
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasındaki Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük-Samsunspor maçı 0-0 sonuçlandı.

24. dakikada Esgaio'nun pasıyla sağ kanatta topla buluşan Verde, Assoumou'yu çalımladıktan sonra ceza sahası sağ çaprazından şutunu çekti. Kaleci Okan, meşin yuvarlağı çeldi.

30. dakikada Larsson'un pasıyla topla buluşan Verde'nin ceza yayı sağ çaprazından çektiği şutta kaleci Okan, yakın direğin dibinden topu kornere tokatladı.

37. dakikada Lichnovsky'nin uzun pasında sol kanatta topla buluşan Babicka, yaptığı dokunuşla meşin yuvarlağı Larsson'a aktardı. Bu oyuncunun ceza sahası sol çaprazından vuruşunda kaleci Okan'ın kurtardığı topu Zeki Yavru, kornere gönderdi.

Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarı

69. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Makoumbou'nun bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kalenin solundan auta gitti.

77. dakikada Satka'dan topu kapan Tiago Çukur sağ çaprazdan ceza sahasına girdikten sonra kaleci Okan Kocuk ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Okan, yaptığı kurtarışla topu kornere gönderdi.

Karşılaşma, 0-0 sona erdi.

Kayserispor 3 puanı tek golle aldı

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Zecorner Kayserispor, sahasında Hesap.com Antalyaspor'u 1-0 yendi

22.02.2026 15:52:00
AA
Kayserispor 3 puanı tek golle aldı
Kayserispor 3 puanı tek golle aldı
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Zecorner Kayserispor, sahasında Hesap.com Antalyaspor'u 1-0 yendi.

5. dakikada Dorukhan Toköz'ün sol kanattan ortasında arka direkte topla buluşan Onugkha'nın kafa vuruşunda, kaleci Julian kapadığı köşeye gelen topu kontrol etti.

15. dakikada sol kanattan gelişen Antalyaspor atağında Saric'in ortasında, ceza sahasında iyi yükselen Van de Streek'in uygun pozisyonda yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak direk dibinden auta çıktı.

21. dakikada Kayserispor'da Brenet'in sağ kanattan ortasında, penaltı noktası üzerinde Onugkha'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci Yarı



61. dakikada hızlı gelişen Antalyaspor atağında sol çaprazdan ceza sahasına giren Storm'un uzak köşeye gönderdiği şutta, kaleci Bilal Bayazıt uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

67. dakikada Kayserispor penaltı kaçırdı. Sağ çaprazdan rakibini çalımlayarak ceza sahasına giren Makarov, Paal'in müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Benes, meşin yuvarlağı dışarı attı.

73. dakikada Makarov'un sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortada, savunmanın arkasına sarkan Chalov'un kayarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak auta çıktı.

89. dakikada Kayserispor 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Benes'in kullandığı kornerde kaleciyi geçen topu iyi takip eden Talha Sarıarslan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti.

Karşılaşma Zecorner Kayserispor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.