logo
21 TEMMUZ 2026

Venezuela ile ilk karşılaşmada kazandık

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlık kapsamında ABD'de de karşılaştığı Venezuela'yı 2-1'lik skorla mağlup etti.

07.06.2026 11:11:00
İhlas Haber Ajansı
 
Venezuela ile ilk karşılaşmada kazandık
Venezuela ile ilk karşılaşmada kazandık
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlık kapsamında ABD'de de karşılaştığı Venezuela'yı 2-1'lik skorla mağlup etti. Milliler bu süreçte oynadığı 2 hazırlık maçını da kazandı.

FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında çalışmalarını ABD'de sürdüren A Milli Futbol Takımı, son hazırlık maçında Inter Miami FC Stadyumu'nda Venezuela ile karşılaştı. Milliler ilk yarısını 1-1 berabere tamamladığı müsabakayı 2-1'lik skorla kazandı. A Millilerin gollerini 44. dakikada Barış Alper Yılmaz, 54. dakikada da Yunus Akgün kaydetti. Venezuela'nın golünü ise 13. dakikada Gleiker Mendoza attı.

Ay-yıldızlılar, ilk hazırlık maçında İstanbul'da karşılaştığı Kuzey Makedonya'yı 4-0'lık skorla mağlup etmişti. Kırmızı-beyazlılar böylece hazırlık döneminde oynadığı 2 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Milliler, karşılaşmanın ardından Dünya Kupası'ndaki ana kamp merkezi olan Arizona Mesa'ya geçecek.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, karşılaşmaya Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, Orkun Kökçü, İsmail Yüksek, Barış Alper Yılmaz, Arda Güler, İrfan Can Kahveci ve Deniz Gül 11'ile başladı. Montella daha sonra oyuna Maça daha sonra Merih Demiral, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Mert Müldür, Salih Özcan, Can Uzun, Hakan Çalhanoğlu ve Oğuz Aydın'ı dahil etti.

Venezuela ile ilk kez oynadı

A Milli Futbol Takımı, Venezuela ile tarihinde ilk kez karşı karşıya geldi. Milliler, Güney Amerika ekibiyle oynadığı ilk müsabakadan da galip ayrıldı.

Barış Alper Yılmaz 4. golünü kaydetti

Millilerin ilk gol Barış Alper Yılmaz'dan geldi. Müsabakanın 44. dakikasında sağ taraftan Arda Güler'in kullandığı köşe vuruşunda kale önünde oluşan karambolde Barış Alper, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu. 26 yaşındaki futbolcu böylece A Milli Takım'daki 3. golünü attı. Maça 11'de başlayan Barış Alper Yılmaz, 90 dakika sahada kaldı.

Yunus Akgün 4. golünü attı

Ay-yıldızlıların müsabakadaki ikinci golünü Yunus Akgün kaydetti. Karşılaşmanın 54. dakikasında sol taraftan Arda Güler'in pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Yunus'un vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skoru 2-1 oldu. 25 yaşındaki futbolcu bu golle milli takımdaki gol sayısını 4'e çıkardı. Mücadelede yedeklerde yer alan Yunus Akgün, 46. dakikada İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna girdi.

Kerem Aktürkoğlu süre aldı

A millilerde İstanbul'daki çalışmalarda sakatlanan Kerem Aktürkoğlu, tedavisinin tamamlanmasının ardından ilk maçını Venezuela karşısında oynadı. Kerem, müsabakanın 62. dakikasında Deniz Gül'ün yerine oyuna dahil oldu.

Devlet başkanlarının yapamadığını yaptı

2026 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin’i devirerek şampiyonluğa ulaşan İspanya’nın madalya töreni, tarihi bir ana sahne oldu

20.07.2026 09:41:00
Haber Merkezi
 
Devlet başkanlarının yapamadığını yaptı
Devlet başkanlarının yapamadığını yaptı
2026 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin'i devirerek şampiyonluğa ulaşan İspanya'nın madalya töreni, tarihi bir ana sahne oldu.

Turnuvanın genç yıldızı Lamine Yamal ile ABD Başkanı Donald Trump arasında protokol tribününde yaşanan anlar, dünya basınına ve sosyal medyaya damga vurdu.

Elini Geri Çekti, Mesafe Koydu

MetLife Stadyumu'ndaki kupa takdimi sırasında podyuma çıkan İspanyol futbolcular, protokol üyeleriyle selamlaştı. Sıra Donald Trump'a geldiğinde ise kameralara ilginç bir an yansıdı.

19 yaşındaki Lamine Yamal'ın, Trump'ın kendisine elini uzattığı esnada elini geriye doğru çektiği ve Trump'ı pas geçerek hızla yoluna devam ettiği görüldü. Genç futbolcunun Trump'ın yanından oldukça mesafeli ve soğuk bir ifadeyle geçmesi gözlerden kaçmadı.

Görüntülerin internete düşmesiyle birlikte dünya genelinde "Yamal, Trump'ı protesto etti" yorumları yapıldı.

Trump podyumdan çıkmak istemedi

Kupa törenindeki tek hareketlilik bu selamlaşma anı değildi. İspanya kaptanı Rodri'nin kupayı kaldıracağı esnada, Donald Trump'ın şampiyonluk fotoğraf karesinde yer almak için podyumun merkezinde uzun süre kalması kriz yarattı.

FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun, İspanyol futbolcuları rahat bırakması adına Trump'ı kolundan nazikçe tutarak podyumun dışına doğru yönlendirmeye çalıştığı anlar da kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Yaşanan bu "tokalaşma krizi" spor dünyasının bir numaralı gündem maddesi haline gelirken, Lamine Yamal veya İspanya Futbol Federasyonu cephesinden konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Dünya Kupası'nın 'en iyi'leri de belli oldu


 
Dünya Kupası'nda ödüller de sahiplerini buldu. En İyi Oyuncu, İspanya'dan Rodri seçildi. Turnuvadaki 8 maçta da oynayan Rodri, Manchester City oyuncusu... 
 

20.07.2026 02:35:00 / Güncelleme: 20.07.2026 11:12:55
HASAN GÜNDOĞDU
 
Dünya Kupası'nın 'en iyi'leri de belli oldu
Dünya Kupası'nın 'en iyi'leri de belli oldu

Dünya Kupası'nda ödüller de sahiplerini buldu. En İyi Oyuncu, İspanya'dan Rodri (FOTOĞRAFTA ORTADA) seçildi. Rodri, 8 maçta da oynadı. Rodri, Manchester City oyuncusu...

FIFA 2026 Dünya Kupası'nda En İyi Kaleci, İspanya'dan Unai Simon oldu. La Liga'da Athletic Bilbao'da top koşturan Simon, sadece tek gol yedi, o da çeyrek final maçında Belçika'dan...

En İyi Genç Oyuncu ise İspanya'dan Cubarsi seçildi. 19 yaşındaki Cubarsi, La Liga'da bu yıl şampiyon olan Barselona'da oynuyor.

adidas Altın Ayakkabı ödülü ise bu kupada 10 gol atan Fransız Mbappe'nin oldu. Mbappe, 1958'de 13 gol atan Fransız oyuncu Just Lafontaine'den sonra bir kupada en çok gol atan oyuncu olarak da tarihe geçti.

Dünya Kupası tarihinin en golcü oyuncusu Mbappe


 
 
Fransa'nın forvet oyuncusu Kylian Mbappe, Cumartesi günü üçüncülük maçında İngiltere'ye 6-4 yenildikleri karşılaşmada iki gol daha atarak 22 golle Dünya Kupası'nda tüm zamanların en golcü oyuncusu oldu.

20.07.2026 02:06:00 / Güncelleme: 20.07.2026 02:16:53
HASAN GÜNDOĞDU
 
 Dünya Kupası tarihinin en golcü oyuncusu Mbappe
 Dünya Kupası tarihinin en golcü oyuncusu Mbappe

Fransa'nın forvet oyuncusu Kylian Mbappe, Cumartesi günü üçüncülük maçında İngiltere'ye 6-4 yenildikleri karşılaşmada iki gol atarak 22 golle Dünya Kupası'nda tüm zamanların en golcü oyuncusu oldu.
27 yaşındaki oyuncu, Pazar günü İspanya'ya karşı oynanan final maçında forma giyecen Arjantinli 39 yaşındaki Lionel Messi'yi (21) geride bıraktı. Pazar günkü final maçının Messi'nin  son Dünya Kupası maçı olacağı neredeyse kesin! Buna karşılık Mbappe, muhtemelen iki, belki de üç Dünya Kupası turnuvasında daha oynayacak.

Altın Ayakkabı'yı kaptı

Mbappe, üçüncü Dünya Kupası sezonunu 10 golle tamamlayarak Altın Ayakkabı sıralamasında Messi'nin iki gol önünde liderliğe yükseldi.
Real Madrid'in forveti, 22 maçta bu başarıyı yakaladı; 2018'de 4, 2022'de ise 8 gol atarak Fransa'nın her iki finale de ulaşmasına katkıda bulundu. Mbappe, 2022'de de gol kralı olmuştu. Böylece Mbappe, Dünya Kupası tarihinde iki kez gol kralı olan tek oyuncu olarak da tarihe geçti.

Dört yıl önce finalde Hırvatistan'ı yenen Fransa, 2022'de Arjantin'e penaltı atışlarıyla mağlup olmuştu.

Fransa'ya 6 gol atan İngiltere, Dünya üçüncüsü

2026 FIFA Dünya Kupası'nda İngiltere, Fransa'yı 6-4 mağlup ederek, turnuvayı üçüncü sırada bitirdi

19.07.2026 10:26:00
İhlas Haber Ajansı
 
Fransa'ya 6 gol atan İngiltere, Dünya üçüncüsü
Fransa'ya 6 gol atan İngiltere, Dünya üçüncüsü
2026 FIFA Dünya Kupası'nda İngiltere, Fransa'yı 6-4 mağlup ederek, turnuvayı üçüncü sırada bitirdi.

2026 FIFA Dünya Kupası üçüncülük maçında Fransa ile İngiltere, Miami Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Venezuelalı hakem Jesus Valenzuela'nın yönettiği mücadeleye İngilizler hızlı başladı. 3. dakikada Declan Rice ile 1-0 öne geçen İngiltere, 18. dakikada Konsa, 37 ve 45+1. dakikalarda Saka'nın golleriyle soyunma odasına 4-0 üstün girdi.

İkinci yarıya etkili başlayan taraf ise Fransa oldu. 48. dakikada Mbappe ile gol perdesini aralayan Horozlar, 54. dakikada Barcola'nın golüyle farkı 2'ye indirdi. 66. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Mbappe, skoru 4-3'e getirdi. 85. dakikada Saka, penaltıdan attığı golle hat-trick yaparken, İngiltere 5-3 üstünlük sağladı. 90+6. dakikada Dembele'nin fileleri havalandırmasıyla Fransa umutlansa da 90+8. dakikada Bellingham son sözü söyledi ve İngiltere sahadan 6-4 galip ayrıldı. Bu sonuçla İngiltere, turnuvayı üçüncü sırada tamamlarken, Fransa ise dördüncü oldu.

Kylian Mbappe, Messi'yi geride bıraktı ve tarihe geçti



Fransa Milli Takımı'nın kaptanı Kylian Mbappe, İngiltere maçında Dünya Kupası tarihine adını yazdırdı. İngiltere karşısında attığı 2 golle Dünya Kupası tarihinde 22 gole ulaşan Fransız oyuncu, 21 gollü Lionel Messi'yi geride bırakarak zirveye yerleşti. 27 yaşındaki oyuncu bu seneki turnuvada da 10 kez fileleri havalandırarak gol krallığı yarışında ilk sıraya yükseldi.

Greenwood'un eşi de İstanbul'a taşınıyor


 
Fenerbahçe’nin yeni transferi Mason Greenwood’un sosyal medya fenomeni eşi Harriet Robson, İstanbul’a taşınarak dijital kariyerinde yepyeni bir sayfa açıyor. 
 

18.07.2026 11:41:00
Haber Merkezi
 
Greenwood'un eşi de İstanbul'a taşınıyor
Greenwood'un eşi de İstanbul'a taşınıyor

Fenerbahçe'nin yeni dünya yıldızı Mason Greenwood, İstanbul'a ayak basar basmaz taraftarı mest eden açıklamalarda bulundu. Türkiye macerası için fazlasıyla istekli olduğunu belirten İngiliz golcü, "Böyle bir desteği hissetmek inanılmaz. Ailem de çok heyecanlı, özellikle eşim Türk kültürünü keşfetmek için sabırsızlanıyor. İki kızımızla birlikte burada harika bir deneyim yaşayacağız" diyerek sarı-lacivertli camiaya selam gönderdi.

İngiltere'nin Yorkshire bölgesinde doğan 2000 doğumlu model ve dijital içerik üreticisi, Instagram'da 750 bini aşkın takipçiye sahip tam bir sosyal medya fenomeni.
İstanbul'a taşınmasıyla birlikte Robson'ın yeni "işi" ve dijital içerik rotası da tamamen Türk kültürüne kayacak. Modellik ve influencerlık kariyerini buraya taşıyacak olan Robson; geleneksel Türk kahvaltılarından estetik çay-baklava buluşmalarına, lüks hamam ritüellerinden dünyaca ünlü Türk tasarımcıların koleksiyonlarına kadar geniş bir yelpazeyi küresel kitlesine tanıtacak.

Trabzonspor'da Oulai gitti

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kadro yapılanması kapsamında bir ayrılık daha yaşandı

18.07.2026 09:33:00
İhlas Haber Ajansı
 
Trabzonspor'da Oulai gitti
Trabzonspor'da Oulai gitti
Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kadro yapılanması kapsamında bir ayrılık daha yaşandı. Bordo-mavili ekibin genç oyuncusu Oulai, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'ya transfer oldu. Bordo-mavililerin, bu transferden 30 milyon Euro gelir bekliyor.

Yeni sezon öncesinde kadrosunda önemli değişikliklere giden Trabzonspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Bir yandan teknik direktör Fatih Tekke'nin raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren bordo-mavililer, diğer yandan oyuncu satışlarından önemli gelir elde etmeyi hedefliyor. Bu kapsamda genç futbolcu Oulai'nin yeni adresi İtalya oldu.
Oyuncu, özel bir uçak ile İstanbul'dan İtalya'ya hareket ederek gece saat 01:30 civarında Bologna Marconi Havalimanı'na indi. Kulüp yetkilileri tarafından karşılanan oyuncu İtalya Kulübüne Tesisleri olan Viola Park geçti.

Değerini bir sezonda 5,5 kat artırdı

Trabzonspor'un Fransa'nın Bastia Kulübü'nden 5,5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Oulai, bordo-mavili forma altında gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Fiorentina'ya 30 milyon Euro bedelle transfer olan genç oyuncu, bir sezon içerisinde bonservis değerini 24,5 milyon Euro artırarak yaklaşık 5,5 katına çıkardı. Oulai, bu transferle Trabzonspor'un son yıllarda en fazla değer kazandırdığı oyuncular arasında yer aldı.

Yedek Galatasaray, Ümraniyespor'u gole boğdu


 
Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk hazırlık maçında konuk olduğu Ümraniyespor'u 5-1 yendi.

18.07.2026 01:39:00
HABER MERKEZİ/AA
 
 Yedek Galatasaray, Ümraniyespor'u gole boğdu
 Yedek Galatasaray, Ümraniyespor'u gole boğdu

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk hazırlık maçında konuk olduğu Ümraniyespor'u 5-1 yendi.

Sarı-kırmızılı ekip, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'ndaki karşılaşmaya Jankat Yılmaz, Ali Turap Bülbül, Arda Ünyay, Eyüp Aydın, Kazımcan Karataş, Gabriel Sara, Renato Nhaga, Can Armando Güner, İlkay Gündoğan, Berat Luş ve Ada Yüzgeç ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Ümraniyespor ise Cihan Topaloğlu, Oğuz Yıldırım, Mustafa Eser, Tomislav Glumac, Ali Yaşar, Atalay Babacan, Serkan Göksu, Andrej Djokanovic, Cebio Soukou, Yusuf Deniz Şaş ve Melih Bostan 11'iyle karşılaşmaya başladı.

Ev sahibi ekip, 13. dakikada Mustafa Eser'in golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Sarı-kırmızılılar ise 35. dakikada Ada Yüzgeç'in rakip fileleri havalandırmasıyla durumu 1-1'e getirdi. Galatasaray, sonrasında 42. dakikada Kazımcan Karataş'ın golüyle öne geçerek soyunma odasına 2-1 önde gitti.

İkinci devreye hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, 60. dakikada Can Armando Güner'in frikik golüyle ve 62. dakikada Berat Luş'un ağları sarsmasıyla skoru 4-1'e getirdi. Mücadelenin 70. dakikasında sonradan oyuna giren Arda Tagay ile durumu 5-1 yapan sarı-kırmızılı takım, sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

İkinci yarıda sarı-kırmızılı oyunculardan Lucas Torreira, Yusuf Sivaslıoğlu, Lesley Ugochukwu, Eyüp Can Karasu, Arda Tagay, Furkan Koçak, Dağhan Kahraman, Yalın Dilek, Berat Yılmaz ve Oğulcan Yançel oyuna dahil oldu.
Galatasaray'ın genç oyuncusu Ada Yüzgeç, attığı gol sonrası yakın zamanda sarı-kırmızılılardan ayrılan Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile özdeşleşen gol sevincini yaptı.

Lesley Ugochukwu, ilk maçına çıktı

Sarı-kırmızılıların yeni transferi Lesley Ugochukwu, Galatasaray formasıyla ilk kez hazırlık maçında görev aldı. Fransız oyuncu, karşılaşmanın 63. dakikasında oyuna dahil oldu.

Icardi'nin gönderilmesi Galatasaray'a nefes aldırdı


 
 
Galatasaray, sözleşmesi biten Mauro Icardi'ye resmi şekilde veda etmişti. Olayın duygusal boyutunun dışına çıkılırsa, Arjantinli forvetin maaş yükü de sona ermiş oldu.
 

17.07.2026 17:01:00
Haber Merkezi
 
Icardi'nin gönderilmesi Galatasaray'a nefes aldırdı
Icardi'nin gönderilmesi Galatasaray'a nefes aldırdı

2022'den beri Galatasaray forması giyen Mauro Icardi'nin sözleşmesi 30 Haziran'da bitmişti. Aslında konuyla ilgili büyük bir sürpriz yaşanmadı. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli yıldıza resmi şekilde veda etti. Pek konuşulmasa da bu ayrılıkla birlikte tangocunun maaş yükü de bitti. Icardi, senelik 6 milyon Euro net alıyordu. Çeşitli bonus maddeleriyle birlikte rakam 10 milyon Euro seviyesine çıkıyordu. Bugün itibarıyla maaş bütçesinde ciddi bir yer açıldı. Yönetim onun yerine genç bir santfor getirecek.

Yüksek bütçeli bir transfer beklenmiyor

Galatasaray Yönetimi, transferler konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Maaşlar da doğal olarak harcama limitlerinin içinde yer alıyor. Icardi sonrasında bir hareket alanı oluştu. Yeni "genç" santrfora ödenecek rakamın dışında Arjantinli yıldızın maaşından kalan bölüm de takviye bütçesinin içinde kullanılacak.

Fatih Tekke: ‘Transferde son bir iki hamlemiz daha olacak’

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, transferde hızlı hareket ettiklerini ve yeni gelişmelerin olacağını söyledi

17.07.2026 08:53:00
Haber Merkezi
 
Fatih Tekke: ‘Transferde son bir iki hamlemiz daha olacak’
Fatih Tekke: ‘Transferde son bir iki hamlemiz daha olacak’
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, transferde hızlı hareket ettiklerini ve yeni gelişmelerin olacağını söyledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Tekke, kamp çalışmalarına 10 gün önce başladıklarını hatırlattı.

Cabral ve Pina'nın kısa sürede takıma katılacağını belirten Tekke, Oulai'nin durumuyla ilgili olarak, "Kalacak mı, gidecek mi görüşmeler devam ediyor. Bu konuda yazılıp çizilenler de var. Özellikle transferde hızlı hareket ettik. Bence gayet iyi işler yaptık. Son bir iki hamlemiz daha olacak. Başkanımız, yönetim kurulumuz ve ekibimiz bunun için çalışmalarını sürdürüyor." diye konuştu.

"Daha heyecanlıyız"



Tekke, takıma katılan oyuncuların oyun anlayışına ve formasyonlara alışmasının önemli olduğuna işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzde çok uzun bir süre olduğunu söyleyemem. Fiziksel ve taktiksel çalışmaları bir arada yürütmek kolay değil. Başlangıç açısından zor bir süreç bekliyoruz ama transfer açısından bence gayet iyi gidiyoruz. Tüm koşulları değerlendirdiğimizde daha heyecanlıyız. Gerçekler eninde sonunda kendini ortaya çıkarır, gizlenemez."

Metehan Mimaroğlu: Bütün özverimi sahaya yansıtacağım



Trabzonspor'un yeni transferlerinden sol kanat oyuncusu Metehan Mimaroğlu ise Karadeniz ve Trabzon'u yakından tanıdığını, kendini bölgenin bir parçası olarak gördüğünü belirtti.

Rize'de doğduğunu ifade eden Metehan, "Babam ve ailem de bu bölgede doğup büyüdü. Burayı, insanını ve insanların sıcakkanlılığını çok seviyorum. Bölgenin havasına oldukça hakimim. İnşallah bizi güzel günler bekliyor." diye konuştu.

Genç ve tecrübeli oyunculardan oluşan bordo-mavili takımda forma rekabetine değinen 32 yaşındaki sol kanat, "Bu rekabetten en çok Trabzonspor yararlanacak. Hepimiz forma rekabetinde mücadele edeceğiz. Tek düşüncemiz de Trabzonspor'a katkı vermek." dedi.

Metehan, hayatında hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadığına işaret ederek şunları kaydetti:

"Hayat böyle. Ne iş yaparsanız yapın, mücadeleyi bırakmamanız gerekiyor. Çok takımda oynadım ve her ligde tecrübem var ama burası çok özel benim için. Burada göstereceğim performans bugüne kadarki tecrübelerimden beni daha mutlu edecek. Buraya katkı verebilmek için elimden gelen her şeyin fazlasını yapacağım. Çok mutluyum."

Zeki Çelik, Juventus'ta

İtalya Serie A temsilcisi, 29 yaşındaki sağ bek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

17.07.2026 08:49:00
Anadolu Ajansı
 
Zeki Çelik, Juventus'ta
Zeki Çelik, Juventus'ta
İtalya Serie A temsilcisi, 29 yaşındaki sağ bek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Juventus, milli oyuncu Zeki Çelik'i kadrosuna kattı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak 2022-2026 yıllarında Roma'da forma giyen 29 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Bursaspor altyapısından yetişen Zeki Çelik, profesyonel kariyerinde sırasıyla Karacabey Belediyespor, İstanbulspor, Lille ve Roma'da görev yaptı.

Milli oyuncu, 2020-2021 sezonunda Fransa ekibi Lille ile ligde şampiyonluk sevinci yaşadı.

Milli futbolcu, Roma için veda mesajı yayımladı
Zeki Çelik, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla sözleşmesinin sona erdiği Roma'ya veda etti.

Tarif edilmesi zor duygular içinde olduğunu belirten 29 yaşındaki sağ bek, şu ifadeleri kullandı:

"Roma formasını giymek, benim için her zaman büyük bir onur ve gurur kaynağı oldu. Bu kulüpte geçirdiğim her gün beni hem futbolcu hem de insan olarak geliştirdi. Teknik direktörlerime, takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına, sportif direktörlerimize ve teknik ekibimizin her bir üyesine teşekkür etmek istiyorum. Şimdi kariyerimde yeni bir sayfa açma zamanı. Ancak bu kulübü, bu şehri ve hepinizi her zaman kalbimde taşıyacağım. Roma'ya bundan sonraki süreçte başarılar diliyor ve hak ettiği tüm başarılara ulaşmasını umut ediyorum."
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.