Vicdan rafa kalkmışsa, hele bir de bu insan görünümlü varlıkların ellerine kalem verilmişse, çehrelerine kamera çevrilmiş tam önlerine mikrofon konulmuşsa; fısıltı ferman olur, yüksek yüksek tepeler harman olur, en öldürücü zehirler derman olur ve nice olmazlar olur!
Vicdan rafa kalkmışsa, iz'an firar eylemiş, idrak sefere çıkmışsa, basiret de kurak giden bir senede suyu çekilen su kuyuları gibi suyunu çekmişse, kılık kıyafeti kendine göre Müslüman gibi olsa da, yüreği haçlı-siyonist çetesi ile beraber atar, o cinayet şebekesinin bombaları İranlı Müslümanların başlarından aşağı yağmur gibi yağdıkça, vicdansızların yürekleri yağ bağlar, idraksizlerin dünyalarına gün doğar, farkında olsalar da olmasalar da onların sevinçleri Netanyahu ve Trump'a ayarlıdır sanki.
Bunlardan bazıları, başındaki fransız fesini değirmen taşı misali çevirerek, cübbesinin eteklerini yele vererek, akıl ve mantığı adeta sele vererek, sahip olduğu tüm hünerlerini dile vererek, onlarca yıldan beri en yakın çevrelerinde cereyan eden olumsuzlukları, astronomik yolsuzlukları halının altına süpürdüğünü unutarak İran'daki yolsuzlukları ve haksızlıkları dillerine dolayarak, haçlı-siyonist cinayet şebekesinin saldırılarını haklı çıkarmaya çalışırlar.
Vicdan rafa kalkmışsa eğer, insaf ve iz'an terki diyar eylemişse o mahalleden, kendi gözündeki kocaman tomruğu görmez, elin gözündeki çöpü çam yapar, kendi mahallesinden birilerinin ormanları tıraş ettiğini görmez, göstermez ama elin çalılıklarını, ormanları kırdı-geçirdiler şeklinde haber yaparlar.
Akbelen'de köyünü, köyünün zeytinliğini korumaya çalıştığı için tutuklanan Esra Işık, genç bir kız, genç bir vatansever… Galiba, Meclis'te bir yerlerde kadın vekiller olacaktı, hem de çok konuşan kadın vekiller… Dillerini mi yuttular acaba?
Haçlı siyonist cinayet şebekesinin komşu kardeş ülke İran'a başlattıkları haksız ve hukuksuz ve dahi canice ve haydutça saldırılar ikinci ayında devam ederken, hem İran'da hem de Lübnan'da katledilen masumların sayıları binli rakamları çoktan geçmişken, masum ilkokul çocukları toplu katliamlara tabi tutulurken, içimizdeki mezhepçi mezhepsizlerin mezhepçi damarları hortladı da beş vakit namazlarrının ardından mazluma değil de zalime, İran'a değil de haçlı-siyonist şebekeye dua eder hale geldiler.
Vicdan rafa kalkınca, insaf ve iz'an sefere çıkınca, basiret bağlanınca, beyinler sulanınca, içten yanmalı gönülleri haçlı-siyonist korkusu tutuşturunca…
- Yamuk bizden ise kaldır halıyı bizden değil ise çam yap çalıyı / 06.04.2026
- Haydutluğun hüküm sürdüğü devirlerden geçiyoruz / 03.04.2026
- Arka plan körlüğü katmerleşiyor / 02.04.2026
- Bir fitneden sakının ki… / 01.04.2026
- Bu dua başka dua / 28.03.2026
- Çağın Nemrutları ateş topunu büyütme gayretindeler / 19.03.2026
- Medyen suyuna varınca… / 18.03.2026
- Oruç fena bozuluyor / 17.03.2026
- Din adına din dili ile zulmü alkışlamak / 16.03.2026


























































