logo
06 MART 2026


Vida Beşiktaş ile 100. maçına çıkıyor

Beşiktaşlı futbolcu Domagoj Vida, 100'üncü lig maçına çıkacak

06.04.2021 12:20:00
Vida Beşiktaş ile 100. maçına çıkıyor
Vida Beşiktaş ile 100. maçına çıkıyor

Beşiktaş'ın Hırvat futbolcusu Domagoj Vida, yarın oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçında görev yapması halinde siyah-beyazlı forma ile 100'üncü lig maçına çıkacak.

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın kadrosunun en önemli isimleri arasında yer alan Hırvat savunma oyuncusu siyah-beyazlı formayla 99 lig maçını geride bıraktı. 2017-2018 sezonunun ara transfer döneminde siyah-beyazlı formayı giymeye başlayan Vida, yarım devrelik ilk Beşiktaş macerasında 13 lig maçında görev yaptı ve 1 kez gol sevinci yaşadı.

İstikrarlı performansıyla dikkati çeken 31 yaşındaki oyuncu, görev aldığı maçların hemen hemen tamamında 90 dakika sahada kaldı. Beşiktaş'ta 2018-2019 sezonunda biri kırmızı kart, diğeri sarı kart cezalısı olmak üzere 3 maçta görev yapamayan Hırvat savunma oyuncusu, 31 kez forma giydiği kariyerinin bu bölümünde ise 3 kez gol sevinci yaşadı.

Hırvat oyuncu ayrıca bu dönemde Beşiktaş'taki en hırçın dönemini geçirdi. 7 kez sarı kart gören Vida, 1 kez de kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 2019-2020 sezonunda da 31 lig karşılaşmasında görev yapan Vida, Beşiktaş'taki en golcü döneminin yanı sıra siyah-beyazlı takımda en fazla lig mağlubiyeti aldığı dönemi yaşadı. Rakip fileleri 5 kez havalandıran Hırvat futbolcunun görev yaptığı maçlarda Beşiktaş 10 kez sahadan yenilgiyle ayrılan taraf oldu.

En sakin sezonunu yaşıyor

Beşiktaş'ın şampiyonluk mücadelesi verdiği bu sezon ise Vida'nın siyah-beyazlı formadan en fazla uzak kaldığı dönem olarak kayıtlara geçti. 32 haftası geride kalan ligde 24 maça çıkan tecrübeli oyuncu, 1'i sarı kart cezalısı olmak üzere 6 maçta görev yapamadı.

Oynadığı maçlarda 4 gol atmayı başaran Hırvat futbolcu, son 2 sezonunda birer kez kırmızı kart görmesine rağmen bu sezon Beşiktaş'taki en sakin sezonunu geçiriyor. Ligde şu ana kadar 4 sarı kartı bulunan Vida, bu sezon kırmızı kartla tanışmadı. Beşiktaş kariyeri boyunca 18 sarı kart gören Vida, toplamda 2 kez kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

3 teknik direktörle çalıştı

Beşiktaş'a teknik direktör Şenol Güneş döneminde imza atan Vida, siyah-beyazlı takımdaki kariyerinde 3 farklı teknik adamla görev yaptı. Şenol Güneş'in ardından göreve gelen Abdullah Avcı döneminde de takımın değişmez isimleri arasında yer alan deneyimli futbolcu, Sergen Yalçın'ın da gözde futbolcuları arasında yerini aldı. Tecrübeli savunma oyuncusu görev yaptığı 3 teknik adamla 93 maça ilk 11'de başlarken 6 kez oyuna sonradan dahil oldu, 5 müsabakada da oyundan çıkan isimler arasında yer aldı.

En fazla golünü Fenerbahçe'ye attı

Savunmada görev yapmasına rağmen attığı sürpriz gollerle de dikkati çeken Vida, en fazla gol sevincini Fenerbahçe karşısında yaşadı. Ligde geride bıraktığı 99 maçta 13 gol kaydeden Vida, 8 farklı takıma gol atarken, Fenerbahçe filelerini 3 kez sarstı. Fenerbahçe dışında Hırvat oyuncunun gol attığı diğer takımlar arasında Çaykur Rizespor (2), Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü (2), Fraport TAV Antalyaspor (2), Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor yer aldı.

61 maçta galibiyet yaşadı

Beşiktaş'ta 99 lig maçında oynayan Domagoj Vida, bu maçların 61'inde sahadan galibiyetle ayrıldı. En fazla yenilgisini 2019-2020 sezonunda 10 mağlubiyetle yaşayan siyah-beyazlı futbolcunun forma giydiği müsabakalarda Beşiktaş, 21 mağlubiyet, 17 beraberlikle sahadan ayrıldı. Vida'nın görev yaptığı maçlarda Beşiktaş'ın en fazla galibiyet aldığı dönem ise 2018-2010 sezonu oldu. Beşiktaş bu sezonda 18 galibiyet, 6 yenilgi yaşarken, 7 karşılaşma beraberlikle sona erdi.

Dünya Kupası'nda final oynadı

Beşiktaş'taki performansıyla Hırvat Milli Takımı'ndaki yerini korumaya devam eden Vida, Rusya'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda ülkesiyle finale çıktı. Fransa'nın şampiyon olduğu turnuvanın finalinde de görev yapan tecrübeli futbolcu, takımının 4-2 yenilerek Dünya Kupası'nda ikinci olmasını engelleyemedi. AA

Okan Buruk'un, Beşiktaş'a karşı 9. derbisi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kariyerinde sarı-kırmızılıların başında Beşiktaş ile 8 kez rakip oldu

06.03.2026 10:57:00
İhlas Haber Ajansı
Okan Buruk'un, Beşiktaş'a karşı 9. derbisi
Okan Buruk'un, Beşiktaş'a karşı 9. derbisi
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kariyerinde sarı-kırmızılıların başında Beşiktaş ile 8 kez rakip oldu.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, yarın deplasmanda Beşiktaş ile mücadele edecek. Sarı-kırmızılıları 2022 yılında çalıştırmaya başlayan Okan Buruk, siyah-beyazlılarla 7'si Trendyol Süper Lig, 1'i de Turkcell Süper Kupa olmak üzere 8 derbi oynadı. Geride kalan maçlarda Buruk'un ekibi, 8 derbinin 4'ünü kazanırken, 3 kez yenildi, 1 defa da berabere kaldı.

Beşiktaş ile 20 kez karşılaştı



Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde Beşiktaş'a karşı daha önce Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Akhisarspor, Başakşehir ve Galatasaray ile rakip oldu. Buruk'un takımları, bu müsabakalarda 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı.

Galatasaray altyapısında yetişen Okan Buruk, futbolculuk kariyerinde 2004-2006 yılları arasında da Beşiktaş'ta forma giydi.

Beşiktaş 'büyük maç' hasretini sonlandırmak istiyor

Trendyol Süper Lig'de bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a karşı oynadığı maçlarda galibiyet alamayan Beşiktaş, evinde sarı-kırmızılıları mağlup ederek bu hasreti sonlandırmak istiyor

06.03.2026 10:42:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş 'büyük maç' hasretini sonlandırmak istiyor
Beşiktaş 'büyük maç' hasretini sonlandırmak istiyor
Trendyol Süper Lig'de bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a karşı oynadığı maçlarda galibiyet alamayan Beşiktaş, evinde sarı-kırmızılıları mağlup ederek bu hasreti sonlandırmak istiyor.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, yarın saat 20.00'de Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son 13 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve son 3 maçından da galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, bu yükselen grafiğini ezeli rakibi karşısında da sürdürmenin peşinde.

Büyük maçları kazanamadı

Kartal, son haftalarda her ne kadar yükselişe geçse de bu sezon henüz büyük maçlarda taraftarına galibiyet sevinci yaşatamadı. Beşiktaş, ligin ilk yarısında Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadığı maçlarda 3 puana uzanamadı.

İkisi de deplasmanda olmak üzere Galatasaray ile 1-1 ve Trabzonspor'la da 3-3 berabere kalan siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe'ye ise sahasında 3-2 mağlup oldu.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın takımı, büyük maçlardaki bu kötü gidişatı sarı-kırmızılılar karşısında alacağı galibiyetle sonlandırmak istiyor.

4 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılıların hedefi Başakşehir

Göztepe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın Başakşehir'e konuk olacak. Ligde 4 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılılar, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak

06.03.2026 10:25:00
İhlas Haber Ajansı
4 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılıların hedefi Başakşehir
4 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılıların hedefi Başakşehir
Göztepe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın Başakşehir'e konuk olacak. Ligde 4 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılılar, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Göztepe yarın saat 20.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Ligde İzmir temsilcisi 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda topladığı 42 puanla 5. sırada bulunuyor.

İstanbul ekibi ise 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyetle aldığı 39 puanla 5. basamakta yer alıyor.

Ligde 4 maçtır kazanamayan İzmir temsilcisi, deplasmanda oynayacağı bu kritik karşılaşmayı kazanarak Avrupa kupaları hedefi doğrultusunda yoluna emin adımlarla devam etmeyi amaçlıyor. Muhtemel bir mağlubiyet durumunda ise Başakşehir, Göztepe ile puanlarını eşitleme fırsatı yakalayacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi ise Göztepe, taraftarı önünde 1-0 kazanmayı başarmıştı.

Öte yandan bu zorlu mücadeleyi Trabzon bölgesi hakemlerinden Yasin Kol yönetecek. Kol'un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Melih Aldemir olacak.

Süper Lig'de 25. hafta heyecanı başlıyor, işte puan durumu

Trendyol Süper Lig'de 25. hafta, yarın oynanacak iki karşılaşmayla başlayacak

06.03.2026 10:18:00
İhlas Haber Ajansı
 Süper Lig'de 25. hafta heyecanı başlıyor, işte puan durumu
 Süper Lig'de 25. hafta heyecanı başlıyor, işte puan durumu
Trendyol Süper Lig'de 25. hafta, yarın oynanacak iki karşılaşmayla başlayacak.

Trendyol Süper Lig'de 25. hafta heyecanı yarın, 8 Mart Pazar ve 9 Mart Pazartesi günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Ligde bu hafta lider Galatasaray, derbi maçta Beşiktaş'a konuk olacak.

İkinci sırada yer alan Fenerbahçe de Samsunspor'u ağırlayacak. Üçüncü sıradaki Trabzonspor ise deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'de 25. hafta programı şöyle:


Yarın

16.00 RAMS Başakşehir - Göztepe
20.00 Galatasaray - Beşiktaş

8 Mart Pazar

13.30 Çaykur Rizespor - Antalyaspor
13.30 Gaziantep FK - Fatih Karagümrük
16.00 Konyaspor - Kasımpaşa
20.00 Fenerbahçe - Samsunspor

9 Mart Pazartesi

16.00 Eyüpspor - Kocaelispor
20.00 Kayserispor - Trabzonspor
20.00 Corendon Alanyaspor - GençlerbirliğiİHA

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki 359 maçın karnesi

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Galarasaray, tarihlerinde 360. kez rakip olacak. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılıların 128-116 üstünlüğü bulunuyor

06.03.2026 10:14:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki 359 maçın karnesi
Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki 359 maçın karnesi
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Galarasaray, tarihlerinde 360. kez rakip olacak. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılıların 128-116 üstünlüğü bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, yarın saat 20.00'de Tüpraş Stadyumu'nda mücadele edecek. Ligde geride kalan haftalarda sarı-kırmızılılar 18 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle aldığı 58 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Siyah-beyazlılar ise 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda topladığı 46 puanla 4. sırada yer alıyor.

360. randevu



Beşiktaş ile Galatasaray rekabeti 22 Ağustos 1924 yılında Taksim Stadı'nda oynanan maçla başladı ve o müsabakayı da siyah-beyazlılar 2-0'lık skorla kazandı. İki takım bugüne kadar 359 kez karşı karşıya geldi.

Geride kalan mücadelelerde sarı-kırmızılılar 128 kez sahadan galip ayrılırken, siyah-beyazlılar ise 116 defa rakibini mağlup etti. 115 karşılaşma ise berabere tamamlandı. Galatasaray'ın 500 golüne, Beşiktaş 473 golle karşılık verdi.
Ligin ilk yarısında RAMS Park'ta oynanan derbi 1-1 sona erdi.

Ligde de Galatasaray önde

İki takım Süper Lig tarihinde 135 kez mücadele etti. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar 51, siyah-beyazlılar 40 kez gülen taraf oldu. 44 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Aslan 166 kez rakip fileleri havalandırırken, Kartal da 144 kez gol sevinci yaşadı.

Son 10 derbi

İki takım arasında oynanan son 10 derbide sarı-kırmızılıların galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. 9'u Süper Lig, 1'i de TFF Süper Kupa maçında Aslan 5 kez sahadan galip ayrılırken, Kartal ise 4 defa rakibini mağlup etti. 1 derbi de berabere sona erdi. Bu mücadelelerde siyah-beyazlılar 17 gol atarken, sarı-kırmızılılar 13 golle karşılık verdi.

Ozan Ergün ilk derbisine çıkacak

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbiyi FIFA kokartlı hakem Ozan Ergün yönetecek. Ergün'ün yardımcılıklarını Anıl Usta ile Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olacak.

2026 yılında FIFA kokartını takan 34 yaşındaki hakem, kariyerinde ilk kez bir derbi mücadelesinde görev alacak.

Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray'a 1 kez kaybetti

Beşiktaş, 2016 yılının nisan ayında açılan yeni stadında Galatasaray'ı, Süper Lig'de 9 kez ağırladı. Siyah-beyazlılar, bu mücadelelerde 7 galibiyet elde ederken, rakibine sadece 1 kez kaybetti

05.03.2026 12:22:00 / Güncelleme: 05.03.2026 12:24:52
İHA
Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray'a 1 kez kaybetti
Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray'a 1 kez kaybetti
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, 7 Mart Cumartesi günü Galatasaray'ı ağırlayacak. Ligde oynadığı son 13 maçta yenilgi yaşamayan siyah-beyazlılar, namağlup serisini sarı-kırmızılılar karşısında da sürdürmeye odaklandı.

Kartal'ın bu mücadeledeki iç saha avantajı ise dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekip, 11 Nisan 2016'da Bursaspor maçıyla rakiplerini konuk etmeye başladığı yeni stadında Galatasaray'la ligde 9 defa karşılaştı. Beşiktaş, bu müsabakalarda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı. Kartal, attığı 16 gole karşılık filelerinde ise 6 gol gördü.

Siyah-beyazlılar, söz konusu süreçteki tek beraberliğini yeni statta oynanan ilk derbide 24 Eylül 2016'da 2-2'lik skorla aldı.



Son 10 maçta 1 kez yenildi

Siyah-beyazlı ekip, ligde Galatasaray'ı ağırladığı son 10 mücadelenin sadece 1'inden mağlup ayrıldı. Beşiktaş, söz konusu süreçte evinde Cimbom'a karşı son yenilgisini 2023-2024 sezonunda 3 Mart 2024 tarihinde 1-0'lık skorla yaşadı.

Geriye kalan 9 müsabakanın 8'inden siyah-beyazlılar galip ayrılırken, 1'inde de taraflar 1'er puana razı oldu.

Liverpool, lig sonuncusu Wolverhampton'a yenildi

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Liverpool, ligde son sırada yer alan Wolverhampton'a 2-1 mağlup oldu

04.03.2026 11:29:00
AA
Liverpool, lig sonuncusu Wolverhampton'a yenildi
Liverpool, lig sonuncusu Wolverhampton'a yenildi
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Liverpool, ligde son sırada yer alan Wolverhampton'a 2-1 mağlup oldu.

Liverpool, Premier Lig'in 29. hafta mücadelesinde Wolverhampton'a konuk oldu.

Ev sahibi ekibin 78. dakikada Rodrigo Gomes ile öne geçtiği karşılaşmada Liverpool, 83. dakikada Muhammed Salah ile skora dengeyi getirdi.

Ligde son sırada yer alan Wolverhampton, 90+4. dakikada Andre'nin golüyle galibiyete uzanırken, son iki maçında Aston Villa ve Liverpool gibi güçlü rakiplerini puansız gönderdi.

Mısırlı futbolcu Salah, Kasım 2025'ten bu yana ligde ilk kez rakip fileleri havalandırdı.

Son şampiyon Liverpool, lider Arsenal'ın 16 puan gerisinde 5. sırada bulunuyor.

Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında 10 Mart Çarşamba günü Galatasaray'a konuk olacak.

Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig'de kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak sezonu en iyi noktada tamamlamak istediklerini söyledi

04.03.2026 11:27:00
AA
Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı
Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig'de kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak sezonu en iyi noktada tamamlamak istediklerini söyledi.

Yeşil-mavili kulübün Kalamış'ta bir otelde düzenlediği iftar programına, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Safa Koçoğlu Gürsoy, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, teknik direktör Recep Uçar, Rizesporlu futbolcular, Karadeniz ekibinin ve TFF'nin yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Başkan İbrahim Turgut ile teknik direktör Recep Uçar, programdan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kulübün organize ettiği programda bir araya geldiklerini anımsatan Uçar, "Benim adıma belki bu üç aylık süreçte katıldığım en büyük, en güzel organizasyonlardan biriydi. Böyle organizasyonlar camiaların bütünleşmesini, kenetlenmesini sağlayan organizasyonlar.

Belki tesis, antrenman sahasında sıkışan hayatımızın dışında camianın ne kadar büyük bir camia olduğunu üzerimizdeki görevin, sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu böyle bir organizasyonlar bizlere hatırlatıyor.

Bundan dolayı çok mutlu olduk. Rizespor'u seven, kalbinde o sevgiyi taşıyan, daha önce başkanlık, yöneticilik yapmış ama en azından her birinin ortak noktası Rizespor taraftarı olan insanlarla bir araya gelmek gerçekten beni mutlu etti. Organizasyonu tertip eden Başkan İbrahim Bey'e, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz. Umarım Rizespor olarak aldığımız sonuçlarla sene sonunda da camiayı mutlu ederiz." ifadelerini kullandı.



Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri adına önemli bir hedef olduğunu belirten 50 yaşındaki teknik direktör, "Grup aşamasında Gaziantep FK maçıyla iyi başladık ama sonrasındaki Erzurumspor FK ve Beyoğlu Yeni Çarşı maçlarının benim tarafımdan açıklanabilir tarafı yok.

İddiamız matematiksel olarak devam ettiği sürece biz sonuna kadar iddiamızın peşinde olacağız. Rakip yarın Beşiktaş. Aldığı sonuçlarla 2026'nın lig lideri. Son haftalarda çok formda olan bir takım. Şansımız bazı takımlardan daha az gibi gözükse de biz dediğim gibi matematik olarak şansımız devam ettiği sürece son ana kadar kovalayıp gruptan çıkmak istiyoruz. Umarım da yarın bunu başarırız." diye konuştu.

Galatasaray'a Liverpool maçında seyirci yasağı

UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Liverpool ile karşılaşacak olan Galatasaray'a, deplasmanda oynayacağı rövanş maçı için seyirci yasağı cezası verdi

04.03.2026 10:40:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray'a Liverpool maçında seyirci yasağı
Galatasaray'a Liverpool maçında seyirci yasağı
UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Liverpool ile karşılaşacak olan Galatasaray'a, deplasmanda oynayacağı rövanş maçı için seyirci yasağı cezası verdi.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "25.02.2026 tarihinde deplasmanda Juventus ile oynadığımız, UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında yaşanan taraftar olayları nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu tarafından kulübümüze 40 bin Euro para cezası ve bir sonraki deplasman müsabakasında seyircisiz oynama yaptırımı uygulanmasına karar verilmiştir.

Söz konusu karara karşı UEFA Tahkim Kurulu nezdinde itiraz yoluna başvurulacaktır" ifadeleri kullanıldı.



Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İngiliz ekibi Liverpool ile 10 Mart Salı günü İstanbul'da, 18 Mart Çarşamba günü de İngiltere'de karşılaşacak. Bu cezayla birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar, deplasman oynanacak müsabakada tribündeki yerlerini alamayacak.

Aziz Yıldırım iftarını Düzce'de yaptı

Düzceli Fenerbahçeliler, düzenlenen iftarda bir araya geldi. Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de iftara katıldı

04.03.2026 10:27:00
İhlas Haber Ajansı
Aziz Yıldırım iftarını Düzce'de yaptı
Aziz Yıldırım iftarını Düzce'de yaptı
Düzceli Fenerbahçeliler, düzenlenen iftarda bir araya geldi. Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de iftara katıldı.

Düzce Fenerbahçeliler Derneği geleneksel iftar programını düzenledi. İftara Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Tetik ile Düzce'deki Fenerbahçeliler katıldı.



İftar sonrası konuşma yapan Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu programa katılan herkese teşekkür etti.



Başkan Faruk Özlü ise Düzce'yi spor şehri yapmaya kararlı olduklarını belirterek, "Düzce bir spor şehri olacak. Sloganımız bile var, 'Spor şehri Düzce' diye. Bu amaçla yaklaşık 150 milyon TL'lik bir yatırımı hayata geçiriyoruz. Spor şehrimize gelen Aziz Yıldırım'a da yaptığı yatırım için teşekkür ederim.

Aziz Yıldırım, sadece bir başkan değil; Türk futbolunun mihenk taşı, Düzcemizin gurur kaynağıdır. Bu vesileyle emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyor, sporun kardeşlik ruhuyla birbirine kenetlenen güzel ortamında Fenerbahçe Spor Kulübü'ne başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından dernek yönetimi, Aziz Yıldırım'a günün anısına hediye takdim etti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.