logo
24 EYLÜL 2026

Vlahovic, Beşiktaş için bunu yapmış olabilir mi?

Beşiktaş'ın Sırp yıldızı Vlahović'in en az 2 haftadan önce risk almasının sakatlığını en az 1-2 aylık bir krize sokacağı bilinmesine rağmen Sırp basını işi kaşıdı. Golcü oyuncunun Almanya ve Hollanda maçlarında oynamayı Beşiktaş kariyerini sekteye uğratmamak adına reddettiğini iddia ettiler.
 

24.09.2026 11:42:00
Haber Merkezi
 
Vlahovic, Beşiktaş için bunu yapmış olabilir mi?
Vlahovic, Beşiktaş için bunu yapmış olabilir mi?
Amed maçında sağ arka adalesinde tespit edilen gerilme ve kas hassasiyeti nedeniyle Dušan Vlahović, Sırbistan Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı. Buna göre Sırp golcü Yunanistan (24 Eylül) ve Hollanda (27 Eylül) ile karşılaşacak; ardından deplasmanda Almanya (1 Ekim) ve Hollanda (4 Ekim) maçlarında da forma giyemeyecek.






İstanbul'a dönecek olan Vlahović'in tedavisine Beşiktaş'ın sağlık ekibi tarafından devam edilecek. Sırp basını ise Vlahović'in 10 gün sahalardan uzak kalacaksa neden Almanya ya da en kötü 2. Hollanda maçında oynamak için milli takım kampında kalmadığını sorguluyor. Vlahović'in Beşiktaş'taki kariyerini Sırbistan'daki kariyerinin önüne koyduğu savunuluyor.






Aslında Sırp basını da biliyor ki Amedspor maçında sağ alt adalesinde gerilme yaşayan Vlahović'in milli takım kararı kişisel bir "keyfi seçim" veya "risk almama" değil. Adale (kas) sakatlıklarında gerilme seviyesindeyken 10-14 gün dinlenilmediği takdirde kas yırtılması riski çok yüksektir.






Kulüpler büyük yatırım yaptıkları oyuncuları korumak adına sakatlık sürecinde milli takımlara gitmesini istemez; ancak yine de Vlahović'in durumu hem kulübün hem de milli takım sağlık kurulunun ortak onayından geçti.






Tam hazır olmadan Almanya ve Hollanda gibi yüksek tempolu maçlara çıkmak, sakatlığı en az 1-2 aya uzatabilirdi. Bu yüzden milli takımdan af istemesi, oyuncunun sezonun geri kalanında hem Beşiktaş'a hem de milli takıma sağlıklı hizmet edebilmesi için verilmiş en doğru ve mantıklı karardır.

Galatasaray yarın akşam bu futbolcuyu izletecek

Fildişi Sahili basınının iddiası gerçekse Galatasaray, yarın akşam başkent Abidjan'da oynanacak Fildişi Sahili-Gana maçına Afrika başscout'ını gönderecek. Burada bu sezon Toulouse formasıyla beklentilerin üzerine çıkan Christ Tapé'yi izleyecek. 1.88'lik boyuyla hem hızlı hem de Okan Buruk'un hayalini kurduğu 3'lüye dönebilme imkanı veren, sol stoperde de oynayabilen 2006 doğumlu oyuncu için rapor hazırlanacak

24.09.2026 12:30:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray yarın akşam bu futbolcuyu izletecek
Galatasaray yarın akşam bu futbolcuyu izletecek
Galatasaray'da yüksek sesle konuşulmayan ancak alttan alta rahatsız eden bir sol bek süreci devam ediyor... Ismail Jakobs iyi değil; Senegal Millî Takımı'ndan bile kesildi. Eren Elmalı da o boşluğu dolduramıyor. Üzerine Abdülkerim Bardakcı'nın aksaması ve yedeklesin diye alınan Bitshiabu'nun oynayacak kadar iyi olmadığının ortaya çıkması hayal kırıklığı yaratıyor.






Okan Buruk, ocak ayı için sol stoperde de oynayabilen bir sol bek istiyor. Ismail Jakobs'la yolların ayrılmasına ve Bitshiabu'nun kiralık sözleşmesinin dahi feshedilmesine varabilecek bu sürecin başlangıcı yarın Abidjan'da atılacak.

Fildişi Sahili basınının iddialarına bakılacak olursa Galatasaray'ın Afrika başscout'ı yarın akşam Gana ile oynanacak millî maçı tribünden takip edecek. Yine iddiaları ciddiye alacak olursak bu maçta Christ Tapé canlı izlenecek.






2006 doğumlu, 1.88'lik, sol bekte de oynayabilen Tapé bu sezon dikkat çekici bir performans gösteriyor. Toulouse formasıyla Fransa Ligue 1'de 5 maçta 444 dakika süre alıp 1 gol attı.

1.88 metre boyu, %56 hava topu kazanma oranı ve maç başına 3.6 tehlike engelleme istatistiği ile modern bir stoper atletizmine sahip. Okan Buruk'un beklerde aradığı "üçlü savunmaya dönebilme" ve "arka direkte boy avantajı sağlama" kriterlerini fazlasıyla karşılıyor.






Kendi yarı sahasında %90, rakip yarı sahada %83 pas isabetiyle oynaması ayağının düzgün olduğunu gösteriyor. Top kaybetme riski az ve pas tercihleri oldukça garanti.

33.6 km/s'lik hızıyla bek oynadığında çizgiye atılan topları karşılamak için yeterli maksimum hıza sahip. Depar ortalaması (14/maç) yüksek temposunu destekliyor.

Galatasaray'ın Oulai transferi mümkün mü?

Oulai, Galatasaray'a yazılıyor. İyi, hoş; ama bir de futbolun gerçekleri var. Fiorentina şu an için uçuk bir rakam olmadığı sürece Oulai'yi satmaz ve masaya oturmaz. Çünkü 26 milyon avroluk taze bir yatırımdan 2 ayda vazgeçmek, kulübün mali ve sportif stratejisine tamamen aykırı. Oyuncunun taktiksel gelişimi ve İtalyan futboluna adaptasyonu için sabredilmesi gerektiği, teknik heyet tarafından açıkça dile getirildi.

24.09.2026 11:40:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın Oulai transferi mümkün mü?
Galatasaray'ın Oulai transferi mümkün mü?
Geçen sezon ocak ayında başladı Oulai'nin Galatasaray'a geleceği hikâyesi... Uzun süre devam etti, gazete manşetlerini süsledi. Sonunda Fildişili oyuncu, sezon başında konuşulan rakamların çok altında (26 milyon avro) bir bedelle Fiorentina'nın yolunu tuttu.






Oulai, hâlihazırda sadece 1.3 milyon avro fazlasına Stuttgart'tan alınan Nico González'den sonra Fiorentina tarihinin en pahalı oyuncusu. İtalyanların böylesine büyük bir yatırım yapmışken 2-3 ayda Oulai'den vazgeçeceği pek beklenmiyor.

Ancak milli arada, sosyal medyanın tıka ihtiyacı olduğu ortamda Oulai'yi Galatasaray'a yazmak oldukça iyi bir reyting aracı. Peki gerçekler neler?






Fiorentina'da teknik direktör Paolo Vanoli'nin göreve yeni gelmesi kadro istikrarı arayışını beraberinde getirdi. Oulai'yi "küçük bir Kanté" olarak nitelendiriyor. Fagioli'yi savunma önünde kullanarak önce sağlam bir omurga kurmaya çalışıyor. İtalyan futbolunun yüksek taktiksel disiplinine alışması gereken genç bir oyuncunun zamana, sabra ve maça ihtiyacı olduğunu biliyor.






Malù Mpasinkatu ve Luciano Bruni'nin analizlerinde dikkat çekildiği üzere, Fagioli'nin takımda kalması orta sahadaki süre dağılımını etkiledi. Ancak İtalya Kupası ve uzun lig maratonunda Vanoli'nin Oulai, Mandragora, Thorstvedt gibi alternatiflere ve rotasyona ihtiyacı var. Fagioli ile Oulai'nin şu an için yan yana oynamaması Oulai'nin gözden çıkarıldığı anlamına gelmiyor; Vanoli'nin farklı sistemlerde kullanabileceği esnek bir opsiyon olarak elinde tutuluyor.






İtalyan Labaroviola ve Radio FirenzeViola'da öne çıkan net görüşe göre; Fiorentina cephesinden bakıldığında ocak ayı transfer döneminde Oulai'nin kısa vadeli satışı veya kiralanması için hiçbir finansal zemin yok.

Montella'da Zidane stresi

Zinedine Zidane'ın Fransa teknik direktörü olarak ilk maçına çıkacağı Türkiye-Fransa karşılaşması, dünya futbolunun odağında yer alıyor

24.09.2026 11:40:00 / Güncelleme: 24.09.2026 12:02:52
Haber Merkezi
 
Montella'da Zidane stresi
Montella'da Zidane stresi
Cuma akşamı saat 20:45'te Kocaeli'de oynanacak Türkiye-Fransa mücadelesi, hem A Millî Takımımızın gruptaki seyri hem de efsane Zinedine Zidane'ın Fransa Millî Takımı döneminin resmi başlangıcı açısından dünya futbolunun odağında yer alıyor; her ne kadar Türk futbolseverler olarak konuya Fransız kalsak da...






Cuma akşamı Fransa ile oynayacağımız Uluslar Ligi maçına Türkiye'de pek ilgi yok. Hatta sorsanız futbolla ilgilenen pek çok kişi bile Kocaeli'de oynanacak bu maçın neden oynanacağını, ne anlama geldiğini bilmez.

Ancak Fransa, hatta dünya futbolu için bu karşılaşma çok özel bir anlam taşıyor. Bu karşılaşma, millî takım teknik direktörü olarak göreve gelen Zinedine Zidane'ın ilk maçı olacak.






Fransa'da maçı canlı yayınlayacak olan TF1, Cuma akşamı 20:45'te başlayacak mücadele öncesinde yayın maratonuna saat 20:35'te start verecek. Karşılaşmayı deneyimli isim Grégoire Margotton ve efsane futbolcu Bixente Lizarazu yorumlarken, sahadaki tüm detayları Saber Desfarges aktaracak.






Maçın bitiş düdüğünün ardından TF1, doğrudan Zidane ve millî takımdaki ilk adımlarına odaklanan 20 dakikalık özel bir program yayınlayacak.






Zidane, Pazartesi günü Clairefontaine'de takımla ilk antrenmanına çıktı. "Zizou"nun ilk çalışma için efsane Michel Platini Sahası'na adım atması, Fransız futbol ruhunun yeniden canlanması olarak yorumlandı.






Zidane'a, Real Madrid'den bu yana sadık yardımcısı olan David Bettoni ve kaleci antrenörü olarak ekibe katılan efsane eldiven Fabien Barthez eşlik etti. Elliden fazla gazetecinin takip ettiği idmanda Zidane, hem taktiksel ciddiyeti hem de oyuncularla kurduğu sıcak diyaloglarla dikkat çekti.






Antrenman seansının son bölümünde bizzat sahaya inerek her iki ayağıyla da ortalar açan ve oyuncularına şut çalıştıran Zidane, yeteneklerinden hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi.






Antrenman sonrası basın mensuplarına konuşan savunma oyuncusu Dayot Upamecano, yeni teknik direktörleri hakkında gülümseyerek şu ifadeleri kullandı:

"Hepimiz onun hâlâ gereken yeteneğe sahip olduğunu gördük... Yaptıklarını sahada tekrarlamak bizim için oldukça zor olacak!"

Galatasaray'da Lemına şoku

Mario Lemina, en azından 29 Eylül'de oynanacak Nijer maçına yetişeceği umuduyla Gabon Milli Takımı'na davet edildi

24.09.2026 11:03:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da Lemına şoku
Galatasaray'da Lemına şoku
Mario Lemina, en azından 29 Eylül'de oynanacak Nijer maçına yetişeceği umuduyla Gabon Milli Takımı'na davet edildi… Ancak 34 yaşında olması ve yaşadığı sakatlığın tamamen geçmesi için 4 değil 6 haftaya gereksinim duyulması nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Yerine Clech Loufilou kadroya davet edildi.






Galatasaray'da hemen herkes Victor Osimhen'in durumunu merak ediyor... Camia, Nijeryalı golcünün ne zaman döneceğini, takımı ne zaman sahipleneceğini, gollerine ne zaman başlayacağını soruyor. Ancak Galatasaray'da bir sakat daha var... Mario Lemina.






Çok fazla üzerinde durulmasa da Trabzonspor maçından önce Lemina'nın da hazır olacağı, Trabzon'a götürüleceği konuşuluyordu. Öyle ki Galatasaray'ın sağlık ekibi, Nijerya'ya "Osimhen, Trabzonspor maçına yetişir" dediği gibi Gabon'a da "Lemina, Trabzonspor maçına yetişir, milli takımda oynar" mesajı vermişti.






Ancak Osimhen yetişmedi. Nijerya ile temas kurulmadı, raporlar gönderildi ve Osimhen gitmedi. Ancak Lemina'nın durumu daha da karmaşık; Lemina Gabon'a gitti.






Fransız teknik direktör Sébastien Migné, Fas maçında olmasa bile en azından Nijer maçında sahada olmasını planlıyordu. Ancak yapılan tetkiklerde Lemina'nın durumunun daha ciddi olduğu, bir hafta sonra da sahalara dönmesinin imkânsız olduğu ortaya çıktı. Yerine de apar topar Clech Loufilou'yu çağırdı.






6 Eylül'de yapılan resmi açıklamada, "Mario Lemina'nın sağ adduktor adale grubunda ileri-orta düzeyde strain (kanama ve zorlanma) tespit edilmiştir" denilmişti.

Lemina 34 yaşında olmasaydı belki de 29 Eylül'de sahada olurdu... Ancak yaşı nedeniyle adduktor grubunda meydana gelen ödem ve kanamanın emilip kasın tam esnekliğini kazanması daha fazla zaman alıyor.

Aziz Yıldırım'ın Pazar günkü gündemi netleşti

Fenerbahçe'de pazar günü yapılacak genel kurulda Aziz Yıldırım'ın, "120. Yıl Piyangosu" için yetki isterken eski yönetimin mali tablosuna yönelik sert açıklamalar yapması ve sürpriz hamleler açıklaması bekleniyor

23.09.2026 12:40:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım'ın Pazar günkü gündemi netleşti
Aziz Yıldırım'ın Pazar günkü gündemi netleşti
Aziz Yıldırım'ın başkanlık koltuğuna geri döndüğü süreçten itibaren yaptığı sert açıklamalardan öne çıkan başlıkları alt alta yazdığımızda, Fenerbahçe'nin Pazar günü yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yapacağı konuşmanın metninin hemen hemen netleştiğini söylemek yersiz olmaz.






Fenerbahçe'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı, Pazar günü saat 10.30'da Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak. Toplantıda Aziz Yıldırım yönetimi "120. Yıl Piyangosu" projesi için yetki isteyecek. Ancak hafta sonunda yapılacak kurul sırasında Başkan Yıldırım'ın eski yönetimleri hedef alan açıklamalar yapması bekleniyor.






Yıldırım, konuşmasının ilk bölümünde 120. Yıl Piyangosu projesi ve kulübe sağlayacağı sıcak para akışı için üyelerden yetki isteyecek. Bu hamleyi "Fenerbahçe'yi finansal bağımsızlığına kavuşturma projesi" olarak sunarak, kulübün geleceğini teminat altına alacak geniş yetkileri talep edecek.






Toplantının ana gündemlerinden biri geçmiş dönem faaliyetlerinin ibrası ve mali tablosu olacağı için, eski yönetimin bıraktığı borç yüküne ve harcamalara sert tepki gösterecek. "Kulübün kaynaklarının nasıl usulsüz kullanıldığını" veya "göreve geldiklerinde önlerinde buldukları mali bilançoları" rakamlarla açıklayarak eski yönetimi hedef alması kaçınılmaz gibi duruyor.






Faruk Ilgaz Tesisleri'nin tarihi sembolizmini kullanarak kulübün geleneklerine, disiplinine ve şampiyonluk parolasına vurgu yapacak. Zaten bu kaçınılmaz. Tabii ki üstüne hakem kararları, federasyon ilişkileri ve rakiplere karşı Fenerbahçe'nin lobisini yeniden kurduklarına dair üyelere güven verici açıklamalarda da bulunacak. Ancak Yıldırım'ın hafta sonunda farklı sürprizlerinin de olacağı ifade ediliyor.

Okan Buruk istifa etmeyecek: Ama ayrılacak!

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'la ilgili eleştirilerin boyutu hayli arttı. Hatta yönetim bu sebeple bir destek açıklaması yaptı. Buruk ise 5 yıl üst üste şampiyon olmayı başarırsa, kritik bir karar alacak.
 

23.09.2026 12:19:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk istifa etmeyecek: Ama ayrılacak!
Okan Buruk istifa etmeyecek: Ama ayrılacak!
Galatasaray Kulübü, Başkan Dursun Özbek'in imzasıyla, "Okan hocamızla her zaman irtibat halinde olduğumuz gibi Trabzonspor karşılaşmasının ardından da kendisini bizzat arayarak moralini bozmamasını ve kendisine olan güvenimizin tam olduğunu ifade ettim. Okan Buruk'a dün de inancımız ve güvenimiz tamdı; bugün de tamdır. Okan Buruk yönetiminde dört yıldır nasıl inanç ve kararlılıkla yolumuza devam ettiysek, bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz" açıklamasını yayınlamıştı.






ELEŞTİRİLER ÜZDÜ

52 yaşındaki çalıştırıcının da yapılan eleştiriler sebebiyle çok üzgün olduğu öğrenildi. Bu arada çarpıcı bir iddia da geldi... Buna göre; Okan Buruk sezon sonunda üst üste 5. şampiyonluğu elde ederse Galatasaray'la mukavelesini yenilemeyecek. Ve kulüpten ayrılacak.






YENİ BİR SAYFA

5 yıllık serinin Türk futbol tarihinde bir örneği yok... Buruk'un rekorla birlikte kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlandığı konuşuluyor. Başarılı teknik adamın Galatasaray döneminde kaldırdığı kupalar şöyle:

4 Süper Lig şampiyonluğu
1 Türkiye Kupası
1 Türkiye Süper Kupası

Beşiktaş'ın Ocak'ta yapması gereken transferler

Beşiktaş, ocak ayında öncelikle hatta acil olarak şut tehdidi olan, kilit açıcı ve yön değiştirebilen skorer bir sağ kanat almalı. Ayrıca sert, ikili mücadele başarısı yüksek ve tempolu bir 8/6 numara alınması da Miretti'nin göstereceği performansa göre öne çıkabilir. Güvenlik için de çabuk ve arkaya adam kaçırmayan bir stoper ile sol bek alınması şart gibi duruyor.
 

23.09.2026 12:12:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın Ocak'ta yapması gereken transferler
Beşiktaş'ın Ocak'ta yapması gereken transferler
Beşiktaş hiç de fena olmayan bir transfer dönemi geçirdi... Özellikle Nübel, Trossard, Vlahovic, Salih Özcan ve İlhan Fakılı "bunlardan olur" dedirtti. Ancak Ouattara, Poku, Miretti, Doğan ve Ümit Akdağ'dan henüz bir numara göremedik. İlk 6 hafta sonunda aldığı 2 yenilgiye rağmen yine de oynadığı futbolla beğeni toplayan Beşiktaş, milli arada bir kez daha ocak ayında en doğru transferleri yapmak için kafa patlatacak.






Peki ilk 6 haftalık istatistiklere baktığımızda Beşiktaş'ın nasıl transferlere ihtiyacı olduğunu rakamlar bize nasıl açıklıyor?






Beşiktaş topla oynama oranında (%62.7) ve ceza sahasına girmede ligin üst seviyesinde. Ancak rakip yarı sahada kapanan savunmaları açacak, ceza sahası dışından şut tehdidi oluşturacak ve kanattan adrese teslim orta kesecek aksı zayıf kalıyor. Vlahovic ve Trossard ne kadar kaliteli olsa da rakip bloğu genişletecek ve ceza sahası dışı kilitleri açacak skorer, ters ayaklı bir sağ kanat eksikliği çekiliyor.






Takımın katettiği mesafe ve depar sayıları hücumda güç sağlasa da savunma geçişlerinde orta sahanın ağır kaldığını gösteriyor. Topla oynama %62 iken rakiplerin Beşiktaş'a az pozisyondan 3 gol hatası çıkartması; Salih Özcan'ın yanına geçişleri kesebilecek, tempolu, atletik ve fizik kalitesi yüksek bir orta saha ihtiyacını doğuruyor.






Ön alanda basan ve topu %62.7 ile kontrol eden takımların stoper hattı arkada geniş alan bırakır. Zeminde ikili mücadele yüzdesinin %50'nin altında kalması ile Ouattara ve Ümit Akdağ'ın henüz tam adaptasyon sağlayamaması, stoper hattında çabukluk ve sertlik açığı doğuruyor. Savunma arkası kademelerine yetişebilecek hızlı bir stoper veya Ouattara'yı yedekleyecek savunmacı bir bek ocak ayında öncelik olmalı gibi duruyor.






Vlahovic tek başına hücum yükünü çekerken kulübeden girip maçı çözecek ya da çift forvete dönüldüğünde bitiriciliğiyle maçı koparacak net bir alternatif aranıyor. Ceza sahası içi 65 şutta 13 gol bulmak, Vlahovic dışındaki hücumcuların bitiricilik yüzdesinin düşük kaldığını kanıtlıyor.

Lang ve Galatasaray'ın duyguları karşılıklı: Seviyorlar!

Galatasaray sol kanatta Rafael Leao hamlesini tamamladıktan sonra Noa Lang dosyası kapatılmıştı. Hollandalı futbolcunun sosyal medyadaki Galatasaray etkileşimleri ise devam ediyor

23.09.2026 12:11:00
Haber Merkezi
 
Lang ve Galatasaray'ın duyguları karşılıklı: Seviyorlar!
Lang ve Galatasaray'ın duyguları karşılıklı: Seviyorlar!
Galatasaray geçen sezonun devre arasında Napoli'den Noa Lang'ı kiralamıştı. Sarı-Kırmızılılar, 30 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmadı. Hollandalı futbolcu, Napoli'ye döndü. Ve uzun süre Sarı-Kırmızılılar'dan haber bekledi. Ancak Cim-Bom onun yerine Rafael Leao'yu tercih etti.

SENİ HALA SEVİYOR

Sosyal medyada bir kullanıcı, Lang'a, "Galatasaray seni hala seviyor" yorumunu attı. 27 yaşındaki futbolcu da bunu beğendi... Transfer döneminde 1.76 boyundaki oyuncuyla ilgilenen başka takımlar da olmuştu. Ancak Lang hiçbirini istemedi. Şu ana kadar Napoli'deki durumu ise şöyle:

Serie A: 4 maç, 183 dakika, skor katkısı yok
Şampiyonlar Ligi (Arsenal maçı): Kadroda yok






38 MİLYONA ALINDI

Galatasaray, Lang'da kullanmadığı 30 milyon euroluk opsiyondan daha fazlasını Rafael Leao'ya verdi. Portekizli yıldız için Milan'a 38 milyon euro ödenecek. İtalyan ekibinin sonraki satıştaki kardan %20'lik pay hakkı da bulunuyor. Leao, henüz Sarı-Kırmızılı forma altında skor katkısı sağlayamadı.

Singo'da papatya falı: Dönüyor, dönmüyor!

Galatasaray kariyerinde sakatlıklarıyla ön plana çıkan Wilfried Singo'nun ekim başında tamamen hazır hale gelmesi bekleniyordu. Ancak sürecin uzayabileceği konuşuluyor

23.09.2026 11:59:00
Haber Merkezi
 
Singo'da papatya falı: Dönüyor, dönmüyor!
Singo'da papatya falı: Dönüyor, dönmüyor!
Galatasaray, 2025 yazında Monaco'ya 30.77 milyon euro ödeyerek Wilfried Singo'yu kadrosuna katmıştı. Fildişi Sahilli savunmacıyla 30 Haziran 2030'a kadar mukavele yapıldı. 25 yaşındaki oyuncunun kalitesi konusunda en ufak bir soru işareti yoktu:

Atletizm: Tamam
Hız: Tamam
Hava hakimiyeti: Tamam






HİÇBİR ANLAMI KALMADI

Ancak 1.90 boyundaki futbolcu o kadar çok sakatlandı ki, olumlu özelliklerinin hiçbir anlamı kalmadı. Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da sağlık problemi yaşayan Singo, ardından Galatasaray'da da benzer bir durumun içine girdi. Oyuncunun ekim başında sahalara dönmesi bekleniyordu.






KASIMPAŞA VE BARCELONA

Galatasaray milli ara sonrasında Kasımpaşa ve Barcelona maçlarına çıkacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki Barça mücadelesi 13 Ekim'de... Ve Singo'nun bu iki karşılaşmada da forma giyemeyeceği yönünde iddialar var. Fildişi Sahilli futbolcunun bu sezonki süreleri:

Çorum: Kadroda ama oynamadı
Erzurumspor: 24 dakika
Göztepe: 17 dakika
Başakşehir: Sakat
Kocaelispor: Sakat
Trabzonspor: Sakat
Sporting: Sakat






logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.