logo
06 EYLÜL 2026

Vlahovic ile Lukaku arasındaki fark sonucu belirledi

Bir yanda maçı koparan golü atmasının yanında ürettiği 0.87 xG ve 1.2 xGOT ile '9 numara benim' diyen Vlahovic; diğer yanda girdiği 14 ikili mücadelenin 10'unu kaybederek fiziksel olarak yıpranan Vedat… Tabii bir de 0.06 xG'lik gol beklentisiyle Romelu Lukaku var ki... Dağlara, taşlara!

06.09.2026 13:29:00
Haber Merkezi
 
Vlahovic ile Lukaku arasındaki fark sonucu belirledi
Vlahovic ile Lukaku arasındaki fark sonucu belirledi
Beşiktaş, transferde elindeki kapitalin büyük kısmını santrfora yatırdı; sabırla, bekleye bekleye Dusan Vlahovic'i bitirdi… Fenerbahçe yönetimi ise "santrfor sözü" vermesine rağmen eski göz ağrısı Vedat Muriqi ile Aziz Yıldırım'ın Mısır maçında sahaya girerken "Pehlivan gibi mübarek" dediği Romelu Lukaku'yu tercih etti.






Derbide belki boş kaleye atarak da olsa Vlahovic skoru belirledi ancak siyah-beyazlıların öndeki gerçek anlamdaki forveti oldu. Fenerbahçe'de ise Muriqi kalitesi ve kapasitesinde çalıştı, çabaladı; ancak bu kadardı. Romelu Lukaku ise kendisine güldürmeye devam etti.






22 topla buluşmada ürettiği 0.87 xG ve 1.2 xGOT ile (isabetli şut kalite değeri) Vlahovic, Beşiktaş'ın aradığı ceza sahası içi bitiriciliğinin tam karşılığı olduğunu kanıtladı. Attığı 2 şutun ikisinde de çerçeveyi bulup maçı koparan isim oldu. Siyah-bayazlılar gezgin bir pivot değil, tek dokunuşla tabela değiştiren bir "9 numara" satın almanın karşılığını aldı.






Eski dost Vedat, 34 topla buluşma ve 118.3 metrelik top taşıma mesafesiyle sahanın en çok çalışan, stoperlerle boğuşan ismiydi. 14 ikili mücadelenin 10'unu kaybederek fiziksel olarak yıprandı... Savunmaya da 4 katkı verdi. Ancak ürettiği 0.02 xG ve kaleden çok uzak alanlarda topla buluşması, Fenerbahçe'nin neden skora gitmekte tıkandığını açıkça özetliyor.






"Pehlivan" nitelemesini doğrularcasına Lukaku, sadece 14 kez topla buluştu. Hiç isabetli şut atamadı. Toplam taşıma mesafesi 13.7 metrede kaldı ve 6 top kaybı yaptı. Takımı ileri taşımak bir yana, hücum aksiyonlarını sekteye uğrattı. 0.06 xG üretimiyle "Kim, neden aldı?" sorusunu sordurttu.

Fenerbahçe'yi "gitsin" denilenler kurtardı

'Yavaş' Skriniar golü attı, 8 tehlike engelledi. 'Gitsin' denilen Ederson 3'ü ceza sahası içinde 4 şut kurtardı, farkı önledi. 'O para verilir mi?' denilen Kante ise 6/8 ikili mücadele kazanarak Beşiktaş'ın geçiş akınlarını tek başına kesti. Sosyal medyadaki Fenerbahçe düşmanlarına adeta ders verdi.

06.09.2026 13:25:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'yi "gitsin" denilenler kurtardı
Fenerbahçe'yi "gitsin" denilenler kurtardı
Fenerbahçe, Beşiktaş'a sahasında 2-1 yenildi... Sarı-lacivertliler adına sahanın en iyilerinin sosyal medyada "gitsin, yavaş bu" denilen Skriniar, "taraftara hakaret etti, bir daha çubukluyu giymesin" denilen Ederson ile Başkan Aziz Yıldırım'ın bile "bu kadar para eder mi?" dediği Kante olması dikkat çekti.






Aynı zamanda Fenerbahçe'nin tek golünü atan Skriniar, 0.21'lik pozisyondan 0.80 xGOT (isabetli şut gol beklentisi) üreterek vuruş kalitesini ortaya koydu. 12 savunma katkısı ve 8 tehlike engelleme ile ceza sahasını süpürdü. Zemindeki 3 ikili mücadelenin tamamını kazandı, hiç çalım yemedi.






Ederson'un yaptığı 4 kurtarışın 3'ü ceza sahası içindendi. 0.35 engellenen gol değeriyle (xCG) kalesinde fark yarattı, mağlubiyete rağmen farkın açılmasını önledi. Saha dışı baskıya rağmen 8 top geri kazanarak maça zihinsel olarak tam odaklandığını gösterdi.






11 top geri kazanma, 8 savunma katkısı ve zeminde 6/8 ikili mücadele kazanma oranıyla geçişleri tek başına kesti. Hiç çalım yemedi. 70 topla buluşmada 45/54 (%83) genel, rakip yarı sahada ise %77 pas isabeti yakaladı. 179 metre top taşıyarak orta sahanın ana dinamosu oldu.






Saha içi verileri, hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'nin sorununun bu üç isim değil; bu üçlünün ürettiği omurganın (kesicilik, kale performansı ve duran top/stoper golü) skora dönüştürülemediği takım kurgusu olduğunu gösterdi. Eleştirilerin performans odaklı değil, sonuç mağlubiyet olduğu için duygusal ve algısal kaldığı net bir şekilde okunuyor.






Galatasaray'a transferin son gününde ilginç teklif

Alın size 'fırsat' transferi diye önerilen Obed Vargas için Galatasaray'ın 8-10 saatini çaldılar

06.09.2026 11:13:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'a transferin son gününde ilginç teklif
Galatasaray'a transferin son gününde ilginç teklif
Alın size 'fırsat' transferi diye önerilen Obed Vargas için Galatasaray'ın 8-10 saatini çaldılar. Önce 'kiralama bedeli yok' dediler, sonra 'para' istediler. Sonra 'satın alma bedeli isteğe bağlı' dediler, sonra şarta bağlamaya çalıştılar. Galatasaray ile Atletico Madrid arasında yaşanan bu kaos ortamı, Meksikalının Parçalı'yı giymesini engelledi.






Galatasaray, transferin son günü enteresan bir transfer süreci yaşadı... Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya kadro bildiren sarı-kırmızılılara Atletico Madrid'den Obed Vargas önerisi geldi. Hem Torreira'yı hem de Gabriel Sara'yı yedekleyebilecek bir oyuncu olabileceği menajerler tarafından anlatıldı. 






Okan Buruk, "Hiçbir şarta bağlı değilse" diyerek onay verdi. 3 Eylül akşam saatlerinden 4 Eylül öğlen saatlerine kadar Obed'in durumu tartışıldı. Önce "Tamam, şart yok" diyen Atletico, hem bedelsiz kiralamaya hem de zorunlu satın alma olmayan teklife "evet" dedi. Galatasaray, Meksikalı oyuncunun sadece maaşını ödeyecekti. 






Ancak ilerleyen saatlerde Atletico, küçük de olsa bir kiralama bedeli istemeye başladı. Sonra sözleşmesine şarta bağlı zorunlu satın alma bedeli koydurmak isteyince operasyon durdu. Zaten "fırsat" diye alınması düşünülen, sadece "yedekleme" amaçlı istenen Obed'in transfer hikayesi de 8-10 saatlik bir görüşme maratonunun sonunda nihayete erdi.






MARCA'nın haberine göre; La Liga'da Getafe, Sevilla, Alavés, Valencia ve Elche gibi ekiplerin de ilgilendiği Obed Vargas, kulüplerin harcama bütçelerini aşamaması nedeniyle İspanya içinde kiralanamadı.






Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 13 maça çıkan ve milli takım performansıyla dikkat çeken Meksikalının ülkesine dönme ihtimali üzerinde yüksek sesle konuşmalar başladı.

Beşiktaş Fenerbahçe’yi böyle yendi

Beşiktaş derbide 1.66 xG üretip bunu 2.35 xGOT ile Fenerbahçe kalesine gönderip 2 gol atarken, Fenerbahçe ev sahibi olmasına rağmen 0.49 xG'de kaldı

06.09.2026 11:00:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş Fenerbahçe’yi böyle yendi
Beşiktaş Fenerbahçe’yi böyle yendi
Beşiktaş derbide 1.66 xG üretip bunu 2.35 xGOT ile Fenerbahçe kalesine gönderip 2 gol atarken, Fenerbahçe ev sahibi olmasına rağmen 0.49 xG'de kaldı... Üretilen xGOT'ta bile ancak 0.82'yi görebildi. İki takım arasındaki, özellikle ön taraftaki kalite farkı sadece bu istatistiklerle bile ortaya dökülmüş oldu.






Sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'a teslim oldu... Derbinin kaderini belirleyen ise konuk siyah-beyazlıların ön taraftaki kalitesi oldu.






Beşiktaş, ürettiği 1.66 xG (Gol Beklentisi) ve yarattığı 4 büyük şans ile Fenerbahçe'nin (0.49 xG / 1 büyük şans) çok önünde bir tehdit seviyesine ulaştı. Beşiktaş çektiği 14 şutun 9'unu ceza sahası içinden bulurken, Fenerbahçe 9 şutun 6'sını ceza sahası dışından attı. Beşiktaş rakibini en tehlikeli bölgede delmeyi başardı, kalitesini ortaya koydu.






Şutların kale ağlarıyla buluşma ihtimalini gösteren xGOT verisinde Beşiktaş 2.35 rakamına ulaştı. Fenerbahçe evinde sadece 0.82'de kaldı. Bu bile başlı başına Beşiktaşlı oyuncuların vuruş kalitesinin ve bitiriciliğinin maça damga vurduğunu gösteriyor.






Beşiktaş, rakip ceza sahasında 27 kez topla buluştu. Fenerbahçe sadece 13'te kaldı. Rakip ceza sahasındaki pas başarısında da 87/127 (%69) ile ezeki rakibi Fenerbahçe'nin (%58) belirgin şekilde önündeydi. Fenerbahçe %9 (1/11) gibi çok düşük bir orta isabetinde kalırken, Beşiktaş %29 (4/14) isabet sağlayarak kanat organizasyonlarından bile bir şekilde sonuç çıkardı.






Beşiktaş topa sahip olma yarışına girmek yerine rakip ceza sahasını işgal etmeye dayalı bir plan uyguladı. Daha fazla net fırsat üreterek kalitesiyle ceza sahası içindeki fiziksel ve teknik üstünlüğünü skor tabelasına yansıtarak galibiyeti aldı.

Galatasaray transferin kralını son anda kaçırdı

Bu sezon transfer döneminde iddiasını ortaya koyan Galatasaray, her ne kadar Camavinga ismi ortaya atılsa da çok daha büyük oynadı... PSG'de ikinci rolde kalan Warren Zaïre-Emery için PSG'nin kapısını çaldı. Fransızları belki de ikna edecekti ancak genç oyuncunun Paris sevgisini aşamadı

05.09.2026 15:45:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray transferin kralını son anda kaçırdı
Galatasaray transferin kralını son anda kaçırdı
Galatasaray bu transfer döneminde hep zirveyi zorladı… Rafael Leão alındı. PSG'nin Rusya'daki durum nedeniyle çıkarmak konusunda risk almadığı Batrakov'u getirdi. Türk millî takımının 9 numarasını alan Deniz Gül'ü indirdi.






Bunun yanında Martinelli'yi kovaladı. Camavinga için Real Madrid ile görüştü. Van Dijk'ı zorladı. Osimhen'in varlığına rağmen Balogun'la bile dirsek teması kuruldu. Ancak transfer dönemi bittikten sonra Galatasaray'ın herkesin gözünün önünde olan ancak kimsenin göremediği bir operasyon için PSG ile görüştüğü ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların PSG ile Warren Zaïre-Emery'nin transferi için bir dizi görüşme yaptığı ancak hiç resmi teklif sunmadığı ortaya çıktı.






Fransız ekibiyle orta yol arandığı dönemde Zaïre-Emery için Galatasaray'ın oyuncu ve menajeriyle de görüştüğü belirtildi. Hatta Okan Buruk'un Zaïre-Emery ile FaceTime'da görüştüğü ancak genç oyuncunun oldukça kibar bir şekilde Buruk'u reddettiği bildirildi.






Menajerinin ise Zaïre-Emery'nin, özellikle ekonomik olarak büyük kazançlar elde edecek olmasına rağmen Avrupa'nın 5 büyük ligi değil, 5 büyük ligin sadece zirvesinde yer alan bir takım için PSG'yi bırakabileceğini söylediği aktarıldı.

Zaten L'Équipe'e konuşan Zaïre-Emery'nin en yakınındaki isimlerden birisi, "Hayır, şimdilik değil. Warren, Paris'i o kadar çok seviyor ki ayrılmayı aklından bile geçirmiyor." dedi.

Kazımcan Karataş Galatasaray'da niye kaldı?

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi listesine eklenmeyen Kazımcan Karataş'ın ayrılması bekleniyordu

05.09.2026 13:43:00
Haber Merkezi
 
Kazımcan Karataş Galatasaray'da niye kaldı?
Kazımcan Karataş Galatasaray'da niye kaldı?
Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi listesine eklenmeyen Kazımcan Karataş'ın ayrılması bekleniyordu. Ancak Okan Buruk kalmasını istedi. Elbette bunun bir sebebi var...






Başakşehir ve Göztepe'nin girişimlerine rağmen Kazımcan Karataş kadroda tutuldu. 23 yaşındaki sol bek, Şampiyonlar Ligi listesine de eklenmemişti. Geride kalan süreçte oyuncuya yapılan teklifler geri çevrildi. Bunun arkasında ise Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bulunuyordu.






LİGDE VE KUPADA

Şu anda Sarı-Kırmızılı ekibin sol bek rotasyonunda 3 isim var:

Ismail Jakobs
Eren Elmalı
Kazımcan Karataş







İlk tercih her zaman Jakobs olacak. Ancak Senegalli futbolcunun sakatlık riski sebebiyle dengeler değişti. Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndaki bazı karşılaşmalarda dinlendirilmesi bekleniyor.






SÖZLEŞME KONUSU

Kazımcan Karataş bu durumlarda ya 11'de yer alacak ya da Eren Elmalı'nın yedeği olacak. Bu arada 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'daki sözleşmesi 30 Haziran 2027'te bitiyor. Yani kontratının son senesine girdi. Eğer herhangi bir hamle yapılmazsa 1.82 boyundaki oyuncu, 2027 yazında boşa çıkacak. Şu ana kadar kulüp ve futbolcu arasında konuyla ilgili bir görüşme yapılmadı.

Torreira ile Galatasaray arasında son durum

Türkiye'de ve dünyanın birçok yerinde transfer dönemi sona erdi

05.09.2026 13:39:00
Haber Merkezi
 
Torreira ile Galatasaray arasında son durum
Torreira ile Galatasaray arasında son durum
Türkiye'de ve dünyanın birçok yerinde transfer dönemi sona erdi. Hakkında iddialar çıkan Torreira takımda kalmıştı. Başakşehir karşısında Uruguaylı yıldızın kafası son derece rahatlamış gibi gözüküyordu.






Lucas Torreira'nın adı başta Fiorentina olmak üzere birçok takımla anılmıştı. Uruguaylı futbolcunun ayrılmak istediği söyleniyordu. Oyuncu cephesinden bu yönde bir açıklama gelmese de ortalık oldukça karışıktı. Başakşehir mücadelesi öncesi dünyanın birçok yerinde transfer dönemi tamamlanmıştı.






SÜPER RAKAMLAR

Dün de Türkiye'de bitti... Galatasaray, zorlu Başakşehir deplasmanından 3-2'lik galibiyetle döndü. Ve Lucas Torreira inanılmaz bir performans sergiledi:







1 gol
1 asist
0.29 gol beklentisi
1 kilit pas
33/36 isabetli pas- %92
2 top kapma

Uruguaylı futbolcu, kazanılan 3 puanın baş aktörlerindendi...







BURUK SÖYLEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk daha önce en sevdiği dönemin, transferin bitimi olduğunu söylemişti. Çünkü kafası karışan futbolcular, bu tarihten sonra tamamen sahaya odaklanıyor. Lucas Torreira da hakkındaki iddiaların bitmesi sonrasında harika bir grafik çizdi.

Osimhenli Galatasaray ve Osimhen'siz Galatasaray arasındaki fark

Başakşehir maçında sakatlanan Victor Osimhen, ilk yarıda yerini Barış Alper Yılmaz'a bırakmıştı

05.09.2026 13:35:00
Haber Merkezi
 
Osimhenli Galatasaray ve Osimhen'siz Galatasaray arasındaki fark
Osimhenli Galatasaray ve Osimhen'siz Galatasaray arasındaki fark
Başakşehir maçında sakatlanan Victor Osimhen, ilk yarıda yerini Barış Alper Yılmaz'a bırakmıştı. Sonrasında Galatasaray'ın şut dağılımı oldukça ilgi çekiciydi. Özellikle de son dilimdeki...






Galatasaray zorlu Başakşehir deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. 3 puanı getiren gol, 90+1. dakikada Gabriel Sara'nın frikiğiyle geldi. Sarı-Kırmızılılar adına en kötü gelişme; Osimhen'in sakatlanmasıydı. Nijeryalı futbolcu yerine 32. dakikada Barış Alper Yılmaz girdi.






İŞTE İSTATİSTİK

Sarı-Kırmızılı ekibin maç boyuncu şut dağılımı şöyle gerçekleşti:

1-15. dakika: 4 şut
16-30. dakika: 1 şut
31-45. dakika: 1 şut
46-60. dakika: 1 şut
61-75. dakika: 1 şut
76-90. dakika: 5 şut







Victor Osimhen'in oyundan çıkmasının ardından Galatasaray'ın şut sayılarında bariz bir düşüş görüldü. Ta ki mücadelenin son çeyreğine kadar...






KULÜBEDE DURAMADI

Sarı-Kırmızılılar, 76-90 arasında baskısını ciddi şekilde artırdı. Şut sayıları sanki Osimhen oyuna dönmüş gibiydi... Nijeryalı yıldızın yedek kulübesindeki hareketleri ise hafızalara kazındı. Osimhen adeta yardımcı antrenör gibi maçı yaşadı. Gabriel Sara'nın golünün ardından da sevince katıldı.

Beşiktaş'ın Bidon transferi neden olmadı?

Beşiktaş, 30 milyon Euro'luk Breno Bidon'a 12+6 milyon Euro'luk teklif yaptı... Zaten olmayacağı belliydi ancak olmamasıyla ilgili enteresan bir iddia da ortaya atıldı. Görüşmeleri Nübel, Trossard ve Vlahovic'i bitiren iş bitirici Eduard Graf değil de bu kez Önder Özen takip etti.
 

05.09.2026 13:17:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın Bidon transferi neden olmadı?
Beşiktaş'ın Bidon transferi neden olmadı?
İtalya'da yılın en kötü oyuncusuna verilen "Altın Bidon" ödülü vardır... Oyuncusunu Beşiktaş'ın istediğini iddia edip Corinthians'ın masasına götüren menajer, bu yaz transferinde bu ödülün sahibi olabilir.






Breno Bidon için 30 milyon Euro isteyen Corinthians'ın masasına Beşiktaş herhangi bir resmi teklif koymadı… Ancak "12 milyon Euro veririz, 6 milyon Euro da sonra öderiz, işinize gelirse" şeklinde bir ön teklif sundu.






Bu teklifi Corinthians'a kabul ettiremeyeceğini anlayan Bidon'un menajeri ise düne kadar "gelsin" diye yırtındığı oyuncusunun rakamlarda anlaşılamayınca "Beşiktaş'a gitmesini istemedim" açıklamasını yaptı.






Bunun yanı sıra transferin gerçekleşmemesindeki tek etken bonservis pazarlıkları olmadı. Temsilciler; Beşiktaş'ın teknik heyeti ve sportif direktörüyle yeterli temas kurulamadığını, sunulan sportif projenin Breno Bidon'un Brezilya Milli Takımı'na yükselme hedefiyle örtüşmediğini öne sürdü.






İddia o ki bu transferin olmamasının bir başka nedeni ise görüşmelerin Trossard, Nübel ve Vlahovic gibi isimleri bitiren Eduard Graf tarafından değil de Önder Özen tarafından yürütülmüş olmasıydı.

Salah Trabzonspor'a ne zaman dönecek?

Kızları Meca ve Kayan'dan sonra oğlu Lil'i kucağına alan Mohamed Salah, İngiltere'de doğum yapan eşinin yanında... Mısırlı futbolcunun pazar akşamı oynanacak Gençlerbirliği maçında takımla beraber olup olmayacağı merak konusu.

05.09.2026 13:16:00
Haber Merkezi
 
Salah Trabzonspor'a ne zaman dönecek?
Salah Trabzonspor'a ne zaman dönecek?
Mohamed Salah üçüncü kez baba oldu... Yeni doğan oğluna Mısırlılara göre "tuhaf" olan "Lil" ismini koydu. Bebeğini görmek için de İngiltere'de yaşamaya devam eden eşinin yanına uçtu. Teknik direktörü olmadığı için sahaya Hüseyin Çimşir'le çıkacak olan Trabzonspor'un sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği maçında Salah'ın olup olmayacağı ise henüz belli değil.






Salah'ın oğluna verdiği "Lil" isminin Arapça kelime karşılığı "Gece" olarak tercüme edilebilir.

Mısır Milli Takımı'nın da kaptanlığını yürüten Salah'ın kız kardeşi Rabab Salah, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni doğan bebeğin adını Lil olarak doğruladı. Meca ve Kayan adında iki kızı bulunan Mısırlı yıldızın oğluna "Lil" ismini vermesi ise Mısır'da sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Mısırlı futbolseverler bu ismi oldukça şaşırtıcı buldu.






Süper Lig'e ilk 3 haftada topladığı 4 puanla başlayan ve Avrupa kupalarına veda ederek moral bozukluğu yaşayan Bordo-Mavili ekipte gözler Gençlerbirliği maçına çevrildi. Teknik direktör ayrılığı sonrası sahaya Hüseyin Çimşir yönetiminde çıkmaya hazırlanan Trabzonspor'da, İngiltere'de eşinin yanında bulunan Mohamed Salah'ın kritik mücadele öncesi takıma katılıp katılmayacağı önümüzdeki saatlerde netlik kazanacak.






Okan Buruk neden kaldı? Galatasaray'ın amacı ne?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi listesinde Kaan Ayhan'a yer verilmemişti. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi ise 30 Nisan 2025'te uzatılmıştı

04.09.2026 20:10:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk neden kaldı? Galatasaray'ın amacı ne?
Okan Buruk neden kaldı? Galatasaray'ın amacı ne?
Galatasaray 2023 yazında Sassuolo'ya 2.8 milyon euro ödeyerek Kaan Ayhan'ı kadrosuna kattı. Milli futbolcu ilk dönemlerde iyi performanslar sergiledi. Ancak çok uzun bir süredir düşüşte... Son olarak Sarı-Kırmızılılar'ın UEFA'ya bildirdiği Şampiyonlar Ligi listesinde yer almadı.

BAŞKAN VE HOCA AYNI!

31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 30 Nisan 2025'te yenilenmişti. Mevcut kontratı 30 Haziran 2028'e kadar sürüyor. O dönemde bile oyuncunun geleceğiyle ilgili tartışmalar vardı. Üstelik Galatasaray'da Başkan veya Teknik Direktör değişmedi. 2025'te de Başkan Dursun Özbek, teknik adam ise Okan Buruk'tu...






UZUN SÜRMEYECEK

Yani ortak kararla Kaan'la yola devam edildi. Şu anda taraflar arasındaki birlikteliğin uzun sürmesi beklenmiyor. Milli futbolcu, 2027 yazında kontratının son senesine girecek. Devre arasında da bir ilgi oluşursa, yönetim bunu değerlendirmeyi planlıyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.