logo
28 HAZİRAN 2026

Wanda Nara Icardi'yi iyice köşeye sıkıştırdı

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, saha dışındaki en büyük krizlerinden biriyle karşı karşıya. Eski eşi Wanda Nara, “Türkiye’de yaşamaktan mutsuz olduğu ve ülke hakkında aşağılayıcı ifadeler kullandığı” yönündeki şoke eden iddiaları WhatsApp yazışmalarıyla ifşa etti. Arjantin mahkemesi de Icardi’nin tüm itirazlarını reddederek aylık 30 bin dolarlık nafaka borcunu faiziyle ödemesine ve seyahat yasağının devamına hükmetti.

28.06.2026 11:51:00
Haber Merkezi
 
Wanda Nara Icardi'yi iyice köşeye sıkıştırdı
Wanda Nara Icardi'yi iyice köşeye sıkıştırdı
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile Wanda Nara arasındaki sular durulmuyor. Son olarak Arjantinli televizyoncu Yanina Latorre'ye konuşan Wanda Nara, Icardi'nin Türkiye'de yaşamaktan hiçbir zaman mutlu olmadığını ve ülke hakkında aşağılayıcı ifadeler kullandığını iddia etti. Nara'nın iddiasına göre golcü oyuncu, Türkiye'deki yaşamı sık sık eleştirerek oradaki insanların "kokusundan" şikayetçi oldu.






WATSAPP GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Bu ağır ithamlara yanıt gecikmedi. Icardi'nin resmi temsilcisi Elio Pino, iddiaları kesin bir dille reddederek Mauro'nun Türkiye'yi evi olarak gördüğünü ve hatta Galatasaray ile bir yıllık sözleşme uzatma görüşmelerine devam ettiğini belirtti.

Icardi cephesi sessizliğini korurken, Yanina Latorre ise iddiaları desteklemek adına çiftin 2023 ve 2024 yıllarına ait WhatsApp yazışmalarının ekran görüntülerini Instagram hesabından "kanıt" olarak paylaştı.






MIAMI'YE TATİLE GÖTÜRECEKTİ

Saha dışındaki kriz sadece sözlü tartışmalarla sınırlı değil; Icardi Arjantin'de çok ciddi bir hukuki yenilgi aldı. Kızlarını Miami'ye tatile götürmek için izin almaya çalışan futbolcunun bu talebi mahkeme tarafından reddedildi. Üstelik oyuncu hakkındaki yurt dışına çıkış/seyahat yasağının yürürlükte kalmasına karar verildi.






18 AYLIK BİRİKMİŞ FAİZ

Arjantinli gazeteciler Ángel de Brito ve Yanina Latorre'nin aktardığı mahkeme detaylarına göre, Icardi'nin çocuk nafakası davasındaki tüm itirazları geçersiz sayıldı. Yıldız futbolcu, aylık 30 bin dolar nafakanın yanı sıra 18 aylık birikmiş borcu faiziyle birlikte ödemek zorunda kalacak. Bu miktara ek olarak, Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld'in ücretleri dahil tüm mahkeme masrafları da Icardi'ye yüklendi.

Beşiktaş Giovanni Simeone ile neden görüştü? Oh önlemi

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Giovanni Simeone konusunda da nabız yokladı. Arjantinli santrfor ise şu anda Torino'da devam etmeye daha yakın duruyor... Bu hamlenin arkasında ise Güney Koreli Oh var!

28.06.2026 12:47:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş Giovanni Simeone ile neden görüştü? Oh önlemi
Beşiktaş Giovanni Simeone ile neden görüştü? Oh önlemi
Torino sezon başında Giovanni Simeone'yi satın alma opsiyonuyla birlikte Napoli'den kiralamıştı. 30 yaşındaki Arjantinli futbolcunun opsiyonu kullanıldı.

Torino, 1 Temmuz itibarıyla Napoli'ye 7.2 milyon euro ödeyecek. 1.80 boyundaki yıldız da 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşme imzalayacak (+1 yıl uzatma opsiyonu var).






DAHA SICAK BAKIYOR

Golcü arayan Beşiktaş'ın hem Torino hem de oyuncu cephesiyle temas kurduğu belirtildi. Giovanni Simeone'nin, Kartal'ın ilgisine rağmen Torino'da kalmaya daha sıcak baktığı belirtildi.









Futbolcu tarafında problem çıktığı için bu transfer de zora girdi. Çünkü kulüpler anlaşsa bile oyuncu istemezse, işler resmiyete dökülemiyor.






OH SATILIRSA DİYE

Giovanni Simeone ismi birçok insanı şaşırttı. Ancak bu hamlenin arkasında Hyeon-gyu Oh'un olduğu öğrenildi. Güney Koreli forvetle çok sayıda kulüp ilgileniyor.






25 yaşındaki futbolcunun satışı halinde boşluğun doldurulması gerekecek. Kartal'da 1. forvet için daha ünlü isimler gündemde... Simeone bir anlamda muhtemel Oh satışına karşı önlem olarak düşünüldü.






Ancak sonuç alınamadı. Simeone geride bıraktığımız sezonda Serie A'da 32 maça çıktı. 11 gol ve 2 asist üretti.

Galatasaray'ın umudu Mourinho! Camavinga'nın fikri değişebilir

Galatasaray'ın merkez orta sahadaki en büyük hedefi; Real Madrid forması giyen Eduardo Camavinga... Ancak Fransız futbolcu takımda kalmaya karar vermişti. Mourinho ile başlanacak yeni sezon hazıklarında durum değişebilir

28.06.2026 12:10:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın umudu Mourinho! Camavinga'nın fikri değişebilir
Galatasaray'ın umudu Mourinho! Camavinga'nın fikri değişebilir
Real Madrid Yönetimi, Eduardo Camavinga'yla ilgili 50 milyon euro civarındaki teklifleri değerlendirmek istiyordu. Ancak Fransız futbolcu, menajeriyle yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istemediğini söyledi. 23 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun dünya deviyle 30 Haziran 2029 tarihine kadar sözleşmesi var.






FRENE BASILMIŞTI

Eduardo Camavinga, Galatasaray'ın çok ciddi düşündüğü isimlerden biriydi... Fakat futbolcunun kararı sonrasında frene basıldı. Çok kısa bir süre içindeyse işler tamamen değişebilir. Yeni sezonda Real Madrid'in başında Jose Mourinho bulunacak. Portekizli teknik adam, açık sözlü yapısıyla tanınıyor.






AYRILIK KONUŞMALARI

Jose Mourinho'nun, Eduardo Camavinga'yı fazla düşünmediği belirtildi. 63 yaşındaki çalıştırıcı, takımında istemediği isimlerle yaptığı ayrılık konuşmalarıyla da ünlü... Yeni sezon hazırlıklarında Portekizli hocanın, Fransız yıldızla görüşeceği belirtildi. Kalması halinde Camavinga'ya fazla oynayamayacağı iletilecek. Daha sonra futbolcunun kararı mecburen değişebilir...

Galatasaray ve Fenerbahçe anlaştı! Naklen yayında yeni dönem

Türk futbolunda naklen yayın gelirlerinin 500 milyon dolardan 185 milyon dolara gerilemesiyle başlayan büyük mali kriz, ezeli rakipleri ortak bir "yayın ittifakı" çatısı altında buluşturdu. Kulüpler eriyen havuzu yeniden büyütebilmek için TFF’ye karşı güç birliği yaparken, Avrupa liglerinin fersah fersah gerisinde kalan Süper Lig için gözler Premier Lig'in adil dağıtım modeline çevrildi. En tepedeki kulübün en alttakinden en fazla 1.6 kat fazla gelir elde edebildiği, küme düşen takımların bile finansal olarak devleştiği "1.6 Kuralı" Türk futbolunun kurtuluş reçetesi olabilir mi?

28.06.2026 12:05:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray ve Fenerbahçe anlaştı! Naklen yayında yeni dönem
Galatasaray ve Fenerbahçe anlaştı! Naklen yayında yeni dönem
Türk futbolu, son yıllarda naklen yayın gelirlerinde yaşanan dramatik düşüş nedeniyle tarihinin en büyük mali krizlerinden birini yaşıyor. Geçmişte 500 milyon dolar + KDV seviyelerini gören yayın havuzunun bugün 185 milyon dolara (yaklaşık 150-155 milyon Euro) kadar gerilemesi, kulüpleri adeta batma noktasına getirdi.






SÜPER LİG ÇOK GERİLERDE KALDI

Avrupa'nın devleriyle mağazacılık ve stat hasılatında yarışan Türk kulüpleri, iş yayın gelirine geldiğinde Fransa (580 milyon Euro), Almanya (1.1 milyar Euro) ve İspanya'nın (1.2 milyar Euro) fersah fersah gerisinde kalıyor.
Bu finansal çöküş karşısında Süper Lig devleri, saha içi rekabeti bir kenara bırakarak tarihi bir "yayın ittifakı" kurdu.






BİR ZAMANLAR 500 MİLYON DOLARDI

Fenerbahçe'de yeniden seçilen Aziz Yıldırım ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yayın gelirlerini yeniden 500 milyon dolar bandına çıkarmak için ortak hareket etme kararı aldı.

Kulüpler, geçmişteki kur sabitleme ve indirim taleplerine boyun eğen TFF'nin pasif tutumunu eleştirirken; Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı da mevcut gelirlerle borçların ödenemeyeceğini ve havuz küçülürken çözümün büyüklerin payını kesmek değil, pastayı büyütmek olduğunu vurguluyor.






18 KULÜBE EŞİT DAĞITIM OLMAYACAK

Gelirlerin erimesiyle birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'nun, eski şampiyonlara verilen havuz payını kaldırarak bu miktarı 18 kulübe eşit dağıtma kararı alması bardağı taşıran son damla oldu.

Galatasaray, bu kararı Tahkim Kurulu'na taşımaya hazırlanıyor... TFF ise son günlerde gündeme gelen gelir dağılımında adaleti ve finansal gücüyle dünyanın bir numarası olan İngiltere Premier Lig'indeki "1.6 Kuralı" modelini gündeme getirmeye hazırlanıyor.






İŞTE İSTEDİKLERİ İNGİLİZ SİSTEMİ

Avrupa'nın diğer liglerinde en çok kazanan ile en az kazanan kulüp arasındaki gelir farkı 3-4 katı bulurken, İngiltere'deki "Kritik Oran (1.6x)" kuralı sayesinde en tepedeki kulüp, en alttakinin sadece 1.6 katı kadar yayın geliri elde edebiliyor.






ANADOLU FUTBOLUNU AYAKTA TUTACAK

Bu adil sistem, lige yeni çıkan ya da kümede kalma mücadelesi veren en küçük İngiliz kulübünün bile kasasına her yıl 110-115 milyon Sterlin koyarak devasa bütçelerle transfer pazarına girmesini sağlıyor.

Türk futbolunun hem değerini geri kazanması hem de Anadolu kulüplerinin çöküşünü engellemesi için bu "İngiliz ayarı" modelinin Süper Lig'e uyarlanıp uyarlanmayacağı ise merak konusu.






Fenerbahçe'den bedelsiz ayrılmıştı: Bursaspor'la anlaştı

2025 yazında Fenerbahçe'den bedelsiz ayrılan Lincoln Henrique, Portekiz ekibi Alverca'ya gitmişti. Brezilyalı orta saha bu kez Bursaspor formasıyla ülkemizde boy gösterecek

28.06.2026 12:02:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'den bedelsiz ayrılmıştı: Bursaspor'la anlaştı
Fenerbahçe'den bedelsiz ayrılmıştı: Bursaspor'la anlaştı
Fenerbahçe 2022 yazında Santa Clara'ya 3.5 milyon euro ödeyerek Lincoln Henrique'yi kadrosuna katmıştı. Ancak işler pek de beklendiği gibi gitmedi.

Sambacı önce Bragantino, sonra da Hull City Kulübü'ne kiralandı. 2025 yazında ise Sarı-Lacivertliler'den bedelsiz ayrılarak Alverca'ya gitti.






2+1 YILLIK ANLAŞMA

Yeniden Süper Lig'e yükselmek isteyen Bursaspor'un bir süredir oyuncuya ilgisi bulunuyordu. Yeşil-Beyazlılar sonunda işi bitirdi. Timsah, 27 yaşındaki 10 numarayla 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.

Alverca Kulübü'ne ise 2 milyon euro civarında bir bonservis ödenmesi bekleniyor.






Lincoln Henrique, geride bıraktığımız sezonda Portekiz'de 30 lig maçına çıktı.









Sahada 2.376 dakika kaldı. 2 gol ve 5 asist üretti. Sambacı, Fenerbahçe döneminde ise toplam 36 resmi mücadelede forma giymişti. Sarı-Lacivertli kariyerini 3 gol ve 9 asistle noktaladı.

Ndidi'ye ne kadarlık teklif geldi, Beşiktaş kaç para bekliyor?

Beşiktaş'ta Wilfred Ndidi satış listesinde yer alıyor. Şu ana kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'dan bazı teklifler geldi. Ancak Kartal'ın beklediği rakamlar hala ortada yok

28.06.2026 12:00:00
Haber Merkezi
 
Ndidi'ye ne kadarlık teklif geldi, Beşiktaş kaç para bekliyor?
Ndidi'ye ne kadarlık teklif geldi, Beşiktaş kaç para bekliyor?
Beşiktaş geride bıraktığımız sezonun başında Leicester City Kulübü'ne 8 milyon euro ödeyerek Wilfred Ndidi'yi kadrosuna katmıştı. Nijeryalı ön liberoyla 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavele yapıldı. Kontratta ayrıca +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunuyor (çift taraflı).






BEKLENTİLERİN ALTINDA

29 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de 25 karşılaşmaya çıktı. Sahada 2 bin dakika kaldı. 2 gol ve 1 asist üretti. Açık konuşmak gerekirse; genel performansıyla beklentilerin altında kaldı. Beşiktaş Yönetimi ise iyi bir teklif gelirse onu satmaya sıcak bakıyor. Sorun şu ki; henüz beklenen paralar yok...






ÇİFT HANE BEKLENTİSİ

Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan pazarından bazı teklifler geldiği öğrenildi. Oyuncunun maaş beklentisi karşılansa da, Beşiktaş'ın önüne gelen bonservis önerileri 7-8 milyon euro civarında... Siyah-Beyazlılar, "çift hane"ye ulaşan rakamları görmeden ayrılığa izin vermeyecek. İlerleyen süreçte satış gerçekleşirse, Ndidi'den gelecek para yine transferde kullanılacak.

Taylan Bulut'un gözü kulağı Italiano'da


 
 
Beşiktaş'ta Taylan Bulut, Almanya'ya dönmeye hazırlanıyor. Ancak ayrılık için öncelikle Teknik Direktör Italiano'nun kararı bekleniyor. Sonrasında işler resmileşebilir...
 

27.06.2026 23:08:00
Haber Merkezi
 
Taylan Bulut'un gözü kulağı Italiano'da
Taylan Bulut'un gözü kulağı Italiano'da

Beşiktaş geride bıraktığımız sezonun başında Schalke'ye 6 milyon euro ödeyerek Taylan Bulut'u kadrosuna katmıştı. Genç futbolcudan beklentiler büyüktü. Ancak 20 yaşındaki sağ bek, Süper Lig'de sadece 7 karşılaşmaya çıktı. Onlarda da sahada 445 dakika kaldı...







1.88 boyundaki futbolcunun Beşiktaş'la 30 Haziran 2030 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. Taylan'ın Alman ekibi Augsburg ile kişisel şartlarda anlaşma sağladığı iddia edildi. Ancak bu transfer için öncelikle Teknik Direktör Italiano'nun kararı bekleniyor...







İtalyan çalıştırıcının, kısa süre içinde Taylan'la ilgili kararını yönetime iletmesi bekleniyor. Eğer ayrılık kararı alınırsa, Kartal'ın en az kendi ödediği rakam olan 6 milyon euroyu talep edeceği konuşuluyor. Yani Siyah-Beyazlılar genç oyuncudan zarar etmek istemiyor.

Yılın en müthiş takası


 
Premier Lig şampiyonu Arsenal, Leandro Trossard'ı satmaya çalışıyor. Belçikalı sol kanatta şu anda favori olan kulüp Beşiktaş... Arsenal ise Trossard sonrası Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'ı düşünüyor.
 

27.06.2026 23:03:00
Haber Merkezi
 
Yılın en müthiş takası
Yılın en müthiş takası

Dünya Kupası'nda Belçika Milli Takımı'nda 10 numaralı formayı giyen Leandro Trossard'ın Arsenal'deki mukavelesi 30 Haziran 2027'de bitecek. Yani sözleşmesinin son senesine girdi. Belçikalı sol kanat oyuncusu konusunda şu anda favori takım olarak Beşiktaş gözüküyor... Siyah-Beyazlılar pazarlıklarını sürdürüyor. Önümüzdeki haftalarda sıcak gelişmeler yaşanabilir.







Olma ihtimali düşük!

Arsenal, Leandro Trossard'ı Beşiktaş olsun veya olmasın mutlaka bir takıma satacak. Sonrasında ise sol kanattaki boşluğu kapatacaklar. Bu konuda Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'ın düşünüldüğü öğrenildi. Sarı-Kırmızılı ekibin satış listesinde Barış yok... Ancak çok yüksek bir teklif gelirse durum değişebilir.







Zaten takviye gelecek

Galatasaray'da sol kanada bir takviye düşünülüyor. Barış'ın satılması durumunda rakam 2'ye yükselecek. Aslan kış döneminde Napoli'den Noa Lang'ı kiralamıştı. Fakat Hollandalı futbolcunun 30 milyon euroluk satın alma opsiyonu kullanılmadı. Yani sol tarafta boşluk var...

Fenerbahçe yana döne kanat arıyor


 
Sağlık heyetinden habersiz aldığı "kütletme" seansları yüzünden sakatlığı enfeksiyona dönüşen ve 21 Mayıs’ta ameliyat olan Dorgeles Nene, en az 2 ay sahalardan uzak kalacak. İlk etapta doğru tedavi yerine bilinçsiz müdahaleyi seçtiği için Avusturya kampını kaçıran ve Gornik maçlarında oynama ihtimali yüzde 15-20'ye düşen Nene, kulüp disiplinini hiçe saydığı gerekçesiyle yıllık ücretinin yüzde 25’ine varan tarihi bir para cezasıyla karşı karşıya... Gözler ise bu cezayı uygulayıp uygulamayacağı merak edilen Aziz Yıldırım yönetiminde.

27.06.2026 22:51:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe yana döne kanat arıyor
Fenerbahçe yana döne kanat arıyor

Fenerbahçe'nin Malili oyuncusu Dorgeles Nene, fıtık rahatsızlığı nedeniyle 21 Mayıs 2026 tarihinde ameliyat masasına yattı. Sarı-lacivertli takım yeni sezon hazırlıkları kapsamında Topuk Yaylası'nda yoğun bir tempoda güç depolarken, tedavi süreci devam eden Nene takımdan ayrı olarak tesislerde pedal çevirerek form tutmaya çalışıyor. Hem de Mason Greenwood'dan Matias Soule'ye kadar pek çok kanat oyuncusu Fenerbahçe ile anılırken...







İstanbul'da sağlık kontrolleri ve rehabilitasyon süreci devam eden oyuncunun durumu, teknik heyeti düşündürüyor. Yıldız oyuncunun bu kritik süreçte sahalardan uzun süre uzak kalmasının arkasında ise tam bir profesyonellik dışı davranış yatıyor.

Almanya'ya kütletmeye gitmiş

Nene'nin, kulüp sağlık heyetinden habersiz bir şekilde Almanya'da kayropraktik (kütletme) seansları aldığı ortaya çıkmıştı. Bu bilinçsiz müdahale sebebiyle sakatlığı enfeksiyona dönüşen Malili futbolcu, ilk anda ameliyat olmak yerine bu yöntemi seçtiği için geri dönüş sürecini tamamen baltaladı.
Eğer Nene, en başında kulüp doktorlarının sözünü dinleyip doğrudan operasyon geçirseydi, bugün belki de Avusturya kampına yetişmiş ve önümüzdeki Gornik Zabrze maçlarında formasına kavuşmuş olacaktı. Ancak yaşanan bu enfeksiyon krizi süreci tamamen başa sardı. Şu anki mevcut tabloda başarılı oyuncunun en az 2 ay daha sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, kritik Gornik karşılaşmasında sahada olabilme ihtimali ise yüzde 15-20 gibi çok düşük bir seviyeye gerilemiş durumda.







Saran ceza kesecekti

Yaşanan bu disiplinsizlik, kulüp yönetimini de ayağa kaldırdı. Kulüp disiplin yönetmeliğini hiçe sayarak kendi kafasına göre tedavi uygulatan Nene'ye eski yönetimi tarafından yıllık ücretinin yüzde 25'ine varan tarihi bir para cezasıyla karşı karşıya kalmıştı. Bu ağır yaptırım kararı Saran yönetimi döneminde masaya getirilmişti. Kulüpteki yönetim değişiminin ardından, göreve gelen Aziz Yıldırım yönetiminin bu cezayı aynı şekilde uygulayıp uygulamayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

İşte A Milli Futbol Takımı'nın yeni kaptanı


2026 Dünya Kupası’na erken veda eden A Milli Takım’da, turnuvanın en büyük kazancı Arda Güler’in zihinsel dönüşümü oldu. Avustralya maçıyla sorumluluk aldı. Paraguay yenilgisiyle halkına karşı "utanç" duydu. ABD galibiyeti sonrası "Drama yapamayız, kötüydük ve elendik" diyerek tüm eleştirileri bir lider gibi göğüsledi. 21 yaşındaki süper solak, "bizim evin küçük çocuğu" etiketini söküp atarak bilinci, karakteri ve olgunluğuyla Türk futbolunun yeni yüzü ve gerçek lideri olduğunu kanıtladı.

27.06.2026 22:40:00
Haber Merkezi
 
 İşte A Milli Futbol Takımı'nın yeni kaptanı
 İşte A Milli Futbol Takımı'nın yeni kaptanı

Türkiye, büyük umutlarla katıldığı 2026 Dünya Kupası'ndan erken ve hayal kırıklığı yaratan bir vedayla dönüyor. Sahadaki genel performans beklentilerin çok altında kalsa da bu turnuva, Türk futbolunun geleceği adına tarihi bir zihinsel dönüşüme sahne oldu.

Turnuva boyunca tüm ülkenin "bizim evin küçük çocuğu" olarak bağrına bastığı Arda Güler, yaşadığı erken olgunlaşma kriziyle birlikte sadece saha içiyle yetinmeyen, bilinci ve kişiliğiyle takımı sırtlayan bir lidere evrilmenin ilk adımlarını attı.







Grup aşamasındaki üç maçın ardından yaptığı açıklamalar, genç bir süper yıldızın omuzlarındaki devasa toplumsal beklenti yükünü ve geçirdiği psikolojik dönüşümü net şekilde özetliyor. Avustralya mağlubiyeti sonrası "Kendi adıma denedim, henüz hiçbir şey bitmedi" diyerek kontrollü bir iyimserlik ve bireysel sorumluluk sergileyen Arda, elenmenin kesinleştiği Paraguay maçı sonrasında ise en dip noktayı gördü.

Dünyanın elit kulüplerinde oynayan oyuncular olarak sergilenen performanstan "utanç duyduğunu" belirten genç oyuncu, Türk halkına karşı hissettiği borçluluk bilinciyle ağır bir duygusal çöküş yaşadı.

Turnuvanın son maçı olan ABD mücadelesinin ardından ise kameralar karşısına çok daha rasyonel, duygularından arınmış ve gerçekçi bir figür çıktı.







"Drama yapamayız! Kötü oynadık ve elendik" diyerek tüm eleştirileri haklı bulan Arda, galibiyetle gelen teselliyi reddetti.

Toplumun ve medyanın öfkesini bir lider gibi absorbe eden genç yıldız, futbol kültürümüzdeki aşırı duygusal dalgalanmaları olgunlukla göğüsleyerek geleceğe yönelik yeni bir toplumsal sözleşmenin sinyalini verdi.

2026 Dünya Kupası, A Milli Takım için hüsranla bitmiş olabilir; ancak Türk futbolu bu turnuvada artık bir yıldız adayı değil, ne yapacağını çok iyi bilen, zihnen ve karakteren tamamen büyümüş küresel bir yıldız kazandı. Arda Güler, turnuvanın getirdiği ağır psikolojik yükün altından "profesyonel bir yetişkin" olarak kalkmayı başararak geleceğin kaptanı olduğunu tüm dünyaya kanıtladı.

Bunlar 'beni kovun' açıklamaları! Montella kafa karıştırdı

Vincenzo Montella, ABD galibiyetinden sonra, "Bu akşamki maç, bin zafere bedel bir maç oldu. Çok mutluyum... Başkan adına, Türk Halkı adına, kadromuz adına... Başımız dik bir şekilde ülkemize dönüyoruz" şeklinde açıklama yaptı. Bu sözler yerli bir hocadan gelseydi büyük ihtimalle kovulurdu!
 
 

27.06.2026 15:57:00
Haber Merkezi
 
Bunlar 'beni kovun' açıklamaları! Montella kafa karıştırdı
Bunlar 'beni kovun' açıklamaları! Montella kafa karıştırdı
Dünya Kupası'nda kadro kalitesi bakımından bizim seviyemizde olmayan Avustralya ve Paraguay'a gol atamadan kaybettik. Üstelik Paraguay sınavında Miguel Almiron 45+3. dakikada kırmızı kart görmüştü. 10 kişi kalan rakiple berabere bile kalamadık. ABD maçının ise bizzat ABD tarafında fazla karşılığı yoktu.






GALİBA SADECE O BİLİYOR

Ev sahibi ekip, zaten Türkiye sınavı öncesinde işini bitirmişti. Teknik Direktör Montella'nın, "Bin zafere bedel" dediği karşılaşmanın ABD cehesindeki karşılığı "1" bile değildi. Gelelim, "Başımız dik bir şekilde ülkemize dönüyoruz" bölümüne... Şu grupta 4. olup, nasıl başımız dik biçimde Türkiye'ye döndüğümüzü galiba sadece Montella biliyor.






AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE

A Milli Takım'ın hocası Montella değil de Talha adında yerli bir teknik adam olsa ve aynı sözleri kullansa büyük ihtimalle kovulmuştu. İtalyan çalıştırıcının Türkiye Futbol Federasyonu'yla 31 Temmuz 2028 tarihine kadar sözleşmesi var. Ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yola Montella ile devam edeceklerini söylemişti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.